Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 08-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bulan tak jatuh ke riba, sebaliknya manusia menjatuhkan diri ke atas bulan
-- Kang Razzi Armansur

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 69
Ahli: 0
Jumlah: 69




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 6 hari yang lalu
wyd1014: 14 hari yang lalu
haykal77: 22 hari yang lalu
Kakngah: 22 hari yang lalu
lidah-penghunus: 24 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: 'JK Iftar 2008'


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» 'JK Iftar 2008'

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh 'JK Iftar 2008'

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 04-09-08 17:01


salam ramadhan al mubarak..
dengan rasa kerdilnya..
ana wakil dari MT Ukhwah.com..

dengan ini.. mengumumkan..jeng..jeng..
majlis Iftar..majlis berbuke puasa ( bagi yang puasa..hihi )
akan diadakan pada

Tarikh : 20 September 2008
HAri    : Sabtu
Masa : Jam 6-8.00 malam

Lokasi terpilih nan strategik.. tidak yang lain melainkan..
HQ-headQuaters FoodCourt KL Sentral.


berikut tentatif untuk JK Iftar 08'
jm5.30 pm : Team Events UC cOp tempat ye..;)
jm6 pm     : berkumpul semua sahabat Ukhwah.com & Hanan.com
sesi taaruf berjalan mengikut kaum..
muslimin sesama muslimin..
muslimat sesama muslimat

masuk waktu mghrib.. buka puasa berjemaah..
next.. tunaikan solat maghrib..

then.. boleh sambung habiskan makanan jika ada lagi ;)
by8.30 bersurai..

boleh gerak ke masjid negara/ masjid jamek..dll
untuk solat tarawih..

Yuran setakat ni.. ana tak dapat maklumkan..
ana kena deal dengan pihak katering untuk tahu kos makanan..
pihak JK akan sediakan makanan berat..
contoh nasi goreng..etc untuk antum makan..
yang lain.. untuk makanan..air.. boleh bawa sendiri-sendiri..

kalau ada yang nak sponsor air mineral alhamdulillah..
:-D

sebarang penambahan agenda dll boleh diusulkan..
pada semua warga Ukhwah.com..
antum wa antunna dijemput sama-sama iftar..

ahlan wasahlan wamarhaban bikumm..
tafaddal masykura.... :malu:

** sebarang kemuskilan..boleh sms ana
013 315 0515.

email ana [email protected]

[email protected]


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 04-09-08 18:00


!!! QUOTE !!!

sesi taaruf berjalan mengikut kaum..
muslimin sesama muslimin..
muslimat sesama muslimat


hehehe, teman kaum bumiputra macam mana?

kebetulan pula 20/09/08 ni teman ada urusan di Bangi. Tiade aral melintang macam nak turut serta saja, tapi ada jemputan pula pada hari yang same di Restoran Nelayan. lat tali lat lai li tam plum saja lah.

eh, tak ada sambutan Septemberian ke? nak merasa juga teman makan kek. ehe.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

sirat82
WARGA SETIA
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24251
Posting: 869
Dari: Puncak Jalil

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-09-08 22:44


Berkemungkinan masih boleh join iftar ni. setakat ni masih free.

Bookmark and Share

    


  Member Information For sirat82Profil   Hantar PM kepada sirat82   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-09-08 23:06


Pada 04-09-08 18:00 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!



eh, tak ada sambutan Septemberian ke? nak merasa juga teman makan kek. ehe.


hamboi2. ada orang tu birthday dia bulan ni.... :sopan:

insyaallah, saya akan hadir ke HQ... kena mengechop tempat nampak gayanye.... hohoho

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-09-08 23:21


by: syahidatul

!!! CODE !!!


hamboi2. ada orang tu birthday dia bulan ni.... :sopan:
insyaallah, saya akan hadir ke HQ... kena mengechop tempat nampak
gayanye... hohoho

Yyaaa... Kena datang awal, mesti awal kalau nak choopp tempat. Kalau
lambat tempat tak bess ataupun "distributed table"- jauh-jauh... Tak macam
gathering plaaakk nanti. Yuran? Tunggu semudah_shida dulu kaan...

1st p/s: Daeng, mike buleehh tidoor ghumooh teman... Mike daghi Peghook
ke UKM Bangi dulu yeer? Jauh bebenoor tuuue... Moohh leer mikee...

2nd p/s: Sirat, jangan lupa bawaakk camera hang. Batery Owl support. HHHEE...

3rd p/s: sayatetapsaya (Indra)!!! Team Kuantan dengan Prof apa ceritaa...?
Maaii taakk?? Meehh laah eekk...

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

hid_uniten
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.09.2005
Ahli No: 18744
Posting: 252
Dari: :: bumi Allalh ::

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-09-08 23:40


tak tahu lagi dapat ke tak..

kalau dapat insya-Allah saya turun..boleh juga bkenalan dengan sahabiah2..:-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For hid_unitenProfil   Hantar PM kepada hid_uniten   Pergi ke hid_uniten's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-09-08 07:33


Insyaallah...kalau tarikh sebelum 24 ana akan hadir sebab tiket balik kampung telah ku comformkan pada tarikh berkenaan. :bye: :bye:

pada warga ukhwah yang nak join tapi masih malu2 meow tu, bila lagi nak bertemu di alam nyata? :sopan: :sopan: jom ramai-ramai kita memeriahkan JK Iftar tahun ni. :bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

Haslan
WARGA SETIA
Menyertai: 06.09.2004
Ahli No: 10945
Posting: 402
Dari: banting

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-09-08 08:05


InsyaAllah

clash dengan program lain pulak...

macam mana ni....

kena buat oooo zzzooommm jugak ni....

erm......

Bookmark and Share

    


  Member Information For HaslanProfil   Hantar PM kepada Haslan   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-09-08 08:58


Insya-Allaah Prof akan menghadiri kerana antara JK paling indah diikuti. Bukan bab makan sahaja ye....

Untuk SimpleShida selaku Pengarah JK Iftar 2008sempena raikan Ramadhan...Prof sudi menaja air mineral. Insya-Allaah ...akan diuruskan sama ada dibawa dari Kuantan atau diorder sahaja dari sana.....

p/s: Diharap ramai dikalangan sahabat dapat datang awal yang boleh....senang `booking` tempat .....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 05-09-08 08:59


Assalamualaikumwarahmatullah...

Salam ramadhan buat semua..

hhmm.. 20 haribulan ni ek?.

insyaALLAH....kalau tak ada apa-apa...
akan ku turun ke sana...

:-)

P/S : ada kek tak?. (macam sebelum-sebelum ini....) ngeh3x..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 05-09-08 09:02


wah...

alhamdulillah....

ada juga insan yang sudi "menaja" air mineral...

bulan ramadhan bulan al-Qur'an.... juga bulan bersedekah...

amalan mulia.... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 05-09-08 11:32


Pada 04-09-08 23:21 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!


3rd p/s: sayatetapsaya (Indra)!!! Team Kuantan dengan Prof apa ceritaa...?
Maaii taakk?? Meehh laah eekk...


hmm..wish so much to come..but don't know..there's constraint to count..hmm..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-09-08 14:06


Jumpa di sana jika tiada aral melintang..

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-09-08 14:36


Insya-Allaah, Owl_UM ....

Prof bersama sayatetapsaya, asward afiz ( macam biasa ) dan mungkin beberapa sahabat lain lagi.....

Haslan cepat siskit OOOzzooommmmm tu....hehehe

p/s: Doakan agar ianya berjalan lancar. Amin

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

abid_19
WARGA SETIA
Menyertai: 16.06.2007
Ahli No: 30283
Posting: 577
Dari: gombak

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-09-08 16:15


assalamualaikum...
insyaALLAH 20hb tak ada ral melintang ana datang..
lma tak jumpa sahabat..

Duniaku

Bookmark and Share

    


  Member Information For abid_19Profil   Hantar PM kepada abid_19   Pergi ke abid_19's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 05-09-08 23:20


insyaallah sekiranya tiada aral melintang ana akan joint..tapi ana mungkin lambat sikit sebab kelas habis maybe 6.30 ptang....

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

Bunga_Raya_Putih
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.04.2004
Ahli No: 8358
Posting: 219
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 05-09-08 23:42


Kalau kat KL sentral. senang lah naik ketapi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Bunga_Raya_PutihProfil   Hantar PM kepada Bunga_Raya_Putih   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-09-08 10:18


JK MAJLIS IFTAR 1429 HIJRAH
20th SEPTEMBER 2008, 6.00pm-8.00pm
Foodcourt KL Sentral
----------------------------------------------------------------------

ATTENDANCE (Sila maklumkan kehadiran anda dengan posting dalam topik ini):
Penting bagi berurusan dengan pihak katering. Sekian.

Muslimin:
1. Daeng_Jati (Ahh, takkan laahh dari UKM tak datang koott..)
2. sirat82 (Bergantung tahap kesibukan, status freelancer)
3. Haslan (bergantung sama ada nak ponteng dengan clashed program)
4. Prof_Muslim (Penaja Air Mineral didatangkan khas dari JKR)
5. mohamad (pemakan kek paling banyak dalam Iftar sebelumnya)
6. sayatetapsaya (jurutera yang paling banyak constraint)
7. asward_hafiz (adik sayatetapsaya, ingatkan kembar)
8. muslimin23 (habis kelas 6.30pm... Tanaakk ponteng ke?)
9. Bunga_Raya_Putih (Katanya senang naik kereta api..)
10.
11.
12.

Muslimat:
1. Hanan (sekejap sahaja melalui kenapa dari Sunway City)
2. simpLe_sHida (semudah_shida)
3. syahidatul (Dah guaranteed dan rumah dekat sangat)
4. hid_uniten (not confirmed yet)
6. sadiqah (sebelum balik Sabah, dah beli tiket yyeeyy!!)
7. abid_19 (daahhh lama tak nampak dia niiee...)
8.
9.
10.
11.
12.

p/s: Bagitaaauu taauu kalau nak datang... Lari budget kaanng... HHEEE...

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-09-08 10:34


Aiik?? Bila saya nak edit posting asyik keluar !!! "FATAL ERROR !!!" dan
"Empty Subject".. ADDUUII... Pening.... Tapi kadang-kadang nak edit posting
bleeyy pulaak... Musykil betull... Nak betulkan auto-correct word
"Kenapa" kepada _NPE highway... ADDUUSS... Tak apalaahh...
System error eekk...

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-09-08 12:18


:bunga: erm..tempat jatuh bangun lagi dikenang..
KL SENTRAL jugak tempat tumpuan..:bunga:

dulu seorang.. memang dapat datang
kemudian berdua.. masih dapat datang
kini bertiga.. belum tentu dapat datang!

walaupun memang nak datang..

tengoklah situasi nanti :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

lieynnakkpb
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22193
Posting: 146
Dari: ~bUmI AlLaH ~

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-09-08 12:37


Assalamualaikum
ana tak pernah join apa-apa yang dianjurkan olek ukwah.com
insyaallah kalau ada masa nati ana nak join..
walaupn memang ana nak datang
tengok lah situasi nati :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For lieynnakkpbProfil   Hantar PM kepada lieynnakkpb   Pergi ke lieynnakkpb's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 06-09-08 15:23


ehem.....ni program makan2 ek?(hik hik hik hik....lagi mahu tanya)....ok kalau tak ada outstation mn2 ana akan turut serta....tapi ana rasa ana join agaknya,,,hurm,,,kak shida,,ana bawa adik ana boleh tak?sebab mlm tu nak hantar dia balik kg,,,

Apapun ana bagitahu..

makan2 ekh?hik hik hik hik hik hik

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 06-09-08 15:49


hmm..really ada masalah lah OU..fatal error..empty subject...

jurutera yang banyak constraint eh...:berfikir: huh...

P/S : best jugak KL ni macam Kuantan-Gambang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 06-09-08 15:53


aah......nak quote posting tak boleh....hurmmm.....


kuantan - gambang?

dekat saja kan tt?

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 06-09-08 17:20


Salam...

a'a lah, Kenapa nak "Quote" tak boleh??.

ada masalah sistem ke?. (maaf lah.... dop tau pasal ini)


* ish3.... akhi shafik ini... bila masa pulak, ana "pemakan" kek paling banyak?.

ana cuma "pemerhati" kek paling setia sahaja... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-09-08 18:34


by: sayatetapsaya

!!! QUOTE !!!


hmm..really ada masalah lah OU..fatal error..empty subject...


by: umar_khalil
by: mohamad

!!! QUOTE !!!


Salam...
a'a lah, Kenapa nak "Quote" tak boleh??.
ada masalah sistem ke?. (maaf lah.... dop tau pasal ini)


HUURRMM... Entahlah, saya pun tak tahu mengapa saya takleehh edit, delete
dan quote posting saya sendiri dalam topic niiee... Semua user dalam ukhwah
niie memang boleh edit dan delete posting mereka sendiri, self authorized.
Saya ingat saya seorang yang tak boleh tetapi complain yang sama diterima daripada
Mr sayatetapsaya, Mr umar_khalil dan Mr mohamad dalam topic ini...
Bila saya mouseover pada button quote, link yang terpapar adalah
http://www.ukhwah.com/forum_submit.php?ld=2&forum=7&topic=38792&qid=560534&start=0

!!! CODE !!!


http://www.ukhwah.com/forum_submit.php?ld=2&forum=7&topic=38792&qid=560534&start=0
....

Kiranya topic_id (refer &topic=38792) dan posting_id (refer qid=560534)
memang telah disend pada page "forum_submit.php".... Sepatutnya function Quote niiee
memang bleeyy digunakanlah sebab data bagi topic dan posting ini telah been submitted
pada page link dan input form...

Kebiasaannya pembinaan sebuah vast forum system yang menggunakan PHP scripting
seperti ukhwah.com ini akan menggunakan "include" function bagi konsep reusability.
Maksudnya pada tiap-tiap topic sepatutnya akan menggunakan function quote, add, edit
dan delete posting ataupun private message yang sama... Saya sudah cuba try edit dan
delete posting saya pada topic yang lain. Berjaya. Sepatutnya berjaya juda dalam
topic ini. Memang saya termenung memikirkan mengapa pada sesetengah topic (I already
experienced it before in certain topic), saya memang langsung tak boleh edit ataupun
delete posting saya sendiri termasuk dalam topic ini. Tertekan sungguh. ADDUUIIHH....
Jaapp... Saya research lagi... HUURRMM...

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

abid_19
WARGA SETIA
Menyertai: 16.06.2007
Ahli No: 30283
Posting: 577
Dari: gombak

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-09-08 21:14


tulah..ana pun tak boleh juga nak quote..huhu

akhi mohamad..bukan betul ek enta yang paling banyak makan kek iftar lepas...heheh

Duniaku

Bookmark and Share

    


  Member Information For abid_19Profil   Hantar PM kepada abid_19   Pergi ke abid_19's Website   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-09-08 22:28


salamun alaik..
wah bestnya..sayangnya tak dapat nak join..ana da pndh balik kg..kalau dok KL lagi memang ana akan join..huhu..apa2pun ana ucapkan selamat beriftar dengan jayanya.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

sirat82
WARGA SETIA
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24251
Posting: 869
Dari: Puncak Jalil

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-09-08 22:37


Pada 06-09-08 15:49 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

hmm..really ada masalah lah OU..fatal error..empty subject...

jurutera yang banyak constraint eh...:berfikir: huh...

P/S : best jugak KL ni macam Kuantan-Gambang...
gambang tu kat mana? gebeng aku kenal lah.

ps:- minggu depan aku mungkin pergi kaw perindustrian gebeng.

Bookmark and Share

    


  Member Information For sirat82Profil   Hantar PM kepada sirat82   Quote dan BalasQuote

masz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.07.2005
Ahli No: 17165
Posting: 96
Dari: kuala lumpur

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 06-09-08 23:03


salam sahabat2 ukhwah..
menarik juga aktiviti ni..memandangkan saya pun belum pernah join mana-mana aktiviti ukhwah..huhu..Insya Allah, rumah kat pantai dalam saja,kalau tak ada aral melintang, sampai lah nanti ke sana..Syukran

Bookmark and Share

    


  Member Information For maszProfil   Hantar PM kepada masz   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-09-08 23:12


salam..........wah,ada kelas lah................waaaa.......

erm...tak tau lah boleh pergi ke tidak....

kak shida,makanan ana dah booking...............

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

firdaus_9
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16983
Posting: 703
Dari: Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-09-08 00:09


erm tak dapat ikut lagi :(
20 Sep bukan hari off day ana... kena kerja macam biasa sampai pukul 6ptg...

Bookmark and Share

    


  Member Information For firdaus_9Profil   Hantar PM kepada firdaus_9   Pergi ke firdaus_9's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 07-09-08 00:45


Pada 06-09-08 22:37 , sirat82 posting:

!!! QUOTE !!!


ps:- minggu depan aku mungkin pergi kaw perindustrian gebeng.


Gambang tu sebelum sampai Kuantan..kalau lalu LPT jumpa lah..tu pun kalau keluar exit Gambang nak ke Kuantan...kiranya..jarak Kuantan-Gambang lebih kurang saja jarak Kuantan-Gebeng.. :sopan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-09-08 00:53


INSYA'ALLAH ANA AKAN TURUT SERTA IFTAR KALI NI...
TAHUN SEBELUM2 NI ASYIK tak dapat JOIN saja...
KALI NI DEKAT saja DAH DOK KL...NAIK LRT 5Mint Sampai Dah...
APA pun KEPADA WARGA UKHWAH, KITA jumpa DISANA!!!!.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-09-08 08:35


huhu... rumah OU lagi dekat dengan kl sentral... 6 minit 40 saat jeq pun tidak ada masalah.. :D

mohamad pemakan kek paling banyak masa JK Pesta Buku dulu lah... kan kan. (jangan tak ngaku) :P


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-09-08 09:18



     JK MAJLIS IFTAR 1429 HIJRAH
     20th SEPTEMBER 2008, 6.00pm-8.00pm
     Foodcourt KL Sentral

----------------------------------------------------------------------


ATTENDANCE (Sila maklumkan kehadiran anda dengan posting dalam topik ini):
Penting bagi berurusan dengan pihak katering. Sekian.

    

Muslimin:
1. Daeng_Jati     (Ahh, takkan laahh dari UKM tak datang koott..)
2. sirat82         (Bergantung tahap kesibukan, status freelancer)
3. Haslan         (bergantung sama ada nak ponteng dengan clashed program)
4. Prof_Muslim         (Penaja Air Mineral didatangkan khas dari JKR)
5. mohamad             (pemakan kek paling banyak dalam Iftar sebelumnya)
6. sayatetapsaya     (jurutera yang paling banyak constraint)
7. asward_hafiz        (adik sayatetapsaya, ingatkan kembar)
8. muslimin23         (habis kelas 6.30pm... Tanaakk ponteng ke?)
9. Bunga_Raya_Putih        (Katanya senang naik kereta api..)
10. umar_khalil            (Katanya nak bawa adik sekali, muslimin ke muslimat? Umur berapa? Belajar mana?)
11. mujahid007             (Ada kelas... dalam hati mesti nak ponteng kan?)
12. muhamad_azrul86        (Housemate umar_khalil)

Muslimat:
1. Hanan                 (sekejap sahaja melalui _NPE dari Sunway City)
2. simpLe_sHida         (semudah_shida)
3. syahidatul            (Dah guaranteed dan rumah dekat sangat)
4. hid_uniten            (not confirmed yet)
6. sadiqah             (sebelum balik Sabah, dah beli tiket yyeeyy!!)
7. abid_19             (daahhh lama tak nampak dia niiee...)
8. RuMaishaaa            (bergantung pada tahap kesihatan baby)
9. lieynnakkpb         (Dah berniat, InsyaAllah bolehlah tuuee)
10. masz                 (Huhh?? Rumah kaatt Pantai Dalam saja. Near my house also)
11.
12.


p/s: Bagitaaauu taauu kalau nak datang... Lari budget kaanng... HHEEE...

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-09-08 09:26


ERRRMMM....


ibnu_musa dipelawa secara khas dan terhormat
untuk join JK buat pertama kali. Begitu juga dengan
pemburu_pokok, fikrul_mustanir, Laskar_Allah,
wuzaraa, pemburu_harimau dan lain-lain lagi...
Begitu juda dengan Cikgu mizie_hafiz80....


Dipersilakan.... Gently join us....

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

sirat82
WARGA SETIA
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24251
Posting: 869
Dari: Puncak Jalil

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-09-08 10:07


!!! QUOTE !!!

2. sirat82 (Bergantung tahap kesibukan, status freelancer)
stutus aku dah bertukar kejap. freelancer dah jadi kerja sampingan buat masa ni. sekarang tengah jadi pekeje kontrak kejap. kalau aku tak out station aku boleh join.

ps:- Tapi rasanya masih boleh join.

Bookmark and Share

    


  Member Information For sirat82Profil   Hantar PM kepada sirat82   Quote dan BalasQuote

super_murobbi
Warga Rasmi
Menyertai: 03.07.2008
Ahli No: 33903
Posting: 19
Dari: Petaling Jaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 07-09-08 10:44


salamunalaik...

erm rasanya macam nak join tapi tak pasti lagi.... teringin jugak nak melebarkan sayap kenalan dan ukhwah dengan sahabiah2 di UKHWAH walaupun ana baru beberapa bulan join.... ada ditetapkan syarat keahlian my mean is beberapa tahun jadi ahli dan beberapa banyak posting dihantar baru boleh join program2 anjuran ukhwah.com? harap ada yang nak jawab pertanyaan ana...

sekian, wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For super_murobbiProfil   Hantar PM kepada super_murobbi   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-09-08 10:59


Pada 07-09-08 10:44 , super_murobbi posting:

!!! QUOTE !!!

ada ditetapkan syarat keahlian my mean is beberapa tahun jadi ahli dan beberapa banyak posting dihantar baru boleh join program2 anjuran ukhwah.com? harap ada yang nak jawab pertanyaan ana...


langsung tiada syarat sebegitu. yang belum jadi ahli pun boleh datang. so dipersilakan hadir... :)


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 07-09-08 12:50


insyaallah akan cuba menghadirkan diri...

p/s: jk 1st pergi dulu..hu2...

Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 07-09-08 22:37


salamun alaik..
syukran ila owl_UM..

ana menjemput lagi.. sesiapa yang nak datang..
tafaddal.. datang lah.. rugi tak datang. :sopan:

jemput team NISA


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 07-09-08 22:38


** tentang masalah error tu..
sebelum nak posting.. ada muncul kolum tajuk tu..
jadi, Kalau kena fatal errot tu..

isikan tajuk tu.. JK Iftar..
thats all.. simple saja..
tak perlu bikin ributtt.... =D

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 07-09-08 22:54


ada muncul kolum tajuk??isikan tajuk??dimana ye...tak nampak..maklumlah, buta IT..huhu..
P/S : tak jadi jugak..sebab tak jumpa kat mana nak isi tempat kosong tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-09-08 23:00


assalamualaikum...
adess...niat di hati nak join..tapi apakan daya..
ada pula MIFTAH (Majlis Iftar Mahabbah) yang perlu ku handle..
terlepas lagi...
da berapa JK da terlepas..:(
tak ada rezeki..tapi kalau Allah da cakap diri ni sampai JK IFTAR, tetap akan sampai..
wallahu'alam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-09-08 00:58


ana insyallah menyusul...dengan sahabat ana.(,banan).......tapi tengoklah keadaan..asenya tidak ada apa-apa agaknya

Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

elmifaiz
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.02.2006
Ahli No: 22925
Posting: 41
Dari: Brickfields

Selangor  


posticon Posting pada: 08-09-08 01:17


insyallah datang macam tahun lepas.... :)
tahun lepas duduk mantin, tahun ni duduk brickfields.....
boleh jalan kaki saja..... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For elmifaizProfil   Hantar PM kepada elmifaiz   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 08-09-08 07:12


Assalamualaikumwarahmatullah...

huhu...

Kenapa semua kata ana makan kek paling banyak?.

ukhti shye pun sama..

:-) bila masa lah ana menjuarai nya?.

*kepada semua warga ukhwah.com, moh lah kita meramaikan iftar jamai'e ini... (insyaALLAH....)


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

Haslan
WARGA SETIA
Menyertai: 06.09.2004
Ahli No: 10945
Posting: 402
Dari: banting

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-09-08 07:55


huhuhuhuhu

sekali program sampai 3 da untuk 20 hb ni...

1...tt buka puasa dengan geng s.i.c
2...jk iftar ukhwah.com
3...program kacau dodol kat kg...

huhuhuhuhuhuhuhu

nak oooozzzommmm macam mana cengini ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For HaslanProfil   Hantar PM kepada Haslan   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-09-08 08:21


Pada 08-09-08 07:55 , Haslan posting:

!!! QUOTE !!!

huhuhuhuhu

sekali program sampai 3 da untuk 20 hb ni...

1...tt buka puasa dengan geng s.i.c
2...jk iftar ukhwah.com
3...program kacau dodol kat kg...

huhuhuhuhuhuhuhu

nak oooozzzommmm macam mana cengini ni...


nak buat macamana tu akhi haslan?
keputsan ditangan anda.. :sopan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-09-08 08:37



     JK MAJLIS IFTAR 1429 HIJRAH
     20th SEPTEMBER 2008, 6.00pm-8.00pm
     Foodcourt KL Sentral

----------------------------------------------------------------------


ATTENDANCE (Sila maklumkan kehadiran anda dengan posting dalam topik ini):
Penting bagi berurusan dengan pihak katering. Sekian.

    

Muslimin:
1. Daeng_Jati         (Ahh, takkan laahh dari UKM tak datang koott..)
2. sirat82             (Bergantung tahap kesibukan, status freelancer)
3. Haslan             (bergantung sama ada nak ponteng dengan clashed program)
4. Prof_Muslim         (Penaja Air Mineral didatangkan khas dari JKR)
5. mohamad             (pemakan kek paling banyak dalam Iftar sebelumnya)
6. sayatetapsaya     (jurutera yang paling banyak constraint)
7. asward_hafiz        (adik sayatetapsaya, ingatkan kembar)
8. muslimin23         (habis kelas 6.30pm... Tanaakk ponteng ke?)
9. Bunga_Raya_Putih        (Katanya senang naik kereta api..)
10. umar_khalil            (Katanya nak bawa adik sekali, muslimin ke muslimat? Umur berapa? Belajar mana?)
11. mujahid007             (Ada kelas... dalam hati mesti nak ponteng kan?)
12. muhamad_azrul86        (Housemate umar_khalil)
13. elmifaiz             (Tinggal di Brickfields?? PPEERRGGHH!! Dekat tahap melampau)    
14. adam_muslimin         (UIA-PJ mariiee....)
15.
16.
17.    owl                    (Nak datang ke tanaakk hhaa? HHHEEE....)

Muslimat:
1. Hanan                 (sekejap sahaja melalui _NPE dari Sunway City)
2. simpLe_sHida         (semudah_shida)
3. syahidatul            (Dah guaranteed dan rumah dekat sangat)
4. hid_uniten            (not confirmed yet)
6. sadiqah             (sebelum balik Sabah, dah beli tiket yyeeyy!!)
7. abid_19             (daahhh lama tak nampak dia niiee...)
8. RuMaishaaa            (bergantung pada tahap kesihatan baby)
9. lieynnakkpb         (Dah berniat, InsyaAllah bolehlah tuuee)
10. masz                 (Huhh?? Rumah kaatt Pantai Dalam saja. Near my house also)
11. immad                (UIA-Gombak mariiee...)
12.
13.
14.    
15.


p/s: Bagitaaauu taauu kalau nak datang... Lari budget kaanng... HHEEE...

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-09-08 09:02


Owl_UM ......

Prof kalau bawa dari JKR bukannya air mineral tapi material on site namanya. Macam Simen, Batu-bata, Tile, kapur.....

Hehehe....

Kasi tau dari HPA baru betul....dan memang air mineral HPA yang Prof akan bawa. Serta siapa datang awal, boleh buat rawatan ( diagnos penyakit ) secara PERCUMA..... kiranya sebelum berbuka.


p/s: Selamat Berpuasa

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

mas_kara
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.12.2007
Ahli No: 32112
Posting: 85
Dari: Bumi ISLAM

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 08-09-08 10:53


Nampaknya ramai muslimin dari muslimat.Ana tak pernah join apa-apa lagi program ukhwah.com.Just baru berjinak2 dengan usrah online.Boleh pergi ke?Sahabat2 muslimat nampaknya semuanya ahli2 aktif dan macam dah biasa join program UC.Malu pula nak join

Ana insya-Allah kalau tiada aral melintang,akan cuba menjoinkan diri.Ana insya-Allah akan datang dengan seorang sahabat ana.Insya-Allah naik tren dari Bandar Tasik Selatan.sesiapa dari point yang sama boleh lah together2.

Adik smile_roses dan hid_uniten tak join ke?Berkenalan kat alam maya saja.Jomlah!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_karaProfil   Hantar PM kepada mas_kara   Quote dan BalasQuote

hid_uniten
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.09.2005
Ahli No: 18744
Posting: 252
Dari: :: bumi Allalh ::

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-09-08 12:15


insya-Allah saya pergi..2 pun dpujuk oleh kakak ku sayang..

p/s: akak belanja saya ye,hehe..:-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For hid_unitenProfil   Hantar PM kepada hid_uniten   Pergi ke hid_uniten's Website   Quote dan BalasQuote

mas_kara
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.12.2007
Ahli No: 32112
Posting: 85
Dari: Bumi ISLAM

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 08-09-08 13:01


hid_uniten,kalau nak suruh akak belanje no hal.setakat gula2 seposen,apa susah.datang jangan tak datang.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_karaProfil   Hantar PM kepada mas_kara   Quote dan BalasQuote

hid_uniten
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.09.2005
Ahli No: 18744
Posting: 252
Dari: :: bumi Allalh ::

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-09-08 14:08


ala akak ini, takkan gula2 saja agaknya..huhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hid_unitenProfil   Hantar PM kepada hid_uniten   Pergi ke hid_uniten's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-09-08 14:11


Awat avatar prof menakutkan saja.. hehe

Owl Um.. Apa menu berbuka nanti.. Mengancam uh siap berkatering lagi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-09-08 14:17


Pada 08-09-08 14:11 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Awat avatar prof menakutkan saja.. hehe

Owl Um.. Apa menu berbuka nanti.. Mengancam uh siap berkatering lagi..


yelah tu katering.. :sopan:
jangan-jangan katering kat gerai2 foodcourt tu.. :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-09-08 14:21


menu?
-kurma
-sate
-pulut panggang
-kambing golek
-kuih tako
-nasi briani
-nasi dagang


air
-soya
-tebu
-sirap selasih
-air suam



sekadar nyibuk saja....

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-09-08 14:36


memandaila umar.. kalau tak ada umar kena bawa semua menu kat atas uh.. :lol: :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 08-09-08 15:00


!!! QUOTE !!!

Nampaknya ramai muslimin dari muslimat.Ana tak pernah join apa-apa lagi program ukhwah.com.Just baru berjinak2 dengan usrah online.Boleh pergi ke?Sahabat2 muslimat nampaknya semuanya ahli2 aktif dan macam dah biasa join program UC.Malu pula nak join

Ana insya-Allah kalau tiada aral melintang,akan cuba menjoinkan diri.Ana insya-Allah akan datang dengan seorang sahabat ana.Insya-Allah naik tren dari Bandar Tasik Selatan.sesiapa dari point yang sama boleh lah together2.



memang tiap tahun akan ada posting sebegiini..
juga nanti tengoklah lepas saja JK IFtar ni..
pasti ada yang posting..

" ana datang..tapi, malu... tengok dari JAuh saja team Ukhwah.com
alahai..ruginye..." erm.. dan ada lah adik-beradik maksud yang sama
macam ayat di atas..

tak tahu nak taip apa lagi..
andai antum nak datang jemputlaa..
tak ada kaitan dengan yang dah banyak POSting..
yang ADA tajuk pangkat kat nickname tu
yang ada Avatar gambrnye.. BOLEH DATang..huhuu..

tiap JK.. memang terbuka untuk warga Ukhwah.com
warga Hanan.com dan yang belum daftar tak ada masalah..
kami alu-alukan lagi..

maka dengan ini.. ewah..macam nak berIkrar...
mai lah berbondong-bondong datang..
datang bawa makanan ye..

teringat JK lepas.. KURma tak ada..??!!
yang ada KISmis.. ehehe.. ingat tak lagi shye.. :sopan:

so, siapa nak sponsor kurma? dalam 2 3 kotak cukup lah..
:-D


** kak mas_kara..
erm..kalau ss dari batas nanti, ss bagitahu ye..
tak tau lagi, naik apa.. ehehe..
ok.. ;-)


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 08-09-08 15:08


!!! QUOTE !!!

menu?
-kurma
-sate
-pulut panggang
-kambing golek
-kuih tako
-nasi briani
-nasi dagang


air
-soya
-tebu
-sirap selasih
-air suam


ambui.. umar..
ok.. kak nak book nasi beriani + unta golek..
tak mbohh kambing lah..makan daging unta banyak khasiat..

thenn.. nak air soya + cincau..ehhehe..
ok deh.. :-D kak tunggu ye..ehehhe..


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

mas_kara
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.12.2007
Ahli No: 32112
Posting: 85
Dari: Bumi ISLAM

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 08-09-08 15:40


k shida ni buat ana makin malu pula nak datang.hid_uniten,jadilah gula2 dulu.Nanti hid dah besar,akak belanje ais-krim pula ye.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_karaProfil   Hantar PM kepada mas_kara   Quote dan BalasQuote

hid_uniten
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.09.2005
Ahli No: 18744
Posting: 252
Dari: :: bumi Allalh ::

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-09-08 15:52


ala akak, buat xmalu saja..mereka tu pun malu2 juga tapi bt2 xmalu jeala..hehe..

org nak belanja, kat ambil saja..boleh minta gula pelbagai jenis.hehe..:-p

Bookmark and Share

    


  Member Information For hid_unitenProfil   Hantar PM kepada hid_uniten   Pergi ke hid_uniten's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-09-08 15:57


Shida.. unta tu nak golek atas periuk apa.. besar uh...

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

mas_kara
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.12.2007
Ahli No: 32112
Posting: 85
Dari: Bumi ISLAM

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 08-09-08 16:47


Hehe.Ada seorang sahabat ana lagi nak confemkan dia boleh pergi.Nick dia kat ukhwah:uzma.

Hid,buat-buat tak malu ye?nanti akak buat-buat tak malu.Akak bedal semua makanan tu seorang-seorang.hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_karaProfil   Hantar PM kepada mas_kara   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-09-08 16:53


uzma nak datang?/..alhamdulillah, harap dapat berjumpa dengan cik uzma ni..selama ni berhubung melalui mesej sahaja..insyaallah

Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

mas_kara
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.12.2007
Ahli No: 32112
Posting: 85
Dari: Bumi ISLAM

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 08-09-08 18:54


kurma ana volenteer nak sponsorlah, k shida. kurma apa-apa jenis tak apa ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_karaProfil   Hantar PM kepada mas_kara   Quote dan BalasQuote

hid_uniten
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.09.2005
Ahli No: 18744
Posting: 252
Dari: :: bumi Allalh ::

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-09-08 22:06


kurma Apa pun tak apa tapi lagi bez kalau kurma madu keluaran yusuf tayoob, hehe..:-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For hid_unitenProfil   Hantar PM kepada hid_uniten   Pergi ke hid_uniten's Website   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 02:09


Assalamualaikum wr wbt

JK iftar eh..hehe..KL Sentral jugek akhirnya..InsyaAllah..join lah kut..last year tak dapat join..harap-harap this year dapat lah datang..

:-):-):-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

marul
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30924
Posting: 648
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 12:28


tak pernah pergi lah ni..

InsyaAllah...

owl_um tak mahu jemput ana ke?? hmmm..:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For marulProfil   Hantar PM kepada marul   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 13:07



     JK MAJLIS IFTAR 1429 HIJRAH
     20th SEPTEMBER 2008, 6.00pm-8.00pm
     Foodcourt KL Sentral

----------------------------------------------------------------------


ATTENDANCE (Sila maklumkan kehadiran anda dengan posting dalam topik ini):
Penting bagi berurusan dengan pihak katering. Sekian.

    

Muslimin:
1. Daeng_Jati         (Ahh, takkan laahh dari UKM tak datang koott..)
2. sirat82             (Bergantung tahap kesibukan, status freelancer)
3. Haslan             (bergantung sama ada nak ponteng dengan clashed program)
4. Prof_Muslim         (Penaja Air Mineral didatangkan khas dari JKR)
5. mohamad             (pemakan kek paling banyak dalam Iftar sebelumnya)
6. sayatetapsaya     (jurutera yang paling banyak constraint)
7. asward_hafiz        (adik sayatetapsaya, ingatkan kembar)
8. muslimin23         (habis kelas 6.30pm... Tanaakk ponteng ke?)
9. Bunga_Raya_Putih        (Katanya senang naik kereta api..)
10. umar_khalil            (Katanya nak bawa adik sekali, muslimin ke muslimat? Umur berapa? Belajar mana?)
11. mujahid007             (Ada kelas... dalam hati mesti nak ponteng kan?)
12. muhamad_azrul86        (Housemate umar_khalil)
13. elmifaiz             (Tinggal di Brickfields?? PPEERRGGHH!! Dekat tahap melampau)    
14. adam_muslimin         (UIA-PJ mariiee....)
15. marul                 (seorang Auditor)
16.
17. owl                    (Coming.)

Muslimat:
1. Hanan                 (sekejap sahaja melalui _NPE dari Sunway City)
2. simpLe_sHida         (semudah_shida)
3. syahidatul            (Dah guaranteed dan rumah dekat sangat)
4. hid_uniten            (Datang setelah dipujuk)
6. sadiqah             (sebelum balik Sabah, dah beli tiket yyeeyy!!)
7. abid_19             (daahhh lama tak nampak dia niiee...)
8. RuMaishaaa            (bergantung pada tahap kesihatan baby)
9. lieynnakkpb         (Dah berniat, InsyaAllah bolehlah tuuee)
10. masz                 (Huhh?? Rumah kaatt Pantai Dalam saja. Near my house also)
11. immad                (UIA-Gombak mariiee...)
12. mas_kara             (Seorang pendidik)
13. uzma             ( datang dengan mas_kara)
14. sitishairah         (IT programmer)
15. sufti_ilham        ( UIA mali..)
16.
17.


p/s: Bagitaaauu taauu kalau nak datang... Lari budget kaanng... HHEEE...



Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 13:15


terime kasih owl sebab pelawe....
teman habis urusan di Bangi sekitar pukul 1700Hrs, erm kalau naik kerete ke KL Sentral berapa lama boleh sampai? ataupun nak ke rumah meke berapa lama nak sampai? rasanya kalau pukul 1700hrs tu meke dah ada kat KL Sentral dah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 14:23


!!! QUOTE !!!

Shida.. unta tu nak golek atas periuk apa.. besar uh...



ehehe..hanan. tak kira.. nak juga daging UNta.. :roll:


!!! QUOTE !!!

kurma ana volenteer nak sponsorlah, k shida. kurma apa-apa jenis tak apa ke?


kak mas.. tak kisah lah jenis apa..
yang hid sebut pun sodap.. :-D

menanti team usim..legenda.. um..uia.. ukm..upm..
erm.. mana lagi ni ye..

haa.. kelab bagi yang dah berWalimah ni..
boleh turun ni.. :sopan:

along_safa.
ibnuyahya
shayuki
khalifah
shinfay_de
rdwira

ehehe.. mai lah.. kita penuhkn food court KL sentral..
macam biasa.. yang ada VESt.. pakai naa..
yang ada tshirt Ukhwah.com pakai..hihi

beg Ukhwah.. bawa lah..

ana akan bawa sticker + buku untuk dijual..
both RM5.. bolehlaa beli borong habiskan..

jumpa di HQ.. insyaallah.. ;-) :kelip:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

zulmi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2006
Ahli No: 22909
Posting: 134
Dari: Bandar Baru Nilai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 16:02


assalamualaikum.

insyaAllah ana joint untuk iftar nanti, jom pakat mai ramai-ramai

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmiProfil   Hantar PM kepada zulmi   Pergi ke zulmi's Website   Quote dan BalasQuote

mas_kara
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.12.2007
Ahli No: 32112
Posting: 85
Dari: Bumi ISLAM

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 09-09-08 16:16


adik owl_um.Akak insya-Allah datang bertiga.Akak,uzma dan siti_zubaidah.Penting attendent di betulkan.Nanti tak cukup pula unta golek tu.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_karaProfil   Hantar PM kepada mas_kara   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 09-09-08 17:37


saya pun insyaAllah akan sampai ke KL sentral ...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 17:38


siapa dari bangi nak ikut teman.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 22:32


semua semangat nak pergi rupanya....lagi ramai lagi elok..kalau boleh ibnu_musa dengan pemburupokon AKA pemburu harimau datanglah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-09-08 11:26


Muslimin23 jangan tak datang pulak..

Lamo bonar eden tidak cokap dengan ekau... (betul ke cakap nogori ni ? hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 10-09-08 16:11


salah tu prof....LAMO BONA DEN tak BEBUGHAK dengan EKAU,...
HEHHEEE


mak oi,,,nak order unto golek?ado anda unto golek?mano den cokaukan???

kak hanan...kalau tak ada menu yang ana nyatakan tu,,,kak hanan anggap lah ada ye.....saya pepandai saja cakap ada,,isk3x......

p/s;kalau minta kudo golek ke,,kobau golek ke,,tak pun dhab golek,,sonang lah den nak ado kan,,,ni minta unto,,,,,poning den dibuek eh....

huhuhuhuhuhu....

to si pungguk UM...my sis tak dapat join,,,,,

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-09-08 21:37


salam......
dah lama tak posting.....erm,rindul tol kat owl!!!!!!!!!!!!!!!!

mana tau ana nak ponteng kelas???hehe...tengok lah dulu...

p/s : dimana daku berada,itu lah pecaturan ALLAH.................

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-09-08 10:04


wahh... wahh....
meriah jugak topik jk iftar...
jejemputla ye mana yang berkesempatan...
yang tak sempat tu, tak mengapa..
panjang umur dan masa, tahun depan boleh join lagi... :kelip:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

PUTERI_FUZA
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1975
Posting: 201
Dari: Perth, Australia

australia  


posticon Posting pada: 11-09-08 10:46


tak ada ke nak buat kat area penang ini...
huhuh

Bookmark and Share

    


  Member Information For PUTERI_FUZAProfil   Hantar PM kepada PUTERI_FUZA   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 11-09-08 11:51


salam puteri_fuza..
actually, hope tersangat ada JK iftar tiap negeri..

tapi, anak2 negeri mandoomm saja.. ( maaf lah guna ayat psikologi )
boleh saja tiap negeri organize di negeri masing-masing..
tak kisah 3 org pun kira liqa' JK juga..

so.. ada masa lagi.. boleh lah pakat kumpul ramai-ramai dalam kampus..
dalam negeri masing-masing.. on..
dah buat nanti maklumkn saja pada ss au MT lain..

the problem..masalahnya.. no body berani sahut cabaran SS ni..
erm.. apo nak dikato??

untuk negeri2 lain.. insyaallah.. kita akan buat tour JK tiap negeri..
insyaallah.. tunggu lah gerak kerja yang akan datang..
jika ss masih lagi di alam maya.. juga di alam nyata ni..

wallahu'alam..


ana ha

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 11-09-08 16:33


ramai anak negeri kak bhijrah kat ibukota.....payah juga nak mgerakannye,,,kalau kat area n9 tu kak..ado juga anak jati waris negri,,,tapi kalau buat jk,,ado jo alasan mereka bagi,,OMAK DEN tak bagi,,,,itulah deh alasan eh.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-09-08 16:39


alah umar pun bagi alasan juga!enta bukan jauh sangat pun!!!
buat lah kat n9 tu....hehehe....

ana tegaskan disini supaya di setiap cwgn negri dihidupkan pengerakan ukhwah..............

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-09-08 16:40


tapi betul juga kata umar tu,macam alasan juga kadg didengari bila ditawarkan untuk menguruskan jk kat tempat sendiri............

nak usulkan dalam mesyuarat juga............or iftar nt,boleh kak shida????

hehe..........

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 11-09-08 16:43


uieh,,,tak lama lagi ana dok jauh da,,merantau lagi,,,,,,,anta tu pun buat lah cawangan kat putrajaya 2......n9 tu,,,,maybe ada yang boleh handle,,,,wait dan see..........

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 11-09-08 17:06


asalnya macam cancel saja..but suddenly kena juga..
err saya datang dengan kakak saya..En. Owl sila update attendance..CU datang dgnb kakak..sekian terima kasey

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

princess_ixora
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.12.2003
Ahli No: 5895
Posting: 64
Dari: kedah

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-09-08 18:14


salam...
best nya kalau dapat p.. ana tak pasti dapat p ke tak.. ikut kan hati nak sangat p...huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For princess_ixoraProfil   Hantar PM kepada princess_ixora   Pergi ke princess_ixora's Website   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 12-09-08 09:11


Salam
InsyaAllah..akan bawa diri menaiki bas dari penang ke KL..lama dah tak jumpa sahabat ukhwah..simple_shida dan sadiqah jumpa di sana, rindu sokmo :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 12-09-08 09:32


Pada 12-09-08 09:11 , Iman_Hayati posting:

!!! QUOTE !!!

Salam
InsyaAllah..akan bawa diri menaiki bas dari penang ke KL..lama dah tak jumpa sahabat ukhwah..simple_shida dan sadiqah jumpa di sana, rindu sokmo :-)


wah, kak su pun datang ke?.lamanya tak ketemu akak comel ni..rindu sokmo juga kak su.. :welcome: :bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

hid_uniten
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.09.2005
Ahli No: 18744
Posting: 252
Dari: :: bumi Allalh ::

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-09-08 09:49


salam..

asif sebab saya tak dapat join iftar..ada program yang lagi penting pada hari 2.. insya-Allah jumpa di program yang lain..:-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For hid_unitenProfil   Hantar PM kepada hid_uniten   Pergi ke hid_uniten's Website   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-09-08 10:12


ala umar, sebelum p'pergi merantau ni lah kena buat...hehe......

erm,ana tak mampu buat untuk ptrjya dan dan.9......

utara boleh lah kut sebab boleh balik kampung terus..hehe.........

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

nurul_huda3110
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2005
Ahli No: 16604
Posting: 171
Dari: klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-09-08 12:47


salam..

kalau tak ada apa-apa program insyaallah ana boleh pergi..
tak pernah lagi jumpa kak sadiqah.
tapi ada program 3R di masjid ubudiyyah,sek19,shah alam.

lama tak jumpa ismi,cik shye dan cik kinah.
semoga semuanya berjalan lancar..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurul_huda3110Profil   Hantar PM kepada nurul_huda3110   Quote dan BalasQuote

yusof88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2007
Ahli No: 28247
Posting: 249
Dari: pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 12-09-08 16:02


salam...huhuhu..lama tol ana xbkk portal ini...ana nak join..tapi tak dapat lah...
17 hb ni ana dah nak balik rusia...kenapa tak buat awal-awal?? pa apa pun..ana doakan program ni selamat berjalan dengan lncar.(betul ke ayat ini)

Bookmark and Share

    


  Member Information For yusof88Profil   Hantar PM kepada yusof88   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 12-09-08 22:58


20 september yang di nanti-nantikan..semoga semuanya berjalan dengan lancar khendaknya....

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

AziziYa-Habib
Warga 1 Bintang
Menyertai: 12.11.2007
Ahli No: 31669
Posting: 37
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 15-09-08 09:13


InsyaAllah..Muslimin tak ada halangan i'm follow your..jangan lupa tau,tapi rasa nya macam sibuk saja..hehe..tengok macam mana perjalanan minggu ni..InsyaAllah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For AziziYa-HabibProfil   Hantar PM kepada AziziYa-Habib   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 15-09-08 09:39


dah lama tak join aktiviti ukhwah, segan pula nak join.. member2 lama pun dah tak ada, melainkan prof, hanan , kang, prof dan khalifah..segan pula nak pergi

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» 'JK Iftar 2008'

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.22889 saat. Lajunya....