Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-10-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Burung yang akan mati hanya berjalan, tidak lagi terbang
-- Peribahasa Red Indian

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Kuyi
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43139

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 62
Ahli: 0
Jumlah: 62




  Yang Masuk Ke Sini
umy_1510: 1 hari, 5 jam, 49 minit yang lalu


Jejak Kerjaya
Topik: marketing??


Carian Forum

Moderator: Administrator, hafiz_along_83
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Kerjaya
    »» marketing??

Please Mendaftar To Post


Oleh marketing??

atirazah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2008
Ahli No: 34224
Posting: 80

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-08-08 12:23


Assalamualaikum

salam ukhwah untuk semua sahabat ukhwah.com...
di sini da tak, yang pernah belajar @ tengah belajar @ masih
belajar mahupun mengajar tentang pemasaran??

:kelip: apakah bidang kerjaya bagi pelajar jurusan pemasaran??

Bookmark and Share

    


  Member Information For atirazahProfil   Hantar PM kepada atirazah   Quote dan BalasQuote

nurman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.04.2005
Ahli No: 15612
Posting: 278
Dari: Dimana bumi dipijak disitu Islam dijunjung!

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-08-08 15:30


salam ..
ana salah seorang pelajar marketing sekarang..
emm..ada apa yang boleh ana bantu?

apa2pun apa yang boleh ana katakan marketing agak meluas dan mencabar bidangnya but syok juga..hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurmanProfil   Hantar PM kepada nurman   Quote dan BalasQuote

atirazah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2008
Ahli No: 34224
Posting: 80

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 24-08-08 09:19


alhamdulillah...ada jugak student marketing..
terima kasih ya nurman sudi kasi respon..

anta belajar di mana sekarang?
apakah bidang tugas yang mencabar pada pendapat anta?

Bookmark and Share

    


  Member Information For atirazahProfil   Hantar PM kepada atirazah   Quote dan BalasQuote

maratussolehah
Warga Rasmi
Menyertai: 08.07.2008
Ahli No: 33959
Posting: 3
Dari: saudi/JB

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 26-08-08 05:06


salam,

marketing & sales bidang yang bagus...

kerja dulu dengan mana-mana co...bila dah ada skill boleh pasarkan produk sendiri :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For maratussolehahProfil   Hantar PM kepada maratussolehah   Quote dan BalasQuote

atirazah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2008
Ahli No: 34224
Posting: 80

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 26-08-08 11:51


terima kasih ya maratussolehah...

bidang marketing memang meluas sekarang..
pengalaman kerja baru sedikit..
baru sebulan start kerja..

kalau boleh nak tahu lebih mendalam mengenai marketing..

Bookmark and Share

    


  Member Information For atirazahProfil   Hantar PM kepada atirazah   Quote dan BalasQuote

ziyah
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2006
Ahli No: 26503
Posting: 477
Dari: negeri beradat

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 29-08-08 16:56


ada belajar marketing... bukan pelajar mrktng... bagus untuk jadi usahawan...
ramaika usahawan bumiputra...
sesiapa berminat2 try buat paparwork, minta pinjaman mne2 badan dengan cari peluang...contoh, bank pertanian... cuba tanya... atau buat joint venture...
Insya-Allah... Usahawan berjaya.....
ingat 4P's dengan buat SWOT analysis... he2... macam dah lari saja tajuk... he3xslmt berpuasa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ziyahProfil   Hantar PM kepada ziyah   Quote dan BalasQuote

FIRDAUSNUR
WARGA SETIA
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16229
Posting: 1085
Dari: kedah darulaman

Kedah  


posticon Posting pada: 29-08-08 20:32


bidang pemasaran memerlukan kesabaran dan tidak menegenal putus asa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For FIRDAUSNURProfil   Hantar PM kepada FIRDAUSNUR   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-08-08 23:35


ana sekarang berkerja dalam Markerting...syarikat penerbitan Buku...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

irashahirah
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2005
Ahli No: 19675
Posting: 407
Dari: jay bee

Johor   avatar


posticon Posting pada: 30-08-08 09:49


saya dulu ambil subjek marketing sebagai mata pelajaran elektif sahaja.. tapi saya rasa marketing market dia sangat luas... bukan setakat pemasaran barang tu saja.. dari awal pembuatan produk.. marketing dah bermula..

Bookmark and Share

    


  Member Information For irashahirahProfil   Hantar PM kepada irashahirah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.108568 saat. Lajunya....