Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-10-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bila sesuatu telah sempurna akan mulalah kelihatan cacat celanya.

-- Saidina Abu Bakar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Kuyi
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43139

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 41
Ahli: 0
Jumlah: 41




  Yang Masuk Ke Sini
qudwah: 39 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 49 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 50 hari yang lalu
eme86: 50 hari yang lalu
sunan-faqih: 55 hari yang lalu


Jejak Remaja
Topik: Kenangan terindah alam remaja?


Carian Forum

Moderator: Administrator, mohamad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Remaja
    »» Kenangan terindah alam remaja?

Please Mendaftar To Post


Oleh Kenangan terindah alam remaja?

dheya_Idra
Warga Rasmi
Menyertai: 05.01.2008
Ahli No: 32209
Posting: 9
Dari: Negeri Sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 22-08-08 23:18


Salam..teman-teman..mari kita berkongsi kenangan terindah di alam remaja anda..kenangan siapa yang paling indah..mari2.. :bye: :-?


-----------------
"Allah adalah sebaik-baik Tuhan.Dia menjadikan kita untukl menjadi insan yang berguna.."


Bookmark and Share

    


  Member Information For dheya_IdraProfil   Hantar PM kepada dheya_Idra   Quote dan BalasQuote

dheya_Idra
Warga Rasmi
Menyertai: 05.01.2008
Ahli No: 32209
Posting: 9
Dari: Negeri Sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 22-08-08 23:20


Kenangan terindah ana adalah keluar bersama keluarga ana..sama ada pergi picnic..tapi yang paling menyeronokkan ketika membeli baju2 raya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For dheya_IdraProfil   Hantar PM kepada dheya_Idra   Quote dan BalasQuote

cipoi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.05.2006
Ahli No: 24504
Posting: 242
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 23-08-08 07:46


urm...aaaa.....errr....ish.....hmmm......malu lah nak cerita.....huhuhu
curious tak? haha

Bookmark and Share

    


  Member Information For cipoiProfil   Hantar PM kepada cipoi   Pergi ke cipoi's Website   Quote dan BalasQuote

Ulfah_AzZahra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.07.2008
Ahli No: 34018
Posting: 77
Dari: Kajang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-08-08 10:39


Salam buat semua:-


         Saya pun malu juga nak bercerita tapi kenangan terindah tu, pertama kali datang period, jatuh tepat pada hari jadi saya.... Hari itulah paling seronok kerana termaktublah saya ni seorang perempuan yang sempurna... :lol: :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For Ulfah_AzZahraProfil   Hantar PM kepada Ulfah_AzZahra   Quote dan BalasQuote

atirazah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2008
Ahli No: 34224
Posting: 80

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-08-08 12:26


kenangan terindah? apa erk..
erm, mestilah bersyukur di panjangkan umur oleh-Nya sehingga saat ini..

Bookmark and Share

    


  Member Information For atirazahProfil   Hantar PM kepada atirazah   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 23-08-08 12:33


semuanya indah walaupun tak indah, semuanya tak indah walaupun indah...manfaatkan setiap masa yang ada padamu dengan sesuatu yang berfaedah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.097028 saat. Lajunya....