Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 15-12-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
JANGAN sesekali memulakan jika tidak bersedia untuk menyudahkan

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: studiosmilesnyc
Hari Ini: 0
Semalam: 3
Jumlah Ahli: 43104

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 38
Ahli: 0
Jumlah: 38




  Yang Masuk Ke Sini
studiosmilesnyc: 1 hari, 1 jam, 2 minit yang lalu
dentistinhouston: 1 hari, 2 jam, 58 minit yang lalu
ezequielvince: 1 hari, 4 jam, 20 minit yang lalu
shanejohnson: 5 hari yang lalu
wadud: 10 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 27 hari yang lalu
muslimin23: 29 hari yang lalu


Sampaikan
Topik: Tahniah - Khalifah & Rumaisha - Kelahiran Cahayamata


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» Tahniah - Khalifah & Rumaisha - Kelahiran Cahayamata

Please Mendaftar To Post


Oleh Tahniah - Khalifah & Rumaisha - Kelahiran Cahayamata

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-07-08 20:49


Assalamualaikum

Tahniah buat Khalifah dan Rumaishaa atas kelahiran baby perempuan AIN FILDZAH BINTI MD FIRDAUS hari ini 25 Julai 2008 jam 4 petang dengan berat 3.5 kg. Moga menjadi anak yang solehah.. :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga:


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

smile_roses
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3694
Posting: 895
Dari: Bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 25-07-08 20:58


Assalammualaikum
tahniah2 :)
moga menjadi anak yang solehah

Bookmark and Share

    


  Member Information For smile_rosesProfil   Hantar PM kepada smile_roses   Pergi ke smile_roses's Website   Quote dan BalasQuote

Laskar_Allah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2008
Ahli No: 33470
Posting: 928
Dari: Medan Operasi Asia Pasifik

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 25-07-08 21:03


Salam tahniah buat akhi Khalifah dan ukhti Rumaishaa :welcome:

Lahir seorang lagi serikandi yang bakal memperjuangkan Islam di muka Bumi :bunga: :bunga: :bunga:

Alhamdulillah... :kelip:


-----------------
WAMAKARU WAMAKARULLAH WALLAHU KHAIRUL MAKIRIIN!
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Laskar_AllahProfil   Hantar PM kepada Laskar_Allah   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 25-07-08 21:04


salam alaik..
alhamdulillah.. little khalifah au little mujahidah min rumaishaa + khalifah
selamat akhirnya..

nanti kita plan buat jk ziarah ye..
maybe by next week..
2 / 3 ogos..

jk ziarah bait khalifah + rumaishaa
juga bait ustz gunawan.. ustaz pun dapat baby girl.. alhamdulillah..
bertambah umat MUhammad s.a.w..

strive for mujahidah... wa mardhatillah..amiinn =D

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-07-08 21:42


Pada 25-07-08 21:04 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

salam alaik..
alhamdulillah.. little khalifah au little mujahidah min rumaishaa + khalifah
selamat akhirnya..

jangan lupa suruh ibnu_khalifah join ukhwah ye ;-)

p/s: congrats


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

sirat82
WARGA SETIA
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24251
Posting: 869
Dari: Puncak Jalil

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-07-08 22:35


Hontouni? OMEDETO!!!!

Dah dapat anak seorang, tahun ni. Tahun depan tambah lagi seorang.

ps:- bertambah lagi tanggungjawab sebagai ibubapa.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sirat82Profil   Hantar PM kepada sirat82   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-07-08 23:15


ANA DAN UMAR
INGIN MENGUCAPKAN...
TAHNIAH KEPADA PASANGAN BAHAGIA IAITU:

Kak Rumaishaa & khalifah..

SEMOGA MENJADI IBU DAN AYAH YANG MITHALI..Amin

P/S: Ha!~Dah start lah lepas ni tak sabar2 balik ke rumah awal...
        Ajar Baby tu panggil Kita Abang, belum sedia dipanggil Pakcik lagi..:Deheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 25-07-08 23:40


Assalamualaikum
okies....tahniah..wa congrats..and mabruk... :welcome:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 25-07-08 23:40


Assalamualaikum....



alhamdulillah....

dan ucapan tahniah kepada akhi khalifah dan ukhti rumaishaa.


*semoga menjadi seorang teman setia kepada pejuang agama Allah s.w.t. (insyALLAH.....amin). :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 26-07-08 07:05


Assalamualaikum wbt dan salam ukhwahfillah...

Selamat dapat waris. semoga waris dapat menjadi anak yang solehah

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

khalifah

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 204
Posting: 485
Dari: kg batu muda,sentul, KuaLa LUmpUr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-07-08 08:10


salam alaik.....
ish,terharu sungguh lah......
walaupun keluarga kami memang besar, dengan adanya ukhwah, keluarga kami bertambah besar....time kasih banyak-banyak....

erm,mengenai nama baby tu,kemungkinan besar kami akan ubah sedikit...
memandangkan maksudnya yang tak berapa jelas....
tapi nama ayahnya tak diubah lah....hehehehe...

apapun,terima kasih sekalli lagi kepada "pakcik2 dan makcik" ukhwah ini ya.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifahProfil   Hantar PM kepada khalifah   Pergi ke khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

awan_biru85
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2006
Ahli No: 27594
Posting: 772
Dari: sabak terbenam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 26-07-08 09:25


baru saja berYM dengan kak Rumaishaa beberapa hari lepas....hmmm tahniah.. :bunga:


-----------------
Photobucket

MaSyAraKat HRmONi KeLuARga bahagia


Bookmark and Share

    


  Member Information For awan_biru85Profil   Hantar PM kepada awan_biru85   Pergi ke awan_biru85's Website   Quote dan BalasQuote

sirat82
WARGA SETIA
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24251
Posting: 869
Dari: Puncak Jalil

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-07-08 10:36


Pada 26-07-08 08:10 , khalifah posting:

!!! QUOTE !!!

erm, mengenai nama baby tu,kemungkinan besar kami akan ubah sedikit...
memandangkan maksudnya yang tak berapa jelas....
tapi nama ayahnya tak diubah lah....hehehehe...
Susah jugak nak kena fikir letak nama anak ni ek..? Tanggung jawab ibubapa yang pertama : meletakkan nama yang baik-baik kepada anaknya....

ps:- aku rasa dah kena start fikir nama anak ini.... (kahwin pun belom lagi, ngade-ngade betul)


-----------------
Wahai orang2 beriman, berselawatlah ke atas nabi muhammad....
Arahan hanya kepada orang yang beriman


Bookmark and Share

    


  Member Information For sirat82Profil   Hantar PM kepada sirat82   Quote dan BalasQuote

nurul_huda3110
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2005
Ahli No: 16604
Posting: 171
Dari: klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-07-08 11:11


tahniah buat akhi khalifah dan ukht rumaishaa..
bertambah lagi umat Muhammad..

kalau nak buat jk ziarah pada 2 ogos tak dapat lah nak join sebab
terlibat dengan program majlis amal palestin..

Pada 26-07-08 08:10 , khalifah posting:

!!! QUOTE !!!


apapun,terima kasih sekalli lagi kepada "pakcik2 dan makcik" ukhwah ini ya.....


akhi,kami muda2 lagi tau..sweet 20an lagi..
nanti baby kena panggil kami kakak..

jaga kesihatan baik-baik ye untuk ukht rumaishaa dan baby..


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurul_huda3110Profil   Hantar PM kepada nurul_huda3110   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 26-07-08 11:33


alhamdulillah.. bertambah lagi ummat nabi muhammad....tahniah buat khalifah dan rumaisha



Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-07-08 00:04


Assalamualaikum wr wbt

Tahniah..tahniah..kepada parent AIN FILDZAH BINTI MD FIRDAUS..
mesti comel bangat...

semoga bertambah bahagia dan dirahmati Allah sentiasa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

Linn
WARGA SETIA
Menyertai: 14.04.2004
Ahli No: 8388
Posting: 447
Dari: Serdang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-07-08 01:07


sama lah dengan tarikh lahir saya.. tahniah buat khalifah & kak mar

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinnProfil   Hantar PM kepada Linn   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-07-08 03:45


Assalamualaikum
Tahniah ye buat khalifah and kak mar....
ada gmbq baby ukhwah (AIN FILDZAH BINTI MD FIRDAUS) tu tak? boleh lah masuk kat sini...nak nengok... Canang2 lah lau jadi pergi JK Ziarah... 2/8 ni niza ada program kat fac..lau 3 tu insyaAllah free... Hospital ampang kan?


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-07-08 07:06


tahniah kepada kak mar dan khalifah...

huhu... camnelah perasan kak mar dan khalifah sekarang ye... ;-)

Ain Fildzah tu apa maknanya?

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 27-07-08 08:55


salam,

mabruk ila akh khalifah wa ukt rumaisha...

selamat menjaga kesihatan ila ukti..
:-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

khalifah

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 204
Posting: 485
Dari: kg batu muda,sentul, KuaLa LUmpUr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-07-08 20:37


Pada 27-07-08 07:06 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!


Ain Fildzah tu apa maknanya?


makna untuk nama ain fildzah ini kurang jelas,sukar diterangkan...
kalau nak ditulis dalam jawi pun takut maknanya lari...

setelah bertanyakan pada orang-orang yang lebih memahami,maka nama baru bagi anak kami adalah AINUL IZZAH..

maknanya jelas...siapa nak tahu maknanya,boleh cari sendiri ya...hehehehe


-----------------
khalifah Allah di muka bumi......


Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifahProfil   Hantar PM kepada khalifah   Pergi ke khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

sofya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.06.2007
Ahli No: 30381
Posting: 156
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 27-07-08 21:45


salam....

tahniah..

moga menjadi penyeri dunia & akhirat.. ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sofyaProfil   Hantar PM kepada sofya   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 28-07-08 00:25


Pada 27-07-08 20:37 , khalifah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 27-07-08 07:06 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!


Ain Fildzah tu apa maknanya?


makna untuk nama ain fildzah ini kurang jelas,sukar diterangkan...
kalau nak ditulis dalam jawi pun takut maknanya lari...

setelah bertanyakan pada orang-orang yang lebih memahami,maka nama baru bagi anak kami adalah AINUL IZZAH..

maknanya jelas...siapa nak tahu maknanya,boleh cari sendiri ya...hehehehe


ada sikit-sikit macam nama anak DSAI aka YB Lembah Pantai :sopan:

kalau ibnatu_khalifah&Rumaishaa jadi YB nanti jangan lupa IM ye.

wassalam.

p/s: alfun mabruk marratan ukhra minni...


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 28-07-08 09:05


tahniah, dapat tambah lagi ahli keluarga.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-07-08 10:40


Pada 27-07-08 20:37 , khalifah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 27-07-08 07:06 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!


Ain Fildzah tu apa maknanya?


makna untuk nama ain fildzah ini kurang jelas,sukar diterangkan...
kalau nak ditulis dalam jawi pun takut maknanya lari...

setelah bertanyakan pada orang-orang yang lebih memahami,maka nama baru bagi anak kami adalah AINUL IZZAH..

maknanya jelas...siapa nak tahu maknanya,boleh cari sendiri ya...hehehehe



Haaaa itu boleh tanya pakcik dia ni.... huhu..
Prof tahu maknanya....


Apapun tahniah kepada Firdaus @ khalifah dan Mardiah @ Rumaishaa kepada kurniaan cahayamata pertama.

Insya-Allaah prof akan datang juga melawat tapimgkn lambat sedikit.


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

cintamadinah_82
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2005
Ahli No: 16646
Posting: 265
Dari: pulau pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 28-07-08 10:48


Assalamualaikum

tahniah mar dan firdaus... :-)
semoga dengan kelahiran ainul izzah akan bertambah dan berseri rumahtangga kalian.. :-)
semoga menjadi ummi dan abah yang soleh solehah..:-)
semoga permata kalian menjadi anak yang solehah... :-)


-----------------
'Tidak kamu akan berperasaan gundah walaupun sekali.. jika kamu tahu apa yang dicari...'


Bookmark and Share

    


  Member Information For cintamadinah_82Profil   Hantar PM kepada cintamadinah_82   Pergi ke cintamadinah_82's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 28-07-08 11:36


Assalamualaikum

Tahniah untuk anda berdua...



:bunga:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-07-08 12:06


iyakah..tahniah dari ana...semoga kehadiran puteri tersebut menguatkan lagi cinta antum kepada ALLAh justeru antara antum berdua...syukran........

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 28-07-08 12:21


Pada 28-07-08 12:06 , mujahid007 posting:

!!! QUOTE !!!

iyakah..tahniah dari ana...semoga kehadiran puteri tersebut menguatkan lagi cinta antum kepada ALLAh justeru antara antum berdua...syukran........


naam2...


-----------------

"prevention is better than cure"




Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-07-08 12:41


Dah ada nama baru... AINUL IZZAH... Nak panggil AIN ke AINUL ke IZZAH.. :kelip: :kelip: :kelip: Dah daftar ke namani.. takut esok ada nama baru lagi.. eeheh


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-07-08 12:47


Pada 27-07-08 20:37 , khalifah posting:

!!! QUOTE !!!



setelah bertanyakan pada orang-orang yang lebih memahami,maka nama baru bagi anak kami adalah AINUL IZZAH..

maknanya jelas...siapa nak tahu maknanya,boleh cari sendiri ya...hehehehe



ouh, ainul izzah.. patutlah.. tiba-tiba kak mar bahasakan baby izzah.. erkk.. ingatkan ismi salah nama di hari itu...

hmm.. tahniah buat khalifah dan kak mar.. bestnya dapat baby... :sopan:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 28-07-08 12:57


Alhamdulillah..dah selamat dapat baby girl..
dapat mesej dari mar dalam pukul 6.30 petang, sempat lagi tu pegang hp.hehe :sopan:

Tahniah kepada rumaisha & Khalifah, semoga bertambah seri rumahtangga kalian...tak sabar nak timang ainul izzah.

Tahniah..tahniah..tahniah.. :bunga: :bunga:


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-07-08 15:09


Pada 27-07-08 20:37 , khalifah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 27-07-08 07:06 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!


Ain Fildzah tu apa maknanya?


makna untuk nama ain fildzah ini kurang jelas,sukar diterangkan...
kalau nak ditulis dalam jawi pun takut maknanya lari...

setelah bertanyakan pada orang-orang yang lebih memahami,maka nama baru bagi anak kami adalah AINUL IZZAH..

maknanya jelas...siapa nak tahu maknanya,boleh cari sendiri ya...hehehehe



tahniah bro... nanti jangan lupa paksa dia jadi ahli ukwah...
and jangan lupa sampaikan salam abe aye ye....


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

khalifah

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 204
Posting: 485
Dari: kg batu muda,sentul, KuaLa LUmpUr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-07-08 15:33


Pada 28-07-08 12:41 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Dah ada nama baru... AINUL IZZAH... Nak panggil AIN ke AINUL ke IZZAH.. :kelip: :kelip: :kelip: Dah daftar ke namani.. takut esok ada nama baru lagi.. eeheh



hehehe...kami panggil baby tu IZZAH....belum daftar lagi...
insyaAllah tak tukar dah...pening juga nak fikir nama anak ini...

lagipun tak ada niat nak ikut nama anak DSAI tu...
cuma kebetulan....

p/s

prof_muslim suka lah tu...nama dekat-dekat dengan nama dia.... :lucu:


-----------------
khalifah Allah di muka bumi......


Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifahProfil   Hantar PM kepada khalifah   Pergi ke khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 28-07-08 16:46


Tahniah ye :-) Moga Ainul Izzah menjadi anak solehah :bunga:



Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 28-07-08 17:15


Uiks...Terkejut juga dengan berita ni...Tak perasan pun sebelum ni kak Rumaisha sedang mengandung...

p/s:tahniah... :kelip:


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 28-07-08 17:48


Ainul Izzah..sedap name tu.. Ainul tu nick niza kat tempat lain... ;-)
tak ada lagi ke gmbq? :berfikir: :bunga:


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-07-08 21:53


salamun alaik..
sekalung tahniah buat kak mar & hubby..semoga ainul izzah menjadi semulia namanya & menjadi serikandi Islam..ameenn..

p/s:nak ikut juga p ziarah..insyaAllah ana akan join kalau kak ipar ana tak bersalin lagi masa 2..huhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-07-08 22:36


tahniah kepada antum. hamba dapat tahu melalui sadiqah(berita pukul 1) hehe...tahniah lagi sekali.

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 29-07-08 12:36


Assalamualaikum
hoho..ainul izzah..panggil nul boleh tak???hukhuk...
P/S : huhu..betul jugak..nama prof kan izza... :sopan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-07-08 12:50


Pada 28-07-08 15:33 , khalifah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 28-07-08 12:41 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Dah ada nama baru... AINUL IZZAH... Nak panggil AIN ke AINUL ke IZZAH.. :kelip: :kelip: :kelip: Dah daftar ke namani.. takut esok ada nama baru lagi.. eeheh



hehehe...kami panggil baby tu IZZAH....belum daftar lagi...
insyaAllah tak tukar dah...pening juga nak fikir nama anak ini...

lagipun tak ada niat nak ikut nama anak DSAI tu...
cuma kebetulan....

p/s

prof_muslim suka lah tu...nama dekat-dekat dengan nama dia.... :lucu:



Terlupa pula ana nama prof Izza.. mentang2 a kawan baik.. hehehhe


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

marul
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30924
Posting: 648
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 29-07-08 13:08


tahniah Khalifah & Rumaisha.
didiklah dia agar menjadi anak yang soleh...Ameen..

Bookmark and Share

    


  Member Information For marulProfil   Hantar PM kepada marul   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 29-07-08 13:10


Pada 25-07-08 21:04 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

salam alaik..
alhamdulillah.. little khalifah au little mujahidah min rumaishaa + khalifah
selamat akhirnya..

nanti kita plan buat jk ziarah ye..
maybe by next week..
2 / 3 ogos..

jk ziarah bait khalifah + rumaishaa
juga bait ustz gunawan.. ustaz pun dapat baby girl.. alhamdulillah..
bertambah umat MUhammad s.a.w..

strive for mujahidah... wa mardhatillah..amiinn =D


nak tanya sikit..

2hb tu kunjungan ke rumah khalifah ke? :-? :-?


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

cikgu84
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.07.2008
Ahli No: 34057
Posting: 186
Dari: Bumi ALLAH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-07-08 13:11


tahniah! tahniah! tahniah! :bunga: :bunga: :bunga:

semoga izzah bakal menjadi mujahidah... :bunga:

p/s: ...bestnya dah dapat baby...bila lah nak dapat baby ni...asyik kuciwa saja...huhuhu :-?


-----------------
diriku...hamba ALLAH
banyak kekurangan & kelemahan...


Bookmark and Share

    


  Member Information For cikgu84Profil   Hantar PM kepada cikgu84   Quote dan BalasQuote

izzahtulsakinah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.11.2006
Ahli No: 27515
Posting: 112
Dari: Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 29-07-08 13:16


mabruk..semoga menjadi anak yang solehah..:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzahtulsakinahProfil   Hantar PM kepada izzahtulsakinah   Pergi ke izzahtulsakinah's Website   Quote dan BalasQuote

Addey
WARGA SETIA
Menyertai: 13.03.2005
Ahli No: 15105
Posting: 948
Dari: kota marudu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 29-07-08 13:33


tahniah di atas kejayaan mendapat anak yang sihat dan semoga tergolong di kalangan anak yang mendoakan ibubapanya

Bookmark and Share

    


  Member Information For AddeyProfil   Hantar PM kepada Addey   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 29-07-08 17:11


assalamualaikum..
mabruk buat pasangan kak rumaisha dan khalifah..
moga-moga ainul izzah menjadi anak yang solehah...:)

teringin nak p tengok baby..tapi time tu ada BTN pula kat uia ni..hurm.. :cry:

tak mengapalah..nati mesti ada gambar kan..sokmo terlepas program ukhwah lately ni... :-(



Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 29-07-08 17:18


tahniah!! moga menjadi anak solehah..amin

sukanya baby..bau baby..tak sabar nak p tengok..nak ikott Kalau p tengok baby

err 2 hb? :berfikir: adaka rehesel akan d korbankan :kelip:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

aierah_me
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.08.2004
Ahli No: 10685
Posting: 252
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-07-08 18:43


tahniah..tahniah!
semoga menjadi anak yang solehah..
hmm..nanti share ye pic..
boleh tengok pic baby nt ye k.mar..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For aierah_meProfil   Hantar PM kepada aierah_me   Pergi ke aierah_me's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 30-07-08 10:58


2hb an ada class.......pukul berapa ek?

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 30-07-08 11:03


Pada 27-07-08 20:37 , khalifah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 27-07-08 07:06 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!


Ain Fildzah tu apa maknanya?


makna untuk nama ain fildzah ini kurang jelas,sukar diterangkan...
kalau nak ditulis dalam jawi pun takut maknanya lari...

setelah bertanyakan pada orang-orang yang lebih memahami,maka nama baru bagi anak kami adalah AINUL IZZAH..

maknanya jelas...siapa nak tahu maknanya,boleh cari sendiri ya...hehehehe





lor......ingatkan nak letak nm umair khairiah...da dkt2 dengan nm, umar khalil..ngeh3x..... :-D ..gurau saja...tahniah eh....lama tak online ukhwah ni....

apa-apa pun nm ainul izzah 2 sedap didgr,,,semoga manis akhlak baby tu akan datang....dan cun macam nurul izzah....hehehehee....



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-07-08 13:08


ismi nak ikut join ziarah baby.. erkk..ziarah baby ke ummi baby ni ek.. 2 in lah tu.. nak ikut..nak ikut.. ponteng tusyen lah nampaknya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

Sweetcouple_07
Warga Rasmi
Menyertai: 24.07.2008
Ahli No: 34143
Posting: 16
Dari: Sandakan,Sabah...

Sabah  


posticon Posting pada: 30-07-08 16:25


tahniah lah kerana telah dapat cahaya mata,semoga dia akan m'jadi s'org anak yang baik dan berjasa kepada negara & ibubapa terutamanya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Sweetcouple_07Profil   Hantar PM kepada Sweetcouple_07   Quote dan BalasQuote

jubah_hijau
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25035
Posting: 514
Dari: UTM SKUDAI

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-07-08 01:06


lepas ni giliran sapa pulak?...tak sabar-sabar ni...
ana lama lagi...belajar pun tak habis lagi....malah calon pun tak ada lagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For jubah_hijauProfil   Hantar PM kepada jubah_hijau   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 31-07-08 11:23


Wajah2 si comel kesayangan Mar & Fir..:bunga:


/


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 31-07-08 11:28


Pada 25-07-08 20:49 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

Tahniah buat Khalifah dan Rumaishaa atas kelahiran baby perempuan AIN FILDZAH BINTI MD FIRDAUS hari ini 25 Julai 2008 jam 4 petang dengan berat 3.5 kg. Moga menjadi anak yang solehah.. :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga:



tahniah, tahniah.....
bertambah lah seorang lagi serikandi Islam.....

moga-moga menjadi permata yang bergemelapan buat ibubapanya serta agama Islam, Insya Allah

p/s: rupanya ni lah baby yang CS kasitau hari tu masa kat kl hari tu..................


-----------------
"Let Allah be the ruler over your hearts"


Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-07-08 12:41


waahhhhh........
tomwyy...tomeyy... :welcome:
hmm.. kalau dah namanya baby, memang comey belaka...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 31-07-08 12:52


alhamdulillah.. masyaALLAh..subhanallah..
begitu besarnya NIKMAt yang telah diberikan..

setelah 9 bulan.. menanti dengan penuh sabar..
ALlah kurniakan nikmat yang mana-mana kita tak boleh dapat..

** rumaishaa mengkhabarkan.. akan berpantang ke terengganu..
jadi.. jk ziarah yang ana plan untuk minggu ni. we postpon ke tarikh yang akan diumumkn kelak..

namun, boleh lagi nak buat liqa' ke rumah ustz gunawan..
haa.. aye.. mu lead lah.. ajak sahabiah.. kita pakat ramai-ramai ke
putrajaya...yeah...hehee..

sekian laporan terkini min ss... ;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 31-07-08 17:10


Pada 31-07-08 12:52 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

alhamdulillah.. masyaALLAh..subhanallah..
begitu besarnya NIKMAt yang telah diberikan..

setelah 9 bulan.. menanti dengan penuh sabar..
ALlah kurniakan nikmat yang mana-mana kita tak boleh dapat..

** rumaishaa mengkhabarkan.. akan berpantang ke terengganu..
jadi.. jk ziarah yang ana plan untuk minggu ni. we postpon ke tarikh yang akan diumumkn kelak..

namun, boleh lagi nak buat liqa' ke rumah ustz gunawan..
haa.. aye.. mu lead lah.. ajak sahabiah.. kita pakat ramai-ramai ke
putrajaya...yeah...hehee..

sekian laporan terkini min ss... ;)

buat JK ke terengganu terus... :sopan:

p/s: teringin nak jumpa dengan ibnu_khalifah (IK), sebab nick kami hampir2 sama, ngeh3


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

khalifah

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 204
Posting: 485
Dari: kg batu muda,sentul, KuaLa LUmpUr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-08-08 22:34


time kasih lah kepada kasih_kekasih sebab bertungkus lumus posting gambar baby kami...hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifahProfil   Hantar PM kepada khalifah   Pergi ke khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-08-08 02:36


assalamualaikum..

mabruk buat akhi khalifah dan ukhti rumaishaa..
seronok eh dah dapat baby...
moga menjadi keluarga yang bahagia..
dan murah rezeki..
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

nurafi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 26.09.2005
Ahli No: 19332
Posting: 30

blank   avatar


posticon Posting pada: 02-08-08 17:44


tahniah...comei sangat baby tu..moga akhlakmu seindah namamu..ainul izzah...

ni yang buat saya tak sabar nak dapat baby ni..hehehehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurafiProfil   Hantar PM kepada nurafi   Quote dan BalasQuote

lightarrowss
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23586
Posting: 167
Dari: KELANTAN

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-08-08 22:48


mabruk...semoga baitul muslim yang terbina diberkatiNYA..terutama setelah kehadiran si comel

Bookmark and Share

    


  Member Information For lightarrowssProfil   Hantar PM kepada lightarrowss   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 03-08-08 12:41


khalifah & rumaisha - .. tahniah.. :welcome: ain fildzah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-08-08 07:52


:bunga: lama betul tak menjenguk di ukhwah ni..silap agaknya..jenguk kerap jugak..tapi, kudrat tak cukup nak bertapa depan laptop seperti biasa.. :-D

arakian..selepas melahirkan AINUL IZZAH pada 25 Julai lepas (secara caesaran-so sirat82 peluang untuk Izzah mendapat adik tahun depan kena tunda :sopan: ), campur tolak kena tahan di wad Hospital Ampang sampai Isnin-28 Julai, seterusnya kena turun naik Klinik Kesihatan Ampang, dan kembali ke Hospital Ampang sebab Izzah diserang kuning.. walaupun tak tinggi mana, tapi pantauan serius pihak Hospital cukup membuatkan diriku kelam-kabut.. ;-)

dahlah tinggal kat hospital tanpa perlu ada peneman, semua kena buat sendiri untuk uruskan bayi kecuali mandikan bayi.. tak ke haru namanya bagi ibu muda seperti ku :malu:

anyway.. Izzah kini dah selamat berada di kampungku- Seberang Takir. Hari Sabtu lepas bertolak.. hari yang sepatutnya cadangan ziarah Izzah oleh warga ukhwah.. :-( Maaf ye semua.. Izzah tak sabar merasa angin Terengganu..

Kalau ada yang berada di sekitar ni, atau sewaktu dengannya.. jemputla datang ke rumah.. :welcome:

kepada pakcik-makcik (atau yang terasa muda bolehlah izzah gelarkan abang kakak.hehehe) yang mendoakan IZzah.. syukran jazilan.. Izzah hargainya melalui tangisan kuatnya..jangan tak percaya suara Izzah lantang tau.. :kelip:

Kelak bila Izzah dah reti nak guna laptop, dan pandai menjengah Portal ni, Izzah akan join dalam paksa atau rela..huhu! Dah ada cadangan nickname tu..ee tak tahan.. ibnu_khalifah ek ibnu_musa? biarlah Izzah sendiri yang memilih kelak..hehehe

cuma sebetulnya, nama Ainul Izzah dipilih tiada kaitan antara hidup dan mati dengan nama Nurul Izzah (anak DSAI) atau Muna Izzah (anak almarhum Fadzil Noor)..8-)

PERMATA YANG BIJAKSANA ini dipilih dengan harapan izzah bagaikan maksud namanya.. Lagipun, jika ditulis dalam jawi, cantik tulisannya.. saya sukakan huruf "ain".. so, lepas ni, pasti nama anak-anak bermula huruf "ain".. :-D

Sekali lagi.. terima kasih semua yang mendoakan kami ye.. Tak lupa jugak kak nurkamar dan abang shinfay_de yang sudi jenguk Izzah di hospital..

:bunga:


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::


Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-08-08 09:52


:welcome: :welcome: :welcome:

yeeahhh ibu muda da start posting menolog nya...heheheeheh.....

tengok pic ainul 2 ,,geram sangat,,,,tomey2......



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-08-08 16:53


:bunga:

SALAM PERKENALAN DR AINUL IZZAH MD.FIRDAUS!

izzah

:) jangan tenung lama-lama.. :-D


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::


Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-08-08 17:42


subhanallah... comelnye izzah... rumaishaa... nanti nak pergi pinang buat menantu boleh tak :kelip: :kelip:

emm...suka nya cium bau baby yang baru lahir ni..... apa pun tahniah sekali lagi... moga menjadi puteri yang cerdik dan solehah ... insyaALLAH...



Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

smile_roses
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3694
Posting: 895
Dari: Bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 04-08-08 21:04


alololo.. tomeinye dia..
dah lama tak jumpa baby..
kak mar balek ganu..
tak berkesempatan nak jumpa the cutie..

Bookmark and Share

    


  Member Information For smile_rosesProfil   Hantar PM kepada smile_roses   Pergi ke smile_roses's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-08-08 09:46


Dah ada gambar baru.. huhu comelnya.. ikut muka ummi ke abi ni..
**ummi dia dah warning jangan tenung lama2** hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-08-08 10:02


alamak kak mar.. dah tertenung lelama.. bagaimana ni..
dah tenung baru perasan ada warning kat bawah tu... adess...:malu:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-08-08 10:20


Assalamualaikum wr wbt

Alahai..kiut miutnyer dia..kalau dapat cium ni..mesti best..tak sabar nya nak tunggu JK ziarah Izzah ni..(^-^)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

nisa_iman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.01.2008
Ahli No: 32305
Posting: 341
Dari: sintok..>>..bangi

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-08-08 12:47


alolo...ciut miutnye dia...
cantiknye mata dia...
sekali pandang macam muka abi dia...
dua kali pandang macam muka umi dia...
tapi 3 kali pandang macam muka ana lah pulak..........
:lucu: :lucu: :lucu: :lol: :lol:


-----------------
ISLAM is my life, my life is for ISLAM.... takbir!!! ALLAHUAKBAR


Bookmark and Share

    


  Member Information For nisa_imanProfil   Hantar PM kepada nisa_iman   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-08-08 16:48


Pada 01-08-08 22:34 , khalifah posting:

!!! QUOTE !!!

time kasih lah kepada kasih_kekasih sebab bertungkus lumus posting gambar baby kami...hehehe



ana cup.... :-D


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

sirat82
WARGA SETIA
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24251
Posting: 869
Dari: Puncak Jalil

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-08-08 17:06


Pada 05-08-08 16:48 , aye posting:

!!! QUOTE !!!


ana cup.... :-D
Nak cup macam mana.... anak laki pun tak ada lagi. Kalau tak nanti perempuan lebih tua dari lelaki....

ps:- tunggu anak seterusnya pulak...


-----------------
Wahai orang2 beriman, berselawatlah ke atas nabi muhammad....
Arahan hanya kepada orang yang beriman


Bookmark and Share

    


  Member Information For sirat82Profil   Hantar PM kepada sirat82   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-08-08 17:24


tak sabor nak dukung baby mar...bila nak mari KL ni?..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-08-08 17:57


Pada 05-08-08 12:47 , nisa_iman posting:

!!! QUOTE !!!

alolo...ciut miutnye dia...
cantiknye mata dia...
sekali pandang macam muka abi dia...
dua kali pandang macam muka umi dia...
tapi 3 kali pandang macam muka ana lah pulak..........
:lucu: :lucu: :lucu: :lol: :lol:


4 kali pandang macam muka ibnu_musa 8-)


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

PerMataHiJau
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.10.2007
Ahli No: 31471
Posting: 295
Dari: MELAKA

Pahang  


posticon Posting pada: 05-08-08 21:47


Pada 25-07-08 20:49 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

Tahniah buat Khalifah dan Rumaishaa atas kelahiran baby perempuan AIN FILDZAH BINTI MD FIRDAUS hari ini 25 Julai 2008 jam 4 petang dengan berat 3.5 kg. Moga menjadi anak yang solehah.. :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga:


Assalamualaikum .....Tahniah2....harap-harap tak terlewat lagi nak ucapkan tahniah....semoga diberkati ALLAH selalu... ;-) 8-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For PerMataHiJauProfil   Hantar PM kepada PerMataHiJau   Quote dan BalasQuote

ummimq

Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3613
Posting: 3616
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-08-08 08:03


Assalamu'alaikum wrt wbt

Alhamdulillah comelnya cucu nenek :). Dari raut wajahnya jelas Izzah ni bakal setanding dengan Nurul Izzah Anwar dan juga Muna Izzah Fadzil Noor kelak insyaAllah. Didiklah si gadis comel ni dengan penuh kasih sayang dan kesabaran ya.

Tahniah dari ummimq sekeluarga dan harap khalifah dapat hadir di kenduri rumah umi nanti walau mar tak dapat hadir ya. Sampaikan salam umi pada keluarga mar di Terengganu dan ciumkan baby untuk nenek umi dia ni ya.

Wallahuta'ala a'lam bissawa
ps - Salah seorang salaf ditanya, "Apakah yang dimaksudkan sihir yang halal? Maka jawabnya, "Senyummu kepada orang lain."

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 09-08-08 10:16


Ala-ala comelnya baby Mar dan Firdaus..
tahniah..
dah lama tak joint ukhwah, jauh di utara.
Apapun ada jodoh jumpa semua..
Smogo Izzah menjadi seperti ummi dan abinya:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-08-08 11:19


:lol: entah Kenapa saya rasa nak gelak saja..
mungkin sebab respon sahabat2 agaknya..
utama mungkin sebab ramai pulak "peminat" izzah ni ye..
dah berapa orang entah yang nak berbesan dengan kami.. hehehe! Jeles umi dia :-P

by anis_zulaikha

!!! QUOTE !!!

subhanallah... comelnye izzah... rumaishaa... nanti nak pergi pinang buat menantu boleh tak


eh anis..bukan yang sulung perempuan? atau yang adik ni lelaki ek.. we wait and see ye.. jika ada jodoh apa salahnya...huhu

begitu juga pada aye nak cup apa ye.. :-D

kepada smile_roses dan sadiqah insyaALLAH.. next month kami balik lah KL..mungkin 2 minggu Ramadhan agaknya.. nanti kita iftar sama-sama ye.. dan waktu tu Izzah besar sikit dan makin comel.. perasaan betul umi dia 8-)

!!! QUOTE !!!

Pada 05-08-08 12:47 , nisa_iman posting:!!! QUOTE !!!
alolo...ciut miutnye dia...
cantiknye mata dia...
sekali pandang macam muka abi dia...
dua kali pandang macam muka umi dia...
tapi 3 kali pandang macam muka ana lah pulak..........
    


4 kali pandang macam muka ibnu_musa


erk.. 5 kali pandang..kembali muka umi dan ayahnya..hehehe

by ummimq

!!! QUOTE !!!

Tahniah dari ummimq sekeluarga dan harap khalifah dapat hadir di kenduri rumah umi nanti walau mar tak dapat hadir ya.


ala..kempunan nak makan nasi beriani johor :cry:

sekali lagi terima kasih yang mendoakan kami.. Kami amat hargainya.. kebahagiaan ini kita kongsi bersama ye.. :bunga:


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::


Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

smile_roses
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3694
Posting: 895
Dari: Bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 10-08-08 12:05


:kelip: wah2.. kak mar nak balek 2 minggu ramadhan..
kak yatiku.. manakah dikau? :-?
mari2 kita iftar dengan kak mar..
wendu bebenar nak jumpa kakak2ku ni..
kak hanan pun same taw2.. jangan lupa.. :kelip: :kelip:

buat baby kak mar :bunga: :bunga: :bunga:


-----------------
engkau selalu lupa
sedang hatimu tetap lalai
padahal umur kian tiada
namun dosamu makin bertambah


Bookmark and Share

    


  Member Information For smile_rosesProfil   Hantar PM kepada smile_roses   Pergi ke smile_roses's Website   Quote dan BalasQuote

smile_roses
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3694
Posting: 895
Dari: Bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 10-08-08 12:06


buat kak mar jugaak :bunga: :bunga: :bunga: :bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For smile_rosesProfil   Hantar PM kepada smile_roses   Pergi ke smile_roses's Website   Quote dan BalasQuote

firdaus_9
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16983
Posting: 703
Dari: Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-08-08 20:13


tahniah2 :D comel lah... macam muka kak RuMaishaaa juga :P

Bookmark and Share

    


  Member Information For firdaus_9Profil   Hantar PM kepada firdaus_9   Pergi ke firdaus_9's Website   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 11-08-08 21:50


ehe...
teringat betapa bestnya diri ini dapat MEMELUK & menDUKUNG & menCIUM & main..... izzah dengan hubby kat hospital di hari itu....

memang kuat betul suara izzah ni.. mudah-mudahan selantang dan setegas dirinya dalam memperjuangkan ISLAM di bumi ini suatu masa nanti... ;)

** dok dolak dalik dengan hubby.. nak jawab ke tak topic ni... tapi hari ni dah takbley kontrol dah jejari ni untuk menaip kat sini :P

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-08-08 05:52


Pada 11-08-08 21:50 , nurkamar posting:

!!! QUOTE !!!

ehe...
teringat betapa bestnya diri ini dapat MEMELUK & menDUKUNG & menCIUM & main..... izzah dengan hubby kat hospital di hari itu....

memang kuat betul suara izzah ni.. mudah-mudahan selantang dan setegas dirinya dalam memperjuangkan ISLAM di bumi ini suatu masa nanti... ;)

** dok dolak dalik dengan hubby.. nak jawab ke tak topic ni... tapi hari ni dah takbley kontrol dah jejari ni untuk menaip kat sini :P


Ikut ummi dengan abinyala, suara lantang.. Hehehe.
Dah tengok gamba akak kat friendster mar..
Sonoknya dapat dukung Izzah ye.. ;-) ;-)


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-08-08 05:53


Pada 10-08-08 12:05 , smile_roses posting:

!!! QUOTE !!!

:kelip: wah2.. kak mar nak balek 2 minggu ramadhan..
kak yatiku.. manakah dikau? :-?
mari2 kita iftar dengan kak mar..
wendu bebenar nak jumpa kakak2ku ni..
kak hanan pun same taw2.. jangan lupa.. :kelip: :kelip:

buat baby kak mar :bunga: :bunga: :bunga:



Baby Izzah pun puasa juga ke.. heheh
Ada rezeki kita buka puasa sama-sama ye.. :kelip: :kelip:


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

zulmi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2006
Ahli No: 22909
Posting: 134
Dari: Bandar Baru Nilai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-08-08 08:43


tahniah buat sahabat berdua, moga kelahirannya akan membantu menyinari perjuangan Islam dan mendaulatkan Islam di muka bumi Allah ini, amin!!


-----------------
regards:
zulmi
"SAYA DOAKAN KITA SEMUA, BAHAGIA, KAYA, BERJAYA DAN DIRAHMATI SENTIASA"


Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmiProfil   Hantar PM kepada zulmi   Pergi ke zulmi's Website   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-08-08 12:11


Pada 12-08-08 05:52 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!



Dah tengok gamba akak kat friendster mar..
Sonoknya dapat dukung Izzah ye..



huh..... :-o

dok lah berdoa jangannn lah gambar busuk masam kelat rupa baru balik opis abang shinfay tu di post kat sini...
rupanya... :roll:
apa lagi.... Hanan... PM akak yerrr itu link fp...:kelip: :kelip:

nak juga simpan gambar tu buat kenangan ---
" Kenanganku mendukung bakal SRIKANDI ISLAM zaman mendatang ;) "

:bunga: :bunga:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

Wawa_83
WARGA SETIA
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13173
Posting: 817
Dari: SeLaNgOR - My LoVeLy with ALLAH's LoVe..!

Selangor  


posticon Posting pada: 12-08-08 12:16


Wah .. memang best jadi Ibu. Segala penat lelah akan hilang sekelip mata tatkala merenung wajah si comel anugerah ALLAH SWT.. To my little Prince Muhammad Syamil Aiman, I lOVE U SO ...MUCH!!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For Wawa_83Profil   Hantar PM kepada Wawa_83   Quote dan BalasQuote

Wuddah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2007
Ahli No: 29021
Posting: 508
Dari: Chenderong Balai

Perak  


posticon Posting pada: 12-08-08 13:17


Assalamualaikum...tahniah akak...baby comel sangat...semoga izzah jadi anak yang solehah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For WuddahProfil   Hantar PM kepada Wuddah   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-08-08 13:19


Pada 12-08-08 12:16 , Wawa_83 posting:

!!! QUOTE !!!

Wah .. memang best jadi Ibu. Segala penat lelah akan hilang sekelip mata tatkala merenung wajah si comel anugerah ALLAH SWT.. To my little Prince Muhammad Syamil Aiman, I lOVE U SO ...MUCH!!!!!!

best ye jadi ibu... erm, kalau begitu IM pun nak jadi ibu juga lah, kikiki


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

annamuslimah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1423
Posting: 149
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 12-08-08 13:24


seronoknya kalian dah bergelar ibu dan ayah...didiklah anak menjadi anak yang cemerlang, gemilang dan terbilang di dunia dan akhirat.tahniah ana ucapkan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For annamuslimahProfil   Hantar PM kepada annamuslimah   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-08-08 17:42


rumaisha... paling anis terpikat tang mata izzah... iskkk cute nyeee



Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

mas2ra
WARGA SETIA
Menyertai: 21.10.2004
Ahli No: 12017
Posting: 668
Dari: bumi ALLAH Jalla Jalaluh

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 14-08-08 08:16


`Alaikumus-Salam wa RahmatuLlahi wa Barakatuh...
ALLAHu Akbar wa liLlahil Hamd...!

Semoga kelahiran dilimpahi keberkahan dan kemuliaan...
Semoga menjadi rahmat dan kebanggaan
bagi ayah dan ibunda nya di dunia dan di akhirat. ALLAHumma amiin...

JazakumuLlahu khairan wALLAHu a`lam bisawab :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mas2raProfil   Hantar PM kepada mas2ra   Pergi ke mas2ra's Website   Quote dan BalasQuote

khalifah

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 204
Posting: 485
Dari: kg batu muda,sentul, KuaLa LUmpUr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-08-08 09:50


terima kasih semua....

semoga harapan dan doa menjadi kenyataan...
aaaamin

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifahProfil   Hantar PM kepada khalifah   Pergi ke khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

zahratul_wardah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9470
Posting: 283
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-08-08 16:34


salam...tahniah akhi khalifah dan ukhti rumaisha, atas kelahiran seorang puteri sulung...ana pun baru menyambut kelahiran puteri sulung pada 20.5.08. :bunga: :bunga: :bunga:


-----------------
ilmu itu penyuluh hidup


Bookmark and Share

    


  Member Information For zahratul_wardahProfil   Hantar PM kepada zahratul_wardah   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 15-08-08 17:00


Assalamualaikum....



alhamdulillah....

dan ucapan tahniah kepada akhi khalifah dan ukhti rumaishaa.

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-09-08 00:58


:bunga:
terima kasih kepada yang mendoakan..

Ainul Izzah akan berada di Kuala Lumpur mulai 7 September 2008! 8-)
Dan Izzah jua sedang memikirkan program ukhwah yang mana dulu layak untuk diikuti. Tak sabar nak berjumpa dengan senior-senior ukhwah ni.. :-D

SALAM RAMADHAN KAREEM dari Ainul Izzah


/


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::


Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.236603 saat. Lajunya....