Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 08-12-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Help Ever, Hurt Never
-- Tulisan di belakang lori

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: azrin80
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43100

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 33
Ahli: 0
Jumlah: 33




  Yang Masuk Ke Sini
wadud: 2 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 19 hari yang lalu
muslimin23: 21 hari yang lalu
kasih_kekasih: 25 hari yang lalu
syahidatul: 28 hari yang lalu
raudhahasanah: 29 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: umur antum....


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» umur antum....

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh umur antum....

abu_rozai
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 158
Posting: 65
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 16-10-03 15:35


Assalamualaikum......

bole ana tau umur warga ukhwah sekalian....
asyik2 nak tau nama jer kan.....
sekali2.....nak taugak purata umur ahli komuniti ni......
rata2 bawah 20 an ker atau atas 20 an......
heheheher........

Bookmark and Share

    


  Member Information For abu_rozaiProfil   Hantar PM kepada abu_rozai   Quote dan BalasQuote

ana_syifa
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.10.2003
Ahli No: 4078
Posting: 40
Dari: skim lepasan graduan . melaka

Johor  


posticon Posting pada: 16-10-03 15:42


waalaikumsalam ...

assalamualaikum...

umur ???/ inysaAllah akan menjangkau 20 tahun tapi tahun depan .

semoga umur kita digunakan dalam kearah kebaikan yang lebih pasti sepanjang detik ini umur ita mendapat kerahmatan dan keberkatan ALLAH SWT

aminnn.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ana_syifaProfil   Hantar PM kepada ana_syifa   Pergi ke ana_syifa's Website   Quote dan BalasQuote

islamic_princess
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 45
Posting: 736
Dari: johor bahru ke UPSI

Johor   avatar


posticon Posting pada: 16-10-03 15:44


assalamualaikum

o.....nak tahu umur yer...mira lahir tahun 1985 ...so mesti dah dapat teka..baru jer 18 tahun..muda lagi kan tak delah gurau jer

semoga kematangan kita seiring dengan usia kita.bertambah usia kita dari tahun ke tahun menandakan kita semakin hampir kepada kematian jadi bersiaplah utk ke sana

damba kasih-inteam
wassalam

-----------------
HaRaPanKu MoGa DikuRniAkaN
MaNiSnyA IMAN BerPanJanGaN
MoGa LauTaN HiLanG GeLoRa UnTuK BeLaYaR..

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_princessProfil   Hantar PM kepada islamic_princess   Pergi ke islamic_princess's Website   Quote dan BalasQuote

Fatimah_azZahra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 63
Posting: 87
Dari: Kuala Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-10-03 17:10


ana pun lahir tahun 1985..tu pun tak sampai lagi 18 tahun....
walaupun kita muda tak semestinya umur kita panjang...kita tak tahu bila Tuhan nak ambik nyawa kita...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Fatimah_azZahraProfil   Hantar PM kepada Fatimah_azZahra   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 16-10-03 17:18


umur saya tahun nie baru 19 th insyallah tahun depan 20

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

poqya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.09.2003
Ahli No: 3840
Posting: 208
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-10-03 17:25


ana berumur 19 tahun,4bln,1 minggu...hahhaa.ari ni laa...teka laa bday ana...

Bookmark and Share

    


  Member Information For poqyaProfil   Hantar PM kepada poqya   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1287
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-10-03 17:52


umur ana ni...
muda lagi....
baru 14 tahun...
kira antara ahli junior kat sini....
he..he..he...
tapi,air cetek jgn disangka tiada paus..!!

>>salam ukhwah<<

-----------------
Jana pendapatan anda, hanya di hujung jari...!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

adeq_shiFa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 410
Posting: 315
Dari: BuMi

mauritius   avatar


posticon Posting pada: 16-10-03 19:13


assalamualaikum...

umur ana 15 tahun..
hehe..kirekan muda lagi lah tu ....
ikikikih..

-----------------
« Allah knows what's the best for us » ^_^

Bookmark and Share

    


  Member Information For adeq_shiFaProfil   Hantar PM kepada adeq_shiFa   Quote dan BalasQuote

al-umari
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4229
Posting: 381
Dari: ...:::JELAPANG PADI + PULAU MUTIARA:::
Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-10-03 20:04


hhmmmmm..........

setakat ni ana kire dah tua dah lah ye... hmmm takpelah... umur dah 21 ank masuk 22 dah....



Bookmark and Share

    


  Member Information For al-umariProfil   Hantar PM kepada al-umari   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-10-03 20:20


waalaikumussalam.. umur ana dah 21 tahun.. sekejap je masa berlalu... dulu baru habis sekolah.. sedar2 dah lebih 20..



-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

a_whole_new_world
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1503
Posting: 195
Dari: s\'pore

singapore  


posticon Posting pada: 16-10-03 20:49


umor saya..malulah nak bilang....hehehe
aca ajer...baru 15 tahun..eh org kata umur wanita lepas 21 adalah satu rahsia..betulker

Bookmark and Share

    


  Member Information For a_whole_new_worldProfil   Hantar PM kepada a_whole_new_world   Quote dan BalasQuote

shamosha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.09.2003
Ahli No: 3576
Posting: 99
Dari: cheras

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 16-10-03 20:55


assalamualaikum.....
umur sha pulak baru 19 tahun.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For shamoshaProfil   Hantar PM kepada shamosha   Quote dan BalasQuote

ukhwafillah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.10.2003
Ahli No: 4368
Posting: 194
Dari: Umbai,Melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 16-10-03 21:03


umur ukwafillah baru menjangkau 18 tahun...tapi rasanya perangai masih macam budak umur 1 tahun....hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For ukhwafillahProfil   Hantar PM kepada ukhwafillah   Quote dan BalasQuote

aza
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 27
Posting: 834
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-10-03 21:26


assalamualaikum....
hehehe......nampaknya...setakat ni...ana paling muda..ana umur 13 tahun....

Bookmark and Share

    


  Member Information For azaProfil   Hantar PM kepada aza   Quote dan BalasQuote

mohm3
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 784
Posting: 216
Dari: malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 16-10-03 21:28



assalamualaikum

umur ana 24 tahun

-----------------
akal yang hidup itu sentiasa berfikir, hati yang hidup sentiasa berzikir, nafsu yang hidup sentiasa merangsang ke arah kebaikan dan badan yang hi

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohm3Profil   Hantar PM kepada mohm3   Pergi ke mohm3's Website   Quote dan BalasQuote

abu_rozai
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 158
Posting: 65
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 16-10-03 22:32


Assalamualaikum.....

terima kasih atas kesudian antum semua untuk mendedahkan umur......
bukan aper sangat yer tak!!!!
rata2 kat cn still muda remaja yek.....
terkejut gak.....ader yang baru berusia 13 dan 14 tahun dah pandai surf internet nih......
setahu ana......ana start berjinak2 dgn komputer pun pada umur 17 tahun.....
cemburu lah pulak rasanya...hehehehe....
semoga usia remaja nih kita gunakanlah sebaik yang mungkin......
dan ingat mengingati sesema kita......


Bookmark and Share

    


  Member Information For abu_rozaiProfil   Hantar PM kepada abu_rozai   Quote dan BalasQuote

MuTTaQiN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 203
Posting: 594
Dari: ::Gombak @ Bumi Ilmu::

Selangor  


posticon Posting pada: 16-10-03 22:46


Assalamualaikum

Umur ana adalah 15 thn 4bulan 16 hari 23jam



-----------------
[img /]http://www.inminds.co.uk/boycott-poster3.jpg[/img]

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuTTaQiNProfil   Hantar PM kepada MuTTaQiN   Quote dan BalasQuote

aisyah_nurdiah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 501
Posting: 43
Dari: Gombak, Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 17-10-03 00:24


ana baru 14 tahun.. tahun depan akan menduduki peperiksaan PMR....

-----------------
Keikhlasan datang dari hati yang suci....

Bookmark and Share

    


  Member Information For aisyah_nurdiahProfil   Hantar PM kepada aisyah_nurdiah   Quote dan BalasQuote

Ezika_Armansur
Warga 2 Bintang
Menyertai: 04.08.2003
Ahli No: 2781
Posting: 58
Dari: Kuala Lumpur

malaysia  


posticon Posting pada: 17-10-03 01:52


Umur saya baru 7 tahun. Tahun 1 Amanah, SKTTDI 2

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For Ezika_ArmansurProfil   Hantar PM kepada Ezika_Armansur   Pergi ke Ezika_Armansur's Website   Quote dan BalasQuote

are_rule1981
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.09.2003
Ahli No: 3442
Posting: 293
Dari: Ampang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-10-03 11:04


wa'alaikumussalam kpd yg memberi salam tu...
assalamualaikum kembali...umur ana 22thn. tp rasa macam bebudak lg..ilmu tak cukup..amalan apatah lg..
insaf terus..

Bookmark and Share

    


  Member Information For are_rule1981Profil   Hantar PM kepada are_rule1981   Quote dan BalasQuote

sye
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.06.2003
Ahli No: 1728
Posting: 27
Dari: pj

Kedah  


posticon Posting pada: 17-10-03 11:07


umurrr??? oo..mudahnyer care menjawabnye..ader la dalam 19 tahun..he.he.still young

Bookmark and Share

    


  Member Information For syeProfil   Hantar PM kepada sye   Quote dan BalasQuote

salsabila2003
Warga 1 Bintang
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4161
Posting: 36
Dari: Lenggong

Perak   avatar


posticon Posting pada: 17-10-03 11:12


Assalamualaikum...
Umur saya baru jer masuk 18thn.Rasernyer ,yg masuk dlm ukhwah ni around 25 ke bwh....

Bookmark and Share

    


  Member Information For salsabila2003Profil   Hantar PM kepada salsabila2003   Quote dan BalasQuote

multazam
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 105
Posting: 60
Dari: Kelantan Darul Naim

Kelantan  


posticon Posting pada: 17-10-03 16:08




Assalamualaikum

Umri 21 sanah. (22/03/1982)

-----------------
"Ya Allah,sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu dari dukacita dan susah hati,aku berlindung kepada-Mu dari kelemahan dan kemalasan,aku berlindung kepada-Mu dari pengecut dan kedekut dan aku berlindung kepada-Mu dari timbunan hutang dan paksaan orang"

Bookmark and Share

    


  Member Information For multazamProfil   Hantar PM kepada multazam   Quote dan BalasQuote

aisyah_sofiyyah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3690
Posting: 34
Dari: Alor Setar

Kedah  


posticon Posting pada: 17-10-03 17:09


Assalamualaikum....

Emm....umur ana genap 19 thn pada 23 bln lepas....

-----------------
Manfaat masa yang ada dengan ilmu berguna, amalkan setiap ilmu yang kita perolehi moga kita mendapat keredhaan Ilahi... Mantapkan pemikiran seiring de

Bookmark and Share

    


  Member Information For aisyah_sofiyyahProfil   Hantar PM kepada aisyah_sofiyyah   Quote dan BalasQuote

Ahmad25
Warga 1 Bintang
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 703
Posting: 40
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-10-03 23:11


Waalaikumussalam,

Umur ana baru 13 tahun..



Bookmark and Share

    


  Member Information For Ahmad25Profil   Hantar PM kepada Ahmad25   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 17-10-03 23:35


nak tau umur ana..???

hehehe lahir pada 1985

kira la erk.. kan semua pandai pandai




-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

mawarkasih
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 41
Posting: 519
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 18-10-03 00:37


18 TAHUN............

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarkasihProfil   Hantar PM kepada mawarkasih   Quote dan BalasQuote

syah_solehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.08.2003
Ahli No: 2858
Posting: 350
Dari: Johor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-10-03 02:08


assalamualaikummm sahabat...

ana .. tanggal 20 Jun yang lalu... ikut kelendar masihi.. 21 tahun..

tapi kalau ikut kalendar Islam... 27 Syaaban ni... brapa hah??? 22 la kot.. ker 21?? tah.. ana tahu tarikh ja, tahun lahir ana tatau...
so... hari lahir ana tak lama lagi la kalau ikut kelendar Islam kannnn... hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For syah_solehahProfil   Hantar PM kepada syah_solehah   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 18-10-03 03:46


akm.
23 thun
moga kita smua mengisi sisa hidup yang ada ini dengan amal & takwa.



Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

wardah_iium
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1375
Posting: 169
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-10-03 10:38




insya-Allah....tanggal 9 FEBRUARI 2004 nanti,umur ana 20 tahun.

semoga dengan peningkatan umur ni...akan mematangkan lagi sikap ana..dan bertambah baiklah amalan ana..

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardah_iiumProfil   Hantar PM kepada wardah_iium   Quote dan BalasQuote

aza
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 27
Posting: 834
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 18-10-03 10:46


walaikum salam....dan assalamualaikum...
biasalah abu_rozai...budak2 remaja sekarang ni...kalau dah minat...apa2 pun dia akan cuba...tapi memang tak dinafikan...budak2 remaja sekarang ni semuanya dah pandai surf internet...sekarang ni kan kat sekolah pun ada diajar...tu...ezika tu pun...baru 7 tahun...dah pandai...ish..comel la ezika ni...ezika sekolah kat s.k.t.t.d.i 2 ye...hmm dulu pun aza sekolah kat situ...kat s.k.t.t.d.i 2 pun ada kelas komputer kan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For azaProfil   Hantar PM kepada aza   Quote dan BalasQuote

sumaiyyah_mujahidah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1070
Posting: 104
Dari: PeNang...SeLaNgOr

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 18-10-03 10:55


Assalamualaikum wrt wbt..

umur ana adalah 14 tahun.. muda lagikan.. tahun depan ana akan menduduki PMR.. insyaAllah..

ialliqa'

Bookmark and Share

    


  Member Information For sumaiyyah_mujahidahProfil   Hantar PM kepada sumaiyyah_mujahidah   Pergi ke sumaiyyah_mujahidah's Website   Quote dan BalasQuote

izamuslimah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 543
Posting: 34
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 18-10-03 11:00


Assalamualaikum..........

Malunya...ramai yg muda - muda dalam komuniti ni.... ana pulak dah 24 tahun,dah tua......

Salam ukhwah buat mohm3,kita sebaya rupanya...






-----------------
KepadaMu Tuhan kupasrahkan harapan
Moga tak tersalah pilihan
Di tanganMu Tuhan
Penentu Jodoh Pertemuan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For izamuslimahProfil   Hantar PM kepada izamuslimah   Quote dan BalasQuote

Jundullah_Al_Asad
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 623
Posting: 93
Dari: Daerah Perjuangan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-10-03 11:07


Assalamualaikum...

Jundullah_Al_Asad pula dah 16.. Hehehe.. Still young...

-----------------
"Dan berJIHADlah pada JALAN ALLAH dengan sebenar-benar JIHAD"

"Dan janganlah kamu menyangka sesiapa yang terbunuh pada JALAN ALLAH itu mati. Bahkan mereka terus hidup di sisi TUHAN mereka dan diberi rezeki"

Bookmark and Share

    


  Member Information For Jundullah_Al_AsadProfil   Hantar PM kepada Jundullah_Al_Asad   Quote dan BalasQuote

syah_apium
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1424
Posting: 415
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 18-10-03 11:07


assalamualaikum
rasanya anala yg paling tua dalam forum ni
ana dah 24
thn depan nak sambut jubli perak
sama2lah muhasabah diri kita
adakah cukup amalan utk dibawa ke sana ????
renungkanlah

-----------------
ukhwah itu indah bila dihubungkan melalui silaturrahim

layari http://ibnusyah.blogspot.


    


  Member Information For syah_apiumProfil   Hantar PM kepada syah_apium   Quote dan BalasQuote

nur_marha
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.07.2003
Ahli No: 2371
Posting: 64
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 18-10-03 11:59


assalamualaikum,

saya ni kalu ikut tahun mmg dah 19 tahun tapi kalu ikut bulan lum lagi.. sebab saya genap 19 bulan 12 ni.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_marhaProfil   Hantar PM kepada nur_marha   Quote dan BalasQuote

Prince_Muslim90
WARGA SETIA
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1018
Posting: 438
Dari: Munich

germany  


posticon Posting pada: 18-10-03 12:48


hari jadi saya dah lepas 12/10/1990 skrg saya punya umur 13 thn

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prince_Muslim90Profil   Hantar PM kepada Prince_Muslim90   Pergi ke Prince_Muslim90's Website   Quote dan BalasQuote

syiera
Warga Rasmi
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4243
Posting: 16
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 18-10-03 12:54


asalammualikum.......
saya syiera berasal dr kota london(kl)
umur???????? thn 1987. mestilah 16thn.
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For syieraProfil   Hantar PM kepada syiera   Quote dan BalasQuote

FS_GuRL
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 3801
Posting: 37
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 18-10-03 13:24


Assalamulaikum...

umur ana baru 14 tahun.muda lg kan?InsyaAllah.. tahun depan nak ambil PMR.x terasa pun..rasa cam semalam baru je masuk skola..hehe.

-----------------
Go for someone who makes you smile cause it takes only a smile to make a dark day seem bright

Bookmark and Share

    


  Member Information For FS_GuRLProfil   Hantar PM kepada FS_GuRL   Quote dan BalasQuote

zieka
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 583
Posting: 66
Dari: MMU

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 18-10-03 13:52


umurku baru menjangkau 20 thn. muda lagi kannn??? ekekekekeekek....

-----------------
Harta menjamin dunia. Iman menjamin akhirat.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ziekaProfil   Hantar PM kepada zieka   Pergi ke zieka's Website   Quote dan BalasQuote

Ahsikin
Warga Rasmi
Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3458
Posting: 14

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 18-10-03 23:29



Assalammualaikum..

Saya baru hari nie 20 tahun.Tapi rasa macam 19 tahun lagi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For AhsikinProfil   Hantar PM kepada Ahsikin   Quote dan BalasQuote

mawarkasih
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 41
Posting: 519
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 19-10-03 00:11


ana 18 tahun.........

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarkasihProfil   Hantar PM kepada mawarkasih   Quote dan BalasQuote

Sab
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 3805
Posting: 30
Dari: TTDI

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-10-03 16:17


muakahkah.........nampaknye saye org yg paling mude kat sinie sbb umo saye baru 10+3!saye lagi mude drpd aza!muakahkah.........

Bookmark and Share

    


  Member Information For SabProfil   Hantar PM kepada Sab   Quote dan BalasQuote

nur_arrisy
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.06.2003
Ahli No: 1776
Posting: 41
Dari: Bumi Allah

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-10-03 17:30



umur ana sekarang 19tahun.....Insya-Allah next yaer masuk 20 tahun.

-----------------
Nafsu meengatakan wanita cantik atas dasar rupanya,akal mengatakan wanita cantik atas dasar ilmunya dan hati mengatakan wanita cantik atas dasar akhlaknya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_arrisyProfil   Hantar PM kepada nur_arrisy   Pergi ke nur_arrisy's Website   Quote dan BalasQuote

abu_rozai
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 158
Posting: 65
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 19-10-03 18:10


Assalamualaikum.....

apa yang seronoknya Sab......
Ezika _Armansur lagi mudalah......
dia baru 7 tahun....heheher...


Bookmark and Share

    


  Member Information For abu_rozaiProfil   Hantar PM kepada abu_rozai   Quote dan BalasQuote

MuSaFiR_SaYYaFF
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 905
Posting: 572
Dari: Daerah Perjuangan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 19-10-03 23:15


Assalamualaikum

Ana pun takda lah tua sangat. Cuma sebaya dengan YAB Dato' Sri Mahathir Mohammad, PM kita. Muda lagi kan? Ehehehe .. Jangan jelesz... )

-----------------
Genggam bara api, biar sampai jadi abu!

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuSaFiR_SaYYaFFProfil   Hantar PM kepada MuSaFiR_SaYYaFF   Pergi ke MuSaFiR_SaYYaFF's Website   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 20-10-03 00:07


Assalamu'alaikum............

umo?? ermm, dah pon masuk 24 thn pada 7/10/2003 yg lepas... akak pon macam hanan, rasa2 cam baru je amik spm ari tu.. tup2 skang ni dah abih study pon... cepat beno masa berlalu....



"ingat 5 perkara sebelum 5 perkara..."- demi masa-Raihan

-----------------
"ukhwah PENGGERAK DAKWAH..."

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

niza
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 234
Posting: 51
Dari: batu pahat

Johor  


posticon Posting pada: 22-10-03 11:07


assalamualaikum...
hai semuanya muda belaka...nampaknya niza ler paling senior nie....sudah 26 pun..thn depan tambah lagi...hihiihihi...




-----------------
rahsia di hati hanya Tuhan yang tahu

Bookmark and Share

    


  Member Information For nizaProfil   Hantar PM kepada niza   Quote dan BalasQuote

j-a-j-a
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1355
Posting: 119
Dari: RuMaH SaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 22-10-03 12:23


umur saya tahun ni 14..tp memandangkan bulan depan baru bulan November....belum masuk lagilah 14 tahun...

-----------------
Siang.......
Disuluhi mentari,
Menyinari seluruh alam.

Malam.......
Dihiasi bintang-bintang,
Keindahan tiada taranya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For j-a-j-aProfil   Hantar PM kepada j-a-j-a   Quote dan BalasQuote

abu_rozai
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 158
Posting: 65
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 22-10-03 15:51


Assalamualaikum....

oh yer lupa lak......
umur saya baru 19 tahun....
lahir 1984 gak.......hehehe....

Bookmark and Share

    


  Member Information For abu_rozaiProfil   Hantar PM kepada abu_rozai   Quote dan BalasQuote

nailofar87
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.09.2003
Ahli No: 3340
Posting: 47
Dari: Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-10-03 16:08


sesuai ngan nama nickname an nie,rasanyer antum sumer dapat tahu umur ana,kan??
salam ukhwah!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nailofar87Profil   Hantar PM kepada nailofar87   Quote dan BalasQuote

lavendar
Warga Rasmi
Menyertai: 21.10.2003
Ahli No: 4555
Posting: 7
Dari: -

Selangor  


posticon Posting pada: 22-10-03 23:57


Assalamualaikum n...
nak tau umur saya berapa i think you dah tau ...tapi takper..
saya masih muda remaja...lahir tahun sekali ngan awak.....
oklah bye


Bookmark and Share

    


  Member Information For lavendarProfil   Hantar PM kepada lavendar   Pergi ke lavendar's Website   Quote dan BalasQuote

aza
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 27
Posting: 834
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-10-03 23:44


ala...sab...awak tu memangla lagi muda sebab awak lahir bulan disember...kita mei...so maknanya awak baru 12 tahun..tak masuk 13 lagi...dah pegi daftar form 1 ke belum? hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For azaProfil   Hantar PM kepada aza   Quote dan BalasQuote

HeArtBroKenkiD
WARGA SETIA
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3385
Posting: 629
Dari: » Anak Jati Kuala Lumpur @ MCIIUM «
KualaLumpur  


posticon Posting pada: 31-10-03 14:19


assalamualaikum...

ana baru masuk 16 masa 5/10 hari tu...

thanks.

Bookmark and Share

    


  Member Information For HeArtBroKenkiDProfil   Hantar PM kepada HeArtBroKenkiD   Quote dan BalasQuote

Maricella

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 198
Posting: 275
Dari: gemas

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 31-10-03 15:11


umo sayelak....17/4 yg lepas...cukup 18 thn...thihihiii

[ Posting ini telah di edit oleh: Maricella pada 2003-10-31 15:13 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For MaricellaProfil   Hantar PM kepada Maricella   Quote dan BalasQuote

Riyadhfannil
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 214
Posting: 487
Dari: fi ardillah

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 04-11-03 16:49


Assalamualaikum..

Ermmm..umur ana sekarang 19...insyALLAH tahun depan masuk era 20an...

Bookmark and Share

    


  Member Information For RiyadhfannilProfil   Hantar PM kepada Riyadhfannil   Pergi ke Riyadhfannil's Website   Quote dan BalasQuote

liss
Warga 3 Bintang
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 3923
Posting: 85
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 04-11-03 16:57


assalammualaikum.........ana 21 tahun...wassalam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For lissProfil   Hantar PM kepada liss   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 04-11-03 17:22


assalamualaikum,

ana 25.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

dzu_alhannan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1858
Posting: 63
Dari: Bangi VALLEY

Johor  


posticon Posting pada: 04-11-03 23:27


Assalamualaikum
salam ikhlas penuh ukhuwah

saya 24, bulan oktober ari tu.
tak sedar dah 24 tahun Allah kasik nyawa kat dunia ni...

-----------------
Perjalanan dunia yang panjang ini ada Pengaturnya,
mengapa dipendekkan dengan angan yang membuang masa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dzu_alhannanProfil   Hantar PM kepada dzu_alhannan   Quote dan BalasQuote

Mardianatul_HaNNaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 71
Posting: 80
Dari: Subang Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-11-03 01:18


assamualaikum... ana 7 Julai genap 21 tahun.. alhamdulillah..

-----------------
Salam ukhwah
*Jadilah INSAN sebelum diletakkan NISAN*
*Mardianatul^HaNNaN

Bookmark and Share

    


  Member Information For Mardianatul_HaNNaNProfil   Hantar PM kepada Mardianatul_HaNNaN   Pergi ke Mardianatul_HaNNaN's Website   Quote dan BalasQuote

simba
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 184
Posting: 251
Dari: BAnGi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-11-03 01:36


Assalamualaikum..

20 tahun dah... .kepade Novemberians,Happy birthday to you...

Bookmark and Share

    


  Member Information For simbaProfil   Hantar PM kepada simba   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 07-11-03 01:02


Umur? 22 tahun Muda lagi tu....

Aza ni satu sekolah dengan Edika ke? Tolong bagi repot kat Kang kalau dia memekak aje kat sekolah.

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

mawarkasih
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 41
Posting: 519
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 08-11-03 07:29


umur mawar 18..........

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarkasihProfil   Hantar PM kepada mawarkasih   Quote dan BalasQuote

TaQi
Warga Rasmi
Menyertai: 07.11.2003
Ahli No: 4969
Posting: 15
Dari: Jurong, Singapura

singapore  


posticon Posting pada: 08-11-03 07:42


umur kami dah 22thn
Terasa tua lak kat forum ni!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For TaQiProfil   Hantar PM kepada TaQi   Quote dan BalasQuote

hani_fatiha
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1111
Posting: 41
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 08-11-03 10:17


Emmm...bulan 12 nanti..Insya Allah kalau hani dipanjangkan umur...genaplah 16 tahun..

-----------------
Kebijaksanaan tidak akan bertunas di hati yang keras sebagaimana benih tidak boleh subur di atas batu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hani_fatihaProfil   Hantar PM kepada hani_fatiha   Quote dan BalasQuote

sesejuksalju
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2178
Posting: 791
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-11-03 10:43


Assalamualaikum.......

umur?kene bagitau ke??
buat apa berahsia kan....

emm...ana lahir tahun 1978.....
pandai-pandailah kira yer.....
tua dah.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For sesejuksaljuProfil   Hantar PM kepada sesejuksalju   Quote dan BalasQuote

nurul_cahaya
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.08.2003
Ahli No: 3157
Posting: 97
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 09-11-03 15:40


asslammuailaikum..umo saya baru 13 tahun,beb!!! ramai gak yang umo 13 tahun....

-----------------------------------------------------------
A friend is someone who brightens your day with a smile,
a warm hello, or gentle words from the heart.
A friend is a precious gift to be cherished
and nurtured. A friend is a treasure beyond worth.
I am so grateful to call you my friend!!


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurul_cahayaProfil   Hantar PM kepada nurul_cahaya   Pergi ke nurul_cahaya's Website   Quote dan BalasQuote

zinnirah_84
Warga 1 Bintang
Menyertai: 09.11.2003
Ahli No: 5026
Posting: 28
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 09-11-03 16:33


A'kum. Nk tau pasai umuq ya.Umuq ana 19 thn. Dh tua tu...anak sedara pun dah berderet..!

Bookmark and Share

    


  Member Information For zinnirah_84Profil   Hantar PM kepada zinnirah_84   Quote dan BalasQuote

sahabatku
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 72
Posting: 120
Dari: Johor Bahru

Johor  


posticon Posting pada: 09-11-03 16:51


assalamualaikum,

wah semuanya muda2 remaja ek...

saya baru je 23 tahun...tahun 1980 ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabatkuProfil   Hantar PM kepada sahabatku   Pergi ke sahabatku's Website   Quote dan BalasQuote

safiee_iiu
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.07.2003
Ahli No: 2434
Posting: 339
Dari: 475, felda air tawar 1, 81920 kota tinggi, johor

Johor  


posticon Posting pada: 13-11-03 22:08


umur saya baru 21 tahun pada 11/6 yang lepas

Bookmark and Share

    


  Member Information For safiee_iiuProfil   Hantar PM kepada safiee_iiu   Pergi ke safiee_iiu's Website   Quote dan BalasQuote

Helmisuhaimi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.09.2003
Ahli No: 3855
Posting: 111
Dari: Kuala Lumpur

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-11-03 22:15


umur saya adalah 20 tahun..4 bulan 17 hari.. tepat pada hari ini...
tahun 2020 cecahlah umur saya 37 tahun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For HelmisuhaimiProfil   Hantar PM kepada Helmisuhaimi   Pergi ke Helmisuhaimi's Website   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 21-11-03 01:49


assalamualaikum

umur ana ...1/12 ni masuk la 19 thn...
makin bertambah usia kita, makin hampir kita dgn saat kematian...seperti kata pepatah, sesaat menarik nafas, selangkah menuju maut..

Bookmark and Share

    


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

Awekzz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.10.2003
Ahli No: 4682
Posting: 142
Dari: Kota Kinabalu <> Kuantan

Sabah  


posticon Posting pada: 21-11-03 01:57




umur saya pulak hari ni genap.... 22 tahun 3 bulan 5 hari



-----------------
"YA RABB! Semanis-manis pemberianMu dalam kalbuku ialah perasaan harapku terhadapMu dan seenak-enak perkataan pada lidahku ialah memujiMu, sedang yang paling aku rindukan ialah saat berjumpa denganMu.."

Bookmark and Share

    


  Member Information For AwekzzProfil   Hantar PM kepada Awekzz   Quote dan BalasQuote

nawra_albahira
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.08.2003
Ahli No: 3005
Posting: 141
Dari: taman tun dr ismail

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 05-12-03 17:34


umur saya...16 tahun.Tahun depan 17 laa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawra_albahiraProfil   Hantar PM kepada nawra_albahira   Pergi ke nawra_albahira's Website   Quote dan BalasQuote

Anis_Sofiyyah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.09.2003
Ahli No: 3530
Posting: 47
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-12-03 17:39



umur ana 13 tahun gak samalah ngan Aza, Sab, nurul cahaya, ahmad25 dan putera_muslim90

Bookmark and Share

    


  Member Information For Anis_SofiyyahProfil   Hantar PM kepada Anis_Sofiyyah   Quote dan BalasQuote

Afiza_Ahmad
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.11.2003
Ahli No: 5031
Posting: 53
Dari: Ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-12-03 17:41



Umur fizah 21 tahun..tahun depan 10/1 genap 22..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Afiza_AhmadProfil   Hantar PM kepada Afiza_Ahmad   Pergi ke Afiza_Ahmad's Website   Quote dan BalasQuote

amyazma
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.07.2003
Ahli No: 2134
Posting: 78
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 08-12-03 08:42



Amy pula 2 tahun lebih tua dari fizah.
23 tahun pada 20 nov lalu

Bookmark and Share

    


  Member Information For amyazmaProfil   Hantar PM kepada amyazma   Quote dan BalasQuote

mujahidah81
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.11.2003
Ahli No: 4870
Posting: 26
Dari: Bangi

Selangor  


posticon Posting pada: 08-12-03 09:51


AlHamdulillah,Ana dah 22 thn...nak masuk 23 thn.



Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah81Profil   Hantar PM kepada mujahidah81   Quote dan BalasQuote

Wasimah17
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.06.2003
Ahli No: 1684
Posting: 73
Dari: Jalan Gombak

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 08-12-03 11:54



Insya Allah saya akan masuk 19 tahun 17/12 ini.....

-----------------
"Time can change in every breath we take. Every passing minute is another minute to change everything around."

Bookmark and Share

    


  Member Information For Wasimah17Profil   Hantar PM kepada Wasimah17   Pergi ke Wasimah17's Website   Quote dan BalasQuote

fairudz
Warga 1 Bintang
Menyertai: 06.09.2003
Ahli No: 3322
Posting: 40
Dari: Timur Semenanjung Malaysia

iraq   avatar


posticon Posting pada: 09-12-03 02:15




ana dah 21 tahun hidup didunia yang fana ini....
dah lama hidup pun tapi masih terasa banyak yang perlu dipelajari untuk bekalan hari kemudian....


-------------------------------------
.::::: mudah²an beroleh petunjuk :::::.

Bookmark and Share

    


  Member Information For fairudzProfil   Hantar PM kepada fairudz   Quote dan BalasQuote

aufa_khalilah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.07.2003
Ahli No: 2611
Posting: 173
Dari: Damansara

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-12-03 04:14




umur saya pulak 16 thn nak masuk 17 thn..tahun depan SPM..belum habis sekolah lagi...tapi bila saya keluar ramai org igt saya ni budak U dan dh bekerja....moga peningkatan usia ini akan mnambahkan kematangan dalam membuat segala tindakan segala rasional....semakin berusia semakin kita kena mengingati Allah..tp nk igt mati tu bila2 jer sbb ajal x mengira usia...

-----------------------------------------------------------
mengembara,berjalan,mencari

RAHMAT DAN NUR KASIH ALLAH

Bookmark and Share

    


  Member Information For aufa_khalilahProfil   Hantar PM kepada aufa_khalilah   Quote dan BalasQuote

al-biruni03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2003
Ahli No: 1583
Posting: 237
Dari: bukit kapar,klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-12-03 04:29




saya telah pon menjalani hidup di dunia ini selama..

16 tahun 12 bulan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-biruni03Profil   Hantar PM kepada al-biruni03   Pergi ke al-biruni03's Website   Quote dan BalasQuote

batrisyia
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.10.2003
Ahli No: 4519
Posting: 21
Dari: Pahang Darul Makmur

Pahang  


posticon Posting pada: 22-12-03 10:33



umur saye plak baru setahun ubi kayu!
saye budak 18 tahun, kalo salah tolong suakan ubi kayu! ish apela merapu!
buku conan pernah berkate,"A SECRET MAKES WOMAN,WOMAN!" betul ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For batrisyiaProfil   Hantar PM kepada batrisyia   Quote dan BalasQuote

kamalhisyam
WARGA SETIA
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1259
Posting: 526
Dari: dari satu tempat ke satu tempat

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 22-12-03 11:08



2 jan 2004 ni masuk 22 tahun...muda lagi kan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamalhisyamProfil   Hantar PM kepada kamalhisyam   Quote dan BalasQuote

i_shahdamaii
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 931
Posting: 243
Dari: iium,gombak

egypt  


posticon Posting pada: 22-12-03 11:18


Saya InsyaAllah jika dipanjangkan umur akan jadi 20 tahun la next year...
Rasa cam cepat masa berlalu,cam baru semalam jer abih secondary school,tapi apa2 pun bukan masa yang cepat tapi kita yang lambat nak bergerak seiring ngan waktu

Bookmark and Share

    


  Member Information For i_shahdamaiiProfil   Hantar PM kepada i_shahdamaii   Quote dan BalasQuote

islam_suci
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1054
Posting: 94
Dari: Gombak

saudiarabia  


posticon Posting pada: 24-12-03 16:12


Quote:

On 2003-12-06 17:39, Anis_Sofiyyah wrote:

umur ana 13 tahun gak samalah ngan Aza, Sab, nurul cahaya, ahmad25 dan putera_muslim90




samalah gak...ana berumur 13 tahun....bulan 3 nanti,nak masuk 14 tahun...ramai jugak yang berumur 13 tahun yek...ingatkan sikit je...

-----------------
A successful person is a person who is always struggle to success but also dare to fail...

Bookmark and Share

    


  Member Information For islam_suciProfil   Hantar PM kepada islam_suci   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 24-12-03 16:47



saya 16.....so nothing i want 2 say about it...


Bookmark and Share

    


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

abrak
Warga Rasmi
Menyertai: 12.12.2003
Ahli No: 5650
Posting: 19
Dari: Manjung

Perak  


posticon Posting pada: 24-12-03 18:46


umur ana 17...baghu abis spm...tak ramai ke yg baru abis spm??

Bookmark and Share

    


  Member Information For abrakProfil   Hantar PM kepada abrak   Quote dan BalasQuote

nur_arrisy
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.06.2003
Ahli No: 1776
Posting: 41
Dari: Bumi Allah

Kelantan  


posticon Posting pada: 25-12-03 13:04




EMM...UMUR ANA 19 TAHUN..INSYA-ALLAH NEXT YEAR MASUK 20 TAHUN.


-----------------
Nafsu meengatakan wanita cantik atas dasar rupanya,akal mengatakan wanita cantik atas dasar ilmunya dan hati mengatakan wanita cantik atas dasar akhlaknya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_arrisyProfil   Hantar PM kepada nur_arrisy   Pergi ke nur_arrisy's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 25-12-03 16:05




eh amy tua 5hari dari saya ler. klu masuk ari ni umur saya 23 tahun 29hari 23jam 30minit

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

zahratul_ikhwan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.11.2003
Ahli No: 4985
Posting: 235
Dari: Chendering

Terengganu  


posticon Posting pada: 25-12-03 16:14


ana nie muda lagi.....
tahun depan nak exam PMR...
kiranyer tahun nie umur ana 14 tahun laa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahratul_ikhwanProfil   Hantar PM kepada zahratul_ikhwan   Pergi ke zahratul_ikhwan's Website   Quote dan BalasQuote

tumpang
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.04.2004
Ahli No: 8503
Posting: 224
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-06-04 14:40


saya pun muda lagi... baaaaruuu 26... mudaaa kan.. kan.. kan..?

Bookmark and Share

    


  Member Information For tumpangProfil   Hantar PM kepada tumpang   Pergi ke tumpang's Website   Quote dan BalasQuote

alfaqir
Warga Rasmi
Menyertai: 15.06.2004
Ahli No: 9489
Posting: 5
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 22-06-04 14:56


assalamualaikum wbt umur ana 26 je..kira bleh join lg la kan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqirProfil   Hantar PM kepada alfaqir   Pergi ke alfaqir's Website   Quote dan BalasQuote

iman7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8907
Posting: 265
Dari: Gunung Ledang

hong_kong   avatar


posticon Posting pada: 23-06-04 01:16



20 taun pada 2004

Bookmark and Share

    


  Member Information For iman7Profil   Hantar PM kepada iman7   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-06-04 01:43


Quote:

On 2003-10-16 20:20, Hanan wrote:
waalaikumussalam.. umur ana dah 21 tahun.. sekejap je masa berlalu... dulu baru habis sekolah.. sedar2 dah lebih 20..





Dah masuk 22 dah pun..


-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 24-06-04 12:31


sama la dgn Hanan...22 tahun...



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

izdihar_insyirah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4238
Posting: 32
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 24-06-04 15:41




muda2 lagi korang semua ye.saya pun muda jugak.Insya Allah dipanjangkan umur bln 9 ni genaplah 26 thn......hehe...muda lagi le tu kan?...

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdihar_insyirahProfil   Hantar PM kepada izdihar_insyirah   Pergi ke izdihar_insyirah's Website   Quote dan BalasQuote

ummu_qayyum
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2004
Ahli No: 8967
Posting: 133
Dari: egypt

egypt   avatar


posticon Posting pada: 24-06-04 15:58




ok..umur saya bulan 7 ni masuk 23 tahun..hihi still young gitu!

-----------------
"I aM ThE BeSt ThAt I CaN Be.."

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qayyumProfil   Hantar PM kepada ummu_qayyum   Pergi ke ummu_qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

annafira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.06.2004
Ahli No: 9407
Posting: 204
Dari: Indera Kayangan

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 24-06-04 16:26



saya 16

-----------------
~*Jika kau mengejar dunia, akhirat akan lari darimu.Tetapi jika kau mengejar akhirat, dunia akan mengejarmu*~

Bookmark and Share

    


  Member Information For annafiraProfil   Hantar PM kepada annafira   Pergi ke annafira's Website   Quote dan BalasQuote

tumpang
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.04.2004
Ahli No: 8503
Posting: 224
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-06-04 12:00


xde statistik ke...? rasanya macam ramai yg muda2 lagi jer... kan..?

Bookmark and Share

    


  Member Information For tumpangProfil   Hantar PM kepada tumpang   Pergi ke tumpang's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» umur antum....

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.252911 saat. Lajunya....