Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 16-04-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"The word impossible is not in my dictionary"
-- Napoleon Bonaparte

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 66
Ahli: 0
Jumlah: 66




  Yang Masuk Ke Sini
muslimin23: 23 hari yang lalu
ronniefinancehome: 34 hari yang lalu
MTMKi: 44 hari yang lalu
usop79: 45 hari yang lalu


Isu dan Ehwal Semasa
Topik: Peralihan Kuasa Jun 2010


Carian Forum

Moderator: Administrator, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» Peralihan Kuasa Jun 2010

Please Mendaftar To Post


Oleh Peralihan Kuasa Jun 2010

Laskar_Allah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2008
Ahli No: 33470
Posting: 928
Dari: Medan Operasi Asia Pasifik

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 10-07-08 20:23


Salam. Melaporkan dari Buletin uTamak.

Perdana Menteri kesayangan kita Tok Dolah mengumumkan kepada hamba rakyat bahawa memanda menteri tiada jadinya menyerahkan tampuk kuasa kepada Tok Ajib seperti yang berlegar di bibir hamba rakyat sekaliannya dalam tempoh purnama mengambang terdekat.

Memanda Tok Dolah akhirnya mendapat ilham untuk terus memakai tengkolok kuasa sehingga Jun 2010 adanya.

PM umum bersara Jun 2010
Muda Mohd Noor | Jul 10, 08 6:57pm | malaysiakini

Perdana menteri Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi mengumumkan bahawa beliau akan menyerah kuasa kepada timbalannya Datuk Seri Najib Razak pada Jun atau pertengahan tahun 2010.

Beliau membuat pengumuman tersebut selepas pertemuan dengan ketua-ketua bahagian Umno di Pusat Dagangan Dunia Putra hari ini.

Sebelum itu, beliau mempengerusikan mesyuarat Majlis Tertinggi (MT) Umno lebih dua jam mulai jam 3 petang tadi.

Perdana menteri berkata, keputusan tersebut diterima oleh MT dan pemimpin-pemimpin parti itu.

"Saya telah beri penjelasan mengenai perkara ini kepada MT dan ketua-ketua bahagian, termasuk Pemuda, Wanita dan Puteri sebentar tadi.

"Mereka boleh menerimanya dan memberi hormat berdiri kepada keputusan saya.

Abdullah berkata, beliau memilih Najib kerana beliau seorang yang baik dan boleh menjadi pemimpin yang baik.

"Peralihan kuasa bermula dengan apa yang umumkan hari ini. Dalam jangka masa itu, saya akan bertanding jawatan presiden parti dan saya telahpun nyatakannya kepada Datuk Najib (untuk bertanding presiden).

Hargai persahabatan

"Saya hargai persahabatan, persefahaman yang cukup tinggi dalam pelbagai isu yang sama-sama dihadapi dalam parti dan kerajaan.

"Dalam tempoh itu, kerja-kerja akan terus dilaksanakan bersama.

"Datuk Najib juga telah berucap kepada ketua-ketua bahagian dan pemimpin-pemimpin di majlis sesi taklimat khas hari ini," katanya sambil menambah niat beliaumembuat peralihan adalah untuk mengukuhkan parti.

Buat sementara itu, katanya, mereka berdua akan terus kukuhkan parti supaya dapat balik sokongan rakyat seperti sebelum ini.

Abdullah juga berkata, beliau tidak akan lagi mengetuai parti dalam pilihanraya umum akan datang.

"Saya menghargai kedudukan Najib yang boleh menerima cadangan-cadangan saya. Apa yang diumumkan, dapat diterima dengan baik," katanya. :-D


-----------------
WAMAKARU WAMAKARULLAH WALLAHU KHAIRUL MAKIRIIN!
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Laskar_AllahProfil   Hantar PM kepada Laskar_Allah   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 10-07-08 22:37


lambat lagi jun 2010..
kalau dipercepatkan jun 2009 kan bagus..
hujung tahun ni dia serah mandat pun hamba amat bersetuju...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

naruto-san
WARGA SETIA
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13299
Posting: 2017
Dari: Mertajam Hill

PulauPinang  


posticon Posting pada: 10-07-08 22:46


dulu mahathir kata...pengantinya ialah musa hitam.

then....mahathir berkata lagi pengantinya ghafar baba.

lepas itu...mahahtir berkata anwar ibrahimlah pengantinya.

sekarang paklah seolah-olah cuba meniru gaya mahathir.

pointnya di sini....2010 masih jauh....apa-apa boleh berlaku...adakah paklah akan meniru gaya & konspirasi mahahtir??

Bookmark and Share

    


  Member Information For naruto-sanProfil   Hantar PM kepada naruto-san   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-07-08 08:32


Itu kiranya kes berkaitan skandal Najib tidak menggugat impian untuk menjadi Perdana Menteri ke - 6.

Memang tempoh lama Naruto-san. Selain Najib masih ada Ku Li yang masih berazam untuk bertanding.

p/s: Sejarah Masa Depan Ditentukan Dengan Apa Dirancang Hari Ini.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

trouver_99
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6933
Posting: 1603
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 11-07-08 08:45


cuba tengok pak lelah ni menipu.dulu lepas PRU dia kata nak lepas kan jawatan bulan disember ni.sekarang dah drag ke 2010.harap geng PR boleh bangkitkan di parlimen.tolong lah bawa harapan seluruh rakyat Malaysia tak kira bangsa dan agama untuk melihat Malaysia ni stabil dan maju.kalau kaji sejarah kejatuhan melaka dulu,sekiranya kita tersilap langkah pasti semuanya akan berulang kembali.memula bergaduh antara kerabat.lepas tu minta bantuan portugis.dan akhirnya melaka ditawan portugis.lepas tu pakat berjuang lah sampai kemerdekaan....seperti mana penang terlepas dari kedah..bertengkar antara kerabat.minta bantuan british.british adakan perjanjian kena letak residen.lepas tu makin lama kuasa residen makin lelebih.tau pula nak gelabah suruh lawan balik kuasa asing.panjang huraian lagi...insyaAllah nanti akan tulis..

"jangan sampai kebencian kamu terhadap sesuatu kaum menyebabkan kamu berlaku tidak adil terhadap mereka"

MB Penang dah tarik pelabur masuk ke penang,harap negeri lain pun sama lah.bukannya asyik adakan perhimpunan saja.jadi lah pembangkang yang berkualiti.ekonomi negara teruk sekarang dengan inflasi yang tinggi.nak bina negara ambil masa,tapi nak musnahkan sesebuah negara tak perlu ambil masa yang lama.ni pak lelah kata dulu kerajaan banyak duit,tup tup sekarang kerajaan tak banyak duit pula dah kena batalkan projek kat penang dan memacam tempat..

ni padan muka pak lelah kena sampai ada dok forward kat ym..

There are possible plans underway to apply to the Oxford and Webster to include a new word for their 2009 dictionary:

badawi (dan.): To start something full of promise but end in disappointment, failure and/or disaster.

e.pergi.:

“I’m trusting you to perform this task well; don’t do a badawi, ok?”

“Whatever I do, I will always find a way to badawise it.”

France badawied their Euro 2008 campaign. England pre-badawied theirs, while Italy were guilty of over-badawification.


-----------------

= think Islam , think Globally , think Reality =


Bookmark and Share

    


  Member Information For trouver_99Profil   Hantar PM kepada trouver_99   Quote dan BalasQuote

azemi
WARGA SETIA
Menyertai: 16.01.2004
Ahli No: 6494
Posting: 681
Dari: K.pilah Somban

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 11-07-08 09:41


Hoho..lambatnya..susah juga nak percaya setelah beberapa kali rakyat ditipu bulat2..apa-apa boleh berlaku sepanjang tempoh ini..Pak Jib sedang berusaha membersihkan namanya dan meyakinkan orang-orang UMNO supaya mencalonkannya namanya sebagai Timbalan Presiden..mujurlah jawatan tu tak dipertandingkan..saya meyakini ahli2 UMNO yang memiliki keikhlasan perjuangan bangsa mereka tidak mahu mencalonkan nama Pok Jib selepas menyedari dan wujudkan keraguan yang munasabah penglibatan Pok Jib dalam kes pembunuhan Altantuya..tapi disebabkan dalam UMNO sendiri telah sebati pertandingan menggunakan imbuhan2, suara mereka telah ditutup rapat..UMNO akan punah jika hal ini berterusan..dan biarlah PAS mengambil peranan utama perjuangan agama dinegara kita, InsyaAllah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For azemiProfil   Hantar PM kepada azemi   Pergi ke azemi's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 11-07-08 09:59


hmmm...sefikiran saya..biarlah pak lah memanjangkan tempohnya sebelum nak memperalihkan kuasanya kepada najib. adakah kalian mengandaikan bahawa peralihan kuasa kepada najib kelak beroleh kebaikan dari sebelum ini? pada saya..kalau lah PKR masih tak dapat2 nak mengambil alih kuasa lebih baiklah Kalau membiarkan pak lah mengemudi negara daripada najib...tol tak? huii..seram tol Kalau YB najib tu jadi PM...arghhh..tidak....!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-07-08 10:08


inilah politik!

lepas seorang-seorang duduk cakap nak alih kuasa.. nak pindah kuasa.. nak bagi kuasa..

sebutla..sebarlah setakat mana yang mampu.. gunalah segala media untuk sebar..

bukan apa..hari ini pemimpin kata begini.. esok mungkin akan kata lain.. lusa, mungkin ada lagi yang lain..

jadi.. kita nak buat apa ye..
buat rumusan ke? buat ramalan?

bagi saya.. buat tak tahu pun tak apa.. terlebih tahu, sakit kepala jugak.. tak tahu langsung, masalah jugak.. :)

kata orang.. dengar boleh.. baca boleh.. percaya jangan! :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 11-07-08 10:10


Pada 11-07-08 10:08 , RuMaishaaa posting:

!!! QUOTE !!!

kata orang.. dengar boleh.. baca boleh.. percaya jangan! :)

lagi-lagi kalau yang berkata2 itu pak lah :sopan: :jangan:


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

trouver_99
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6933
Posting: 1603
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 12-07-08 08:18


Najib will never become PM, says Dr M
KUALA LUMPUR, July 10 — Tun Dr Mahathir Mohamad, who turned 83 today, dropped a bombshell — he predicted that Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi will never allow his deputy Datuk Seri Najib Razak to take over as Prime Minister.

Writing in his blog chedet.com, the former premier did not mince his words when putting forth his theory.

Dr Mahathir said that although Abdullah promises that Najib would succeed him by 2010, allegations would be hurled against the deputy prime minister before then to show up his inability to take over.

The Malaysian Insider had reported earlier that Abdullah would announce his decision to relinquish his post in June 2010.

"Somebody who is deemed more loyal to Datuk Seri Abdullah will replace him (Najib). The replacement candidate will not take over the prime minister's post in 2010 because he lacks experience. Datuk Seri Abdullah will then hang on to his post until the 13th General Election.

"If the people's current trend of thinking continues (until the next general election), Barisan Nasional will lose the elections and Datuk Seri Abdullah will no longer be the prime minister. Therefore, there will be nothing for Datuk Seri Najib to take over from," said Dr Mahathir in his blog.

The former prime minister also accused Abdullah of not practising what he preaches; in particular, not adhering to his own directive to Umno.

"Campaigning for party elections is not allowed but the party president can bring all division leaders together and tell them not to challenge him for the president's post," he added.

He also said that Abdullah would assure Najib that there would be no challenges for his job. "If Muhyiddin insists on contesting, he will be seen as disloyal to the party and deemed a traitor because he does not respect the president's ‘democratic’ directive," he said.

This tradition of not challenging the top leaders began after the debacle in 1987 that ended with Umno being deregistered following a challenge by Tengku Razaleigh Hamzah against Dr Mahathir. The next year, Umno in the form of Umno Baru was registered.

http://malaysianinsider.com/index.php/headlines/42-lead-stories/1619-najib-will-never-become-pm-says-dr-m


-----------------

= think Islam , think Globally , think Reality =


Bookmark and Share

    


  Member Information For trouver_99Profil   Hantar PM kepada trouver_99   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-07-08 12:34


huh...macam-macam lah sekarang ni....pening kepala tengok senario politik malaysia sekarang ni...ekonomi pula dah makin teruk...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-07-08 12:46


Pak lah belum puas lagi tidur kat conference2 utama........
biaqq pergi lah sama dia.............
kalau dia nak jatuh bukan kena tunggu PRU yang seterusnya mahupun Jun 2010...............

p/s:Najib tengah banyak kes lah ni....belum tentu dapa jadi pm...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 12-07-08 13:02


Pada 11-07-08 10:10 , ibnu_musa posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 11-07-08 10:08 , RuMaishaaa posting:

!!! QUOTE !!!

kata orang.. dengar boleh.. baca boleh.. percaya jangan! :)

lagi-lagi kalau yang berkata2 itu pak lah :sopan: :jangan:



juga yang sekutu dengannya..
dan kalau pak najib yang mengetuai tampuk pemerintahan, adakah ISA akan diteruskan atau zaman pak lah sendiri yang akan memansuhkan akta zalim itu?..


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 12-07-08 14:36


Pada 11-07-08 08:45 , trouver_99 posting:

!!! QUOTE !!!



badawi (dan.): To start something full of promise but end in disappointment, failure and/or disaster.

e.pergi.:

“I’m trusting you to perform this task well; don’t do a badawi, ok?”

“Whatever I do, I will always find a way to badawise it.”

France badawied their Euro 2008 campaign. England pre-badawied theirs, while Italy were guilty of over-badawification.



:lucu: :lucu: :lucu:

I hope Najib won't badawise us...waduh...



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

putramizal
Warga Rasmi
Menyertai: 29.06.2008
Ahli No: 33841
Posting: 12
Dari: aloq staq...

Kedah  


posticon Posting pada: 12-07-08 17:20


rasa-rasanya PM 2010 bukan dari BN agaknya....hahahahaha

dah lama dah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For putramizalProfil   Hantar PM kepada putramizal   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 12-07-08 19:13


Pada 12-07-08 17:20 , putramizal posting:

!!! QUOTE !!!

rasa-rasanya PM 2010 bukan dari BN agaknya....hahahahaha

dah lama dah...


harapnya lah...doakan saja..


-----------------
-biar orang mengatakan kebaikan kita bukan mengutuk kejahatan yang kita lakukan -


Bookmark and Share

    


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

trouver_99
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6933
Posting: 1603
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 14-07-08 10:05


salam...

Kenapa pak lelah letak tahun 2010....

jom kita luaskan lagi minda kita...

cuba baca analisis ni..

http://www.futurefastforward.com/feature-articles/903-feature-articles/187-matthias-chang


-----------------

= think Islam , think Globally , think Reality =


Bookmark and Share

    


  Member Information For trouver_99Profil   Hantar PM kepada trouver_99   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-07-08 10:11


Pada 12-07-08 13:02 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 11-07-08 10:10 , ibnu_musa posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 11-07-08 10:08 , RuMaishaaa posting:

!!! QUOTE !!!

kata orang.. dengar boleh.. baca boleh.. percaya jangan! :)

lagi-lagi kalau yang berkata2 itu pak lah :sopan: :jangan:



juga yang sekutu dengannya..
dan kalau pak najib yang mengetuai tampuk pemerintahan, adakah ISA akan diteruskan atau zaman pak lah sendiri yang akan memansuhkan akta zalim itu?..



adakah dengan perletakan jawatan oleh pak lah dan digantikan oleh najib akan menjadikan keadan lebih baik atau sebaliknya??

kita tidak tahu apa yang mereka rencanakan...

kita perlu REFORMASI!!!

tukar kerajaan..biar TN.GURU NAIk....


-----------------
Kita selalu melihat dia ketawa,tetapi mungkin sebenarnya dia tidak setabah yang kita sangkakan.Di sebalik senyumannya mungkin banyak cerita sedih yang ingi


Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-07-08 10:27


Pada 12-07-08 08:18 , trouver_99 posting:

!!! QUOTE !!!

"If the people's current trend of thinking continues (until the next general election), Barisan Nasional will lose the elections and Datuk Seri Abdullah will no longer be the prime minister. Therefore, there will be nothing for Datuk Seri Najib to take over from," said Dr Mahathir in his blog.

erm, tak mengapa jangan risau lah... nanti Najib boleh jadi ketua pembangkang :sopan:


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

naruto-san
WARGA SETIA
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13299
Posting: 2017
Dari: Mertajam Hill

PulauPinang  


posticon Posting pada: 14-07-08 22:24


sapa yang percaya paklah????....bukankah paklah terkenal dengan sifat pembohong??

/


-----------------
http://al-ahkam.net/home/index.php

http://www.alwahy.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For naruto-sanProfil   Hantar PM kepada naruto-san   Quote dan BalasQuote

ABg_IMaM

Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3444
Posting: 2187
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 14-07-08 22:32


Pak Lah nak serah PM pada Najib tahun 2010?...... :berfikir: :berfikir: :berfikir: :berfikir: :berfikir: :berfikir: :berfikir: :berfikir: :berfikir: :berfikir:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ABg_IMaMProfil   Hantar PM kepada ABg_IMaM   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 15-07-08 13:23


Pada 14-07-08 22:32 , ABg_IMaM posting:

!!! QUOTE !!!

Pak Lah nak serah PM pada Najib tahun 2010?...... :berfikir: :berfikir: :berfikir: :berfikir: :berfikir: :berfikir: :berfikir: :berfikir: :berfikir: :berfikir:


^_^


-----------------

"prevention is better than cure"




Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.109308 saat. Lajunya....