Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 08-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Yang meninggikan darjat seseorang ialah akal dan adabnya, bukan asal keturunannya
-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 53
Ahli: 0
Jumlah: 53




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 6 hari yang lalu
wyd1014: 14 hari yang lalu
haykal77: 22 hari yang lalu
Kakngah: 22 hari yang lalu
lidah-penghunus: 24 hari yang lalu


Cadangan Aktiviti
Topik: ada aktiviti tak bulan 8 ni?


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Cadangan Aktiviti
    »» ada aktiviti tak bulan 8 ni?

Please Mendaftar To Post


Oleh ada aktiviti tak bulan 8 ni?

nak_jadi_baik
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.10.2007
Ahli No: 31409
Posting: 112
Dari: bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-06-08 14:59


assalamualaikum wtt.. sesiapa ahli ukhwah ada aktiviti boleh lah kontek ana.. teringin nak abeskan masa dengan kerja-kerja berfaedah.. dan pasal ukhwah.com/training tu boleh ke nak join??


-----------------

berjuang demi Allah.. senyum selalu.. kerana senyuman itu adalah sedekah


Bookmark and Share

    


  Member Information For nak_jadi_baikProfil   Hantar PM kepada nak_jadi_baik   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 13-06-08 15:41


waalaikumsalam...ada agaknya...walimah akak ana,,datang lah..hehehehehehe.
ujung bulan 7 tautan halaqah ukhwah.com akan start..tapi kaum muslimin saja dulu....tu saja lah dulu laporan dr ana...

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 22-06-08 02:45


salam alaik..
insyaallah.. tiap bulan ada JK..
nak tahu.. tunggu dalam topik pengumuman aktiviti.

mengenai training ukhwah.com
insyaallah...tak lama lagi akan dianjurkan..
cuma, menanti hasil perbincangan dari MT kelak..

kami mengharapkan sokongan serta komitmen antum.
maka, ramai-ramai daftar di Ukhwah training untuk menjadi
Fasilitator Ukhwah.com

wallahu'alam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

dR_Muslimah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.06.2008
Ahli No: 33752
Posting: 40
Dari: bumi ALLAH

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-06-08 04:51


Pada 22-06-08 02:45 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

salam alaik..
insyaallah.. tiap bulan ada JK..
nak tahu.. tunggu dalam topik pengumuman aktiviti.

mengenai training ukhwah.com
insyaallah...tak lama lagi akan dianjurkan..
cuma, menanti hasil perbincangan dari MT kelak..

kami mengharapkan sokongan serta komitmen antum.
maka, ramai-ramai daftar di Ukhwah training untuk menjadi
Fasilitator Ukhwah.com

wallahu'alam..



menariknya bunyi training ukhwah,com..
nanti announce lah ye.. jazakallah


-----------------
Jagalah Allah.. InsyaAllah.. Allah menjaga kita.. TRUST IN ALLAH..


Bookmark and Share

    


  Member Information For dR_MuslimahProfil   Hantar PM kepada dR_Muslimah   Pergi ke dR_Muslimah's Website   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-06-08 11:09


di hari itu ada try klik, lepas itu register tapi tak ada apa-apa pun..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 23-06-08 17:00


salam ya kahfi...
semua info yang antum isi dalam ukhwah trainning tu ana dah baca..
maaf..ana tak berkesempatan nak bls semuanya..

kekadang ana fwd untuk invite jadi fc...bagi kem tertentu yang dah lepas..
ada yang reply ada yang sunyi..

apapun.. mohon bersabar ye..
insyallah..kelak bakal direalisasikan team fc Ukhwah.com..
wallahu'alam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 16-07-08 17:12


salam JK..hihi
haa.. bulan konvokensyen bakal menjelma..
boleh listkan taip IPTA/IPTA punya konvokesyen..

jadi.. pada yang bakal memegang skroll ijazah.diploma.sijil.master dll
bolehlaa promote.. untuk ipt sendiri..
insyallah.. sahabat Ukhwah.com boleh turut sama meraikan kejayaan antum..
so.. bila ye.. ukm..uiam.um..uum..usim..upm..utm..
dan lain.lain....

** owl_UM.. bila nak on jk julai ni..??
ish... cepat sikit dik... lambat dah ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 16-07-08 17:45


untuk tarikh konvokesyen boleh cek kat link ni:

--konvokesyen--

untuk jadual sidang konvokesyen kat UM boleh cek kat sini:


sidang konvo UM

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-07-08 17:55


!!! QUOTE !!!

** owl_UM.. bila nak on jk julai ni..??
ish... cepat sikit dik... lambat dah ni..


Miss simpLe_sHida... Saya dah mailed proposal pada Presiden kita
laahh... Miss Hanan... Waiting her reply for approval...

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-07-08 08:26


caiyok adik owl

wait and see ye.. semoga perancangan berjalan dengan baik.. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.104918 saat. Lajunya....