Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-09-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Makin lama kita fikirkan sesuatu, makin malas kita nak buat sesuatu

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: abengoh
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43138

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 56
Ahli: 0
Jumlah: 56




  Yang Masuk Ke Sini
qudwah: 6 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 16 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 17 hari yang lalu
eme86: 17 hari yang lalu
sunan-faqih: 22 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: PErsaHabatAN USM


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» PErsaHabatAN USM

Please Mendaftar To Post


Oleh PErsaHabatAN USM

azilla
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.04.2004
Ahli No: 8536
Posting: 112
Dari: selangor

Perak   avatar


posticon Posting pada: 25-05-08 12:05


Persahabatan Ala USM,

Semoga persahabatn Ini,
Setinggi BuKIT JamBUL,
SeHijau Tasik HaraPan,
SeMAhal Lauk Tekun,
SeseDap Maggi SubaiDAH,
SeLuas PadNg MINDEn,
SeJauh Round IsLand,
SeKukuh KOMTAR,
Sesesak CHOWRASTa,
SeMeriah RopeWalk,
SeRIUH PADANG KOTa,
SeBesaR QUEENsBay,
Dan...SebanYak BiawaK D TasiK Aman..

UKhwah Fillah



























:-D :sopan:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For azillaProfil   Hantar PM kepada azilla   Quote dan BalasQuote

AmrinHakeem
Warga 5 Bintang
Menyertai: 29.04.2008
Ahli No: 33363
Posting: 386
Dari: GreenyEarth

Selangor  


posticon Posting pada: 25-05-08 12:07


Assalamualaikum

Saya USM juga :sopan:

kakak kah? ke adik? :berfikir: hee

ambil kos apa. ta'aruf lah :terliur: :welcome:

Bookmark and Share

    


  Member Information For AmrinHakeemProfil   Hantar PM kepada AmrinHakeem   Quote dan BalasQuote

azilla
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.04.2004
Ahli No: 8536
Posting: 112
Dari: selangor

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-05-08 08:28


stil study lagi ke?
kalau still study kat sana maybe adiklah agaknya..
ana dah habis 2 tahun lepas..
ana ambil kos bio...

Bookmark and Share

    


  Member Information For azillaProfil   Hantar PM kepada azilla   Quote dan BalasQuote

MFMJ86
Warga Rasmi
Menyertai: 25.06.2008
Ahli No: 33785
Posting: 2
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 25-06-08 01:30


Salam, satu sem lagi di USM..

Universiti dalam taman..

kos Bio..

Bookmark and Share

    


  Member Information For MFMJ86Profil   Hantar PM kepada MFMJ86   Quote dan BalasQuote

starfish
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.01.2005
Ahli No: 14030
Posting: 76
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 25-06-08 08:01


rindunye bila teringat masa study dulu dengan membe2 kat usm.kej
sekarang masing-masing semua sibuk kerja..nak buat reunion pun susah..sedihnyeee

Bookmark and Share

    


  Member Information For starfishProfil   Hantar PM kepada starfish   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-06-08 08:26


haa.. mungkin dah ramai kenalan USM kalian..

tak percaya? klik lah sebab dah wujud pun .. :)

Siapa dari USM kampus kesihatan?
http://www.ukhwah.com/viewtopic.php?topic=6103&forum=13&

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

AmrinHakeem
Warga 5 Bintang
Menyertai: 29.04.2008
Ahli No: 33363
Posting: 386
Dari: GreenyEarth

Selangor  


posticon Posting pada: 25-06-08 11:16


k.RuMaishaaa.. itu budak-budak medic dari kelantan.. kami ni induk saja.. huhuh

kakak2 yang lain dah kerja kat mana sekarang? maih lah lawat2 adik2 di USM ni.. hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For AmrinHakeemProfil   Hantar PM kepada AmrinHakeem   Quote dan BalasQuote

za_ariff
Warga Rasmi
Menyertai: 25.06.2008
Ahli No: 33789
Posting: 5
Dari: KL

Perak   avatar


posticon Posting pada: 25-06-08 13:32


Salam,
ana dari USM induk...
baru saja grad bulan tiga baru ini...
=)

Rindu kat USM bila baca persahabatan ala USM itu...huhuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For za_ariffProfil   Hantar PM kepada za_ariff   Pergi ke za_ariff's Website   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 25-06-08 14:51


Pada 25-05-08 12:05 , azilla posting:

!!! QUOTE !!!

Persahabatan Ala USM,

Semoga persahabatn Ini,
Setinggi BuKIT JamBUL,
SeHijau Tasik HaraPan,
SeMAhal Lauk Tekun,
SeseDap Maggi SubaiDAH,
SeLuas PadNg MINDEn,
SeJauh Round IsLand,
SeKukuh KOMTAR,
Sesesak CHOWRASTa,
SeMeriah RopeWalk,
SeRIUH PADANG KOTa,
SeBesaR QUEENsBay,
Dan...SebanYak BiawaK D TasiK Aman..

Anti tertinggal satu baris..:


-----------------
Kerbau adalah kerbau... Lembu adalah lembu... Kambing adalah kambing... Dan..., Aku adalah aku...


Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 25-06-08 17:34


Assalamualaikum
kak Setiausaha Event kita ni makin agresif nampaknya.... :sopan: semoga keadaan akan menjadi lebih teratur lepas ni dengan adanya tenaga kuat ni.. :welcome:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

azilla
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.04.2004
Ahli No: 8536
Posting: 112
Dari: selangor

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-06-08 10:59


emmm..memang rindu...
iyalah..bukan sehari dua bertapa d sana..
tapi kalau pergi lagi d lain masa & ketika suasana pasti tidak semeriah dulu..
oleh itu kita kena hargai masa & ketika yang kita lalui setiap hari...
huhuhu...dulu tak pernah nak hargai masa2 tu,,,

Bookmark and Share

    


  Member Information For azillaProfil   Hantar PM kepada azilla   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.103949 saat. Lajunya....