Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-04-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Air dari gunung, mengalir, berpecah akhirnya bertemu semula di laut
-- Peribahasa Lama

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 55
Ahli: 0
Jumlah: 55




  Yang Masuk Ke Sini
muslimin23: 27 hari yang lalu
ronniefinancehome: 38 hari yang lalu
MTMKi: 48 hari yang lalu
usop79: 49 hari yang lalu


Jejak Sekolah
Topik: sekolah menengah agama di selangor dan negeri 9?


Carian Forum

Moderator: Administrator, immad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Sekolah
    »» sekolah menengah agama di selangor dan negeri 9?

Please Mendaftar To Post


Oleh sekolah menengah agama di selangor dan negeri 9?

asmahulhusna
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.03.2006
Ahli No: 23748
Posting: 106

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 05-05-08 12:40


perhatian kepada semua warga ukhwah..ana nak minta tolong..tolong bagitau ana kat mana dan nama sekolah agama bertempat di selangor dan negeri 9 ,dan ana harap sekolah tu tak mementingkan sangat prestasi akademik..

ni masalah ana...ana ada sedara yang anaknya dah darjah 6 sekarang..mereka duduk kat selangor, dan suaminya orang negeri 9..dalam keluarga tersebut, kefahaman agama tak ditekankan sangat dan keputusan akademik pun tak berapa bagus..sekarang ni gejala sosial dah menjadi-jadi, jadi dengan cara hantar anak-anak ke sekolah agama sekurang-kurangnya mereka ada kefahaman agama, mendidik akhlak dan kawan-kawan yang baik..

jadi, ana harap sahabat-sahabat bekerjasama..ni antara usaha kita bersama untuk menyelamatkan masyarakat..ia bermula dari institusi keluarga..kalau ada kenalan yang boleh dihubungi berkaitan dengan sekolah agama tersebut pun boleh nyatakan sekali...


kerjasama sahabat semua sangat di hargai, semoga Allah membalasnya... :-) :welcome:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For asmahulhusnaProfil   Hantar PM kepada asmahulhusna   Quote dan BalasQuote

faizzuddin
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.09.2006
Ahli No: 26288
Posting: 40
Dari: selangor

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-05-08 13:19


emm.. sekolah menengah agama kat selangor:

ana bagi seket lah ye. from the top school ni yang dulunya bawah JAIS.

sek. agama main bestari, usj.( nak masuk 5A, Psra mumtaz same laki or perempuan
sek agama main. tinggi hishamuddin, kampung jawa, klang.( 3A dan petang jyyid jiddan or mumtaz.

sek agama main tinggi tengku ampuan rahimah

kalau smka pulak..

smka simpang lima, sungai besar
maahd hamidiah, kajang
sek main agama persekutuan, kajang.

ikutla..

kalau dekat salak tinggi dekat-dekat degn dan.9 pun ada, sek agam main bandarbaru salak tinggi, sepang.

think, semua sekola tekankan prestasi akademik. tapi yang ada bi'ah islamiyah saja kena di teliti betui2 okei wasalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For faizzuddinProfil   Hantar PM kepada faizzuddin   Quote dan BalasQuote

skki
Warga Rasmi
Menyertai: 09.04.2008
Ahli No: 33148
Posting: 7

blank   avatar


posticon Posting pada: 05-05-08 13:59


ana tak tau sangat pasal sek main agama ni sebab sebelum ni saya hanya pernah mengajar sek ren agama saja....
untuk kepastian lebih ahsan tel sendiri jab agama negeri terbabit....
boleh juga hantar ke sek main agama d kelantan yang tidak mengetatkan sangat syarat kemasukan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For skkiProfil   Hantar PM kepada skki   Quote dan BalasQuote

faizzuddin
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.09.2006
Ahli No: 26288
Posting: 40
Dari: selangor

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-05-08 12:49


salam... em! ana setuju! dengan cara tu ana tak gemo sangat sbnornye duduk tkan syrat kmasukan ini. tapi kat selangor kbnyaknnye macamtu lah.. human capital is the first,,

Bookmark and Share

    


  Member Information For faizzuddinProfil   Hantar PM kepada faizzuddin   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 19-05-08 08:12


..kalau nak under kerajaan sure lah SMKA dan SAMT yang amat2 mementingkat preatsi akademik..nak masuk pun bersyarat2..tapi kalau yang tak pentingkan syarat yang ketat biasanya sekolah2 agama SAR dan pndok or swasta di perkampungan2..

tapi kan..saya boleh suggest beberapa tempat..

sekolah agama menengah bandar baru salak tinggi, sepang..dekat sangat dengan nilai-ni under jai..maybe sennag agaknya..sebab tak ada taraf T pada nama sekolah dia macam SAMTTAR / SAMTH / SAMTSSAAS / SAMTTAJ / SAMTKKB..

sekolah agama menengah harapan..ni kat tghah2 pekan banting / kg jenjarom..-yang ni priivate punya..biasanya orang-orang yang tak dapat nak masuk smka/samt masuk sini..

bertindakla cepat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

srikandi_islam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.10.2003
Ahli No: 4481
Posting: 260
Dari: BANGI + KB

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-05-08 21:08


smka maahad hamidiah kajang....sekolah saya dulu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_islamProfil   Hantar PM kepada srikandi_islam   Pergi ke srikandi_islam's Website   Quote dan BalasQuote

keon_5889
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.05.2005
Ahli No: 16637
Posting: 53
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 26-05-08 09:25


SMKA Simpang Lima ok juga.masa saya study kat SABAK BERNAM dulu ada 2 sekolah agama yang top SAMTSSAAS dengan SMKA SIMPANG LIMA

Bookmark and Share

    


  Member Information For keon_5889Profil   Hantar PM kepada keon_5889   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 26-05-08 11:48


sekolah saya kawn baik dengan ma'ahad hamidiah kajang..hoho..iyakah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

f3as
Warga Rasmi
Menyertai: 17.12.2007
Ahli No: 32032
Posting: 2
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 26-05-08 12:46


saya bks sek agama smdhm,smatkem kat pada,smadklana kat SEREMBAN

Bookmark and Share

    


  Member Information For f3asProfil   Hantar PM kepada f3as   Quote dan BalasQuote

asmahulhusna
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.03.2006
Ahli No: 23748
Posting: 106

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 04-06-08 11:29


Pada 05-05-08 13:19 , faizzuddin posting:

!!! QUOTE !!!

emm.. sekolah menengah agama kat selangor:

ana bagi seket lah ye. from the top school ni yang dulunya bawah JAIS.

sek. agama main bestari, usj.( nak masuk 5A, Psra mumtaz same laki or perempuan
sek agama main. tinggi hishamuddin, kampung jawa, klang.( 3A dan petang jyyid jiddan or mumtaz.

sek agama main tinggi tengku ampuan rahimah

kalau smka pulak..

smka simpang lima, sungai besar
maahd hamidiah, kajang
sek main agama persekutuan, kajang.

ikutla..

kalau dekat salak tinggi dekat-dekat degn dan.9 pun ada, sek agam main bandarbaru salak tinggi, sepang.

think, semua sekola tekankan prestasi akademik. tapi yang ada bi'ah islamiyah saja kena di teliti betui2 okei wasalam


syukran a'lal maklumat mufidah..time kasih banyak-banyak.. ada tak kenalan/sahabat handai yang berkaitan dengan sekolah-sekolah ni..atau lebi baik no tipon sek tu sendiri...kalau tak ada, tak apa..sekadar bertanya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For asmahulhusnaProfil   Hantar PM kepada asmahulhusna   Quote dan BalasQuote

asmahulhusna
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.03.2006
Ahli No: 23748
Posting: 106

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 04-06-08 11:30


Pada 19-05-08 21:08 , srikandi_islam posting:

!!! QUOTE !!!

smka maahad hamidiah kajang....sekolah saya dulu....


ada no tipon sekolah tak..? nak..k, syukran.. :welcome:

Bookmark and Share

    


  Member Information For asmahulhusnaProfil   Hantar PM kepada asmahulhusna   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-06-08 11:38


ana boleh cadangkan pondak pasir tumbuh kelantan....

cuba lah tanya macam mana....

waktu ana hubungi dulu tentang kemasukan,rasanya tak ada maslah.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-06-08 11:40


pada pemerhatian ana lah...

jika seseorang itu tidak berapa bagus dalam akedemiknye, barangkali ia akan bagus dalam pengajian agama.. ataupun akan bagus dalam kemahiran.........

apa-apa pun, sebelum buat keputusan,cuba analisis dulu minat tuan empunya badan dan then barulah buat kemane perlu dihantar belajar.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-06-08 12:04


Pada 04-06-08 11:38 , mujahid007 posting:

!!! QUOTE !!!

ana boleh cadangkan pondak pasir tumbuh kelantan....

cuba lah tanya macam mana....

waktu ana hubungi dulu tentang kemasukan,rasanya tak ada maslah.....


soalannye meminta sekolah yang di selangor dan negeri sembilan...

SMAP Labu.. yang ni sure pentingkan akademik..

kalau kat KL? Sek Menengah Agama KL atau SMAKL? huhu..


p/s: tak pernah sekolah agama..


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

asmahulhusna
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.03.2006
Ahli No: 23748
Posting: 106

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 29-06-08 01:55


ok syukran..agak susah nak ikhtiarkan sekolah kat kelantan ni sebab sedara mara terdekat tak ada kat sana..semoga di bukakan hidayah dan petunjuk ke jalanMu YA RABBI..

Bookmark and Share

    


  Member Information For asmahulhusnaProfil   Hantar PM kepada asmahulhusna   Quote dan BalasQuote

Jaafar072286
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.09.2008
Ahli No: 34934
Posting: 84
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 16-09-08 21:44


kat negeri sembilan ada SMKA Pedas... SMKA Sheikh Haji Mohd Said ... ada SMAP LAbu.... aaaa.... apa lagi ye? tak tahu lah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Jaafar072286Profil   Hantar PM kepada Jaafar072286   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 16-09-08 22:51


SAMBBST.. betul-betul SEMPADAN NILAI.. DEKAT saja.. ... ... ...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 16-09-08 22:51


SAMBBST.. betul-betul SEMPADAN NILAI.. DEKAT saja.. ... ... ...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

fantasi87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.10.2008
Ahli No: 35300
Posting: 77
Dari: bangi

Selangor  


posticon Posting pada: 08-10-08 21:40


kat slgor ad lebih kurang 20 buah sekolah agama....2 pun bawah jais....
antaranya,samh sg bertih(klang),samth kg jawa(klang),samttar,samtaj(shah alam),sambest(usj),sam jeram,dan sebagainya.........
kalau kat negeri 9..yang saya tau hanya smap labu.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For fantasi87Profil   Hantar PM kepada fantasi87   Quote dan BalasQuote

asmahulhusna
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.03.2006
Ahli No: 23748
Posting: 106

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-01-09 23:19


banyak jugak sek.agama kat selangor..tapi bagaimana nak apply ek?

Bookmark and Share

    


  Member Information For asmahulhusnaProfil   Hantar PM kepada asmahulhusna   Quote dan BalasQuote

leeya89
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.08.2008
Ahli No: 34493
Posting: 44
Dari: seremban

Johor  


posticon Posting pada: 16-01-09 01:06


salam...
cuba try mntak sekolah saya dulu..
maahad ahmadi. gemenceh.n9..
sekolah ni sekolah agame...
bekas sekolah saya dulu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For leeya89Profil   Hantar PM kepada leeya89   Quote dan BalasQuote

akasia
WARGA SETIA
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23581
Posting: 754
Dari: bandar minyak bumi kenyalang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 16-01-09 07:43


maahad da select student daa..... tak ada peluang... ( ni pun sekulah den yoo)

erm...kat n9 try lah sekolah menengah agama ampangan.......
sekarang ni da power dari segi tarbiah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For akasiaProfil   Hantar PM kepada akasia   Quote dan BalasQuote

as-syafie
WARGA SETIA
Menyertai: 25.01.2007
Ahli No: 28366
Posting: 461
Dari: Mesir Darul Ulama'

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 18-01-09 03:00


salam, akasia...
kantin sek cik kumai...
sapa ini eh..
macam den kenal..
haah, budak maahad nak masuk sek da... tapi, second take boleh agaknya..
cuba lah..
insya Allah.. mudah-mudahan.,..

Bookmark and Share

    


  Member Information For as-syafieProfil   Hantar PM kepada as-syafie   Quote dan BalasQuote

akasia
WARGA SETIA
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23581
Posting: 754
Dari: bandar minyak bumi kenyalang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 19-01-09 09:03


konal anda?? hahaha..den putra..

second take tak tahu lah kot2 dia select dari interview tu jugok....

tapi boleh try..pergi jabatan agama bahagian pendidikan...buat lah permohonan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For akasiaProfil   Hantar PM kepada akasia   Quote dan BalasQuote

cahaya_hearty
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.01.2009
Ahli No: 36619
Posting: 72
Dari: nEgeri adAt pErpatih

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 24-01-09 16:16


salam..
masuklah ITQAN kat gemencheh juga..
sek adik saya..hihi
insyaAllah boleh jadi tahfiz dan bimbing ahli keluarga Kalau acuannye betul..

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_heartyProfil   Hantar PM kepada cahaya_hearty   Quote dan BalasQuote

as-syafie
WARGA SETIA
Menyertai: 25.01.2007
Ahli No: 28366
Posting: 461
Dari: Mesir Darul Ulama'

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 24-01-09 16:31


Pada 24-01-09 16:16 , cahaya_hearty posting:

!!! QUOTE !!!

salam..
masuklah ITQAN kat gemencheh juga..
sek adik saya..hihi
insyaAllah boleh jadi tahfiz dan bimbing ahli keluarga Kalau acuannye betul..


ye...
betul itu..
boleh juga masuk ITQANS...

Bookmark and Share

    


  Member Information For as-syafieProfil   Hantar PM kepada as-syafie   Quote dan BalasQuote

wafie
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15378
Posting: 517
Dari: Sabak Bernam Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-01-09 20:57


salam saya dulu bersekolah di sekolah agama menengah munammadiah batu 40 sabak bernam,sekarang ini nama sekolah ditukar ke sekolah agama menegah muhammadiah batu 1 pekan sabak


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For wafieProfil   Hantar PM kepada wafie   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-02-09 00:02


tiba-tiba ase macam ramai pula student Maahad di sini...huhuh..

Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-02-09 00:08


untuk negeri sembilan..
SMKA..ada dua..1:smka PEDAS 2:SMKa SHAMS
sama 1: sama Ampangan..2:sama telok kemang 3:sama dato' haji mustapha 4:sama haji mohd yatim 5:sama dato haji tan ahmad tu saja agaknya

yang di bawh jheains..aka anak emas N9..
1:ITQANS..(aliran tahfiz+ sastera and ada diploma tahfiz juga)
2:MAaHAD AhmADi(aliran sastera iktisas dan sastera +agama)
3:sama Sains Kuala Pilah (Aliran Sains+agama)

yang lain-lain tu..banyak SMRA...sekian dari saya...permohonan tu bagi 3 sekolah yang saya senaraikan ni tak silapnya ada temuduga kecuali sama Sains Kuala pIlah j saya tak pasti ada ke tak.

Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 01-02-09 00:09


Pada 01-02-09 00:02 , immad posting:

!!! QUOTE !!!

tiba-tiba ase macam ramai pula student Maahad di sini...huhuh..


iyakah..immad dulu maahad jugak ke? maahad mana? :kelip:


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

ikrimah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.12.2008
Ahli No: 36514
Posting: 154
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-02-09 02:38


salam ....
ana nak tolong pun tak boleh juga pasal ana ganu etek..
tapi ana sokong lah kawan semua atola anak-anak ke saudara mara ke sekolah agama pasal ana pun asal dari sekolah agama walaupun ana ni menyimpang sikit dari aliran agama masa belajar dulu ke pekerjaan sekarang..
tapi ana rasa ilmu agama yang dipelajari dulu boleh juga menjadikan ana sikit matang untuk menangani pelbaga masalah sekarang..sekadar berkongsi..

wallahua'lam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ikrimahProfil   Hantar PM kepada ikrimah   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-02-09 13:31


Pada 01-02-09 00:09 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 01-02-09 00:02 , immad posting:

!!! QUOTE !!!

tiba-tiba ase macam ramai pula student Maahad di sini...huhuh..


iyakah..immad dulu maahad jugak ke? maahad mana? :kelip:



MAAHAD AHMADI NEGERI SEMBILAN..(MANS)


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 01-02-09 15:29


Pada 24-01-09 16:16 , cahaya_hearty posting:

!!! QUOTE !!!

salam..
masuklah ITQAN kat gemencheh juga..
sek adik saya..hihi
insyaAllah boleh jadi tahfiz dan bimbing ahli keluarga Kalau acuannye betul..


Betul tu...nanti boleh jumpa saya...saya kerja kat gemencheh...hehe...menyibuk saja saya ni... :-D


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.1106 saat. Lajunya....