Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 08-04-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Setiap jiwa yang dilahirkan telah tertanam dengan benih untuk mencapai keunggulan hidup . Tetapi benih itu tidak akan tumbuh seandainya tidak dibajai dengan keberanian
-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Athiqullah83
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43132

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 36
Ahli: 0
Jumlah: 36




  Yang Masuk Ke Sini
ikhwan5217: 2 hari yang lalu
Martyr: 6 hari yang lalu
Ahmadmohd7878: 10 hari yang lalu


Copy & Paste
Topik: Rahsia huruf pada nama


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Copy & Paste
    »» Rahsia huruf pada nama

Please Mendaftar To Post


Oleh Rahsia huruf pada nama

amylela
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 5447
Posting: 54
Dari: malaysia

jordan  


posticon Posting pada: 30-04-08 13:05


Sekadar panduan mengenal diri dan mengenal pasangan anda, baik dia suami, isteri, boyfriend mahupun girlfriend. Seelok-eloknya ambil pen dan cuba gabungkan huruf-huruf berkenaan dan buat definisi sendiri. Ingat, tak wajib betul harus salah, sekadar nak mengenal siapakah dia yang kita mahu menjalinkan cinta kedua tu dan siapakah kita yang tak reti-reti puas tu dan siapakah dia pasangan kita yang sedia ada.


Yang betul itu kebetulan. Jika ia baik ransang terus, jika salah itu juga kebetulan. Jika ia tak baik maka hapus terus.

A = anda boleh jadi terlalu pendiam bila sesuatu ada dalam fikiran anda.

B = anda selalu berwaspada bila bertemu kenalan baru.

C = anda ada kelebihan, jangan malu mempamerkannya.

D = anda ada masalah dalam mempercayai orang lain.

E = anda sentiasa seorang yang exited.

F = semua orang menyayangi.

pergi = anda ada cara sendiri untuk menilai manusia.

H = anda bukan seorang judgmental, tiada otak keadilan.

I = anda mudah senyum dan boleh buat orang lain tersenyum.

J = anda seorang yang cemburu.

K = anda suka mencuba perkara-perkara baru.

L = anda sangat percaya denga cinta dan mudah tengelam ke dalamnya.

M = kejayaan mudah datang kepada anda.

dan = anda suka bekerja, tapi selalu mahukan kerehatan.

O = anda seorang yang berfikiran terbuka.

P = anda seorang yang mudah berkawan dan mudah memahami.

Q = anda seorang hipokrit, pentingkan diri.

= anda seorang yang gemar bersosial.

S = anda sangat broad-minded.

T = anda ada sikap canggih, amat canggih.

U = anda merasakan anda ada ciri-ciri istimewa standing dengan orang lain.

V = fizikal anda baik sekali.

W = anda suka menyendiri.

tak = anda tak akan benarkan org bagitahu anda apa yang patut anda buat.

yang = anda selalu penyebab pada banyak masalah.


Z = anda selalu bergaduh dengan seseorang.

Cuba gabungkan makna-makna huruf ni ikut ejaan nama anda.

Misalnya, kalau TUAH jadinya :

T = anda ada sikap canggih, amat canggih.

U = anda merasakan anda ada ciri-ciri istimewa standing dengan orang lain.

A = anda boleh jadi terlalu pendiam bila sesuatu ada dalam fikiran anda.

H = anda bukan seorang judgmental, tiada otak keadilan.

Disitu kita mungkin kenal diri kita, buatkan juga untuk pasangan kita dan tengok persamaan, jauh dari perbezaan. Hendak cari perbezaan memang seratus kita akan jumpa dan hendak cari perbezaan, seribu yang akan menjelma.

http://www.1001rahsiadiri.blogspot.com/

Bookmark and Share

    


  Member Information For amylelaProfil   Hantar PM kepada amylela   Pergi ke amylela's Website   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 30-04-08 14:58


Pada 30-04-08 13:05 , amylela posting:

!!! QUOTE !!!



M = kejayaan mudah datang kepada anda.


T = anda ada sikap canggih, amat canggih.

!!! QUOTE !!!



Mohd Tarmizi... :-D



-----------------
Kerbau adalah kerbau... Lembu adalah lembu... Kambing adalah kambing... Dan..., Aku adalah aku...


Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-04-08 15:11


aih..macam betul saja..huhu :bunga:


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 30-04-08 16:16


boleh percaya ke? :berfikir:

Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-04-08 18:13


hmmm.. ada sikit-sikit...

mas_ayu.. kajian2 seperti ini, bukanlah nak suruh percaya atau tidak...
sebabnya kajian2 macam ni biasanya dilakukan secara rambang pada mereka-mereka yang terpilih.. sama juga halnya dengan mengenali peribadi melalui tarikh lahir, melalui tulisan, cara jalan dll...
betulkan ismi kalau silap;.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

faizatul
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.02.2007
Ahli No: 28760
Posting: 122
Dari: KL

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-04-08 21:09


nampak gaya nya.....ni betul sec kbetolan saja lah,hehehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For faizatulProfil   Hantar PM kepada faizatul   Quote dan BalasQuote

Asward_hafiz
WARGA SETIA
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8743
Posting: 597
Dari: Kuantan pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 30-04-08 21:57


Assalamualaikum

hehe...best jugak benda pelik ni... :sopan:


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Asward_hafizProfil   Hantar PM kepada Asward_hafiz   Pergi ke Asward_hafiz's Website   Quote dan BalasQuote

najah85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26692
Posting: 338
Dari: kuantan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-05-08 01:36


Pada 30-04-08 21:57 , Asward_hafiz posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

hehe...best jugak benda pelik ni... :sopan:



pelik eh... :berfikir:
biasanya org ramal guna nombor, hari lahir, bulan lahir,tahun lahir
zodiak, apa lagi??..sekadar tahu saja lah semua ni...apa pun peribadi tu kita sendiri yang mencoraknya..hmm..betul ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For najah85Profil   Hantar PM kepada najah85   Quote dan BalasQuote

Muddathsir787
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2007
Ahli No: 31449
Posting: 943
Dari: Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-05-08 01:40


S = anda sangat broad-minded.

Hmm, terfikir juga..

Shahrul Khan itu broad-minded juga ek.. huhuhhhh.. ingat cerita kuch2..


-----------------
.: Allahumma Sollia'l a Saiyyidina Muhammad :. "Ya ALLAH kurniakanlah kejayaan, kegemilangan, kecemerlangan & kebangkitan teguh Islam dalam rahmatMu"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Muddathsir787Profil   Hantar PM kepada Muddathsir787   Quote dan BalasQuote

hazni
Warga Rasmi
Menyertai: 29.02.2008
Ahli No: 32761
Posting: 20
Dari: ums-kal, labuan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-05-08 11:10


mungkin satu kebetulan.....
sekadar pengetahuan am saja.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For hazniProfil   Hantar PM kepada hazni   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-05-08 11:32


Pada 30-04-08 13:05 , amylela posting:

!!! QUOTE !!!

Sekadar panduan mengenal diri dan mengenal pasangan anda, baik dia suami, isteri, boyfriend mahupun girlfriend. Seelok-eloknya ambil pen dan cuba gabungkan huruf-huruf berkenaan dan buat definisi sendiri. Ingat, tak wajib betul harus salah, sekadar nak mengenal siapakah dia yang kita mahu menjalinkan cinta kedua tu dan siapakah kita yang tak reti-reti puas tu dan siapakah dia pasangan kita yang sedia ada.


Yang betul itu kebetulan. Jika ia baik ransang terus, jika salah itu juga kebetulan. Jika ia tak baik maka hapus terus.

A = anda boleh jadi terlalu pendiam bila sesuatu ada dalam fikiran anda.

B = anda selalu berwaspada bila bertemu kenalan baru.

C = anda ada kelebihan, jangan malu mempamerkannya.

D = anda ada masalah dalam mempercayai orang lain.

E = anda sentiasa seorang yang exited.

F = semua orang menyayangi.

pergi = anda ada cara sendiri untuk menilai manusia.

H = anda bukan seorang judgmental, tiada otak keadilan.

I = anda mudah senyum dan boleh buat orang lain tersenyum.

J = anda seorang yang cemburu.

K = anda suka mencuba perkara-perkara baru.

L = anda sangat percaya denga cinta dan mudah tengelam ke dalamnya.

M = kejayaan mudah datang kepada anda.

dan = anda suka bekerja, tapi selalu mahukan kerehatan.

O = anda seorang yang berfikiran terbuka.

P = anda seorang yang mudah berkawan dan mudah memahami.

Q = anda seorang hipokrit, pentingkan diri.

= anda seorang yang gemar bersosial.

S = anda sangat broad-minded.

T = anda ada sikap canggih, amat canggih.

U = anda merasakan anda ada ciri-ciri istimewa standing dengan orang lain.

V = fizikal anda baik sekali.

W = anda suka menyendiri.

tak = anda tak akan benarkan org bagitahu anda apa yang patut anda buat.

yang = anda selalu penyebab pada banyak masalah.


Z = anda selalu bergaduh dengan seseorang.

Disitu kita mungkin kenal diri kita, buatkan juga untuk pasangan kita dan tengok persamaan, jauh dari perbezaan. Hendak cari perbezaan memang seratus kita akan jumpa dan hendak cari perbezaan, seribu yang akan menjelma.

http://www.1001rahsiadiri.blogspot.com/


M = kejayaan mudah datang kepada anda.
O = anda seorang yang berfikiran terbuka.
H = anda bukan seorang judgmental, tiada otak keadilan.
D = anda ada masalah dalam mempercayai orang lain.

K = anda suka mencuba perkara-perkara baru.
H = anda bukan seorang judgmental, tiada otak keadilan.
A = anda boleh jadi terlalu pendiam bila sesuatu ada dalam fikiran anda.
L = anda sangat percaya denga cinta dan mudah tengelam ke dalamnya.
I = anda mudah senyum dan boleh buat orang lain tersenyum.
D = anda ada masalah dalam mempercayai orang lain.

hahahahahaha

double D, memang aku ada masalah nak trust orang lain.....


-----------------
"Let Allah be the ruler over your hearts"


Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

srikandi_86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2007
Ahli No: 28923
Posting: 188
Dari: united kingdom

uk  


posticon Posting pada: 05-05-08 12:48


salam..

ana nak tmpang tya..takut terlepas padang..spek ana letak kat mana entah.. :-D Huruf dan kat mana ye?

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_86Profil   Hantar PM kepada srikandi_86   Quote dan BalasQuote

srikandi_86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2007
Ahli No: 28923
Posting: 188
Dari: united kingdom

uk  


posticon Posting pada: 05-05-08 12:49


oh..baru ana paham..auto correct rupanya..huruf 'En' tak appear..dia jadi 'dan'..isk2x..

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_86Profil   Hantar PM kepada srikandi_86   Quote dan BalasQuote

pulu
WARGA SETIA
Menyertai: 27.01.2005
Ahli No: 13934
Posting: 697
Dari: Gorontalo

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 15-05-08 22:13


Ini perkiraan sahaja, bisa benar bisa salah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For puluProfil   Hantar PM kepada pulu   Pergi ke pulu's Website   Quote dan BalasQuote

nurfarhanazulkafli
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.11.2006
Ahli No: 27242
Posting: 46
Dari: Perak Darul Ridzuan

Perak  


posticon Posting pada: 28-05-08 12:28


Pada 30-04-08 13:05 , amylela posting:

!!! QUOTE !!!

Sekadar panduan mengenal diri dan mengenal pasangan anda, baik dia suami, isteri, boyfriend mahupun girlfriend. Seelok-eloknya ambil pen dan cuba gabungkan huruf-huruf berkenaan dan buat definisi sendiri. Ingat, tak wajib betul harus salah, sekadar nak mengenal siapakah dia yang kita mahu menjalinkan cinta kedua tu dan siapakah kita yang tak reti-reti puas tu dan siapakah dia pasangan kita yang sedia ada.


Yang betul itu kebetulan. Jika ia baik ransang terus, jika salah itu juga kebetulan. Jika ia tak baik maka hapus terus.

A = anda boleh jadi terlalu pendiam bila sesuatu ada dalam fikiran anda.

B = anda selalu berwaspada bila bertemu kenalan baru.

C = anda ada kelebihan, jangan malu mempamerkannya.

D = anda ada masalah dalam mempercayai orang lain.

E = anda sentiasa seorang yang exited.

F = semua orang menyayangi.

pergi = anda ada cara sendiri untuk menilai manusia.

H = anda bukan seorang judgmental, tiada otak keadilan.

I = anda mudah senyum dan boleh buat orang lain tersenyum.

J = anda seorang yang cemburu.

K = anda suka mencuba perkara-perkara baru.

L = anda sangat percaya denga cinta dan mudah tengelam ke dalamnya.

M = kejayaan mudah datang kepada anda.

dan = anda suka bekerja, tapi selalu mahukan kerehatan.

O = anda seorang yang berfikiran terbuka.

P = anda seorang yang mudah berkawan dan mudah memahami.

Q = anda seorang hipokrit, pentingkan diri.

= anda seorang yang gemar bersosial.

S = anda sangat broad-minded.

T = anda ada sikap canggih, amat canggih.

U = anda merasakan anda ada ciri-ciri istimewa standing dengan orang lain.

V = fizikal anda baik sekali.

W = anda suka menyendiri.

tak = anda tak akan benarkan org bagitahu anda apa yang patut anda buat.

yang = anda selalu penyebab pada banyak masalah.


Z = anda selalu bergaduh dengan seseorang.

Cuba gabungkan makna-makna huruf ni ikut ejaan nama anda.

Misalnya, kalau TUAH jadinya :

T = anda ada sikap canggih, amat canggih.

U = anda merasakan anda ada ciri-ciri istimewa standing dengan orang lain.

A = anda boleh jadi terlalu pendiam bila sesuatu ada dalam fikiran anda.

H = anda bukan seorang judgmental, tiada otak keadilan.

Disitu kita mungkin kenal diri kita, buatkan juga untuk pasangan kita dan tengok persamaan, jauh dari perbezaan. Hendak cari perbezaan memang seratus kita akan jumpa dan hendak cari perbezaan, seribu yang akan menjelma.

http://www.1001rahsiadiri.blogspot.com/


'NOR FARHANA ZULKAFLI'
dan = anda suka bekerja, tapi selalu mahukan kerehatan.
O = anda seorang yang berfikiran terbuka.
= anda seorang yang gemar bersosial.

F = semua orang menyayangi.
A = anda boleh jadi terlalu pendiam bila sesuatu ada dalam fikiran anda.
= anda seorang yang gemar bersosial.
H = anda bukan seorang judgmental, tiada otak keadilan.
A = anda boleh jadi terlalu pendiam bila sesuatu ada dalam fikiran anda.
dan = anda suka bekerja, tapi selalu mahukan kerehatan.
A = anda boleh jadi terlalu pendiam bila sesuatu ada dalam fikiran anda.

Z = anda selalu bergaduh dengan seseorang.
U = anda merasakan anda ada ciri-ciri istimewa standing dengan orang lain.
L = anda sangat percaya denga cinta dan mudah tengelam ke dalamnya.
K = anda suka mencuba perkara-perkara baru.
A = anda boleh jadi terlalu pendiam bila sesuatu ada dalam fikiran anda.
F = semua orang menyayangi.
L = anda sangat percaya denga cinta dan mudah tengelam ke dalamnya.
I = anda mudah senyum dan boleh buat orang lain tersenyum.


-----------------
"ALLAH don't give us what we want, instead He gives us what we need.. redha di atas setiap ketetapannya..."


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurfarhanazulkafliProfil   Hantar PM kepada nurfarhanazulkafli   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 28-05-08 18:12


U = anda merasakan anda ada ciri-ciri istimewa standing dengan orang lain. ----(huk2..yaka :berfikir: )

M = kejayaan mudah datang kepada anda. ----(insyaAllah)


M = kejayaan mudah datang kepada anda.-----(insyaAllah)

U = anda merasakan anda ada ciri-ciri istimewa standing dengan orang lain.

S = anda sangat broad-minded--- (hah? :berfikir: )

A = anda boleh jadi terlalu pendiam bila sesuatu ada dalam fikiran anda.---- (ya..ya betul..setuju :D)

F = semua orang menyayangi. iyer agaknya :P

I = anda mudah senyum dan boleh buat orang lain tersenyum.----(Kalau bercakap jak terus org gelak..tapi dengan kawan-kawan jew)

A = anda boleh jadi terlalu pendiam bila sesuatu ada dalam fikiran anda. --- (ya..betul juga ni...sangat lah pendiam..pandang org pun tak nak Kalau da fikir banyak benda yang d risaukan..)

H = anda bukan seorang judgmental, tiada otak keadilan. ---(aduila..kesiannya diriku :-( )

p/s: ( ummusafiah ) bukan nama sebenar :P

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

azzak
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2007
Ahli No: 31036
Posting: 491
Dari: klang, selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 28-05-08 18:36


F = semua orang menyayangi.

A = anda boleh jadi terlalu pendiam bila sesuatu ada dalam fikiran anda.

I = anda mudah senyum dan boleh buat orang lain tersenyum.

Z = anda selalu bergaduh dengan seseorang.

erm..kenalilah diri daku. eh, nak gaduh dengan siapa pula ni?

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzakProfil   Hantar PM kepada azzak   Pergi ke azzak's Website   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-05-08 22:50


haha...no komen...ada yang kena....ada yang tak....apa yang penting,aku adalah aku....huhu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-05-08 01:25


Assalamualaikum wr wbt

S = anda sangat broad-minded.
I = anda mudah senyum dan boleh buat orang lain tersenyum.
T = anda ada sikap canggih, amat canggih.
I = anda mudah senyum dan boleh buat orang lain tersenyum.

S = anda sangat broad-minded.
H = anda bukan seorang judgmental, tiada otak keadilan.
A = anda boleh jadi terlalu pendiam bila sesuatu ada dalam fikiran anda.
I = anda mudah senyum dan boleh buat orang lain tersenyum.
= anda seorang yang gemar bersosial.
A = anda boleh jadi terlalu pendiam bila sesuatu ada dalam fikiran anda.
H = anda bukan seorang judgmental, tiada otak keadilan.


:-) :-) :-) ..hehe..senyum itu sedekah....

**tumpang tanya..awat huruf selepas huruf Q iaitu huruf 'ar' tidak keluar ek?


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 29-05-08 16:28


A = anda boleh jadi terlalu pendiam bila sesuatu ada dalam fikiran anda.

I = anda mudah senyum dan boleh buat orang lain tersenyum.

L = anda sangat percaya denga cinta dan mudah tengelam ke dalamnya.

dan(dan) = anda suka bekerja, tapi selalu mahukan kerehatan.

T = anda ada sikap canggih, amat canggih.

U = anda merasakan anda ada ciri-ciri istimewa standing dengan orang lain.

Z = anda selalu bergaduh dengan seseorang



cuma nak --> :lol:


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.128154 saat. Lajunya....