Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-02-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kalau tak pernah bersiap sedia untuk memilikinya, pasti anda tidak mungkin memperolehi walaupun ia mendatang ke depan anda.
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: atbar1981
Hari Ini: 1
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43128

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 27
Ahli: 0
Jumlah: 27




  Yang Masuk Ke Sini
atbar1981: 1 jam, 41 minit yang lalu
muslimin23: 1 hari, 17 jam, 2 minit yang lalu
z_tornado: 1 hari, 21 jam, 10 minit yang lalu
sarashanee: 8 hari yang lalu
CikIzzah1992: 10 hari yang lalu
Qiamulail: 26 hari yang lalu


Kelakar
Topik: kerana gabra


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» kerana gabra

Please Mendaftar To Post


Oleh kerana gabra

nurlynn
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2005
Ahli No: 18638
Posting: 460
Dari: Rumahku

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-04-08 16:15


kat baling ada satu famili... famili tu ada ayah dan mak mertua, anak dan menantu serta cucu.

satu hari, tengah sedang menantu lelakinya tengok tv, ayah nya lalu depan dia. tiba-tiba ayah mertuanyer rebah depan dia sambil pegang dada.. kelam kabut dia ..lepas itu bini, mak mertua dia pun datang terkam..semua terkejut..semua dah gabra..sambil pegang-pegang dada... ayah mertua dia pengsan..tak sedar..lepas itu macam sedar tak sedar..

menantu tadi gabra..mak mentua dia suruh dia ajar mengucap kat bapak dia tu sebab dia ribakan. Dia gabra jugak... lepas itu bini dia pun suruh sambil tolak2 bahu... mak dia suruh lagi... dah gabra sangat, dia pun buat..dia letak kat telinga ayah mertua dia dan dia pun cakap...

"MA ROBBUKA... ." "" terkejut bini dan mak mertua dia.. tiba-tiba ayah mertua dia sedar dan terus sound.. "OII..AKU TAK MATI LAGI DEYY... '" "sambil ayah mertua dia tu urut2 dada dia..

sepatutnya dia ajar mengucap, gabra punya pasal..dia dah jadi malaikat.. huhu..


-----------------
"Ukhwah itu indah jika bertemu dan berpisah kerana Allah SWT"


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurlynnProfil   Hantar PM kepada nurlynn   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 24-04-08 16:19


Assalamualaikum
dush..dush..dush...lambat sikit pikap..dah faham terus jeq tergelak... :lucu:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

Cik_Liyana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.03.2008
Ahli No: 32802
Posting: 239
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-04-08 19:34


kelakar nya...hahaha..

:lucu: :lucu: :lucu:


-----------------
.:: http://cemerlangtani.blogspot.com ::.
.:: Menternak/ Membekalkan kambing untuk ibadah Qurban, Aqiqah & Sembelihan


Bookmark and Share

    


  Member Information For Cik_LiyanaProfil   Hantar PM kepada Cik_Liyana   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 24-04-08 19:52


apa maksud ni

"MA ROBBUKA... ." . . . .

Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-04-08 20:29


ma = siapa
robb = tuhan
ka= kamu lelaki    ki= kamu perempuan

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 24-04-08 20:41


oh syukran..


:lol: jadi malaikat lah pula

Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

srikandi_86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2007
Ahli No: 28923
Posting: 188
Dari: united kingdom

uk  


posticon Posting pada: 24-04-08 20:49


salam..

hehe, hilang tension ana skjp..terima kasih untuk cerita yang kelakar ni..

p/s: mujahadah untuk final exam..doakan ana supaya dapat lepas tahun kedua ni dengan cemerlang.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_86Profil   Hantar PM kepada srikandi_86   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-04-08 05:32


:lol: oppss... :tutup mulut:

pentingnya 'cool' tu...
kalau bebetul pak mentuanya sakit dada tahap dah nak p...
tak ke haru...
mujur boleh tegur lagi....

p/s: malu jugak kalau jadi kat ismi... uhuk...


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 25-04-08 06:51


Pada 24-04-08 19:52 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

apa maksud ni

"MA ROBBUKA... ." . . . .


erk... tak tau ke makan ayat tu.... adess.. rasanya ayat tu memang dah biasa dan sinonim disebutkan...

kalau pergi kuliah agama berkaitan kematian.. ke apa-apa ke..sering keluar ayat tu...


-----------------
http://sukatolong.wordpress.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 25-04-08 06:54


aku pun ada satu kisah... ni member aku .. masa tu dia kat uitm... bawa motor..lepas itu eksiden.....

nak kata teruk tu tak lah sangat.... lepas itu... member nak suruh dia mengucap..... tapi tersalah cakap... dia suruh meber tu baca "Tabbat yada"....

Bookmark and Share

    


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

emirmizan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.01.2006
Ahli No: 22006
Posting: 91
Dari: seremban

australia   avatar


posticon Posting pada: 25-04-08 07:59


ya Allah.... itulah, aqal kena sentiasa waras dan peka. jangan gabra tak tentu hala...

Bookmark and Share

    


  Member Information For emirmizanProfil   Hantar PM kepada emirmizan   Pergi ke emirmizan's Website   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-04-08 09:57


Adui lah...hihihi... :lucu:


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

ara_taqwa
Warga Rasmi
Menyertai: 16.04.2008
Ahli No: 33241
Posting: 12

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 25-04-08 10:08


salam...
ini berlaku kat adik sepupu saya..umur 8 tahun tapi suka sngat angkat telifon kadang-kadang nangis tak dapat angkat telefon..tapi masalahnya, dia Kalau angkat telifon sering tersasul nak bagi salam tapi selalu sebut "Bismillahiramanirahim"...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ara_taqwaProfil   Hantar PM kepada ara_taqwa   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 25-04-08 11:31


Pada 24-04-08 19:52 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

apa maksud ni

"MA ROBBUKA... ." . . . .


soalan pertama..insyaAllah..yang akan ditanya oleh malaikat Munkar dan Nakir... :-(



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 25-04-08 11:42


Pada 25-04-08 11:31 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-04-08 19:52 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

apa maksud ni

"MA ROBBUKA... ." . . . .


soalan pertama..insyaAllah..yang akan ditanya oleh malaikat Munkar dan Nakir... :-(



bukankah itu akan ditanya dalam kubur?

hehe itu belum kubur lagi


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 28-04-08 19:12


memandangkan ramai juga yang respon kes yang sama rupanya...

kira sekarang ni bukan kes gabra... tapi dah kes tersyasyul... :P

sama juga lah.... waktu tengah mengajar lepas itu ada penjaga datang nak ambil anak dia sebab mak makcik tu @ nenek murid tu meninggal...

saya dengan penuh rasa terrharunya menyebut.. 'tahniah makcik'....terkejut makcik tu sampai terlepas tangan yang sedang bsalaman.kelam kabut juga minta maaf banyak kali. syukarla makcik tu tak terasa hati... tapi jenuh saya kena sakat dengan murid2 sendiri lelepas tu..."ha haaa cicer, aiyooyoo, tak tahu"

:P ceh!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

akmalnajwa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.01.2008
Ahli No: 32188
Posting: 99

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-04-08 20:55


bagus juga dia kata macam tu...ayah mertua dia terus saja tersedar..( hikmah di sebalik gabra ) :sopan:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For akmalnajwaProfil   Hantar PM kepada akmalnajwa   Pergi ke akmalnajwa's Website   Quote dan BalasQuote

fazilah_fazie89
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.02.2008
Ahli No: 32700
Posting: 55
Dari: taiping

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-04-08 21:01


Assalamualaikum

:lol: :lol: :lol: :lol:
kelaka2... :lucu: :lucu: :lucu: :lucu: :lucu: :lucu:

sorry... terover pula... :-D :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For fazilah_fazie89Profil   Hantar PM kepada fazilah_fazie89   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 28-04-08 21:10


Pada 24-04-08 20:29 , nurkamar posting:

!!! QUOTE !!!

ma = siapa
robb = tuhan
ka= kamu lelaki    ki= kamu perempuan


Pembetulan..

Ma = apa..

Man = siapa.. :-)

ayat yang betul adalah.. Man robbuka..

Sorry menyibuk.. :D


-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~


Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 28-04-08 21:17


hahahahha :lucu: :lucu: :lucu: :lucu: :lucu:
kelakar gila..
kes da gabra sampai jadi begitu..
hahahhaha...
kelakar :sopan: :sopan: :sopan:


-----------------




Bookmark and Share

    


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 28-04-08 21:19


Pada 25-04-08 10:08 , ara_taqwa posting:

!!! QUOTE !!!

salam...
ini berlaku kat adik sepupu saya..umur 8 tahun tapi suka sngat angkat telifon kadang-kadang nangis tak dapat angkat telefon..tapi masalahnya, dia Kalau angkat telifon sering tersasul nak bagi salam tapi selalu sebut "Bismillahiramanirahim"...


pernah jugak jadi begini pada saya..
org bagi salam...
saya jawab bismillah...
hahahha...
last2 malu sendiri... :malu: :malu:


-----------------




Bookmark and Share

    


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 28-04-08 21:24


Pada 28-04-08 21:10 , Meow posting:

!!! QUOTE !!!





yup betul..

syukran perbetulkan


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 28-04-08 23:03


Pada 25-04-08 06:51 , rdwira posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-04-08 19:52 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

apa maksud ni

"MA ROBBUKA... ." . . . .


erk... tak tau ke makan ayat tu.... adess.. rasanya ayat tu memang dah biasa dan sinonim disebutkan...

kalau pergi kuliah agama berkaitan kematian.. ke apa-apa ke..sering keluar ayat tu...


Dia tak tau lah sebab tu dia tanya... Yang engkau tu pun satu.. Kenapa tiba- tiba nak makan... ? Engkau ingat marobbuka tu sejenis makanan ke..? :-)


-----------------
Kerbau adalah kerbau... Lembu adalah lembu... Kambing adalah kambing... Dan..., Aku adalah aku...


Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

hazni
Warga Rasmi
Menyertai: 29.02.2008
Ahli No: 32761
Posting: 20
Dari: ums-kal, labuan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 30-04-08 15:49


Pada 28-04-08 23:03 , mizie_hafiz80 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 25-04-08 06:51 , rdwira posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-04-08 19:52 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

apa maksud ni

"MA ROBBUKA... ." . . . .


erk... tak tau ke makan ayat tu.... adess.. rasanya ayat tu memang dah biasa dan sinonim disebutkan...

kalau pergi kuliah agama berkaitan kematian.. ke apa-apa ke..sering keluar ayat tu...


Dia tak tau lah sebab tu dia tanya... Yang engkau tu pun satu.. Kenapa tiba- tiba nak makan... ? Engkau ingat marobbuka tu sejenis makanan ke..? :-)



yang tak tau patut diberitahu.....
ilmu yang ada mari berkongsi bersama...
bukan semua orang tahu apa yang kita tahu.... ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For hazniProfil   Hantar PM kepada hazni   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 30-04-08 16:13


:lucu: :lucu: :lucu:

Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

lindakiut
Warga Rasmi
Menyertai: 12.03.2008
Ahli No: 32864
Posting: 7
Dari: Bumi Tuhan

north_korea  


posticon Posting pada: 01-05-08 14:57


Pada 30-04-08 16:13 , mas_ayu posting:

!!! QUOTE !!!

:lucu: :lucu: :lucu:


Stay COOL Don't Gelabah & gABRA macam biawak hehe..

Teringat masa belajar dulu ada seorang ustaz yang cool dan tenang

sepanjang masa... :-)


-----------------
Koleksi Tulisan Pembangunan Diri Insan http://al-kayyisu.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For lindakiutProfil   Hantar PM kepada lindakiut   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-05-08 15:30


lawak juga.hehe..ok lah 2 cakap bismillahirrahmanirrahim..ana pula kadang-kadang org 2 tak bagi salam pun ana terjwb wa'alaikumussalam masa nak letak phone..huhu..malu2..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-05-08 17:04


saya pula bila patut cakap insyaAllah, selalu cakap alhamdulillah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

alexander
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13282
Posting: 747
Dari: Bumi ALLAH

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-05-08 21:03


:-) Assalamualaikum




     :lol: :lol: :lol: ...nasib lah ayah mentua ni....

    Banyak juga kes gabra terjadi kat saya...tersalah sebut tu lagilah... :lol: :lol: .....bila ingat2 balik..senyum seorang-seorang..malu... :malu:


-----------------
Mengharap Cinta Sejati,Mendamba Kasih ILAHI......


Bookmark and Share

    


  Member Information For alexanderProfil   Hantar PM kepada alexander   Pergi ke alexander's Website   Quote dan BalasQuote

sufi_haraki87
Warga Rasmi
Menyertai: 01.05.2008
Ahli No: 33406
Posting: 1
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-05-08 03:00


Assalamualaikum

lawaknya ya..hai, menantu sapa lah tu agaknya..bertuah betul :-)


-----------------
~redhaMu padaku amat mahal sekali~


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufi_haraki87Profil   Hantar PM kepada sufi_haraki87   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 13-05-08 16:26


Bismillahhirrahmanirrahim

hehe..erm,ana pun kekadang tu kalau tengah gabra orang tanya lain ana jawab lain,orang minta lain ana bagi lain.. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

ilahkisas
Warga 2 Bintang
Menyertai: 29.01.2005
Ahli No: 13966
Posting: 50
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 06-06-08 16:14


lawak tahap KLCC tu....tak boleh nak tulis coment dah ni,gelak tak habis lagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilahkisasProfil   Hantar PM kepada ilahkisas   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-06-08 16:55


lawaknya......baru separuh baca terus tergelak....

yang penting ilmu agama,baru lah tak gabra........

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

aishah_ay
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.01.2007
Ahli No: 27998
Posting: 23
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 28-06-08 14:59


salam..
semua orang pun gabra bila kena situasi macam tu..tapi yang penting kena lah selalu beringat,,insyaAllah semua selamat.

Bookmark and Share

    


  Member Information For aishah_ayProfil   Hantar PM kepada aishah_ay   Quote dan BalasQuote

sikinshaharudin
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.11.2008
Ahli No: 36109
Posting: 87
Dari: zi ji l0ng p0

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-12-08 20:04


hikhikhik...... :sopan: :sopan: :sopan:

:kelip: :sopan: :-D :lol: :lucu:


-----------------
senYum s0km0 =)


Bookmark and Share

    


  Member Information For sikinshaharudinProfil   Hantar PM kepada sikinshaharudin   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.15633 saat. Lajunya....