Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 05-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tak semestinya melakukan apa yang anda sukai tetapi menyukai apa yang anda lakukan
-- Kang Razzi Armansur

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 33
Ahli: 0
Jumlah: 33




  Yang Masuk Ke Sini
muslimiman: 12 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 13 hari yang lalu
nur_tinta: 19 hari yang lalu
kasih_kekasih: 34 hari yang lalu


Kelakar
Topik: Soalan Buat Suami~


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» Soalan Buat Suami~

Please Mendaftar To Post


Oleh Soalan Buat Suami~

Cik_Liyana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.03.2008
Ahli No: 32802
Posting: 239
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 04-04-08 11:55


* Sepasang suami isteri yang telah mempunyai 3 orang anak, sedang
berbual sambil menonton TV di dalam bilik mereka. Si isteri bertanya
kepada suami beberapa soalan.

* Isteri : Bang, kalau saya mati dulu, abang kahwin lagi tak?
* Suami : Abang rasa, abang mungkin kahwin lagi. Kerana,
anak-anak kita perlukan orang yang boleh beri perhatian. Makan minum abang
pun adalah orang yang sediakan.

* Isteri : Habis, kalau abang kahwin lagi, abang kasi ke dia
duduk rumah kita.
* Suami : Yelah. Sebab rumah ni mahal, takkan nak biar kosong
macam tu saja?

* Isteri : Abang kasi ke dia guna bilik, kita, toilet kita?
* Suami : Ya yang, sebab takkan abang nak buat bilik lain khas
untuk dia. Nanti bilik ni, membazir pulak.

* Isteri : Abang kasi ke dia pakai almari kita?
* Suami : Ye yang, almari kita ada 4 pintu takkan nak bagi org
lain pulak.

* Isteri : Abang kasi ke dia pakai katil kita?
* Suami : Terpaksalah yang. Sebab katil kita tu baru saja beli
sebulan.

* Isteri : Baju tidur saya, pijama dan towel saya?
* Suami : Takkan itu abang dan bagi kakak & adik awak. Jadi,
daripada tak dipakai, lebih baik kalau abang kasi dia saja.

* Isteri : Handbag saya, kasut saya, golf set saya?
* Suami : Itu tak boleh, sebab dia suka handbag warna maroon,
kasut dia saiz kecil daripada awak, saiz 5, golf set tak boleh sebab dia
kidal...

* Isteri: @#$%????!!!!!
* Suami: (Dalam hati)Alamak!!


-----------------
.:: http://cemerlangtani.blogspot.com ::.
.:: Menternak/ Membekalkan kambing untuk ibadah Qurban, Aqiqah & Sembelihan


Bookmark and Share

    


  Member Information For Cik_LiyanaProfil   Hantar PM kepada Cik_Liyana   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 04-04-08 11:57


alamak, kantoi lah tu... :lol: isteri dia dah perangkap dia... hehe....
:lucu: :lucu: :lucu:

Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 04-04-08 12:07


Bismillahhirrahmanirrahim

hehe..kelaka betul.. :-D erm,tapi kalau tak salah ana macam dah pernah baca saja kat ukhwah jugak sebelum ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

tulips_ilah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.08.2006
Ahli No: 25834
Posting: 77
Dari: green_world

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-04-08 12:46


Pada 04-04-08 11:57 , mas_ayu posting:

!!! QUOTE !!!

alamak, kantoi lah tu... :lol: isteri dia dah perangkap dia... hehe....
:lucu: :lucu: :lucu:


:sopan: berhikmah betul isteri tu kantoikan suami dia.... :-D :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For tulips_ilahProfil   Hantar PM kepada tulips_ilah   Quote dan BalasQuote

ann_1
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7574
Posting: 304
Dari: utm,johor

Selangor  


posticon Posting pada: 04-04-08 13:13


hua hua hua da kantoi..bijaks jugak taktiks begini heeee....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ann_1Profil   Hantar PM kepada ann_1   Pergi ke ann_1's Website   Quote dan BalasQuote

Cik_Liyana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.03.2008
Ahli No: 32802
Posting: 239
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 04-04-08 14:18


kalau dah pernah dipostkan kat sini maaf lah ye (^_^)^_^)
mungkin saya xperasan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Cik_LiyanaProfil   Hantar PM kepada Cik_Liyana   Quote dan BalasQuote

umarzahrawi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.08.2006
Ahli No: 25986
Posting: 91
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 04-04-08 14:25


salam...

da pernah baca sebelum neh...
anis ...memang program dunia lepas tu..hehe:-D :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For umarzahrawiProfil   Hantar PM kepada umarzahrawi   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 04-04-08 14:28


Alahai...pedihnyer hati... :cry: :cry:


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 04-04-08 16:39


huhu...kan dah terkena..!

p/s: dah pernah baca artikel ni...



Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

azemi
WARGA SETIA
Menyertai: 16.01.2004
Ahli No: 6494
Posting: 681
Dari: K.pilah Somban

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 04-04-08 17:18


kwang3x..kantoi pula..hati-hati lain kali.hehe..bijaknya isteri dia ye..

Bookmark and Share

    


  Member Information For azemiProfil   Hantar PM kepada azemi   Pergi ke azemi's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-04-08 17:26


nanti boleh praktikkn soalan ni kat suami satu hari nanti...kui..kui..kui...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

irashahirah
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2005
Ahli No: 19675
Posting: 407
Dari: jay bee

Johor   avatar


posticon Posting pada: 04-04-08 17:41


idea nak kantoikan suami nanti.... hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For irashahirahProfil   Hantar PM kepada irashahirah   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 04-04-08 20:29


cerita kelakar yang menyedihkan :oops:


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

nizam_maniz
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.02.2008
Ahli No: 32740
Posting: 65
Dari: S'gOr-terGaNu-M'kA

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-04-08 12:55


kasihan si suami...
ada hati nak kawin lain..

adakah kasih sayang yang sejati dapat dinilai dengan kata-kata??...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nizam_manizProfil   Hantar PM kepada nizam_maniz   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 14-04-08 14:05


Assalamualaikum
ataukah cerita menyedihkan yang kelako...??



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

alqibtiaz
WARGA SETIA
Menyertai: 31.07.2004
Ahli No: 10409
Posting: 542
Dari: kuala terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 14-04-08 14:21


bagus-bagus...

isteri nak menegur mesti berhikmah macam cerita ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alqibtiazProfil   Hantar PM kepada alqibtiaz   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 14-04-08 15:01


hahahahha...
kelakar betul..
suami nya selamber gila...
hahahahha...
itulah...si suami kena hati-hati sekarang ini...
sebab para isteri da bijak memerangkap si suami...
dengan hnye menggunakan soalan yang simple saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

rieha
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.02.2008
Ahli No: 32683
Posting: 25
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 14-04-08 15:14


Assalamualaikum :kelip:

suatu ceritera yang kelakar..namun boleh di buat iktibar dan bukan lawak kosong..lah ni owg laki ana asik dego tang topik dok nak kahwin saja...katanya mengikut sunnah..kalau di amalkan semua sunnha tak ngaperm lah..ini yang 1 ni saja yang di amiknyer.. macam mana institusi Islam nak d pandang mulia jika sikap ini yang di amalkan oleh ummat Islam itu sendiri...wallahualam. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For riehaProfil   Hantar PM kepada rieha   Quote dan BalasQuote

nizam_maniz
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.02.2008
Ahli No: 32740
Posting: 65
Dari: S'gOr-terGaNu-M'kA

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-04-08 15:30


Dalam perkongsian hidup berumahtangga perlu ada persefahaman dan saling percaya mempercayai..
Perlu ada contoh yang terbaik untuk diikuti..

perkahwinana itu fitrah manusia, jangan kita cemari fitrah itu dengan perkara2 yang Allah murkai..

Wallahu a'lam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nizam_manizProfil   Hantar PM kepada nizam_maniz   Quote dan BalasQuote

Musaafir
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.04.2008
Ahli No: 33228
Posting: 21
Dari: jauh di perantauan..isk isk..

malaysia  


posticon Posting pada: 16-04-08 04:24


Pada 14-04-08 12:55 , nizam_maniz posting:

!!! QUOTE !!!

kasihan si suami...
ada hati nak kawin lain..

sian kat isteri lah... mesti suami kena bantai pas tu..hehehe :lol: :lol:


Bookmark and Share

    


  Member Information For MusaafirProfil   Hantar PM kepada Musaafir   Quote dan BalasQuote

kamil023
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.01.2005
Ahli No: 13451
Posting: 50
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 16-04-08 04:46


haha, bagus juga idea ni, hmm bilhikah wa mauizah hasanah kan...?


-----------------
Jom join cabutan bertuah, dapat RM50 seorang .Beri Nama dan Email saja
http://rajakamil.com/percumaaaaa


Bookmark and Share

    


  Member Information For kamil023Profil   Hantar PM kepada kamil023   Pergi ke kamil023's Website   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 16-04-08 08:07


Pada 14-04-08 15:14 , rieha posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum :kelip:

suatu ceritera yang kelakar..namun boleh di buat iktibar dan bukan lawak kosong..lah ni owg laki ana asik dego tang topik dok nak kahwin saja...katanya mengikut sunnah..kalau di amalkan semua sunnha tak ngaperm lah..ini yang 1 ni saja yang di amiknyer.. macam mana institusi Islam nak d pandang mulia jika sikap ini yang di amalkan oleh ummat Islam itu sendiri...wallahualam. :-)

Banyak kesalahan ejaan yang awak lakukan.. Kalau kat sekolah, dah lama buku latihan awak saya baling kat luar...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

kamil023
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.01.2005
Ahli No: 13451
Posting: 50
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 16-04-08 15:08


Pada 16-04-08 08:07 , mizie_hafiz80 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 14-04-08 15:14 , rieha posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum :kelip:

suatu ceritera yang kelakar..namun boleh di buat iktibar dan bukan lawak kosong..lah ni owg laki ana asik dego tang topik dok nak kahwin saja...katanya mengikut sunnah..kalau di amalkan semua sunnha tak ngaperm lah..ini yang 1 ni saja yang di amiknyer.. macam mana institusi Islam nak d pandang mulia jika sikap ini yang di amalkan oleh ummat Islam itu sendiri...wallahualam. :-)

Banyak kesalahan ejaan yang awak lakukan.. Kalau kat sekolah, dah lama buku latihan awak saya baling kat luar...


Haha, teringat dalam blog saifulislam.com, dia pun tak suka orang hantar emel atau post yang guna singkatan macam dalam sms.
Tapi kalau nak diikutkan sirah, Nabi S.A.W sangat-sangat menekankan pemilihan perkataan yang tepat. Cuba kita selak balik hadis-hadis Nabi, perkataannya, walau diterjemahkan ke dalam B.M, masih lagi dapat kita rasakan "ruh"nya.


-----------------
Jom join cabutan bertuah, dapat RM50 seorang .Beri Nama dan Email saja
http://rajakamil.com/percumaaaaa


Bookmark and Share

    


  Member Information For kamil023Profil   Hantar PM kepada kamil023   Pergi ke kamil023's Website   Quote dan BalasQuote

fazilah_fazie89
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.02.2008
Ahli No: 32700
Posting: 55
Dari: taiping

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-04-08 18:13


alamak.... terkantoi.... :lucu: :lucu: :lucu: :lucu: :lucu:

Bookmark and Share

    


  Member Information For fazilah_fazie89Profil   Hantar PM kepada fazilah_fazie89   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-04-08 20:57


hahaha...kan dah kantoi ada perempuan lain...tulah....nak menipu sangat....huhuhuhu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 18-04-08 19:25


Pada 16-04-08 08:07 , mizie_hafiz80 posting:

!!! QUOTE !!!


Banyak kesalahan ejaan yang awak lakukan.. Kalau kat sekolah, dah lama buku latihan awak saya baling kat luar...


Assalamualaikum
huhu... :sopan: sambil menyelam minum air laut...langsung sahaja lemas...sempat belajar BM...

P/S : teringat pula...hmm..macam ada orang pernah mengiktiraf saya sebagai prof BM di ukhwah ni... :kelip: siapa ye orang tu....



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

Akmalhazwan
Warga Rasmi
Menyertai: 07.04.2008
Ahli No: 33127
Posting: 20

blank   avatar


posticon Posting pada: 20-04-08 00:33


oh,,,

ni dah biasa baca ..

anyway...

tetapi layannnnn..

hehehe....

:D :D :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For AkmalhazwanProfil   Hantar PM kepada Akmalhazwan   Quote dan BalasQuote

Cik_Liyana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.03.2008
Ahli No: 32802
Posting: 239
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-04-08 13:48


kenapa posting Akmalhazwan ni sama saja ye?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Cik_LiyanaProfil   Hantar PM kepada Cik_Liyana   Quote dan BalasQuote

shikazu
Warga Rasmi
Menyertai: 10.04.2008
Ahli No: 33166
Posting: 11

japan  


posticon Posting pada: 03-05-08 04:16


Pada 20-04-08 13:48 , Cik_Liyana posting:

!!! QUOTE !!!

Kenapa posting Akmalhazwan ni sama saja ye?


Entah aku pun pelik jugak
dah habis idea agaknya dia ni :-?


-----------------
AWAS Koleksi Ayam Bogel!!!!,
Jangan Tengok Kalau Tak Berani hehehe...
http://www.zuhaa.ihostserver.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For shikazuProfil   Hantar PM kepada shikazu   Quote dan BalasQuote

azzak
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2007
Ahli No: 31036
Posting: 491
Dari: klang, selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 03-05-08 04:57


tak suka lah "kelakar" pasal suami isteri ini...xelok tengok mereka bergaduh....

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzakProfil   Hantar PM kepada azzak   Pergi ke azzak's Website   Quote dan BalasQuote

najdahsuraya
Warga 1 Bintang
Menyertai: 06.10.2008
Ahli No: 35253
Posting: 36
Dari: sepanyol

mexico  


posticon Posting pada: 15-10-08 12:58


xpasal2....si suami kantoi....:-D
pecah tembelang si suami...yang dia memang nak pasang satu lagi....Huhuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For najdahsurayaProfil   Hantar PM kepada najdahsuraya   Quote dan BalasQuote

zeman
Warga Rasmi
Menyertai: 07.10.2008
Ahli No: 35277
Posting: 2
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 13:05


biasa lah tu...memang fitrah orang lelaki suka menggatal....haha gurau saja.....


-----------------
zeman in the house


Bookmark and Share

    


  Member Information For zemanProfil   Hantar PM kepada zeman   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 13:27


habis lah si suami tu..memang hampeh lah dia.hehe.pandai si isteri tu tanya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

islamic_gil
WARGA SETIA
Menyertai: 24.02.2005
Ahli No: 14692
Posting: 427
Dari: SATU KAWASAN DI SATU MASA

Selangor  


posticon Posting pada: 15-10-08 13:43


kekekekeke..rahsia bocor.kantoi tiba22.lainkali jawab fikir dulu.hehehehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_gilProfil   Hantar PM kepada islamic_gil   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 13:50


kelakar..kelakar..terkantoi suami tu.....

tu lah,lain kali kena hati-hati..heehhehe..haha..

baca lawak ni kekadang boleh rilekskan kan otak....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

sikinshaharudin
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.11.2008
Ahli No: 36109
Posting: 87
Dari: zi ji l0ng p0

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 11-12-08 18:10


mak aih.... :-o da ada cal0n ghupenye....
sampai nya hatimuuuuu...isk...isk...isk....:cry: :cry:


-----------------
senYum s0km0 =)


Bookmark and Share

    


  Member Information For sikinshaharudinProfil   Hantar PM kepada sikinshaharudin   Quote dan BalasQuote

shimaku
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34002
Posting: 783
Dari: ~Below Da Wind Go To KL~

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 11-12-08 18:25


kuang..kuang..kan dah kantoi patutlah jawap yang diberikan cantik tersusun..rupanya dah ada calon..wah...wah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For shimakuProfil   Hantar PM kepada shimaku   Pergi ke shimaku's Website   Quote dan BalasQuote

lemochi_adachi
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2008
Ahli No: 35332
Posting: 420
Dari: SABAK BERNAM

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-12-08 18:33


si suami ini rupanya ada perempuan simpanan...kantoi!!
:lucu: :lucu: :lucu:


-----------------
"Hari ini adalah realiti impian kelmarin, impian hari ini adalah reliti besok hari..."


Bookmark and Share

    


  Member Information For lemochi_adachiProfil   Hantar PM kepada lemochi_adachi   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.152725 saat. Lajunya....