Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-10-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita hidup biar macam biskut Oreo, hitam di luar tak mengapa asal putih kat dalam, manis pula tu..
-- SHAMR (Warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Kuyi
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43139

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 102
Ahli: 0
Jumlah: 102




  Yang Masuk Ke Sini
umy_1510: 15 jam, 43 minit yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: gue pengen pulang....


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» gue pengen pulang....

Please Mendaftar To Post


Oleh gue pengen pulang....

Mulya
WARGA SETIA
Menyertai: 10.09.2007
Ahli No: 31000
Posting: 1015
Dari: SELANGOR DARUL EHSAN

indonesia  


posticon Posting pada: 27-03-08 10:54


Assalamualaikum
:bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga:

sahabat~sahabat mana yang dirahmati allah..insyaallah hari ahad ni (30/03/2008) mana akan pulang ke indonesia...mana udah kangen banget ama(dengan) my bunda..,adek2 mana..,dan anak buah mana...kaangeennnnn banget....
        mana pengen curhat(curahan hati) ama my bunda...
disini mana hadapi banyak masalah hingga mana kehilangan diri mana sendiri...mana seperti ga'(tak) kenal ama diri mana...
        beberapa hari ni mana terkurung dalam kesedihan...dada ni rasa bagaikan dibelah..kepala seperti dipukul dengan batu besar...sungguh...mana lelah..lelah sangat...lelah sangat dengan kehidupan ini...kalaulah boleh meminta..mana akan minta kehidupan mana ni dihentikan dan cukup sampai disini...semakin hari...yang bertambah bukan amalan..tapi hanya dosa..dosa mata..dosa hati..dosa mulut...hahh...
     semoga dengan pulang nanti, mana bisa ngelupain masalah2 yang disini sejenak(sekejap)...
     teman~teman yang mana sayangi..do'akan mana ya...kalau mana masih hidup, mana akan datang nemuin loe loe semua...disini..didunia kita...didunia yang hanya mimpi...mana sayang pada kalian semua..kita bersaudara...semoga allah tetapkan kita dalam hidayahNYA...


-----------------
ya allah terimalah hidup matiku untukmu.."ya allah..izinkanlah aku mati untukMU..hamba mohon dengan sangat ya allah.."kuatkanlah aku dan berikanlah kesabaran


Bookmark and Share

    


  Member Information For MulyaProfil   Hantar PM kepada Mulya   Pergi ke Mulya's Website   Quote dan BalasQuote

asroal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.04.2006
Ahli No: 24359
Posting: 352
Dari: bumi ALLAH

france   avatar


posticon Posting pada: 27-03-08 21:40


selamat jalan lah ya mulya..sampaikan salam saya pada keluarga saudara..semoga dengan kepulangan anda akan mengembalikan keceriaan dan semangatmu..:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For asroalProfil   Hantar PM kepada asroal   Quote dan BalasQuote

Mulya
WARGA SETIA
Menyertai: 10.09.2007
Ahli No: 31000
Posting: 1015
Dari: SELANGOR DARUL EHSAN

indonesia  


posticon Posting pada: 08-04-08 22:20


makasi ya..semoga anda juga dalam lindungan dan kasih sayang allah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For MulyaProfil   Hantar PM kepada Mulya   Pergi ke Mulya's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.077727 saat. Lajunya....