Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 12-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita bergerak ke arah apa yang difokus
-- Dari filem Kung Fu Panda

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 42
Ahli: 0
Jumlah: 42




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 11 jam, 37 minit yang lalu
lidah-penghunus: 3 hari yang lalu
muslimiman: 18 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 19 hari yang lalu
nur_tinta: 25 hari yang lalu


Isu dan Ehwal Semasa
Topik: Tahukah Anda Anwar Ibrahim satu-satu nya rakyat Malaysia beragama Islam dapat masuk ke Pentagon


Carian Forum

Moderator: Administrator, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» Tahukah Anda Anwar Ibrahim satu-satu nya rakyat Malaysia beragama Islam dapat masuk ke Pentagon

Please Mendaftar To Post


Oleh Tahukah Anda Anwar Ibrahim satu-satu nya rakyat Malaysia beragama Islam dapat masuk ke Pentagon

mrbr_2001
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22604
Posting: 169
Dari: Subang Jaya

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-03-08 09:19


Tahukah Anda Anwar Ibrahim satu-satu nya rakyat Malaysia beragama Islam dapat masuk ke Pentagon

Mesti ramai yang dah tahu atau tak tahu lagi...
tapi just nak kongsing pada kawan-kawan
Anwar Ibrahim ini pernah masuk ke Pentagon USA jumpa setiausah pertahanan USA masa isu IRAQ dulu...

kalau tak silap, kononnya nak sokong kerajaan USA dalam pembasmian terror rist...padahal ada agenda lain dari itu...
yelahkan..takkan sampai dapat masuk PENTAGON...lepas itu mesti awat meeting rahsia...apa Agendanya pun tak tau lah...

tapi pelikkan, kerajaan USA itu sokong pada Yahudi, Isreal...
dan dari sumber-sumber yang diperolehi Anwar adalah salah seorang Egen Yahudi....

Persoalan lagi...sekarang ini pihak Pembangkang aka team Anwar sedang giat membuka blog-blog baru dan NGO baru...

Persoalan nya dimanakan mereka mendapat sumber kewangan, dan mesti ada orang2 tertentu yang akan ajar untuk membuat blog ini......

Pada kawan-kawan yang tahu lagi info keJAHATAN Anwar Ibrahim ini..pls bokarkan...

kita tak mahu pemimpin yang sebegini,


-----------------
cobaan sora 1 2 3, ehem




Bookmark and Share

    


  Member Information For mrbr_2001Profil   Hantar PM kepada mrbr_2001   Quote dan BalasQuote

Nil
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20136
Posting: 435
Dari: Temerloh

Pahang  


posticon Posting pada: 05-03-08 09:36


Syeikh mrbr...enta tahu mana ni..? Cuba buktikan, tarikh bila, apa dibincangkan, sapa ikut serta....semua kena buktikan.

Jangan main serkap jarang, fitnah tu. Tidakkah fitnah itu lebih besar dosanya dari membunuh..??

Bookmark and Share

    


  Member Information For NilProfil   Hantar PM kepada Nil   Quote dan BalasQuote

mrbr_2001
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22604
Posting: 169
Dari: Subang Jaya

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-03-08 09:50


alamak baru cakap macam ini dah melatah....

kalau mereka tabur fitnah, boleh saja....

Insyallah saya akan buktikan...
saya akan cuba kumpulkan bukti nya....

pasal saya pernah nampak gambar tersebut....tapi sayang tak sempat nak ambil pula pasal tak ada thumb drive masa itu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mrbr_2001Profil   Hantar PM kepada mrbr_2001   Quote dan BalasQuote

cheekmate
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.05.2005
Ahli No: 16664
Posting: 287
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-03-08 09:54


may Allah make it easy for us all............

bullshit yahudi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For cheekmateProfil   Hantar PM kepada cheekmate   Pergi ke cheekmate's Website   Quote dan BalasQuote

mrbr_2001
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22604
Posting: 169
Dari: Subang Jaya

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-03-08 09:55


http://www.masterdedah.com/

cuba buka link ini...

ada cerita pasal kisah ini..

so saya dah buktikan...

dan paling best paper dari Keadilan tulis "BANK DUNIA MAHU KEPAKARAN ANWAR"

he..3x bank dunia itu bukan ke yahudi...
Anwar dah berapa kali nak lingkupkan negara dengan minta Tun Mahathir supaya buat pinjaman dengan bank dunia....

terutama semasa krisis kewangan 1998,

please lah kawan-kawan yang masih lagi sokong Anwar Ibrahim ini... bukakan lah minda dan hati anda... jikalau anda sokong Nik Aziz or Hadi Awang, saya still boleh terima tetapi please don't support this Anwar

Bookmark and Share

    


  Member Information For mrbr_2001Profil   Hantar PM kepada mrbr_2001   Quote dan BalasQuote

dg_meow
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.12.2003
Ahli No: 5669
Posting: 42
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-03-08 10:05


assalamualaikum...

Who Anwar’s friends really are remains the biggest question since his release: such a question could be ignored in the spirit of international diplomatic realities when he was at the top echelon of government. But now that he has no political post, one is left wondering why he is meeting with people like Wolfowitz, and being welcomed at the Pentagon. Clearly, he is being groomed both in Washington and by western journalists as a “voice of moderate Islam”. On April 11, at a conference in Qatar, organised by the US-Islamic World Forum (a body funded by several American interests) Anwar Ibrahim said that he had “conceded” that the US attack on Iraq heralded a new beginning for the “voices of freedom”, and disagreed that it was a war against Iraqis or Muslims. As if that were not enough to please Uncle Sam, Anwar is on record as expressing support for Paul Wolfowitz’s nomination to head the World Bank, against which even the US’s European allies have protested. His various ‘self-critical’ statements, now fashionable among Muslim ‘moderates’, side by side with mild chiding of American policies, lend credence to the supposition that this is the man that the West is grooming to head one of the most vibrant Muslim governments in the world.

sumber:muslimedia.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For dg_meowProfil   Hantar PM kepada dg_meow   Quote dan BalasQuote

alhikam
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.09.2007
Ahli No: 31028
Posting: 361
Dari: Syamal

Perlis  


posticon Posting pada: 05-03-08 10:16


Wawancara bersama Anwar ;

----------------------------------------------------------------------------------

Apabila membuat serangan terhadap Dato’ Seri Najib, mungkin Dato’ Seri juga fikir akan menerima serangan balas dari media, termasuk pengedaran risalah-risalah. Apa persediaan Dato’ Seri menanganinya?
------------------------------------------------------------------------------

Saya jangka dia (Najib) akan attack. Tetapi apakah dia attack berdasarkan fakta atau berdasarkan fitnah? Kalau dia attack berdasarkan fakta, mengapa dia tidak serang secara terbuka? Mengapa dia berselindung?

Ini saya serang secara terbuka. Dato’ Seri Najib perlu menjawab isu pembunuhan Altantuya. Dato’ Seri Najib perlu jawab mengapa komisyen RM500 juta. Jadi isu ini saya bawa satu persatu.

Saya diserang dengan mendakwa saya agen Yahudi kerana saya jumpa Paul Wolfowitz. Saya yang umumkan jumpa Wolfowitz, bukan saya berselindung. Bila dia datang ziarah saya di Munich, saya beritahu lebih baik ada media kerana kalau tidak orang akan kata saya pergi jumpa secara sulit.

Semua pertemuan saya dengan Wolfowitz saya kata biar ada pihak media. Kerana saya dapat jangka mainan kotor ini.

Yang sebenarnya siapa tali barut Yahudi ini kita tahu. Yang bayar kepada Jack Abramoff kita tahu siapa.

Isu-isu yang dibangkitkan ini, penayangan klip video, vcd Munawar, ini semua isu sejak 1998, begitu juga soal tali barut Amerika, Yahudi.

Tetapi yang menarik, tidak seorang berani membuat kenyataan secara terbuka (membuat dakwaan terhadap Anwar), mesti ada sebab. Kalau dia ada fakta, dia ulang. Saya tunggu pengulangan itu, kalau yang berani.

Bahkan, saudara tahu dalam kes Amerika, berkaitan isu Palestin, soal Iraq, saya lebih tegas daripada Umno. Di Amerika kalau setakat jumpa-jumpa bincang-bincang sebagaimana yang Dato’ Seri Abdullah lakukan sekarang ini, saya tidak.

Saya dijemput untuk berjumpa dalam satu majlis dengan Condoleeza Rica (Setiausaha Negara AS), majlis makan-makan, saya tidak mahu. Tetapi kalau ada perbincangan substantif, seperti tentang kedudukan Hamas dan mengapa Amerika tidak sedia berunding, saya sedia bincang.

Soal dia (AS) tidak terima soal lain, tetapi pendirian saya jelas dan ini adalah pendirian terbuka. Bukan macam pemimpin Umno-BN, di Malaysia dia sokong Hamas, di Amerika dia menentang Hamas.

Bookmark and Share

    


  Member Information For alhikamProfil   Hantar PM kepada alhikam   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 05-03-08 11:27


Pada 05-03-08 11:25 , Administrator posting:

!!! QUOTE !!!

Tahukah Anda Anwar Ibrahim satu-satu nya rakyat Malaysia beragama Islam dapat masuk ke Pentagon




taklah,najib dan syed hamid pernah juga masuk pentagon.


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

Administrator




posticon Posting pada: 05-03-08 11:30


Tahukah Anda Anwar Ibrahim satu-satu nya rakyat Malaysia beragama Islam dapat masuk ke Pentagon --- ia lebih kepada ayat penyata atau ayat pasti sedangkan ia tidak sahih. Ayat penyata ini lebih kepada memfitnah dan seolah-olah benar-benar terjadi.

Harap berhati-hati dalam topik dan posting.

Sudah terlampau banyak posting pilihanraya di sini. Harap maklum

Bookmark and Share

    


  Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.123185 saat. Lajunya....