Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 15-12-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda berhasrat untuk berjaya, jangan hanya memandang ke tangga tetapi belajarlah untuk menaiki tangga tersebut.
-- ummimq (Kaunselor)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: studiosmilesnyc
Hari Ini: 0
Semalam: 3
Jumlah Ahli: 43104

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 27
Ahli: 0
Jumlah: 27




  Yang Masuk Ke Sini
studiosmilesnyc: 1 hari, 1 jam, 21 minit yang lalu
dentistinhouston: 1 hari, 3 jam, 17 minit yang lalu
ezequielvince: 1 hari, 4 jam, 38 minit yang lalu
shanejohnson: 5 hari yang lalu
wadud: 10 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 27 hari yang lalu
muslimin23: 29 hari yang lalu


Copy & Paste
Topik: Nak try tukar nama anda ke nama Jepun... Click saja


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Copy & Paste
    »» Nak try tukar nama anda ke nama Jepun... Click saja

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Nak try tukar nama anda ke nama Jepun... Click saja

riniey
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22591
Posting: 292

botswana   avatar


posticon Posting pada: 22-01-08 17:13


Click saja nama penuh ana / anti ke... Tak kisah... Cuba try test tengok...


nama dalam bahasa jepun


ana bernama nari murisaki... hehehe..
dalam jepun...


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For rinieyProfil   Hantar PM kepada riniey   Quote dan BalasQuote

aL-Miski
Warga 1 Bintang
Menyertai: 21.12.2007
Ahli No: 32058
Posting: 29
Dari: Petaling Jaya

Selangor  


posticon Posting pada: 24-01-08 12:51


Hmm... menarikni


atashiwa fukimi kamisaka ( nama tipu) kalau nama betul fusae asahara

Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-MiskiProfil   Hantar PM kepada aL-Miski   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-01-08 12:55


.. nama dalam bahasa Jepun ialah Honda:-o.. caitt mentang2 lah aku pakai Honda EX5:lol:.. adehh..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-01-08 13:04


Nama ana Tsukiyama Abukara (nama ana berbintikan ayah ana)
kalau nama ana seorang Tsukiyama Katsushika..Kenapa pelik ye..ada tambah2 nama lain pulak bila kita dah tak masukkan nama ayah kita :berfikir:


-----------------
Sesejuk Mata Memandang, Seindah Akhlak terpampang


Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

ann_1
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7574
Posting: 304
Dari: utm,johor

Selangor  


posticon Posting pada: 24-01-08 13:15


NUR--> AKURO
NAME PENUH AKURO ARISHIMA...HEHE entah betul entah TAK....yang PENTING LAYAAANNNN...HEHEHE

Bookmark and Share

    


  Member Information For ann_1Profil   Hantar PM kepada ann_1   Pergi ke ann_1's Website   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 24-01-08 13:17


Narumi Inihara...

adess....macam huru hara saja... :sopan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

akmalnajwa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.01.2008
Ahli No: 32188
Posting: 99

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-01-08 13:42


Assalamualaikum

....Haniko Kanashita.. :-)

lepas ni boleh ah guna untuk nama samaran :berfikir: :berfikir:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For akmalnajwaProfil   Hantar PM kepada akmalnajwa   Pergi ke akmalnajwa's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-01-08 13:51


Pada 24-01-08 13:17 , syira_qistina posting:

!!! QUOTE !!!

Narumi Inihara...

adess....macam huru hara saja... :sopan:



.. huru harare:lol:adehh..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

Penama
Deleted User


posticon Posting pada: 24-01-08 13:52


nak jadi kan nama samaran? dah tau dah..bagaimana nak nyamar?hehehe :P



Bookmark and Share

    


  Quote dan BalasQuote

rose_itam
Warga 5 Bintang
Menyertai: 19.05.2007
Ahli No: 29976
Posting: 371
Dari: Temerloh

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-01-08 13:58


wata shinu nama ewa "yoshimasa komatsuzaki" :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For rose_itamProfil   Hantar PM kepada rose_itam   Quote dan BalasQuote

Annursyam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.08.2004
Ahli No: 10824
Posting: 317
Dari: Jelapang padi

Kedah  


posticon Posting pada: 24-01-08 14:14


Kalau tak leetak nama ayah...asami hamacho...( memang tak macho)
kalau letak nama ayah...asami abukara..
Kalau tambah lagi, entah apa lah nak jadi ye.....:-D

susah2 GABAN saja lah...:lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For AnnursyamProfil   Hantar PM kepada Annursyam   Pergi ke Annursyam's Website   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 24-01-08 14:16


Akinari Aihara

ha tu dia nama jepun..
kalau nama pendek dari situ panggil AKI...erm..macam panggilan org tua..hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

yusof88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2007
Ahli No: 28247
Posting: 249
Dari: pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-01-08 14:30


kelakar lah nme dalam bahasa jepun ini....
nme ana HAMA ICHIYUSAI....
sedap lagi nme dalam bahasa melayu...MOHAMAD YUSOF...
hehehe.....

~~menyemai kasih memupuk ukhwah~~

Bookmark and Share

    


  Member Information For yusof88Profil   Hantar PM kepada yusof88   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-01-08 15:02


Kenapa nama adik ana sama dengan ana dalam bahasa jepun..
peliknya..siapa pandai bahasa jepun, boleh huraikan sikit tak.
Suzila zakaria dengan sukriyah zakaria = Tsukiyama Abukara:berfikir:

Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 24-01-08 15:25


chikuma nakamura :sopan:


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-01-08 15:31


mayumi

nasib baik tak ada yang kena nama shin-chan, nobita ke.... hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-01-08 15:42


Adik ana shizuka..macam watak dalam doreamon:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-01-08 17:49


Asami Katsushika

Namika Okazawaya
Akahito Okazawaya

tu nama2 ismi dalam jepun.... tapi tak best... adess... adess... adesss.... :jangan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 24-01-08 17:51


haha kalau nama dulu ini... Akane Bunya

ayah - Tsuki Kusunoki
mak - Ginko Genda

adik-beradik
Akane saionji
chiyeko uchiyama
hatsue matoke
raicho kurogane
miliko higashiyama
namiya minabuchi

:kelip:


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 24-01-08 18:02


Assalamualaikum
watashi no namae...
Asako Inihara

Kenapa bukan Athrun Zala ye...... :berfikir:

P/S : alamak...ghopenya saya adik beradik dengan syira.....Narumi Inihara....
:-o :-o
huhu...ingatkan selama ni dengan broshahir...hadui...... :roll:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 24-01-08 18:50


Pada 24-01-08 18:02 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
watashi no namae...
Asako Inihara

Kenapa bukan Athrun Zala ye...... :berfikir:

P/S : alamak...ghopenya saya adik beradik dengan syira.....Narumi Inihara....
:-o :-o
huhu...ingatkan selama ni dengan broshahir...hadui...... :roll:



:lol: :lol: :lol: ana kakak ke....atau TT abang? :-P



Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 25-01-08 16:22


Assalamualaikum
syira jadi kakak lah.... :-P
umur syira berapa eh.... :berfikir:

P/S : tak sabar nak jadi adik syira...huhu....

:kelip:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 25-01-08 16:39


Pada 25-01-08 16:22 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
syira jadi kakak lah.... :-P
umur syira berapa eh.... :berfikir:

P/S : tak sabar nak jadi adik syira...huhu....

:kelip:


amboi...nak perasan muda lah tu... :-P

p/s: biarlah rahsia... kehkehkeh... 8-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

alan36963
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.03.2004
Ahli No: 7711
Posting: 71
Dari: TeMpAt mENcArI iLMu..

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-01-08 16:49


Iemochi Aizawa = MOHD AZLAN...
apa-apa pun, nama IbuBapa bagi bagi lagi best dari nama jepun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alan36963Profil   Hantar PM kepada alan36963   Quote dan BalasQuote

Al-Mashoori
WARGA SETIA
Menyertai: 12.07.2006
Ahli No: 25170
Posting: 483
Dari: Bandar Baru Gaza

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 25-01-08 16:50


My Japanese names:
-Kahori Ishinomori (nickname)
-Tamuramaro Akamatsu (real name) :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MashooriProfil   Hantar PM kepada Al-Mashoori   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-01-08 20:42


saya pulak Naora Arihyoshi
kihkihkih....macam kelakar saja bunyinya...haha.. :lol: :lol: :lol:


-----------------
BERTEMU DAN BERPISAH ADALAH KETENTUAN ALLAH


Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 25-01-08 20:45


teman pula,
nauhara shin chan....
best juga name tu

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

mass
Warga Rasmi
Menyertai: 25.10.2005
Ahli No: 20072
Posting: 13

blank   avatar


posticon Posting pada: 25-01-08 20:48


KaoruKasuga Matsumara
KaoruKasuga Matsumara
KaoruKasuga Matsumara
KaoruKasuga Matsumara
KaoruKasuga Matsumara
KaoruKasuga Matsumara

Bookmark and Share

    


  Member Information For massProfil   Hantar PM kepada mass   Quote dan BalasQuote

budakkedah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.05.2005
Ahli No: 16701
Posting: 67
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 25-01-08 20:54


fahmi---> Akemi Funabashi :lucu:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For budakkedahProfil   Hantar PM kepada budakkedah   Pergi ke budakkedah's Website   Quote dan BalasQuote

nisa_iman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.01.2008
Ahli No: 32305
Posting: 341
Dari: sintok..>>..bangi

Perak   avatar


posticon Posting pada: 25-01-08 21:13


salam... atashi no namae naora adachi... hehe macam kelakar saja..
tapi best juga nanti bila sembang dengan orang jepun boleh lah habaq nama ni hehehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nisa_imanProfil   Hantar PM kepada nisa_iman   Quote dan BalasQuote

al-walid-04
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.10.2004
Ahli No: 11616
Posting: 135
Dari: kedah

Kelantan  


posticon Posting pada: 25-01-08 21:23


Pada 22-01-08 17:13 , riniey posting:

!!! QUOTE !!!

Click saja nama penuh ana / anti ke... Tak kisah... Cuba try test tengok...


nama dalam bahasa jepun


ana bernama nari murisaki... hehehe..
dalam jepun...



bestnya... tapi, bunyi lawak pula nama saya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-walid-04Profil   Hantar PM kepada al-walid-04   Quote dan BalasQuote

nurulislamiafiqah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.02.2005
Ahli No: 14540
Posting: 178
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-01-08 21:28


yang ni tipu punya lah...kalau nak tau dalam jepun tak ada penukaran nm kita. nama kita akan dipanggil dengan nm sendiri lah..
but layannnn jugak hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurulislamiafiqahProfil   Hantar PM kepada nurulislamiafiqah   Pergi ke nurulislamiafiqah's Website   Quote dan BalasQuote

faizatul
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.02.2007
Ahli No: 28760
Posting: 122
Dari: KL

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-01-08 22:25


Chinatsu Adachi.......hmmmm.... mentang2 lah nenek ku berbangsa cina, xpasal2 nama pun CHINAtsu...kihkihkih.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For faizatulProfil   Hantar PM kepada faizatul   Quote dan BalasQuote

hudahaida
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.01.2008
Ahli No: 32255
Posting: 128
Dari: dunia

south_korea  


posticon Posting pada: 26-01-08 17:32


hahaha..memang best betul dapat tau name dalam nippon...
watashi Harukichi Arakida...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahaidaProfil   Hantar PM kepada hudahaida   Quote dan BalasQuote

fAraH_exaPIuM
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.12.2007
Ahli No: 32096
Posting: 56
Dari: wilayah darul makmur

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 26-01-08 17:45


heheheh..
nama saya ARISA FUJIWARA..
sedap juga itu...boleh letak nama anak..ehehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For fAraH_exaPIuMProfil   Hantar PM kepada fAraH_exaPIuM   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 26-01-08 17:49


Azumammaro Funabashi.. huhu sedap jugak.. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

selendang_jihad
Warga 2 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1313
Posting: 51
Dari: Qla-te

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-01-08 21:42


"watashi no namae ASAMI HAMADA."

macam pelik saja nama tu....huhuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For selendang_jihadProfil   Hantar PM kepada selendang_jihad   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-01-08 00:29


panjangnye nama ana dalam jepun... Tamuramaro Funabashi

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-01-08 00:32


Pada 27-01-08 00:29 , kahfi8 posting:

!!! QUOTE !!!

panjangnye nama ana dalam jepun... Tamuramaro Funabashi


nickname ana pula Kahori Kamachi..


-----------------
Jom Islah Masyarakat!


Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 29-01-08 16:41


Assalamualaikum
this is my Japan's name...for my nick...sayatetapsaya..
Ayame Akutagawa

P/S : dah tu..syira nak jadi adik ke..... :-o



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 29-01-08 17:04


Pada 29-01-08 16:41 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
this is my Japan's name...for my nick...sayatetapsaya..
Ayame Akutagawa

P/S : dah tu..syira nak jadi adik ke..... :-o



TT nak sangat jadi adik....jadi lah...ana tak kisah.. 8-)

p/s: hmm...rasanya TT lagi tua dari ana... kehkehkeh... :-P so ana yang patut jadi adik TT...



Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

sss_89
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.12.2006
Ahli No: 27711
Posting: 82
Dari: mana-mana saja

Kelantan  


posticon Posting pada: 29-01-08 18:11


nama ana pulak......

HITOMI MIYAZAWA

comel jugak .....huhuhuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For sss_89Profil   Hantar PM kepada sss_89   Quote dan BalasQuote

azzak
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2007
Ahli No: 31036
Posting: 491
Dari: klang, selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 29-01-08 18:17


dari faiz kepada "Akikazu Aizawa", lebih kurang dengan nm penuh Az-Zakwanul Faiz...tapi yang full name nya kejap name "Takanibu Aizawa"

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzakProfil   Hantar PM kepada azzak   Pergi ke azzak's Website   Quote dan BalasQuote

chanjin
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.04.2005
Ahli No: 15836
Posting: 26

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 29-01-08 19:19


uihs....best juga nama ana...
'narumi aramida'...hehe..
dah lah ana minat dengan name 'narami'...
kira adik beradik lah agaknya...huhu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For chanjinProfil   Hantar PM kepada chanjin   Quote dan BalasQuote

raudhah84
WARGA SETIA
Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10521
Posting: 483
Dari: bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 30-01-08 13:57


Pada 24-01-08 15:02 , Iman_Hayati posting:

!!! QUOTE !!!

Kenapa nama adik ana sama dengan ana dalam bahasa jepun..
peliknya..siapa pandai bahasa jepun, boleh huraikan sikit tak.
Suzila zakaria dengan sukriyah zakaria = Tsukiyama Abukara:berfikir:


rasanya yang nama depan ada 'su' jadi tsukiyama agaknya...
sebab nama ana 'suhaila' jadi tsukiyama asuhara..
macam kelam kabut saja.. :cry:
terima kasih atas kongsian.. :-)


-----------------
sekali kaki melangkah di jalan ALLAH..jangan undur..biar masa berganti..aqidah jangan mati..biar zaman berubah..keyakinan pada ALLAH jangan goyah..


Bookmark and Share

    


  Member Information For raudhah84Profil   Hantar PM kepada raudhah84   Pergi ke raudhah84's Website   Quote dan BalasQuote

zc
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28322
Posting: 666
Dari: somewhere

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-01-08 14:36


chiaki Aihara....hmm very beautiful name.
nak guna nama ni lah nanti...watachi chiaki aihara.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zcProfil   Hantar PM kepada zc   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 30-01-08 16:42


Assalamualaikum
nak jadi adik... :cry:
nak jadi... :cry:
asik-asik jadi abang jeq.... :cry:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 30-01-08 16:46


ummu safiah - - - > Chikuma Saitoh (macam nama lelaki pula :berfikir: ) tak comeynya nama tu

apahal dengan TT..tb2 nak jadi adik..tak sedar ke da tua..huhu :-P

nak jadi adik..nak jadi adik :cry: :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-01-08 17:35


kalau semua orang nak jadi adik... siapa pula nak jadi abang dengan kakak....???
hmm.. bio ismi lah yang jadi abang dan kakak...
tt dengan ummu jadilah adik ye...
jadi adik bebaik ek...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 30-01-08 17:52


erm kalau TT dan ummu jadi adik-beradik..
nak jadi kakak-berkakak dengan CI lah :welcome:

ummu akak chikuma nakamura...
sama kan chikuma dengan ummu..tapi akak punya lagi cantik... :-P

chikuma saitoh :lol: :-D


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

humaira87
Warga Rasmi
Menyertai: 17.01.2008
Ahli No: 32355
Posting: 10
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-01-08 23:39


Hitomi Ishinomori..

hm, macam best lah pula.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For humaira87Profil   Hantar PM kepada humaira87   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 30-01-08 23:59


eh..eh..CI sebut nama ummu lah uhuk..uhuk :-P
yeah2!! dapat kakak. yeah2!! yeah jadi adik

.nama kak kinah chikuma nakamura..ee beradik2 lah pulak..:-D
tapi jahat gelakkan nama ummu :cry:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

mdzahran
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.08.2007
Ahli No: 30684
Posting: 50
Dari: Jepun

japan   avatar


posticon Posting pada: 31-01-08 01:58


Watashiwa Iemochi Aihara

watashiwa mareishia jin des..

douzoyorushiku..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mdzahranProfil   Hantar PM kepada mdzahran   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 31-01-08 12:00


Assalamualaikum
TT dengan ummu adik beradik..... :berfikir: macam mana pula dengan syira......?? :berfikir:
CI dengan CK jadi kakak kita..huhu.....baru best jadi adik.....yeye...conotnye jadi adik..... :welcome:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 31-01-08 12:10


hehe :lol: lawak lah pula..
tapi ummu jadi adik bongsu..keh3.. syira jadi kakk juga..
teringat masa kecil-kecil dulu.. selalu nak jadi adik Kalau main..
prasan.. :malu:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

nurulislamiafiqah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.02.2005
Ahli No: 14540
Posting: 178
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-02-08 10:15


Nama aku Arisa Aihara, sedap lah pulak nm ni hehe...

TERadik beradik dengan mdzahran lah... :sopan:


-----------------
Live in the present, learn from the pasti!


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurulislamiafiqahProfil   Hantar PM kepada nurulislamiafiqah   Pergi ke nurulislamiafiqah's Website   Quote dan BalasQuote

niezam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.03.2005
Ahli No: 14909
Posting: 139
Dari: Atas Tanah

iraq  


posticon Posting pada: 01-02-08 11:00


haniko tanizaki..macam sedap pula.boleh merapu kat members neh.banzaiiiii!kamikaze!!!! ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For niezamProfil   Hantar PM kepada niezam   Quote dan BalasQuote

zahratul_ikhwan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.11.2003
Ahli No: 4985
Posting: 235
Dari: Chendering

Terengganu  


posticon Posting pada: 01-02-08 13:38


bestnya..name ana naora aihara...hehe..cun lah..thanks..suka sangat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahratul_ikhwanProfil   Hantar PM kepada zahratul_ikhwan   Pergi ke zahratul_ikhwan's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-02-08 13:42


Akuro Sakakibara hehe :sopan: pelik bunyinye..
"membara" :malu:

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-02-08 14:18


ehheeh....Asami Sammiya...huhuhuuh...bolehlah.. boleh panggl "miya"

:malu:


-----------------
"InDaHnYa IsLAm"


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

izza_ulfadh
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.05.2005
Ahli No: 16706
Posting: 57
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 01-02-08 14:35


aitt..nama saya akuro isozaki..hehehe..dekat dah bunyi name saya itu

Bookmark and Share

    


  Member Information For izza_ulfadhProfil   Hantar PM kepada izza_ulfadh   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 01-02-08 14:47


nak cuba lah, ni name teman pula Bunrakuken Atshushi

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

zatil_alwani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.12.2007
Ahli No: 31993
Posting: 206
Dari: kuala selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-02-08 15:21


nak try juga lah, macam menarik saja.. :kelip:
::: hana narahashi :::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zatil_alwaniProfil   Hantar PM kepada zatil_alwani   Quote dan BalasQuote

azilla
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.04.2004
Ahli No: 8536
Posting: 112
Dari: selangor

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-02-08 15:35


naora aida...emmm best jugak ni ;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For azillaProfil   Hantar PM kepada azilla   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 03-02-08 12:24


Arigato Gozaimas
Miyoshi Karamorita nama saya....hehehe!
Pelik pulak rasanya....
Nama dalam bahasa Korea ada tak?
Jaaaa......

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

secerahpawarna
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.05.2005
Ahli No: 16384
Posting: 34
Dari: pulau pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 08-02-08 18:50


nama ana narumi hanabusa:sopan:
arigato gozaimasu,kawai2:sopan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For secerahpawarnaProfil   Hantar PM kepada secerahpawarna   Quote dan BalasQuote

nurulislamiafiqah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.02.2005
Ahli No: 14540
Posting: 178
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-02-08 18:15


Pada 01-02-08 14:47 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

nak cuba lah, ni name teman pula Bunrakuken Atshushi

daeng ni mesti anak beranak sushi ni :-P


-----------------
Live in the present, learn from the pasti!


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurulislamiafiqahProfil   Hantar PM kepada nurulislamiafiqah   Pergi ke nurulislamiafiqah's Website   Quote dan BalasQuote

natrah_ratna
Warga Rasmi
Menyertai: 27.01.2007
Ahli No: 28401
Posting: 7

blank   avatar


posticon Posting pada: 10-02-08 18:22


bila tukar nama Jepun jadi Naora Narahashi..heheh..sedap juga

Bookmark and Share

    


  Member Information For natrah_ratnaProfil   Hantar PM kepada natrah_ratna   Quote dan BalasQuote

az-zahra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4378
Posting: 130
Dari: dari atas pokok

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-02-08 18:28


Pada 26-01-08 17:32 , hudahaida posting:

!!! QUOTE !!!

hahaha..memang best betul dapat tau name dalam nippon...
watashi Harukichi Arakida...


macam adik beradik pulak kita... harukichi akida... :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For az-zahraProfil   Hantar PM kepada az-zahra   Quote dan BalasQuote

az-zahra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4378
Posting: 130
Dari: dari atas pokok

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-02-08 18:48


ni nama family aku

ayah - shirosama hamacho... ayah aku memang macho..
mak - arisa baisotei

abang 1 - heinachiro igarashi
kakak 2 - arisa adachi
abang 3 - fukusaburu aizawa
kakak 4 - arisa aizawa
kakak 5 - arisa ashihima
kakak 6 - hana asahi... kerja kilang asahi ke kakak aku ni?
kakak 7 - hana chinakatsu ... heheh, nama macam nakal saja..
aku 8 - harukichi akida... tahula aku kichi sekali...haha

nanti aku nak letak nama ipar duai dan anak2 sedara pula... tunggu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For az-zahraProfil   Hantar PM kepada az-zahra   Quote dan BalasQuote

az-zahra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4378
Posting: 130
Dari: dari atas pokok

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-02-08 20:11


Pada 10-02-08 18:48 , az-zahra posting:

!!! QUOTE !!!


nanti aku nak letak nama ipar duai dan anak2 sedara pula... tunggu...


isteri abang 1 - harukichi fukuzawa
anak-anak abang 1 - namika narahasi
                         - tamuramaro imamura
                         - komashi mashita

suami kakak 2 - kadonomaro nakadan
anak2 kakak 2 - hitomi asahara
                     - hitomi mitsuzaka
                     - azumamaro amori
                     - akuro higashikuni
                     - akuro nakajiwa dan twin akuro kinashita
                     - hitomi adachi

isteri abang 3 - arisa adachi
anak2 abang 3 - ai muraguchi
                     - arisa funabachi
                     - akihiro hamacho...


daripada dapatan aku di atas, boleh lah aku simpulkan beberpa perkara...

akuro = nur
hitomi = siti
hamacho = hamzah

begitu lah rasanya 8-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For az-zahraProfil   Hantar PM kepada az-zahra   Quote dan BalasQuote

az-zahra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4378
Posting: 130
Dari: dari atas pokok

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-02-08 20:19


ops tertinggal satu

suami kakak 4- fukusaburu aizawa (same dengan abang 3)

Bookmark and Share

    


  Member Information For az-zahraProfil   Hantar PM kepada az-zahra   Quote dan BalasQuote

az-zahra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4378
Posting: 130
Dari: dari atas pokok

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-02-08 20:23


sebenornyyer saya ada kerja nak buat tapi malas nak buat... tu pasal lah buat-buat ada kerja lain... kerja menjepunkan nama

Bookmark and Share

    


  Member Information For az-zahraProfil   Hantar PM kepada az-zahra   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 10-02-08 21:40


Pada 22-01-08 17:13 , riniey posting:

!!! QUOTE !!!

Click saja nama penuh ana / anti ke... Tak kisah... Cuba try test tengok...


nama dalam bahasa jepun


ana bernama nari murisaki... hehehe..
dalam jepun...



hoho..KPM block ..tak boleh tengok name jepun :cry:

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

hudahaida
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.01.2008
Ahli No: 32255
Posting: 128
Dari: dunia

south_korea  


posticon Posting pada: 10-02-08 21:55


az_zahra.....name kita hampir2 dekat lah...
adik beradik jauh agaknya kita niii...hahhahahaaa

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahaidaProfil   Hantar PM kepada hudahaida   Quote dan BalasQuote

tirmidziy02
WARGA SETIA
Menyertai: 17.09.2004
Ahli No: 11209
Posting: 586
Dari: PULAU MUTIARA

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 11-02-08 15:37


Watashi no namae...

Akihisa Tanizaki
Akihisa Tanizaki
Akihisa Tanizaki
Akihisa Tanizaki
Akihisa Tanizaki

Akihisa Tanizaki = Ahmad Tarmizi

koniciwa....

Bookmark and Share

    


  Member Information For tirmidziy02Profil   Hantar PM kepada tirmidziy02   Pergi ke tirmidziy02's Website   Quote dan BalasQuote

alexander
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13282
Posting: 747
Dari: Bumi ALLAH

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-02-08 17:20


:-) Assalamualaikum


    kalau nama panggilan jadi-Fumie Fuchida
    
    kalau nama penuh jadi-Akuro Aida


-----------------
Mengharap Cinta Sejati,Mendamba Kasih ILAHI......


Bookmark and Share

    


  Member Information For alexanderProfil   Hantar PM kepada alexander   Pergi ke alexander's Website   Quote dan BalasQuote

annissa_zulfa
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22609
Posting: 354
Dari: town of throw(baling)

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-02-08 17:50


hehe..dah pernah try..tapi kalau buat banyak kali dengan nama yang sama pun sebenarnya lain-lain jugak..tak tahulah nama yang betolnye yang mana..

xcya try buat

Bookmark and Share

    


  Member Information For annissa_zulfaProfil   Hantar PM kepada annissa_zulfa   Pergi ke annissa_zulfa's Website   Quote dan BalasQuote

politetiger
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.12.2007
Ahli No: 32070
Posting: 30
Dari: Ipoh - Tg.Malim

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-02-08 17:57


Sadako Shirahata ;)

ye ke kalau banyak kali buat outputnya lain-lain?... tapi best juga

Bookmark and Share

    


  Member Information For politetigerProfil   Hantar PM kepada politetiger   Quote dan BalasQuote

amira_aqilah
WARGA SETIA
Menyertai: 28.11.2005
Ahli No: 20523
Posting: 900
Dari: planet bumi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-02-08 18:47


huh...kenapa 'nagasaki' peginye..hehe....gurau saja.....pelik jadinya..
funny huh..hehehehe.......................................

Bookmark and Share

    


  Member Information For amira_aqilahProfil   Hantar PM kepada amira_aqilah   Quote dan BalasQuote

nurizzat64
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26237
Posting: 73
Dari: Kajang

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-02-08 19:59


watashiwa Masaharu Aizawa desu...
Douzo yoroshiku...
;-) ;-) ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurizzat64Profil   Hantar PM kepada nurizzat64   Pergi ke nurizzat64's Website   Quote dan BalasQuote

annissa_zulfa
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22609
Posting: 354
Dari: town of throw(baling)

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-02-08 19:59


Pada 11-02-08 17:57 , politetiger posting:

!!! QUOTE !!!

Sadako Shirahata ;)

ye ke kalau banyak kali buat outputnya lain-lain?... tapi best juga


huhu...kat link yang sahabat kita bagi ni tak agaknya..but ana pernah buat kat site lain...banyaknya nama jepun ana..hehe...tak tahu nak agree yang mana satu..last2 stick dengan nama asal saja lah..hihi...


-----------------
FIDAK 2015


Bookmark and Share

    


  Member Information For annissa_zulfaProfil   Hantar PM kepada annissa_zulfa   Pergi ke annissa_zulfa's Website   Quote dan BalasQuote

Afa
Warga Rasmi
Menyertai: 30.07.2007
Ahli No: 30529
Posting: 11
Dari: Kuala Lumpur

malaysia  


posticon Posting pada: 11-02-08 23:25


Salam...

Aden pula Akane Erizawa 8-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For AfaProfil   Hantar PM kepada Afa   Quote dan BalasQuote

Asward_hafiz
WARGA SETIA
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8743
Posting: 597
Dari: Kuantan pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 12-02-08 11:29


Assalamualaikum

nama ana dalam bahasa jepun Kawanari Abukara..
heheehe... :welcome:


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Asward_hafizProfil   Hantar PM kepada Asward_hafiz   Pergi ke Asward_hafiz's Website   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 22-02-08 23:09


Pada 10-02-08 21:40 , Strawberry_Ungu



hoho..KPM block ..tak boleh tengok name jepun :cry:

Akane Akamatsu..ada sama dengan orang lain ke :-D :-D ..hoho


Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

maestra_dila
WARGA SETIA
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31514
Posting: 404

spain   avatar


posticon Posting pada: 19-04-08 21:44


Assalamualaikum...

Nama ana... Arisa Arishima


-----------------
Adoro Allah, yo adoro Rasul, yo adoro mi familia, yo adoro Islam...


Bookmark and Share

    


  Member Information For maestra_dilaProfil   Hantar PM kepada maestra_dila   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 19-04-08 21:53


eerrrm....wah....boleh belajar cakap nama dalam bahasa jepun ini..


Hama Aihara

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-04-08 22:14


Pada 10-02-08 18:48 , az-zahra posting:

!!! QUOTE !!!

ni nama family aku

ayah - shirosama hamacho... ayah aku memang macho..



haha.. tak tahan saya gelak.. :lucu: memang macho :)

==

saya pun nak try. rupanya belum try lagi..

kalau guna nama betul.... Iwane Hayashida

fuh.. ada 'shida' pulak? hahaha... boleh lah, dekat-dekat.. tu mesti sebab nama saya ada Wan. :)

kalau guna nickname syahidatul.. Shigematsu Hayashida.. tak sedap lah... baik yang Iwane Hayashida tu.. :D

Iwane.. macam penyanyi dangdut Iwan tu jeq.. huhu


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-04-08 00:50


Pada 19-04-08 22:14 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 10-02-08 18:48 , az-zahra posting:

!!! QUOTE !!!



kalau guna nama betul.... Iwane Hayashida

fuh.. ada 'shida' pulak? hahaha... boleh lah, dekat-dekat.. tu mesti sebab nama saya ada Wan. :)

kalau guna nickname syahidatul.. Shigematsu Hayashida.. tak sedap lah... baik yang Iwane Hayashida tu.. :D




Iwane Hayashida, bunyi lebih macam female sesuai lah dengan cik syahidatul..

tapi kalau Shigematsu Hayashida, bunyi ganaz semacam saja...

ni ada keturunan samurai ke????

:-D :-D :-D

kalau khalid saja - Kitahachi Hayashida..... haha ada bunyi macam pehlawan kan kan ....

huhuhuhu

kalau name penuh - Iemochi Hayashida .....ada bunyi macam detektif pula.....tapi tak sedap lah

nick portal (alwalid) - Kawanari Arakida
macam nak jadi kawasaki saja.........

:lol: :lol: :lol:


-----------------
"Let Allah be the ruler over your hearts"


Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

pu3_nicx
Warga Rasmi
Menyertai: 20.04.2008
Ahli No: 33276
Posting: 14
Dari: Kelantan-KL-Kuantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-04-08 01:32


Haniko Karamorita :-))

Bookmark and Share

    


  Member Information For pu3_nicxProfil   Hantar PM kepada pu3_nicx   Quote dan BalasQuote

nurulain
WARGA SETIA
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8792
Posting: 450
Dari: somewhere i belong

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-04-08 14:56


watashiwa Narumi Higashikuni, :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurulainProfil   Hantar PM kepada nurulain   Quote dan BalasQuote

pejuang_terakhir
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30837
Posting: 533
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 20-04-08 16:23


watashi uzumaki naruto....the sixth hokage of kanoha village

Bookmark and Share

    


  Member Information For pejuang_terakhirProfil   Hantar PM kepada pejuang_terakhir   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 20-04-08 16:59


Iemochi Funabashi.. hohoho.. semacam saja bunyinye.. yang peliknya bila saya letak sekali dengan nama ayah, tak boleh boleh pulak nak di translate.. agaknya mesin tu pun bengong sikit agaknya.. huhu.. maklumlah panjang berjela.. :D


-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~


Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

mmas_forever1991
WARGA SETIA
Menyertai: 28.05.2007
Ahli No: 30088
Posting: 741
Dari: AS

Kedah  


posticon Posting pada: 20-04-08 17:32


Arisa Arihyoshi ......

nama betul faris.....

huhu...sedap lah pula nama arisa tu.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mmas_forever1991Profil   Hantar PM kepada mmas_forever1991   Pergi ke mmas_forever1991's Website   Quote dan BalasQuote

fazilah_fazie89
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.02.2008
Ahli No: 32700
Posting: 55
Dari: taiping

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-04-08 17:41


Assalamualaikum

watashi no namae wa 'narumi aida' desu...
:-D :-D :-D :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For fazilah_fazie89Profil   Hantar PM kepada fazilah_fazie89   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-04-08 18:18


Pada 20-04-08 00:50 , alwalid posting:

!!! QUOTE !!!


Iwane Hayashida, bunyi lebih macam female sesuai lah dengan cik syahidatul..

tapi kalau Shigematsu Hayashida, bunyi ganaz semacam saja...

ni ada keturunan samurai ke????

kalau khalid saja - Kitahachi Hayashida..... haha ada bunyi macam pehlawan kan kan ....

huhuhuhu

kalau name penuh - Iemochi Hayashida .....ada bunyi macam detektif pula.....tapi tak sedap lah

nick portal (alwalid) - Kawanari Arakida
macam nak jadi kawasaki saja.........


ehh alwalid.. huhu.. kenapa nama kita dekat-dekat? boleh lah jadi adik beradik ye.. :sopan:

ok apa Iemochi tu alwalid.. moshi moshi :D. comel :P

p/s: ingat TT dengan syira_qistina jeq yang jumpa adik beradik kat sini? hehehe :D


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

setanggi_syurga83
WARGA SETIA
Menyertai: 10.03.2006
Ahli No: 23348
Posting: 517
Dari: Negeri Sembilan-bumi Allah

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 24-04-08 15:35


Nahoko Aida :-)


-----------------
-StaIrWays To HeaVen-http://nurfazilah.hadithuna.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggi_syurga83Profil   Hantar PM kepada setanggi_syurga83   Pergi ke setanggi_syurga83's Website   Quote dan BalasQuote

wiwie
Warga Rasmi
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6963
Posting: 11
Dari: pasirmas

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-04-08 15:47


Inoue Mizutani :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For wiwieProfil   Hantar PM kepada wiwie   Quote dan BalasQuote

azemi
WARGA SETIA
Menyertai: 16.01.2004
Ahli No: 6494
Posting: 681
Dari: K.pilah Somban

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-04-08 16:17


Azemi Musa=Katzumi Marusa .hehe..arigato2..ada ke org jepun nama macam melayu..aida, arisa??hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For azemiProfil   Hantar PM kepada azemi   Pergi ke azemi's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 24-04-08 16:25


Assalamualaikum
lorr..ada lagi ke jejak kasihan kat sini...
CS dengan alwalid... :sopan: huhu...



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Copy & Paste
    »» Nak try tukar nama anda ke nama Jepun... Click saja

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.26267 saat. Lajunya....