Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 31-10-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
" Ilmu yang hakiki itu ialah yang memberi keyakinan bahawa maksiat itu racun yang membunuh dan bahawa akhirat itu lebih utama daripada kehidupan dunia."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Kuyi
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43139

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 70
Ahli: 0
Jumlah: 70




  Yang Masuk Ke Sini
umy_1510: 4 hari yang lalu


Kaki Jiwang Karat!!
Topik: apa Reaksi Bila Nampak.....>>


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kaki Jiwang Karat!!
    »» apa Reaksi Bila Nampak.....>>

Please Mendaftar To Post


Oleh apa Reaksi Bila Nampak.....>>

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-01-08 19:53


Pada 04-01-08 18:15 , kapten06 posting:

!!! QUOTE !!!

mungkin saya akan buat-buat nampak...saja..... buat macam tak ada apa yang berlaku... kalau dia tegur dengan selamba ambil beg kertas tutup kepala..mesti dia akan beredar dari situ sebab xngaku member......kalau tak ada beg kertas....... macam mana ye.....dengan selamba lari sekuat hati....lari macam dikejar anjing garang....huhuhu

p/s: tolong jangan cuba menaplikasikan cara ini..kerana ia memalukan diri sendiri...


:jangan: :jangan:
kalau macam tu kan tuan kapten, baik guling2 atas jalan terus...
untung2 boleh masuk wad 5... adesss... adesss.. adess... :jangan:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-01-08 22:44


apa pasal ana pun rasa macam TT juga ya? ada hubungan bau2 bacang ke? hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 04-01-08 22:54


bismillahhirrahmanirrahim..

erm..buat dek saja..tapi 'parkingson' jugak dalam hati sebenarnya..hehe.. tapi itu cerita dulu2lah..sekarang ni dah tak boleh..en.ustaz dah 'block pemandangan' ana..hehe..

ana : teringat masa first time nak jumpa tunang ana dulu..masa tu ada ceramah kawan dia yang jadi speakernya (shah kirit dengan David apatah namanya kalau tak salah) kebetulan dia datang nak bagi ana buku yang ditulisnya..parkinson bebenor ana sebelum jumpa tu.. jumpa saja,nampak tunang ana (masa tu belum tunang lagilah) tak tentu arah, gementar sesangat,hilang semua parkinson ana..masuk dewan balik ana bantai gelakkan dia..hehe..

:lol: :lol: :lol:


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

hamnah_02
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.05.2007
Ahli No: 29821
Posting: 69
Dari: KL

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 04-01-08 23:02


saya jadi gelabah..
saya tak kan pandang dia..
tunduk saja setiap kali selisih dengan dia..
selalu pulak tu selisih..
tapi..sambil2 tunduk tu saya istighfar banyak..
minta Allah lindungi saya daripada godaan syaitan..
dalam kelas..dudk bertentangan..
astaghfirullahalazim..kuat betul dugaan..
apa saya boleh buat cuma doakan pasangan hidup yang terbaik untuk diri saya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hamnah_02Profil   Hantar PM kepada hamnah_02   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-01-08 23:45


saya akan add dia kat friendster.....
hhiuihhuuhhoooeee!!!!! -sengal-

p/s: manjang layan friendster tiap-tiap hari ini... macam tak betull jekkk!!! hhiihhi!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-01-08 23:59


Pada 04-01-08 08:41 , riniey posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-01-08 08:23 , ctnurbebo posting:

!!! QUOTE !!!

buat biasa saja...takkan nak lari pula?apa kes?senyum saja..hehehe..kan senyum itu sedekah..xpyhla menampakkan sangat yang kita minat sangat kat dia..bila kita lari atau nak mengelak dr bertembung dengan dia,lagi menimbulkan perasaan xtentu hala dalam diri kita...lagi-lagi kalau dia nampak,lgla pelik bin ajaib dia tengok kita buat begitu...:-)



macam ada pengalaman saja.... :-D



:malu: hik3...tak adalah,bukan dr pengalaman lah..cuma pemerhatian terhadap sahbat2 yang sering berkelakuan seperti ini..cuma belum terjadi pada diri saya... :-D


-----------------
Keindahan sebenar ialah keindahan budi pekerti. Kebaikan sebenar ialah kebaikan budi bahasa dan kecerdikan sebenar ialah kecerdikan akal.


Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 05-01-08 00:22


Pada 04-01-08 23:33 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

amboi ramainya yang mengadmire seseorang... hoho


manusia..semua ada perasaan...saya kagum kerana kalian sanggup kongsi pengalaman kalian di sini...:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 05-01-08 00:22


Pada 04-01-08 23:45 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

saya akan add dia kat friendster.....
hhiuihhuuhhoooeee!!!!! -sengal-

p/s: manjang layan friendster tiap-tiap hari ini... macam tak betull jekkk!!! hhiihhi!!!


jangan....kan gred tak lepas2 lagi....baca buku... :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-01-08 00:26


Pada 04-01-08 23:33 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

amboi ramainya yang mengadmire seseorang... hoho


hmmm... nak buat cner... TER.....
cik syahidatul juga mengetahuinya barangkali...


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-01-08 02:17


Pada 05-01-08 00:22 , solskjaer posting:

!!! QUOTE !!!


manusia..semua ada perasaan...saya kagum kerana kalian sanggup kongsi pengalaman kalian di sini...:-)


hehe. rasa lucu juga pun ada... macam syira_qistina dengan mohamad...

Pada 05-01-08 00:26 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!


hmmm... nak buat cner... TER.....
cik syahidatul juga mengetahuinya barangkali...


ada juga kenangan saya tersendiri... waktu zaman persekolahan.


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

Ustadz
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25025
Posting: 774
Dari: Kandang Kambing

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-01-08 11:00


doa dan istikharah..tanyalah pada yang maha Mengetahui..tak semua orang boleh berterus terang dan tak semua orang boleh menerima terus terang dari orang lain..jangan selalu pandang sebab jadi maksiat mata..rendahkan pandangan dan doalah pada Allah,jika memang ketentuan Allah janganlah risau..itu semua kerja Allah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For UstadzProfil   Hantar PM kepada Ustadz   Pergi ke Ustadz's Website   Quote dan BalasQuote

sahlon
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.03.2005
Ahli No: 15287
Posting: 281
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-01-08 12:00


salam.

perasaan suka kat seseorang pernah dilalui sesiapa saja. suka tak semestinya cinta tapi kagum.

setiap orang ada kelebihan, bila kelebihan dia kita admire, kita automatically akan kagum gengan orangnya.

tapi kena sentiasa berhati-hati jika kita admire orang yang berlawanan jenis dengan kita, dikhuatiri akan terjerumus dalam fitnah atau dosa.

pandangan pertama tidak dikira dosa jika kita cepat-cepat alih pandangan. pandangan seterusnya adalah pandangan syaitan. jangan curi2 pandang kerana ia menyuburkan 'kesukaan' kita padanya.

bertawakallah pada Allah dalam segala hal kita.
setiap amalan kerana niat. betulkan niat, sesungguhnya solat kita, pergerakan kita, hidup kita, dan mati kita hanya untukAllah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahlonProfil   Hantar PM kepada sahlon   Quote dan BalasQuote

faizatul
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.02.2007
Ahli No: 28760
Posting: 122
Dari: KL

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-01-08 13:31


emmm....biasanya buat tak tau saja....takut terbwk2 prasaan syok sendiri,hehehehe.........

Bookmark and Share

    


  Member Information For faizatulProfil   Hantar PM kepada faizatul   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 05-01-08 13:31


Pada 04-01-08 22:44 , kahfi8 posting:

!!! QUOTE !!!

apa pasal ana pun rasa macam TT juga ya? ada hubungan bau2 bacang ke? hehe


eh...kita sensama ye..... :berfikir:
macam mana boleh sama ni....bau bau kentang pun tak ada..... :-o



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

zuhair89
Warga 1 Bintang
Menyertai: 05.01.2008
Ahli No: 32210
Posting: 29
Dari: gombak selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 05-01-08 19:58


salam...
kalau ana jumpa seorang yang ana suka kan.. jujur 1stly ana pandang org 2...lepas itu kalau tak ada feedback watla sesuatu spy kita jadi tarikan... kalau tak ada feedback juga... buat tak tahulah... cuba lain kali pula..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zuhair89Profil   Hantar PM kepada zuhair89   Quote dan BalasQuote

laili
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3366
Posting: 154
Dari: kota bahru

Kelantan  


posticon Posting pada: 05-01-08 20:07


part paling best dalam perhubungan ms2 mula-mula admire kat org itu..
kelakar pun ada..dulu saya pun pernah jadi sengal sikit..masa itu suka kat seorang hamba Allah itu..first time jumpa terus suka..apa yang saya suka pun tak tahu..tapi dia seorang yang menarik..tiap-tiap hari usay dia kat library...tengok dr jauh pun dah tak apa..terus hati berbunga 2 sehari..nampak kelibat dia pun dah punyelah seronok..itu belum bercakap dengan dia lagi...terus tersengih saja..yang bagusnya,sejak saya admire kat dia, saya terus jadi more motivated.yelah, makin rajin belajar..pointer dah tus naik..hehe..begitulah,besarnya kuasa SUKA ini..tapi pandai2lah kita handle it..sepatutnya bila kat suka seseorang, kita harus lebih bersikap positif baru lah one day dia akan nampak kewujudan kita ini.bukannya, asyik dok perasan saja...nanti apa yang kita kejar pun tak dapat.

Bookmark and Share

    


  Member Information For lailiProfil   Hantar PM kepada laili   Pergi ke laili's Website   Quote dan BalasQuote

syarqiyyah_gharbiyyah83
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.01.2007
Ahli No: 28402
Posting: 26
Dari: dari buaian hingga liang lahad

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-01-08 22:15


suka kita kepada seseorang tu sebab apa???paras rupa....keturunan....kekayaan.....???or...?????

kalau itulah sebagai tujuan......tak kemana.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For syarqiyyah_gharbiyyah83Profil   Hantar PM kepada syarqiyyah_gharbiyyah83   Quote dan BalasQuote

yan4485
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14357
Posting: 286
Dari: KL

Johor  


posticon Posting pada: 05-01-08 22:27


first of all...saya mesti senyum...tak semestinya ke arah org yang diminati tu...tu menandakan hati saya berbunga-bunga...then saya akan sapa dia jika dia tu salah seorang daripada kawan saya...jika dia org yang saya suka dalam diam...senyum sudah memadai...senyum boleh membawa seribu makna..terpulang kepada individu untuk mentafsirkannya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For yan4485Profil   Hantar PM kepada yan4485   Quote dan BalasQuote

riniey
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22591
Posting: 292

botswana   avatar


posticon Posting pada: 07-01-08 17:26


Pada 05-01-08 22:15 , syarqiyyah_gharbiyyah83 posting:

!!! QUOTE !!!

suka kita kepada seseorang tu sebab apa???paras rupa....keturunan....kekayaan.....???or...?????

kalau itulah sebagai tujuan......tak kemana.....


ya.... ana setuju. yang penting hati budi daripada paras rupa dan kekayaan... tak begitu syarqiyyah.


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For rinieyProfil   Hantar PM kepada riniey   Quote dan BalasQuote

transmissionline
WARGA SETIA
Menyertai: 05.08.2005
Ahli No: 17849
Posting: 916
Dari: mana hendak ke mana

centralafricanrep   avatar


posticon Posting pada: 08-01-08 14:06


benda dah lama .. tak ingat dah macam mana rasanya ... alhamdulillah sekarang mungkin dah tak rasa perasaan macam tu ... kalau ada minat sesiapa tu tengok saja ... bagi dia perasan sikit ...



SORRY IF THIS COMMENT SHOWS SIGNS OF UNFRIENDLINESS



Bookmark and Share

    


  Member Information For transmissionlineProfil   Hantar PM kepada transmissionline   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 08-01-08 14:56


Pada 04-01-08 23:45 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

saya akan add dia kat friendster.....
hhiuihhuuhhoooeee!!!!! -sengal-

p/s: manjang layan friendster tiap-tiap hari ini... macam tak betull jekkk!!! hhiihhi!!!


.. "add" lah saya ye awak:kelip:..:malu:..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

Fairuzfirdausi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2003
Ahli No: 5074
Posting: 304

japan  


posticon Posting pada: 08-01-08 14:59


Pada 08-01-08 14:56 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-01-08 23:45 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

saya akan add dia kat friendster.....
hhiuihhuuhhoooeee!!!!! -sengal-

p/s: manjang layan friendster tiap-tiap hari ini... macam tak betull jekkk!!! hhiihhi!!!


.. "add" lah saya ye awak:kelip:..:malu:..


kakisamun's back..huhu...kacau kakisamun..


-----------------
p(^_^)q
gambaru!!



Bookmark and Share

    


  Member Information For FairuzfirdausiProfil   Hantar PM kepada Fairuzfirdausi   Quote dan BalasQuote

riniey
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22591
Posting: 292

botswana   avatar


posticon Posting pada: 11-01-08 21:25


Pada 08-01-08 14:59 , Fairuzfirdausi posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-01-08 14:56 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-01-08 23:45 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

saya akan add dia kat friendster.....
hhiuihhuuhhoooeee!!!!! -sengal-

p/s: manjang layan friendster tiap-tiap hari ini... macam tak betull jekkk!!! hhiihhi!!!


.. "add" lah saya ye awak:kelip:..:malu:..


kakisamun's back..huhu...kacau kakisamun..




who is kakisamun??? :-o


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For rinieyProfil   Hantar PM kepada riniey   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 11-01-08 21:26


.. saya lah kakisamun atau nama penuh saya penyamun budiman:malu:.. auww..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

Fairuzfirdausi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2003
Ahli No: 5074
Posting: 304

japan  


posticon Posting pada: 11-01-08 21:38


penyamun budiman's back huhu..kenapa ek kakisamun asik blushing saja ni?kakisamun kan seorang yang ceria..


-----------------
p(^_^)q
gambaru!!



Bookmark and Share

    


  Member Information For FairuzfirdausiProfil   Hantar PM kepada Fairuzfirdausi   Quote dan BalasQuote

bdk_kecik
Warga Rasmi
Menyertai: 09.01.2008
Ahli No: 32259
Posting: 11
Dari: gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-01-08 22:22


Pada 04-01-08 10:47 , Fairuzfirdausi posting:

!!! QUOTE !!!

kisah time study ehehe..kalau terjumpa "green spot" tu,saya ucap alhamdulillah (naqibah ajar) Allah bagi peluang ternampak dia..sekali pandang sajalah,then tengok ke arah lain,muka menten serius..lepas itu masuk kelas dengan hati yang sangat berbunga2,dan kompom subject yang belajar ritu paham dan ingat sampai bila2..bukan sebab trnampak dia saya paham subjek tu,tapi sebab Allah bagi 'semangat' extra untuk hari tu..dan yang bestnya,bila buat begitu (ucap syukur pada Allah),tak adalah nak terpk2 sangat "green spot" tu.. :sopan:



hehe.. ek?
erm.. actually saya p0n begitu juga..
masuk sem baru ini.. teringin sangat jumpa dia..
at last 3 mggu pa2 baru jmper dia..
tak tahu nak taruk muka kat mana... terasa berbahang c0z dia p0n macam pandang2.. :-P
dalam hati bersyukur sangat.. bukan apa, nak jumpa dia..
hopefully perasaan yang ada ni bukanlah cinta.. :jangan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For bdk_kecikProfil   Hantar PM kepada bdk_kecik   Quote dan BalasQuote

riniey
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22591
Posting: 292

botswana   avatar


posticon Posting pada: 13-01-08 13:04


Pada 11-01-08 21:26 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. saya lah kakisamun atau nama penuh saya penyamun budiman:malu:.. auww..



ooo.....
apa fasal letak id kakisamun???
suka samun orang ke??? :lol:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For rinieyProfil   Hantar PM kepada riniey   Quote dan BalasQuote

nurulislamiafiqah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.02.2005
Ahli No: 14540
Posting: 178
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-01-08 15:03


Pada 08-01-08 14:56 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-01-08 23:45 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

saya akan add dia kat friendster.....
hhiuihhuuhhoooeee!!!!! -sengal-

p/s: manjang layan friendster tiap-tiap hari ini... macam tak betull jekkk!!! hhiihhi!!!


.. "add" lah saya ye awak:kelip:..:malu:..

add lah aku juga. Aku pun ada fs :kelip:

dulu pnhla ada minat dengan seorang senior ni. Orgnya not bad tapi paling suka sebab dia ada ciri-ciri kepimpinan dan dia memang memegang jawatan YDP pun....
susah nak nampak dia tapi bila ternampak saja dia aku pandang sekali (terpandang lah maksudnya, kalau xpndg mana nak tahu dia ada kat situ) pstu terus aku tunduk @ buat biasa tapi perasanla yang dia pandang balik :-D 8-)
sekarang dah tak macam tu...dah tak minat sesiapa dah...
i'm single & available now hehehe :-P


-----------------
Live in the present, learn from the pasti!


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurulislamiafiqahProfil   Hantar PM kepada nurulislamiafiqah   Pergi ke nurulislamiafiqah's Website   Quote dan BalasQuote

ABg_IMaM

Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3444
Posting: 2187
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 13-01-08 15:37


ana akan usaha dekati dia...kalau kenal kawan-kawan dia lagi senang...

ahhh....zaman sekarang senang sangat....tak macam zaman ana dulu, tak ada internet & hp....:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ABg_IMaMProfil   Hantar PM kepada ABg_IMaM   Quote dan BalasQuote

riniey
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22591
Posting: 292

botswana   avatar


posticon Posting pada: 13-01-08 15:43


Pada 13-01-08 15:03 , nurulislamiafiqah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-01-08 14:56 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-01-08 23:45 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

saya akan add dia kat friendster.....
hhiuihhuuhhoooeee!!!!! -sengal-

p/s: manjang layan friendster tiap-tiap hari ini... macam tak betull jekkk!!! hhiihhi!!!


.. "add" lah saya ye awak:kelip:..:malu:..

add lah aku juga. Aku pun ada fs :kelip:

dulu pnhla ada minat dengan seorang senior ni. Orgnya not bad tapi paling suka sebab dia ada ciri-ciri kepimpinan dan dia memang memegang jawatan YDP pun....
susah nak nampak dia tapi bila ternampak saja dia aku pandang sekali (terpandang lah maksudnya, kalau xpndg mana nak tahu dia ada kat situ) pstu terus aku tunduk @ buat biasa tapi perasanla yang dia pandang balik :-D 8-)
sekarang dah tak macam tu...dah tak minat sesiapa dah...
i'm single & available now hehehe :-P





add lah kita sekali.... :-D :kelip: :sopan:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For rinieyProfil   Hantar PM kepada riniey   Quote dan BalasQuote

riniey
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22591
Posting: 292

botswana   avatar


posticon Posting pada: 14-01-08 16:08


Pada 13-01-08 15:37 , ABg_IMaM posting:

!!! QUOTE !!!

ana akan usaha dekati dia...kalau kenal kawan-kawan dia lagi senang...

ahhh....zaman sekarang senang sangat....tak macam zaman ana dulu, tak ada internet & hp....:-)


ye ke abang imam??? :berfikir:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For rinieyProfil   Hantar PM kepada riniey   Quote dan BalasQuote

anasha
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.04.2007
Ahli No: 29684
Posting: 52
Dari: B.B.B.

Selangor  


posticon Posting pada: 14-01-08 16:11


buat tak tau saja...if dia tegur baru bls...dia kena start dulu...kalau ada hal, baru start dulu...hehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For anashaProfil   Hantar PM kepada anasha   Quote dan BalasQuote

wardiah_alwani
Warga 5 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8299
Posting: 363
Dari: kena bagitau juga ke??huhu

iceland  


posticon Posting pada: 14-01-08 17:38


buat tak tau saja... selepas itu blah .... nak tunggu apa lagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardiah_alwaniProfil   Hantar PM kepada wardiah_alwani   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 14-01-08 17:49


Assalamualaikum


klakanye lah warga ukhwah nya gelagat ini.... :lol:

tapi kalau ana kan....hehe... :-D

jalan saja...buat-buat macam tak kenal....pas 2 da jauh sikit ana senyum seorang-seorang..... :kelip: ..... :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

riniey
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22591
Posting: 292

botswana   avatar


posticon Posting pada: 15-01-08 10:29


Pada 14-01-08 16:11 , anasha posting:

!!! QUOTE !!!

buat tak tau saja...if dia tegur baru bls...dia kena start dulu...kalau ada hal, baru start dulu...hehe...



ya.ana setuju. selalunya laki lah kena masuk line dulu. baru lah macho sikit.... huhuhu


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For rinieyProfil   Hantar PM kepada riniey   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.138589 saat. Lajunya....