Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 08-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Akan sentiasa ada yang memperbodohkan selagi masih ada yang rela diperbodohkan
-- Kang Razzi Armansur

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 52
Ahli: 0
Jumlah: 52




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 6 hari yang lalu
wyd1014: 14 hari yang lalu
haykal77: 22 hari yang lalu
Kakngah: 22 hari yang lalu
lidah-penghunus: 24 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: LIQA UKHWAH MAHASISWA UIA+OTHER UNIVERSITI


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» LIQA UKHWAH MAHASISWA UIA+OTHER UNIVERSITI

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh LIQA UKHWAH MAHASISWA UIA+OTHER UNIVERSITI

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 15-01-08 13:41


Pada 15-01-08 12:55 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

ulang suara bagi jk UIA ni..

pada antum yang datang dari luar UIA..
turun LRT di stesen hujung sekali... arah ke gombak..PUTRA.
sampai saja terminal akhir.. naik bas RAPid KL rm1.00
duduk diam-diam dalam bas tu..
nanti turun dekat bgunan HS-human sciece..
( betul ke immad au pelaksana UIa..hehe)



BAIK...masuk saja dalam perut bus, kami tak pergi mana-mana,
duduk diam-diam saja dalam bus tu.. :-D :-D

Insyaallah, akan cuba hadir..
:welcome:


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 15-01-08 14:15


.. asal tiba-tiba macam buta Geografi saja ini:berfikir:..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 15-01-08 15:09


Pada 11-01-08 19:16 , Vitamin_Hati posting:

!!! QUOTE !!!

ala...semuanya dari belah KL..mana perginya studentdari belah utara ini? wakil dari USM tak ada ke? saya nak join tapi tak ada member nak ajak..Kalau pergi seorang-seorang nanti sesat pula kat uia itu.hikhik



emm...saya ini pun ex-student usm...tapi sekarang kat serembanla bukan dr utara sana...lagipun saya tak pernah juga sampai kat uia itu..hu2....Vitamin_Hati nak pergi ke?


-----------------
Keindahan sebenar ialah keindahan budi pekerti. Kebaikan sebenar ialah kebaikan budi bahasa dan kecerdikan sebenar ialah kecerdikan akal.


Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

najwa_adila
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.07.2005
Ahli No: 17677
Posting: 288
Dari: Ardhullahil Waasi'ah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 15-01-08 15:46


Pada 11-01-08 22:33 , Farishah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 11-01-08 16:14 , najwa_adila posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 11-01-08 16:03 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. dah sampai sana nanti ada lah geng.. mula-mula memang lah.. kalau tak dimulakan sampai bila2 pun malu..


adesss...bagaimana ye :berfikir: ...fikir..fikir..dan fikir...tengok lah bagaimana nanti 21hb tu..kalau kerja, maka tak payahlah difikir2 lagi :oops:..kalau tak kerja????sapa nak temankan pergi sana?tempat tu ktne?boleh ke masuk UIA tak ada kad matrik?:-(

huh..banyaknya soalan!!

:-D



erm nak pergi ada transport sendiri ke tak?ke nak naik lrt? dan nak msok cakap saja kat pakguard tu nanti nak jumpa kawan or ada program kat dalam....



transport sendiri ins allah...saya dari bangi..menuju ke UIA, tak ada masalah agaknya..nak masuk UIA cari bangunan IRK tu yang 'melilau' nanti :-?

mmber da nyatakan sedia temankan..kurang sikit 'segan'..tengok lah bagaimana ye..cuti pun memang cuti hari tu..turn tak payah kerja :-D

so, ins allah jumpa di sana


-----------------
Tiada Aku Tanpa-Mu...
cute


Bookmark and Share

    


  Member Information For najwa_adilaProfil   Hantar PM kepada najwa_adila   Pergi ke najwa_adila's Website   Quote dan BalasQuote

wahidatulfarahah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32315
Posting: 328
Dari: malaysia

morocco   avatar


posticon Posting pada: 15-01-08 16:58


assalamualaikum

tumpang tanya, nanti time liqa' during sesi ta3aruf, ada ke kena bgtahu nickname kita apa kat ukhwah.com ni atau just gitau nama sebenar.. segan lah pula..

saya baru 2 3 hari join this website, can i join u guys for the liqa'? :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For wahidatulfarahahProfil   Hantar PM kepada wahidatulfarahah   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 15-01-08 17:04


Pada 15-01-08 13:41 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 15-01-08 12:55 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

ulang suara bagi jk UIA ni..

pada antum yang datang dari luar UIA..
turun LRT di stesen hujung sekali... arah ke gombak..PUTRA.
sampai saja terminal akhir.. naik bas RAPid KL rm1.00
duduk diam-diam dalam bas tu..
nanti turun dekat bgunan HS-human sciece..
( betul ke immad au pelaksana UIa..hehe)



BAIK...masuk saja dalam perut bus, kami tak pergi mana-mana,
duduk diam-diam saja dalam bus tu.. :-D :-D

Insyaallah, akan cuba hadir..
:welcome:


Assalamualaikum...

:sopan: nak duduk dalam perut bas diam-diam??. hhhmm.... :berfikir: baik. akan cuba usahakan.... (^_^)

tapi.... wiso juga terlepas banggunan yang betul.
maklum lah... UIAM tu beso.
hari tu pernah sekali, masa ada Konvest(kedai yang bebanyak tu). ana berhenti kat pintu masuk UIAM, lepas itu....kena jenjelan jauh untuk kesana. huuu....


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 15-01-08 17:07


Pada 15-01-08 16:58 , wahidatulfarahah posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum

tumpang tanya, nanti time liqa' during sesi ta3aruf, ada ke kena bgtahu nickname kita apa kat ukhwah.com ni atau just gitau nama sebenar.. segan lah pula..

saya baru 2 3 hari join this website, can i join u guys for the liqa'? :)

Assalamualaikum...

ana rasa, tiada kesalahannya untuk uhkti join liqa' ini.
malah...sangat dialu-alukan.... bukan ana yang sebut..
tapi Pihak penganjur :welcome:


wassalam...


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-01-08 18:19


assalamualaikum..
mungkin lina datang after exam...
tapi afte zohr agaknya sampai...
insyaAllah Kalau tak ada aral lah...
tapi tengok lah macam mana..
nak jugak pergi...
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

ToK_iMaM
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1071
Posting: 183
Dari: ...NeGeRi $eRaMbI [email protected] ®..::iSLaM iS Da WaY oF LiFe ::..©..:: IIUM ::..

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-01-08 00:37


salam 'alaik...

hmm..nampaknya sambutan liqa ni menggalakkan..arap2 ramai lah yang hadir ye..bukan senang nak kumpul mahasiswa ukhwah.com ni...:)


-----------------
Ketahuilah kiranya kebahagiaan orang yang dikuasai oleh kemalasan, maka beratlah mereka untuk berjuang, berlatih dan bekerja untuk sucikan diri dan akhlak.


Bookmark and Share

    


  Member Information For ToK_iMaMProfil   Hantar PM kepada ToK_iMaM   Pergi ke ToK_iMaM's Website   Quote dan BalasQuote

trouver_99
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6933
Posting: 1603
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 16-01-08 10:13


ooooo..tangga besar yang atas tu ada kyros kebab tu ke?kat situ ke tangga besar tu?

!!! QUOTE !!!

sory bro...kawe ada pdaftaran kelas perubatan kat darussyifa' pagi tu..
mybe pergi lewat sikit...


p/s.... kawe suka rempit...demo sempat tak nak kejar kawe???


kawe pun rasa pergi lewat sikit.pagi tu ada hal juga.boleh saja nak rempit.moto kawe pun dah di modify.hehehe..tapi kalau mung pakai 135LC kalah lah kawe....


-----------------

= think Islam , think Globally , think Reality =


Bookmark and Share

    


  Member Information For trouver_99Profil   Hantar PM kepada trouver_99   Quote dan BalasQuote

ToK_iMaM
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1071
Posting: 183
Dari: ...NeGeRi $eRaMbI [email protected] ®..::iSLaM iS Da WaY oF LiFe ::..©..:: IIUM ::..

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-01-08 11:05


mari jugok itu...kalau nak rempit pun rempit islamik lah..ble2 rempit tu..ble2 berzikir..hehe..


-----------------
Ketahuilah kiranya kebahagiaan orang yang dikuasai oleh kemalasan, maka beratlah mereka untuk berjuang, berlatih dan bekerja untuk sucikan diri dan akhlak.


Bookmark and Share

    


  Member Information For ToK_iMaMProfil   Hantar PM kepada ToK_iMaM   Pergi ke ToK_iMaM's Website   Quote dan BalasQuote

miledi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.07.2006
Ahli No: 25473
Posting: 531
Dari: peneng

malaysia  


posticon Posting pada: 16-01-08 12:35


erm...ana bagi cadangan..kalau susah2 sangat...turun saja bas kat bus stop first sekali bila bus tu dah msauk uia ...bila dah lepas pak guard itu.... lepas itu nampak lah tannga beso nya kat situ...moga kompem akan nmapak sebab tangga tu memang beso...eehhe...klao susah2 sangat...nanti minta lah sesiapa tunggu kat situ lepas itu jala lah ramai-ramai p bgnnan IRK or to the exact venue....wallahua'lam....

Bookmark and Share

    


  Member Information For milediProfil   Hantar PM kepada miledi   Pergi ke miledi's Website   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-01-08 12:37


hope ramai-ramai datang,nanti masuk pinti uia tu,berhenti kat bus stand yang 1st,t nampaak trade maark ada,tangga besar.t ada petunjuk2 yang akan disediakan oleh ajk2 ana,dan Kalau terlajak k apa-apa,hubungi ana t,ana jemput kat mana tempat yang antum sesat.

0132227051

Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

miledi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.07.2006
Ahli No: 25473
Posting: 531
Dari: peneng

malaysia  


posticon Posting pada: 16-01-08 12:46


Pada 11-01-08 19:30 , Vitamin_Hati posting:

!!! QUOTE !!!

usm student ada yang aktif tak dalam portal ni?


tak mengapa...tak payah tunggu ada member..mai saja...bila dah ada kat sini nanti ramai lah mmebbr nya....

Bookmark and Share

    


  Member Information For milediProfil   Hantar PM kepada miledi   Pergi ke miledi's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-01-08 20:20


SALAM ALAIK :)

insyaALLAH..kami akan cuba datang..jika sempat, on time sampai lah..kalau lambat pun, cuba datang jugak.. :)

rindu pulak nak masuk UIA..

LT berapa ek? 9?10?11? rasanya kalau tak silap level 3 no kelas nya begitu.. :P

anyway.. see u later ek..
wassalam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

aemanpsycho
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1143
Posting: 434
Dari: dari Bangi ke OKC

Pahang  


posticon Posting pada: 16-01-08 22:59


tak ada ke yang datang dr uniten??
tak ada geng lah puler nak join..
ekeke..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aemanpsychoProfil   Hantar PM kepada aemanpsycho   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 17-01-08 09:13


!!! QUOTE !!!

tumpang tanya, nanti time liqa' during sesi ta3aruf, ada ke kena bgtahu nickname kita apa kat ukhwah.com ni atau just gitau nama sebenar.. segan lah pula

hehe.. untuk taaruf.. akan diSEparate dan diAgih pada muslimin.muslimat
jadinya.. taaruf dengan sesama kaum saja...


ctnurbebo
najwa_adila
wahidatulfarahah
lamyanunalif_mursyidah
aemanpsycho

aiwah.. jemput lah datang ye..
apa-apa hal keep no pelaksana.. immad au boleh sms no ana..
jumpa di uia.. biiznillah..

;-)


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 17-01-08 09:20


!!! QUOTE !!!

hope ramai-ramai datang,nanti masuk pinti uia tu,berhenti kat bus stand yang 1st,t nampaak trade maark ada,tangga besar.t ada petunjuk2 yang akan disediakan oleh ajk2 ana,dan Kalau terlajak k apa-apa,hubungi ana t,ana jemput kat mana tempat yang antum sesat.

0132227051


dah Jelas segala lokasi..
jadinya.. macam ana maklumkan..
naik bas dari hentian PUtra tu..
bas rapid KL.. yang ke arah UIAm..
duduk diam-diam..

dah masuk gate Uiam.. tekan loceng..
turun nampak bgunn besar..
menapaklaa antum ke bgunn tu..
cari tangga.. etc..

sms no di atas kok sesat...hehe..


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

firdaus_9
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16983
Posting: 703
Dari: Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-01-08 10:43


Pada 16-01-08 22:59 , aemanpsycho posting:

!!! QUOTE !!!

tak ada ke yang datang dr uniten??
tak ada geng lah puler nak join..
ekeke..


nak datang dengan ana, sila call 017-3710034 :D
ana naik kereta/van :P

p/s: erm ni UNITEN Bangi kan? kalau bangi ok lah huhu! :D


-----------------
Web, Graphic, Multimedia & Animation Service


Bookmark and Share

    


  Member Information For firdaus_9Profil   Hantar PM kepada firdaus_9   Pergi ke firdaus_9's Website   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-01-08 14:48


Pada 16-01-08 22:59 , aemanpsycho posting:

!!! QUOTE !!!

tak ada ke yang datang dr uniten??
tak ada geng lah puler nak join..
ekeke..


ada,alliph.dari uniten muadzam


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

nurrul85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.08.2005
Ahli No: 18245
Posting: 85
Dari: gombak

Kelantan  


posticon Posting pada: 17-01-08 15:04


salam maal hijrah
eermm..kena fikir ni..ku fikir fikir...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurrul85Profil   Hantar PM kepada nurrul85   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-01-08 17:39


assalamualaikum...
insyaAllah lina datang lepas exam..
huhu...exam pukul 9.30-10.30..
bertolak dari cenfos nilai...
hehehe...
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

attuffah_humairah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.04.2006
Ahli No: 24196
Posting: 217
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-01-08 21:10


tak dapatlah join..hari sabtu ganti cuti raya cina...ada plan nak pergi uia tapi next week after liqa' ni..insya'Allah 25 januari...terlepas...

Bookmark and Share

    


  Member Information For attuffah_humairahProfil   Hantar PM kepada attuffah_humairah   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-01-08 07:41


Salam alaik.. AARGGHH!!! Lecturer saya buat replacement class 20th January niieehh!!! Tenseenn tull.. Saya mungkin boleh datang tetapi lambat (takdaalah lambat sampai magrib baru sampai..) ataupun memang tidak boleh attend langsung. ERGGHH!! Mengapakah diriku diperlakukan sebegini rupa dengan class on Sunday? Tidaaakk!! Kecewa diriku dengan UM. Esokk nak tukar course dekat USM or UKM pulak laahh!! Nak amikk medic pulak.. Daku kecewa!!!! Termasuk dengan
PTPTN. TIDAAKKK!!! kakisamun!! Macam mana niihh??



Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

trouver_99
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6933
Posting: 1603
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 18-01-08 08:11


lah.kamu tak boleh join ke owl...huhuhu...tak mengapa tak mengapa..den pergi cari mohamad lah nanti...

tambah aye...eh..ajak lah muslimin23 sekali...mana entah dia hilang..


-----------------

= think Islam , think Globally , think Reality =


Bookmark and Share

    


  Member Information For trouver_99Profil   Hantar PM kepada trouver_99   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-01-08 09:54


Pada 18-01-08 08:11 , trouver_99 posting:

!!! QUOTE !!!

lah.kamu tak boleh join ke owl...huhuhu...tak mengapa tak mengapa..den pergi cari mohamad lah nanti...

tambah aye...eh..ajak lah muslimin23 sekali...mana entah dia hilang..




:welcome: :welcome: :welcome:


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-01-08 18:39


Pada 18-01-08 09:54 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 18-01-08 08:11 , trouver_99 posting:

!!! QUOTE !!!

lah.kamu tak boleh join ke owl...huhuhu...tak mengapa tak mengapa..den pergi cari mohamad lah nanti...

tambah aye...eh..ajak lah muslimin23 sekali...mana entah dia hilang..




:welcome: :welcome: :welcome:




sukanya kome dua ni


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-01-08 18:41


Pada 18-01-08 08:11 , trouver_99 posting:

!!! QUOTE !!!

lah.kamu tak boleh join ke owl...huhuhu...tak mengapa tak mengapa..den pergi cari mohamad lah nanti...

tambah aye...eh..ajak lah muslimin23 sekali...mana entah dia hilang..



huhu macam skema sahaja trouver ni,huhu bagaimana lah agaknya orangya?adakah skema juga?
hihihij :lucu: :-D


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

najwa_adila
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.07.2005
Ahli No: 17677
Posting: 288
Dari: Ardhullahil Waasi'ah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 18-01-08 18:43


Pada 17-01-08 09:13 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

!!! QUOTE !!!

tumpang tanya, nanti time liqa' during sesi ta3aruf, ada ke kena bgtahu nickname kita apa kat ukhwah.com ni atau just gitau nama sebenar.. segan lah pula

hehe.. untuk taaruf.. akan diSEparate dan diAgih pada muslimin.muslimat
jadinya.. taaruf dengan sesama kaum saja...


ctnurbebo
najwa_adila
wahidatulfarahah
lamyanunalif_mursyidah
aemanpsycho

aiwah.. jemput lah datang ye..
apa-apa hal keep no pelaksana.. immad au boleh sms no ana..
jumpa di uia.. biiznillah..

;-)



sabtu dan ahad kena bawa seorang teman untuk rawatan terapi pulak..kemungkinan sehari suntuk..minta maaf lah tak dapat hadir barangkali..

*doakan sama teman saya diberi Allah peluang untuk sembuh..dipanjangkan usia...


-----------------
Tiada Aku Tanpa-Mu...
cute


Bookmark and Share

    


  Member Information For najwa_adilaProfil   Hantar PM kepada najwa_adila   Pergi ke najwa_adila's Website   Quote dan BalasQuote

trouver_99
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6933
Posting: 1603
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 19-01-08 15:49


!!! QUOTE !!!

huhu macam skema sahaja trouver ni,huhu bagaimana lah agaknya orangya?adakah skema juga?
hihihij


apekah skema ni?:jangan:
huhhhu...forum auto correction word ni....


-----------------

= think Islam , think Globally , think Reality =


Bookmark and Share

    


  Member Information For trouver_99Profil   Hantar PM kepada trouver_99   Quote dan BalasQuote

firdaus_9
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16983
Posting: 703
Dari: Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-01-08 21:42


Pada 18-01-08 18:41 , immad posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 18-01-08 08:11 , trouver_99 posting:

!!! QUOTE !!!

lah.kamu tak boleh join ke owl...huhuhu...tak mengapa tak mengapa..den pergi cari mohamad lah nanti...

tambah aye...eh..ajak lah muslimin23 sekali...mana entah dia hilang..



huhu macam skema sahaja trouver ni,huhu bagaimana lah agaknya orangya?adakah skema juga?
hihihij :lucu: :-D



eh2... Ikram ni seorang yang kacak lah, jangan memain, dr MMU lagi tu.. ambil apa tu? :-? Film dan Animation kan2 :kelip: mantap tu... :-P


-----------------
Web, Graphic, Multimedia & Animation Service


Bookmark and Share

    


  Member Information For firdaus_9Profil   Hantar PM kepada firdaus_9   Pergi ke firdaus_9's Website   Quote dan BalasQuote

firdaus_9
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16983
Posting: 703
Dari: Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-01-08 21:44


erm ok2... CD mp3 nasyid setakat ni yang dah tempah dan ana dah burn ada...

1) Tok_Imam
2) Zuhaili
3) Immad
4) Syahidatul

so ada sesiapa lagi yang nak sebelum esok heh! :P

Bookmark and Share

    


  Member Information For firdaus_9Profil   Hantar PM kepada firdaus_9   Pergi ke firdaus_9's Website   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-01-08 21:58


bestnya sapa yang boleh pergi esok ..hmm..boring duduk sini..kalau boleh pergi best juga..dah jauh..tak dapat pula..kimslm semua..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-01-08 22:01


by: firdaus_9

!!! QUOTE !!!


eh2... Ikram ni seorang yang kacak lah, jangan memain, dr MMU lagi tu.. ambil apa tu? :-? Film dan Animation kan2 :kelip: mantap tu... :-P


Betul!! Betul!! Handsome sangat. HOHHOOEEE!!! Serius. Plus he is the Multimedia person. HMM, malasnya esok ada kelas.. Tensennn!! Lecture tak kira masa main bubuhh jaaa..Tengoklah kalau abiss awal, InsyaAllah saya turut serta... AARRGGHH!!! Kecewa dengan UM ini!!! Esok nak tukar masuk LimKokWing Ins. pulakk laahh!! :-D

p/s: Betul ke Kakisamun pegii? Betull? Takkan koott.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-01-08 02:58


Pada 19-01-08 15:49 , trouver_99 posting:

!!! QUOTE !!!

!!! QUOTE !!!

huhu macam skema sahaja trouver ni,huhu bagaimana lah agaknya orangya?adakah skema juga?
hihihij


apekah skema ni?:jangan:
huhhhu...forum auto correction word ni....




erm nak corret apa?
he nanti saya akan tahu juga siapa diri or tuan punya nick ni!
hihi


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 20-01-08 07:18


Assalamualaikum...

wah.... event ni kejap lagi saja ni...

hhhmm... pergi lambat sikit lah...
pergi awai2 segan pula.
(^_^)

berdebar2 juga nak jumpa orang2 yang bergelar mahasiswa ni...
mesti hebat2 semuanya....


*eh.... akhi aye dan trouver99 nak merempit ke??... hehe...ana tak boleh ikut lah... sebab...masih trauma dengan kejadian satu hari sebelum 2008. kawe naik PUTRA saja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

firdaus_9
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16983
Posting: 703
Dari: Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-01-08 07:31


sekarang pukul 8pg heh! :D
selamat pagi :P
ana masih di Bangi :P

Bookmark and Share

    


  Member Information For firdaus_9Profil   Hantar PM kepada firdaus_9   Pergi ke firdaus_9's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 20-01-08 07:34


Pada 20-01-08 07:31 , firdaus_9 posting:

!!! QUOTE !!!

sekarang pukul 8pg heh! :D
selamat pagi :P
ana masih di Bangi :P

Assalamualaikum...

akhi, kita pergi sesama lah... nak ke??

ana segan sikit lah...

hehe....

nak tunggu dimana nanti??


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-01-08 07:37


Pada 20-01-08 02:58 , immad posting:

!!! QUOTE !!!


erm nak corret apa?
he nanti saya akan tahu juga siapa diri or tuan punya nick ni!
hihi



forum kat ukhwah ni ada auto correct lah immad... kita spelling t.a.k.p.e. jadi tak mengapa... tu yang jadi lagu tu... :P

alaa immad... si trouver ni dalam forum, memang lantang bersuara orangnya... bising sana sini... esp bab-bab politik. tapi bila jumpa, haih... pemalu dan soft spoken jeq orangnya.. hehe

no offense trouver :P

dah jadi topik teman ukhwah.com ku lah pula.


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

miledi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.07.2006
Ahli No: 25473
Posting: 531
Dari: peneng

malaysia  


posticon Posting pada: 20-01-08 10:04


ana memantau saja dr sini...uhuh....sibuk duduk kat lab buat kerja...minta maap sesangat tak p...

Bookmark and Share

    


  Member Information For milediProfil   Hantar PM kepada miledi   Pergi ke miledi's Website   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-01-08 18:54


erm alhamdulillah dah selesai
huhuh,penatnyrer,tapi puas,tahniah kepada pesrta dan penganjur,

hihi tak sempat nak buli trouver_99

Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-01-08 20:50


9.05pm, January 20th 2008, Saturday. blog.ukhwah.com :-D

Assalamualaikum semua... WAAHH!! Penatnya dirasakan bila sampai Pantai Hillpark.. (rumah sewa).
Tapi memang bess JK tadi. Tanx to Immad as a coordinator. Really appreciate your effort and
for the awesome event. Dan minta maaflah saya datang lambat, penat struggle terkejar-kejar
lepas informal lecture (actually a workshop of sign language - bahasa isyarat untuk orang pekak,
saya dipaksa hadir oleh lecturer saya sehingga berasa kecewa dengan UM dan bercadang untuk tukar
amikk medic pulak katt UIA). But its fine. At least I already can interact dengan orang pekak dengan menggunakan bahasa isyarat, the basic sign that had been learned. HUHH!!! OHH, hari ini jugak baru kenal dengan seorang jejaka nick Tok_Imam (HUHH!! Ingat orang tua mana laahh!!) and one more, nick Farishah, the Singaporean if Im not mistaken (Welcome to Malaysia. WAHAHAHAHAHHH!!!). Dia, seolah-olah wanita Melayu terakhir yang garang umpama Miss Syahidatul, takuutt...



Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-01-08 20:51


OHH, Mr Aye, tanx for treat me a roti canai and teh tarik dalam minum petang, bersama Azhar (mohamad the innocent), Ikram (trouver_99 yang handsome), Shahid(yang comeeeeelll sangat, rasa nak cubit saja pipi dia)-he's not registered yet. Dan detik-detik bess adalah bergambar depan tangga besar plekk selepas melambai-lambai katt Khalifa dan isterinya Rumaishaa ketika mereka baru bertolak. Kemudian balik naik LRT turun di stesen Kerinchi, my bike was left there. Sepanjang perjalanan dalam LRT Miss simple_shida kelihatan penat. Saya pun penat jugakk, malasnya nak riding ke Hillpark dengan Yamaha Lagenda-110 kesayanganku.
p/s: Sesiapa yang pertama kali berkenalan dengan saya and first time had met me, selamat menjalin persahabatan, semoga ukhwah terjalin. Dan sesiapa yang telah lama kenal, "Adakah saya jugak garang? HIIHHUUUHHOOEEE!!!!! " Tak kenal maka tak tahu, tak ikan maka tak ayam. Well, just trying to make it as a simple logic mathematical function. HIIEEEE.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-01-08 21:07


OOHH!!! Sebelum saya terlupa.

Jemput-jemputlah join trip jK pembUkA tirAi 08 dengan kami di Melaka.
Boleh join saya mandikan dan bagi makan buaya di Taman Mini Malaysia- Taman Buaya.. JOIN TAUU!!!! Cepat!!! Ia adalah lebih besss daripada menonton Naruto. Cepatt!!! Well, I love to make some comparison. Hope you all can tolerate with it. HHIIHHUUHHOOEEE!!!! -Sekian, Mohammad Shafiq-

1. p/s: Kak Yati... nak gambaarrrr!!!! Could you please mail to me? If you dont mind...
2. Cehh!! Biadab dinda kakisamun!!! Berani dinda tipu kanda!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-01-08 22:38


apa dah terjadi kat syafiq ni?macam ada yang tak kena saja,huhuhahhaha

Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

trouver_99
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6933
Posting: 1603
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-01-08 22:40


!!! QUOTE !!!

hihi tak sempat nak buli trouver_99


oooo...ada niat dalam hati tu......
ewah...pakat bersatu padu ye hampa ni.......... :jangan:

apapun...selamat berukhwah...


-----------------

= think Islam , think Globally , think Reality =


Bookmark and Share

    


  Member Information For trouver_99Profil   Hantar PM kepada trouver_99   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-01-08 22:45


oooo...ada niat dalam hati tu......
ewah...pakat bersatu padu ye hampa ni..........

hehe nak tubuhkan kelab pembuli ukhwah lah pula,owl_um boleh jadi ketua,kikikiki

Kenapa lah nakai bona den ni?


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-01-08 22:56


erm okla sepintas lalu program ni,erm

untuk ciapkan cenderahati tu,ajk ana terpaksa tidur pukul 4 pagi,hihihi(thank you even tak register lagi sebab tolong imad)

erm lepas itu besok subuh macam besar,terus saja mandi dan prepare untuk video presentation(huhuhu bawu buat,tu buruk tu)

erm,dek kerana akur akan rahan PM suruh pergi pukul 9.30(jangan janji melayu katanya)ana pun sampai kat sana pukul 9.20,huhu tak ada org,ada ajk ana j,irwan,huhu PM sampai lambat sikit,kasihan PM pergi photostat phamplet kat lua uia,

erm dalam kelam kabut tu,tiba-tiba muncul akhi MAHYUDDIN,huhu,ingatkan technician nak sabotaj program,penye peserta,he dek kerana ada tak tau ana siapa,ada pgl ana akak,huhu sedih betul,lepas itu ada offer diri nak buat tu nak buat ni,erm quite good,jarang jumpa org gni,ringan tulang,

erm majlis bertambah klam kabut bila kak shida dan the datang,tak ada siapa nak ncharge kat dwan,sebab i1ve to jmpt depa,last2 kak wani yang tolong jmpt,paling tak tahan,jmpt AYE,adush,salah direction!!!

tapi alhamdulillah,semua ok,tapi very thank you to PM dan mahyuddin

t pas ni,siapa nak ikut ana buat kem motivasi kat maahad johor dan maktab mahmud langkawi?

jom ikut imaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad

heheh

untuk laporan formal,tg simple shida

Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

trouver_99
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6933
Posting: 1603
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 21-01-08 06:46


betapa kesusahannya beliau bekerja keras tu......tahniah lah kepada yang pergi tolong menjayakan .....


-----------------

= think Islam , think Globally , think Reality =


Bookmark and Share

    


  Member Information For trouver_99Profil   Hantar PM kepada trouver_99   Quote dan BalasQuote

firdaus_9
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16983
Posting: 703
Dari: Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-01-08 08:57


erm ikram, bhy kalau maton tubuh kelab nanti... dia ada taekwando huhu! :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For firdaus_9Profil   Hantar PM kepada firdaus_9   Pergi ke firdaus_9's Website   Quote dan BalasQuote

mukmin0904
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21142
Posting: 298
Dari: petaling jaya

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-01-08 11:00


maaf sangat-sangat tak dapat datang liqa hari itu.ada hal lain yang lebih aula.afwan ikhwah2 semua

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukmin0904Profil   Hantar PM kepada mukmin0904   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-01-08 13:33


Pada 21-01-08 11:00 , mukmin0904 posting:

!!! QUOTE !!!

maaf sangat-sangat tak dapat datang liqa hari itu.ada hal lain yang lebih aula.afwan ikhwah2 semua


ish2.mungkir janji,penat ana tunggu,hehe,


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-01-08 13:36


Pada 21-01-08 08:57 , firdaus_9 posting:

!!! QUOTE !!!

erm ikram, bhy kalau maton tubuh kelab nanti... dia ada taekwando huhu! :D



hehe kita ada taekwando saja,ikram ada TALI PINGGANG HITAM,dah lah tinggi ,huhuhu,kena pergi belajar kat china ni,wushu o kungfu,hihihi

ana belajar sampai biru saja,lepas itu stop,cukupla ada asas


hehe firdaus pun tak boleh buli ana erk,

jaga2 :jangan: :jangan:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-01-08 15:11


.. tahniah kepada penjaya2 yang menjayakan:bunga:.. betul ke bahasa Melayu aku ini:berfikir:..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

hurun_ein
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4470
Posting: 317
Dari: utm, skudai

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 21-01-08 15:31


:-) salam'alaik...meriahnyer..seronok baca kisah antum....maaflah ana tak dapat nak pergi...dr uTm pun tak ada wakil...asif kasiran...


-----------------
ana..ukhtukum fil Islam..


Bookmark and Share

    


  Member Information For hurun_einProfil   Hantar PM kepada hurun_ein   Pergi ke hurun_ein's Website   Quote dan BalasQuote

azree_mh
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.04.2007
Ahli No: 29809
Posting: 92
Dari: Dari mandala kesumat

Johor  


posticon Posting pada: 21-01-08 15:59


Maaf tak dapat hadirkan diri.. Dalam minggu lepas ridhuan suruh jadi ajk... Tapi tiba-tiba kena pergi Pulau Pinang wakil UIA untuk chess tournament. Minta maaf banyak-banyak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For azree_mhProfil   Hantar PM kepada azree_mh   Pergi ke azree_mh's Website   Quote dan BalasQuote

firdaus_9
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16983
Posting: 703
Dari: Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-01-08 15:59


ana taekwando sampai biru juga :D lepas itu kena stop, sebab kena operation belah perut ana kat hospital masa form 3, lepas tu doktor suruh ana cuti selama 2tahun untuk tidak join taekwando spanjang masa tu... so lepas masuk IPT, tak ada pula taekwando...sampai lah sekarang :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For firdaus_9Profil   Hantar PM kepada firdaus_9   Pergi ke firdaus_9's Website   Quote dan BalasQuote

are_peace82
WARGA SETIA
Menyertai: 06.10.2006
Ahli No: 26802
Posting: 412
Dari: Kelantan & Kajang

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-01-08 17:20


Pada 21-01-08 15:59 , firdaus_9 posting:

!!! QUOTE !!!

ana taekwando sampai biru juga :D lepas itu kena stop, sebab kena operation belah perut ana kat hospital masa form 3, lepas tu doktor suruh ana cuti selama 2tahun untuk tidak join taekwando spanjang masa tu... so lepas masuk IPT, tak ada pula taekwando...sampai lah sekarang :)


kenapa belah perut? Beranak ke? :lol: :lol: :lol:


-----------------
http://prepaid4u.net/?id=are_peace

Sekadar duit tambahan.


Bookmark and Share

    


  Member Information For are_peace82Profil   Hantar PM kepada are_peace82   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-01-08 17:36




Kenapa belah perut? Beranak ke? :lol: :lol: :lol:



ada k lelaki beranak abe hafiz?



-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

trouver_99
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6933
Posting: 1603
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 21-01-08 17:57


wah wah...hebat rupanya immad ni.ada taekwondo pangkat tok guru tu.sure tok imam gerun.

dulu pernah juga belajar time sekolah menengah,tapi tak lah tinggi pun.lepas tu sambung belajar tai chi time foundation.seronok juga lah.then tak sambung dah bila pindah kampus.sekarang ni tak ada sangat dah lah.lama tak praktis pun..

teringin nak belajar pedang samurai pula.tapi tak jumpa lagi sapa yang boleh ajar...teringin nak jadi samurai....hehehehe...

ist ist..cakap punya ramai nak mai,balik-balik laki saja yang sikit.tak pueh hati betul....


-----------------

= think Islam , think Globally , think Reality =


Bookmark and Share

    


  Member Information For trouver_99Profil   Hantar PM kepada trouver_99   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 22-01-08 09:56


KEHADIRAN AJK PELAKSANA LIQA’ MAHASISWA
UNIVERSITI ISLAM ANTARABANGSA, GOMBAK.
20 JANUARI 2008- AHAD.
10.00 PAGI – 5.00 PETANG.

PENGARAH LIQA’ :
Mohd Ridhuan Bin Che Husin – tok_imam
            
TIMBALAN PENGARAH:
Halimaton Binti Mohamad - immad

SETIAUSAHA:
Adillah Binti Bakhari - aikol
    
BENDAHARI:
Mohd Zahid Bin Mastal
    
TENAGA PELAKSANA

1. Siti Syazwani Binti Adnan
2. Yulee Binti Edi
3. Sarah Binti Yasin
4. Irwan Binti Marlus
5. Nur Fitrina Bin Kamarudin
6. Rozana Binti Abd. Ghani
7. Muhammad Mahyuddin Bin Jalel
8. Nur Hazwani Binti Hamid


Peserta yang hadir

Majlis Tertinggi – MT Ukhwah.com
1.Hanan
2.Istisafa
3.simple_shida
4.sadiqah
5.littlemuslimah
6.khalifah
7.rumaishaa

Team Events
1.are_peace82
2.owl_UM
3.trouver_99
4.mohamad
5.syahidatul
6.immad

Sahabat Ukhwah.com dan hadirin yang hadir

Muslimat
1.Duratul Kamilah -dueramiela
2.Nurul Rahmah
3.Hanisah – hanisah_syahidah
4.khairunnisa’ – nisa’
5.naimah – naimah
6.lina mursyidah – lamyanunalif_mursyidah
7.nur fitrina
8.rozana
9.fatimah az Zahra
10.farishah

Muslimin
1.Ahmad Syahid
2.firdaus_9
3.aye
4.sahabat dari UIAM

** Ada sahabat yang tidak mendaftarkan diri.. jadi, ana hanya menaipkan nama yang tertera dalam kedatangan sahaja. Harap maklum.



Bismillahirrahmannirrahim..
Berikut laporan tidak formal mengenai LIQA’ MAHASISWA untuk program Portal Ukhwah.com bagi pra pembuka tirai JK 2008.

Ana bersama adik-adik legenda colleges dueramiela.rahmah.syahid berlepas dari bumi mantin seawall jm8.00pagi.
( maaf ye syahid kak lambat sikit..huhu.)

Destinasi menuju ke ktm batang benar.. turun di kl sentral. Kemudian bertukar LRT Putra ke terminal PUTra. Sampai stesen Wangsa Maju.. tercipta JK dalam lrt.. dueramiela nampak seorang sahabat ukhwah.com sadiqah…hehhe..
maka, kami ber4 dalam lrt yang sama.

Sampai terminal PUtra. Kami bereempat naik bas RapidKL bersama. Sampai gate UIAM. Alamak.. pokcik JAGA tu.. tanya ni nak pergi mana? Ana jwblaa nak p IRK..bla..bla.. em, kena lah ambil kad PELAWAt..hehe..maka, kami ber4 turun bas.. menuju ke kaunter guard.eh.. jumpa lagi seorang sahabat ukhwah.. are_peace82.. aiwah.. anta datang ye..=)

dah pegang tag PELAwat, kami melangkah kaki ke bangunan IRK..petunjuk diberikan jumpa TANGGA besar.. memang dah nampak.. untuk mengkonfirmakn tempat liqa’ ana call immad. Ok.. sohih dah.. menunggu littlemuslimah menjemput kami ber4.

Sambil immad turut serta menjemput kami.. satu adegan yang tidak semena-mena berlaku.. immad ni tak boleh jadi tourist guide..hehe.. kok salah jalan ni.. kami naik tangga turun tanggaa dibueknye..hehehe..

Akhirnya.. lokasi sasaran dijumpai. Kelihatan aikol dan sahabat dah menjadi penunggu setia di meja kaunter. Kami mendaftarkan diri.. dan melangkah kami ke dewan kuliah.

Aiwah.. lama sungguh ana tak jejak kaki ke dewan kuliah.. huhu.. windu nak ngaji lagi…=)

Dalam beberapa minit. Tiba pula cik presiden HANAN.kak istisafa dan syahidatul. Diikuti dengan beberapa sahabat lain..

majlis LIQa’ bermula dalam lingkungan jm11++
Ucapan dari MC.. ana tak pasti empunya namanya.. memang tak kering gusi dengan kalam yang bersahaja dilontarkan oleh MC ni..

Liqa’ dimulakan dengan alunan kalamullah.. seusai bacaan ayat AL Quran dihabiskan.. ucapan pengarah LIQa’ yakni tok_imam bermula. Next.. diteruskan dengan slot ceramah dari Ustz Shaari.

Pelbagai input.pesanan.cadangan yang disampaikan oleh ustaz yakni tentang peranan MAHASiwa kini.. tajuk yang dikupaskan
“ Mahasiswa Penjana Kebangkitan Ummah”

memang topic yang mantop bilamana dibincangkan dengan wakil exMahasiswa UIAm ni..
Harapan serta pesanan untuk yang hadir.. moga antum kutip dan gerakkan anjakan paradigma antum bagi melakukan transformasi diri serta taklifan yang sewajarnya dilaksanakan.. MAHAsiswa membawa maksud yang begitu mendalam.. erm.. eh.. ana pulak nak kupas..ehhe.. so, make it balance between your taklifan yakni tanggujawab serta study..

Sebelum slot QnQ dijalankan.. slide show tentang JK yang lepas ditayangkan pada hadirin. Kemudian, sesi soal jawab diadakan.. Slot pertama ditangguhkan seketika bagi memberi laluan untuk solat zohor dan makan tengah hari.

Jm2.40++ slot kedua bermula.. slide show mengenai sejarah Ukhwah.com serta nadi Penggerak Ukhwah.com ditayangkan. Slot ini ana handle seketika.. bagi mengExplainkan a bit tentang JK serta sejarah Ukhwah.com

Next, sesi taaruf dijalankan.. ( maaf pada barisan muslimat.. pada mulanya, memang ana merangcang untuk asingkan taaruf ni.. namun, kehadiran pun tak begitu yang dijangkakan.. maka, slot taaruf berlangsung dalam dewan kuliah juga.. jadinya.. setiap hadirin yang hadir masing-masing taaruf diri.. memberi komentar tentang JK. Pengisian ukhwah.com dan lain-lain hal berbangkit..

Perbincangan serta makluman tentang JK dengan rancak..hehe.. hingga jm4.30++
Liqa ditangguh dan sesi jualan produk ukhwah.com berlangsung..

Antum yang datang antara yang bertuah.. kerna antum adalah pelanggan PERTAMa membeli beg galas yang pelbagai VERSI.. KUNING.MERAH.HIJAU.BIRU
Begitu juga pen Ukhwah.com. pen HIJAU dah habis.. waduh.. tak sempat ana nak grab..


Erm.. pada sahabat yang tidak hadir di liqa’ ni.. nak produk baru ni..
Boleh pm KHALIFAH.RUMAISHAA.au ana simple_shida
Cepat dapatkan produk ni.. selagi stok masih ada.. hehe..

Jika antum memang sayangkan Ukhwah.com.. tunjukka rasa SAYANg serta membelilah sambil MENDERMa bagi DANA ukhwah.com untuk server network Ukhwah.com dan Events ukhwah.com….Syukran jiddan pada yang banyak support usaha ukhwah.com ni…

Akhir liqa’.. sesi bergambar dilaksanakan.. muslimin dengan gaya aksinye.. muslimat turut tak lepaskan peluang..ehehe.. sebelum liqa berakhir, diskusi tentang JK ke melaka telah berlangsung dengan sahabat yang akan ke melaka.. pembahagian driver dan passengers diaturkan.. moga segala perancangan dipermudahkan..amin..

Sekalung PENGhargaan TAhniah SYabas pada BArisan PELAksana Liqa MAHASISWA versi UIAM.. pada semua AJK yang terlibat.. moga segala kudrat antum.. titisan peluh.keringat tenaga.masa yang dilaburkan untuk menjayakan LIQA ni.. ada nilai disisinya.. AMIN.. barakallah…

Jadikan liqa ni satu platform untuk antum bergerak aktif dalam menjana program-program yang akan datang.. biiznillah..

Pada antum.. antunna yang hadir syukran atas komitmen
yang padu untuk LIqa ni..
geng dari uia nilai.. syukran atas komitmen yang ditunjukkan..
walupun ada exam.. seusai exam.. terus meluru ke UIAM gombak..
Begitu juga dengan owl_Um.aye dan lain-lain yang turut mengIMARahkan Liqa’ UIAM..walupun lewat… atas dasar semangat Ukhwah..
datang juga ke JK.. =)

Mohon kemaafan dari ana simple_shida atas segala keterlanjuran kalam.. dan sewaktu dengannya.. syukran jiddan wa ilalliqa’ di JK lain..

Gambar JK boleh ditatap di sini..
Kalau belum muncul.. tunggu deh…. Bila.. tungggu ye…
Akan diUPload kemudian..


http://ukhwahevents.fotopages.com/


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 22-01-08 12:06


Pada 20-01-08 20:50 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

9.05pm, January 20th 2008, Saturday. blog.ukhwah.com :-D

Assalamualaikum semua... WAAHH!! Penatnya dirasakan bila sampai Pantai Hillpark.. (rumah sewa).
Tapi memang bess JK tadi. Tanx to Immad as a coordinator. Really appreciate your effort and
for the awesome event. Dan minta maaflah saya datang lambat, penat struggle terkejar-kejar
lepas informal lecture (actually a workshop of sign language - bahasa isyarat untuk orang pekak,
saya dipaksa hadir oleh lecturer saya sehingga berasa kecewa dengan UM dan bercadang untuk tukar
amikk medic pulak katt UIA). But its fine. At least I already can interact dengan orang pekak dengan menggunakan bahasa isyarat, the basic sign that had been learned. HUHH!!! OHH, hari ini jugak baru kenal dengan seorang jejaka nick Tok_Imam (HUHH!! Ingat orang tua mana laahh!!) and one more, nick Farishah, the Singaporean if Im not mistaken (Welcome to Malaysia. WAHAHAHAHAHHH!!!). Dia, seolah-olah wanita Melayu terakhir yang garang umpama Miss Syahidatul, takuutt...




tak payah nak tkot dengan saya...saya tak makan org pun...saya garang??iyakah...saya baru saja tanya soalan sikit awak dah nak gabra...rilex ah k.... dan im not wanita melayu terakhir...sebab kat sini masih ada ramai wanita lagi...huhu


-----------------
strong minds talk about ideas, weak minds talk about people.


Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-01-08 14:54


.. tak datang juga si njawa_adila ek:lol:.. beria-ia dia tanya.. hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 22-01-08 15:10


kaki samun pergi ke?
ala, melepas nak jumpa meke

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

najwa_adila
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.07.2005
Ahli No: 17677
Posting: 288
Dari: Ardhullahil Waasi'ah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-01-08 15:15


Pada 22-01-08 14:54 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. tak datang juga si njawa_adila ek:lol:.. beria-ia dia tanya.. hehe..


pembetulan ejaan nama 'najwa_adila' :sopan: ..maaf lah kakisamun..hajat hati memang nak pergi tapi tak sampai hati biarkan kawan yang ada jadual terapi hari tu pergi naik ketapi..kalau setakat demam biasa tak apa..

kakisamun sendiri da baca dalam ruangan luahan hati kan...maaf lah ye


-----------------
Tiada Aku Tanpa-Mu...
cute


Bookmark and Share

    


  Member Information For najwa_adilaProfil   Hantar PM kepada najwa_adila   Pergi ke najwa_adila's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-01-08 15:41


tahniah buat immad and thegeng........


p/s,,, :-( sedih tak ada makan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 22-01-08 18:29


Assalamualaikum...

pertama sekali nak ucap tahniah buat TEAM penggerak Event ini.
alhamdulillah.... BEST.

tertunggu-tunggu juga kedatangan KAKI SAMUN ni...
tapi... menghampakan sahaja....     ( tak boleh percaya cakap kaki samun ini ??? ).


*wah... semua dok cerita pasal tali pinggang ni... ana pun ada tali pinggang juga. warna hitam lagi tu. (hehehe.... tali pinggang getah saja)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-01-08 21:24


assalamualaikum...
first...syabas kepada team yang anjurkan event ni..memang best ecen tak sempat nak dengar ceramah..
almaklum lah hari tu exam..jadi habis exam terus pergi gombak..
tapi bila sampai hall dah nak habis sesi Q&A..
tapi dapat lah input sikit-sikit..
alhamdulillah..dapat kenal dengan ramai lagi sahabat-sahabat ukhwah yang baru...
to kak sadiqah:kak..nanti saya nak gambar yang kita ambil 2 org tu ek..hehehe..
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-01-08 21:58


huhuhu dah lama tak buka ukhwah, buka saja JK dah lepas :sopan:

p/s: teringin juga nak pergi JK sebagai the invisible man 8-)


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

firdaus_9
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16983
Posting: 703
Dari: Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-01-08 22:09


ana kena bedah sebab perut ana menghadapi masalah :)
doktor kata, ana nya tali perut terikat2, menyebabkan ana mnyerang kesakitan perut yang teramat2, sampai muntah2... muntah kuning pula tu huh!? :O

tak mengapa, tu cerita lama heh! :D

p/s: eh2, beranak pula :P

Bookmark and Share

    


  Member Information For firdaus_9Profil   Hantar PM kepada firdaus_9   Pergi ke firdaus_9's Website   Quote dan BalasQuote

mukmin0904
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21142
Posting: 298
Dari: petaling jaya

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-01-08 22:14


Pada 21-01-08 13:33 , immad posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-01-08 11:00 , mukmin0904 posting:

!!! QUOTE !!!

maaf sangat-sangat tak dapat datang liqa hari itu.ada hal lain yang lebih aula.afwan ikhwah2 semua


ish2.mungkir janji,penat ana tunggu,hehe,



ni yang rasa bersalah sangat ni....insyaAllah event2 akan datang ana join.tapi jangan lupa roger2 ek?al-maklumlah,kat sini seorang-seorang saja.


-----------------
Tidak akan kamu berasa gundah walaupun sekali jika kamu tahu apa yang kamu cari


Bookmark and Share

    


  Member Information For mukmin0904Profil   Hantar PM kepada mukmin0904   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-01-08 06:41


Pada 21-01-08 17:57 , trouver_99 posting:

!!! QUOTE !!!


ist ist..cakap punya ramai nak mai,balik-balik laki saja yang sikit.tak pueh hati betul....



nak buat bagaimana... gitulah yang berlaku di mana-mana pun... spesis yang makin pupus di IPTA :P..

tahniah dan terima kasih kepada tenaga2 pelaksana: immad, tok imam dll.. kerana menjayakan majlis liqa' ni... berilmiah, bermanfaat dan merapatkan ukhwah.. :) walau terasa letih di akhir hari... huhu...

balik tu jalan jem... rupa-rupanya ada pesta layang-layang kat tepi jalan area gombak itu.. kami geng2 dari PJ (hanan, istisafa and me) sampai rumah dekat2 maghrib...

gambar-gambar yang diambil pula... kepada orang-orang yang bertanggungjawab, minta tolong forward di email lah ye... macam biasa.. :) terima kasih...

saya pun taekwando juga... tapi tali pinggang kuning jeq. kira ok lah dari tak ada apa langsung kan..
hikss :D karate pun ada belajar..

p/s: erm.. mana ada saya garang kan?... owl ni.. huuu :cry:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-01-08 09:55


Pada 22-01-08 15:10 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

kaki samun pergi ke?
ala, melepas nak jumpa meke


.. alamak.. aku sendiri pun tak pergi lah daeng.. saja aku nyakat si najwa tu:lol:..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-01-08 16:06


Pada 22-01-08 22:14 , mukmin0904 posting:

!!! QUOTE !!!





ni yang rasa bersalah sangat ni....insyaAllah event2 akan datang ana join.tapi jangan lupa roger2 ek?al-maklumlah,kat sini seorang-seorang saja.


hehe sajela nak sakat ada,erm tak mengapa,t datangla jk lain pula


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-01-08 16:13


Pada 22-01-08 15:41 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

tahniah buat immad and thegeng........


p/s,,, :-( sedih tak ada makan....


bakpo dok royak,ado makanan vip terlebih beli,boleh buwi anda demo kalau royak ritu


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 23-01-08 16:27


Assalamualaikum
hmm..bestnya...so sad... I can't attend each and every program...huhu..so far away...(not too far lah..but still need a strong financial to move from Kuantan to KL...uhuk...)



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-01-08 16:40


Pada 23-01-08 16:27 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
hmm..bestnya...so sad... I can't attend each and every program...huhu..so far away...(not too far lah..but still need a strong financial to move from Kuantan to KL...uhuk...)


if you cant attend,still ok,you pray 4 the program dan the members,hihihihi


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 23-01-08 17:13


Assalamualaikum
erm...betul jugak ye immad...kenapa tak pernah bermain di hati ini....apatah lagi terngiang ngiang.... :berfikir:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ToK_iMaM
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1071
Posting: 183
Dari: ...NeGeRi $eRaMbI [email protected] ®..::iSLaM iS Da WaY oF LiFe ::..©..:: IIUM ::..

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-01-08 19:56


salam...
hemm...asif lambat reply,anyway,thniah pada semua komiti+bidang terjun+tetamu yang hadir pada hari itu..

walaupun letey+ngatuk, tapi liqa tu tetap berjaya dengan kehadiran antum sekalian..

alhamdulillah lah..apa yang dirancang ,berjalan dengan lancar walaupun kehdiran yang ditarget adalah 50org...tapi walaupun peserta tak sampai target..tapi kerana MT da turun..da cover semua balik dah...thank you kat semua especlly nya kat asst ana...heheh....Sorry lah ye..banyak suruh buat kerja...harap kita dapat berrkerja lagii....

apapun...liqa itu berjaya dengan cemerlang...thank you!!:)


-----------------
Ketahuilah kiranya kebahagiaan orang yang dikuasai oleh kemalasan, maka beratlah mereka untuk berjuang, berlatih dan bekerja untuk sucikan diri dan akhlak.


Bookmark and Share

    


  Member Information For ToK_iMaMProfil   Hantar PM kepada ToK_iMaM   Pergi ke ToK_iMaM's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» LIQA UKHWAH MAHASISWA UIA+OTHER UNIVERSITI

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.171167 saat. Lajunya....