Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 16-04-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Every closed eye is not sleeping and every open eye is not seeing

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 58
Ahli: 0
Jumlah: 58




  Yang Masuk Ke Sini
muslimin23: 23 hari yang lalu
ronniefinancehome: 34 hari yang lalu
MTMKi: 44 hari yang lalu
usop79: 45 hari yang lalu


Pengetahuan Am
Topik: jom kongsi ramai.........


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengetahuan Am
    »» jom kongsi ramai.........

Please Mendaftar To Post


Oleh jom kongsi ramai.........

2h471f
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.11.2007
Ahli No: 31854
Posting: 44

Kelantan  


posticon Posting pada: 30-12-07 21:47


assalamualikum................

apa kata ramai-ramai kongsi mutiara kata tak pun kata pujangga ke apa-apa saja lah sebagai pembakar semangat tak kisah lah pasal apa pun kita pakat2 share ramai-ramai hehehe...........


kalau berminat silakan lah ye jangan segan2 tambah ag hehehe.... :-D
:-P :lol:

ini dari saya dulu ambil dalam web lain juga jangan marah :-P

    * Menangisi perpisahan akibat gagal bercinta adalah satu pembaziran mutiara jernih kita dan juga menguji sejauh mana kebodohan kita tetapi dengan menangisi dan menyesali akan dosa kita lantas meminta pengampunan dariNya akan lebih menjamin dunia dan akhirat*

Bookmark and Share

    


  Member Information For 2h471fProfil   Hantar PM kepada 2h471f   Quote dan BalasQuote

Hibatullah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.04.2007
Ahli No: 29793
Posting: 305
Dari: bumi Allah-sumut

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 30-12-07 22:05


salam
ceh-ceh, ni pulak dari saya copi entah dari mana.

         jerat percintaan
dalam pertemuan ini
kita sudah terperangkap
dalam jerat percintaan
yang tidak di sangkakan

Aku jadi lupa siapa diriku ini
engkau juga dihanyutkan
oleh arus percintaan
tapi apabila aku sedar diri
siapa aku ini
aku tertanya sendiri
apakah akan terjadi

oh apakah kita kan teruskan
di dalam arus percintaan
perlukah kita untuk berkorban
demi pertahankan kebahagiaan

dalam persimpangan ini
ku masih terus menanti
dalam rasa keharuan
di manakah akhirnya?

Bookmark and Share

    


  Member Information For HibatullahProfil   Hantar PM kepada Hibatullah   Quote dan BalasQuote

Hibatullah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.04.2007
Ahli No: 29793
Posting: 305
Dari: bumi Allah-sumut

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 30-12-07 22:10


hihi... baru saya perasan ini rupa-rupanya lagu

Bookmark and Share

    


  Member Information For HibatullahProfil   Hantar PM kepada Hibatullah   Quote dan BalasQuote

2h471f
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.11.2007
Ahli No: 31854
Posting: 44

Kelantan  


posticon Posting pada: 30-12-07 22:19


Pada 30-12-07 22:05 , Hibatullah posting:

!!! QUOTE !!!

salam
ceh-ceh, ni pulak dari saya copi entah dari mana.

         jerat percintaan
dalam pertemuan ini
kita sudah terperangkap
dalam jerat percintaan
yang tidak di sangkakan

Aku jadi lupa siapa diriku ini
engkau juga dihanyutkan
oleh arus percintaan
tapi apabila aku sedar diri
siapa aku ini
aku tertanya sendiri
apakah akan terjadi

oh apakah kita kan teruskan
di dalam arus percintaan
perlukah kita untuk berkorban
demi pertahankan kebahagiaan

dalam persimpangan ini
ku masih terus menanti
dalam rasa keharuan
di manakah akhirnya?


aik macam kenal saja.......
boleh lerrr
hehehehe :lucu:

Bookmark and Share

    


  Member Information For 2h471fProfil   Hantar PM kepada 2h471f   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 30-12-07 22:47


Assalamualaikum
eh..hibatullah..macam lagu seorang datuk dan datin seri jeq... :berfikir:

P/S : pembakar semangat untuk apa ye...Kenapa dalam post kaki jiwang karat ye...



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

2h471f
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.11.2007
Ahli No: 31854
Posting: 44

Kelantan  


posticon Posting pada: 30-12-07 23:01


Pada 30-12-07 22:47 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
eh..hibatullah..macam lagu seorang datuk dan datin seri jeq... :berfikir:

P/S : pembakar semangat untuk apa ye...Kenapa dalam post kaki jiwang karat ye...



tu lah tak tau nak letak mana
so letak saja lah kat sini
hehehe
boleh kan
??


apa-apa topic saja tak kisah jiwang karat ke jiwang jiwa ke jiwang jiwang ke hehehehe.........

just share mutiara kata ............. :-P

ini lagi satu:

Paip yang kosong menghembuskan angin tetapi jika kepala yang kosong akan menghasilkan kegelapan

Bookmark and Share

    


  Member Information For 2h471fProfil   Hantar PM kepada 2h471f   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 30-12-07 23:05


Assalamualaikum
kalau begitu..nak kongsi puisi ummu tadi..best...

Bergunung mana pun harta, bukanlah kaya namanya, jika miskin budi bahasa..
Segagah mana pun diri, bukanlah namanya pahlawan, jika nafsu tidak dapat di lawan..
Secantik mana pun rupa nan ayu, bukanlah namanya ratu, jika buruk tingkahlaku..
Setinggi mana pun darjatnya, bukanlah namanya mulia, jika tiada iman di dada..
Melangit mana pun ilmu, bukanlah namanya bijaksana, jika tidak diamal & diguna..
Sealim mana pun warak, bukanlah namanya ulama', jika takbur & riak..

;-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

Administrator




posticon Posting pada: 30-12-07 23:08


Sudah ada topik ini. Sila semak dulu sebelum memulakan topik baru. Harap maklum

Bookmark and Share

    


  Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.101182 saat. Lajunya....