Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 05-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Kebahagiaan yang sebenar lagi utama terletak pada kemenangan dalam memerangi hawa nafsu dan menahan kehendak-kehendak yang berlebih-lebihan."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 63
Ahli: 0
Jumlah: 63




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 3 hari yang lalu
wyd1014: 11 hari yang lalu
haykal77: 19 hari yang lalu
Kakngah: 19 hari yang lalu
lidah-penghunus: 21 hari yang lalu


Kembalilah...
Topik: Ke mana 'columnis jiwang' saudara TengkuHaiqal kita???


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kembalilah...
    »» Ke mana 'columnis jiwang' saudara TengkuHaiqal kita???

Please Mendaftar To Post


Oleh Ke mana 'columnis jiwang' saudara TengkuHaiqal kita???

najwa_adila
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.07.2005
Ahli No: 17677
Posting: 288
Dari: Ardhullahil Waasi'ah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-12-07 16:38


maaf kalau posting ni tak penting..saya pun da lama sangat tak follow..da btahun2..rasanya ada lah dalam 2 tahun..buka balik harap-harap ada lagi saudara TenkuHaiqal kita berkarya..tapi nampaknya macam da tak ada saja..ada sesiapa yang tau?


-----------------
Tiada Aku Tanpa-Mu...
cute


Bookmark and Share

    


  Member Information For najwa_adilaProfil   Hantar PM kepada najwa_adila   Pergi ke najwa_adila's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-12-07 19:45


salam...
najwa_adila... rasanya, dah lama sangat tengkuhaiqal tak berkumandang di ruang udara ukhwah.com....
mungkin dia sangat sebok dengan perjuangan dalam pengajiannya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

ellys7086
Warga Rasmi
Menyertai: 02.07.2008
Ahli No: 33884
Posting: 11
Dari: Kuala Lumpur

blank   avatar


posticon Posting pada: 28-02-10 00:18


Tahun lepas pernah dengar tentang tengku haiqal dari kenalan diportal ukhwah,sekarang dengar cerita ada di riyard.tak berapa sihat sejak kemalangan beberapa tahun lalu.mengikut kata kenalan disini,tengku haiqal dah hilang ingatan.tak pasti betul ke tak.marilah sama-sama kita mndoakan kesejahteraannya dan dapat kembali meneruskan karya2nya disini.


-----------------
http://aroasis.blogspot.com- Dapatkan laptop dan hp dengan harga yang murah!!


Bookmark and Share

    


  Member Information For ellys7086Profil   Hantar PM kepada ellys7086   Pergi ke ellys7086's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.08247 saat. Lajunya....