Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-10-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Saya tidak sanggup menghapuskan kegelapan tetapi saya sanggup meneranginya.
-- John Newton

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Kuyi
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43139

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 53
Ahli: 0
Jumlah: 53




  Yang Masuk Ke Sini
umy_1510: 18 jam, 39 minit yang lalu


Suara Hatiku
Topik: ada ke???apa dia ye??boleh bagi tau??


Carian Forum

Moderator: Administrator, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» ada ke???apa dia ye??boleh bagi tau??

Please Mendaftar To Post


Oleh ada ke???apa dia ye??boleh bagi tau??

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 10:57


Assalamualaikum

nak tanya lah..
hati tengah sakit ni..
ada tak kerja yang tak payah nak cakap dengan org?
kerja apa agknya ye??
sesiapa boleh bagi tau..
rasanya tak salah kalau letak posting dalam suara hatiku..
sebab ni memang luahan hati pun..
sesiapa boleh tolong ke??
tolong lah...
dah bosan lah..
:-( :-( :-(


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

marsyalaila
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.10.2004
Ahli No: 12102
Posting: 278
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 10:58


ada..

tukang sapu..tukang kebun..tukang jahit..dan bermacam2 tukang lagi.. =)

Bookmark and Share

    


  Member Information For marsyalailaProfil   Hantar PM kepada marsyalaila   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 10:59


Pada 21-11-07 10:58 , marsyalaila posting:

!!! QUOTE !!!

ada..

tukang sapu..tukang kebun..tukang jahit..dan bermacam2 tukang lagi.. =)


lah betul-betul lah...
:-( :-(


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

marsyalaila
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.10.2004
Ahli No: 12102
Posting: 278
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:05


Pada 21-11-07 10:59 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 10:58 , marsyalaila posting:

!!! QUOTE !!!

ada..

tukang sapu..tukang kebun..tukang jahit..dan bermacam2 tukang lagi.. =)


lah betul-betul lah...
:-( :-(



jangan lah sedih2 dik..(adik agaknya :-D )
betul lah apa yang akak cakap tu..sungguh tak tipu pun..

adik..
segala masaalah yang kita hadapi tu, semua cabaran dalam kehidupan..kita kena kuatkan hati untuk menempuhinya..bukannya cuba untuk lari daripada masaalah tersebut..

maafla mungkin akak salah faham dengan posting adik kat atas tu..tapi jika adik betul ada masaalah dengan kerja adik sekarang (yang kena bercakap dengan orang), adik seharusnya cari jalan penyelesaiannya dengan baik..bukannya dengan melarikan diri daripada masaalah tersebut..

ok..ceria2 lah selalu..semoga berjaya dalam hidup.. ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For marsyalailaProfil   Hantar PM kepada marsyalaila   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:07


huhuhuhuh......
apa ni??? :cry: :cry: :-( :cry:


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-11-07 11:11


Pada 21-11-07 11:07 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

huhuhuhuh......
apa ni??? :cry: :cry: :-( :cry:


Cuba cakap sikit apa masalahnya..skurang2nye kami semua boleh tau :berfikir:


-----------------
Sesejuk Mata Memandang, Seindah Akhlak terpampang


Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:14


huhu...nak kerja yang tak payah nak cakap dengan org...
ada ke??
erm penting ke kena cakap tu???
tak best lah...


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:14


ada ke kerja yang tak payah cakap dengan org?rasanya semua kerja kita kena cakap dengan org..hmm..tukang2 sapu,kebun pun kena cakap jugakk..kalau org jumpa deme nak tanya direction jalan ke.drang kena tau juga..

apa masalah ni?

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

mrbr_2001
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22604
Posting: 169
Dari: Subang Jaya

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:16


betul itu.. bagitahu lah sekarang kerja apa? mungkin sekarang ini kerja call center agaknya.. sebab itu tesen maklum lah hari2 kena marah...

rasanya semua kerja kena cakap dengan orang kecuali orang yang yang bekerja itu bisu...

kerja makcik cleaner pun kena cakap apa?... kerja tukang2 pun kena cakap apa... kena tanya kat org yang menempah, berapa saiz nya, berapa panjang nya... so semua kerja kena bercakap

cuma tahap nak bercakap itu banyak or sikit

Bookmark and Share

    


  Member Information For mrbr_2001Profil   Hantar PM kepada mrbr_2001   Quote dan BalasQuote

marsyalaila
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.10.2004
Ahli No: 12102
Posting: 278
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:17


jadi tukang diam saja lah..boleh tak mama_iman?? hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For marsyalailaProfil   Hantar PM kepada marsyalaila   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:17


Pada 21-11-07 11:14 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

ada ke kerja yang tak payah cakap dengan org?rasanya semua kerja kita kena cakap dengan org..hmm..tukang2 sapu,kebun pun kena cakap jugakk..kalau org jumpa deme nak tanya direction jalan ke.drang kena tau juga..

apa masalah ni?


tak suka cakap dengan org.... :-( :cry:


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:18


Pada 21-11-07 11:14 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

huhu...nak kerja yang tak payah nak cakap dengan org...
ada ke??
erm penting ke kena cakap tu???
tak best lah...



.. ini luahan apa ni:berfikir:.. tak paham aku

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:19


Pada 21-11-07 11:17 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:14 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

ada ke kerja yang tak payah cakap dengan org?rasanya semua kerja kita kena cakap dengan org..hmm..tukang2 sapu,kebun pun kena cakap jugakk..kalau org jumpa deme nak tanya direction jalan ke.drang kena tau juga..

apa masalah ni?


tak suka cakap dengan org.... :-( :cry:



.. jadi doktor haiwan lah.. pas tu cakap dengan buruk kakak tua:lol:ahaks..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:19


Pada 21-11-07 11:18 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:14 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

huhu...nak kerja yang tak payah nak cakap dengan org...
ada ke??
erm penting ke kena cakap tu???
tak best lah...



.. ini luahan apa ni:berfikir:.. tak paham aku


tak paham ke??
buat-buat lah paham samun... :-( :cry:


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:21


Pada 21-11-07 11:19 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:17 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:14 ,


.. jadi doktor haiwan lah.. pas tu cakap dengan buruk kakak tua:lol:ahaks..


molek benar cadangan Tun penyamun ni...--->Tuan penasihat 25%


Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-11-07 11:21


Pada 21-11-07 11:17 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:14 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

ada ke kerja yang tak payah cakap dengan org?rasanya semua kerja kita kena cakap dengan org..hmm..tukang2 sapu,kebun pun kena cakap jugakk..kalau org jumpa deme nak tanya direction jalan ke.drang kena tau juga..

apa masalah ni?


tak suka cakap dengan org.... :-( :cry:



semua kerja kena cakap dengan orang dah sekarang rsnye..tak kira kerja kita berkait dengan komputer ke tak..kalau kita duduk kerja duduk ngadap komputer pun, still akan cakap dengan orang juga kalau nak tanya sesutu..Boleh dikatakan semua kerja kena cakap dengan orang..
Istilah bahasa "komunikasi itu penting sebagai alat perhubungan"..ini konsep yang ana ajar kat student..mentang2lah cikgu BM :lol:


-----------------
Sesejuk Mata Memandang, Seindah Akhlak terpampang


Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:22


Pada 21-11-07 11:19 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:17 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:14 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

ada ke kerja yang tak payah cakap dengan org?rasanya semua kerja kita kena cakap dengan org..hmm..tukang2 sapu,kebun pun kena cakap jugakk..kalau org jumpa deme nak tanya direction jalan ke.drang kena tau juga..

apa masalah ni?


tak suka cakap dengan org.... :-( :cry:



.. jadi doktor haiwan lah.. pas tu cakap dengan buruk kakak tua:lol:ahaks..


.. aku dah kasi cadangan dah.. cuba buat tau:welcome:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:23


Pada 21-11-07 11:21 , zulman posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:19 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:17 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:14 ,


.. jadi doktor haiwan lah.. pas tu cakap dengan buruk kakak tua:lol:ahaks..


molek benar cadangan Tun penyamun ni...--->Tuan penasihat 25%


.. aku "up" sikit.. jadi 30% wahai Tuan penasihat:lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:23


ye ke??
erm...best ke cakap??
tak penat ke??
diam tu kan best..
:-(
memang lah komunikasi tu penting...
tapi...
erm...entah lah...
betul lah tu semua.. :-(


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:25


Pada 21-11-07 11:22 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:19 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:17 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:14 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

ada ke kerja yang tak payah cakap dengan org?rasanya semua kerja kita kena cakap dengan org..hmm..tukang2 sapu,kebun pun kena cakap jugakk..kalau org jumpa deme nak tanya direction jalan ke.drang kena tau juga..

apa masalah ni?


tak suka cakap dengan org.... :-( :cry:



.. jadi doktor haiwan lah.. pas tu cakap dengan buruk kakak tua:lol:ahaks..


.. aku dah kasi cadangan dah.. cuba buat tau:welcome:


gila lah dia ni..
org serius...
dia maen2 pula..
tak budak perasaan ke??
huahuhahua...
malang betul... :-( :-( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:25


tak suka bcakap dengan org?kenapa?ni mesti ada org buat dia ya?pok drang.hehehe..

adik..dalam kehidupan seharian ni pun kalau bukan waktu bkje memang kita kena cakap dengan org..macam mana pula tak suka cakap?bsyukur lah anda punya nikmat untuk bcakap..cuba tengok org bisu macam mana?susah tau kehidupan dia..

anda kerja apa sekarang?

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:26


Pada 21-11-07 11:23 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

ye ke??
erm...best ke cakap??
tak penat ke??
diam tu kan best..
:-(
memang lah komunikasi tu penting...
tapi...
erm...entah lah...
betul lah tu semua.. :-(



.. apa sebenarnya punca masalah anda ini budak kecik oi.. cerita lah biar jelas sikit.. macam mana kami semua nak tolong:berfikir:..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:28


Pada 21-11-07 11:14 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

huhu...nak kerja yang tak payah nak cakap dengan org...
ada ke??
erm penting ke kena cakap tu???
tak best lah...



.. ada lagi satu kerja.. anda jadi pengantara bahasa isyarat macam kat berita TV1 tu.. tak payah cakap dengan org.. anda diam tapi kena goyang2kan tangan lah:-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:28


Pada 21-11-07 11:23 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

ye ke??
erm...best ke cakap??
tak penat ke??
diam tu kan best..
:-(
memang lah komunikasi tu penting...
tapi...
erm...entah lah...
betul lah tu semua.. :-(



bukan lah best atau tak bcakap tu..tapi kita memang perlu..habis tak nak bcakap nak guna bahasa isyarat ke?lagi tak best dan memenatkan..gerak tangan gerak kaki.. :lol: baik gerakkan mulut dan lidah and sikit untuk manfaatkan kepada yang baik..apa yang tapinya?

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

mrbr_2001
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22604
Posting: 169
Dari: Subang Jaya

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:28


kalau nak kursus dari tak suka bercakap kepada suka bercakap boleh jumpa dengan saya...

dah ramai anak murid telah saya latih.. hingga tahap melebihi saya...

addinulhuda belum cerita lagi apa masalah nya...
memang lah awak tak suka bercakap, tapi cuba terangkan sikit dengan sapa awak tak suka bercakap, or perasaan yang macam mana bila awak bercakap dengan orang

Bookmark and Share

    


  Member Information For mrbr_2001Profil   Hantar PM kepada mrbr_2001   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:31


.. itu lah pasal.. cerita pun tidak pucuk pangkal.. pas tu buat "icon" sedih pula.. apada budak ni:lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:33


slowly lah en.kakisamun oitt..bagi dia masa untuk cerita..bukan boleh keluar semua sekali gus..kalau keluar kan semua mesti dr lidah yang tak melalui tapisan akal..takut lebih kepada yang emosi dan tak rasional..
[ Telah diedit oleh: mama_iman pada 21-11-07 11:34 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:34


Pada 21-11-07 11:33 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

slowly lah en.kakisamun oitt..bagi dia masa untuk cerita..bukan boleh keluar semua sekali gus..kalau keluar kan semua mesti dr lidah yang tak melalui tapisan akal..takut lebih kepada yang emosi dan tak rasional..


betul tu kak..
apa lah...lelaki memang macam tu..
bluwekkk... :-P :-(
tak reti menyabar...


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:35


Pada 21-11-07 11:25 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:22 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:19 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:17 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:14 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

ada ke kerja yang tak payah cakap dengan org?rasanya semua kerja kita kena cakap dengan org..hmm..tukang2 sapu,kebun pun kena cakap jugakk..kalau org jumpa deme nak tanya direction jalan ke.drang kena tau juga..

apa masalah ni?


tak suka cakap dengan org.... :-( :cry:

:-( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:



susah nak jaga dia ni hehehe..


Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:36


Pada 21-11-07 11:35 , zulman posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:25 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:22 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:19 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:17 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:14 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

ada ke kerja yang tak payah cakap dengan org?rasanya semua kerja kita kena cakap dengan org..hmm..tukang2 sapu,kebun pun kena cakap jugakk..kalau org jumpa deme nak tanya direction jalan ke.drang kena tau juga..

apa masalah ni?


tak suka cakap dengan org.... :-( :cry:

:-( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:



susah nak jaga dia ni hehehe..



memang susah pun... :-D


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:40


Pada 21-11-07 11:34 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:33 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

slowly lah en.kakisamun oitt..bagi dia masa untuk cerita..bukan boleh keluar semua sekali gus..kalau keluar kan semua mesti dr lidah yang tak melalui tapisan akal..takut lebih kepada yang emosi dan tak rasional..


betul tu kak..
apa lah...lelaki memang macam tu..
bluwekkk... :-P :-(
tak reti menyabar...



.. lelaki memang macam tu:berfikir:.. kalau macam tu perempuan memang macam ni ek.. tak cerita pucuk pangkal masalah terus nak nangis dan sedih.. :lol:adoiii.. perempuan oh perempuan:lol:

p/s:- .. ish budak ni.. asyik2 bluwek.. asyik bluwek.. makan apa sampai muntah.. makan ke mengketedarah:lol:adehh

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:43


perempuan macam ni..kena slow2 luah..biasa lah tu kalau nanges dulu baru luah..baru lega sikit dan dapat cakap dengan baik..nanges tu pun cara nak mluahkan jugakk..kat situ lagi banyak kekuatan nak buat cene.

huda cerita ar kat mereka ni..mesti boleh bantu jugak..lain akal lain idea yang akan diberikan..boleh kongsi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:44


Pada 21-11-07 11:40 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:34 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:33 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

slowly lah en.kakisamun oitt..bagi dia masa untuk cerita..bukan boleh keluar semua sekali gus..kalau keluar kan semua mesti dr lidah yang tak melalui tapisan akal..takut lebih kepada yang emosi dan tak rasional..


betul tu kak..
apa lah...lelaki memang macam tu..
bluwekkk... :-P :-(
tak reti menyabar...



.. lelaki memang macam tu:berfikir:.. kalau macam tu perempuan memang macam ni ek.. tak cerita pucuk pangkal masalah terus nak nangis dan sedih.. :lol:adoiii.. perempuan oh perempuan:lol:

p/s:- .. ish budak ni.. asyik2 bluwek.. asyik bluwek.. makan apa sampai muntah.. makan ke mengketedarah:lol:adehh


peliknya bahasa...
belasah kang :-|


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:47


Pada 21-11-07 11:44 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:40 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:34 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:33 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

slowly lah en.kakisamun oitt..bagi dia masa untuk cerita..bukan boleh keluar semua sekali gus..kalau keluar kan semua mesti dr lidah yang tak melalui tapisan akal..takut lebih kepada yang emosi dan tak rasional..


betul tu kak..
apa lah...lelaki memang macam tu..
bluwekkk... :-P :-(
tak reti menyabar...



.. lelaki memang macam tu:berfikir:.. kalau macam tu perempuan memang macam ni ek.. tak cerita pucuk pangkal masalah terus nak nangis dan sedih.. :lol:adoiii.. perempuan oh perempuan:lol:

p/s:- .. ish budak ni.. asyik2 bluwek.. asyik bluwek.. makan apa sampai muntah.. makan ke mengketedarah:lol:adehh


peliknya bahasa...
belasah kang :-|



.. dah lah tak hendak cakap dengan org.. tapi nak belasah orang ek:lol:.. anda kerja jadi "bouncer" saja lah.. buat muka bengis pas tu belasah org:lol:adehh.. jadi "bouncer" yang kuat bluwekk tau:lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:50


eh...Kenapa ni huda??heheh....pelik saja...
ke sebab tak dapat bunga??
akak tau kerja apa...huda kena buka bisnes ke..syarikat ke..lepas itu jadi bos..hehehe.. :-D

:bunga: :bunga: nah bunga..


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:54


Pada 21-11-07 11:47 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:44 , a

peliknya bahasa...
belasah kang :-|



.. dah lah tak hendak cakap dengan org.. tapi nak belasah orang ek:lol:.. anda kerja jadi "bouncer" saja lah.. buat muka bengis pas tu belasah org:lol:adehh.. jadi "bouncer" yang kuat bluwekk tau:lol:


Ni apa cerita ni , penyamun dengan bouncer...elok sangat lah..

kerja tak bercakap..tak ada kat dunia ni, kalau kurang bercakap kerjanya jadi typist atau tukan scanning saja lah


Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:55


Pada 21-11-07 11:40 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:34 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:33 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

slowly lah en.kakisamun oitt..bagi dia masa untuk cerita..bukan boleh keluar semua sekali gus..kalau keluar kan semua mesti dr lidah yang tak melalui tapisan akal..takut lebih kepada yang emosi dan tak rasional..


betul tu kak..
apa lah...lelaki memang macam tu..
bluwekkk... :-P :-(
tak reti menyabar...



.. lelaki memang macam tu:berfikir:.. kalau macam tu perempuan memang macam ni ek.. tak cerita pucuk pangkal masalah terus nak nangis dan sedih.. :lol:adoiii.. perempuan oh perempuan:lol:

p/s:- .. ish budak ni.. asyik2 bluwek.. asyik bluwek.. makan apa sampai muntah.. makan ke mengketedarah:lol:adehh


tak semua perempuan yang ada masalah akan terus nangis dan cedih en.kakisamun oiii......memanglah adik kita ini xciter masalah dia,tapi buat-buat faham sajalah..walaupon kalau nak fikir logik memang masalah dia ini,hanya dia saja yang boleh selsesaikan kalau dia tak nak kongsi dengan sahabat-sahabat kat sini...buat addinulhuda,kalau nak nasihat yang betul-betul kena dengan masalah,cubala cerita yang sbnrnyer...kalau tak,sahabat-sahabat kat sini cuma bagi nasihat secara umum saja....

p/s:jangan dilyn sangat kakisamun ini...org tengah serius pun dia boleh buat lawak lagi...apa-apa pun kakisamun ini jgkla yang jadi penyeri kat portal ini...ha2...kira pak lawak yang tak bertauliah.... :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

PuteriDesa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13061
Posting: 287
Dari: Tanjung Pengelih

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:58


setuju dengan zulman.. :-D kan bagus kerja dengan orang. walaupun kadang sakit hati, tapi tanpa mereka, kita tak berkembang...tak dapat tambah ilmu dengan bekerja sendirian.tapi Kalau nak sangat kerja tanpa orang.... kerja kira bulu kambing... :lucu:

Bookmark and Share

    


  Member Information For PuteriDesaProfil   Hantar PM kepada PuteriDesa   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 11:59


ada kerja makmal...
memang tak perlu cakap banyak dengan orang..
malah kalau kerja dengan makmal mikrobiologi
memang tak boleh cakap masa buat kerja..


saya dulu tak suka cakap, nak kerja makmal..
tapi lama-lama saya rasa saya suka bercakap
dan terbuka hati nak jadi lecturer..


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 12:01


Pada 21-11-07 11:50 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

eh...Kenapa ni huda??heheh....pelik saja...
ke sebab tak dapat bunga??
akak tau kerja apa...huda kena buka bisnes ke..syarikat ke..lepas itu jadi bos..hehehe.. :-D

:bunga: :bunga: nah bunga..



kakak sayang buka bisness lagi berjela lah kena bcakap..jadi bos pun sama..macam-macam nak dirunding.. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 12:03


ni yang dia hantar kat naz tadi..maaf ya huda..terpaksa bagitahu jugakk begini..walaupun tak clear..tapi mungkin ada yang boleh bantu..
______________________________________________________
saya memang tak suka bercakap..
even di rumah pun..if ada yang penting baru lah buka mulut ni..
saya bersyukur kak..
alhamdulillah allah bagi nikmat tu..
saya dah cuba nak jadi sorng yang suka bercakap..
tapi..
payah nya..


erm bukan...malas nak cakap..nanti org kata tak paham..best tu tak kan nak jerit2 pula bercakap..salah sapa sekarang ni??
saya ke org yang dengar tu??
aduh...pening ar...

_______________________________________________

lagi satu naz tak tau dia ni cos apa..kak na tahu ye?bagitahu kejap..
[ Telah diedit oleh: mama_iman pada 21-11-07 12:04 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 12:07


Pada 21-11-07 12:01 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 11:50 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

eh...Kenapa ni huda??heheh....pelik saja...
ke sebab tak dapat bunga??
akak tau kerja apa...huda kena buka bisnes ke..syarikat ke..lepas itu jadi bos..hehehe.. :-D

:bunga: :bunga: nah bunga..



kakak sayang buka bisness lagi berjela lah kena bcakap..jadi bos pun sama..macam-macam nak dirunding.. :-D


hihihik..sayang..... :malu: :bunga: :sopan:


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 12:09


Pada 21-11-07 12:03 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

ni yang dia hantar kat naz tadi..maaf ya huda..terpaksa bagitahu jugakk begini..walaupun tak clear..tapi mungkin ada yang boleh bantu..
______________________________________________________
saya memang tak suka bercakap..
even di rumah pun..if ada yang penting baru lah buka mulut ni..
saya bersyukur kak..
alhamdulillah allah bagi nikmat tu..
saya dah cuba nak jadi sorng yang suka bercakap..
tapi..
payah nya..


erm bukan...malas nak cakap..nanti org kata tak paham..best tu tak kan nak jerit2 pula bercakap..salah sapa sekarang ni??
saya ke org yang dengar tu??
aduh...pening ar...

_______________________________________________

lagi satu naz tak tau dia ni cos apa..kak na tahu ye?bagitahu kejap..


huda
.. baguslah anda bercakap bila perlu.. tak banyak buat dosa.. habis tu apa masalahnya:berfikir:.. anda nak jadi macam aku ni ke.. tak berhenti2 bercakap:lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 12:12


naz rasa sebab suara dia perlahan lah..org tak dengar..lepas itu org cakap tak paham..hmm maybe org nak dia sebut banyak kali agaknya..lepas itu dia bosan lah..hehee pandai2 saja teka..

cuba kakisamun bagi sikit badi kuat cakap tu kat dia :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 12:15


Pada 21-11-07 12:12 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

naz rasa sebab suara dia perlahan lah..org tak dengar..lepas itu org cakap tak paham..hmm maybe org nak dia sebut banyak kali agaknya..lepas itu dia bosan lah..hehee pandai2 saja teka..

cuba kakisamun bagi sikit badi kuat cakap tu kat dia :lol:


.. aku risau lepas aku kasi dia menyesal pulak nanti:lol:.. dah ramah tak tentu pasal macam aku pula nanti:malu::.. ramahnya aku:lol:ahaks..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 12:26


Pada 21-11-07 12:15 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

ramahnya aku:lol:ahaks..


tengok...angkat bakul sendiri lagi.. :-P



-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 12:29


hahaha..ramah tak bertempat..kasi lah sikit..dalam 10%..tak ada lah dia ramah tak tentu hala..tak nak pergi lunch ke anda?

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 12:37


Pada 21-11-07 12:12 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

naz rasa sebab suara dia perlahan lah..org tak dengar..lepas itu org cakap tak paham..hmm maybe org nak dia sebut banyak kali agaknya..lepas itu dia bosan lah..hehee pandai2 saja teka..

cuba kakisamun bagi sikit badi kuat cakap tu kat dia :lol:


huhu...bukan slow lah...org tu yang pekak badak...
hahaha...tak korek telinga agknya..
kak na??
suara saya slow ke??
akak dah dengar kan???


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

madyie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.06.2007
Ahli No: 30270
Posting: 106
Dari: tranung

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 12:40


tak tau lah nak bagi cdang apa,nanti kena cndem pula....
jadi tukang baca saja lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For madyieProfil   Hantar PM kepada madyie   Pergi ke madyie's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 12:42


Pada 21-11-07 12:37 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 12:12 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

naz rasa sebab suara dia perlahan lah..org tak dengar..lepas itu org cakap tak paham..hmm maybe org nak dia sebut banyak kali agaknya..lepas itu dia bosan lah..hehee pandai2 saja teka..

cuba kakisamun bagi sikit badi kuat cakap tu kat dia :lol:


huhu...bukan slow lah...org tu yang pekak badak...
hahaha...tak korek telinga agknya..
kak na??
suara saya slow ke??
akak dah dengar kan???



.. org itu yang pekak badak:lol:.. mak ai.. pemarah gila budak ni.. dah org tu tak dengar.. dia tanya lah balik.. cuba kalau anda tak dengar.. mesti kita akan tanya balik kan untuk kepastian.. jadi sama saja situasinya.. tak kan lah masalah sekecil ini dah sampai nak cari kerja yang tak perlukan perbualan:berfikir:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 12:43


Pada 21-11-07 12:40 , madyie posting:

!!! QUOTE !!!

tak tau lah nak bagi cdang apa,nanti kena cndem pula....
jadi tukang baca saja lah...


tukang baca kalau dapat gaji best juga... :-(


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 12:44


Pada 21-11-07 12:42 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 12:37 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 12:12 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

naz rasa sebab suara dia perlahan lah..org tak dengar..lepas itu org cakap tak paham..hmm maybe org nak dia sebut banyak kali agaknya..lepas itu dia bosan lah..hehee pandai2 saja teka..

cuba kakisamun bagi sikit badi kuat cakap tu kat dia :lol:


huhu...bukan slow lah...org tu yang pekak badak...
hahaha...tak korek telinga agknya..
kak na??
suara saya slow ke??
akak dah dengar kan???



.. org itu yang pekak badak:lol:.. mak ai.. pemarah gila budak ni.. dah org tu tak dengar.. dia tanya lah balik.. cuba kalau anda tak dengar.. mesti kita akan tanya balik kan untuk kepastian.. jadi sama saja situasinya.. tak kan lah masalah sekecil ini dah sampai nak cari kerja yang tak perlukan perbualan:berfikir:



huhu tukang samun...hang ni memng nak kena lah..
hua...erm betul lah tu..betul..betul sangat..
hang betul lah...


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

faiq85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28944
Posting: 213
Dari: Putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 21-11-07 12:55


cubalah jadi penulis novel..maybe dapat minimumkan komunikasi dengan orang..sambil2 tu dapat terjemahkan perasaan dihati tu dalam bentuk cerita..mana tau ada rezeki kan..(^_^)

Bookmark and Share

    


  Member Information For faiq85Profil   Hantar PM kepada faiq85   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 13:03


Pada 21-11-07 12:55 , faiq85 posting:

!!! QUOTE !!!

cubalah jadi penulis novel..maybe dapat minimumkan komunikasi dengan orang..sambil2 tu dapat terjemahkan perasaan dihati tu dalam bentuk cerita..mana tau ada rezeki kan..(^_^)


betul tu...
t.kasih...memang nak jadi penulis pun satu ketika dulu..
macam sepupu saya tu...ZAID AKHTAR...
insyaallah...satu hari nanti..
tinggal nak type saja...
ilham dah banyak ni..


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

faiq85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28944
Posting: 213
Dari: Putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 21-11-07 13:45


haa..kalau ilham dah banyak,jangan disia2 kan..mula dari sekarang..takot hilang pula nanti ilham2 2.hee..mula dari bawah..kalau dimurahkan rezeki,boleh lah setanding dengan penulis novel2 yang sedia ada..macam Ramli Awang Murshid ke,Faizal Terani ke...2 yang saya tau lah..hee..semoga berjaya!(",)

Bookmark and Share

    


  Member Information For faiq85Profil   Hantar PM kepada faiq85   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 13:46


Pada 21-11-07 12:44 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 12:42 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 12:37 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 12:12 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

naz rasa sebab suara dia perlahan lah..org tak dengar..lepas itu org cakap tak paham..hmm maybe org nak dia sebut banyak kali agaknya..lepas itu dia bosan lah..hehee pandai2 saja teka..

cuba kakisamun bagi sikit badi kuat cakap tu kat dia :lol:


huhu...bukan slow lah...org tu yang pekak badak...
hahaha...tak korek telinga agknya..
kak na??
suara saya slow ke??
akak dah dengar kan???



.. org itu yang pekak badak:lol:.. mak ai.. pemarah gila budak ni.. dah org tu tak dengar.. dia tanya lah balik.. cuba kalau anda tak dengar.. mesti kita akan tanya balik kan untuk kepastian.. jadi sama saja situasinya.. tak kan lah masalah sekecil ini dah sampai nak cari kerja yang tak perlukan perbualan:berfikir:



huhu tukang samun...hang ni memng nak kena lah..
hua...erm betul lah tu..betul..betul sangat..
hang betul lah...



.. jap2.. hang betul lah:berfikir:.. setahu aku hang tuah 5 bersaudara ada lah.. hang li po puteri pun ada.. hang ada lah ni pendekar mana ek:berfikir::lol:adehh..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 14:01


rasanya tak perlu tuko kerja.........

apa kata letak speaker dengan sub woofer depan meja, lepas itu cakap guna microfon.

kompem satu opis boleh dengar. tak payah pekik2...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 14:06


Pada 21-11-07 14:01 , nurkamar posting:

!!! QUOTE !!!

rasanya tak perlu tuko kerja.........

apa kata letak speaker dengan sub woofer depan meja, lepas itu cakap guna microfon.

kompem satu opis boleh dengar. tak payah pekik2...


.. ada ke pejabat macam ini ek:berfikir:.. kalau ada boleh aku nyanyi hari2 hiburkan rakan-rakan sekerja:lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 14:08


Pada 21-11-07 12:37 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 12:12 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

naz rasa sebab suara dia perlahan lah..org tak dengar..lepas itu org cakap tak paham..hmm maybe org nak dia sebut banyak kali agaknya..lepas itu dia bosan lah..hehee pandai2 saja teka..

cuba kakisamun bagi sikit badi kuat cakap tu kat dia :lol:


huhu...bukan slow lah...org tu yang pekak badak...
hahaha...tak korek telinga agknya..
kak na??
suara saya slow ke??
akak dah dengar kan???



hmm agaknya dia memang betul-betul tak dengar..biasala..kadang-kadang kita pun macam tu..bila tak dengar kena tanya balik..kalau salah dengar lagi susah..hlb timbul macam-macam hal lain pula..
sabar dalam menangani org itu perlu..tengok dengan sapa kita bcakap..kalau org tua kita kena paham,mungkin dia kurang dengar.kalau yang lebih muda/kecil mungkin dia tak paham &perlukan penerangan yang lebih baik..saya tak rasa ini satu masalah besar untuk anda tukar kerja..

jadi penulis tu cadangan yang baik jugak..apa pun semua kerja perlukan kita untuk bcakap..ni pergi publish buku yang ditulis jugak perlukan rundingan dan beberapa prosedur lain.. :bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 21-11-07 14:30


Assalamualaikum
ada...yang kerja dengan RTM tu....yang belh bawah tibi masa berita ke udara tu.....serius ni...



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 14:34


Pada 21-11-07 14:06 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 14:01 , nurkamar posting:

!!! QUOTE !!!

rasanya tak perlu tuko kerja.........

apa kata letak speaker dengan sub woofer depan meja, lepas itu cakap guna microfon.

kompem satu opis boleh dengar. tak payah pekik2...


.. ada ke pejabat macam ini ek:berfikir:.. kalau ada boleh aku nyanyi hari2 hiburkan rakan-rakan sekerja:lol:



ade222222.. siapa kata tak ada....tuuu yang kat kaunter2 bas ekspress tuuu....

tapila kannnn.. kalau seopis dengan kaki samun... kompem den yang tuko kerja....
24 hrs notice

tak rela tempuh hujan & banjir hari hari... :roll: :roll:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 14:40


Pada 21-11-07 14:34 , nurkamar posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 14:06 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 14:01 , nurkamar posting:

!!! QUOTE !!!

rasanya tak perlu tuko kerja.........

apa kata letak speaker dengan sub woofer depan meja, lepas itu cakap guna microfon.

kompem satu opis boleh dengar. tak payah pekik2...


.. ada ke pejabat macam ini ek:berfikir:.. kalau ada boleh aku nyanyi hari2 hiburkan rakan-rakan sekerja:lol:



ade222222.. siapa kata tak ada....tuuu yang kat kaunter2 bas ekspress tuuu....

tapila kannnn.. kalau seopis dengan kaki samun... kompem den yang tuko kerja....
24 hrs notice

tak rela tempuh hujan & banjir hari hari... :roll: :roll:



.. :lol:adehh.. kata-kata semangat yang membina untuk aku terus membuat album:lol::cry:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-11-07 17:07


hmmm... :berfikir:
jadi penyelidik lah... banyak perah otak dan bermain dengan alatan...
takpun, jadi programmer, duduk ngadap komputer saja...
takpun jadi penulis, perah otak dan bermain dengan kata-kata...
takpun jadi penganggur... duduk rumah diam-diam... :jangan::jangan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 08:45


Pada 21-11-07 17:07 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

hmmm... :berfikir:
jadi penyelidik lah... banyak perah otak dan bermain dengan alatan...
takpun, jadi programmer, duduk ngadap komputer saja...
takpun jadi penulis, perah otak dan bermain dengan kata-kata...
takpun jadi penganggur... duduk rumah diam-diam... :jangan::jangan:


designer pun besttttttt.. :welcome: 8-)


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 08:49


Pada 22-11-07 08:45 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 17:07 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

hmmm... :berfikir:
jadi penyelidik lah... banyak perah otak dan bermain dengan alatan...
takpun, jadi programmer, duduk ngadap komputer saja...
takpun jadi penulis, perah otak dan bermain dengan kata-kata...
takpun jadi penganggur... duduk rumah diam-diam... :jangan::jangan:


designer pun besttttttt.. :welcome: 8-)



betul tu..sat pergi nak tukar kos.. :-D


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

ainunhub
WARGA SETIA
Menyertai: 06.09.2007
Ahli No: 30954
Posting: 495
Dari: Melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 22-11-07 08:51


Pada 22-11-07 08:45 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!



designer pun besttttttt.. :welcome: 8-)



:welcome: memang pun ..surf internet kalau tak ada kerja nak buat!

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainunhubProfil   Hantar PM kepada ainunhub   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 09:04


Pada 22-11-07 08:49 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-11-07 08:45 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 17:07 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

hmmm... :berfikir:
jadi penyelidik lah... banyak perah otak dan bermain dengan alatan...
takpun, jadi programmer, duduk ngadap komputer saja...
takpun jadi penulis, perah otak dan bermain dengan kata-kata...
takpun jadi penganggur... duduk rumah diam-diam... :jangan::jangan:


designer pun besttttttt.. :welcome: 8-)



betul tu..sat pergi nak tukar kos.. :-D



.. anda tukar kos kosmetik saja lah:lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 09:24


Pada 22-11-07 09:04 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-11-07 08:49 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-11-07 08:45 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-11-07 17:07 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

hmmm... :berfikir:
jadi penyelidik lah... banyak perah otak dan bermain dengan alatan...
takpun, jadi programmer, duduk ngadap komputer saja...
takpun jadi penulis, perah otak dan bermain dengan kata-kata...
takpun jadi penganggur... duduk rumah diam-diam... :jangan::jangan:


designer pun besttttttt.. :welcome: 8-)



betul tu..sat pergi nak tukar kos.. :-D



.. anda tukar kos kosmetik saja lah:lol:


ok juga tu..boleh saja..
tiada masalah...
hahaha :lol:


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 09:30


.. masuk universiti mustika ratu tau:lol:.. baru ada kos kosmetik tu:-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 09:34


Pada 22-11-07 09:30 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. masuk universiti mustika ratu tau:lol:.. baru ada kos kosmetik tu:-P


tapi masalahnya tak ada u tu... :-? :-D


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 09:37


payah juga kja sampai tak ada nak cakap...rasanya semua kja kena cakap juga...takkan duduk diam saja..tak ada agaknya...kerja banyak cakap ok sikit,untuk menceriakn suasana kerja...kat ofis sya ni ,sya dan kawan seorang banyak cakap...tentang lawak2 ,...kalau ketawa lagi lah kuat...sekurang-kurangnya ceria juga ofis kan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 09:44


Pada 22-11-07 09:34 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-11-07 09:30 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. masuk universiti mustika ratu tau:lol:.. baru ada kos kosmetik tu:-P


tapi masalahnya tak ada u tu... :-? :-D



.. tak ada ek:berfikir:.. jap2.. sekarang ni dah selesai ke masalah anda yang nak cari kerjaya yang bekerja tanpa bercakap tu:berfikir:.. ada jugak manusia macam ni ek:lol:.. manusia memang pelik:lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 09:46


Pada 22-11-07 09:44 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-11-07 09:34 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-11-07 09:30 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. masuk universiti mustika ratu tau:lol:.. baru ada kos kosmetik tu:-P


tapi masalahnya tak ada u tu... :-? :-D



.. tak ada ek:berfikir:.. jap2.. sekarang ni dah selesai ke masalah anda yang nak cari kerjaya yang bekerja tanpa bercakap tu:berfikir:.. ada jugak manusia macam ni ek:lol:.. manusia memang pelik:lol:


:berfikir: :berfikir: :jangan:


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 09:46


Pada 22-11-07 09:44 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-11-07 09:34 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-11-07 09:30 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. masuk universiti mustika ratu tau:lol:.. baru ada kos kosmetik tu:-P


tapi masalahnya tak ada u tu... :-? :-D



.. tak ada ek:berfikir:.. jap2.. sekarang ni dah selesai ke masalah anda yang nak cari kerjaya yang bekerja tanpa bercakap tu:berfikir:.. ada jugak manusia macam ni ek:lol:.. manusia memang pelik:lol:


manusia kan ada macam-macam jenis perangai dan sikap...
relex lah..
baru best..
kalau sama saja..tak seronok lah...
:-D :lol: :-P


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

marsyalaila
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.10.2004
Ahli No: 12102
Posting: 278
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 09:48


tak habis-habis lagi topik ni..pelik lah masaalah adik yang seorang ni..punya lah ramai yang bagi cadangan...tak kan tak ada satu yang berkenan di hati..

Bookmark and Share

    


  Member Information For marsyalailaProfil   Hantar PM kepada marsyalaila   Quote dan BalasQuote

marsyalaila
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.10.2004
Ahli No: 12102
Posting: 278
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 09:50


1 lagi..

kalau tak nak cakap dengan orang, baik tak payah kerja..duduk kat rumah saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For marsyalailaProfil   Hantar PM kepada marsyalaila   Quote dan BalasQuote

amira_aqilah
WARGA SETIA
Menyertai: 28.11.2005
Ahli No: 20523
Posting: 900
Dari: planet bumi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 09:56


dalam posting ni, yang paling banyak cakap adalah kakisamun...tabikla..betul-betul tak berenti2 bercakap..boleh berguru ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For amira_aqilahProfil   Hantar PM kepada amira_aqilah   Quote dan BalasQuote

Asward_hafiz
WARGA SETIA
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8743
Posting: 597
Dari: Kuantan pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 22-11-07 11:05


ana rasa kan tak payah kerja lah...buat kerja kat rumah saja mesti tak payah nak cakap dengan orang...suri rumah kan kerja nya kat rumah dan jaga rumah...cuma cakap dengan suami saja... 8-)


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Asward_hafizProfil   Hantar PM kepada Asward_hafiz   Pergi ke Asward_hafiz's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 11:19


Pada 22-11-07 09:50 , marsyalaila posting:

!!! QUOTE !!!

1 lagi..

kalau tak nak cakap dengan orang, baik tak payah kerja..duduk kat rumah saja..


.. aku sokong:lol:.. anda duduk rumah saja tau wahai huda.. tak payah kerja tau:lol:
[ Telah diedit oleh: kakisamun pada 22-11-07 11:50 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 11:51


Pada 22-11-07 11:19 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-11-07 09:50 , marsyalaila posting:

!!! QUOTE !!!

1 lagi..

kalau tak nak cakap dengan orang, baik tak payah kerja..duduk kat rumah saja..


.. aku sokong:lol:.. anda duduk rumah saja tau wahai huda.. tak payah kerja tau:lol:


ya lah...selepas ini haku dok rumah...dont worry lah haa... :-D :-P


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 11:53


Pada 22-11-07 11:51 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-11-07 11:19 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-11-07 09:50 , marsyalaila posting:

!!! QUOTE !!!

1 lagi..

kalau tak nak cakap dengan orang, baik tak payah kerja..duduk kat rumah saja..


.. aku sokong:lol:.. anda duduk rumah saja tau wahai huda.. tak payah kerja tau:lol:


ya lah...selepas ini haku dok rumah...dont worry lah haa... :-D :-P



.. bagus.. "another problem has been fix":-D.. selesai dah masalah entah apa-apa ini:lol::-P
[ Telah diedit oleh: kakisamun pada 22-11-07 11:54 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 22-11-07 11:55


Assalamualaikum wwt..

!!! QUOTE !!!


ada tak kerja yang tak payah nak cakap dengan org?


Erm ada saja..kerja kat dalam lab..lab microb..:sopan: hari2 tengok microb.. :-)

Wassalam


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..
[ Telah diedit oleh: atie82 pada 22-11-07 11:55 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 11:55


selesai ke?? :-?
erm kerja yang kurang cakap pula?? :berfikir:


-----------------
~membangun bersama islam~
[ Telah diedit oleh: addinulhuda pada 22-11-07 11:56 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 11:58


Pada 22-11-07 11:55 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

selesai ke?? :-?
erm kerja yang kurang cakap pula?? :berfikir:



.. nak kerja yang kurang cakap pula.. ish2 budak ni:lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 12:05


Pada 22-11-07 11:58 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-11-07 11:55 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

selesai ke?? :-?
erm kerja yang kurang cakap pula?? :berfikir:



.. nak kerja yang kurang cakap pula.. ish2 budak ni:lol:


ye lah...
ada tak?? :berfikir:


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 12:11


.. cuba anda baca balik kawan-kawan "post" kat atas tu.. kan banyak mereka dah kasi tau.. eh budak ni karang:lol:.. anda baca balik.. pas itu anda senaraikan ye:-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 12:13


Pada 22-11-07 12:11 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. cuba anda baca balik kawan-kawan "post" kat atas tu.. kan banyak mereka dah kasi tau.. eh budak ni karang:lol:.. anda baca balik.. pas itu anda senaraikan ye:-P


ala...tolong senaraikan boleh tak??? :-P :-P


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 12:13


Pada 22-11-07 12:13 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-11-07 12:11 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. cuba anda baca balik kawan-kawan "post" kat atas tu.. kan banyak mereka dah kasi tau.. eh budak ni karang:lol:.. anda baca balik.. pas itu anda senaraikan ye:-P


ala...tolong senaraikan boleh tak??? :-P :-P



.. aku malas nak tolong org pemalas:lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 12:16


Pada 22-11-07 12:13 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-11-07 12:13 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-11-07 12:11 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. cuba anda baca balik kawan-kawan "post" kat atas tu.. kan banyak mereka dah kasi tau.. eh budak ni karang:lol:.. anda baca balik.. pas itu anda senaraikan ye:-P


ala...tolong senaraikan boleh tak??? :-P :-P



.. aku malas nak tolong org pemalas:lol:


ok...terima kasih...
Assalamualaikum


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 12:19


Pada 22-11-07 12:16 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-11-07 12:13 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-11-07 12:13 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-11-07 12:11 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. cuba anda baca balik kawan-kawan "post" kat atas tu.. kan banyak mereka dah kasi tau.. eh budak ni karang:lol:.. anda baca balik.. pas itu anda senaraikan ye:-P


ala...tolong senaraikan boleh tak??? :-P :-P



.. aku malas nak tolong org pemalas:lol:


ok...terima kasih...
Assalamualaikum



.. wa'alaikumussalam:lol:adehh..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

muslimah_aLfA
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.08.2007
Ahli No: 30865
Posting: 217
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 12:55


fenin lah lalu kat sini..
xfhm apa sebenarnya masalah budak ini.. :-? :-?
tak pernah dengar org ngadu hal-hal macam ini..
ada ke kerja yang tak nak brckp dengan org???:sopan:
Allah bagi kita pancaindera spy kita boleh fikir yang mana trbaik untuk kita..
so gunaknlah pancaindera yang Allah dah kurniakn pada anti..
xrugi anti gunaknnya..
malahan lebih rugi kalau anti xgunakan kurniaan cptaan Allah..
dan aplikasikn dalam khidupn anti seharian....:-) :bunga:
insyaAllah..moga-moga anti dberi kekuatan.. ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_aLfAProfil   Hantar PM kepada muslimah_aLfA   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 13:02


Pada 22-11-07 12:55 , muslimah_aLfA posting:

!!! QUOTE !!!

fenin lah lalu kat sini..
xfhm apa sebenarnya masalah budak ini.. :-? :-?
tak pernah dengar org ngadu hal-hal macam ini..
ada ke kerja yang tak nak brckp dengan org???:sopan:
Allah bagi kita pancaindera spy kita boleh fikir yang mana trbaik untuk kita..
so gunaknlah pancaindera yang Allah dah kurniakn pada anti..
xrugi anti gunaknnya..
malahan lebih rugi kalau anti xgunakan kurniaan cptaan Allah..
dan aplikasikn dalam khidupn anti seharian....:-) :bunga:
insyaAllah..moga-moga anti dberi kekuatan.. ;-)


huhu..terharu2x...
bagus...ada yang pening...
ada yang bagi cdgan...ada yang main-main...
macam-macam org ada...
di sini kita dapat lihat macam-macam pendapat yang ada..
t.kasih pada semua...tapi...
tak semestinya kita tak bersyukur dengan apa yang ada
dengan m`gemukakan masalah macam ni...
tapi nak bagi kita semua untuk berfikir...
renung2 kan lah...
;-)


-----------------
~membangun bersama islam~
[ Telah diedit oleh: addinulhuda pada 22-11-07 13:27 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 13:58


Pada 22-11-07 13:02 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-11-07 12:55 , muslimah_aLfA posting:

!!! QUOTE !!!

fenin lah lalu kat sini..
xfhm apa sebenarnya masalah budak ini.. :-? :-?
tak pernah dengar org ngadu hal-hal macam ini..
ada ke kerja yang tak nak brckp dengan org???:sopan:
Allah bagi kita pancaindera spy kita boleh fikir yang mana trbaik untuk kita..
so gunaknlah pancaindera yang Allah dah kurniakn pada anti..
xrugi anti gunaknnya..
malahan lebih rugi kalau anti xgunakan kurniaan cptaan Allah..
dan aplikasikn dalam khidupn anti seharian....:-) :bunga:
insyaAllah..moga-moga anti dberi kekuatan.. ;-)


huhu..terharu2x...
bagus...ada yang pening...
ada yang bagi cdgan...ada yang main-main...
macam-macam org ada...
di sini kita dapat lihat macam-macam pendapat yang ada..
t.kasih pada semua...tapi...
tak semestinya kita tak bersyukur dengan apa yang ada
dengan m`gemukakan masalah macam ni...
tapi nak bagi kita semua untuk berfikir...
renung2 kan lah...
;-)



.. nak bagi semua berfikir:berfikir:.. berfikir pada masalah yang entah apa-apa:lol:adoii..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

muslimah_aLfA
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.08.2007
Ahli No: 30865
Posting: 217
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-11-07 01:01


Pada 22-11-07 13:58 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-11-07 13:02 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-11-07 12:55 , muslimah_aLfA posting:

!!! QUOTE !!!

fenin lah lalu kat sini..
xfhm apa sebenarnya masalah budak ini.. :-? :-?
tak pernah dengar org ngadu hal-hal macam ini..
ada ke kerja yang tak nak brckp dengan org???:sopan:
Allah bagi kita pancaindera spy kita boleh fikir yang mana trbaik untuk kita..
so gunaknlah pancaindera yang Allah dah kurniakn pada anti..
xrugi anti gunaknnya..
malahan lebih rugi kalau anti xgunakan kurniaan cptaan Allah..
dan aplikasikn dalam khidupn anti seharian....:-) :bunga:
insyaAllah..moga-moga anti dberi kekuatan.. ;-)


huhu..terharu2x...
bagus...ada yang pening...
ada yang bagi cdgan...ada yang main-main...
macam-macam org ada...
di sini kita dapat lihat macam-macam pendapat yang ada..
t.kasih pada semua...tapi...
tak semestinya kita tak bersyukur dengan apa yang ada
dengan m`gemukakan masalah macam ni...
tapi nak bagi kita semua untuk berfikir...
renung2 kan lah...
;-)



.. nak bagi semua berfikir:berfikir:.. berfikir pada masalah yang entah apa-apa:lol:adoii..


a'a lah..
betul tu kakisamun.. :-D
ana pun tak pernah dengar masalah macam ini..
pelik bebenor.. :-? :-?

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_aLfAProfil   Hantar PM kepada muslimah_aLfA   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.221647 saat. Lajunya....