Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-10-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Setiap awal tahun Allah SWT menghadiahkan 8760 hadiah amat berharga untuk setahun. Bagaimana anda menggunakan 8760 jam itulah yang menentukan kemajuan atau kemunduran hidup
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Kuyi
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43139

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 50
Ahli: 0
Jumlah: 50




  Yang Masuk Ke Sini
umy_1510: 18 jam, 41 minit yang lalu


Jejak Dapur
Topik: restoran paling gayat?


Carian Forum

Moderator: Administrator, anis_zulaikha
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Dapur
    »» restoran paling gayat?

Please Mendaftar To Post


Oleh restoran paling gayat?

trouver_99
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6933
Posting: 1603
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 07:55


restoran paling gayat

/

/

/

tatau nak letak kat mana.letak kat jejak dapur tak mengapa rasanya.sesiapa yang still lagi menganggur tu,try lah buat kreativiti macam ni.bina restoran dalam air ke tak pun buat saja macam dalam gambar ni kat area klcc.sambil makan sambil nikmati pemandangan....8-)

p/s:tidak sesuai untuk kanak-kanak yang belum matang.nanti depa takut...


-----------------

= think Islam , think Globally , think Reality =


Bookmark and Share

    


  Member Information For trouver_99Profil   Hantar PM kepada trouver_99   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 20-11-07 08:00


nak tanya..apa relevannya buat macam ni :berfikir:
kan jatuh kebawah..sapa yang susah..mereka dengan keluarga mereka juga yang susah :roll:

p/s:macam-macam lah org putih ni..
tak tercapai dek akal...(tapi kadang-kadang kat kena kreatip macam mereka juga,tapi yang tak elok jangan tiru..ok :-P )



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

trouver_99
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6933
Posting: 1603
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 08:06


!!! QUOTE !!!

mereka dengan keluarga mereka juga yang susah


ayat drama spektra time dedulu kat tv1....:-D


-----------------

= think Islam , think Globally , think Reality =


Bookmark and Share

    


  Member Information For trouver_99Profil   Hantar PM kepada trouver_99   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 20-11-07 08:08


Pada 20-11-07 08:06 , trouver_99 posting:

!!! QUOTE !!!

!!! QUOTE !!!

mereka dengan keluarga mereka juga yang susah


ayat drama spektra time dedulu kat tv1....:-D



yahoooo kantaoi..pminat RTM erk.. :lol:
(ampun RTM :-D )



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 09:07


waahhh.... teringinnya nak makan kat situ jugak...
agaknya ismi makan sambil tutup mata agaknya...
uhuk uhuk uhukk.....
tinggi bangat...
bahaya untuk kesihatan ni... :jangan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 09:35


.. gila sey restoran pakai kren:terliur:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 20-11-07 09:37


apa kata buka topik YANG MENARIK DAN YANG JELIK..

ni boleh letak under topik ni..hehe



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 09:39


Pada 20-11-07 09:37 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!

apa kata buka topik YANG MENARIK DAN YANG JELIK..

ni boleh letak under topik ni..hehe



.. ini dah macam Hot FM saja ini:berfikir:.. pengaruh media massa budak kecik yang nak balik Sabah ini:lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

PuteriDesa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13061
Posting: 287
Dari: Tanjung Pengelih

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 10:49


teringin nak rasa pengalaman pelik macam ini... huhu... makan pun tak selera ada lah..:D

Bookmark and Share

    


  Member Information For PuteriDesaProfil   Hantar PM kepada PuteriDesa   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 10:49


pelik-pelik orang putih ni...
ingatkan restoran di atas menara tadi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

trouver_99
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6933
Posting: 1603
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-11-07 15:55


!!! QUOTE !!!

yahoooo kantaoi..pminat RTM erk..
(ampun RTM )


lakonan hebat,rusdi ramlee.belakon jadi pendekar.yang lelain tak ingat lah.hehehehehe...

pakat dok makan sambil berangin saja lah.tak payah aircond.tapi cuba kalau angin kuat datang,mahu goyang goyang tu....:-D


-----------------

= think Islam , think Globally , think Reality =


Bookmark and Share

    


  Member Information For trouver_99Profil   Hantar PM kepada trouver_99   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.097151 saat. Lajunya....