Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-09-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Keep your friends close, and your enemies closer
-- Sun-Tzu

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: abengoh
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43138

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 56
Ahli: 0
Jumlah: 56




  Yang Masuk Ke Sini
qudwah: 8 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 18 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 18 hari yang lalu
eme86: 19 hari yang lalu
sunan-faqih: 24 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Nasibku diBuli orang.....ciannya


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Nasibku diBuli orang.....ciannya

Please Mendaftar To Post


Oleh Nasibku diBuli orang.....ciannya

angkabut
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18897
Posting: 251
Dari: KampungKU

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-11-07 22:09


masa kecik anda.....mesti pernah dibuli kan?ada tak?.......ada lah tu...mari lah kongsi:) atau anda sendiri yang membuli??

Bookmark and Share

    


  Member Information For angkabutProfil   Hantar PM kepada angkabut   Quote dan BalasQuote

harlique
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.09.2006
Ahli No: 26495
Posting: 258
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-11-07 22:50


masa kecik asyik buli org saja..
da beso ni kita pula yang asyik kena buli...
hahahaahah..
kasihan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For harliqueProfil   Hantar PM kepada harlique   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 11-11-07 22:59


memang selalu kena pun masa kecil-kecil dulu....almaklumla....budak comot yang xberape nak cerah kulitnyer...=p

Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 11-11-07 23:51


kadang bila fikir2 balik..
bagus juga dibuli ni...
bilamana terasa diri teraniaya.. terasa juga ALLAH begitu dekat dengan kita..

maka pada waktu itu tangan ditadah.. memohon agar diri ini dikurniakan kebaikan sebaik-baiknya...

mudah-mudahan segala kekurangan yang ada pada kita akan dibalas kebaikan yang melimpah ruah, di sini, mahupun di'sana'...AMINN!!~~

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

Hibatullah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.04.2007
Ahli No: 29793
Posting: 305
Dari: bumi Allah-sumut

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 12-11-07 02:55


amin......
saya cengeng masa kecil dulu sebab tu lah orang suka buli saya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For HibatullahProfil   Hantar PM kepada Hibatullah   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-11-07 03:31


Pada 11-11-07 22:09 , angkabut posting:

!!! QUOTE !!!

masa kecik anda.....mesti pernah dibuli kan?ada tak?.......ada lah tu...mari lah kongsi:) atau anda sendiri yang membuli??

sebab aku kan abang... :jangan:


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-11-07 03:56


Pada 11-11-07 22:09 , angkabut posting:

!!! QUOTE !!!

masa kecik anda.....mesti pernah dibuli kan?ada tak?.......ada lah tu...mari lah kongsi:) atau anda sendiri yang membuli??


erkkk... :jangan:
tak pernah kena buli masa kekecik...
sebabnya, ismi yang tukang bulinya...:evil::pint:

bila dah bebesar ni, malu pulak bila sesekali terjumpa kat kg... :malu: :sopan:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-11-07 11:20


ana tau sapa yang salu kena buli kat sini..hehe..

mama_iman...selalu kena buli masa kekecik dulu...he.. :-P :-D maap ye mama...

Nuranys : tak pernah kena buli...err... :berfikir: buli org pernah lah... :-P


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

fiera_mz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.10.2007
Ahli No: 31386
Posting: 299
Dari: Sg.Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 12-11-07 11:28


kat sekolah pernah lah kena buli
sebab tak cukup umur..then kena buli dengan budak-budak senior
padahal 1 kelas


tapi lynn pada budak pts tetapi istimewa--miss dat moment
:(

Bookmark and Share

    


  Member Information For fiera_mzProfil   Hantar PM kepada fiera_mz   Quote dan BalasQuote

fiera_mz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.10.2007
Ahli No: 31386
Posting: 299
Dari: Sg.Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 12-11-07 11:31


saya pun suka juga buli budak-budak senior
huhu..minte apa semua dilyn sebagai adik
terasa macam raja..huhu


tapi buli2 mnje sajalah
adik + abang + kakak
:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For fiera_mzProfil   Hantar PM kepada fiera_mz   Quote dan BalasQuote

ainunhub
WARGA SETIA
Menyertai: 06.09.2007
Ahli No: 30954
Posting: 495
Dari: Melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 12-11-07 11:41


alhamdulillah... tak pernah kena buli.. dan membuli.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainunhubProfil   Hantar PM kepada ainunhub   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 12-11-07 12:04


Assalamualaikum
selalu kena buli.....
cuma bila dah besar ni..kena buli cara lain.....cara halus...tapi buli juga hakikatnya.... :cry:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-11-07 12:14


Pada 12-11-07 11:20 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

ana tau sapa yang salu kena buli kat sini..hehe..

mama_iman...selalu kena buli masa kekecik dulu...he.. :-P :-D maap ye mama...

Nuranys : tak pernah kena buli...err... :berfikir: buli org pernah lah... :-P



haha..perghh..ada org dah tolong bagitahu..baguslah..dah besar2 ni saya pula nakal akak..kita pulak buli org..hehehe..tapi tak ada lah teruk macam saya kena buli..minta duit..peras ugut..tknak bagi duit kena cubit woo..dah lah tembam..pipi cute .. :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-11-07 12:16


lupa pula..ada juga lah time besar ni..hakikatnye boleh practical kan kita saja budak-budak..sikit-sikit tu ada lah walaupun org tak bniat..hm entah..buli cara halus macam tetapsaya tu cakap...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-11-07 12:17


Pada 12-11-07 12:14 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 12-11-07 11:20 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

ana tau sapa yang salu kena buli kat sini..hehe..

mama_iman...selalu kena buli masa kekecik dulu...he.. :-P :-D maap ye mama...

Nuranys : tak pernah kena buli...err... :berfikir: buli org pernah lah... :-P



haha..perghh..ada org dah tolong bagitahu..baguslah..dah besar2 ni saya pula nakal akak..kita pulak buli org..hehehe..tapi tak ada lah teruk macam saya kena buli..minta duit..peras ugut..tknak bagi duit kena cubit woo..dah lah tembam..pipi cute .. :-P


ciannn... :sakit:


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

hajime_kindaichi
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5955
Posting: 575
Dari: Bumi Allah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-11-07 12:22


pernah juga kena buli sampai nangis2.. :( tapi ana bijak atasi masalah tu semua.. sekarang ana pulak buli orang :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For hajime_kindaichiProfil   Hantar PM kepada hajime_kindaichi   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-11-07 12:25


tu lah kecil-kecil budak baik kena buli..hu2..sekali dah besar buli org.hehehe.tapi tak ada ar teruk kan bila buli time besar..kadang-kadang macam nak p'hatian..hmm

kak na kenapa tu?kasihan ke tu?macam nak muntah saja tengok..haha..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

imtisal
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.02.2005
Ahli No: 14642
Posting: 23
Dari: KB

Kelantan  


posticon Posting pada: 12-11-07 12:33


salam..bab buli ke ni? atau buli balik.hehehe..saya masa kecil-kecil biasa lah kan kacau tu. tapi sebab xknl sangat. so, xlawan lah. then, bila besar sikit.........tengok siapa berani buli.hehehe...org lain pula yang tak berani agaknya..biasa lah, budak-budak...:)
[ Telah diedit oleh: imtisal pada 12-11-07 12:34 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For imtisalProfil   Hantar PM kepada imtisal   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-11-07 13:16


Pada 12-11-07 12:25 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

tu lah kecil-kecil budak baik kena buli..hu2..sekali dah besar buli org.hehehe.tapi tak ada ar teruk kan bila buli time besar..kadang-kadang macam nak p'hatian..hmm

kak na Kenapa tu?kasihan ke tu?macam nak muntah saja tengok..haha..


keciann...cakit..kena cubit... :-o aparaa mama ni..huhu..


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 12-11-07 13:36


Assalamualaikum...

hhmm...bercakap mengenai buli ni...

hehe....

mohamad selalu juga kena buli masa kecil-kecil dulu...

maklum lah... kecik sangat dedulu...

tapi sekarang ni dah lain...

sekarang ni dah beso.... :-D

tak main lah buli2 ni....

kita buli balik lah...


*buli ni, tak termasuk BERDEBAT ye...kalau BERDEBAT, mohamad tarik diri

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

Ninja85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.10.2007
Ahli No: 31536
Posting: 218
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 12-11-07 13:41


assalamualaikum.
biasa lah, budak-budak, bukannya besar pun.
tapi bila dah bsar. jangan lah jadi buli balik pula.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Ninja85Profil   Hantar PM kepada Ninja85   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-11-07 13:44


buli balik biar puas hati..hahahaha..mujur saya tak jumpa saja org yang buli saya dulu..siap ar dia..buli saja balik..syok juga..masa budak-budak ye ar kan berani..sekali dah besar pnakut..haha..ada hikmah time kecik kena buli,dah besar berani sikit..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-11-07 14:09


Pada 12-11-07 13:36 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!



*buli ni, tak termasuk BERDEBAT ye...kalau BERDEBAT, mohamad tarik diri


:jangan: :jangan:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 12-11-07 14:56


Pada 11-11-07 22:09 , angkabut posting:

!!! QUOTE !!!

masa kecik anda.....mesti pernah dibuli kan?ada tak?.......ada lah tu...mari lah kongsi:) atau anda sendiri yang membuli??


bismillahhirrahmanirrahim

jom,buli balik.. hehe.. 8-) 8-) 8-)


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

asroal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.04.2006
Ahli No: 24359
Posting: 352
Dari: bumi ALLAH

france   avatar


posticon Posting pada: 12-11-07 18:15


masa kecil-kecil buli budak-budak yang lebih kecik,dah beso2 ni pun buli juga,tapi buli adik sajalah...hahaha;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For asroalProfil   Hantar PM kepada asroal   Quote dan BalasQuote

maestra_dila
WARGA SETIA
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31514
Posting: 404

spain   avatar


posticon Posting pada: 12-11-07 18:26


Assalamualaikum...

ana tak berapa ingat ana pernah kena buli atau tak, seingat ana, tak pernah sebab ana ni dulu garang sangat.. :-).

:bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For maestra_dilaProfil   Hantar PM kepada maestra_dila   Quote dan BalasQuote

maestra_dila
WARGA SETIA
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31514
Posting: 404

spain   avatar


posticon Posting pada: 12-11-07 18:27


Assalamualaikum...

ana tak berapa ingat ana pernah kena buli atau tak, seingat ana, tak pernah sebab ana ni dulu garang sangat.. :-).

:bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For maestra_dilaProfil   Hantar PM kepada maestra_dila   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 12-11-07 20:19


tak pernah kena buli, tapi selalu kena usik sebab kecik:-)
masa sekolah2 dulu, selalu kawan-kawan kakak usik..sampai mereka kata kat mana copy muka adik ni, sama..cuma kecik :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-11-07 20:30


selalu kena buli.. tapi sekarang kalau jumpa member yang buli tu, depa yang malu2 kat ana..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

najah85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26692
Posting: 338
Dari: kuantan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-11-07 23:24


time besar ke time kecik ke asyik kena buli saja..
hukhuk..nasib lah badan asyik kena buli saja....
baik sangat ke aku ini... sedihnya.. :cry:
[ Telah diedit oleh: najah85 pada 12-11-07 23:38 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For najah85Profil   Hantar PM kepada najah85   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-11-07 23:56


Pada 12-11-07 20:19 , Iman_Hayati posting:

!!! QUOTE !!!

tak pernah kena buli, tapi selalu kena usik sebab kecik:-)
masa sekolah2 dulu, selalu kawan-kawan kakak usik..sampai mereka kata kat mana copy muka adik ni, sama..cuma kecik :-)


:lol: :lol: :berfikir: :berfikir:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 13-11-07 11:06


Assalamualaikum
sekarang ni asik kena buli dengan adik saya..tu ha..tu..yang dalam ni tu....

P/S : buli balik.... :jangan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-11-07 15:47


yang tu dah besar dah tuan tetap...
org kata dah boleh kahwin dah tu...
tak mengapa kalau dibuli balik :evil:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 13-11-07 15:52


Assalamualaikum
minggu ni minggu saya membuli dia...cik ismi...huhu....tekanang perasaang dia... :lol:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-11-07 16:04


Pada 13-11-07 15:52 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
minggu ni minggu saya membuli dia...cik ismi...huhu....tekanang perasaang dia... :lol:


dia ke TT yang tertekan ni...?
base pun dahjadik lain ni..? :berifkir::berfikir:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

ainunhub
WARGA SETIA
Menyertai: 06.09.2007
Ahli No: 30954
Posting: 495
Dari: Melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 14-11-07 09:01


Pada 12-11-07 13:36 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...

hhmm...bercakap mengenai buli ni...

hehe....

mohamad selalu juga kena buli masa kecil-kecil dulu...

maklum lah... kecik sangat dedulu...

tapi sekarang ni dah lain...

sekarang ni dah beso.... :-D

tak main lah buli2 ni....

kita buli balik lah...



tak baik mad buli org.... :P
[ Telah diedit oleh: ainunhub pada 14-11-07 09:01 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ainunhubProfil   Hantar PM kepada ainunhub   Quote dan BalasQuote

azzak
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2007
Ahli No: 31036
Posting: 491
Dari: klang, selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 14-11-07 09:07


dulu kena buli ..yang peliknya saiz saya lagi besar dr mereka...kena didiskriminasi masa tu..sedihnya..las2 ALLAH bls balik... tak jumpa dah mereka..semua dah arwah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzakProfil   Hantar PM kepada azzak   Pergi ke azzak's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 14-11-07 11:17


Pada 13-11-07 16:04 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!


dia ke TT yang tertekan ni...?
base pun dahjadik lain ni..?:berfikir:


dia yang tertekang...
tapi, malam tadi...saya yang tekanang perasaang..habis haru biru saya dibuatnya..... :cry:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 14-11-07 11:25


Pada 12-11-07 11:41 , ainunhub posting:

!!! QUOTE !!!

alhamdulillah... tak pernah kena buli.. dan membuli.


dibuli....membuli


-----------------

"prevention is better than cure"




Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

jutawanmuslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 20900
Posting: 1561
Dari: UPM

Selangor  


posticon Posting pada: 14-11-07 11:33


pernah dibuli dan membuli..

p/s :pada sesiapa yang pernah kena buli, jangan buli balik..huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For jutawanmuslimahProfil   Hantar PM kepada jutawanmuslimah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 14-11-07 11:36


jutawan,

teman ada benda nak cakap ni, erm... dragon ball ada 7 bijik kesemuenye..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-11-07 05:22


Pada 14-11-07 11:17 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!


dia yang tertekang...
tapi, malam tadi...saya yang tekanang perasaang..habis haru biru saya dibuatnya..... :cry:


huhu... padan muka TT... sib baik haru biru, tak huru hara... :jangan: :jangan:

p/s: ada turn untuk membuli ke ek..??:berfikir: :jangan:

Pada 14-11-07 11:36 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

jutawan,

teman ada benda nak cakap ni, erm... dragon ball ada 7 bijik kesemuenye..


wahhh.. windunya pada ayat ni...
jutawan pun lama tak nampak... :welcome: :welcome:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.13113 saat. Lajunya....