Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-02-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Layang-layang naik ke udara kerana menentang angin bukan kerana mengikut arah angin

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: atbar1981
Hari Ini: 1
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43128

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 22
Ahli: 0
Jumlah: 22




  Yang Masuk Ke Sini
atbar1981: 1 jam, 51 minit yang lalu
muslimin23: 1 hari, 17 jam, 12 minit yang lalu
z_tornado: 1 hari, 21 jam, 20 minit yang lalu
sarashanee: 8 hari yang lalu
CikIzzah1992: 10 hari yang lalu
Qiamulail: 26 hari yang lalu


Jejak Hobi
Topik: Apa barang yang paling anda sayang disaat ini?


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Hobi
    »» Apa barang yang paling anda sayang disaat ini?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Apa barang yang paling anda sayang disaat ini?

angkabut
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18897
Posting: 251
Dari: KampungKU

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 14:05


erm........komputer antik saya lah

Bookmark and Share

    


  Member Information For angkabutProfil   Hantar PM kepada angkabut   Quote dan BalasQuote

ct_sumayyah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 418
Posting: 201
Dari: Negeri Sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 30-10-07 14:48


jam tangan saya.dah 4 tahun tak bertukar

Bookmark and Share

    


  Member Information For ct_sumayyahProfil   Hantar PM kepada ct_sumayyah   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 14:57


buku-buku ana...
bukan saat ini saja..selamanya..
buku2 dan kitab2..teman kala sunyi hehehehe :-) :-)


-----------------
"InDaHnYa IsLAm"
[ Telah diedit oleh: muslimah83 pada 30-10-07 16:14 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

najwa_mnor
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.11.2003
Ahli No: 5313
Posting: 148
Dari: gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 14:58


dompet ayah bagi...
sejak dr form 3 lagi..pernah kena curi sekali kat sekolah..
tapi dijumpai balik pas seminggu...
gamba2 dalam tu semua selamat lagi..duit saja da lesap..
dah guna dekat 8 taun rupanya..tapi tak rasa macam nak tukar baru lagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For najwa_mnorProfil   Hantar PM kepada najwa_mnor   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 30-10-07 15:00


bismillahhirrahmanirrahim

banyak..antaranya kristal2 dan music box yang family ana hadiahkan untuk ana masa hari jadi ana dan jugak gelang kristal mesir hadiah hari jadi dari kakak ana tahun lepas..satu lagi yang ana paling sayang sangat-sangat..tempat letak stationaries yang diberikan oleh seseorang suatu ketika dulu..

;-) :bunga: :kelip:


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-
[ Telah diedit oleh: sufti_ilham pada 31-10-07 12:05 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

ann_1
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7574
Posting: 304
Dari: utm,johor

Selangor  


posticon Posting pada: 30-10-07 15:00


hati :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ann_1Profil   Hantar PM kepada ann_1   Pergi ke ann_1's Website   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 30-10-07 15:02


cincin perak, ada permata..
beli dengan seseorang dekat the Mall bulan 7 dulu rsnye kalau tak silap ana
selalu ada di jari ni..:-)
selalu pakai bila keluar pergi mana-mana..waktu nak masak saja tak pakai:-)


-----------------
Sesejuk Mata Memandang, Seindah Akhlak terpampang
[ Telah diedit oleh: Iman_Hayati pada 30-10-07 15:04 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 15:38


laptop-abah bagi
pc-abah bagi
simcard-abah belikan
jam-sb abah bagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

Nurizmi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20156
Posting: 539
Dari: utara...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 15:41


tafsir quran hadiah dari mak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For NurizmiProfil   Hantar PM kepada Nurizmi   Pergi ke Nurizmi's Website   Quote dan BalasQuote

raihan2004
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6388
Posting: 375
Dari: kedah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 15:59


semua barang-barang yang diberi oleh insan2 yang menyayangi diriku ini...thanq:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For raihan2004Profil   Hantar PM kepada raihan2004   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 16:04


sekarang ni kamere adalah buahati teman...
lagi satu, teman minat sangat membaca, tapi buku yang teman suka lah, kalau tak suka, tengok pun tak mo.
Dulu teman peronah pinjam koleksi Ensiklopedia dari kawan perempuan, teman suka sangat bacenye. sampei salah satu buku tu terkoyak. Teman tampai balik dengan selotep. erm....
Sebab teman minat buku tu, teman sanggup pinjam kat orang walopun orang perempuan... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 16:09


assalamualaikum..
buat masa ni suka semua pemberian yang diberi oleh umi abah adik2 dan kawan-kawan..
paling sayang cincin emas tapi ada perak kat permukaan dia..
umi belikan masa muktamar PAS yang baru-baru ni..
beli kat kedai kawan abah time kat mesir tu..
kedai tu kat tengganu..
balik2 saja uia semua org ingat cincin tunang..:D
bagus juga..
alamak..
tertaip panjang l apulak..
maap..;)
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

ainunhub
WARGA SETIA
Menyertai: 06.09.2007
Ahli No: 30954
Posting: 495
Dari: Melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 30-10-07 16:11


barang...
tak ada apa rasanya.. sebab bukan 'milik' saya semua itu. :P

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainunhubProfil   Hantar PM kepada ainunhub   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 16:11


raket badminton hadiah dari kakak tersayang

Bookmark and Share

    


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 16:12


Pada 30-10-07 16:11 , qibtiyah posting:

!!! QUOTE !!!

raket badminton hadiah dari kakak tersayang


moga dapat membawe pulang kembali Piala Thomas setelah sekian lama sejak 1992...


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

putera81
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 549
Posting: 153
Dari: SaBAh

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 16:23


"moga dapat membawe pulang kembali Piala Thomas setelah sekian lama sejak 1992..."

Saya peminat badminton juga,insyaALLAH, tapi sekarang kita ketandusan pemain melayu lah,isk2..

barang yang paling saya sayang, tentunya diri ini :-)

"aptop-abah bagi
pc-abah bagi
simcard-abah belikan
jam-sb abah bagi"

semua yang abah bagi saja,, yang 'kawan' bagi tak ada ke mama_iman..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For putera81Profil   Hantar PM kepada putera81   Pergi ke putera81's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 16:26


Pada 30-10-07 16:23 , putera81 posting:

!!! QUOTE !!!

"moga dapat membawe pulang kembali Piala Thomas setelah sekian lama sejak 1992..."

Saya peminat badminton juga,insyaALLAH, tapi sekarang kita ketandusan pemain melayu lah,isk2..

barang yang paling saya sayang, tentunya diri ini :-)

"aptop-abah bagi
pc-abah bagi
simcard-abah belikan
jam-sb abah bagi"

semua yang abah bagi saja,, yang 'kawan' bagi tak ada ke mama_iman..hehe



MMmm anak abah...
tapi konfius sikit ana...org boleh tak d kategerikan benda? :berfikir:


-----------------
"InDaHnYa IsLAm"


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 16:32


ada sesiapa tak mo buku, mari lah sedekah kat teman...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 16:34


kalau saat ni cermin mata lah...nak kerja susah tak ada cermin mata ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

raudhah84
WARGA SETIA
Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10521
Posting: 483
Dari: bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 16:38


al Quran bertajwid yang ana dapat beli selepas sekian lama ana cari..


-----------------
sekali kaki melangkah di jalan ALLAH..jangan undur..biar masa berganti..aqidah jangan mati..biar zaman berubah..keyakinan pada ALLAH jangan goyah..


Bookmark and Share

    


  Member Information For raudhah84Profil   Hantar PM kepada raudhah84   Pergi ke raudhah84's Website   Quote dan BalasQuote

nurfieza
WARGA SETIA
Menyertai: 19.01.2006
Ahli No: 22039
Posting: 416
Dari: utara...

Selangor  


posticon Posting pada: 30-10-07 17:13


Pada 30-10-07 16:34 , zulman posting:

!!! QUOTE !!!

kalau saat ni cermin mata lah...nak kerja susah tak ada cermin mata ni..



same lah kita en zulman...

cermin mata ana pecah time hari raya ketiga di hari itu..

huhu...

sekarang ni tengah tunggu tukang kedai repair..

tengah rabun untuk sementara, nasib baik ada cermin mata yang lama..

hehe


-----------------
.......


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurfiezaProfil   Hantar PM kepada nurfieza   Quote dan BalasQuote

smile_roses
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3694
Posting: 895
Dari: Bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 21:10


ana sayang semua pemberian Allah..
barang-barang yang parents ana bagi :)..
sekarang sayang sangat kat buku yang tebal2..ehe..
pening kepala nak baca..

Bookmark and Share

    


  Member Information For smile_rosesProfil   Hantar PM kepada smile_roses   Pergi ke smile_roses's Website   Quote dan BalasQuote

asroal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.04.2006
Ahli No: 24359
Posting: 352
Dari: bumi ALLAH

france   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 21:29


barang-barang pemberian insan tersyg...;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For asroalProfil   Hantar PM kepada asroal   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 23:04


semua barang yang saya miliki... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

doktor_kampung
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 505
Posting: 436
Dari: jelapang, ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 23:26


entah..pda agaknya :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For doktor_kampungProfil   Hantar PM kepada doktor_kampung   Quote dan BalasQuote

Hibatullah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.04.2007
Ahli No: 29793
Posting: 305
Dari: bumi Allah-sumut

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 04:44


saya sayang semua pemberian Allah

Bookmark and Share

    


  Member Information For HibatullahProfil   Hantar PM kepada Hibatullah   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 31-10-07 07:21


Assalamualaikum

semua barang yang diberi oleh insan2 tersayang ana... :kelip: :bunga: :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

puterisembilu
WARGA SETIA
Menyertai: 23.10.2007
Ahli No: 31480
Posting: 591
Dari: Kota Kinabalu,Sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 08:03


diary........

Bookmark and Share

    


  Member Information For puterisembiluProfil   Hantar PM kepada puterisembilu   Pergi ke puterisembilu's Website   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 08:48


kad-kad buatan tangan dari kawan-kawan masa sekolah menengah masih simpan


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 31-10-07 10:05


baju MU...:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

Firdaus15
WARGA SETIA
Menyertai: 26.12.2003
Ahli No: 5978
Posting: 805
Dari: Kota Bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 10:07


Pada 30-10-07 15:38 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

laptop-abah bagi
pc-abah bagi
simcard-abah belikan
jam-sb abah bagi


anak bongsu ke ni???

Bookmark and Share

    


  Member Information For Firdaus15Profil   Hantar PM kepada Firdaus15   Pergi ke Firdaus15's Website   Quote dan BalasQuote

aidil_firdaus
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.10.2007
Ahli No: 31562
Posting: 58
Dari: pahang-putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 10:14


saya sayang kereta saya ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For aidil_firdausProfil   Hantar PM kepada aidil_firdaus   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 11:57


jam tangan sebab barang paling mahal yang pernah saya beli...
koleksi novel....

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

faiq85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28944
Posting: 213
Dari: Putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 31-10-07 12:04


senaskah al-Quran pemberian seorang teman rapat(^_^)

Bookmark and Share

    


  Member Information For faiq85Profil   Hantar PM kepada faiq85   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 31-10-07 13:17


laptop-parents bagi
jam tangan- parents bagi jugak
dan mp4

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 13:39


jaga hati

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 14:29


em.. apa barang..??
banyak juga nak list ni..ehehe..

usrati....
pc ku..hehe..
hp ku..
hadiah sahabats.. tak kira pelbagai segi bentuk :-D ;-)

jam tangan adik bagi..dah hilang...huhu..


sayang dengan ukhwah fillah yang terjalin..ehhe..
ni bukan barang lah..... ;-) :malu: :bunga: ;-) :-D :welcome:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 15:48


em...sayang...

*Quran yang umi bagi..
* PC
*H/p
*Diari hidupku
*album gambar
*semua pemberian kawan-kawan,sahabat-sahabat,dan teman tersayang..
*jam tangan
*cincin dan rantai.. :sopan:

:bunga: :bunga: :bunga:


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 17:09


sayangi keluarga, di situlah bahagia..
ana sayang:
laptop - umi belikan
jam tangan - beli guna duit biasiswa jaipk
handset - beli guna duit kerja kat kedai komp pas spm
dompet dan tali pinggang - my besfren hadiahkan
printer 3-in-one- beli guna duit pinjaman..huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

putera81
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 549
Posting: 153
Dari: SaBAh

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 17:13


"MMmm anak abah...
tapi konfius sikit ana...org boleh tak d kategerikan benda? :berfikir:"

jasad hanya sementara, kira benda lah tu muslimah83 :-) barang yang kita sayang bila kita sedekahkan, paling afdal pemberian :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For putera81Profil   Hantar PM kepada putera81   Pergi ke putera81's Website   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 31-10-07 21:04


Pada 31-10-07 13:17 , Strawberry_Ungu posting:

!!! QUOTE !!!

laptop-parents bagi
jam tangan- parents bagi jugak
dan mp4


lagi satu cincin emas..hehe.. :bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 31-10-07 22:52


erm...payung! sayang sangat...payung saya tertinggal kat satu bilik yang berkunci...tak tau bila boleh ambil payung saya balik....
baru sekarang saya tau betapa sayang nya saya pada payung saya...:(


-----------------
strong minds talk about ideas, weak minds talk about people.


Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 22:56


Pada 31-10-07 22:52 , Farishah posting:

!!! QUOTE !!!

erm...payung! sayang sangat...payung saya tertinggal kat satu bilik yang berkunci...tak tau bila boleh ambil payung saya balik....
baru sekarang saya tau betapa sayang nya saya pada payung saya...:(



adei payung2....
plik ke kalau laki2 pakai pyg....ana pakai kawan-kawan semua pandang semacam
da lah wane pink 7 eleven nya huhuhu...macam jepun pula isk...

hm...mstilah walletku tesayang....silap-silap; jadi pti hehehe...


-----------------

"prevention is better than cure"




Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

Al-Mustaqqim
WARGA SETIA
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17480
Posting: 486
Dari: malaysia

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 23:38


syiling nabi musa..
wan yang bagi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MustaqqimProfil   Hantar PM kepada Al-Mustaqqim   Quote dan BalasQuote

fiera_mz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.10.2007
Ahli No: 31386
Posting: 299
Dari: Sg.Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 01-11-07 08:49


sayang hp :) (dalam konteks barang)

Bookmark and Share

    


  Member Information For fiera_mzProfil   Hantar PM kepada fiera_mz   Quote dan BalasQuote

syazmi_8283
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.09.2007
Ahli No: 31034
Posting: 141
Dari: melaka

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 01-11-07 11:55


saya amat sayang pada barang2 pemberian orang.......
saya pengumpul barang2 yang di hadiahkan.......
setakat ni tak terkira dah betapa banyak nya barang2 yang saya dapat....

Bookmark and Share

    


  Member Information For syazmi_8283Profil   Hantar PM kepada syazmi_8283   Pergi ke syazmi_8283's Website   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-11-07 12:26


Pada 01-11-07 11:55 , syazmi_8283 posting:

!!! QUOTE !!!

saya amat sayang pada barang2 pemberian orang.......
saya pengumpul barang2 yang di hadiahkan.......
setakat ni tak terkira dah betapa banyak nya barang2 yang saya dapat....



Apabila masuk "dunia baru" ni, hadiah-hadiah orang sebahagian besar saya dah buang , apatah dari berlainan gender , demi kesejahteraan ummah... :-D :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 01-11-07 12:31


bismillahhirrahmanirrahim

ana satu lagi yang paling ana sayang sangat..buku2 yang 'ustaz' ana bagi.. lebih sayang sebab buku itu adalah tulisan dia sendiri.. sentimantel velue sikitlah agaknya..hehe..sebab dia yang tulis dan dari putrajaya lepas kerja sanggup terus ke uia bagi buku tu.. dengan jammnya lagi..kasihan dia.. :-D

ana: ana doakan moga-moga ada satu lagi barang yang akan dia beri untuk ana yang menesahkan ana sebagai miliknya akan tersarung di jari ana,insyaAllah..amin.. :-D :bunga: ;-) :sopan:


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-
[ Telah diedit oleh: sufti_ilham pada 01-11-07 12:46 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-11-07 12:37


al-quran hadiah dari adik ana...
hp dari org tersayang..
buku2 tazkirah dan buku2 ilmiah dari kawan-kawan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-11-07 12:53


Pada 01-11-07 12:26 , zulman posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 01-11-07 11:55 , syazmi_8283 posting:

!!! QUOTE !!!

saya amat sayang pada barang2 pemberian orang.......
saya pengumpul barang2 yang di hadiahkan.......
setakat ni tak terkira dah betapa banyak nya barang2 yang saya dapat....



Apabila masuk "dunia baru" ni, hadiah-hadiah orang sebahagian besar saya dah buang , apatah dari berlainan gender , demi kesejahteraan ummah... :-D :-D


oh macam tu ke enzik Zulman..betul-betul..nanti kalau suami saya..heheh :-D bagus2


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-11-07 13:03


Pada 01-11-07 12:53 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 01-11-07 12:26 , zulman posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 01-11-07 11:55 , syazmi_8283 posting:

!!! QUOTE !!!

saya amat sayang pada barang2 pemberian orang.......
saya pengumpul barang2 yang di hadiahkan.......
setakat ni tak terkira dah betapa banyak nya barang2 yang saya dapat....



Apabila masuk "dunia baru" ni, hadiah-hadiah orang sebahagian besar saya dah buang , apatah dari berlainan gender , demi kesejahteraan ummah... :-D :-D


oh macam tu ke enzik Zulman..betul-betul..nanti kalau suami saya..heheh :-D bagus2



betul...setiap hadiah ada kenangan... nanti teringat-ingat..terkenang-kenang....masa tu pulak Syaitan mengenakan jarum..silap -silap boleh merosakkan perhubungan, jadi untuk elakkan perkara yang tak sepatutnya...hapuskan sesuatu yang mungkin boleh jadi penyebab..dan ummah kita pun sejahtera.. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 01-11-07 13:06


rameinye kat sini ada urang tersayang..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

islamic_gil
WARGA SETIA
Menyertai: 24.02.2005
Ahli No: 14692
Posting: 427
Dari: SATU KAWASAN DI SATU MASA

Selangor  


posticon Posting pada: 01-11-07 13:43


jam tangan...sayang sangat.(kumpul duit, beli sendiri....hahahaha)

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_gilProfil   Hantar PM kepada islamic_gil   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 01-11-07 13:45


zulman, perempuan ni sensitip betul lah, itupun nak jeles...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 01-11-07 13:48


Pada 01-11-07 13:45 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

zulman, perempuan ni sensitip betul lah, itupun nak jeles...


prof daeng..bukan semua perempuan tu sensitif,jeles tau... :jangan: :jangan: :jangan: tengok ana..ana tak jeles..ana cemburu saja..hehehe.. :-D :-D :bunga: :-D


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-11-07 13:49


Pada 01-11-07 13:45 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

zulman, perempuan ni sensitip betul lah, itupun nak jeles...


betul tu Prof daeng...kena bijak sikit, kata mudah hapuskan bahan bukti, bior semua jadi sejarah..case closed...bukanlah nak seleweng atau curang , tapi takut perkara yang remeh temeh boleh mendatangkan masalah yang lain.
tapi Prof, sama lah dengan laki , sebab kalau kita nampak wife kita pakai jam hadiah kawan lelaki dia masa bujang dulu pun kita jeles prof..betul tak :berfikir:
[ Telah diedit oleh: zulman pada 01-11-07 14:10 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-11-07 14:15


Pada 01-11-07 13:49 , zulman posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 01-11-07 13:45 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

zulman, perempuan ni sensitip betul lah, itupun nak jeles...


betul tu Prof daeng...kena bijak sikit, kata mudah hapuskan bahan bukti, bior semua jadi sejarah..case closed...bukanlah nak seleweng atau curang , tapi takut perkara yang remeh temeh boleh mendatangkan masalah yang lain.
tapi Prof, sama lah dengan laki , sebab kalau kita nampak wife kita pakai jam hadiah kawan lelaki dia masa bujang dulu pun kita jeles prof..betul tak :berfikir:


betul-betul..tengok tu encik Zulman yang dah kahwin pun kata macam tu..ingat perempuan saja jeles?? hmm..kena fikir sikitlah..kalau macam tu lelaki tak kisah ke wanita dia curang..

p/s maaf ye sensitif sikit isu-isu sebegini :-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 01-11-07 14:20


erm...
teman mana tau, pengalaman pun tak ada...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-11-07 14:26


Pada 01-11-07 14:15 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 01-11-07 13:49 , zulman posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 01-11-07 13:45 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

zulman, perempuan ni sensitip betul lah, itupun nak jeles...


betul tu Prof daeng...kena bijak sikit, kata mudah hapuskan bahan bukti, bior semua jadi sejarah..case closed...bukanlah nak seleweng atau curang , tapi takut perkara yang remeh temeh boleh mendatangkan masalah yang lain.
tapi Prof, sama lah dengan laki , sebab kalau kita nampak wife kita pakai jam hadiah kawan lelaki dia masa bujang dulu pun kita jeles prof..betul tak :berfikir:


betul-betul..tengok tu encik Zulman yang dah kahwin pun kata macam tu..ingat perempuan saja jeles?? hmm..kena fikir sikitlah..kalau macam tu lelaki tak kisah ke wanita dia curang..

p/s maaf ye sensitif sikit isu-isu sebegini :-)

dipendekkan cerita, kalau dah diikat tu ,kisah yang lampau bior jadi sejarah, jangan diungkit-ungkit, jangan buat "comparable"...tutup buku...kalau tak nanti Syaitan datang menyelit..

dipanjang kan cerita... saat ni apa barang yang anda sayang (back to the topic) ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-11-07 14:29


Pada 30-10-07 16:32 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

ada sesiapa tak mo buku, mari lah sedekah kat teman...


Nak buku yang macamana ye?


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

ikinzolkifli
Warga Rasmi
Menyertai: 01.11.2007
Ahli No: 31577
Posting: 5
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 01-11-07 15:02


saya sayang hp saya :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For ikinzolkifliProfil   Hantar PM kepada ikinzolkifli   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 01-11-07 15:03


buku berkaitan yang teman suka...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

mas2ra
WARGA SETIA
Menyertai: 21.10.2004
Ahli No: 12017
Posting: 668
Dari: bumi ALLAH Jalla Jalaluh

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 01-11-07 15:25


:-) ... Assalamualaikum

"if all who live between the East and West perish...
I will have no fear as long as I have the Qur`an with me."


-----------------
wahai orang-orang yang berIMAN, ucapkanlah...


Bookmark and Share

    


  Member Information For mas2raProfil   Hantar PM kepada mas2ra   Pergi ke mas2ra's Website   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-11-07 00:15


saat ni ke..?

gambar hubby yang jauh dari sisi....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 15-11-07 00:27


erm..banyak sangat barang yang d syng...exp yang beli sendiri..aset
lptop
kemra
telefon bimbit

yang trbaru Al-quran pemberian adik....sayang sangat



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 15-11-07 18:31


Pada 15-11-07 00:15 , nurkamar posting:

!!! QUOTE !!!

saat ni ke..?

gambar hubby yang jauh dari sisi....



sweetnya..isbir isbir ye kak nurkamar.. :bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 15-11-07 18:34


Pada 15-11-07 00:27 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!

erm..banyak sangat barang yang d syng...exp yang beli sendiri..aset
lptop
kemra
telefon bimbit

yang trbaru Al-quran pemberian adik....sayang sangat



peralatan kosmetik? mesti lah senarei sekali ummu...


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 15-11-07 18:36


Pada 01-11-07 14:29 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 30-10-07 16:32 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

ada sesiapa tak mo buku, mari lah sedekah kat teman...


Nak buku yang macamana ye?



buku 555....

P/S : iman...barang paling ku sayang...
iman ni kira barang ke???? :berfikir:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

Al_Basayuv
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2004
Ahli No: 6563
Posting: 199
Dari: UkrainE

ukraine  


posticon Posting pada: 15-11-07 21:38


besanya apa yang saya sayng tu yang akan pagi dulu....

kalau cakap sayang iman.... mesti syaitan dan konco2nya akan berusaha untuk hilangkan iman dihati... bila terasa iman jatuh.... rindu sangat-sangat dengan iman.... adoi... lemahnya hati ini......

barang yang paling syang?? :-) NtahLaa...... BiarPun ImanKu selalu Jatuh.... Iman juga Mnjdi barang kesaYnagnku.... Ya Allah... TerukNya diriku Ini........

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al_BasayuvProfil   Hantar PM kepada Al_Basayuv   Pergi ke Al_Basayuv's Website   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 15-11-07 23:01


banyak barang yang disayang..sekarang sayang jubah, baju raya..hehe selalu nak tengok..di ampaian pun jenguk2.. :-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 16-11-07 01:39


Pada 15-11-07 18:34 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 15-11-07 00:27 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!

erm..banyak sangat barang yang d syng...exp yang beli sendiri..aset
lptop
kemra
telefon bimbit

yang trbaru Al-quran pemberian adik....sayang sangat



peralatan kosmetik? mesti lah senarei sekali ummu...



kosmetik :berfikir: :berfikir:
tak sayang sangat..hilang pun tak apa.. :-) tapi kalau barang-barang yang d list tu hilang huwaaa :cry: :cry:
macam tadi..ingatkan hp hilang da ngis da..da cari kat semua tempat last sekali ada tjatuh kat tepi meja..sapu air mata dan keep in smiling :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 16-11-07 01:59


Pada 15-11-07 23:01 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

banyak barang yang disayang..sekarang sayang jubah, baju raya..hehe selalu nak tengok..di ampaian pun jenguk2.. :-)



syang tueh ikut peredaran zaman ek....^_^

!!! QUOTE !!!



saat ni ke..?

gambar hubby yang jauh dari sisi....

!!! QUOTE !!!



uuuuuuuuuuuu........

p/s: time kecil-kecil dulu sayang kat patung otromen huhu....



-----------------

"prevention is better than cure"




Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 16-11-07 06:50


Pada 16-11-07 01:39 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 15-11-07 18:34 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 15-11-07 00:27 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!

erm..banyak sangat barang yang d syng...exp yang beli sendiri..aset
lptop
kemra
telefon bimbit

yang trbaru Al-quran pemberian adik....sayang sangat



peralatan kosmetik? mesti lah senarei sekali ummu...



kosmetik :berfikir: :berfikir:
tak sayang sangat..hilang pun tak apa.. :-) tapi kalau barang-barang yang d list tu hilang huwaaa :cry: :cry:
macam tadi..ingatkan hp hilang da ngis da..da cari kat semua tempat last sekali ada tjatuh kat tepi meja..sapu air mata dan keep in smiling :-D



lah ummu ni, cepat sangat nak merembet ayo mata, cari lah dulu....
tau lah dalam henset tu ada benda-benda berharge :)


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 16-11-07 08:07


Assalamualaikum
ummusafiah...baru 'hampir' hilang..ummu dah merembes cecair dari airmata..takmo..takmo.. :jangan: kena kuat...
saya ni...dah banyak kali hilang barang...hp pun dah dua kali...jam tangan pun dah dua kali...dah tak ada perasaan....redha mengatasi segalanya...nak buat macam mana....

P/S : nasib baik tak hilang hati ni ke..mana² bahagian tubuh badan ke...hmm..masih diberi nikmat yang banyak oleh Allah.... :oops:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

strawberri
Warga 5 Bintang
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13269
Posting: 391
Dari: Alaska Timur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-11-07 08:13


kereta saya-satu-satunya harta yang ada huhuuhuhuh

Bookmark and Share

    


  Member Information For strawberriProfil   Hantar PM kepada strawberri   Pergi ke strawberri's Website   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-11-07 08:41


buah hati boleh masuk dalam senarai barang ke?...kui..kui..

p/s: sayang sangat pada motor saya....motor pusaka...turun temurun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-11-07 08:44


Pada 30-10-07 16:32 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

ada sesiapa tak mo buku, mari lah sedekah kat teman...


buku yang jenis mana prof berminat?


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 16-11-07 20:42


Pada 16-11-07 06:50 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 16-11-07 01:39 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 15-11-07 18:34 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 15-11-07 00:27 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!

erm..banyak sangat barang yang d syng...exp yang beli sendiri..aset
lptop
kemra
telefon bimbit

yang trbaru Al-quran pemberian adik....sayang sangat



peralatan kosmetik? mesti lah senarei sekali ummu...



kosmetik :berfikir: :berfikir:
tak sayang sangat..hilang pun tak apa.. :-) tapi kalau barang-barang yang d list tu hilang huwaaa :cry: :cry:
macam tadi..ingatkan hp hilang da ngis da..da cari kat semua tempat last sekali ada tjatuh kat tepi meja..sapu air mata dan keep in smiling :-D



lah ummu ni, cepat sangat nak merembet ayo mata, cari lah dulu....
tau lah dalam henset tu ada benda-benda berharge :)



huhu...memang lah ngis sebab barang hilang..sdey ooo...malas nak fikir beli yang baru..
memang ladlm telefon bimbit ada benda brharga...sim hilang..hu problm nak cari no tpon kawan-kawan lama..huhu...tak boleh selepas ini knaati2 da :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 16-11-07 20:47


Pada 16-11-07 08:07 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
ummusafiah...baru 'hampir' hilang..ummu dah merembes cecair dari airmata..takmo..takmo.. :jangan: kena kuat...
saya ni...dah banyak kali hilang barang...hp pun dah dua kali...jam tangan pun dah dua kali...dah tak ada perasaan....redha mengatasi segalanya...nak buat macam mana....

P/S : nasib baik tak hilang hati ni ke..mana² bahagian tubuh badan ke...hmm..masih diberi nikmat yang banyak oleh Allah.... :oops:



huhu...sebab ada penglaman hp hilang tu yang jadi sensetip...kalau hilang lagi mesti mak marah..sdey kena marah..nampak sangat cuai :cry:
dulu hp pna hilang masa final exam..tinglkn kat luar hall bila nak sampai uma cek balik rupanya hilang...sdeynya :cry:

re P/S : errrm...etul..syukur dengan nikmat yang ada..mga tak d tarik balik



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 16-11-07 21:04


Pada 16-11-07 08:44 , kapten06 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 30-10-07 16:32 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

ada sesiapa tak mo buku, mari lah sedekah kat teman...


buku yang jenis mana prof berminat?



buku yang ada criter2 best macam majalah national geography


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 17-11-07 08:27


Pada 16-11-07 21:04 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 16-11-07 08:44 , kapten06 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 30-10-07 16:32 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

ada sesiapa tak mo buku, mari lah sedekah kat teman...


buku yang jenis mana prof berminat?



buku yang ada criter2 best macam majalah national geography



buku resepi ada? :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 17-11-07 10:09


Pada 16-11-07 20:47 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!


huhu...sebab ada penglaman hp hilang tu yang jadi sensetip...kalau hilang lagi mesti mak marah..sdey kena marah..nampak sangat cuai :cry:
dulu hp pna hilang masa final exam..tinglkn kat luar hall bila nak sampai uma cek balik rupanya hilang...sdeynya :cry:

re P/S : errrm...etul..syukur dengan nikmat yang ada..mga tak d tarik balik



ummu jangan mensedih eh.... :jangan:
lebih baik hilang jam dari hilang masa...
lebih baik hilang hp dari hilang sesuatu jalinan perhubungan...
;-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 17-11-07 10:23


Setiap hadiahyang anda beri kepada kawan/kekasih/ isteri/suami
anda mempunyai maksud yang tersirat...

JAM TANGAN...... ...Tanda meningati setiap masa dan waktu.
CINCIN...... .......Tanda ikatan kasih yang abadi.
GELANG...... .......Tanda mesra
RANTAI LEHER....... Ikatan cinta yang perlu perhatian.
SUBANG...... .......Tanda penghargaan dan penghormatan.
KASUT....... .......Sentiasa mengambil berat/prihatin.
PAKAIAN/KAIN. ......Semoga kasih berkekalan dan dekat selalu.
PAYUNG...... .......Tanda kasih dan sentiasa ingin melindungi.
MINYAK WANGI....... Tanda cinta
BINGKAI GAMBAR.....Sentiasa merindu dan tak ingin berjauhan.
BUKU........ ....... Bersifat terbuka dan bertolak ansur.
BUNGA....... ........Tanda perkenalan dan tanda sayang
COKELAT ........ semanis cintamu.
LAGU/CD/KAD UCAPAN...... ... mengabadikan cinta
SEJADAH DAN ALQURAN..... ....tandanya kekasihnya itu menyayanginya
dunia dan akhirat.

Psstt..heheeheehe he... Satu lagi....
zaman mellinieum.. ..
HANDPHONE... tandanya. ... kau jangan lari dari ku!!!!...... .aku
Kancari kamu walau dimanapun...
:-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-11-07 10:36


Pada 15-11-07 18:31 , Strawberry_Ungu posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 15-11-07 00:15 , nurkamar posting:

!!! QUOTE !!!

saat ni ke..?

gambar hubby yang jauh dari sisi....



sweetnya..isbir isbir ye kak nurkamar.. :bunga:


saat tu saja lah...
bila dah balik ujung minggu ni tak sayang dah...
:-P :sopan: :sopan: :sopan:



........¶¶¶¶¶¶............¶¶¶¶¶¶..................
....­­­­­­­¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶....¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶.........................
..¶¶¶¶¶¶¶­¶­¶­¶­¶­¶­¶­¶¶¶........¶¶¶¶...........................
¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶­¶¶­¶¶­¶..­....­..¶­¶¶­¶.........................
¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶­¶¶..­..¶¶­¶¶¶­............................
­¶¶¶­¶¶¶­¶¶¶­¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ..¶¶¶¶¶....................................
....¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶......................................
..........¶­­­­­­­¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶...................................
..............¶¶¶¶¶¶¶¶­¶­¶­¶­¶­¶­.......................................
­..­................¶¶¶¶¶¶¶¶.......................................
..............­....­....­¶¶­¶¶­................:bunga: :bunga: :bunga:


untuk mu adik ku ismi tersayang.... ;) thank you beri kita munge....


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 17-11-07 11:33


Assalamualaikum
saya nak bagi hadiah hati saya kepada semua.... :welcome:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

isnani
Warga Rasmi
Menyertai: 07.09.2004
Ahli No: 10968
Posting: 15
Dari: sarawak

Sarawak  


posticon Posting pada: 17-11-07 13:51


saya sayang semua buku-buku saya. sayang sesagt.

Bookmark and Share

    


  Member Information For isnaniProfil   Hantar PM kepada isnani   Pergi ke isnani's Website   Quote dan BalasQuote

Al-Qarni
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.01.2004
Ahli No: 6699
Posting: 296
Dari: fakulti ekonomi

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 17-11-07 14:30


ana sayang betul kat surau tempat ana...kalau lah surau tu kena ambil dengan mat JAIS....huuuuuu,mana lagi lah tempat ana nak menimba ilmu Allah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-QarniProfil   Hantar PM kepada Al-Qarni   Pergi ke Al-Qarni's Website   Quote dan BalasQuote

hasdim
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.11.2007
Ahli No: 31696
Posting: 53

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-11-07 16:11


buat masa ini barang yang paling saya sayang adalah sony ericsson... ia bagaikan nyawa... huhuhu :sopan:


-----------------
" BiLa TeRasa RinDu seButLah Nama ALLAH "


Bookmark and Share

    


  Member Information For hasdimProfil   Hantar PM kepada hasdim   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 17-11-07 17:16


Pada 17-11-07 10:09 , sayatetapsaya posting:


ummu jangan mensedih eh.... :jangan:
lebih baik hilang jam dari hilang masa...
lebih baik hilang hp dari hilang sesuatu jalinan perhubungan...
;-)



ya..ya...betul betul

:welcome:



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 18-11-07 13:55


Pada 17-11-07 16:11 , hasdim posting:

!!! QUOTE !!!

buat masa ini barang yang paling saya sayang adalah sony ericsson... ia bagaikan nyawa... huhuhu :sopan:



teringat ada satu lagu..adik saya suka sangat nyanyi...
"kau...bagaikan udara...."
bahaya ni.....bahaya....huhu.... :jangan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

aisyahfarhah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.05.2007
Ahli No: 29995
Posting: 62

malaysia  


posticon Posting pada: 19-11-07 17:24


sayang??????
sayang family....
kawan-kawan...
persahabatan...
keprcayaan...
sebab sayang kan mereka itu tak boleh dibeli dengan wang ringgit...
kekdng wang ringgit itu yang menghancurkan segala perhubungan...

"dimana kan ku cari ganti"
:D

Bookmark and Share

    


  Member Information For aisyahfarhahProfil   Hantar PM kepada aisyahfarhah   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 19-11-07 17:26


Diri Sendiri.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 04-12-07 14:51


barang yang paling ku sayangi di saat ini..?? herm..salah satunya cincin merisik dan tunangku..


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 04-12-07 14:58


buat masa ni,,, komputer ni kut...
kalau rosak lagi tak tau lah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 04-12-07 15:41


.. saya sayang sangat pakwe saya:malu:.. pakwe saya banyak berjasa dengan saya.. pakwe sayalah yang selalu membawa saya ronda2 dulu sekitar Kuala Lumpur dan Selangor.. kira banyak negeri jugak lah saya ronda2 dengan pakwe saya.. sayang pakwe saya sangat-sangat:malu:.. owh pakweku Honda EX5:kelip:..:malu:..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 04-12-07 16:05


eerrmm....rasa2 nya....macam dah tak ada saja...

huhuhu...
entah lah...

rasa-rasanya....

ubat-ubatan lah yang paling mohamad sayang...
:-P :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

zatil_alwani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.12.2007
Ahli No: 31993
Posting: 206
Dari: kuala selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-12-07 20:30


salam ukhwah semua...ana sayang sangat dengan buku2 ilmiah dan novel2 islamic sebagai pentarbiyah diri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zatil_alwaniProfil   Hantar PM kepada zatil_alwani   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 15-12-07 20:47


Salam Alaik

mulai saat ni...barang2 yang kusayang adalah buku2... :oops:



Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

PerMataHiJau
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.10.2007
Ahli No: 31471
Posting: 295
Dari: MELAKA

Pahang  


posticon Posting pada: 15-12-07 21:14


Assalamualaikum ...barang-barang ...maknanya yang tak bernyawa lah ya.....kalau saya banyak juga....antaranya...notebook,hp,buku(ni...org nak beli pun tak bagi sebab saya sangat suka buku ...macam ada sentimental value)... :-) ,jam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For PerMataHiJauProfil   Hantar PM kepada PerMataHiJau   Quote dan BalasQuote

alam_kubur24
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.11.2008
Ahli No: 35967
Posting: 36

blank   avatar


posticon Posting pada: 14-12-08 04:15


Pada 30-10-07 16:34 , zulman posting:

!!! QUOTE !!!

kalau saat ni cermin mata lah...nak kerja susah tak ada cermin mata ni..

setuju sangat...tanpa cermin maka tak indahlah dunia.hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For alam_kubur24Profil   Hantar PM kepada alam_kubur24   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Hobi
    »» Apa barang yang paling anda sayang disaat ini?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.22772 saat. Lajunya....