Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-02-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"The word impossible is not in my dictionary"
-- Napoleon Bonaparte

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: sarashanee
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43127

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 30
Ahli: 0
Jumlah: 30




  Yang Masuk Ke Sini
sarashanee: 4 hari yang lalu
CikIzzah1992: 6 hari yang lalu
Qiamulail: 22 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Balik Raya Dengan apa???


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Balik Raya Dengan apa???

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Balik Raya Dengan apa???

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 15:53


Sahabat2 ukhwah balik raya tak???
balik dengan apa???

Kawe balik dengan motor saja... mybe 9hb..... :-D :-D :lol: :lol:


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 15:56


balik 10hb ni.naik 2 kali flight,miri - kk lepas itu kk-tawau,lepas itu dr dr tawau ke kg naik bas ke semporna dan sterusnya naik bot ke pulau....hehe..panjang cerita...


-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)
[ Telah diedit oleh: sya_ryn pada 04-10-07 15:56 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

searchforguidance
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30916
Posting: 403
Dari: johore

Johor   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 15:58


dengan bas........doa2kanla selamat...heee...:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For searchforguidanceProfil   Hantar PM kepada searchforguidance   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 15:58


Pada 04-10-07 15:56 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

balik 10hb ni.naik 2 kali flight,miri - kk lepas itu kk-tawau,lepas itu dr dr tawau ke kg naik bas ke semporna dan sterusnya naik bot ke pulau....hehe..panjang cerita...



insyaallah..naik flight pada 7 Oktober dari LCCT terus ke Tawau pukul 5.50 petang.

balik KL 20 Oktober 2007.


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 04-10-07 16:01


Assalamualaikum wwt...

Best nya anda...selamat balik kampung..hati-hati di jalan raya..ingatlah orang yang tersayang :-D


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 16:01


Pada 04-10-07 15:56 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

balik 10hb ni.naik 2 kali flight,miri - kk lepas itu kk-tawau,lepas itu dr dr tawau ke kg naik bas ke semporna dan sterusnya naik bot ke pulau....hehe..panjang cerita...




huhuu.... best nya..... ada naik buaya tak???
kawan saya ada juga kat situ.... tapi dah 3 tahun lost contac.... sedih....


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 16:03


Pada 04-10-07 15:53 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Sahabat2 ukhwah balik raya tak???
balik dengan apa???

Kawe balik dengan motor saja... mybe 9hb..... :-D :-D :lol: :lol:


salam....

hehe...

balik raya ye..

ana balik naik kereta.

kereta ayah.


ana balik dalam 10 haribulan agaknya...

balik johor tahun ni.
sebab tahun lepas dah balik perak


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 16:04


Pada 04-10-07 16:01 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-10-07 15:56 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

balik 10hb ni.naik 2 kali flight,miri - kk lepas itu kk-tawau,lepas itu dr dr tawau ke kg naik bas ke semporna dan sterusnya naik bot ke pulau....hehe..panjang cerita...




huhuu.... best nya..... ada naik buaya tak???
kawan saya ada juga kat situ.... tapi dah 3 tahun lost contac.... sedih....



kawan anda dah hilang agaknya,sebab salah naik..dia naik buaya bukan naik bot,..hehe...mana lah ada buaya,lanun ada lah...tu lagi ganas...hehe


-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)


Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 16:05


Pada 04-10-07 15:58 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-10-07 15:56 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

balik 10hb ni.naik 2 kali flight,miri - kk lepas itu kk-tawau,lepas itu dr dr tawau ke kg naik bas ke semporna dan sterusnya naik bot ke pulau....hehe..panjang cerita...



insyaallah..naik flight pada 7 Oktober dari LCCT terus ke Tawau pukul 5.50 petang.

balik KL 20 Oktober 2007.





ooooo....2 minggu demo poteng kijo dih??? :lol: :lol: :lol:
jangan lupo buat balik ketumpat sabah eh ???
nanti kalau ada JK Raya bawa tau !!!!    :-P


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

mrbr_2001
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22604
Posting: 169
Dari: Subang Jaya

Johor   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 16:05


saya tak balik kampung, tiap-tiap tahun raya dekat bandar....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mrbr_2001Profil   Hantar PM kepada mrbr_2001   Quote dan BalasQuote

eyla05
WARGA SETIA
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19884
Posting: 546
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 16:09


balik drive sendiri dari selangor ke kuala kangsar....maybe bertolak pagi khamis 11hb Oktober 2007..... :-) :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For eyla05Profil   Hantar PM kepada eyla05   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 16:10


Pada 04-10-07 16:04 , sya_ryn posting:


dia memang dah buaya pun.... buaya darat..... :lol: :lol:
nanti kalau awak tjumpe dia kirim salam ye.... nama abidin hamid...panggil bidin.... 2001-2004 upm.... join Palapes... mybe sekarang aktif askar wataniah kat sana agaknya.... orangnya hitam dan btubuh gemuk + ketot... :lol: :lol:




p/s.... sorry bro. Aku kutuk hang... zura kirim salam...


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 16:12


Pada 04-10-07 16:05 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-10-07 15:58 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-10-07 15:56 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

balik 10hb ni.naik 2 kali flight,miri - kk lepas itu kk-tawau,lepas itu dr dr tawau ke kg naik bas ke semporna dan sterusnya naik bot ke pulau....hehe..panjang cerita...



insyaallah..naik flight pada 7 Oktober dari LCCT terus ke Tawau pukul 5.50 petang.

balik KL 20 Oktober 2007.





ooooo....2 minggu demo poteng kijo dih??? :lol: :lol: :lol:
jangan lupo buat balik ketumpat sabah eh ???
nanti kalau ada JK Raya bawa tau !!!!    :-P



setahun sekali saja akhi..rindu tak tertahan lagi pada keluarga di kampung..borang cuti tak isi lagi masa beli tiket flight bulan januari tau.. :-D


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 16:18


tak pernah rasa balik kg mak ayah asal penang..
tapi kali ni insyaAllah baru nak merasa balik rumah mertua kat kedah.. balik dengan ketaa.... :-P :-P


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 16:19


Pada 04-10-07 16:12 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-10-07 16:05 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-10-07 15:58 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-10-07 15:56 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

balik 10hb ni.naik 2 kali flight,miri - kk lepas itu kk-tawau,lepas itu dr dr tawau ke kg naik bas ke semporna dan sterusnya naik bot ke pulau....hehe..panjang cerita...



insyaallah..naik flight pada 7 Oktober dari LCCT terus ke Tawau pukul 5.50 petang.

balik KL 20 Oktober 2007.





ooooo....2 minggu demo poteng kijo dih??? :lol: :lol: :lol:
jangan lupo buat balik ketumpat sabah eh ???
nanti kalau ada JK Raya bawa tau !!!!    :-P



setahun sekali saja akhi..rindu tak tertahan lagi pada keluarga di kampung..borang cuti tak isi lagi masa beli tiket flight bulan januari tau.. :-D





bukankah kakitangan JPS kena standby kat KL ke???
takut banjir kilat lagi tahun ni????? :lol: :lol: :lol:

huhuu... slmat bcuti nya.... best kalau lama2 tak balik.... rindu yang mmuncak...... :-(


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 16:23


salam....

balik kg...
nek bas transnasional, 9hb oct 2007, jam 2.30 pm...
destinasi : terminal makmur, kntn ke hentian puduraya, kl...

iskkk... tak sabonye lah nak balik....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

e_yahan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.04.2007
Ahli No: 29636
Posting: 93
Dari: kemaman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 16:28


em balik raya dengan kereta..rye kat mlake....patu rye kat kemaman pula....

Bookmark and Share

    


  Member Information For e_yahanProfil   Hantar PM kepada e_yahan   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 16:38


saya belum pernah lagi beraya di rumah... :-(


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 16:47


Pada 04-10-07 16:38 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

saya belum pernah lagi beraya di rumah... :-(



Kenapa..??
sakinah di mana sekarang ni...?


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 16:58


balik dengan kereta baru hehehehe...baru dapat hari ni.. :-P

tapi raya ke 3 baru balik kg, raya rumah kat sini saja dulu...



Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

faiq85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28944
Posting: 213
Dari: Putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 04-10-07 17:08


balik naik bas durian burung dari changlun..
10hb kol 9am..turun kat puduraya,moga-moga tak ada lah apa-apa masalah.hee..
terpaksa balik ke kuala lumpur dulu..tiket bas habis..tak sangka cepat bebeno habis tiket..hee
esok nya baru balik kelantan dengan family..

Bookmark and Share

    


  Member Information For faiq85Profil   Hantar PM kepada faiq85   Quote dan BalasQuote

are_peace82
WARGA SETIA
Menyertai: 06.10.2006
Ahli No: 26802
Posting: 412
Dari: Kelantan & Kajang

Kelantan  


posticon Posting pada: 04-10-07 17:37


Balik raya dengan kereta 9 Okt lepas itu datang balik 22 Okt. Tapi masa datang KL balik tu seorang-seorang bawa kereta. Member2 yang lain datang awal. So sahabat2 nak tumpang datang KL dari Kelantan boleh tumpang ana. Free of charge. buat-buat berbual... Boring juga seorang-seorang ini.

Bookmark and Share

    


  Member Information For are_peace82Profil   Hantar PM kepada are_peace82   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 04-10-07 17:39


Assalamualaikum...
saya balik raya dengan apa ye....
dengan...
haaaa....
dengan hati yang gumbira......
baliklah shemua² dengan hati yang gumbira ya.....
walaupun apa jua jenis kenderaan hatta pengangkutan yang anda naiki... :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 04-10-07 17:40


saya balik dengan family... hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

raihan2004
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6388
Posting: 375
Dari: kedah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 17:44


balik dengan bas...10oct mlm...bestnyaaaaaa tak sabar nak balik...
hohoho balik kpg,hohoho balik kpg hati riang...hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For raihan2004Profil   Hantar PM kepada raihan2004   Quote dan BalasQuote

annissa_zulfa
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22609
Posting: 354
Dari: town of throw(baling)

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 20:26


ana rasa ana lah yang paling banyak guna transport balik ni...padahal dekat saja..dekatla punya pasal org tak nak redy bas untuk ana...

penang ke baling(kedah) tak ada bas express...huaaaaaa....

dahtu dari usm nak ke jeti nek satu bas..pasu dari jeti pergi ke buttrworth nek feri..lepas itu dari butterworth balik rumah nek sebijik ag bas...fuuuh..penat woo..
itulah pasal da jarang balik dah....xsabo nak balik raya.....


selamat hari raya!!!..heee

Bookmark and Share

    


  Member Information For annissa_zulfaProfil   Hantar PM kepada annissa_zulfa   Pergi ke annissa_zulfa's Website   Quote dan BalasQuote

doktor_kampung
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 505
Posting: 436
Dari: jelapang, ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 20:58


hehe...ana dari kuching terus ke lcct pada13/10 jam 9 pagi. lepas itu naik bas ke ipoh...tapi kalau tak ada bas bagaimana?

Bookmark and Share

    


  Member Information For doktor_kampungProfil   Hantar PM kepada doktor_kampung   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 21:08


salam...
hu2 tahun ini dah tak merasa naik bas ekspress balik kg...sebelum ini kalau 3hari sebelum raya itu balik dr usm terus ke sban naik bas konsortium...tahun ini dah memang raya kat sini...balik kg untuk tahlil saja raya kedua..naik kereta dengan family....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 04-10-07 21:16


Balik raya 10/10 lepas berbuka..balik dengan sepupu yang tinggal kat rawang..
nasib baik kereta dia 0..kalau tak beraya di Mantin lah jawabnya..gara-gara tiket bas habis walaupun beli sebelum raya..biasa beli masa duduk KL, tapi tahun ni duduk tempat lain.
Apapun semoga kita semua selamat balik kg..tak sabar nak balik kg, duduk menghitung hari dah ni:-)

p/s: Sadiqah (yatie)..balik tawau tu jangan lupa bawa buah tangan tau..bulan 11 baru kakak k.su, a.ipar dan 2 org anak buah balik dari sana..raya ni mereka raya kat samporna..miss u my sis


-----------------
Sesejuk Mata Memandang, Seindah Akhlak terpampang
[ Telah diedit oleh: Iman_Hayati pada 04-10-07 21:19 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 21:39


semalam balik dengan moto...

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

scenario
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2007
Ahli No: 31016
Posting: 181
Dari: Inti nilai..

Perak  


posticon Posting pada: 04-10-07 23:10


Ana balik 10 hari bulan..
naik kereta,tumpang jiran dekat rumah..
kebetulan pulak kami sama tempat mengaji sekarang ni..

minta doakan ana satu kereta selamat sampai ye...
[ Telah diedit oleh: scenario pada 04-10-07 23:12 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For scenarioProfil   Hantar PM kepada scenario   Pergi ke scenario's Website   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 04-10-07 23:29


naik buuss..transnasional..pudu-muar

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 03:39


kepada semua yang akan mengalami perjalanan pulang ke kampung, tak kiralah naik bas ke, bot ke, feri ke, belon ke,tongkkang ke, basikal ke... termasukla yang mengalami perjalanan ballik rumah dari tempat kerja...(macam tuan tetap)..

ana doakan semoga perjalanan antum selamat tiba ke deestnasi...
semoga Allah merahmati dan memberkati perjalanan antum dan memudahan urusan antum sehingga tiba ke destinasi yang di tuju...

sampaikan salam ana pada keluarga antum...

p/s: tak sabarnya nak balik rumah walaupun projek tak jadik2 lagi ni...


-----------------

[ Telah diedit oleh: ismi_atikah pada 05-10-07 03:43 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

ainunhub
WARGA SETIA
Menyertai: 06.09.2007
Ahli No: 30954
Posting: 495
Dari: Melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 05-10-07 08:41


kepada yang memandu kereta dan motosikal.. pandulah dengan cermat, tak perlu terkejar2... tak lari kampung tu..

rancang perjalanan.. pandu kenderaan dengan kelajuan sekitar 70kmh to 90kmh.. cukuplah,

semoga selamat sampai..dan 'masih' sempat menyambut aidil fitri bersama keluarga tersayang. Insyaallah.

saya balik kampung memandu kereta.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainunhubProfil   Hantar PM kepada ainunhub   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 09:23


InsyaAllah naik kereta...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 09:26


nek kapal terbang...
tak suka bau dalam tueh...penin....

Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 09:27


Pada 04-10-07 15:56 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

balik 10hb ni.naik 2 kali flight,miri - kk lepas itu kk-tawau,lepas itu dr dr tawau ke kg naik bas ke semporna dan sterusnya naik bot ke pulau....hehe..panjang cerita...



flight 10hb pergi tawau?....ana pergi twu juga 10hb...dr kl-kk-twu


-----------------

"prevention is better than cure"




Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

aishgurlz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.02.2007
Ahli No: 28659
Posting: 99
Dari: skudai

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 09:30


salam..saya balik raya 10hb ni insyaallah.. naik bus..
kena balik skudai semula 21 hb...ada final exam... :-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For aishgurlzProfil   Hantar PM kepada aishgurlz   Quote dan BalasQuote

ct_sumayyah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 418
Posting: 201
Dari: Negeri Sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 05-10-07 09:37


sya balik naik komuter saja..KL-Seremban..hehehe..tak payah beli tiket..balik 11hb

Bookmark and Share

    


  Member Information For ct_sumayyahProfil   Hantar PM kepada ct_sumayyah   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 10:06


hohohohooo balik kampung..... hati giraa....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 10:22


Assalamualaikum

erm..insyaAllah ana balik naik bas..
moga kita semua selamat..
menuju ke destinasi masing-masing nanti..
yang penting jangan terlalu gembira tetapi..
banyakkan berdoa moga semuanya selamat..
untuk betemu dengan orang-orang yang tersayang nanti..amin

Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 10:28


Pada 05-10-07 09:37 , ct_sumayyah posting:

!!! QUOTE !!!

sya balik naik komuter saja..KL-Seremban..hehehe..tak payah beli tiket..balik 11hb

salam..

huh..

ana pernah sekali, naik komuter pada "waktu genting"...

alamak ai... macam sardin dah KTM tu..

menyesal ana naik pada "waktu genting"...

kalau raya :-o :roll: :-o :roll: :-?

lagilah agak nya....


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

harlique
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.09.2006
Ahli No: 26495
Posting: 258
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 10:41


hahaha..
laek kg nek kereta..
biasela macam taun2 lepas lek tangkak,johor..
tu lah satu-satunya kg yang ada..
huhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For harliqueProfil   Hantar PM kepada harlique   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 10:45


Pada 05-10-07 10:41 , harlique posting:

!!! QUOTE !!!

hahaha..
laek kg nek kereta..
biasela macam taun2 lepas lek tangkak,johor..
tu lah satu-satunya kg yang ada..
huhu..

Assalamualaikum..w.b.t.

sahabat lama...
apa khabar?

balik raya tu elok-elok ye...

kalau penat, berhenti rehat...

semoga perjalanan balik kampung lancar..

selamat hari raya... :-D :-P


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

mie05
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.11.2005
Ahli No: 20348
Posting: 318
Dari: melaka

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 10:46


!!! CODE !!!

Posting pada: 05-10-07 08:41


kepada yang memandu kereta dan motosikal.. pandulah dengan cermat, tak perlu terkejar2... tak lari kampung tu..

rancang perjalanan.. pandu kenderaan dengan kelajuan sekitar 70kmh to 90kmh.. cukuplah,

semoga selamat sampai..dan 'masih' sempat menyambut aidil fitri bersama keluarga tersayang. Insyaallah.

saya balik kampung memandu kereta.



tapi kalau jauh sangat!! bila nak sampai.. bawalah dibawah 120km/j..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mie05Profil   Hantar PM kepada mie05   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 05-10-07 10:56


balik naik kereta saja. mana-mana yang nak balik kg tu, doa banyak-banyak ye, moga selamat sampai. moga tak ada ahli ukhwah yang terlibat dalam mana-mana kemalangan. amiin...


-----------------
Mulakan Setiap Perbuatan dengan Bismillahirrahmanirrahim....
[ Telah diedit oleh: nafisah pada 05-10-07 11:06 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

destinasi_abadi
WARGA SETIA
Menyertai: 31.12.2004
Ahli No: 13423
Posting: 496
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 11:07


ceq balik nek tren...insyaAllah rabu depan...mlm...doakan perjalanan dipermudahkan dan selamat sampai k...dah lama rasanya tak balik kampung...

Bookmark and Share

    


  Member Information For destinasi_abadiProfil   Hantar PM kepada destinasi_abadi   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 11:10


Pada 05-10-07 09:27 , adam_muslimin posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-10-07 15:56 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

balik 10hb ni.naik 2 kali flight,miri - kk lepas itu kk-tawau,lepas itu dr dr tawau ke kg naik bas ke semporna dan sterusnya naik bot ke pulau....hehe..panjang cerita...



flight 10hb pergi tawau?....ana pergi twu juga 10hb...dr kl-kk-twu



sya naik pkul 10.15 pagi dr KK,sampai tawau 11.00pg...sama flight ke?


-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)


Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 11:16


Pada 04-10-07 15:58 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-10-07 15:56 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

balik 10hb ni.naik 2 kali flight,miri - kk lepas itu kk-tawau,lepas itu dr dr tawau ke kg naik bas ke semporna dan sterusnya naik bot ke pulau....hehe..panjang cerita...



insyaallah..naik flight pada 7 Oktober dari LCCT terus ke Tawau pukul 5.50 petang.

balik KL 20 Oktober 2007.



BALIK KAK JANGAN TAK BALIK..PAS TU JUM KITA P BERAYA RUMAH CIKGU BUARENG RAHIMA.... :-D :-D


-----------------
"InDaHnYa IsLAm"


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 11:19


Pada 05-10-07 11:10 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 05-10-07 09:27 , adam_muslimin posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-10-07 15:56 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

balik 10hb ni.naik 2 kali flight,miri - kk lepas itu kk-tawau,lepas itu dr dr tawau ke kg naik bas ke semporna dan sterusnya naik bot ke pulau....hehe..panjang cerita...



flight 10hb pergi tawau?....ana pergi twu juga 10hb...dr kl-kk-twu



sya naik pkul 10.15 pagi dr KK,sampai tawau 11.00pg...sama flight ke?



SEMPORNA kat MANA,nanti KAMI DATANG P BERAYA...jangan LUPA SEDIA DUIT RAYA :-D :-D


-----------------
"InDaHnYa IsLAm"


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 11:27


tak sabarnya nak balik..kita naik bus..
11 hb..7.30 mlm..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 11:30


Pada 05-10-07 11:19 , muslimah83 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 05-10-07 11:10 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 05-10-07 09:27 , adam_muslimin posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-10-07 15:56 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

balik 10hb ni.naik 2 kali flight,miri - kk lepas itu kk-tawau,lepas itu dr dr tawau ke kg naik bas ke semporna dan sterusnya naik bot ke pulau....hehe..panjang cerita...



flight 10hb pergi tawau?....ana pergi twu juga 10hb...dr kl-kk-twu



sya naik pkul 10.15 pagi dr KK,sampai tawau 11.00pg...sama flight ke?



SEMPORNA kat MANA,nanti KAMI DATANG P BERAYA...jangan LUPA SEDIA DUIT RAYA :-D :-D


semporna di pulau bum-bum..nanti bagi tau lah kalau jadi datang ke..sya ambil dipekan semporna tu...


-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)


Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

aku_hambamu
Warga 5 Bintang
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29921
Posting: 393

PulauPinang  


posticon Posting pada: 05-10-07 11:30


Pada 04-10-07 15:53 , aye posting:

!!! QUOTE !!!


Kawe balik dengan motor saja...



biar betul dengan motor??:-o


-----------------
_TerUsKan MenCaRi ReDha AllaH deNgAn MeneNtanG GoV yang ZaLiM_
[ Telah diedit oleh: aku_hambamu pada 05-10-07 11:31 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For aku_hambamuProfil   Hantar PM kepada aku_hambamu   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 11:33


teman naik krete saja

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 11:35


Pada 04-10-07 16:47 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-10-07 16:38 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

saya belum pernah lagi beraya di rumah... :-(



Kenapa..??
sakinah di mana sekarang ni...?



saya di sini. tiada makna.kosong.


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 11:37


Pada 05-10-07 09:26 , adam_muslimin posting:

!!! QUOTE !!!

nek kapal terbang...
tak suka bau dalam tueh...penin....


alah bisa tegal biasa..
jemput beraya ke rumah akak di kg sg. Imam. pakat2 dengan sya_ryn, muslimah83..kita buat JK raya.. :-D :-P


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 05-10-07 11:39


Naik bas Durian Burung.. ~Chanluns to Seremban~
Doakan selamat sampai.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 05-10-07 11:39


oo kak sadiqah tinggal sg imam eh...before sampai sg imam..singgah dulu tmn ria5..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 11:46


Pada 05-10-07 11:39 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!

oo kak sadiqah tinggal sg imam eh...before sampai sg imam..singgah dulu tmn ria5..hehe


oo..org tmn .a 5 rupanya.. :lol:
insyaallah..sediakan duit raya tau. :-P


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

sayyidah_nafisah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.06.2004
Ahli No: 9433
Posting: 90

PulauPinang  


posticon Posting pada: 05-10-07 11:51


balik ahad ni dengan bas
huhu..lambatnya...
kawan-kawan ada balik hari ni pun...
jelesnyess......
tak sabaq2 dah ni haa...
semoga selamat...
lepas cuti exam final pulak...adeii...
tak boleh brgumbira sangat deh....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayyidah_nafisahProfil   Hantar PM kepada sayyidah_nafisah   Quote dan BalasQuote

Kaisi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.07.2004
Ahli No: 9907
Posting: 233
Dari: KB - The Islamic City

japan   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 12:14


i back to new castle the islamic city by bus, 10 oct - morning...
huhuhuu...moga semua selamat dalam perjalanan...
insyaAllah

Bookmark and Share

    


  Member Information For KaisiProfil   Hantar PM kepada Kaisi   Quote dan BalasQuote

umairah86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.03.2006
Ahli No: 23270
Posting: 158
Dari: Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 12:14


Assalamualaikum..

InsyaAllah ana balik naik bas..semoga kita semua selamat sampai ke destinasi yang dituju..InsyaAllah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For umairah86Profil   Hantar PM kepada umairah86   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 05-10-07 12:19


Pada 05-10-07 11:37 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 05-10-07 09:26 , adam_muslimin posting:

!!! QUOTE !!!

nek kapal terbang...
tak suka bau dalam tueh...penin....


alah bisa tegal biasa..
jemput beraya ke rumah akak di kg sg. Imam. pakat2 dengan sya_ryn, muslimah83..kita buat JK raya.. :-D :-P



sadiqah..jealous ana...wawawawa...
ana lama dah tak balik...sebab family semua ada kat sini.. :-)

P/S:Don't forget send my regard to sabahan ye.. :-D


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 05-10-07 12:49


Pada 05-10-07 11:35 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-10-07 16:47 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-10-07 16:38 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

saya belum pernah lagi beraya di rumah... :-(



Kenapa..??
sakinah di mana sekarang ni...?



saya di sini. tiada makna.kosong.



perlukan kata² nasihat daripada kaunselor ke.... :roll:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

imtiyaz_lail86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.08.2006
Ahli No: 25728
Posting: 229
Dari: JeRaNTuT~NiLai

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 13:09


insyaALLAH ana balik 10hb...tket bas dah beli balik Pahang:-)
tak sabar nak pluk cium mak ayah...hihi(walaupn baru balik 2 mggu lepas)...em....kak sadiqah...amboi2...awainye balik...tak suka!!! iklan cat lah pula)...huhu...kita nak ikut pergi sabah....nak ikut...nak ikut jgkkkkkkkkkkkkkk:p hihi...jangan lupa kat adik kecik kat sini ek...huhu...lagi 1...kirim salam kat keluarga kat sabah ek....rindu lah kat akak:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For imtiyaz_lail86Profil   Hantar PM kepada imtiyaz_lail86   Quote dan BalasQuote

imtiyaz_lail86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.08.2006
Ahli No: 25728
Posting: 229
Dari: JeRaNTuT~NiLai

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 13:14


emmmmmmm..ana balik sini insyaALLAH 22/10...kena balik awal sikit...nak pergi raya kat rumah mak agkt pula:-)
lepas itu baru boleh tumpu study u exam...doakan kami semua yang masih study kat U ni ye...dan buat sahbt dan shbiah yang nak final exam pas raya ni...jangan dok makan banyak-banyak...nanti habis lper semua yang hfz(terutama yang study dalam course agama)...tapi yang lain tu pun...jangan ingat raya saja...study juga tau...jangan xstudy lgsung udah lah...MNYESAL kemudian XBERGUNA...psann ini ditaja oleh...PETRONAS:P

Bookmark and Share

    


  Member Information For imtiyaz_lail86Profil   Hantar PM kepada imtiyaz_lail86   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 13:30


Pada 05-10-07 11:37 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 05-10-07 09:26 , adam_muslimin posting:

!!! QUOTE !!!

nek kapal terbang...
tak suka bau dalam tueh...penin....


alah bisa tegal biasa..
jemput beraya ke rumah akak di kg sg. Imam. pakat2 dengan sya_ryn, muslimah83..kita buat JK raya.. :-D :-P


hehe...semua tak kenal pun ...tak biasa pergi tawau,pergi sana pun ada urusan jak..sapa nak bawa sya,bawa lah...ok jak...sya datang tawau nanti.... :-P


-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)


Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 13:35


Pada 05-10-07 13:09 , imtiyaz_lail86 posting:

!!! QUOTE !!!

insyaALLAH ana balik 10hb...tket bas dah beli balik Pahang:-)
tak sabar nak pluk cium mak ayah...hihi(walaupn baru balik 2 mggu lepas)...em....kak sadiqah...amboi2...awainye balik...tak suka!!! iklan cat lah pula)...huhu...kita nak ikut pergi sabah....nak ikut...nak ikut jgkkkkkkkkkkkkkk:p hihi...jangan lupa kat adik kecik kat sini ek...huhu...lagi 1...kirim salam kat keluarga kat sabah ek....rindu lah kat akak:-)


hehe..jangan jelas tau akak balik awal..
nak ikut?..jomlah sekali.
Insyaallah, akak tak akan lupa "adik Kecik" seorang ni.
:roll:


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

cahaya_hatiku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2007
Ahli No: 31094
Posting: 217
Dari: serambi mekah...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 13:53


salam...
ana balik 9hb malam....
dengan bas saja....

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_hatikuProfil   Hantar PM kepada cahaya_hatiku   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 13:54


Pada 05-10-07 11:30 , aku_hambamu posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-10-07 15:53 , aye posting:

!!! QUOTE !!!


Kawe balik dengan motor saja...



biar betul dengan motor??:-o




:lol: :lol: dah biasa.... time study dulu lagi..... dah 15thn pgalam balik raya nga motor.... tak pun memang 2bln sekali balik kampung nga motor.....
jom...... kita reeemmpitttt.... :-P :-P :-P


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 14:00


Pada 05-10-07 13:53 , cahaya_hatiku posting:

!!! QUOTE !!!

salam...
ana balik 9hb malam....
dengan bas saja....


macam sedih saja....sabar ye...selamat hari raya.. ;-)


-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)


Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

imtiyaz_lail86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.08.2006
Ahli No: 25728
Posting: 229
Dari: JeRaNTuT~NiLai

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 14:03


Pada 05-10-07 13:35 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 05-10-07 13:09 , imtiyaz_lail86 posting:

!!! QUOTE !!!

insyaALLAH ana balik 10hb...tket bas dah beli balik Pahang:-)
tak sabar nak pluk cium mak ayah...hihi(walaupn baru balik 2 mggu lepas)...em....kak sadiqah...amboi2...awainye balik...tak suka!!! iklan cat lah pula)...huhu...kita nak ikut pergi sabah....nak ikut...nak ikut jgkkkkkkkkkkkkkk:p hihi...jangan lupa kat adik kecik kat sini ek...huhu...lagi 1...kirim salam kat keluarga kat sabah ek....rindu lah kat akak:-)


hehe..jangan jelas tau akak balik awal..
nak ikut?..jomlah sekali.
Insyaallah, akak tak akan lupa "adik Kecik" seorang ni.
:roll:



em:-(...tak kira!tak kira!nak jeles juga:p hihi...em...ni ajk betul-betul ke tipu2 ni???nanti jangan tkjut kalau ana dok kat LCCT bawa beg bsar:p huhu...ha!takut tak???takut tak??? hhihi...


-----------------
UKHWAH FILLAH LESTARI SELAMANYA
[ Telah diedit oleh: imtiyaz_lail86 pada 05-10-07 14:04 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For imtiyaz_lail86Profil   Hantar PM kepada imtiyaz_lail86   Quote dan BalasQuote

Nurizmi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20156
Posting: 539
Dari: utara...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 14:07


erm..balik raya dengan pakcik bus..sebab dia yang bawa bus tu..hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For NurizmiProfil   Hantar PM kepada Nurizmi   Pergi ke Nurizmi's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 14:21


Pada 05-10-07 11:35 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!



saya di sini. tiada makna.kosong.



ouh, memang dah dduk kat rumah ke...??


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 14:22


Pada 05-10-07 14:07 , Nurizmi posting:

!!! QUOTE !!!

erm..balik raya dengan pakcik bus..sebab dia yang bawa bus tu..hehe..



AWAK mana TAU ????
Kot2 yang bawa bas tu antie !!!! :lol: :lol:


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

ainunhub
WARGA SETIA
Menyertai: 06.09.2007
Ahli No: 30954
Posting: 495
Dari: Melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 05-10-07 14:41


Pada 05-10-07 10:46 , mie05 posting:

!!! QUOTE !!!

!!! CODE !!!

Posting pada: 05-10-07 08:41


kepada yang memandu kereta dan motosikal.. pandulah dengan cermat, tak perlu terkejar2... tak lari kampung tu..

rancang perjalanan.. pandu kenderaan dengan kelajuan sekitar 70kmh to 90kmh.. cukuplah,

semoga selamat sampai..dan 'masih' sempat menyambut aidil fitri bersama keluarga tersayang. Insyaallah.

saya balik kampung memandu kereta.



tapi kalau jauh sangat!! bila nak sampai.. bawalah dibawah 120km/j..


heheh.. terpulanglah saudara mie05, itu cadangan sahaja.. sebab bila saya bawa 70-90 rasa selesa pula.. sebab sebelum ni saya jenis suka memecut.. entah apa yang saya nak kejar saya pun taktau.. cib baik tak jadi apa-apa...

Insyaallah kita semua sampai ke kampung nanti.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainunhubProfil   Hantar PM kepada ainunhub   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 05-10-07 14:44


balik ke rumah naik bus...10 oct...lepas itu 11oct balik kampung naik train...huhu tapi tak raya rasanya tahun ni...exam after raya....!doakan ye semua tanx....

Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

Nurizmi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20156
Posting: 539
Dari: utara...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 14:49


Pada 05-10-07 14:22 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 05-10-07 14:07 , Nurizmi posting:

!!! QUOTE !!!

erm..balik raya dengan pakcik bus..sebab dia yang bawa bus tu..hehe..



AWAK mana TAU ????
Kot2 yang bawa bas tu antie !!!! :lol: :lol:




erm..confirm pakcik...xpenah2 antie yang bawa..dari utara ke timur..jauh tu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For NurizmiProfil   Hantar PM kepada Nurizmi   Pergi ke Nurizmi's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 15:13


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 05-10-07 15:40


:lol: :lol: :-D :-D


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

marul
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30924
Posting: 648
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 17:20


balik naik bas..lecturer ajak balik sama..so,balik dengan lec 10hb pagi..harap-harap selamat sampai..

Bookmark and Share

    


  Member Information For marulProfil   Hantar PM kepada marul   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 18:31


Pada 05-10-07 13:54 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 05-10-07 11:30 , aku_hambamu posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-10-07 15:53 , aye posting:

!!! QUOTE !!!


Kawe balik dengan motor saja...



biar betul dengan motor??:-o




:lol: :lol: dah biasa.... time study dulu lagi..... dah 15thn pgalam balik raya nga motor.... tak pun memang 2bln sekali balik kampung nga motor.....
jom...... kita reeemmpitttt.... :-P :-P :-P


salam..

wah akhi... "tough".

jalan tu elok-elok ye...

:-D


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

Kaisi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.07.2004
Ahli No: 9907
Posting: 233
Dari: KB - The Islamic City

japan   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 21:35


siapa yang tak ada lagi tiket balik raya ni..mari jumpa ana, ana nak bagi tiket free ni...balik raya naik kapal terbang NURI..hehehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For KaisiProfil   Hantar PM kepada Kaisi   Quote dan BalasQuote

raihan2004
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6388
Posting: 375
Dari: kedah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 21:40


tak sabar nya nak balik rayaaaaaaaaaa...hehehe;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For raihan2004Profil   Hantar PM kepada raihan2004   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 21:52


Salam..
balik dengan kereta panjang (bas) sok 6hb/10
xsabo nak balik ini dah 2bulan xbalik kg ini,,,
rindu sesangat ini...
dah lama tak kena gigit di kucing kat rumah ini..hehe
:-D :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

umar-Almujahid
Warga Rasmi
Menyertai: 05.10.2007
Ahli No: 31333
Posting: 6
Dari: melaka

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-10-07 00:07


Sedikit nasihat dari ana..kepada yang memandu kenderaan tu, berehat dengan scukupnya sebelum bertolak ye..dan jika mengantuk masa memandu, jangan memaksa diri untuk mneruskan perjalanan,memandangkan ana pun faham kita nak mengejar masa kadg2, tapi ambil masa untuk brehat seketika...sebab pernah terjadi, ana dduk di seat sebelah kiri pemandu...kawan ana yang drive, dia mengantuk,tapi ana xprasan, ana tengok kat depan dia sedang jalan di laluan bertentangan,lepas itu ana tengok dia tengah 'nak' tidur..cpat2 ana kejut dia..terus tukar driver..alhamdulillah lah mengelakkan dr perkara yang buruk berlaku.. 8-)

p/s: tapi jangan lupa ye baca doa terlebih dahulu... :-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar-AlmujahidProfil   Hantar PM kepada umar-Almujahid   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 06-10-07 00:42


Pada 05-10-07 10:41 , harlique posting:

!!! QUOTE !!!

hahaha..
laek kg nek kereta..
biasela macam taun2 lepas lek tangkak,johor..
tu lah satu-satunya kg yang ada..
huhu..


salam...

balik kg bawa sendiri ke kereta?
hati-hati ye....

makan tat ingat kat kita... :-P

wassalam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 06-10-07 00:50


Pada 05-10-07 18:31 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 05-10-07 13:54 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 05-10-07 11:30 , aku_hambamu posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-10-07 15:53 , aye posting:

!!! QUOTE !!!


Kawe balik dengan motor saja...



biar betul dengan motor??:-o




:lol: :lol: dah biasa.... time study dulu lagi..... dah 15thn pgalam balik raya nga motor.... tak pun memang 2bln sekali balik kampung nga motor.....
jom...... kita reeemmpitttt.... :-P :-P :-P


salam..

wah akhi... "tough".

jalan tu elok-elok ye...

:-D



salam...

aye xjalan lah mohamad...dia bawa moto...

selamat menunggang ye...huhu
pastikan tidur cukup dan servis moto dulu k...
wassalam....

Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 06-10-07 00:57


salam...

RAMADHAN DIHAYATI, SYAWAL DIRAI...

tahun ni 1st time dok kolej sebulan ta balik rumah..
pas exam baru balik rumah...
abang ambil nek kereta 10hb ini...
da beli tiket da,tapi abah suruh abang ambil juga...so tiket 2 terpaksa burn lah...

tahun ni raya kat kg kat penang,nak raya kat selangor,nenek da tade da tahun ini....sedih...1st year tanpa nenek...


tahun ni balik dengan semua usrati...nek kereta kancil abah... :-D


***mintak2 dapat pandu kereta abah balik kg nanti...hehe

wassalam... :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

dmz
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26613
Posting: 442
Dari: selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 06-10-07 02:18


assalamualaikum......
Kalau tak balik hari raya....tak boleh ke...?????

http://studiouniversiti.blogspot.com


-----------------
http://studiouniversiti.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For dmzProfil   Hantar PM kepada dmz   Pergi ke dmz's Website   Quote dan BalasQuote

anis_farihah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.09.2006
Ahli No: 26369
Posting: 87
Dari: terengganu, sarawak

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-10-07 02:26


salam...
huhuhu ana balik naik bus...9hb ni... tak sabar nak balik....balik kg...oooo balik kg...

Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_farihahProfil   Hantar PM kepada anis_farihah   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-10-07 06:10


Pada 06-10-07 02:18 , dmz posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum......
Kalau tak balik hari raya....tak boleh ke...?????

http://studiouniversiti.blogspot.com



salam...
boleh saja kalau tak balik berhari raya bersama kaum keluarga...
tapi, sedihnya mak payah bila anak2nya tak cukup korum...
walaupun di bibir cakap 'tak pelah, nak buat canne'
tapi di hati siapa yang tahu...

sedangkan tak sambut puasa bersama pun dah terasa syahdunya....

p/s: warghh... lagi berapa hari saja nak hujung ramadhan..


-----------------

[ Telah diedit oleh: ismi_atikah pada 29-10-07 21:47 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 06-10-07 11:31


Pada 05-10-07 11:46 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 05-10-07 11:39 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!

oo kak sadiqah tinggal sg imam eh...before sampai sg imam..singgah dulu tmn ria5..hehe


oo..org tmn .a 5 rupanya.. :lol:
insyaallah..sediakan duit raya tau. :-P



:-D tak kerja lagi minta dengan mamak saya..hehe...actually tak balik..kalau mahu sunggah..ada kakk dan mamak d uma boleh layan..hehe...kalau kak kenal kak saya..nur :-D (sempat lagi)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-10-07 11:36


balik raya dengan kereta...

dengan siapa..?
dengan BABY baru.... :-D (tak sabarnya ummi dengan ayah nak pergi ambil petang ni.... :-D )


-----------------

[ Telah diedit oleh: nurkamar pada 06-10-07 11:37 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-10-07 12:25


Pada 06-10-07 11:36 , nurkamar posting:

!!! QUOTE !!!

balik raya dengan kereta...

dengan siapa..?
dengan BABY baru.... :-D (tak sabarnya ummi dengan ayah nak pergi ambil petang ni.... :-D )



baby kak nurkamar ke?
syoknya ada baby raya.... :-D :-)


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 06-10-07 12:48


Assalamualaikum...
baby raya..?? bukan baby raya lahir masa raya...???



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-10-07 12:52


balik dengan bus agaknya...tak pasti lagi. yang pasti balik lambat..huhu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-10-07 14:14


Pada 06-10-07 12:48 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
baby raya..?? bukan baby raya lahir masa raya...???



erk, ye jugak yang macam tu...
tapi baby yang ada masa raya pun baby raya jugak...

mana ek kak nurkamar ni...

p/s: men suka-suka saja buat fakta sendirik...


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 06-10-07 14:40


Pada 06-10-07 14:14 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-10-07 12:48 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
baby raya..?? bukan baby raya lahir masa raya...???



erk, ye jugak yang macam tu...
tapi baby yang ada masa raya pun baby raya jugak...

mana ek kak nurkamar ni...

p/s: men suka-suka saja buat fakta sendirik...



kalau macam tu, saya pun pernah jadi baby raya jugak lah...sebab masa baby pun saya beraya.....

P/S : ni fakta sejarah ni... :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-10-07 15:33


Pada 05-10-07 12:49 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 05-10-07 11:35 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-10-07 16:47 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-10-07 16:38 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

saya belum pernah lagi beraya di rumah... :-(



Kenapa..??
sakinah di mana sekarang ni...?



saya di sini. tiada makna.kosong.



perlukan kata² nasihat daripada kaunselor ke.... :roll:



tak perlu..ni parah. kena kaunselor pun tak ubah kenyataan


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Balik Raya Dengan apa???

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.246144 saat. Lajunya....