Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 13-04-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Yang meninggikan darjat seseorang ialah akal dan adabnya, bukan asal keturunannya
-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 69
Ahli: 0
Jumlah: 69




  Yang Masuk Ke Sini
muslimin23: 19 hari yang lalu
ronniefinancehome: 30 hari yang lalu
MTMKi: 41 hari yang lalu
usop79: 42 hari yang lalu


Isu dan Ehwal Semasa
Topik: Model Afghanistan?? apa nak jadi...


Carian Forum

Moderator: Administrator, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» Model Afghanistan?? apa nak jadi...

Please Mendaftar To Post


Oleh Model Afghanistan?? apa nak jadi...

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 12:48


Ulama bantah aksi model


/
DIBANTAH: Peserta beraksi ketika menyertai pertandingan fesyen versi tempatan siri America�s Next Top Model, yang dianjurkan stesen televisyen persendirian di bandar raya Mazar-e-Sharif di utara Kabul.

Program televisyen Afghanistan cari bakat baru model dipandang serong


KABUL: Sebuah stesen televisyen bebas di utara Afghanistan mengambil risiko besar diserang golongan konservatif dengan melancarkan program mencari model di negara itu selepas ulama menyuarakan bantahan.

"Menurut undang-undang Syariah, Islam jelas menentang pertunjukan itu. Bukan saja ia diharamkan oleh Syariah, tetapi jika kita melaksanakan undang-undang Syariah dan membawa isu ini ke muka pengadilan, gadis yang mengambil bahagian perlu dihukum," kata salah seorang anggota majlis ulama Afghanistan, Abdul Raouf.

Di kawasan seperti wilayah Helmand, lokasi tentera Britain menentang pejuang Taliban, mengetahui nama isteri seorang lelaki lain, walaupun rakan rapat, dianggap tidak bermoral.

Program yang menepati piawaian Barat itu, bagaimanapun berjalan dalam suasana penuh sederhana. Kostum termasuk pakaian tempatan serta fesyen seperti seluar perang dan jeans yang dipadankan dengan jaket dan baju besar.

Semuanya dipastikan menutup kaki, lengan dan leher. Namun ia tetap mengundang kemarahan di Afghanistan, yang wanitanya di kebanyakan kawasan, terutama di wilayah puak di selatan, tidak pernah menunjukkan wajah kepada lelaki bukan muhrim.

Versi berbajet rendah rancangan realiti televisyen terkemuka Amerika Syarikat, 'America's Next Top Model', menyaksikan empat wanita Afghan berjalan di pentas peragaan dalam pelbagai pakaian sebelum seorang daripada mereka diisytiharkan pemenang oleh panel hakim.

Rancangan itu disiarkan Arzo TV di bandar raya Mazar-e-Sharif itu. Berbelas-belas wanita yang dijangka mengambil bahagian menarik diri kerana bimbangkan keselamatan masing-masing.

Salah seorang model, Mah girl, 18, memberitahu akhbar The Daily Telegraph: "Ia terjadi di semua negara di dunia, mengapa tidak Afghanistan? Saya tidak menerima sebarang bantahan dari rakyat atau kerajaan, dan saya mendapat keizinan bapa saya". - Agensi


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|
[ Telah diedit oleh: ibnu_musa pada 03-10-07 12:49 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

salimna
Warga 2 Bintang
Menyertai: 31.07.2007
Ahli No: 30531
Posting: 45
Dari: kuala krai

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 12:50


kenapa k'jaan Malaysia tak buat undang-undang can=mtu pada stesen2 tv kat Malaysia ek????

Bookmark and Share

    


  Member Information For salimnaProfil   Hantar PM kepada salimna   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 12:56


Pada 03-10-07 12:50 , salimna posting:

!!! QUOTE !!!

Kenapa k'jaan Malaysia tak buat undang-undang can=mtu pada stesen2 tv kat Malaysia ek????


betul tu.. kenapa ek?

Bookmark and Share

    


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 03-10-07 14:02


Assalamualaikum wwt...

Allah SWT berfirman maksudnya: "Hai anak Adam, sesungguhnya Kami telah menurunkan kepadamu pakaian untuk menutupi auratmu dan pakaian indah untuk perhiasan. Dan pakaian taqwa itulah yang paling baik. Yang demikian itu adalah sebahagian daripada tanda-tanda kekuasaan Allah, mudah-mudahan mereka selalu ingat". (Al A'raf ayat 26)

Kita sebagai hamba ALLAH..adakah kita selalu ingat.. :-? :-? :-?


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 14:06


tak kira lah kalau model tutup aurat pun mana boleh kan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 14:25


salam...

hhmm....

akhir zaman...

semua nak tiru..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 16:33


Semoga ulama'2 Afghanistan diberi kemenangan dalam pembelaan ini....
harap-harap pmimpin2 malaysia 'buka mata'.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 23:51


dah taliban tak ada boleh lah buat apa saja

Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 02:37


bila semuanya menjadi materialistik....
seuanya dah macam plastik..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 04-10-07 08:15


jangan sampai jadi org spastik
kang lastik kang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

raudhah84
WARGA SETIA
Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10521
Posting: 483
Dari: bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 15:27


Pada 03-10-07 12:50 , salimna posting:

!!! QUOTE !!!

Kenapa k'jaan Malaysia tak buat undang-undang can=mtu pada stesen2 tv kat Malaysia ek????


susah..
alasannya..kebebasan beragama, bergerak, kebebasan terhadap nyawa,harta, etc..
ada dalam perlembagaan malaysia..


-----------------
sekali kaki melangkah di jalan ALLAH..jangan undur..biar masa berganti..aqidah jangan mati..biar zaman berubah..keyakinan pada ALLAH jangan goyah..


Bookmark and Share

    


  Member Information For raudhah84Profil   Hantar PM kepada raudhah84   Pergi ke raudhah84's Website   Quote dan BalasQuote

asroal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.04.2006
Ahli No: 24359
Posting: 352
Dari: bumi ALLAH

france   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 15:29


bila dah terlalu bebas,2 sebab ramai yang dah terbabas...

Bookmark and Share

    


  Member Information For asroalProfil   Hantar PM kepada asroal   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 16:15


Pada 04-10-07 08:15 , RaudhatuL_Muttaqin posting:

!!! QUOTE !!!

jangan sampai jadi org spastik
kang lastik kang...


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

itu pun dah ada gaya2 spastik dah tu...

p/s: banyaknya lgik tugas kita.... ayuhhh....


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 06-10-07 15:20


Assalamualaikum...

!!! QUOTE !!!

bila semuanya menjadi materialistik....
seuanya dah macam plastik..

!!! QUOTE !!!

jangan sampai jadi org spastik
kang lastik kang...


:lol: :lol: :lol:

orang suruh belajar matematik..
juga ilmu mantik...
dia sibuk buat pembedahan plastik...
tambah dengan pelbagai jenis kosmetik...
habislah segala nampak macam betik...
kononnya nak melentik...
hingga ternoda hitam hati tertitik..
menunggu masa tok..tik..tok..tik..
sekali aku jentik...

hish....spastik...adik beradik plastik sungguh....



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-10-07 21:33


Pada 04-10-07 16:15 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-10-07 08:15 , RaudhatuL_Muttaqin posting:

!!! QUOTE !!!

jangan sampai jadi org spastik
kang lastik kang...


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

itu pun dah ada gaya2 spastik dah tu...

p/s: banyaknya lgik tugas kita.... ayuhhh....



ayakss..boleh tahan ye ismi_atikah 8-)


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

faizatul
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.02.2007
Ahli No: 28760
Posting: 122
Dari: KL

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-10-07 21:34


asal org puteh buat program realiti,semua sibuk nak tiru....mereka buat cerita pasal top model,ada saja yang nak ngikut...ni lah nama nya perang saraf...dalam diam-diam mereka nak rosakkn kita.....hmmmm....hope Malaysia taklah pula trikut nak buat program realiti macam 2....cukup lah dengan program realiti nyanyi2....muak dah tengok...

Bookmark and Share

    


  Member Information For faizatulProfil   Hantar PM kepada faizatul   Quote dan BalasQuote

anis87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28952
Posting: 103
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-10-07 22:33


huhu....
moga kita sentiasa di lindungi-NYA..
macam-macam sekarang.,banyak mengejr keduniaan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For anis87Profil   Hantar PM kepada anis87   Quote dan BalasQuote

syahadaiman86
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.03.2007
Ahli No: 29321
Posting: 31
Dari: Johor - Selangor

Johor  


posticon Posting pada: 07-10-07 07:09


agaknya lah Malaysia ni liberal tak? macam-macam dah kita campur adukkan dengan agama:(

Nauzubillah. Pengaruh Yahudi laknatullah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadaiman86Profil   Hantar PM kepada syahadaiman86   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 07-10-07 09:51


Sebab kita ada Ulama Hadhari yang ngok..

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-10-07 10:10


Pada 06-10-07 15:20 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!



orang suruh belajar matematik..
juga ilmu mantik...
dia sibuk buat pembedahan plastik...
tambah dengan pelbagai jenis kosmetik...
habislah segala nampak macam betik...
kononnya nak melentik...
hingga ternoda hitam hati tertitik..
menunggu masa tok..tik..tok..tik..
sekali aku jentik...

hish....spastik...adik beradik plastik sungguh....


:-o :-o :-o :-D

mujur tak ada perkataan itik dalam tu..

Pada 06-10-07 21:33 , LinCikedot posting:

!!! QUOTE !!!



ayakss..boleh tahan ye ismi_atikah 8-)



erk, apa yang telah ismi_atikah lakukan... ?
tertanya-tanya pula dia...


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 07-10-07 22:45


kan bagus kalau ada berita letupan di sini..lagi bagus...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-10-07 22:55


maksud berita letupan di sni...?

org bbom afghan...? atau letupkan malaysia..? errk....

p/s: terkompius sat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 07-10-07 23:00


Pada 03-10-07 16:33 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Semoga ulama'2 Afghanistan diberi kemenangan dalam pembelaan ini....
harap-harap pmimpin2 malaysia 'buka mata'.....


sama-sama kita doakan..


-----------------

"prevention is better than cure"




Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 12:14


bom kat afghan lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 12:14


bom kat afghan lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 08-10-07 14:33


Assalamualaikum...

orang suruh belajar matematik..
juga ilmu mantik...
dia sibuk buat pembedahan plastik...
tambah dengan pelbagai jenis kosmetik...
habislah segala nampak macam betik...
kononnya nak melentik...
hingga ternoda hitam hati tertitik..
menunggu masa tok..tik..tok..tik..
sekali aku jentik...
TAMBAH UNTUk CIK ISMI------>menggelupur macam itik..
hish....spastik...adik beradik plastik sungguh....



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 16:20


muslimin23 : ouh... bukan masih ada ke edisi peneboman bersiri kat sana...?

tuan tetap : adess... menggelupur macam itik...? nak jugak masukkan... yela.. yela...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 08-10-07 16:57


Assalamualaikum....
yelah...nak bagi dia insaf sikit......
kalau tak takkan insafnya takkan jadi bukit......
biarkan dia rasa sakit....



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 19:59


Pada 08-10-07 16:57 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum....
yelah...nak bagi dia insaf sikit......
kalau tak takkan insafnya takkan jadi bukit......
biarkan dia rasa sakit....



dah tu.. apa tunggu lagi....

takkan dah begini pun masih nak beri hint berdikit2...
ayuh lah kita semua bangkit....

tapi jangan lah pula raya kat Malaysia tahun ni kat masjid ramai 'model' baju songket...

tengok jenih kain semuanya tutup takat sikit-sikit...
udah lah sempit
tertengok pun ghase hati ni sakit :roll:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

najwa_mnor
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.11.2003
Ahli No: 5313
Posting: 148
Dari: gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 23:27


Hebat sungguh pengaruh barat..
paling tak tahan kalau org cakap ayat neh..

"Ia terjadi di semua negara di dunia, mengapa tidak Afghanistan? Saya tidak menerima sebarang bantahan dari rakyat atau kerajaan, dan saya mendapat keizinan bapa saya". - Agensi

bila dia nak semua boleh..hukum agama tak mahu tengok pula..isk..isk..isk
moga-moga pemimpin yang menentang akan menang.InsyaAllah..
sama-sama doakan di bulan yang mulia ini

Bookmark and Share

    


  Member Information For najwa_mnorProfil   Hantar PM kepada najwa_mnor   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 09-10-07 08:39


Pada 08-10-07 19:59 , nurkamar posting:

!!! QUOTE !!!


dah tu.. apa tunggu lagi....

takkan dah begini pun masih nak beri hint berdikit2...
ayuh lah kita semua bangkit....

tapi jangan lah pula raya kat Malaysia tahun ni kat masjid ramai 'model' baju songket...

tengok jenih kain semuanya tutup takat sikit-sikit...
udah lah sempit
tertengok pun ghase hati ni sakit :roll:



wah...best lah kak nurkamar...best.....
sayangnya tak ada icon tepuk tangan macam dalam YM....
best..



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 08:49


kak nurkamar: mujur tak deeperktaan rakit dalam tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 17:12


Pada 09-10-07 08:49 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

kak nurkamar: mujur tak deeperktaan rakit dalam tu...


:lol: :lol:

dah duduk ataih bukit....

seronok main sumpit :-P


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 09-10-07 17:21


Assalamualaikum...
hik...habis kak nurkamar keluarkan supe pawe dia tu...menjadi┬▓ pantun puisi sajak dia.... :lol:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 17:47


Pada 09-10-07 17:21 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
hik...habis kak nurkamar keluarkan supe pawe dia tu...menjadi┬▓ pantun puisi sajak dia.... :lol:



:lol: :lol:

maaflah... begini lah kalau lepas buat exam paper.... memang 'tak betul' sikit 2-3 hari... lepas itu tanda kertas tu baru ok....

** ni pun pening kepala tak ilang2 lagi...


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

kismis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.10.2004
Ahli No: 11649
Posting: 180

Sabah  


posticon Posting pada: 10-10-07 11:15


moga Allah memberikan kekuatan dan kemenangan kepada ulama Afghanistan dan seluruh pejuang-pejuang islam di dunia ni..
amin..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kismisProfil   Hantar PM kepada kismis   Quote dan BalasQuote

kunciair
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2007
Ahli No: 30929
Posting: 184
Dari: perak

malaysia  


posticon Posting pada: 10-10-07 12:10


ish...ish...ish....


-----------------
wanita hiasan dunia..adalah permata yang paling berharga bagi lelaki


Bookmark and Share

    


  Member Information For kunciairProfil   Hantar PM kepada kunciair   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 10-10-07 12:22


Pada 09-10-07 17:47 , nurkamar posting:

!!! QUOTE !!!



:lol: :lol:

maaflah... begini lah kalau lepas buat exam paper.... memang 'tak betul' sikit 2-3 hari... lepas itu tanda kertas tu baru ok....

** ni pun pening kepala tak ilang2 lagi...



biasalah...
baka kata iklan..
bila rasa pening kepala...
gunakan minyak angin cap kapak.... :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
ę Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.128151 saat. Lajunya....