Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-04-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kalau Hidup Tidak Boleh Menyenangkan Orang, Jangan Menyusahkan Orang

-- Meow (Warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 60
Ahli: 0
Jumlah: 60




  Yang Masuk Ke Sini
muslimin23: 24 hari yang lalu
ronniefinancehome: 36 hari yang lalu
MTMKi: 46 hari yang lalu
usop79: 47 hari yang lalu


Copy & Paste
Topik: senyumanku....


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Copy & Paste
    »» senyumanku....

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh senyumanku....

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 28-09-07 19:51


tak tau sebenarnya apa tajuk nak letak..

begini ceritanya...saya senyum tak nampak gigi..lebih kurang macam orang bercermin mata, orang kuning muka bulat kat sebelah tu lah saya senyum..

itulah cara saya senyum tapi ada kawan tegur, kalau nak senyum, senyumlah betul-betul, kena lebar dan nampak gigi..baru nampak ikhlas
:-( :-o sedihnya...nak buat macamana, begitulah saya senyum..kalau gelak barulah nampak gigi :-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 28-09-07 21:18


Ana pun tak pandai senyum..
Selalu org kata ana ini serius..
Tapi sebenarnya tak pandai senyum..
kenapa tah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 28-09-07 21:25


Pada 28-09-07 21:18 , nailah_miz posting:

!!! QUOTE !!!

Ana pun tak pandai senyum..
Selalu org kata ana ini serius..
Tapi sebenarnya tak pandai senyum..
Kenapa tah..



saya bukan tak pandai senyum, saya suka senyum cuma cara saya macam tu lah...tak lebar dan tak nampak gigi.. :-) rupa-rupanya dinilai tak ikhlas :-( :-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-09-07 21:48


tak kisahlah senyum macam mana...janji ikhlas....

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

putericahaya
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.12.2006
Ahli No: 27888
Posting: 89
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 29-09-07 22:25


janji ikhlas...ok ar tu:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For putericahayaProfil   Hantar PM kepada putericahaya   Quote dan BalasQuote

comel21
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22777
Posting: 90

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-09-07 23:19


ikhlas tu nilaian Allah..ukhti jangan bimbang =)

Bookmark and Share

    


  Member Information For comel21Profil   Hantar PM kepada comel21   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-09-07 03:12


senyum seindah suria... yang membawa cahaya...:D

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

nurulain
WARGA SETIA
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8792
Posting: 450
Dari: somewhere i belong

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-09-07 10:38


senyum itu kemanisan wajah, hati itu kemanisan jiwa..berikan senyuman pada semua..berikan hatimu pada yang SATU

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurulainProfil   Hantar PM kepada nurulain   Quote dan BalasQuote

nurulain
WARGA SETIA
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8792
Posting: 450
Dari: somewhere i belong

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-09-07 10:39


"Ukirlah senyuman yang paling manis, kerana selain sedekah..senyuman itu ibarat lukisan hati..& senyuman itu tidak menyakitkan tetapi menjadi penawar hati yang sakit.."

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurulainProfil   Hantar PM kepada nurulain   Quote dan BalasQuote

suzi
Warga Rasmi
Menyertai: 27.09.2007
Ahli No: 31241
Posting: 5
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 01-10-07 10:13


senyum yang lahir dari hati adalah senyuman yang melebihi 3 saat..
ni kita baca kat satu artikel (mengikut kajian lah) betul atau tak no komen.

pada kita, nampak atau tak nampak gigi itu tak jadi masalah. bagaimana pula kalau senyum tak ada gigi? :)

(senyum itu sedekah, tak ada pun cakap 'senyum nampak gigi itu sedekah')
so, biar saja lah org nak cakap apa pun kan...asalkan kita ikhlas.


-----------------
senyum selalu
[ Telah diedit oleh: suzi pada 01-10-07 10:14 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For suziProfil   Hantar PM kepada suzi   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 10:32


Pada 29-09-07 23:19 , comel21 posting:

!!! QUOTE !!!

ikhlas tu nilaian Allah..ukhti jangan bimbang =)



syukran kerana mengingatkan... :-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

cahaya_hatiku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2007
Ahli No: 31094
Posting: 217
Dari: serambi mekah...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 11:10


salam...
ana pun selalu senyum tak nampak gigi...
pernah juga member tegur,tapi kenapa tak boleh ke ana senyum tanpa nampak gigi...
janji kita senyum lagipun senyumankan satu sedekah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_hatikuProfil   Hantar PM kepada cahaya_hatiku   Quote dan BalasQuote

eyla05
WARGA SETIA
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19884
Posting: 546
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 11:23


senyum itu satu sedekah..... :-) :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For eyla05Profil   Hantar PM kepada eyla05   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-10-07 14:32


Pada 30-09-07 03:12 , LinCikedot posting:

!!! QUOTE !!!

senyum seindah suria... yang membawa cahaya...:D


senyumlah dari hati...
duniamu berseri....
senyum membawa impian,
dalam khidupan....
kau tersenyum, ku tersenyum...
terjalinlah ikatan...

p/s: dalam ukhwah ni, tak nampak pun senyuman empunya nick, tetap terjalin ikatan ukhwah itu... bak kata seorang adik di sini... keunikan ukhwah ghaib..


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 06-10-07 14:51


Pada 06-10-07 14:32 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 30-09-07 03:12 , LinCikedot posting:

!!! QUOTE !!!

senyum seindah suria... yang membawa cahaya...:D


senyumlah dari hati...
duniamu berseri....
senyum membawa impian,
dalam khidupan....
kau tersenyum, ku tersenyum...
terjalinlah ikatan...

p/s: dalam ukhwah ni, tak nampak pun senyuman empunya nick, tetap terjalin ikatan ukhwah itu... bak kata seorang adik di sini... keunikan ukhwah ghaib..



nak sambung boleh tak...

senyum...
kepada semua...
senyumanmu..
amatlah berharga...
senyum...
membahagiakan..
dengan senyuman...
terjalinlah ikatan...

P/S : wah...ingatkan solat saja ada solat ghaib...ukhwah pun ada ukhwah ghaib...kena beriman ni.....beriman dengan perkara yang ghaib.....



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 06-10-07 15:11


Assalamualaikum...
terimalah senyum daripada saya....
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Senyum
Album : Senyum
Munsyid : Raihan
http://liriknasyid.com



Manis wajahmu kulihat di sana
Apa rahasia yang tersirat
Tapi zahirnya dapat kulihat
Mesra wajahmu dengan senyuman

Senyuman...

Senyum tanda mesra
Senyum tanda sayang
Senyumlah sedekah yang paling mudah
Senyum di waktu susah tanda ketabahan
Senyuman itu tanda keimanan

Senyumlah... ...

Hati yang gundah terasa tenang
Bila melihat senyum diri kan tenang
Tapi senyumlah seikhlas hati
Senyuman dari hati jatuh ke hati

Senyumlah seperti Rasulullah
Senyumnya bersinar dengan cahaya
Senyumlah kita hanya kerana Allah
Itulah senyuman bersedekah

Itulah sedekah paling mudah
Tiada terasa terhutang budi
Ikat persahabatan antara kita
Tapi senyum jangan disalah guna

Senyum... ...
Senyumlah kita

Senyumlah... ...
Senyumlah penawar duka
Senyumlah penyejuk hati



P/S : senyum saja...asalkan jangan sampai orang kata awak miring...itu dah terlebih baik...lagipun, saya rasa asalkan senyum pun dah buat orang lain bahagia...
ke sakinah senyum tak nampak gigi sebab........... :roll:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-10-07 15:46


ni nak kata senyum tak nampak gigi sebab..apa... macam dah agak saja apa dalam kotak fikiran dia..nak nangis tau


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

trouver_99
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6933
Posting: 1603
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-10-07 21:13


buat macam ni.
"sahaja aku senyum ikhlas kerana Allah Taala"

Bookmark and Share

    


  Member Information For trouver_99Profil   Hantar PM kepada trouver_99   Quote dan BalasQuote

anis87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28952
Posting: 103
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-10-07 22:36


Assalamualaikum
tak apa,yang penting kita ikhlas kerana-NYA...
~SENYUM ITU SEDEKAH~

Bookmark and Share

    


  Member Information For anis87Profil   Hantar PM kepada anis87   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-10-07 09:42


Pada 06-10-07 15:46 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

ni nak kata senyum tak nampak gigi sebab..apa... macam dah agak saja apa dalam kotak fikiran dia..nak nangis tau



sebab tak ada gigi ke...?
iskk.. janganlah nagih... gigi palsukan ada baanyak di pasaran... :-P

dalam senyuman, ada seribu kemanisan...

p/s: org kata, kurangkn manis dalam makanan, ,tambahkan manis dalam senyuman..(kenapa rasa macam pelik saja ayatni ni ek... huhu...)


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 07-10-07 11:37


Pada 07-10-07 09:42 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-10-07 15:46 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

ni nak kata senyum tak nampak gigi sebab..apa... macam dah agak saja apa dalam kotak fikiran dia..nak nangis tau



sebab tak ada gigi ke...?
iskk.. janganlah nagih... gigi palsukan ada baanyak di pasaran... :-P

dalam senyuman, ada seribu kemanisan...

p/s: org kata, kurangkn manis dalam makanan, ,tambahkan manis dalam senyuman..(Kenapa rasa macam pelik saja ayatni ni ek... huhu...)



saya pun agak itu dalam kotak fikirannya..

tak peliklah mungkin orangnya saja yang pelik...


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

saifuddin_92
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.08.2006
Ahli No: 25600
Posting: 271
Dari: batu pahat

turkey  


posticon Posting pada: 07-10-07 12:03


('',)

Bookmark and Share

    


  Member Information For saifuddin_92Profil   Hantar PM kepada saifuddin_92   Pergi ke saifuddin_92's Website   Quote dan BalasQuote

scenario
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2007
Ahli No: 31016
Posting: 181
Dari: Inti nilai..

Perak  


posticon Posting pada: 07-10-07 14:46


Pada 06-10-07 21:13 , trouver_99 posting:

!!! QUOTE !!!

buat macam ni.
"sahaja aku senyum ikhlas kerana Allah Taala"


Rukunnya...hehehehehe :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For scenarioProfil   Hantar PM kepada scenario   Pergi ke scenario's Website   Quote dan BalasQuote

scenario
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2007
Ahli No: 31016
Posting: 181
Dari: Inti nilai..

Perak  


posticon Posting pada: 07-10-07 14:54


Sebenarnya ana nak tanya..
Siapa dia nak ukurkan senyum kita ikhlas k tidak..
sakinahazzahra...
manusia semua sama saja disisi allah...
bezanya pada ketaqwaan dalam hati saja...
so, sepatutnya...
kita kena lah terima dengan seadanya senyuman setiap hamba allah ini...
setiap manusia ada caranya tersendiri...
kita tak berhak nak komen dengan apa ciptaan yang allah jadikan..
situasi mcam ni,kadang-kadang ana terkena jugak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For scenarioProfil   Hantar PM kepada scenario   Pergi ke scenario's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-10-07 16:03


akinahazzahra : orgnya saja yang pelik..?? adess... adesss.... pelik ini...

sacenario : betul.. betul... betul...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 07-10-07 17:39


Pada 07-10-07 16:03 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

akinahazzahra : orgnya saja yang pelik..?? adess... adesss.... pelik ini...

sacenario : betul.. betul... betul...

ehh...

macam "kenai" saja cara cakap tu..

*betul....betul...betul


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-10-07 22:48


Pada 07-10-07 17:39 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 07-10-07 16:03 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

akinahazzahra : orgnya saja yang pelik..?? adess... adesss.... pelik ini...

sacenario : betul.. betul... betul...

ehh...

macam "kenai" saja cara cakap tu..

*betul....betul...betul



inilah, pengaruh Tv yang sangat kuat...
betapa menunjukkan media memainkan peranan penting dalam kehiidupan kebnyakkan manusia...


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 08-10-07 14:25


Pada 07-10-07 09:42 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-10-07 15:46 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

ni nak kata senyum tak nampak gigi sebab..apa... macam dah agak saja apa dalam kotak fikiran dia..nak nangis tau



sebab tak ada gigi ke...?
iskk.. janganlah nagih... gigi palsukan ada baanyak di pasaran... :-P

dalam senyuman, ada seribu kemanisan...

p/s: org kata, kurangkn manis dalam makanan, ,tambahkan manis dalam senyuman..(Kenapa rasa macam pelik saja ayatni ni ek... huhu...)



heheh....sakinah faham ye...alahai..kalau tak benar janganlah ambil kisah ye...maaf...mari sini nangis sensama dengan cik ismi...cik ismi sedih jugak agaknya sebab orang kata dia pelik...siapa yang kata dia pelik tu ye.... :roll:

betul..betull.....kurangkan manis dalam gula...tambahkan manis dalam garam....ishk..ishk...asam garam kehidupan sungguh....



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 14:38


ya juga..kurang gula dalam makanan baru betul...rupa-rupanya kali ini ismi_atikah tak tersilap merasa pelik..

dengan fahamnya saya maksud sayatetapsaya, terbayang2 iklan tv yang lelaki tiada gigi pergi mana-mana senyum pada semua orang


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 14:40


Pada 07-10-07 14:54 , scenario posting:

!!! QUOTE !!!

Sebenarnya ana nak tanya..
Siapa dia nak ukurkan senyum kita ikhlas k tidak..
sakinahazzahra...
manusia semua sama saja disisi allah...
bezanya pada ketaqwaan dalam hati saja...
so, sepatutnya...
kita kena lah terima dengan seadanya senyuman setiap hamba allah ini...
setiap manusia ada caranya tersendiri...
kita tak berhak nak komen dengan apa ciptaan yang allah jadikan..
situasi mcam ni,kadang-kadang ana terkena jugak..


terima kasih, terubat hati saya


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

kunciair
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2007
Ahli No: 30929
Posting: 184
Dari: perak

malaysia  


posticon Posting pada: 08-10-07 14:46


susah nak senyum...tapi kalau gelak mest kawan-kawan cakap gelak ikhlas...nath lah... :lol: :lol: :lol:


-----------------
wanita hiasan dunia..adalah permata yang paling berharga bagi lelaki


Bookmark and Share

    


  Member Information For kunciairProfil   Hantar PM kepada kunciair   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 08-10-07 14:47


Pada 08-10-07 14:38 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

ya juga..kurang gula dalam makanan baru betul...rupa-rupanya kali ini ismi_atikah tak tersilap merasa pelik..

dengan fahamnya saya maksud sayatetapsaya, terbayang2 iklan tv yang lelaki tiada gigi pergi mana-mana senyum pada semua orang



hah..kan lebih manis macam tu...tambahkan manis dalam senyuman...lupakan manis dalam minuman kerana semut juga sudah tidak ingin kemanisan dalam minuman mereka...



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 14:57


Pada 08-10-07 14:47 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!




hah..kan lebih manis macam tu...tambahkan manis dalam senyuman...lupakan manis dalam minuman kerana semut juga sudah tidak ingin kemanisan dalam minuman mereka...




semut-semut itu anjakan paradigma..mereka mengamalkan diet seimbang dan cara hidup sihat..selain mengikat perut mereka juga mengelak minuman manis tapi menyalurkan kemanisan itu pada senyuman


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 08-10-07 15:33


Pada 08-10-07 14:57 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!



semut-semut itu anjakan paradigma..mereka mengamalkan diet seimbang dan cara hidup sihat..selain mengikat perut mereka juga mengelak minuman manis tapi menyalurkan kemanisan itu pada senyuman



macam pernah slowtalk dengan semut saja....
minum┬▓ teh sekali dengan mereka ye.....teh yang kurang manis...



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

mie05
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.11.2005
Ahli No: 20348
Posting: 318
Dari: melaka

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 15:40


senyum-seyumlah selalu!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For mie05Profil   Hantar PM kepada mie05   Quote dan BalasQuote

Al-Mustaqqim
WARGA SETIA
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17480
Posting: 486
Dari: malaysia

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 16:15


senyumanku semanis gula...
org tua2 yang cakap..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MustaqqimProfil   Hantar PM kepada Al-Mustaqqim   Quote dan BalasQuote

kestari
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.12.2006
Ahli No: 27622
Posting: 90
Dari: e_poh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 16:25


senyumlah selagi boleh tersenyum.. ikhlas atau tidak hanya Allah yang tahu... asalkan niat di hati betul..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kestariProfil   Hantar PM kepada kestari   Pergi ke kestari's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 16:44


Pada 08-10-07 14:25 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!



heheh....sakinah faham ye...alahai..kalau tak benar janganlah ambil kisah ye...maaf...mari sini nangis sensama dengan cik ismi...cik ismi sedih jugak agaknya sebab orang kata dia pelik...siapa yang kata dia pelik tu ye.... :roll:

betul..betull.....kurangkan manis dalam gula...tambahkan manis dalam garam....ishk..ishk...asam garam kehidupan sungguh....



erk, Kenapa pulak nak nangis sesama dengan ismi? kalau nagis kat ismi tak apa... ismi tak sedih pun lah...

jazakumullahu khair, betulkan pepatah ismi.. kepelikan menjadi kebetulan... :-D :-)

Pada 08-10-07 14:38 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

ya juga..kurang gula dalam makanan baru betul...rupa-rupanya kali ini ismi_atikah tak tersilap merasa pelik..



selalu ke ismi_atikah ni tersilap merasa pelik..? :-? :-o

Pada 08-10-07 14:47 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!



hah..kan lebih manis macam tu...tambahkan manis dalam senyuman...lupakan manis dalam minuman kerana semut juga sudah tidak ingin kemanisan dalam minuman mereka...



alahai... semut di mana-mana... (kuat betul pengaruh sesemuts sedunia ni..)

Pada 08-10-07 16:15 , Al-Mustaqqim posting:

!!! QUOTE !!!

senyumanku semanis gula...
org tua2 yang cakap..


bagus ni, buat ir manis tak payah guna gula... tengok senyuman mustaqqim pun dah cukup.. dah terasa kan kemanisan gulanya...


-----------------

[ Telah diedit oleh: ismi_atikah pada 08-10-07 17:26 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 08-10-07 17:08


Pada 08-10-07 16:15 , Al-Mustaqqim posting:

!!! QUOTE !!!

senyumanku semanis gula...
org tua2 yang cakap..


hik...betul tu cik ismi...tengok muka saja...dah rasa air tawar jadi manis semanis manisnya....

P/S : cik ismi buat┬▓lah bersedih jugak...kasihan cik sakinah kita..dia memerlukan teman.... :oops:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 17:28


uhuk uhuk...
mari sakiknah mari... alalala....

p/s: kalau deddua sedih, siapa nak pujuk nanti...>? kena lah ismi tak sedih... baru boleh cool..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 08-10-07 17:30


Assalamualaikum....
:lol: :lol: :lol:
bagus...lakunanmu mantap wahai sutradara... :-D
jangan risau cik ismi...cik s kan ada....ala...yang kaunsgineer the selor gituh.....



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 17:43


lakunanku...?
boleh dapat award tak..?

ismi_atikah tengah tersenyum ni untuk semua ahli portal ukhwah...
terimalah senyuman yang tak seberapa ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 08-10-07 17:52


Pada 28-09-07 19:51 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

tak tau sebenarnya apa tajuk nak letak..

begini ceritanya...saya senyum tak nampak gigi..lebih kurang macam orang bercermin mata, orang kuning muka bulat kat sebelah tu lah saya senyum..

itulah cara saya senyum tapi ada kawan tegur, kalau nak senyum, senyumlah betul-betul, kena lebar dan nampak gigi..baru nampak ikhlas
:-( :-o sedihnya...nak buat macamana, begitulah saya senyum..kalau gelak barulah nampak gigi :-)



kalau dah macam tu apa bezanya senyum dan sengih :-D
pandangan & penilaian manusia ni berbeza-beza
as long as kita rasa happy dengan senyuman yang macam tu...tu dah terlebih cukup.. :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 09-10-07 09:03


Pada 08-10-07 17:43 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

lakunanku...?
boleh dapat award tak..?

ismi_atikah tengah tersenyum ni untuk semua ahli portal ukhwah...
terimalah senyuman yang tak seberapa ni...


huhu...anugerah naib semut dalam kategori pelakon tambahan terbaik....
payah...terimalah senyuman cik ismi ni wahai mut┬▓ semua...


berapa ramai dah agaknya ahli kelab semut ukhwah ni.... :roll:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 09:07


Pada 08-10-07 17:28 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

uhuk uhuk...
mari sakiknah mari... alalala....

p/s: kalau deddua sedih, siapa nak pujuk nanti...>? kena lah ismi tak sedih... baru boleh cool..



ini macam ayat seorang ibu untuk anak kecilnya


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 09:10


nampaknya populasi semut tak terkawal lagi dalam ukhwah ni..dalam senyumanku pun ada semut..siapalah yang bawa semut berhijrah ke sini..saya rasa tuan t


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 09:19


naib semut kategori pelakon tambahan saja...? huhuuhu...
oklah tu... ingatkan best actress ke, best director ke... adesss.. adess...

sakinah : ayat untuk budak-budak kecil ke..? sesuai jugak lah tu untuk kinah... kuhik kuhik kuhik...

p/s: kerajaan semut... berjaya mempengaruhi minda2 ahlinya... kuhuk uhuk uhuk..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 09:34


Pada 08-10-07 17:30 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum....
:lol: :lol: :lol:
bagus...lakunanmu mantap wahai sutradara... :-D
jangan risau cik ismi...cik s kan ada....ala...yang kaunsgineer the selor gituh.....



:lol:

ke mana saja lah si diatetapdia ni.. huhuhuhu...

saya beza lah pulak dengan sakinah.. kalau senyum, tak sah kalau tak nampak gigi.. hoho.. :-D


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 09:45


cik syahidatul ada gigi..??

p/s/; comel juga kalau senyum tak ada gigi... alahai... suwetttnyee...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 09:51


heheh.. ada ni.. tengok: :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-10-07 10:06


3 batang saja ek...??
tak mengapa.. tak mengapa....
nanti tumbhla yang lain-lain tu... jangan wiso...

p/s: senyuman bukan diukur pada gigi, tapi pada yang memberi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

ainunhub
WARGA SETIA
Menyertai: 06.09.2007
Ahli No: 30954
Posting: 495
Dari: Melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 09-10-07 10:11


Pada 06-10-07 15:46 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

ni nak kata senyum tak nampak gigi sebab..apa... macam dah agak saja apa dalam kotak fikiran dia..nak nangis tau



kalau senyum tidak ada gigi bagaimana?:P

*suka senyum pada semua orang..lebih-lebih lagi pada warga tua.. lihatlah semangat mereka warga emas ini apabila warga muda memberikan senyuman kepada mereka... seolah-olah kita terlihat rasa diri mereka seperti dihormati.. disayangi.

senyumlah:)selalu

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainunhubProfil   Hantar PM kepada ainunhub   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-10-07 15:31


senyum saja ana baca posting antum... =)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 17-10-07 16:20


Assalamualaikum

ana memang suka senyum..
senyum itu satu sedekah... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

islamic_gil
WARGA SETIA
Menyertai: 24.02.2005
Ahli No: 14692
Posting: 427
Dari: SATU KAWASAN DI SATU MASA

Selangor  


posticon Posting pada: 23-10-07 08:39


Assalamualaikum :bunga:

:-) atau :-D tetap senyuman manis.....apa-apa pun senyuman adalah penyejuk jiwa.. :-) :-D :-) :-) :-D :-D ;-)


-----------------
don't forget to say THANK YOU ALLAH


Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_gilProfil   Hantar PM kepada islamic_gil   Quote dan BalasQuote

ct_sumayyah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 418
Posting: 201
Dari: Negeri Sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 23-10-07 09:09


saya kalau bergambar mesti senyum..dan senyuman sya mesti akan nampak gigi lah..hehe..nak buat macam mana..kalau saya tak senyum masa bergambar, nampak saya macam murung saja..huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For ct_sumayyahProfil   Hantar PM kepada ct_sumayyah   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 23-10-07 09:56


senyuman itu menyejukkan hati org yang memandang..
yang penting senyuman itu adalah ikhlas..senyum saja tau, jangan gelak kuat2, tak elok:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 23-10-07 09:59


Senyum Seindah Suria
Yang membawa cahya,
Senyumlah dari hati,
Duniamu berseri...

Snyum Umpama Impian,
Dalam kehidupan,
Kau tersenyum,
Ku tersenyum
Kemesraan menguntum.

Senyum...
Kepada Semua,
Senyumanmu amatlah berharga.

Senyum...
Membahagiakan,
Dengan Senyuman terjalinlah ikatan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 23-10-07 10:00


Pada 23-10-07 09:59 , RaudhatuL_Muttaqin posting:

!!! QUOTE !!!

Senyum Seindah Suria
Yang membawa cahya,
Senyumlah dari hati,
Duniamu berseri...

Snyum Umpama Impian,
Dalam kehidupan,
Kau tersenyum,
Ku tersenyum
Kemesraan menguntum.

Senyum...
Kepada Semua,
Senyumanmu amatlah berharga.

Senyum...
Membahagiakan,
Dengan Senyuman terjalinlah ikatan...


Oke..
sambil menyanyi lagu ni, time perkataan 'SENYUM' .. jangan sebut.. buat mimik muka senyum saja.. oke semua?
hehehe :-) :-)


-----------------
~Cemerlang Dunia Akhirat~


Bookmark and Share

    


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

hypox
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.09.2006
Ahli No: 26214
Posting: 97
Dari: Simpang Empat ke Manchester

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 23-10-07 10:48


senyum lebih mudah dibandingkan dengan marah...untuk tersenyum lebih mudah dalam menggerakkan otot tubuh tanpa mengeluarkan sebarang wang...dalam erti kata lain, tenaga yang diperlukan untuk tersenyum lebih sedikit dibandingkan dengan marah.

'Life is Beautiful'

Bookmark and Share

    


  Member Information For hypoxProfil   Hantar PM kepada hypox   Quote dan BalasQuote

wafa_mawaddah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2003
Ahli No: 4175
Posting: 845
Dari: mardhatillah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 10:52


betul kata hypox...

tapi saya tak boleh selalu senyum....ramai berminat dengan senyuman ni...=)

senyumlah dengan hati yang ikhlas....

Bookmark and Share

    


  Member Information For wafa_mawaddahProfil   Hantar PM kepada wafa_mawaddah   Pergi ke wafa_mawaddah's Website   Quote dan BalasQuote

destinasi_abadi
WARGA SETIA
Menyertai: 31.12.2004
Ahli No: 13423
Posting: 496
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 11:50


saya tak peramah sangat..tapi murah dengan senyuman...dari dulu lagi...orang cakap manis muka kalau senyum...senyum2 lah selalu...best...nampak ceria...orang pun senang hati dengan kita...lagipun senyuman kan sedekah..hari-hari kita dapat buat sedekah...insyaAllah pahala pun bertambah :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For destinasi_abadiProfil   Hantar PM kepada destinasi_abadi   Quote dan BalasQuote

hypox
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.09.2006
Ahli No: 26214
Posting: 97
Dari: Simpang Empat ke Manchester

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 23-10-07 11:54


Pada 23-10-07 10:52 , wafa_mawaddah posting:

!!! QUOTE !!!

betul kata hypox...

tapi saya tak boleh selalu senyum....ramai berminat dengan senyuman ni...=)

senyumlah dengan hati yang ikhlas....


..amboii dah sampai tingkat berapa naik lif?? :-D


-----------------
tempos edax, home edacior


Bookmark and Share

    


  Member Information For hypoxProfil   Hantar PM kepada hypox   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 11:57


Assalamualaikum

yup... senyum sedekah yang paling mudah dilakukan....

senyum sokmo.....
:-) :-) :-) :-) :-D :-D :-D :-D :-D ;-) :kelip: :kelip:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 12:02


saya biasa senyum begini :-)
tapi kalau nampak budak-budak kecil yang comel2 saya senyum begini :-D hehe


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 23-10-07 12:26


Pada 23-10-07 12:02 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

saya biasa senyum begini :-)
tapi kalau nampak budak-budak kecil yang comel2 saya senyum begini :-D hehe



saya pulak..biasa senyum macam ni....... :kelip:

Pada 09-10-07 09:45 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

cik syahidatul ada gigi..??

p/s/; comel juga kalau senyum tak ada gigi... alahai... suwetttnyee...


kalau senyum tak ada gigi macam ni ke.... :terliur:

Pada 09-10-07 09:10 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

nampaknya populasi semut tak terkawal lagi dalam ukhwah ni..dalam senyumanku pun ada semut..siapalah yang bawa semut berhijrah ke sini..saya rasa tuan t



semutlah hidupku..tanpa semut siapalah aku.... :sopan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 12:28


oo sayatetapsaya senyum manis sambil kelip2 mata :kelip: :kelip: :kelip:


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 13:42


Pada 23-10-07 12:28 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

oo sayatetapsaya senyum manis sambil kelip2 mata :kelip: :kelip: :kelip:



tu maknanya senyuman ngengada... :-P :jangan:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 23-10-07 13:58


Assalamualaikum
tapi, ngengada tu untuk orang yang tertentu saja...bukan semua orang dapat ngengada saya tu.... :-P
sekadar preview untuk orang lain...tak boleh buat betul┬▓ bahaya....:tunggu:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 14:01


ngengada untuk orang tertentu? :lol: ehehhe

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 23-10-07 14:10


Assalamualaikum
manis wajahmu ku lihat di sana...
apa rahsia yang tersirat....
terpisah hingga dapat ku lihat...
wajahmu dengan senyuman...

bila tiba masa yang betul...dengan orang yang betul...di tempat yang betul...bolehlah senyum ngengada...hik....... :malu:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 23-10-07 14:15


Pada 23-10-07 14:10 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
manis wajahmu ku lihat di sana...
apa rahsia yang tersirat....
terpisah hingga dapat ku lihat...
wajahmu dengan senyuman...

bila tiba masa yang betul...dengan orang yang betul...di tempat yang betul...bolehlah senyum ngengada...hik....... :malu:



amboi


-----------------
~Cemerlang Dunia Akhirat~


Bookmark and Share

    


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 14:28


ni apa kes memalu ni... :berfikir: :-o :lucu:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 14:28


tak payah nampakkan gigi...yang petang kita senyum...Senyum kan sedekah


-----------------
~~~Bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian~~~

My blog::: http://mihar.blogs.friendster.com/:::



Bookmark and Share

    


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 14:28


tak payah nampakkan gigi...yang petang kita senyum...Senyum kan sedekah


-----------------
~~~Bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian~~~

My blog::: http://mihar.blogs.friendster.com/:::



Bookmark and Share

    


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 23-10-07 14:38


Assalamualaikum
jangan marah ye...cik ismi dan cik RM...



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 23-10-07 14:40


hehhhe..
ala.. sengih sokmolah ;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 14:53


masih nak gelak... heheh.. bagaimana ye senyum ngengada tu.. :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 23-10-07 15:02


Assalamualaikum
ishh....jangan dibayangkan cik s....tak bagus untuk kesihatan...
senyum yang tak ngengada saja untuk waktu┬▓ ni.....



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 15:03


ok. senyum serious.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 15:36


bagaimana pula ek senyum serius...??

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 15:38


ada juga ye senyum serius..agaknya senyum tapi marah begini :roll:


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 23-10-07 15:42


Assalamualaikum
macam ni..... :oops:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 15:58


ouh begitu ek cik kinah....

kalau ismi..

senyum serius gini... :-) :-)

senyum bernoktah gini... :oops: :oops:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 16:06


ni senyum malu2 ke senyum tercekik ni cik ismi :-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 16:07


:oops: ni senyum tiada perasaan


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 16:28


Pada 23-10-07 16:06 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

ni senyum malu2 ke senyum tercekik ni cik ismi :-)



uiks...
ni :malu: senyum malu2... kuhik kuhik... :-P

yang tu senyum series lah... :-) :-)


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 23-10-07 16:50


Assalamualaikum
senyuman....bisa membuat 1000 hati yang membara sejuk bak diliputi ais......



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 16:53


senyuman itu satu sedekah...
yang tak di kenakan apa-apa pun bayaran..

Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 18:30


Pada 23-10-07 16:50 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
senyuman....bisa membuat 1000 hati yang membara sejuk bak diliputi ais......



tapi, ada juga senyuman yang boleh buat kita cair.. bagaimana tu?? :-D


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 19:33


Pada 23-10-07 18:30 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!



tapi, ada juga senyuman yang boleh buat kita cair.. bagaimana tu?? :-D



masukkan dalam peti sejuk, bahagian sejukbeku.. mesti tak cair dah lepas tu... :-D :kelip: ;-)


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

fiera_mz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.10.2007
Ahli No: 31386
Posting: 299
Dari: Sg.Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 24-10-07 08:35


saya tak suka snyumla
asal saya snyum saja org salah tfsir
xnkkkk
:(:(:(

Bookmark and Share

    


  Member Information For fiera_mzProfil   Hantar PM kepada fiera_mz   Quote dan BalasQuote

hypox
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.09.2006
Ahli No: 26214
Posting: 97
Dari: Simpang Empat ke Manchester

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 24-10-07 09:38


Pada 24-10-07 08:35 , fiera_mz posting:

!!! QUOTE !!!

saya tak suka snyumla
asal saya snyum saja org salah tfsir
xnkkkk
:(:(:(


sedihnya...


-----------------
tempos edax, home edacior


Bookmark and Share

    


  Member Information For hypoxProfil   Hantar PM kepada hypox   Quote dan BalasQuote

fiera_mz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.10.2007
Ahli No: 31386
Posting: 299
Dari: Sg.Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 24-10-07 09:45


Pada 24-10-07 09:38 , hypox posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-10-07 08:35 , fiera_mz posting:

!!! QUOTE !!!

saya tak suka snyumla
asal saya snyum saja org salah tfsir
xnkkkk
:(:(:(


sedihnya...



standard ar..pendapat org sukar untuk ditafsir..
tapi tak apa..
dengan niat ingin bersedekah..saya akan cuba snyum
dan hnye org yang bertuah akan dapat snyuman saya
:)
hehehehe~~ :sopan:


-----------------
Allah menciptakan wanita dari tulang rusuk laki-laki, dekat dengan lenganya untuk dilindunginya, dan dekat dengan hatinya untuk dicintainya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For fiera_mzProfil   Hantar PM kepada fiera_mz   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 24-10-07 09:45


Assalamualaikum
dia macam ni...cik s dan cik ismi...
senyum yang menyejukkan hati bak ais tu...berfungsi apabila seseorang tengah marah...
senyum yang mencairkan hati yang beku tu...berfungsi apabila seseorang merasa bahagia...
hakikatnya..kedua┬▓ berkait rapat..cuma tafsiran tu saja...
senang cerita bila panas masukkan dalam peti sejuk..
bila sejuk masukkan dalam heater..



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

Asward_hafiz
WARGA SETIA
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8743
Posting: 597
Dari: Kuantan pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 24-10-07 09:56


Pada 24-10-07 09:45 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
dia macam ni...cik s dan cik ismi...
senyum yang menyejukkan hati bak ais tu...berfungsi apabila seseorang tengah marah...
senyum yang mencairkan hati yang beku tu...berfungsi apabila seseorang merasa bahagia...
hakikatnya..kedua┬▓ berkait rapat..cuma tafsiran tu saja...
senang cerita bila panas masukkan dalam peti sejuk..
bila sejuk masukkan dalam heater..



power nya ayat dia...cair ni... :kelip:
tengok ayat saja boleh cair,2 tak senyum lagi tu...
:malu:

Bookmark and Share

    


  Member Information For Asward_hafizProfil   Hantar PM kepada Asward_hafiz   Pergi ke Asward_hafiz's Website   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 24-10-07 12:43


apa beza senyum dengan sengih ek???

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 24-10-07 12:45


ejaan..
;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 24-10-07 13:36


Pada 24-10-07 09:56 , Asward_hafiz posting:

!!! QUOTE !!!


power nya ayat dia...cair ni... :kelip:
tengok ayat saja boleh cair,2 tak senyum lagi tu...
:malu:


ishkk.....ishk... :jangan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

Asward_hafiz
WARGA SETIA
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8743
Posting: 597
Dari: Kuantan pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 24-10-07 13:36


bezanya pada waktu...
kalau sengih begini :malu:
kalau senyum begini :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Asward_hafizProfil   Hantar PM kepada Asward_hafiz   Pergi ke Asward_hafiz's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Copy & Paste
    »» senyumanku....

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
ę Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.196549 saat. Lajunya....