Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-08-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda melakukan apa yang selalu anda lakukan, anda akan mendapat apa yang selalu anda dapat
-- Seminar NLP

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: NurLiyanaNajwa
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43095

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 38
Ahli: 0
Jumlah: 38




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 1 hari, 4 jam, 14 minit yang lalu
budakbesar: 7 hari yang lalu
azemi: 11 hari yang lalu
Firdaus15: 18 hari yang lalu
NurLiyanaNajwa: 21 hari yang lalu
secureofficemovers: 22 hari yang lalu
Naqiu: 28 hari yang lalu
nawfaa79: 29 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: siapa kat sini ketinggian lebih 170cm?


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» siapa kat sini ketinggian lebih 170cm?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh siapa kat sini ketinggian lebih 170cm?

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 10:55


Assalamualaikum wr wbt

Salam ukhwah buat semua...saja saja nak survey siapa yang tinggi-tinggi kat sini ye...hehe..


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

Kaisi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.07.2004
Ahli No: 9907
Posting: 233
Dari: KB - The Islamic City

japan   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 11:02


salam..tak sangka ..dalam forum jejak ukhwah akan ada topik tentang ketinggian ni..kuikuikui..ana tak tinggi ...pendek saja..huhuhu..tak boleh masuk forum ni..tapi masuk juga ni..tak apa lah..kan

Bookmark and Share

  


  Member Information For KaisiProfil   Hantar PM kepada Kaisi   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 11:04


sakuragi hanamichi, baskettomen!!!


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

  


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

Al-Mustaqqim
WARGA SETIA
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17480
Posting: 486
Dari: malaysia

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 11:15


nak cari insan yang tinggi-tinggi ye?

Bookmark and Share

  


  Member Information For Al-MustaqqimProfil   Hantar PM kepada Al-Mustaqqim   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 11:29


Assalamualaikum wr wbt

saja saja tanya...tak ada maksud apa pun..muslim ke muslimat boleh saja...
Saya ni tinggi..saja nak tengok kalau ada yang boleh buat geng..hehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

fizah866
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.05.2007
Ahli No: 30106
Posting: 60

blank   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 11:49


saya 156cm

boleh buat geng tak???

Bookmark and Share

  


  Member Information For fizah866Profil   Hantar PM kepada fizah866   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 11:56


boleh saja...
hehe...saja saja nak survey...

Bookmark and Share

  


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 12:00


saya 168cm, tambah lagi 2cm jadi 170, kalau pakai kasut tumit tinggi boleh lah agaknya nak jadi geng sitishairah :-D :lol:


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|
[ Telah diedit oleh: ibnu_musa pada 25-09-07 12:01 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 25-09-07 12:00


Assalamualaikum wwt...

siapa kat sini ketinggian lebih 170cm?

Adik ana...lelaki biasalah..
hmm ana..160 macam saja..sorryle menyibuk saja :-D


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

  


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 12:04


Pada 25-09-07 12:00 , ibnu_musa posting:

!!! QUOTE !!!

saya 168cm, tambah lagi 2cm jadi 170, kalau pakai kasut tumit tinggi boleh lah agaknya nak jadi geng sitishairah :-D :lol:



Hm..menjadi jugak lawak tu...hehe
tapi sanggup ke pakai tumit tinggi? :-D


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 12:07


ala..jeles nya aku......tak aci antum tinggi-tinggi belaka....aku punnye cerita-cerita dulu nak jadi model..tapi tak kesampaian dek ketinggian aku yang tak tinggi mana pun..takat 158 macam saja..nak jadi pakguard pun tak lepas....huhu..

Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 12:15


Pada 25-09-07 12:07 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

ala..jeles nya aku......tak aci antum tinggi-tinggi belaka....aku punnye cerita-cerita dulu nak jadi model..tapi tak kesampaian dek ketinggian aku yang tak tinggi mana pun..takat 158 macam saja..nak jadi pakguard pun tak lepas....huhu..



ada lagi orang yang rendah dari syemarly...saya tolak 14cm lagi dari tinggi awak..tapi sangat syukurlah...banyak tau kelebihan orang pendek tapi taklah pendek sangat :-)

orang rendah ni stabil sebab pusat graviti rendah..jimat kain buat baju..

dan yang penting nampak lebih muda dari umur sebenar...semalam pergi beli contact lense penjual kata kalau masih budak tak boleh pakai contact lense..sekali tau umur, hehe terkejut dia..sayalah kakak dia adik :-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8
[ Telah diedit oleh: sakinahazzahra pada 25-09-07 12:16 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 25-09-07 12:17


Assalamualaikum...
unu....yare..yare....
i'm reporting here...with a height of 173cm apa second, this rate is going to stabilize starting from this moment...aya..sir....

Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 25-09-07 12:20


Sayalah orgnyer.. 172cm..

:-) :-) :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 12:25


انا

Bookmark and Share

  


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

tornado
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2006
Ahli No: 22015
Posting: 287
Dari: saturn

blank   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 13:00


i'm 175cm..

Bookmark and Share

  


  Member Information For tornadoProfil   Hantar PM kepada tornado   Quote dan BalasQuote

fizal86_anakpadi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.07.2006
Ahli No: 25417
Posting: 179
Dari: sg petani

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 13:07


ana....dulu kat sek men 173...
sekarang tak thula

Bookmark and Share

  


  Member Information For fizal86_anakpadiProfil   Hantar PM kepada fizal86_anakpadi   Quote dan BalasQuote

marul
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30924
Posting: 648
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 13:21


ana 176cm..xtinggi pun..

Bookmark and Share

  


  Member Information For marulProfil   Hantar PM kepada marul   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 13:36


salam...

huh..

ada juga ye ..

hhmm...

ana memang boleh masuk sangat lah..

sebab, tinggi ana 178cm..

Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 13:47


hmm...
ketinggian lebih 170cm...

org 170m lebih tinggi dari ana... huhuhu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

ani_putrihijjaz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1520
Posting: 159
Dari: Kuala Lumpur

Melaka  


posticon Posting pada: 25-09-07 13:51


Pada 25-09-07 12:15 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 25-09-07 12:07 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

ala..jeles nya aku......tak aci antum tinggi-tinggi belaka....aku punnye cerita-cerita dulu nak jadi model..tapi tak kesampaian dek ketinggian aku yang tak tinggi mana pun..takat 158 macam saja..nak jadi pakguard pun tak lepas....huhu..



ada lagi orang yang rendah dari syemarly...saya tolak 14cm lagi dari tinggi awak..tapi sangat syukurlah...banyak tau kelebihan orang pendek tapi taklah pendek sangat :-)

orang rendah ni stabil sebab pusat graviti rendah..jimat kain buat baju..

dan yang penting nampak lebih muda dari umur sebenar...semalam pergi beli contact lense penjual kata kalau masih budak tak boleh pakai contact lense..sekali tau umur, hehe terkejut dia..sayalah kakak dia adik :-)



betul tu...
tgi ke..rendah ke...
janji sht...


-----------------
"kejayaan tanpa pengorbanan adalah mustahil..namun kegagalan setelah berusaha adalah suratan takdir..."


Bookmark and Share

  


  Member Information For ani_putrihijjazProfil   Hantar PM kepada ani_putrihijjaz   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 14:02


.. wow.. mak ai.. tingginya dia.. hehe..

Bookmark and Share

  


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

mie05
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.11.2005
Ahli No: 20348
Posting: 318
Dari: melaka

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 16:18


tukang tanya ni berapa ketinggian tu????

Bookmark and Share

  


  Member Information For mie05Profil   Hantar PM kepada mie05   Quote dan BalasQuote

mie05
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.11.2005
Ahli No: 20348
Posting: 318
Dari: melaka

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 16:19


!!! QUOTE !!!



wr wbt

Salam ukhwah buat semua...saja saja nak survey siapa yang tinggi-tinggi kat sini ye...hehe..


-----------------
...Human gets and forgets...but Allah gives and forgives...Subhanallah...




tukang tanya ni berapa ketinggian tu????

saya tinggi tak tinggi lah, rendah lah kalau duduk..

cuma 167 macam saja

Bookmark and Share

  


  Member Information For mie05Profil   Hantar PM kepada mie05   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 25-09-07 16:28


saya 174cm

Bookmark and Share

  


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 16:40


tak cukup lagi 3 macam...
tapi alhamdulillah...
cukup lah tinggi ni.... :-D

Bookmark and Share

  


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

Firdaus15
WARGA SETIA
Menyertai: 26.12.2003
Ahli No: 5978
Posting: 805
Dari: Kota Bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 16:47


exactly 170cm
[ Telah diedit oleh: Firdaus15 pada 25-09-07 16:48 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For Firdaus15Profil   Hantar PM kepada Firdaus15   Pergi ke Firdaus15's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 25-09-07 17:03


Pada 25-09-07 13:47 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

hmm...
ketinggian lebih 170cm...

org 170m lebih tinggi dari ana... huhuhu...


mana ada orang tinggi macam tu...boleh buat larian 100m...jauh na.... :lol:

Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

cik_dira
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.09.2007
Ahli No: 31080
Posting: 46
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 25-09-07 18:03


saya 170cm. heheehe..

Bookmark and Share

  


  Member Information For cik_diraProfil   Hantar PM kepada cik_dira   Quote dan BalasQuote

cik_dira
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.09.2007
Ahli No: 31080
Posting: 46
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 25-09-07 18:15


Pada 25-09-07 12:20 , nailah_miz posting:

!!! QUOTE !!!

Sayalah orgnyer.. 172cm..

:-) :-) :-)


huuu.. taller than me.. jum geng! :-D


-----------------
“Knowing yourself is the beginning of all wisdom” ~Aristotle


Bookmark and Share

  


  Member Information For cik_diraProfil   Hantar PM kepada cik_dira   Quote dan BalasQuote

ana_roswell0126
Warga Rasmi
Menyertai: 03.01.2006
Ahli No: 21630
Posting: 1
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 20:19


assalamualaikum...

tinggi ana 170cm... 5'7" kuikui...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ana_roswell0126Profil   Hantar PM kepada ana_roswell0126   Quote dan BalasQuote

islamiah91
Warga 1 Bintang
Menyertai: 12.01.2006
Ahli No: 21871
Posting: 40
Dari: dunia yang fana

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 21:45


buat apa tanya tingggi ni?ada apa-apa ke? ana 163cm.hehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For islamiah91Profil   Hantar PM kepada islamiah91   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 10:15


Pada 25-09-07 13:36 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

salam...

huh..

ada juga ye ..

hhmm...

ana memang boleh masuk sangat lah..

sebab, tinggi ana 178cm..



tingginya...ni mesti keturunan tinggi-tinggi..kami sebelah ayah tinggi-tinggi tapi lebih dominan sebelah ibu yang genetik rendah-rendah..sepupu2 belah ayah tinggi-tinggi tapi sepupu belah ibu rendah2 :-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 11:19


Pada 25-09-07 16:19 , mie05 posting:

!!! QUOTE !!!

!!! QUOTE !!!



wr wbt

Salam ukhwah buat semua...saja saja nak survey siapa yang tinggi-tinggi kat sini ye...hehe..


-----------------
...Human gets and forgets...but Allah gives and forgives...Subhanallah...




tukang tanya ni berapa ketinggian tu????

saya tinggi tak tinggi lah, rendah lah kalau duduk..

cuma 167 macam saja


Assalamualaikum wr wbt

Hehe..tinggi saya 171.5 sentimeter...tinggi tak?
Alhamdulillah..ada jugak geng muslimat yang tinggi-tinggi kat sini...
Ingatkan saya seorang saja..huhu..

tak mengapa..nanti kita buat team basketball ukhwah...:-D


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 14:19


tak ada dah ke yang tinggi-tinggi kat sini??

Bookmark and Share

  


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

mie05
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.11.2005
Ahli No: 20348
Posting: 318
Dari: melaka

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 14:28


tinggi sedikit saja dr saya..
ingatkan sampai 180 macam..

Bookmark and Share

  


  Member Information For mie05Profil   Hantar PM kepada mie05   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 14:39


saya 160 hihi saja nyibuk..tapi my bro 176..my dad 179

Bookmark and Share

  


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 26-09-07 18:52


saya 154cm saja..kecik saja

Bookmark and Share

  


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

naruto-san
WARGA SETIA
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13299
Posting: 2017
Dari: Mertajam Hill

PulauPinang  


posticon Posting pada: 26-09-07 21:58


naruto-san 175cm....Kenapa tiba-tiba tanya tinggi orang??
[ Telah diedit oleh: naruto-san pada 26-09-07 21:58 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For naruto-sanProfil   Hantar PM kepada naruto-san   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 22:11


.. saya muslimah yang tinggi jugak.. saya pandai main bola jaring juga.. tak hendak ajak saya ke sitishairah??? ahaks

Bookmark and Share

  


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

mfirdaus
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.06.2006
Ahli No: 24950
Posting: 198
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor  


posticon Posting pada: 26-09-07 23:02


Salam.. dulu masa sekolah menengah check 175 macam tinggi tapi masa tu 7 tahun yang lepas lah.. lah ini rasa lah ini entah rasa tinggi sikit lagi agaknya... hehe.. :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For mfirdausProfil   Hantar PM kepada mfirdaus   Pergi ke mfirdaus's Website   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-09-07 09:37


Pada 26-09-07 14:28 , mie05 posting:

!!! QUOTE !!!

tinggi sedikit saja dr saya..
ingatkan sampai 180 macam..


Salam..

Hehe..tak adalah sampai 180 sentimeter...tinggi sangat dah tu...:-D


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-09-07 09:40


Pada 26-09-07 21:58 , naruto-san posting:

!!! QUOTE !!!

naruto-san 175cm....Kenapa tiba-tiba tanya tinggi orang??


Salam....
saja nak tahu...terutamanya muslimah yang tinggi-tinggi...sebab jarang ada muslimah yang tinggi-tinggi ni...kebanyakannya yang kecik molek saja...muslimin pun dah ramai yang kecil-kecil saja sekarang ni...hehe


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-09-07 09:41


Pada 26-09-07 22:11 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. saya muslimah yang tinggi jugak.. saya pandai main bola jaring juga.. tak hendak ajak saya ke sitishairah??? ahaks


Ye ke muslimah ni???macam tak logik saja...:-D


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 27-09-07 10:04


tepat2 170cm agaknya...hehe


-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)


Bookmark and Share

  


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

kunciair
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2007
Ahli No: 30929
Posting: 184
Dari: perak

malaysia  


posticon Posting pada: 27-09-07 10:27


assalammualaiku...
ketinggian saya sebenrnye tak sampai pun 170cm... :-D


-----------------
wanita hiasan dunia..adalah permata yang paling berharga bagi lelaki


Bookmark and Share

  


  Member Information For kunciairProfil   Hantar PM kepada kunciair   Quote dan BalasQuote

lukmanhakimi
Warga Rasmi
Menyertai: 09.06.2003
Ahli No: 1218
Posting: 10
Dari: Perak

Perak  


posticon Posting pada: 27-09-07 12:26


Assalamualaikum...ana nak kata tinggi tu taklah sangat.Nak kata rendah pun xlah rendah sangat.Tinggi dalam 165 saja.

Bookmark and Share

  


  Member Information For lukmanhakimiProfil   Hantar PM kepada lukmanhakimi   Pergi ke lukmanhakimi's Website   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 27-09-07 12:33


Pada 27-09-07 10:04 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

tepat2 170cm agaknya...hehe



sya_ryn orang sabah? tinggi juga tu..bukan apa, orang cakap lelaki sabah ni pendek2 tegap :-) pernah dengar ke?


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 27-09-07 13:24


Assalamualaikum

tumpang lalu ye... hukhukhuk.. ana ni rendah saja. my bro semua tinggi-tinggi.. tapi kadang-kadang tu kalau compare dengan muslimah lain.. ana ni kira tinggi juga lah.. ahaks.. perasan tinggi pulak.. :-P
[ Telah diedit oleh: syira_qistina pada 28-09-07 07:24 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 27-09-07 13:47


i'am 160

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

asroal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.04.2006
Ahli No: 24359
Posting: 352
Dari: bumi ALLAH

france   avatar


posticon Posting pada: 28-09-07 04:13


i'm 175cm...;-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For asroalProfil   Hantar PM kepada asroal   Quote dan BalasQuote

mie05
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.11.2005
Ahli No: 20348
Posting: 318
Dari: melaka

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-09-07 08:22


!!! CODE !!!

Salam....
saja nak tahu...terutamanya muslimah yang tinggi-tinggi...sebab jarang ada muslimah yang tinggi-tinggi ni...kebanyakannya yang kecik molek saja...muslimin pun dah ramai yang kecil-kecil saja sekarang ni...hehe



tu kena masukan sekali gan umur??? berapa ketinggian pas tu umur sekarang berapa?????
sebab budak-budak sekarng lahir kecik saja. :-D :-D :-D

Bookmark and Share

  


  Member Information For mie05Profil   Hantar PM kepada mie05   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 28-09-07 08:40


tgginye 170cm... saya 149 saja, hehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

Linn
WARGA SETIA
Menyertai: 14.04.2004
Ahli No: 8388
Posting: 447
Dari: Serdang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-09-07 08:40


saya hampir2 170cm.. tapi kalau pakai kasut tumit tinggi memang cecah lah 170cm.. :-D

Bookmark and Share

  


  Member Information For LinnProfil   Hantar PM kepada Linn   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-09-07 08:42


Pada 25-09-07 11:29 , sitishairah posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum wr wbt

saja saja tanya...tak ada maksud apa pun..muslim ke muslimat boleh saja...
Saya ni tinggi..saja nak tengok kalau ada yang boleh buat geng..hehe


org yang kurang tinggi tnak buat geng lah ye :-( :lol:


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

  


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

mie05
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.11.2005
Ahli No: 20348
Posting: 318
Dari: melaka

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-09-07 09:13


geng tinggi Vs geng kurang tinggi!!!
hehehehe...

Bookmark and Share

  


  Member Information For mie05Profil   Hantar PM kepada mie05   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-09-07 09:30


Pada 28-09-07 08:42 , LinCikedot posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 25-09-07 11:29 , sitishairah posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum wr wbt

saja saja tanya...tak ada maksud apa pun..muslim ke muslimat boleh saja...
Saya ni tinggi..saja nak tengok kalau ada yang boleh buat geng..hehe


org yang kurang tinggi tnak buat geng lah ye :-( :lol:



Assalamualaikum wr wbt

Bukan macam tu lah LinCikedot..semua boleh buat geng..tapi kalau ada yang lebih kurang tinggi macam saya..takla saya segan sangat..hehe...nanti semua org tengok saya akan kata..tingginya awak..kalau ada muslimah lain yang tinggi..kira ok lah... :-D


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

zainul
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.08.2007
Ahli No: 30568
Posting: 76
Dari: sepang

malaysia  


posticon Posting pada: 28-09-07 10:39


Ana... 172.. huhu

Bookmark and Share

  


  Member Information For zainulProfil   Hantar PM kepada zainul   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 29-09-07 11:01


Pada 28-09-07 08:40 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

tgginye 170cm... saya 149 saja, hehe



lebih kurang lah kita...saya 144 saja :-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

mmas_forever1991
WARGA SETIA
Menyertai: 28.05.2007
Ahli No: 30088
Posting: 741
Dari: AS

Kedah  


posticon Posting pada: 29-09-07 11:45


1.59 saja

Bookmark and Share

  


  Member Information For mmas_forever1991Profil   Hantar PM kepada mmas_forever1991   Pergi ke mmas_forever1991's Website   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 01-10-07 14:52


Pada 29-09-07 11:01 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 28-09-07 08:40 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

tgginye 170cm... saya 149 saja, hehe



lebih kurang lah kita...saya 144 saja :-)



Jom kita buat persatuan "anak2 rendah" nak? hehe :-D


-----------------
Mulakan Setiap Perbuatan dengan Bismillahirrahmanirrahim....


Bookmark and Share

  


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 14:53


hehe...ana pula...145 saja...hehe...berat pula 38kg...tak naik2 bila agak nya. nak bertambah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 01-10-07 15:11


Pada 01-10-07 14:52 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 29-09-07 11:01 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 28-09-07 08:40 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

tgginye 170cm... saya 149 saja, hehe



lebih kurang lah kita...saya 144 saja :-)



Jom kita buat persatuan "anak2 rendah" nak? hehe :-D



ishk...mana boleh...pemula forum ni pun kata siapa yang ketinggian lebih 170 macam....
lani...yang comel rendang ni pula yang menguasai forum ni...huhu...



Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 15:11


Pada 01-10-07 14:52 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 29-09-07 11:01 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 28-09-07 08:40 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

tgginye 170cm... saya 149 saja, hehe



lebih kurang lah kita...saya 144 saja :-)



Jom kita buat persatuan "anak2 rendah" nak? hehe :-D



tak dapat bayangkan "anak-anak rendah" berkumpul ramai-ramai...hehe :-) :-) :-) nafisah jadi presiden.. :-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 15:13


tinggi² sangat tergeliat juga leher dibuat nya...hehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 15:16


Pada 01-10-07 15:11 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 01-10-07 14:52 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 29-09-07 11:01 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 28-09-07 08:40 , nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

tgginye 170cm... saya 149 saja, hehe



lebih kurang lah kita...saya 144 saja :-)



Jom kita buat persatuan "anak2 rendah" nak? hehe :-D



ishk...mana boleh...pemula forum ni pun kata siapa yang ketinggian lebih 170 macam....
lani...yang comel rendang ni pula yang menguasai forum ni...huhu...




:-) :-) :-) takpelah sayatetapsaya..kita gunakan teknik pengembangan idea...bermula dengan satu topik yang kemudian dikembangkan dengan pelbagai idea kreatif.. peta minda

:-) :-) :-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 15:19


Pada 01-10-07 14:53 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

hehe...ana pula...145 saja...hehe...berat pula 38kg...tak naik2 bila agak nya. nak bertambah..



ni sama kes dengan saya..hehe berat kita sama..nak tambah lagi 4 kg tapi bila makan banyak pipi saja yang naik.. :-)


lepas kawin baru bertambah agaknya :-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

mie05
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.11.2005
Ahli No: 20348
Posting: 318
Dari: melaka

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 15:28


!!! CODE !!!

sama kes dengan saya..hehe berat kita sama..nak tambah lagi 4 kg tapi bila makan banyak pipi saja yang naik..


lepas kawin baru bertambah agaknya


-----------------
ikhlaskan hati, hiasi peribadi






rezeki bertambah agaknya.... :-D :-D

Bookmark and Share

  


  Member Information For mie05Profil   Hantar PM kepada mie05   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 01-10-07 15:43


Pada 01-10-07 15:16 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!



ishk...mana boleh...pemula forum ni pun kata siapa yang ketinggian lebih 170 macam....
lani...yang comel rendang ni pula yang menguasai forum ni...huhu...



:-) :-) :-) takpelah sayatetapsaya..kita gunakan teknik pengembangan idea...bermula dengan satu topik yang kemudian dikembangkan dengan pelbagai idea kreatif.. peta minda

:-) :-) :-)



bagus..bagus...sekurang²nya taklah membazir ruangan dalam ukhwah ni.....

:-D


[ Telah diedit oleh: sayatetapsaya pada 01-10-07 15:59 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

samirah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5227
Posting: 384
Dari: depan PC

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 17:09


Lamanya tak masuk ukhwah...
Biasanya lelaki lah yang mempunyai ketinggian 170 ke atas....

Kalau perempuan tinggi-tinggi ni susah nak cari pasangan. hehe. Ada apa dengan tinggi? Nak scan dulu ye...

Bookmark and Share

  


  Member Information For samirahProfil   Hantar PM kepada samirah   Pergi ke samirah's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 17:21


ehh...

kalau lihat pada tajuk, siapa yang lebih dari 170cm...

ni yang lain-lain ni buat apa... :-P

Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 09:42


Assalamualaikum wr wbt

Lor...ni dah lari tajuk posting dah ni...nampaknya yang kecil-kecil pun taknak mengalah ye...:-D
Ada apa dengan tinggi??hehe...nak soal balik..ada apa dengan rendah tu...??
Sebenarnya tak kisah pun tinggi ke rendah..semua makhluk diciptakan Allah...yang penting bersyukur...

:-):-):-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 12:59


Pada 02-10-07 09:42 , sitishairah posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum wr wbt

Lor...ni dah lari tajuk posting dah ni...nampaknya yang kecil-kecil pun taknak mengalah ye...:-D
Ada apa dengan tinggi??hehe...nak soal balik..ada apa dengan rendah tu...??
Sebenarnya tak kisah pun tinggi ke rendah..semua makhluk diciptakan Allah...yang penting bersyukur...

:-):-):-)



ada apa dengan tinggi? mudah tumbang :-)

ada apa dengan rendah? senang sembunyi... :-)

bukan lari tapi kreatif :-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

imthiyaz
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2004
Ahli No: 11772
Posting: 461
Dari: Selangor @ Shah Alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 17:44


Saya boleh join lah. Tinggi saya 172cm...

Bookmark and Share

  


  Member Information For imthiyazProfil   Hantar PM kepada imthiyaz   Pergi ke imthiyaz's Website   Quote dan BalasQuote

fathifathu
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.09.2007
Ahli No: 31078
Posting: 27
Dari: ipt SKUDei

hong_kong  


posticon Posting pada: 06-10-07 12:19


:roll: salam.. ana ahli baru kat sini..baru join ukhwah. hm xsangka pula ada topik ini..heh menarik..sebab tinggi jugak 170 macam, kadang-kadang 172...Entahlah yang mana satu...area2 area tu jugak.. bila baca kat sini ramai juga eh upanyer spesis dengan sya..jum kita jadi model muslimah ramai-ramai ahakzzzz... :-D


-----------------
dont walk ahead of me, i may not follow, dont walk behind me, i may lead, just walk beside me and be my friend


Bookmark and Share

  


  Member Information For fathifathuProfil   Hantar PM kepada fathifathu   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-10-07 14:12


Pada 25-09-07 17:03 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 25-09-07 13:47 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

hmm...
ketinggian lebih 170cm...

org 170m lebih tinggi dari ana... huhuhu...


mana ada orang tinggi macam tu...boleh buat larian 100m...jauh na.... :lol:


ada lah tinggi macam tu...
tu ayat pasif... :-P


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

ABg_IMaM

Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3444
Posting: 2187
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 06-10-07 14:27


175cm....:-)
[ Telah diedit oleh: ABg_IMaM pada 06-10-07 15:01 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For ABg_IMaMProfil   Hantar PM kepada ABg_IMaM   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 06-10-07 14:44


Pada 06-10-07 14:12 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 25-09-07 17:03 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 25-09-07 13:47 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

hmm...
ketinggian lebih 170cm...

org 170m lebih tinggi dari ana... huhuhu...


mana ada orang tinggi macam tu...boleh buat larian 100m...jauh na.... :lol:


ada lah tinggi macam tu...
tu ayat pasif... :-P



cik ismi...awak kena tengok betul²...170meter..bukan 170cm....
memanglah letih nak melawat dia daripada hujung kaki ke hujung rambut....kalau minta maaf dari hujung kaki ke hujung rambut pun kena ambil masa seblas tiga sensuku bulan baru selesai....

[ Telah diedit oleh: sayatetapsaya pada 06-10-07 15:06 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1812
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-10-07 14:56


ramai yang tggi2 kat ukhwah ni...
saya pun lebih kurang tinggi jugak 175cm..
nasib baik lah dapat husband pun tinggi juga..
kalau dapat yang rendah bagaimana lah...huhuhuhuu


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

ABg_IMaM

Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3444
Posting: 2187
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 06-10-07 15:02


bertuahlah kasih kekasih....:-)

semoga dapat anak tinggi-tinggi belaka.... :-D

Bookmark and Share

  


  Member Information For ABg_IMaMProfil   Hantar PM kepada ABg_IMaM   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 06-10-07 15:07


Pada 06-10-07 14:56 , kasih_kekasih posting:

!!! QUOTE !!!

ramai yang tggi2 kat ukhwah ni...
saya pun lebih kurang tinggi jugak 175cm..
nasib baik lah dapat husband pun tinggi juga..
kalau dapat yang rendah bagaimana lah...huhuhuhuu



tingginya kasih kekasih...
20mm tinggi daripada saya...
ataupun bersamaan dengan suku paun inci... :-P



Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-10-07 17:42


saya 160cm saja...

Bookmark and Share

  


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-10-07 10:06


alamak tuan tetap...
benarlh seperti dikata... tak psan pula huruf 'c' nya tak keluar...

tapi betullah juga, org 170m lebih tinggi dari ismi.. :-P

p/s: sokmo nombor pepelik...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

umar-Almujahid
Warga Rasmi
Menyertai: 05.10.2007
Ahli No: 31333
Posting: 6
Dari: melaka

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 07-10-07 11:46


Pada 28-09-07 10:39 , zainul posting:

!!! QUOTE !!!

Ana... 172.. huhu


Pada 03-10-07 17:44 , imthiyaz posting:

!!! QUOTE !!!

Saya boleh join lah. Tinggi saya 172cm...


samala macam antum berdua..ana 172cm jugak...hehe.em.sitishairah tak nak tanya berat pulak? :-D :-D saja bergurau... :-P

Bookmark and Share

  


  Member Information For umar-AlmujahidProfil   Hantar PM kepada umar-Almujahid   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 08-10-07 14:20


Pada 07-10-07 10:06 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

alamak tuan tetap...
benarlh seperti dikata... tak psan pula huruf 'c' nya tak keluar...

tapi betullah juga, org 170m lebih tinggi dari ismi.. :-P

p/s: sokmo nombor pepelik...


hah..betullah kan apa saya cakap...

P/S : cik ismi jangan lah tak suka...peplik pun pelik jugak kan...sokmo jugak cik ismi urup pepelik...jadi saya punya nombor pepelik lah... :-D



Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1812
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 14:27


Pada 06-10-07 15:07 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-10-07 14:56 , kasih_kekasih posting:

!!! QUOTE !!!

ramai yang tggi2 kat ukhwah ni...
saya pun lebih kurang tinggi jugak 175cm..
nasib baik lah dapat husband pun tinggi juga..
kalau dapat yang rendah bagaimana lah...huhuhuhuu



tingginya kasih kekasih...
20mm tinggi daripada saya...
ataupun bersamaan dengan suku paun inci... :-P




:lol: :lol: :lol:


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 14:47


.. aku kena minum susu Nespray mulai saat ini.. lagi 2 macam tak cukup 170cm.. tunggu tahun depan.. aku minum susu Nespray dari sekarang.. takkan lepas minum susu Nespray 2 macam tak boleh naik kut.. tunggu2..

Bookmark and Share

  


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

ainul_tapah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.04.2007
Ahli No: 29441
Posting: 145
Dari: Nilai_Butterworth

PulauPinang  


posticon Posting pada: 08-10-07 15:05


tak sampai pun....165 saja..tapi tinggi juga untuk seorang perempuan


-----------------
Ya Muqallibal Qulub

Thabbit Qulubi 'ala deenik..


Bookmark and Share

  


  Member Information For ainul_tapahProfil   Hantar PM kepada ainul_tapah   Quote dan BalasQuote

mie05
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.11.2005
Ahli No: 20348
Posting: 318
Dari: melaka

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 15:07


ye lah tu.... lompat lah kasi tinggi lagi...

Bookmark and Share

  


  Member Information For mie05Profil   Hantar PM kepada mie05   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 15:18


Pada 08-10-07 14:47 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. aku kena minum susu Nespray mulai saat ini.. lagi 2 macam tak cukup 170cm.. tunggu tahun depan.. aku minum susu Nespray dari sekarang.. takkan lepas minum susu Nespray 2 macam tak boleh naik kut.. tunggu2..


minum2..jangan tak minum....hehe


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 15:20


Pada 07-10-07 11:46 , umar-Almujahid posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 28-09-07 10:39 , zainul posting:

!!! QUOTE !!!

Ana... 172.. huhu


Pada 03-10-07 17:44 , imthiyaz posting:

!!! QUOTE !!!

Saya boleh join lah. Tinggi saya 172cm...


samala macam antum berdua..ana 172cm jugak...hehe.em.sitishairah tak nak tanya berat pulak? :-D :-D saja bergurau... :-P



berat?umar-Almujahid buka lah forum tanya berat pulak...saya pentingkan ketinggian saja..berat tu tak kesah... :-)


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 08-10-07 16:02


Pada 08-10-07 14:47 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. aku kena minum susu Nespray mulai saat ini.. lagi 2 macam tak cukup 170cm.. tunggu tahun depan.. aku minum susu Nespray dari sekarang.. takkan lepas minum susu Nespray 2 macam tak boleh naik kut.. tunggu2..


ye ke minum nespray...bukan makan koko crunch ke....?

P/S : Kenapa lagu ainul tapah macam tak habis juga...

[ Telah diedit oleh: sayatetapsaya pada 08-10-07 16:04 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 16:03


Pada 08-10-07 14:20 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 07-10-07 10:06 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

alamak tuan tetap...
benarlh seperti dikata... tak psan pula huruf 'c' nya tak keluar...

tapi betullah juga, org 170m lebih tinggi dari ismi.. :-P

p/s: sokmo nombor pepelik...


hah..betullah kan apa saya cakap...

P/S : cik ismi jangan lah tak suka...peplik pun pelik jugak kan...sokmo jugak cik ismi urup pepelik...jadi saya punya nombor pepelik lah... :-D



:-? :-o :-o :lol: :lol: :-)

p/s: ni org uganda pun kena fikir lama ni nak bagi faham ayat... uhuk uhuk... :-P


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 08-10-07 16:26


Pada 08-10-07 16:03 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!



:-? :-o :-o :lol: :lol: :-)

p/s: ni org uganda pun kena fikir lama ni nak bagi faham ayat... uhuk uhuk... :-P



tak mengapa..asalkan orang uganda tak faham dan cik ismi faham.....



Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-10-07 17:01


:lol: :lol: :-D :-P :-)

yela tuan tetap...
pepelik urup ismi..?
kira sama lah tu ek..
compliment.. ismi urup, tuan tetap nombor... adess..

p/s: dah2 tuan tetap.. ismi ansur dulu dari topik ni.. ismi ni 160 pun tak sampai... kang kena kick dengan ahli 170cm keatas... kasihan ismi...

p/s lagi : minta maaf, ter'menyibuk' lama pulak.. hehehe... :oops:


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 08-10-07 17:19


Assalamualaikum....
tape...tape...boleh join...pakai sandal dengan kluit bawah dia tinggi tu...cukupkan 10cm lagi...
baik...saya izinkan cik ismi mengundur diri....baik² ribes tu..kang tak pasal terlanggar busut semut kat belakang tu....

P/S : eh...mensuka hati saja macam moderator pulak....



Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 08-10-07 18:06


Pada 06-10-07 14:56 , kasih_kekasih posting:

!!! QUOTE !!!

ramai yang tggi2 kat ukhwah ni...
saya pun lebih kurang tinggi jugak 175cm..
nasib baik lah dapat husband pun tinggi juga..
kalau dapat yang rendah bagaimana lah...huhuhuhuu



hubby kasih_kekasih tu tingginya berapa :-P :-P :-P



Bookmark and Share

  


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1812
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 11-10-07 12:47


Pada 08-10-07 18:06 , azzahrah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-10-07 14:56 , kasih_kekasih posting:

!!! QUOTE !!!

ramai yang tggi2 kat ukhwah ni...
saya pun lebih kurang tinggi jugak 175cm..
nasib baik lah dapat husband pun tinggi juga..
kalau dapat yang rendah bagaimana lah...huhuhuhuu



hubby kasih_kekasih tu tingginya berapa :-P :-P :-P



dia 178....hehheeh


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 11-10-07 14:07


erm.. alhamdulillah...

kome nak tau tak teman tak tinggi mana pun. selalu kena ejek dengan kawan sejak dulu. di antare sebab teman ni katak di bawah tempurung ialah sebab ni lah. teman lebih suka kawan dengan binatang, contohnya semut

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 11-10-07 14:23


ala Kenapa kelab 170 pula...145 tak boleh join 170 pun tak boleh join...ada sesiapa nak buat 170>kelab >145..hehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» siapa kat sini ketinggian lebih 170cm?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.242689 saat. Lajunya....