Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 16-04-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Fungsi jangkaan bukanlah meramalkan masa depan, sebaliknya jangkaan mencipta masa depan itu sendiri
-- W W Wagar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 71
Ahli: 0
Jumlah: 71




  Yang Masuk Ke Sini
muslimin23: 23 hari yang lalu
ronniefinancehome: 34 hari yang lalu
MTMKi: 44 hari yang lalu
usop79: 45 hari yang lalu


Kelakar
Topik: Wanita oh wanita.....


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» Wanita oh wanita.....

Please Mendaftar To Post


Oleh Wanita oh wanita.....

xeeL
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.10.2006
Ahli No: 26838
Posting: 105

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-09-07 17:34


Peluang lelaki untuk memenangi sesuatu hujah (dari zaman bujang hingga setelah berkahwin)

chances_winning_an_argument



Kompleksnya wanita berbanding lelaki

control_panel



Datasheet wanita

Data_sheet



Perbandingan lelaki dengan perempuan apabila ke pasaraya

misi_mustahak




Untuk lihat formula yang agak kontroversi... klik sini
[ Telah diedit oleh: xeeL pada 26-09-07 12:22 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For xeeLProfil   Hantar PM kepada xeeL   Quote dan BalasQuote

trouver_99
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6933
Posting: 1603
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 24-09-07 21:52


mahsyuk.... :-D


-----------------

= think Islam , think Globally , think Reality =


Bookmark and Share

    


  Member Information For trouver_99Profil   Hantar PM kepada trouver_99   Quote dan BalasQuote

xeeL
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.10.2006
Ahli No: 26838
Posting: 105

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 09:30


Hehe.. terima kasih.

Nak paham benda-benda kat atas ni kena ada minda yang bersifat analitikal sikit....

Bookmark and Share

    


  Member Information For xeeLProfil   Hantar PM kepada xeeL   Quote dan BalasQuote

WinsomeG
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.09.2005
Ahli No: 18785
Posting: 37
Dari: Ipoh

Perak  


posticon Posting pada: 25-09-07 11:42


perempuan..problem ek?setiap kejayaan seorang lelaki ada perempuan di belakangnye..tol tak?hahaha

Bookmark and Share

    


  Member Information For WinsomeGProfil   Hantar PM kepada WinsomeG   Quote dan BalasQuote

WinsomeG
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.09.2005
Ahli No: 18785
Posting: 37
Dari: Ipoh

Perak  


posticon Posting pada: 25-09-07 11:47


nak sambung equation yang last tu..
woman = problem

since man are trouble maker
so, problem = man

therefore
woman = man

Kesimpulan:
semua manusia sama d sisi Tuhan :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For WinsomeGProfil   Hantar PM kepada WinsomeG   Quote dan BalasQuote

WinsomeG
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.09.2005
Ahli No: 18785
Posting: 37
Dari: Ipoh

Perak  


posticon Posting pada: 25-09-07 11:48


salah grammar..

man IS A trouuble maker

Bookmark and Share

    


  Member Information For WinsomeGProfil   Hantar PM kepada WinsomeG   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 11:55


Assalamualaiku wr wbt

Janganlah dianggap wanita tu membawa masalah..lelaki yang ditugaskan untuk membuimbing wanita...bimbingla dengan sebaik-baiknya supaya menjadi wanita solehah...

Wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 25-09-07 12:07


confuse :-? :-?

wrong formula.. :-P :-D


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 12:35


Hamboi...
women=problems ye....
same saja kedua-duanya pun....
apapun saling memerlukan...so tak payah nak blame...


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 25-09-07 12:37


Assalamualaikum...
best..sempoi...
jangan ambil hati sangat eh....yang muslimah ni...ni perempuan2 di luar sana agaknya...yang di ukhwah ni tak macam tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 12:44


ahakss...betul tu sayatetap saya..hamba sokong..hamba sokong...

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 25-09-07 13:22


Huhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

sufeyna
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.02.2007
Ahli No: 28575
Posting: 109
Dari: perlis

mauritius   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 13:55


Pada 25-09-07 11:47 , WinsomeG posting:

!!! QUOTE !!!

nak sambung equation yang last tu..
woman = problem

since man are trouble maker
so, problem = man

therefore
woman = man

Kesimpulan:
semua manusia sama d sisi Tuhan :)



haa ni baru betul....bagi A++ :-D


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufeynaProfil   Hantar PM kepada sufeyna   Pergi ke sufeyna's Website   Quote dan BalasQuote

mie05
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.11.2005
Ahli No: 20348
Posting: 318
Dari: melaka

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 14:12


salammmmmmmm
semua sama saja, kita kena bajet lah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mie05Profil   Hantar PM kepada mie05   Quote dan BalasQuote

xeeL
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.10.2006
Ahli No: 26838
Posting: 105

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 14:17


Pada 25-09-07 11:47 , WinsomeG posting:

!!! QUOTE !!!


Kesimpulan:
semua manusia sama d sisi Tuhan :)


tak lengkap tu...

semua manusia sama d sisi Tuhan..... kecuali mereka-mereka yang bertakwa, yakni beriman dan beramal soleh
[ Telah diedit oleh: xeeL pada 25-09-07 14:18 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For xeeLProfil   Hantar PM kepada xeeL   Quote dan BalasQuote

syazmi_8283
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.09.2007
Ahli No: 31034
Posting: 141
Dari: melaka

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 25-09-07 14:20


ana tak faham lah..........
ini bukan kos ana........
Kalau pasal bunga ok lagi....
yang pasti lelaki tetap diatas.............

Bookmark and Share

    


  Member Information For syazmi_8283Profil   Hantar PM kepada syazmi_8283   Pergi ke syazmi_8283's Website   Quote dan BalasQuote

mie05
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.11.2005
Ahli No: 20348
Posting: 318
Dari: melaka

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 16:16


keliru orang yang membacanya!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For mie05Profil   Hantar PM kepada mie05   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 16:24


betul lah...
masalah bukan satu...
orang yang timbulkan masalah bukan sejenis...

Bookmark and Share

    


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

searchforguidance
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30916
Posting: 403
Dari: johore

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 16:39


cesss!!!!!!!
ni yang nak protes ni.

:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For searchforguidanceProfil   Hantar PM kepada searchforguidance   Quote dan BalasQuote

srikandisutera
WARGA SETIA
Menyertai: 11.04.2005
Ahli No: 15726
Posting: 444
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 25-09-07 17:30


HEHE...terasenya...
kuang kuang kuang :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandisuteraProfil   Hantar PM kepada srikandisutera   Quote dan BalasQuote

xeeL
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.10.2006
Ahli No: 26838
Posting: 105

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 09:16


Pada 25-09-07 16:39 , searchforguidance posting:

!!! QUOTE !!!

cesss!!!!!!!
ni yang nak protes ni.

:-)


sabar... sabar... nanti kena jual ! hehe..... :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For xeeLProfil   Hantar PM kepada xeeL   Quote dan BalasQuote

mie05
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.11.2005
Ahli No: 20348
Posting: 318
Dari: melaka

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 09:35


jual!!! jual!!!!
jualan murah!!!!!
hehehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For mie05Profil   Hantar PM kepada mie05   Quote dan BalasQuote

ramaramapatahsayap
Warga Rasmi
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31210
Posting: 1
Dari: selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 26-09-07 11:33


hehe....nice formula...tapi saya sangat setuju dengan WinsomeG :0
[ Telah diedit oleh: ramaramapatahsayap pada 26-09-07 11:36 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ramaramapatahsayapProfil   Hantar PM kepada ramaramapatahsayap   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 11:37


formula yang hanya benar pada teori tapi on practical...its failed... :-P


-----------------
hidup ini indah
namun...keindahannya hilang
dek kerakusan kita.....


Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

xeeL
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.10.2006
Ahli No: 26838
Posting: 105

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 12:21


Ok lah... sebab ramai wanita yang kurang setuju dengan formula tu.. ana dah 'hide' formula tersebut.

Bookmark and Share

    


  Member Information For xeeLProfil   Hantar PM kepada xeeL   Quote dan BalasQuote

searchforguidance
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30916
Posting: 403
Dari: johore

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 12:28


Pada 26-09-07 09:16 , xeeL posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 25-09-07 16:39 , searchforguidance posting:

!!! QUOTE !!!

cesss!!!!!!!
ni yang nak protes ni.

:-)


sabar... sabar... nanti kena jual ! hehe..... :lol:


kurang asam betullah!!
xpele....entah-entah kalau jual xeel tak ada harge lagsung.
huehuehuehuehue......


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For searchforguidanceProfil   Hantar PM kepada searchforguidance   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 12:38


setuju..... :lol: :lol: :lol: :-P :-D


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

sakura_azin
Warga Rasmi
Menyertai: 15.04.2007
Ahli No: 29599
Posting: 7
Dari: As-syakirin

egypt  


posticon Posting pada: 05-10-07 15:14


wanita sayap kiri bagi lelaki....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sakura_azinProfil   Hantar PM kepada sakura_azin   Quote dan BalasQuote

searchforguidance
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30916
Posting: 403
Dari: johore

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 15:56


lelaki berjaya kerana ada perempuan d belakangnye...heheeee.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For searchforguidanceProfil   Hantar PM kepada searchforguidance   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-10-07 16:08


boleh pulak cengggitu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

aymannur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1022
Posting: 212
Dari: irbed

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 29-05-08 00:27


bosannyee...satu butang saja? hehe...
warna warnikan hidup anda...heh..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aymannurProfil   Hantar PM kepada aymannur   Quote dan BalasQuote

alexander
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13282
Posting: 747
Dari: Bumi ALLAH

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-05-08 06:01


:-) Assalamualaikum


Tak baik tau..tak semua perempuan macam tu...contoh bab beli kasut tu.....tapi perempuan ni banyak benda dia fikir....banyak benda yang mereka kena buat.....sebab tu mereka ni agak kompleks.....


-----------------
Mengharap Cinta Sejati,Mendamba Kasih ILAHI......


Bookmark and Share

    


  Member Information For alexanderProfil   Hantar PM kepada alexander   Pergi ke alexander's Website   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 29-05-08 09:34


jika tiada perempuan, tak ada lah yang bergelar ibu...
jika tiada perempuan, tak ada lah yang begelar isteri kepada lelaki.....
kena ingat tu...
tak semua perempuan macam tu...
kalau tak kerana perempuan, tak ada lah penyambung warisan kat dunia..
kerana perempuan lah, anak2 belajar memasak...
kerana perempuan lah, anak2 belajar menjahit...
kerana perempuan lah, anak2 belajar mengenal dunia...
kerana perempuan lah, anak2 anda (lelaki) lahir kat dunia... :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-05-08 09:47


salam..ana setuju dengan ukhti sitishairah tu....

lelaki dipertanggungjawkan membimbing wanita kerana wanita itu dijadikan dari tulang rusuk kiri lelaki...

erm,tapi ana kurang faham pada gamabr yang dipaparkan...

erm,ingatlah dari rahim seorang wanita itu
lahirlah seorang Perdana MENTERI
lahirlah seorang Guru
lahirlah seorang engeneer
lahirlah seorang doktor
lahirlah seorang daei.........
.......................................................

dan ingatlah wanita dan lelaki itu dicipkan ALLAH berpasangan dan saling lengkap melengkapi........

subhanallah, Maha Agung CiptaanNYA........

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

setanggi_syurga83
WARGA SETIA
Menyertai: 10.03.2006
Ahli No: 23348
Posting: 517
Dari: Negeri Sembilan-bumi Allah

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 29-05-08 10:23


Pada 29-05-08 09:34 , mas_ayu posting:

!!! QUOTE !!!

jika tiada perempuan, tak ada lah yang bergelar ibu...
jika tiada perempuan, tak ada lah yang begelar isteri kepada lelaki.....
kena ingat tu...
tak semua perempuan macam tu...
kalau tak kerana perempuan, tak ada lah penyambung warisan kat dunia..
kerana perempuan lah, anak2 belajar memasak...
kerana perempuan lah, anak2 belajar menjahit...
kerana perempuan lah, anak2 belajar mengenal dunia...
kerana perempuan lah, anak2 anda (lelaki) lahir kat dunia... :-P



Betul tu..sampai hati kaum2 mereka ni mempersendakan ibu,kakak,adik,isteri dan anak2 perempuan mereka..yang paling sedih mestilah sebab mempersendakan ibu mereka yang dah bersusah payah melahir kan mereka sendiri..betul tak?tak berapa lawak pun...


-----------------
-StaIrWays To HeaVen-http://nurfazilah.hadithuna.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggi_syurga83Profil   Hantar PM kepada setanggi_syurga83   Pergi ke setanggi_syurga83's Website   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 29-05-08 11:26


Assalamualaikum
saya konpius.....wanita oh wanita.....tapi dalam topik kelakar....

erm...kiranya ni bukan fakta betul-betul lah ek....


:berfikir:

ataupun sengaje nak kelakarkan kaum wanita ini...

kasihan kami......


Apapun saya sayang ummi saya..... :welcome:



Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-05-08 15:36


haha. lawak lah yang ada banyak butang dan suis2 dengan pelbagai rintangan dalam kategori woman tu..

==

but it's something to think about...

i know, although most of us do not agree with whatever jokes these people make, especially when it concerns us as women, or our sisters, our mothers, our teachers, our etc... but somehow they can rather be true out there... somehow dan somewhere. and i believe that they made these jokes because that's what usually happens among the typical women (means in general and in most cases and in most women out there).

solehah women may not do those things (like kikis harta lelaki atau meminta2 lelaki belikan emas dan permata)... but still, solehah women are still human. and they still bring the characteristics of a woman.. which is 'fitrah'.. and cannot be changed no matter how. because that's how Allah created women.

also, we have to remember, everything that Allah created in this world has its function and reasons and the opposites... so basically it's the same for both main and women. only their interests and focus are different according to their characteristics and personalities. if a woman takes 3 hours to window shopping, but main can take the whole day fishing.. or playing computer games... so can you see?

anyway, good joke and figures.. to make me giggle this afternoon. :)


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 29-05-08 15:42


bila teman tengok butang2 yang banyak tu, teman terus terlintas satu perkara, tapi segan pula nak cakap... tak sesuai

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-05-08 15:48


mungkin kelakar yang dimaksudkan adalah......erm tak payah cakap lah..maybe same maksd dengan daeng.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-05-08 15:50


hurm.. mungkin saya pun faham apa maksud Daeng tu... :berfikir:

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 29-05-08 15:50


Pada 29-05-08 15:48 , mujahid007 posting:

!!! QUOTE !!!

mungkin kelakar yang dimaksudkan adalah......erm tak payah cakap lah..maybe same maksd dengan daeng.....


maksud teman adalah berunsurkan 18SX sebnornye. :malu:


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

azzak
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2007
Ahli No: 31036
Posting: 491
Dari: klang, selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 29-05-08 17:02


kelakar lah benda tak kelakar ni... admin patot buang benda-benda ni... m'buruk2kan wanita saja.. xikut sunnah pula tu.. Nabi buat lawak pun lawak yang benar tau tak!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzakProfil   Hantar PM kepada azzak   Pergi ke azzak's Website   Quote dan BalasQuote

jumjumatonne
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.02.2008
Ahli No: 32561
Posting: 119
Dari: Johor Darul Takzim

Johor  


posticon Posting pada: 30-05-08 19:04


wahhhh....
tengok balek eqotion2 ini....
teingat pula masa zaman2 sekolah menengah pula....

Bookmark and Share

    


  Member Information For jumjumatonneProfil   Hantar PM kepada jumjumatonne   Quote dan BalasQuote

uswatun_mawaddah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.04.2007
Ahli No: 29534
Posting: 142
Dari: Bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 30-05-08 20:56


Sampai begitu sekali dianggapnye wanita. Tak kelakar pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For uswatun_mawaddahProfil   Hantar PM kepada uswatun_mawaddah   Quote dan BalasQuote

fazilah_fazie89
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.02.2008
Ahli No: 32700
Posting: 55
Dari: taiping

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-06-08 11:52


Assalamualaikum

hmm... walaupun wanita=problem, lelaki tetap nak kahwin dengan wanita... sebab apa......???? sebab lelaki perlukan wanita....!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For fazilah_fazie89Profil   Hantar PM kepada fazilah_fazie89   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-06-08 11:57


Pada 29-05-08 15:50 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 29-05-08 15:48 , mujahid007 posting:

!!! QUOTE !!!

mungkin kelakar yang dimaksudkan adalah......erm tak payah cakap lah..maybe same maksd dengan daeng.....


maksud teman adalah berunsurkan 18SX sebnornye. :malu:



oh,ana tak ada lah bermaksud sampai 18SX....


-----------------
Kita selalu melihat dia ketawa,tetapi mungkin sebenarnya dia tidak setabah yang kita sangkakan.Di sebalik senyumannya mungkin banyak cerita sedih yang ingi


Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.128145 saat. Lajunya....