Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 05-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Matinya anak muda itu bukan kerana tergelincir kakinya, tetapi kerana tergelincir lidahnya.
-- Ilham Pujangga

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 46
Ahli: 0
Jumlah: 46




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 3 hari yang lalu
wyd1014: 11 hari yang lalu
haykal77: 19 hari yang lalu
Kakngah: 19 hari yang lalu
lidah-penghunus: 21 hari yang lalu


Kembalilah...
Topik: minta tolong sangat-sangat ni


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kembalilah...
    »» minta tolong sangat-sangat ni

Please Mendaftar To Post


Oleh minta tolong sangat-sangat ni

ainulhulsaini
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2331
Posting: 66
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 20-09-07 10:47


Asalamu'alaikum wbt....

maaflah ainul tak tahulah nak letak topic ni dekat mana...cuma ainul nak tanya ada tak user2 dekat sini yang bekerja dengan company maxis ataupun ada kawan-kawan yang bekerja dengan maxis...ainul nak minta tolong sangat-sangat urgent betul ni...kalau boleh dalam kadar segera..
ainul nak minta tolong check 2 nombor telefon line maxis...untuk mengesan adik ainul yang dah menghilangkan diri sejak Jumaat malam selepas berbuka...dia ada menghubungi melalui 2 nombor line maxis.police report ainul dah buat cuma ainul nak tahu trace empunya no ni untuk bantu polis siasat...
please kalau ada sesiapa yang tahu ainul minta tolong sangat-sangat ainul boleh dihubungi di 013-205 7799 atau email ainul di [email protected]
harap dapat bantuan dari anda semua...
Terima kasih...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainulhulsainiProfil   Hantar PM kepada ainulhulsaini   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 20-09-07 10:52


sabar ye,,,doa banyak-banyak moga adik awak selamat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 20-09-07 11:20


Assalamualaikum...
banyakkan berdoa..semoga adik awak diselamatkan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ct_sumayyah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 418
Posting: 201
Dari: Negeri Sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 20-09-07 11:34


kalau untuk trace no kat mana-mana syarikat telekomunikasi, memang tak boleh..hanya polis sahaja yang boleh refer syarikat telekomunikasi tu untuk trace sebarang no...kalau boleh trace pun, mungkin terlalu umum, mungkin kat boleh tahu adik ainul berada di bahagian selatan ataupun johor..tidak dispesifikasikan tempatnya...maklumat penting sebegini memang dirahsiakan dr pengetahuan sesiapa untuk tujuan keselamatan..ini berdasarkan pengalaman saya bekerja sebagai customer service di salah sebuah syarikat telekomunikasi..ada juga kes macam ainul ni..tapi hanya polis sahaja yang boleh trace no adik ainul di maxis untuk tujuan siasatan..harap ainul bersabar dan banyakkan berdoa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ct_sumayyahProfil   Hantar PM kepada ct_sumayyah   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-09-07 11:38


Assalamualaikum

Semoga Allah melindungi adik ainul....banyakkan berdoa dan bersabar ya..InsyaAllah akan berjumpa nanti

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

eyla05
WARGA SETIA
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19884
Posting: 546
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-09-07 12:50


banyakn berdoa semoga adik ainul selamat....

Bookmark and Share

    


  Member Information For eyla05Profil   Hantar PM kepada eyla05   Quote dan BalasQuote

ani_putrihijjaz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1520
Posting: 159
Dari: Kuala Lumpur

Melaka  


posticon Posting pada: 20-09-07 13:46


Pada 20-09-07 11:34 , ct_sumayyah posting:

!!! QUOTE !!!

kalau untuk trace no kat mana-mana syarikat telekomunikasi, memang tak boleh..hanya polis sahaja yang boleh refer syarikat telekomunikasi tu untuk trace sebarang no...kalau boleh trace pun, mungkin terlalu umum, mungkin kat boleh tahu adik ainul berada di bahagian selatan ataupun johor..tidak dispesifikasikan tempatnya...maklumat penting sebegini memang dirahsiakan dr pengetahuan sesiapa untuk tujuan keselamatan..ini berdasarkan pengalaman saya bekerja sebagai customer service di salah sebuah syarikat telekomunikasi..ada juga kes macam ainul ni..tapi hanya polis sahaja yang boleh trace no adik ainul di maxis untuk tujuan siasatan..harap ainul bersabar dan banyakkan berdoa...



macam ada pengalaman saja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ani_putrihijjazProfil   Hantar PM kepada ani_putrihijjaz   Quote dan BalasQuote

ainulhulsaini
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2331
Posting: 66
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 20-09-07 15:21


emmm memang susah sebenarnya kalau nak trace ni..sebab ainul yang bekerja dengan celcom pun sebenarnya tahu memang tak boleh kalau orang sebarangan untuk trace...tapi kalau kata ainul ada laporan polis tu then bawa ke maxis center agak2nya boleh tak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainulhulsainiProfil   Hantar PM kepada ainulhulsaini   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-09-07 15:35


.. aku rasa kalau ada laporan polis boleh kut.. cuba dulu kan.. lebih baik mencuba dari hanya tawakkal.. kena usaha jugakkan.. sebab kan sekarang semua nombor kena daftar.. so aku rasa dapat "trace" tu.. yang penting cuba dulu k.. kalau tak boleh barulah ikhtiar cara lain pula ye..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

mirul135
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.08.2007
Ahli No: 30689
Posting: 45
Dari: CFS IIUM PJ

saudiarabia  


posticon Posting pada: 20-09-07 15:38


ana doakan anti dapat berjumpe dengan adik anti..ameen..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mirul135Profil   Hantar PM kepada mirul135   Quote dan BalasQuote

aku_hambamu
Warga 5 Bintang
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29921
Posting: 393

PulauPinang  


posticon Posting pada: 20-09-07 15:41


ainul,
adik ainul tu perempuan ke..orang kl ke kelantan..
ada budak perempuan yang lari dari rumah, tumpang kat rumah kawan ana yang tinggal di kota bharu..bila risik2 budak tu orang pasir mas..22 tahun
dah 2 hari budak tu tumpang rumah kawan ana,,kawan ana pun tak tau nak buat apa...


-----------------
_TerUsKan MenCaRi ReDha AllaH deNgAn MeneNtanG GoV yang ZaLiM_
[ Telah diedit oleh: aku_hambamu pada 20-09-07 15:57 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For aku_hambamuProfil   Hantar PM kepada aku_hambamu   Quote dan BalasQuote

ct_sumayyah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 418
Posting: 201
Dari: Negeri Sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 20-09-07 15:41


rasanya boleh bawa report polis tu

Bookmark and Share

    


  Member Information For ct_sumayyahProfil   Hantar PM kepada ct_sumayyah   Quote dan BalasQuote

aku_hambamu
Warga 5 Bintang
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29921
Posting: 393

PulauPinang  


posticon Posting pada: 20-09-07 15:54


kawan ana kata nak tunggu 3 hari dulu, anggap sebagai tetamu dulu budak tu..sambil2 tu, kawan ana bagi nasihat, dan merisik, kut2 dapat tau alamat mak ayah budak tu

Bookmark and Share

    


  Member Information For aku_hambamuProfil   Hantar PM kepada aku_hambamu   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-09-07 16:21


semoga dpermudahkan Allah dalam usaha mencari adik anda...


-----------------
hidup ini indah
namun...keindahannya hilang
dek kerakusan kita.....


Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 20-09-07 17:05


ainul

pls pm akak no tu secepat mungkin.

syukran

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-09-07 17:25


banyak bersabar ye.... maaf ana tak mampu nak tolong....
kalau no celcom bolehlah try sebab ramai kawan kerja kat telicom...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-09-07 21:39


semoga Allah melindungi adik Ainul...

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

ainulhulsaini
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2331
Posting: 66
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 21-09-07 08:49


aku_hambaMu!
adik ainul tu perempuan tingkatan 3 umur 15 tahun..dah nak exam pmr dah tak lama lagi ni...asal dari Taiping perak.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainulhulsainiProfil   Hantar PM kepada ainulhulsaini   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 21-09-07 09:18


Dia diculik atau hilangkan diri?

Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 21-09-07 10:31


Pada 20-09-07 17:05 , nurkamar posting:

!!! QUOTE !!!

ainul

pls pm akak no tu secepat mungkin.

syukran


Assalamualaikum...
ni ainul...cepat...akak ni nak tolong...
semoga dipermudahkan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

mohd
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 401
Posting: 283
Dari: kl

ireland  


posticon Posting pada: 21-09-07 10:42


semoga dapat bersabar.....banyak-banyak beroda dan terus kan usaha...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohdProfil   Hantar PM kepada mohd   Quote dan BalasQuote

nurhaziqah
WARGA SETIA
Menyertai: 09.04.2005
Ahli No: 15680
Posting: 565
Dari: uiam-ipgm kpm

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-09-07 11:19


kes bahaya sekarang.
ramai budak-budak hilang.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurhaziqahProfil   Hantar PM kepada nurhaziqah   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-09-07 11:26


Assalamualaikum Ainul..

Lama tak jumpa, dengar pula khabar begini. Moga adik Ainul segera kembali.. Ameen


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

aku_hambamu
Warga 5 Bintang
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29921
Posting: 393

PulauPinang  


posticon Posting pada: 21-09-07 11:47


Pada 21-09-07 08:49 , ainulhulsaini posting:

!!! QUOTE !!!

aku_hambaMu!
adik ainul tu perempuan tingkatan 3 umur 15 tahun..dah nak exam pmr dah tak lama lagi ni...asal dari Taiping perak.



dari taiping ada bas pergi penang, dalam 1 - 1 1/2jam sampai lah, kut dia pergi sana kut..harap ainul bersabar dan banyakkan doa,,mustajab doa di bulan ni..insyaallah


-----------------
_TerUsKan MenCaRi ReDha AllaH deNgAn MeneNtanG GoV yang ZaLiM_


Bookmark and Share

    


  Member Information For aku_hambamuProfil   Hantar PM kepada aku_hambamu   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 21-09-07 11:51


Assalamualaikum wwt..

Ya ALLAH..semoga kita semua dijauhkan dari segala perkara yang tidak diingini...
Ainul buat SOLAT HAJAT...minta dipertemukan adik yang hilang tu..semoga ALLAH mempermudahkan segalanya..


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-09-07 22:07


segala info akak dah pm pada ainul. harap baca

credit pada customer service -Renuka sebab dia banyak bantu akak untuk kes adik ainul ni. walau dia PUN terpaksa buka rekod customer tanpa persetujuan pengguna tu.

kami di sini mendoakan semoga Allah memelihara adik ainul.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

scenario
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2007
Ahli No: 31016
Posting: 181
Dari: Inti nilai..

Perak  


posticon Posting pada: 22-09-07 23:07


Adik ainul tu dari sekolah mana..Sebab ana pun berasal dari taiping..insyallah ana cuba bantu..minta bagithu nama penuh sekolah adik ainul saja.

"jangan takut jangan berasa gentar,allah beserta kita"

Bookmark and Share

    


  Member Information For scenarioProfil   Hantar PM kepada scenario   Pergi ke scenario's Website   Quote dan BalasQuote

scenario
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2007
Ahli No: 31016
Posting: 181
Dari: Inti nilai..

Perak  


posticon Posting pada: 22-09-07 23:43


lupa nak tanya pihak sekolah adik anta dah thu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For scenarioProfil   Hantar PM kepada scenario   Pergi ke scenario's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 23-09-07 22:09


so far bagaimana sekarang..? any info dapat jejak adik ainul tu? ana doakan jugak moga beliau selamat..seram juga masa2 sekarang ni banyak kes hilang berlaku...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-09-07 22:41


.. dulu masa aku kerja despatch dulu.. selalu juga aku lepak kompleks pertama.. boleh dikatakan ada saja budak bawah umur yang lari dari rumah dan lepak kat pertama kompleks itu tumpang rumah makwe kawan-kawan aku.. entahla.. silap haribulan kena angkut lah dengan budak-budak motor.. gejala sosial semakin teruk.. itu 2-3 tahun sudah.. sekarang ini tak tau lah macam mana pula keadaannya.. mudah-mudahan adik ainul dan keluarga dilindungi ALLAH.. amin2..

p/s:- .. sama-sama lah kita semua buat solat hajat agar adik ainul ditemui dengan selamatnya.. AMIN..


-----------------
" we support anti zionist movement "
[ Telah diedit oleh: kakisamun pada 23-09-07 22:44 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 23-09-07 23:35


macam mana pekembangan selanjutnyer??

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-09-07 05:24


pun menanti juga perkembangan

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 25-09-07 23:05


wahai saudari diatas..bagaimanakah perkembangan terkini mengenai adik saudari tu? kami rakan-rakan maya turut berasa simpati atas kejadian tu..harap segalanya ok..doala banyak-banyak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 00:10


dari PM yang ana terima...

ana rasa abaikan saja lah tentang prkembangan sampai tuan empunya khemah bersedia nak buka mulut akhir nanti....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

najah_musla
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2006
Ahli No: 26198
Posting: 319
Dari: Gunung Semanggol

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-10-07 22:46


org sekarang dah macam-macam perangai nya....saya pun jadi risau dengar kisah ainul.....baru-baru ni saya pergi tabung haji taiping.....ada tertampal mengenai seorang perempuan yang hilang.....banyak kes macam ni.....moga adik ainul dilindungi Allah....moga dia selamat dari kejahatan dunia...sama-sama kita doa ye

Bookmark and Share

    


  Member Information For najah_muslaProfil   Hantar PM kepada najah_musla   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 11-10-07 23:05


.. kalau hilang ikut pakwe maka habislah perempuan tu.. sebab dulu masa aku kerja peon dulu maka habislah jadi perempuan rewang.. tapi tak semua lah kan.. entahla.. risau juga aku adik2 perempuan aku ini.. tapi setakat ini alhamdulillah lah.. makin dunia canggih ini makin banyak kes2 yang pelik dan tak sanggup kita dengar dan baca di media2 massa dengan elektronik kan.. apa-apa pun mudah-mudahan kita dan keluarga semua berada di dalam perlindungan ALLAH.. amin2..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

smile_roses
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3694
Posting: 895
Dari: Bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 12-10-07 01:07


moga semuanya selamat.. moga adik ainul dilindungi ALLAH.. yakin Allah pasti bantu kita

Bookmark and Share

    


  Member Information For smile_rosesProfil   Hantar PM kepada smile_roses   Pergi ke smile_roses's Website   Quote dan BalasQuote

cahaya_hatiku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2007
Ahli No: 31094
Posting: 217
Dari: serambi mekah...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-10-07 23:12


semoga adik ainul selamat...insya allah

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_hatikuProfil   Hantar PM kepada cahaya_hatiku   Quote dan BalasQuote

Asward_hafiz
WARGA SETIA
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8743
Posting: 597
Dari: Kuantan pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 18-10-07 23:48


Assalamualaikum
ana harap ainul bersabar dan terus jalankan usaha ainul dan tawakkal banyak-banyak...
InsyaAllah...ainul akan jumpa smule dengan nya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Asward_hafizProfil   Hantar PM kepada Asward_hafiz   Pergi ke Asward_hafiz's Website   Quote dan BalasQuote

najah_musla
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2006
Ahli No: 26198
Posting: 319
Dari: Gunung Semanggol

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-10-07 09:10


sama-sama lah kita doa keselamatan umat islam sekarang

Bookmark and Share

    


  Member Information For najah_muslaProfil   Hantar PM kepada najah_musla   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 26-10-07 09:15


dahjumpa ke?
macam mana sekarang?

Bookmark and Share

    


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.152586 saat. Lajunya....