Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 08-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Setiap tindakan menghasilkan tindakbalas
-- Hukum Newton

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 86
Ahli: 0
Jumlah: 86




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 6 hari yang lalu
wyd1014: 14 hari yang lalu
haykal77: 22 hari yang lalu
Kakngah: 22 hari yang lalu
lidah-penghunus: 24 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: ::JEMPUTAN KE GRAND IFTAR 2007::


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» ::JEMPUTAN KE GRAND IFTAR 2007::

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 5

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4 · 5  
Jump To Page:

Oleh ::JEMPUTAN KE GRAND IFTAR 2007::

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 26-09-07 18:07


saya dekat saja..bangi dengan kl sentral tak jauh sangat..insya allah kalau buat taun depan saya p..hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 18:17


Pada 22-09-07 01:55 , muslimin23 posting:

!!! QUOTE !!!

apa nak segannye..datang saja lah..ahli ukhwah tak makan orang..


ahli ukhwah tak makan org..tapi telan saja...huhu... macam meriah saja...tapi tak kelam kabut ke suasana kat kl sentral tu nanti....biasa kan kl sentral ramai org...?

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 18:19


Pada 26-09-07 15:34 , paku posting:

!!! QUOTE !!!

kalau saya join boleh ke? tapi jarang sangat masuk forum ini...hmmm...malu lah pulok...nanti org tanya name saya"guna nick apa kat forum?" ....paku....


hehe..ok apa paku....kalau nak best lagi...tukar jadi pucuk paku...boleh masak lemak..meleleh woo..huhu... :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

cik_dira
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.09.2007
Ahli No: 31080
Posting: 46
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 26-09-07 18:31


boleh buat list tak siapa yang jadi pergi. nak tengok berapa ramai..

Bookmark and Share

    


  Member Information For cik_diraProfil   Hantar PM kepada cik_dira   Quote dan BalasQuote

srikandi_islam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.10.2003
Ahli No: 4481
Posting: 260
Dari: BANGI + KB

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 20:20


loh....sedihnya...tak dapat nak join aktiviti ukhwah pergi.........
org ada test........
kat jengka.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_islamProfil   Hantar PM kepada srikandi_islam   Pergi ke srikandi_islam's Website   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-09-07 08:33


Pada 26-09-07 15:49 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 19-09-07 12:41 , ika2410 posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum...

nak join tapi segan...:) :)


kak ayu tak pergi, saya pun berat hati lah nak pergi. hehehe.

ismi_atikah pun macam tak pergi saja. so,... kurang best lah... :-P

ni nak tanya, juadah berbuka, order sendiri, beli sendiri dan makan sendiri ke? :-D. lepas tu sembahyang terawih kat mana?



:) :)


-----------------
'mencari impian, menanti harapan, segunung kesungguhan, arah tujuan mardhatillah'


Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

qais_amirii
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.02.2004
Ahli No: 7048
Posting: 165
Dari: Republic of Nilai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-09-07 08:40


jom....grand iftar

Bookmark and Share

    


  Member Information For qais_amiriiProfil   Hantar PM kepada qais_amirii   Quote dan BalasQuote

mrbr_2001
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22604
Posting: 169
Dari: Subang Jaya

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-09-07 09:45


macam nak join saja grand iftar...Insyallah kalau tak ada apa-apa saya akan join

Bookmark and Share

    


  Member Information For mrbr_2001Profil   Hantar PM kepada mrbr_2001   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 27-09-07 10:27


tak pernah join jk2 ni lagi...dah lah jauh kat sarawak ni.best nya kat KL Sentral...nak join sangat tapi jauh da....10hb da balik sabah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

abadaa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.11.2005
Ahli No: 20370
Posting: 126
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-09-07 11:08


hmmm...
saya pun tak pernah join aktiviti..

nak cuba ajak adik saya..humyra nicknamenye..

nampak macam ada org setapak tadi..
saya pun dari setapak,kl jugak..
tapi muslimin pulak...

:) jalan malam2 ni tak biasa tapi teringinnye nak pergi...

berkenal-kenalan...(walaupun segan banget)

moga Allah permudahkan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For abadaaProfil   Hantar PM kepada abadaa   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 27-09-07 12:31


datang...jhangan tak datang....

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 27-09-07 13:30


Pada 26-09-07 15:23 , firdaus_9 posting:

!!! QUOTE !!!

lelaki....
1) Firdaus
2) Abdul Aziz
3) Mohamad
4) Azhar

huhu :D :P

salam...


huh?
:-? :-? :-?

kenapa nama ana sampai 2 kali??

nama akhi firdaus pun sampai 2 kali??

kan ramai lagi muslimin yang join..

contonhnyerr..
1)Firdaus_9
2)aye
3)are_peace82
4)owl_UM
5)Prof_Muslim

dan ramai lagi yang tak confirm....

*akhi firdaus_9 ni ada- ada saja... :lol: :lol: :lol:
suka-suka saja buat nama banyak kali.. :lol:


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-09-07 13:38


ANA NAK JOIN JUGAK....

Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

cik_dira
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.09.2007
Ahli No: 31080
Posting: 46
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 27-09-07 14:27


saya dan siti shairah masih dalam perbincangan tapi hampir join lah cerita ini.. siapa lagi? muslimat update please!

Bookmark and Share

    


  Member Information For cik_diraProfil   Hantar PM kepada cik_dira   Quote dan BalasQuote

aleyamaisara
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.05.2007
Ahli No: 30035
Posting: 186
Dari: skudai,johor

Sabah  


posticon Posting pada: 27-09-07 14:36


rasa nak join...tapi jauh nya sangat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aleyamaisaraProfil   Hantar PM kepada aleyamaisara   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 27-09-07 14:52


Pada 27-09-07 14:36 , aleyamaisara posting:

!!! QUOTE !!!

rasa nak join...tapi jauh nya sangat...


sama juga...jauh sangat...


-----------------
"InDaHnYa IsLAm"


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 27-09-07 15:21


Pada 27-09-07 13:38 , muhamad_azrul86 posting:

!!! QUOTE !!!

ANA NAK JOIN JUGAK....


ana pun nak join juga.....


-----------------

"prevention is better than cure"




Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 27-09-07 21:06


!!! QUOTE !!!

berminat..tapi segan lah..
dah lama tak aktif..
shida..tolong???
he2..


hehe.. ifti_hanan.. jom lah.. lama tak jumpa..huhu..
turun ye.. :-D :lol:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 27-09-07 21:20


aiwah.. ana listkan nama sahabat yang mumkin nak datang..
ct-kasih_kekasih..heheh.. tetamu khas tu.. :-D :lol:
jemput ye datang..

Muslimat
1.hanan
2.istisafa-kak sue
3.sadiqah
4.simple-shida + rumates + kawan roomate
5.Rumaishaa
6.atie82
7.abid_19
8.eyla05
9.nafisah
10.cik_dira
11.Iman_Hayati
12.aku_hambamu
13.izreenaisya
14.nurul_peace
15. princess_ixora
16.ifti_hanan
17.Afina
18.immad
19.annamuslimah
20.Strawberry_Ungu
21.abadaa
22. kasih_kekasih

muslimin
1.kang
2.Prof_muslim
3.khalifah
4.mohamad
5.aye
6.are_peace82
7.owl_UM
8.lidah-penghunus
9.salimna
10.kumpulansenyum
11.azemi
12.syemarly
13.muslimin23
14.mohd
15.adam_muslimin
16. scenario
17.dr_nik
18.kamal_82
19.rdwira
20.firdaus_9
21.azree_mh
22.paku
23.mujahid007
24.great_teacher
25.qais_amirii
26.mrbr_2001
27.muhamad_azrul86


wah.. ramai tu..hehe..

( maaf kalau ana salah letak nickname antum..
sebab tak sure... muslimin au muslimat bagi certain nickname tu..
kalau ana salah.. harap betulkan..)


ila mohd.. anta nak cd yang PERKId tu kan..
insyaallah..ana bawa.. nanti jumpa ana ye, tegur dan minta cd dari ana..


ila mohamad- azhar min mantin..hehe.. dengar cerita kerabat dari kolej macam ramai nak ikut.. ajaklaa ramai-ramai ye..
:-D :lol:

pada ANtum & anTUnna yang kali pertama nak hadir JK..
kami.. mengalu-ALUkan kedatangan antum...
janganlah malu ye.. masa ni lah kita nak menjalinkan ukhwah..


menYemai kasih.. memUpuk ukhwah.. :lol: :-D


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 27-09-07 21:30 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 27-09-07 21:38


erm.. ni ada jemputan..
memandangkan sahabiah.. muslimat ada yang agak kesusahan nak pulang.. ana jemput antunna ke teratak ana..hehe.

seusai solat maghrib jemaah di surau kl sentral..
ana jemput sahabat muslimat ke teratak ana..
kita sama-sama naik ktm ke arah seremban..
tapi turun stesen batang benar .. kemudian bermalam di teratak ana.. kita boleh solat terawih jemaah.. tadarus sama..
tidur berjemaah.. qiammulail.. insyaallah.. dan juga sahur berjemaah..yihaa... :-D :lol:


erm..so, tak fenin nak pkiaq.. nak p masjid mana.. lepas iftar nanti.. teratak ana ada 3 bilik.. muat saja seramai mana..ehhe..
tilam empuk ada 6 biji.. kita boleh saja naum ramai-ramai..hehe..
ada ruang tamu luas...

cuma kena bawa selimut lah..ehhe.. erm..
so boleh buat mini jk
di teratak simple_shida...
:lol: :lol:

aiwah.. ahlan wasahlan.. ila MUSLimat sahaja..


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

srikandi_islam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.10.2003
Ahli No: 4481
Posting: 260
Dari: BANGI + KB

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-09-07 22:38


loh.......
org tak dapat pergi.....
org ada test
tak tahu lah bila bkesempatan nak pergi ukhwah nya program.....
blek pun raya ni.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_islamProfil   Hantar PM kepada srikandi_islam   Pergi ke srikandi_islam's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 27-09-07 23:00


Pada 27-09-07 21:20 , simpLe_sHida posting:

ila mohamad- azhar min mantin..hehe.. dengar cerita kerabat dari kolej macam ramai nak ikut.. ajaklaa ramai-ramai ye..
:-D :lol:


salam...

InsyaALLAH.....

:-D :-D :-D ...kalau ada bas lagi senang, angkut sekali jalan saja..


hehe...gurau saja...

tak ada lah ramai macam tu. :-P



-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

cik_dira
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.09.2007
Ahli No: 31080
Posting: 46
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 28-09-07 01:06


Pada 27-09-07 21:38 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

erm.. ni ada jemputan..
memandangkan sahabiah.. muslimat ada yang agak kesusahan nak pulang.. ana jemput antunna ke teratak ana..hehe.

seusai solat maghrib jemaah di surau kl sentral..
ana jemput sahabat muslimat ke teratak ana..
kita sama-sama naik ktm ke arah seremban..
tapi turun stesen batang benar .. kemudian bermalam di teratak ana.. kita boleh solat terawih jemaah.. tadarus sama..
tidur berjemaah.. qiammulail.. insyaallah.. dan juga sahur berjemaah..yihaa... :-D :lol:


erm..so, tak fenin nak pkiaq.. nak p masjid mana.. lepas iftar nanti.. teratak ana ada 3 bilik.. muat saja seramai mana..ehhe..
tilam empuk ada 6 biji.. kita boleh saja naum ramai-ramai..hehe..
ada ruang tamu luas...

cuma kena bawa selimut lah..ehhe.. erm..
so boleh buat mini jk
di teratak simple_shida...
:lol: :lol:

aiwah.. ahlan wasahlan.. ila MUSLimat sahaja..





makkkk aih! siap ajak lepak rumah dia bagai. bagus tol. tapi jauh bebeno nak p sana.


-----------------
“Knowing yourself is the beginning of all wisdom” ~Aristotle


Bookmark and Share

    


  Member Information For cik_diraProfil   Hantar PM kepada cik_dira   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 28-09-07 07:52


Assalamualaikum wwt...

Ana terasa tak sabar nak join GranD Iftar tu... :-D
Muslimat kat sini ada tak nak pergi & naik dari ktm seremban...kalau ada bagi tau ana ye..boleh kita pergi sekali..simple_shida may i join your.. :-)


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

tulipjingga
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.12.2004
Ahli No: 13314
Posting: 72
Dari: Jerantut

Terengganu  


posticon Posting pada: 28-09-07 09:42


alamak saya dah balik kampung lah 3/10..
lau tak boleh join..
saya selalu pergi kl central tu..
saya duduk bangi...
tak apa lah lain kali lah pergi....

Bookmark and Share

    


  Member Information For tulipjinggaProfil   Hantar PM kepada tulipjingga   Pergi ke tulipjingga's Website   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-09-07 09:56


InsyaAllah siti join Iftar tu..plan nak datang dengan Cik_Dira...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 28-09-07 11:07


insyaAllah saya nak join tapi terawih bagaimana ye?
ktne masjid terdekat?

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

cahayakuiman
WARGA SETIA
Menyertai: 07.03.2006
Ahli No: 23268
Posting: 832

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-09-07 13:39


rasa macam nak pergi...meriahkan iftar ni,emm...

tapi tak sure lagi...Kalau ana ada, maknanya adalah,Kalau tak ada makna tak datanglah..
apapun salam ukhwah untuk semua yang pergi iftar.. :smile:

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahayakuimanProfil   Hantar PM kepada cahayakuiman   Pergi ke cahayakuiman's Website   Quote dan BalasQuote

searchforguidance
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30916
Posting: 403
Dari: johore

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-09-07 15:38


seganlaaa....tak pernah join.......


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For searchforguidanceProfil   Hantar PM kepada searchforguidance   Quote dan BalasQuote

elmifaiz
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.02.2006
Ahli No: 22925
Posting: 41
Dari: Brickfields

Selangor  


posticon Posting pada: 28-09-07 18:17


insyaallah.... saya akan turut serta.....
1st time ikut..... :)
masukkan nama saya......
:>

Bookmark and Share

    


  Member Information For elmifaizProfil   Hantar PM kepada elmifaiz   Quote dan BalasQuote

paku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.04.2004
Ahli No: 8497
Posting: 179
Dari: Bumi, Bima Sakti

Johor  


posticon Posting pada: 28-09-07 18:18


Pada 27-09-07 21:20 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

aiwah.. ana listkan nama sahabat yang mumkin nak datang..
ct-kasih_kekasih..heheh.. tetamu khas tu.. :-D :lol:
jemput ye datang..

Muslimat
1.hanan
2.istisafa-kak sue
3.sadiqah
4.simple-shida + rumates + kawan roomate
5.Rumaishaa
6.atie82
7.abid_19
8.eyla05
9.nafisah
10.cik_dira
11.Iman_Hayati
12.aku_hambamu
13.izreenaisya
14.nurul_peace
15. princess_ixora
16.ifti_hanan
17.Afina
18.immad
19.annamuslimah
20.Strawberry_Ungu
21.abadaa
22. kasih_kekasih

muslimin
1.kang
2.Prof_muslim
3.khalifah
4.mohamad
5.aye
6.are_peace82
7.owl_UM
8.lidah-penghunus
9.salimna
10.kumpulansenyum
11.azemi
12.syemarly
13.muslimin23
14.mohd
15.adam_muslimin
16. scenario
17.dr_nik
18.kamal_82
19.rdwira
20.firdaus_9
21.azree_mh
22.paku
23.mujahid007
24.great_teacher
25.qais_amirii
26.mrbr_2001
27.muhamad_azrul86


wah.. ramai tu..hehe..

( maaf kalau ana salah letak nickname antum..
sebab tak sure... muslimin au muslimat bagi certain nickname tu..
kalau ana salah.. harap betulkan..)


ila mohd.. anta nak cd yang PERKId tu kan..
insyaallah..ana bawa.. nanti jumpa ana ye, tegur dan minta cd dari ana..


ila mohamad- azhar min mantin..hehe.. dengar cerita kerabat dari kolej macam ramai nak ikut.. ajaklaa ramai-ramai ye..
:-D :lol:

pada ANtum & anTUnna yang kali pertama nak hadir JK..
kami.. mengalu-ALUkan kedatangan antum...
janganlah malu ye.. masa ni lah kita nak menjalinkan ukhwah..


menYemai kasih.. memUpuk ukhwah.. :lol: :-D


eh...name saya pun ada?boleh ke ini mmmm macam segan lah pulok dekat saja kl sentral ini. InsyaALLAH saya usahakan. :-)


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For pakuProfil   Hantar PM kepada paku   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 28-09-07 22:21


betul ke lidah penghunus nak datang???

heheh..tak sabar-sabar rasanya nak jumpa dengan dia..boleh berkongsi pandangan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

dr_nik
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.09.2007
Ahli No: 31081
Posting: 206
Dari: KL

blank   avatar


posticon Posting pada: 28-09-07 22:58


nama ana ada juga dalam list? :-) insyaALLAH nak p...ada sesiapa yang tinggal area sri damansara? boleh p sama :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For dr_nikProfil   Hantar PM kepada dr_nik   Quote dan BalasQuote

petok
Warga Rasmi
Menyertai: 01.02.2007
Ahli No: 28508
Posting: 13

blank   avatar


posticon Posting pada: 29-09-07 07:37


kalau anna tak ada hal...
tak kena getting or lainpunishment...sampai agaknya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For petokProfil   Hantar PM kepada petok   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-09-07 10:01


SALAM RAMADHAN KAREEM!

INSYA ALLAH..KITA DAPAT BERJUMPA NANTI ye!
pada list tu memang ramai..macam tak layak saja buat kat Kl sentral..
semoga semua datangla ye..

janganlah segan-segan.. kita semua nak mempraktikkan ukhwah! :)

to sadiqah-nak nasi goreng kerabu!pakat dengan immad ye :P


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::
[ Telah diedit oleh: RuMaishaaa pada 29-09-07 10:03 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 29-09-07 12:22


nak sangat jumpa muslimah_johor... :-)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 29-09-07 21:13


nama strawberry pun ada?hehe..hmm..tapi tak pasti lagi tu boleh datang atau tak..huhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 29-09-07 21:23


Pada 28-09-07 18:18 , paku posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 27-09-07 21:20 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

aiwah.. ana listkan nama sahabat yang mumkin nak datang..
ct-kasih_kekasih..heheh.. tetamu khas tu.. :-D :lol:
jemput ye datang..

Muslimat
1.hanan
2.istisafa-kak sue
3.sadiqah
4.simple-shida + rumates + kawan roomate
5.Rumaishaa
6.atie82
7.abid_19
8.eyla05
9.nafisah
10.cik_dira
11.Iman_Hayati
12.aku_hambamu
13.izreenaisya
14.nurul_peace
15. princess_ixora
16.ifti_hanan
17.Afina
18.immad
19.annamuslimah
20.Strawberry_Ungu
21.abadaa
22. kasih_kekasih

muslimin
1.kang
2.Prof_muslim
3.khalifah
4.mohamad
5.aye
6.are_peace82
7.owl_UM
8.lidah-penghunus
9.salimna
10.kumpulansenyum
11.azemi
12.syemarly
13.muslimin23
14.mohd
15.adam_muslimin
16. scenario
17.dr_nik
18.kamal_82
19.rdwira
20.firdaus_9
21.azree_mh
22.paku
23.mujahid007
24.great_teacher
25.qais_amirii
26.mrbr_2001
27.muhamad_azrul86


wah.. ramai tu..hehe..

( maaf kalau ana salah letak nickname antum..
sebab tak sure... muslimin au muslimat bagi certain nickname tu..
kalau ana salah.. harap betulkan..)


ila mohd.. anta nak cd yang PERKId tu kan..
insyaallah..ana bawa.. nanti jumpa ana ye, tegur dan minta cd dari ana..


ila mohamad- azhar min mantin..hehe.. dengar cerita kerabat dari kolej macam ramai nak ikut.. ajaklaa ramai-ramai ye..
:-D :lol:

pada ANtum & anTUnna yang kali pertama nak hadir JK..
kami.. mengalu-ALUkan kedatangan antum...
janganlah malu ye.. masa ni lah kita nak menjalinkan ukhwah..


menYemai kasih.. memUpuk ukhwah.. :lol: :-D


eh...name saya pun ada?boleh ke ini mmmm macam segan lah pulok dekat saja kl sentral ini. InsyaALLAH saya usahakan. :-)




e'eh..ana insya allah tak dapat join lah..ni mesti main tulis saja nama2 sesiapa yang psoting sini..kan?..papun moga kalian bergembira lah ek..maaf sangat-sangat.. ;-)


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-09-07 22:29


Hmm...dah lama tak buka ukhwah ni..he2..

Insyaallah..saya akan join..harap-harap free lah waktu tu..=_

kepada yang malu2 kucing & segan silu tu,biasa lah tu..1st time lah katakan..

Jemput2 lah datang ye..Mai semua mai..!!! =D

Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 29-09-07 23:32


insyaallah..semua mai...yang penting lidah-penghunus...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-09-07 23:45


Pada 29-09-07 10:01 , RuMaishaaa posting:

!!! QUOTE !!!

SALAM RAMADHAN KAREEM!

INSYA ALLAH..KITA DAPAT BERJUMPA NANTI ye!
pada list tu memang ramai..macam tak layak saja buat kat Kl sentral..
semoga semua datangla ye..

janganlah segan-segan.. kita semua nak mempraktikkan ukhwah! :)

to sadiqah-nak nasi goreng kerabu!pakat dengan immad ye :P



aisey. nasi goreng kerabu my favourite... beli kat situ ke? nak juga! :-D

oh nama saya tak ada dalam list baguslah hehe.

jika saya ditakdirkan pergi ke iftar ni, saya fikir nak terawih di masjid negara.... ada sesiapa nak ikut sekali tak? kita naik Putra LRT then stop di Pasar Seni.. jalan dalam 300m, then sampai lah masjid...

kak shida, sorry... jauh maaa teratak kak shida.. :-D saya kena balik hari saja...


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

atma
Warga 1 Bintang
Menyertai: 05.12.2005
Ahli No: 20808
Posting: 37
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 30-09-07 12:50


Bagusnya ada program macam ni...baru tahun ni tahu...rugi rasanya lambat tahu...insyaAllah kalau ada cuti...saya turun kl...bawa kawan-kawan sekali....mengeratkan silaturahim dikalangan ahli ukhwah.com...insyaAllah

Bookmark and Share

    


  Member Information For atmaProfil   Hantar PM kepada atma   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 30-09-07 22:46


salam...

huh...

ramai juga yang join ye..

ana..

eerrmm....

insyaALLAH....

tak janji, sebab....

ayah dengan mak ajak balik rumah.... :-P

mereka ajak "berbelanja raya" beli baju untuk adik2...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 09:27


in the name of Allah the most gracious the most merciful

kami sekeluarga minta maaf kerana tak boleh hadir (aidilshah, darul_numan81,raudhatul_husna05,raudahtus_syahidah06) disebabkan oleh jarak yang tersangat jauh, kalau kami bertolak dari sini silap-silap; buka puasa tengah hutan agaknya..

cuma kami sekeluarga doakan majlis iftar ini berlangsung dengan lancar, kepada ahli komuniti yang rasa segan tuu.. tak payahlah segan just go and jumpa dengan eksekutif ukhwah.com insyaAllah lepas tuu hilanglah segan.

biasalah mula-mula selepas itu oklah...


p/s: dah lama tak jumpa dengan
1. kang
2. khalifah
3. prof_muslim
4. kaze
5. mohd
6. muslimin23
dll yang dah tak ingat nickname tuu.. salam ukhwah dari kami sekeluarga

kepada mana-mana ahli komuniti yang ingin join JK Jejak Pengantin harap dapat buka pada ruangan Jejak Ukhwah dan cari JK Jejak Pegantin

Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 11:30


Pada 19-09-07 12:06 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

ASSALAMUALAIKUM...
Kepada semua warga ukhwah....
Dengan kehadiran bulan ramadhan yang mulia ini,pihak Event Ukhwah dengan berbesar hatinya mempelawa anda semua warga ukhwah.com untuk turun beramai-ramai menyertai "JK Grand Iftar" untuk kita semua berkumpul dalam satu jemaah untuk berbuka puasa bersama-sama dengan para MT ukhwah.com...

Di Jemput Hadir Beramai-ramai di :

Tempat : FOOD COURT KL SENTRAL

Masa : 6.30pm-8.00 pm

Tarikh : 6 / 10 /2007 (24 ramadhan 1428 H)

Hari : SABTU ....

Yuran : RM 5 (Boleh bayar kepada ana atau simple_shida pada hari berkenaan.)

Dengan kehadiran anda semua dapat mengeratkan silatulrahim yang terjalin antara kita semua....




slain duit 5 ya... gapo lagi keno bowok ni????


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 01-10-07 11:34


Pada 01-10-07 11:30 , aye posting:

!!! QUOTE !!!



slain duit 5 ya... gapo lagi keno bowok ni????



bowok kuih muih..bak kata Hanan.. :-D


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 12:02


Pada 01-10-07 11:34 , atie82 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 01-10-07 11:30 , aye posting:

!!! QUOTE !!!



slain duit 5 ya... gapo lagi keno bowok ni????



bowok kuih muih..bak kata Hanan.. :-D




nasi dengan air di sediakan ke??? kena beli sendiri ??? :-? :-? :roll:


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 13:33


kepada sahabat2 yang nak join..untuk makluman, makanan dan minuman untuk berbuka akan disediakan. ;-)
dan kalau ada yang nak membawa @ membeli juadah di gerai makanan pun boleh..nak bawa kuih muih pun amat di alu-alukan
:-D .

Marilah sama-sama meramaikan JK iftar ukhwah.com...memanglah 1st time join JK, ada yang malu-malu. ana dulupun macam tu juga. tapi sekarang ni dah tak malu dah. :lol: :lol:

Nasib baiklah tarikh iftar ni sebelum 7 hb, kalau tak ana tak akan berpeluang nak join..sebab 7 hb tu ana dah "terbang" balik kampung..huhuhu..balik kampung..Oh..Oh..Oh..nalik kampung. :-D


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 01-10-07 13:38


Pada 01-10-07 13:33 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

kepada sahabat2 yang nak join..untuk makluman, makanan dan minuman untuk berbuka akan disediakan. ;-)
dan kalau ada yang nak membawa @ membeli juadah di gerai makanan pun boleh..nak bawa kuih muih pun amat di alu-alukan
:-D .

Marilah sama-sama meramaikan JK iftar ukhwah.com...memanglah 1st time join JK, ada yang malu-malu. ana dulupun macam tu juga. tapi sekarang ni dah tak malu dah. :lol: :lol:

Nasib baiklah tarikh iftar ni sebelum 7 hb, kalau tak ana tak akan berpeluang nak join..sebab 7 hb tu ana dah "terbang" balik kampung..huhuhu..balik kampung..Oh..Oh..Oh..nalik kampung. :-D



Hmmm..best nya balik kampung...bila balik ke sini janganla lupa bawa AMPLANG sekali ye.. :-D


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 13:53


!!! QUOTE !!!

Pada 29-09-07 10:01 , RuMaishaaa posting:!!! QUOTE !!!
SALAM RAMADHAN KAREEM!

INSYA ALLAH..KITA DAPAT BERJUMPA NANTI ye!
pada list tu memang ramai..macam tak layak saja buat kat Kl sentral..
semoga semua datangla ye..

janganlah segan-segan.. kita semua nak mempraktikkan ukhwah!

to sadiqah-nak nasi goreng kerabu!pakat dengan immad ye




syahidatul

!!! QUOTE !!!



aisey. nasi goreng kerabu my favourite... beli kat situ ke? nak juga!

oh nama saya tak ada dalam list baguslah hehe.

jika saya ditakdirkan pergi ke iftar ni, saya fikir nak terawih di masjid negara.... ada sesiapa nak ikut sekali tak? kita naik Putra LRT then stop di Pasar Seni.. jalan dalam 300m, then sampai lah masjid...

kak shida, sorry... jauh maaa teratak kak shida.. saya kena balik hari saja...





ehehe.. btuii tu.. sedap nasi goreng immad + sadiqah masak masa jk konvo uiam..hehe..

shye.. kak just mengInvite..ehhe..
kak memula dah plan nak p masjid negara..
tapi.. sahabat kak.. yana-princess_ixora callll
last year dapat p.. this year.. nak p lagi..hehe..

insyaAllah.. boleh saja tukar plan..
kita p masjid negara lah... berbondong-bondong
tapi.. kok nak pkiaq.. nak klik n9 guane???
:roll: :lol:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 13:57


!!! QUOTE !!!

Muslimat
1.hanan
2.istisafa-kak sue
3.sadiqah
4.simple-shida + rumates + kawan roomate
5.Rumaishaa
6.atie82
7.abid_19
8.eyla05
9.nafisah
10.cik_dira
11.Iman_Hayati
12.aku_hambamu
13.izreenaisya
14.nurul_peace
15. princess_ixora
16.ifti_hanan
17.Afina
18.immad
19.annamuslimah
20.Strawberry_Ungu
21.abadaa
22. kasih_kekasih
23. cayahakuiman
24.syahidatul
25.hudahasnan
26.searchforguidance


muslimin
1.kang
2.Prof_muslim
3.khalifah
4.mohamad
5.aye
6.are_peace82
7.owl_UM
8.lidah-penghunus
9.salimna
10.kumpulansenyum
11.azemi
12.elmifaiz
13.muslimin23
14.mohd
15.adam_muslimin
16. scenario
17.dr_nik
18.kamal_82
19.rdwira
20.firdaus_9
21.azree_mh
22.paku
23.mujahid007
24.great_teacher
25.qais_amirii
26.mrbr_2001
27.muhamad_azrul86
28.petok
29.aL-azyM
30.atma




-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 14:06


Pada 01-10-07 13:53 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

!!! QUOTE !!!

Pada 29-09-07 10:01 , RuMaishaaa posting:!!! QUOTE !!!
SALAM RAMADHAN KAREEM!

INSYA ALLAH..KITA DAPAT BERJUMPA NANTI ye!
pada list tu memang ramai..macam tak layak saja buat kat Kl sentral..
semoga semua datangla ye..

janganlah segan-segan.. kita semua nak mempraktikkan ukhwah!

to sadiqah-nak nasi goreng kerabu!pakat dengan immad ye




syahidatul

!!! QUOTE !!!



aisey. nasi goreng kerabu my favourite... beli kat situ ke? nak juga!

oh nama saya tak ada dalam list baguslah hehe.

jika saya ditakdirkan pergi ke iftar ni, saya fikir nak terawih di masjid negara.... ada sesiapa nak ikut sekali tak? kita naik Putra LRT then stop di Pasar Seni.. jalan dalam 300m, then sampai lah masjid...

kak shida, sorry... jauh maaa teratak kak shida.. saya kena balik hari saja...





ehehe.. btuii tu.. sedap nasi goreng immad + sadiqah masak masa jk konvo uiam..hehe..




:-D

nampaknya keenakan nasi goreng kerabu imad masa JK konvo UIAM telah berjaya menambat hati mar and shida.. kalau macam ni boleh buka gerai baru kat KL sentral. insyaallah, ana akan cuba pakat dengan imad..

atie_82 nak amplang ke?..insyaallah, ana akan bawa dari sabah.


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

Afina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26223
Posting: 219
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 14:15


Pada 01-10-07 13:57 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

!!! QUOTE !!!

Muslimat
1.hanan
2.istisafa-kak sue
3.sadiqah
4.simple-shida + rumates + kawan roomate
5.Rumaishaa
6.atie82
7.abid_19
8.eyla05
9.nafisah
10.cik_dira
11.Iman_Hayati
12.aku_hambamu
13.izreenaisya
14.nurul_peace
15. princess_ixora
16.ifti_hanan
17.Afina
18.immad
19.annamuslimah
20.Strawberry_Ungu
21.abadaa
22. kasih_kekasih
23. cayahakuiman
24.syahidatul
25.hudahasnan
26.searchforguidance


muslimin
1.kang
2.Prof_muslim
3.khalifah
4.mohamad
5.aye
6.are_peace82
7.owl_UM
8.lidah-penghunus
9.salimna
10.kumpulansenyum
11.azemi
12.elmifaiz
13.muslimin23
14.mohd
15.adam_muslimin
16. scenario
17.dr_nik
18.kamal_82
19.rdwira
20.firdaus_9
21.azree_mh
22.paku
23.mujahid007
24.great_teacher
25.qais_amirii
26.mrbr_2001
27.muhamad_azrul86
28.petok
29.aL-azyM
30.atma






Asif....saya tak dapat nak hadir....
kena balik kampung 8hb tu...dan tket dah beli dr klate...
kalau tak boleh saja lepas grad iftar tu terus balik kampung sebab dah tak jauh berbanding klate....
....apa kata kak simple_shida support tket balik...
:-D :-D :-D

p/s : kak shida...jemput datang raya rumah saya ye....(kat perak)..


-----------------
A GOOD PLAN TODAY IS BETTER THAN A PERFECT PLAN TOMORROW...


Bookmark and Share

    


  Member Information For AfinaProfil   Hantar PM kepada Afina   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 14:27


Pada 01-10-07 14:06 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 01-10-07 13:53 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

!!! QUOTE !!!

Pada 29-09-07 10:01 , RuMaishaaa posting:!!! QUOTE !!!
SALAM RAMADHAN KAREEM!

INSYA ALLAH..KITA DAPAT BERJUMPA NANTI ye!
pada list tu memang ramai..macam tak layak saja buat kat Kl sentral..
semoga semua datangla ye..

janganlah segan-segan.. kita semua nak mempraktikkan ukhwah!

to sadiqah-nak nasi goreng kerabu!pakat dengan immad ye




syahidatul

!!! QUOTE !!!



aisey. nasi goreng kerabu my favourite... beli kat situ ke? nak juga!

oh nama saya tak ada dalam list baguslah hehe.

jika saya ditakdirkan pergi ke iftar ni, saya fikir nak terawih di masjid negara.... ada sesiapa nak ikut sekali tak? kita naik Putra LRT then stop di Pasar Seni.. jalan dalam 300m, then sampai lah masjid...

kak shida, sorry... jauh maaa teratak kak shida.. saya kena balik hari saja...





ehehe.. btuii tu.. sedap nasi goreng immad + sadiqah masak masa jk konvo uiam..hehe..




:-D

nampaknya keenakan nasi goreng kerabu imad masa JK konvo UIAM telah berjaya menambat hati mar and shida.. kalau macam ni boleh buka gerai baru kat KL sentral. insyaallah, ana akan cuba pakat dengan imad..

atie_82 nak amplang ke?..insyaallah, ana akan bawa dari sabah.




Sadiqah - ana pun nak amplang juga.. amplang ni yang bulat2 tu ke..

Immad- akak nak nasi goreng juga.. walaupun tak rasa tapi gaya cerita semua macam sedap betul..

** sahabat2 harap dapat confirm kehadiran.. nanti kasihan sadiqah tak dapat badget banyak mana nak masak..:)


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 15:00


!!! QUOTE !!!

Asif....saya tak dapat nak hadir....
kena balik kampung 8hb tu...dan tket dah beli dr klate...
kalau tak boleh saja lepas grad iftar tu terus balik kampung sebab dah tak jauh berbanding klate....
....apa kata kak simple_shida support tket balik...


p/s : kak shida...jemput datang raya rumah saya ye....(kat perak)..




ehhe.. afina.. kak mybe tak klik perak..
raya di melaka.. usrati semua ke melaka..
so..kak abihkan cuti raya di melaka lah..

sahabat ukwhah... ada sesiapa nak buat open room..hehe..
boleh rasa kuih-muih...ehehhehe :-D :lol:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 15:49





jk iftar
tarikh : 6 okt. 2007 - sabtu
jam : 6.00 petang
lokasi : foodcourt KL Sentral

tentatif..
jam 6.00 : berkumpul..
muslimat dan muslimin duduk berasingn..
mulakan sesi taaruf.. summa..
boleh buat tazkirah sikit.. secara berasinganlah...

then.. jm7++ masuk magrib.. berbuka bersama..
then.. solat jemaah di surau.. last.. bersurai..
masing-masing ke destinasi sendiri..

yuran RM 5 dikenakan
untuk byrn duit makan.. mybe akan beli nasi..
au bihun..mee.. etc.. belum pasti..

sahabat-sahabat ukhwah yang ada VEST..
dialu-alukan untuk memakainya..

ana akan bawa beg galas ukhwah warna hijau..
boleh dibeli dengan harga RM 5... cuma tinggal 8 beg sahaja..
so, dapatkan selagi stok masih ada...
sesiapa yang berminat boleh lah beli..
;-)

muslimat.. ada cadangan..
kita berduyun ke masjid negara..
hehe..

:-D :lol:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 02-10-07 08:06 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 16:20


huhuuuu... immad, masak nasi goreng kerabu lebih sikit ye.... seorang muslimin nak try rasa..... macam gempak saja bunyi... ore kato sedap, nok try raso jugok... :-D..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 20:20


!!! QUOTE !!!

in the name of Allah the most gracious the most merciful

kami sekeluarga minta maaf kerana tak boleh hadir (aidilshah, darul_numan81,raudhatul_husna05,raudahtus_syahidah06) disebabkan oleh jarak yang tersangat jauh, kalau kami bertolak dari sini silap-silap; buka puasa tengah hutan agaknya..

cuma kami sekeluarga doakan majlis iftar ini berlangsung dengan lancar, kepada ahli komuniti yang rasa segan tuu.. tak payahlah segan just go and jumpa dengan eksekutif ukhwah.com insyaAllah lepas tuu hilanglah segan.

biasalah mula-mula selepas itu oklah...


p/s: dah lama tak jumpa dengan
1. kang
2. khalifah
3. prof_muslim
4. kaze
5. mohd
6. muslimin23
dll yang dah tak ingat nickname tuu.. salam ukhwah dari kami sekeluarga

kepada mana-mana ahli komuniti yang ingin join JK Jejak Pengantin harap dapat buka pada ruangan Jejak Ukhwah dan cari JK Jejak Pegantin



hehehe..nampaknya abang malik tak dapat pergi..dah lama tak jumpa dengan abang malik...ingatkan dok seremban lagi..rupa-rupanya dah pindah....emm.tak apa lah lain kali kita jumpa lagi ye....

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-10-07 21:48


Pada 01-10-07 13:33 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

kepada sahabat2 yang nak join..untuk makluman, makanan dan minuman untuk berbuka akan disediakan. ;-)
dan kalau ada yang nak membawa @ membeli juadah di gerai makanan pun boleh..nak bawa kuih muih pun amat di alu-alukan
:-D .

Marilah sama-sama meramaikan JK iftar ukhwah.com...memanglah 1st time join JK, ada yang malu-malu. ana dulupun macam tu juga. tapi sekarang ni dah tak malu dah. :lol: :lol:

Nasib baiklah tarikh iftar ni sebelum 7 hb, kalau tak ana tak akan berpeluang nak join..sebab 7 hb tu ana dah "terbang" balik kampung..huhuhu..balik kampung..Oh..Oh..Oh..nalik kampung. :-D



awal terbang...ana 10hb , yang kecian kawan ana...
takbir raya dalam kapal terbang huhuhuhu.....


-----------------

"prevention is better than cure"




Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

trouver_99
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6933
Posting: 1603
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 01:40


boleh ke nak join ni?
nak juga rasa nasi goreng yang orang kata sedap tu..... :-D
(tu pun kalau boleh pergi..)

mana nak tau kalau boleh buka restoran nasi kerabu sendiri ke......:-D


-----------------

= think Islam , think Globally , think Reality =
[ Telah diedit oleh: trouver_99 pada 02-10-07 01:59 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For trouver_99Profil   Hantar PM kepada trouver_99   Quote dan BalasQuote

zahratul_wardah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9470
Posting: 283
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 02-10-07 09:24


insya allah...


-----------------
ilmu itu penyuluh hidup


Bookmark and Share

    


  Member Information For zahratul_wardahProfil   Hantar PM kepada zahratul_wardah   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 10:43


nak sangat join..tapi
1-jauh
2-cuti start 10/10
3-mak tak bagi
4-duit kena tanggung sendiri
5-tak ada sedara terdekat di sana
kesimpulannya memang tak dapat pergi...
kecuali lah kalau foodcourt citipoint or foodcourt pacific
erm....nebermine...andaikata time antum berkumpul...
dan terdetik di hati nak mai ronda2 sebelah utara..
iinsya-Allah ana,asmahusna,warga jabal kaci boleh turut serta... :-D
selamat bergumbira.... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

jubah_hijau
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25035
Posting: 514
Dari: UTM SKUDAI

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 11:03


assalamualaikum...

maaf...kali ni ana tak dapat join...jauh sangat..sekarang ni ana kat skudai,cuti pun mula 9hb

Bookmark and Share

    


  Member Information For jubah_hijauProfil   Hantar PM kepada jubah_hijau   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 02-10-07 11:53


salam.. em.. rasa macam nak join.. dekat saja dengan rumah.. tapi tu lah.. ish (malu).. dah lah seorang.. dah lah 1st time.. em.. InsyaAllah... em.. ish...

Bookmark and Share

    


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

yusof88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2007
Ahli No: 28247
Posting: 249
Dari: pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 12:26


insyaAllah...
kalau ramai member ana yang pergi...
ana akan join...
huhu..
segan juga sebab da tau mesti ramai muslimat nya...


~~menyemai kasih memupuk ukhwah~~

Bookmark and Share

    


  Member Information For yusof88Profil   Hantar PM kepada yusof88   Quote dan BalasQuote

Afina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26223
Posting: 219
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 13:34


Pada 01-10-07 15:00 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!



ehhe.. afina.. kak mybe tak klik perak..
raya di melaka.. usrati semua ke melaka..
so..kak abihkan cuti raya di melaka lah..

sahabat ukwhah... ada sesiapa nak buat open room..hehe..
boleh rasa kuih-muih...ehehhehe :-D :lol:




lah.....iyakah?
Erm.....rugilah kak shida tak dapat rasa kuih raya kita... :-D :-D
Kirim salam lah kat semua orang melaka ye..... :-) :-)


-----------------
A GOOD PLAN TODAY IS BETTER THAN A PERFECT PLAN TOMORROW...


Bookmark and Share

    


  Member Information For AfinaProfil   Hantar PM kepada Afina   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 13:47


Pada 02-10-07 12:26 , yusof88 posting:

!!! QUOTE !!!

insyaAllah...
kalau ramai member ana yang pergi...
ana akan join...
huhu..
segan juga sebab da tau mesti ramai muslimat nya...


~~menyemai kasih memupuk ukhwah~~

Assalamualaikum...

da tau muslimat ramai?

ye ke...
belum pergi, macam mana boleh tau... :-D

jom lah pergi...

tak payah segan-segan... :-P

ajak aL-azyM sekali..


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

riyas
WARGA SETIA
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9464
Posting: 1054
Dari: Alam Kayangan,Bumi Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 15:15


insyaAllah,kalau tak ada yang melintang,sampailah kami nanti....

Riyas
Ros_nur ( Zaujah)
Rafifah Umairah ( Anak)

Dan Kawan baik ana

Itsjustme
Nice_pesan (Zaujah)

Bookmark and Share

    


  Member Information For riyasProfil   Hantar PM kepada riyas   Pergi ke riyas's Website   Quote dan BalasQuote

riyas
WARGA SETIA
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9464
Posting: 1054
Dari: Alam Kayangan,Bumi Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 15:16


Kemungkinan juga hadir

Islia dan Osmat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For riyasProfil   Hantar PM kepada riyas   Pergi ke riyas's Website   Quote dan BalasQuote

scenario
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2007
Ahli No: 31016
Posting: 181
Dari: Inti nilai..

Perak  


posticon Posting pada: 02-10-07 15:48


Insyaallah...jika berkesempatan masa ana sampailah..
sebab hari itu ada sedikit hal ditempat lain...

Insyaallah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For scenarioProfil   Hantar PM kepada scenario   Pergi ke scenario's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 18:20


wahh...
ramainya yang dapat hadir..
bestnyaaa....

huhuhuhu...
sedih lah pula tak dapat nak join...
adess....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 20:34


yang dok jauh2 tu sabar saja lah ye....hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 20:37


Wah! Makin bertambah ke makin berkurang ye ahli yang nak datang?

InsyaALLAH..semua datang ek..

to sadiqah..nanti mar datang rumah ye..tolong masak nasi goreng..InsyaALLAH..itupun, jika memerlukan.. :P
(mar sampai KL pagi sabtu..insyaALLAH..so..sempatlah nak menolong...hehehe)

saya sponsor keropok keping dan lekor ye..made in Terengganu.. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 02-10-07 21:40


Ana dari tempat adik di UM..bertolak dari sana.
jumpa nanti ye simple_shida dan sadiqah..nak tolong sadiqah masak tak sempat..k.su pun tak sempat msak sebab dari UM..kira beli mknn siap lah ye..Immad, miss u:-)


-----------------
Sesejuk Mata Memandang, Seindah Akhlak terpampang
[ Telah diedit oleh: Iman_Hayati pada 02-10-07 21:41 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 02-10-07 21:49


assalamualaikum.. dah lama tak posting kat ukhwah ni....bteringin juga nak hadir kan diri ke majlis tu, tapi sekarang kerja kat terengganu insya Allah tahun depan bila boleh join bila projek kat ganu dah siap.... lama dahh tak jumpa orang-orang kuat ukhwah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-10-07 23:48


Pada 02-10-07 18:20 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

wahh...
ramainya yang dapat hadir..
bestnyaaa....

huhuhuhu...
sedih lah pula tak dapat nak join...
adess....


lagi sedih bila cik ismi atikah tak pergi... kalau cik ismi atikah pergi saya tak payah fikir2, terus mesti pergi punya. huhu.

rasa nak tolong kak sadiqah masak juga. kak sadiqah, may I help you? :-D :-P maklum saja lah orang yang tak ada keghoje ni.. huk huk.


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

paku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.04.2004
Ahli No: 8497
Posting: 179
Dari: Bumi, Bima Sakti

Johor  


posticon Posting pada: 03-10-07 01:09


Pada 02-10-07 21:40 , Iman_Hayati posting:

!!! QUOTE !!!

Ana dari tempat adik di UM..bertolak dari sana.
jumpa nanti ye simple_shida dan sadiqah..nak tolong sadiqah masak tak sempat..k.su pun tak sempat msak sebab dari UM..kira beli mknn siap lah ye..Immad, miss u:-)



dari UM ke? bawa lah adik sekali. saya pun dari UM.tapi tak tahu lagi nak pagi ke tak :roll:


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For pakuProfil   Hantar PM kepada paku   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 01:11


Pada 02-10-07 20:34 , muslimin23 posting:

!!! QUOTE !!!

yang dok jauh2 tu sabar saja lah ye....hehehe


huhuhu....
sabar sebahagian dari iman..
sabar.....

Pada 02-10-07 23:48 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!



lagi sedih bila cik ismi atikah tak pergi... kalau cik ismi atikah pergi saya tak payah fikir2, terus mesti pergi punya. huhu.



asif cik syahidatul....
kalau dekat, boleh saja menyampaikan diri ini ke KL sentral...
uhuk uhuk...

minta maaf cik syahidatul...
tapi kan, kenapa ek tak payah fikir...? terkonfius pula...

p/s: selamat ber'iftar' perdana dan menjalani ibadah pada 10 malam terakhir ni.......


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

ct_sumayyah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 418
Posting: 201
Dari: Negeri Sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-10-07 15:27


saya pun nak berbuka puasa kat food court KL Sentral hari ni..tak ada masalah kalau nak datang lagi 6hb ni..15min saja dr rumah sewa saya...tak jauh...jumpa di sana

Bookmark and Share

    


  Member Information For ct_sumayyahProfil   Hantar PM kepada ct_sumayyah   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 03-10-07 15:33


Pada 03-10-07 01:09 , paku posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-10-07 21:40 , Iman_Hayati posting:

!!! QUOTE !!!

Ana dari tempat adik di UM..bertolak dari sana.
jumpa nanti ye simple_shida dan sadiqah..nak tolong sadiqah masak tak sempat..k.su pun tak sempat msak sebab dari UM..kira beli mknn siap lah ye..Immad, miss u:-)



dari UM ke? bawa lah adik sekali. saya pun dari UM.tapi tak tahu lagi nak pagi ke tak :roll:



Dari Mantin ke UM..dari UM insyaAllah ke Kl Sentral:-) UM tempat belajar dulu-dulu masa muda:-) Adik yang ada kat situ.


-----------------
Sesejuk Mata Memandang, Seindah Akhlak terpampang


Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

limau_nipis
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.10.2007
Ahli No: 31306
Posting: 44
Dari: putrajaya...bangi

blank   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 15:35


salam...
...rasa nak join jugak tapi malulah...saya sahabat baru....tak mengapa k...

Bookmark and Share

    


  Member Information For limau_nipisProfil   Hantar PM kepada limau_nipis   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 16:00


sebab, ada cik ismi atikah, ada member, lagipun dah lama tak jumpa. jomlah kita bersalaman raya... :-D


-----------------

[ Telah diedit oleh: syahidatul pada 03-10-07 16:01 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 03-10-07 16:20


jom jom jom jom
kita heboh2 ;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 03-10-07 16:21


Pada 02-10-07 20:37 , RuMaishaaa posting:

!!! QUOTE !!!

Wah! Makin bertambah ke makin berkurang ye ahli yang nak datang?

InsyaALLAH..semua datang ek..

to sadiqah..nanti mar datang rumah ye..tolong masak nasi goreng..InsyaALLAH..itupun, jika memerlukan.. :P
(mar sampai KL pagi sabtu..insyaALLAH..so..sempatlah nak menolong...hehehe)

saya sponsor keropok keping dan lekor ye..made in Terengganu.. :)


Wah ukhti Rumaishaa nak bawa keropok lekor ke...that may favorite :-D :-D Hmm,ana nak bawa apa ek??..cadang nak bawa buah ;-)


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 16:23


Pada 03-10-07 16:21 , atie82 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-10-07 20:37 , RuMaishaaa posting:

!!! QUOTE !!!

Wah! Makin bertambah ke makin berkurang ye ahli yang nak datang?

InsyaALLAH..semua datang ek..

to sadiqah..nanti mar datang rumah ye..tolong masak nasi goreng..InsyaALLAH..itupun, jika memerlukan.. :P
(mar sampai KL pagi sabtu..insyaALLAH..so..sempatlah nak menolong...hehehe)

saya sponsor keropok keping dan lekor ye..made in Terengganu.. :)


Wah ukhti Rumaishaa nak bawa keropok lekor ke...that may favorite :-D :-D Hmm,ana nak bawa apa ek??..cadang nak bawa buah ;-)




Ante buatlah puding ye :-D :-D    ana dah lama tak makan puding, kepingin lah nak makan.... please !!!! :-P


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 03-10-07 16:27


Pada 03-10-07 16:23 , aye posting:

!!! QUOTE !!!



Ante buatlah puding ye :-D :-D    ana dah lama tak makan puding, kepingin lah nak makan.... please !!!! :-P



Puding...ok jugak itu..hehe..insyaALLAH :-D


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-10-07 16:35


Pada 03-10-07 16:27 , atie82 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-10-07 16:23 , aye posting:

!!! QUOTE !!!



Ante buatlah puding ye :-D :-D    ana dah lama tak makan puding, kepingin lah nak makan.... please !!!! :-P



Puding...ok jugak itu..hehe..insyaALLAH :-D




:-D :-D thankz u...
lalaaaa lalaaa..... boleh makan puding... huhuuu.....

p/s.... jangan lupo, buat manis sikit deh.... kawe oghe qlate... :-P


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 01:06


Pada 27-09-07 11:08 , abadaa posting:

!!! QUOTE !!!

hmmm...
saya pun tak pernah join aktiviti..

nak cuba ajak adik saya..humyra nicknamenye..

nampak macam ada org setapak tadi..
saya pun dari setapak,kl jugak..
tapi muslimin pulak...

:) jalan malam2 ni tak biasa tapi teringinnye nak pergi...

berkenal-kenalan...(walaupun segan banget)

moga Allah permudahkan...

salam...

eerrmm...

Naik PUTRA ke?

kalau naik PUTRA, boleh pakat2 dengan kak Sadiqah(koordinator Event). dia dari PUTRA wangsa maju.

tak adalah risau sangat nanti...

wassalam..


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

scenario
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2007
Ahli No: 31016
Posting: 181
Dari: Inti nilai..

Perak  


posticon Posting pada: 04-10-07 01:11


Pada 03-10-07 16:27 , atie82 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 03-10-07 16:23 , aye posting:

!!! QUOTE !!!



Ante buatlah puding ye :-D :-D    ana dah lama tak makan puding, kepingin lah nak makan.... please !!!! :-P



Puding...ok jugak itu..hehe..insyaALLAH :-D



buat banyak-banyak ye........nak jugak.... :-P :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For scenarioProfil   Hantar PM kepada scenario   Pergi ke scenario's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 08:02


Pada 04-10-07 01:06 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 27-09-07 11:08 , abadaa posting:

!!! QUOTE !!!

hmmm...
saya pun tak pernah join aktiviti..

nak cuba ajak adik saya..humyra nicknamenye..

nampak macam ada org setapak tadi..
saya pun dari setapak,kl jugak..
tapi muslimin pulak...

:) jalan malam2 ni tak biasa tapi teringinnye nak pergi...

berkenal-kenalan...(walaupun segan banget)

moga Allah permudahkan...

salam...

eerrmm...

Naik PUTRA ke?

kalau naik PUTRA, boleh pakat2 dengan kak Sadiqah(koordinator Event). dia dari PUTRA wangsa maju.

tak adalah risau sangat nanti...

wassalam..



kecik tapak tangan stadium bukit Jalil akak tadahkan..jomlah pergi sekali. tak payah segan2.. ;-)


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 04-10-07 08:11


i malu lah.... miaw... ;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 04-10-07 08:19


Pada 04-10-07 08:11 , RaudhatuL_Muttaqin posting:

!!! QUOTE !!!

i malu lah.... miaw... ;)


Alaaa..tak payah malu..buat tak tau saja...miaw :-D


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 08:23


Telur gred C dijual 28 sen sebiji
KUALA LUMPUR: Ada peruncit yang mengaburi pengguna dengan menjual telur gred C pada harga 28 sen sebiji menyamai harga telur gred A untuk mengaut keuntungan tanpa disedari orang ramai dan penguat kuasa.
Pengarah Kanan (Penerangan, Komunikasi dan Teknologi) Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (Fama), Suarni Sakiman, berkata, pengguna sering menjadi mangsa terhadap taktik peniaga yang mengelirukan pembeli sehingga sukar membezakan saiz dan berat telur gred A, B atau C.
“Biasanya, peniaga yang menggunakan taktik ini hanya menjual satu jenis telur saja supaya pembeli sukar membuat perbezaan harga dengan mengatakan telur dijual semuanya gred A walaupun sebenarnya gred C.

-Shafiq, Universiti Malaya, 3rd Year-

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 08:26


Yang baru, yang freshies dalam Ukhwah.com, hm, tak payah lah malu2 segan join Grand Iftar...
ana? baru dan freshies juga pa...


then for the conclusion, no eggs elements in current food. hihi!!!!


-just joking during ramadhan..but i'm not lying when i said chicken and eggs getting expesive. huhu!!!-
[ Telah diedit oleh: owl_UM pada 04-10-07 08:26 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

zainuha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.08.2005
Ahli No: 18587
Posting: 72
Dari: Kajang

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 10:12


Pada 20-09-07 13:56 , are_peace82 posting:

!!! QUOTE !!!

Sesuai tak kalau pakai baju melayu dan kain pelikat area KL Sentral tu? Senang sikit lepas buka puasa terus pergi masjid. kalau kat kelantan relax saja pakai kain pelikat kat bandar siap pergi shopping lagi pakai kain pelikat.

kat KL?


Betul tuu... demo beso anda... ke KB paka kain pelikat... ambo rajin juga tapi.... pergi masjid Besar KB dan Ceramah hari jumaat sebelah bangunan MARA.......
[ Telah diedit oleh: zainuha pada 04-10-07 10:37 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For zainuhaProfil   Hantar PM kepada zainuha   Quote dan BalasQuote

syazmi_8283
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.09.2007
Ahli No: 31034
Posting: 141
Dari: melaka

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 04-10-07 10:39


ana nak join tapi masa padat dengan program kat kolej........
perjumpaan lepas raya ada buat tak???

Bookmark and Share

    


  Member Information For syazmi_8283Profil   Hantar PM kepada syazmi_8283   Pergi ke syazmi_8283's Website   Quote dan BalasQuote

zainuha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.08.2005
Ahli No: 18587
Posting: 72
Dari: Kajang

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 11:13


As kum... ambo bebesar hati meminta kemaafan terutama kepada cik shida dan lain lain tak dapat join.... yang dapat datang datangla... meramaikan..... bila lagi berkumpul ramai-ramai..... ambo tak segan Kalau apo apo program ..... beres saja....

Bookmark and Share

    


  Member Information For zainuhaProfil   Hantar PM kepada zainuha   Quote dan BalasQuote

scenario
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2007
Ahli No: 31016
Posting: 181
Dari: Inti nilai..

Perak  


posticon Posting pada: 04-10-07 12:14


nak pergi insyaallah boleh,
tapi takut tak dapat tren balik lah....

ni pun tengah timbang kira ini....
kalau malu,segan 2 ada jugak..
tapi teringin nak pergi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For scenarioProfil   Hantar PM kepada scenario   Pergi ke scenario's Website   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 12:33


Pada 04-10-07 08:11 , RaudhatuL_Muttaqin posting:

!!! QUOTE !!!

i malu lah.... miaw... ;)


Salam

Saya pun segan jugak..tapi sebab nak jumpa member ukhwah punya pasal...akan ku gagahi jua...RaudhatuL_Muttaqin,kita jumpa di sana ye..


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 12:40


Pada 04-10-07 08:19 , atie82 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-10-07 08:11 , RaudhatuL_Muttaqin posting:

!!! QUOTE !!!

i malu lah.... miaw... ;)


Alaaa..tak payah malu..buat tak tau saja...miaw :-D


tak payah malu-malu...

datang saja...

semua warga ukhwah.com ni "mesra"...

miaw tu apa??

bunyi kucing? :-o :roll: :-o :roll:


P/S: Ngauumm....


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» ::JEMPUTAN KE GRAND IFTAR 2007::

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 5

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4 · 5  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.223128 saat. Lajunya....