Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 12-04-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"The word impossible is not in my dictionary"
-- Napoleon Bonaparte

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 82
Ahli: 0
Jumlah: 82




  Yang Masuk Ke Sini
muslimin23: 19 hari yang lalu
ronniefinancehome: 30 hari yang lalu
MTMKi: 40 hari yang lalu
usop79: 41 hari yang lalu


Klinik Ukhwah
Topik: boleh beri pendapat tak?


Carian Forum

Moderator: Administrator, Meow, dramian219
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Klinik Ukhwah
    »» boleh beri pendapat tak?

Please Mendaftar To Post


Oleh boleh beri pendapat tak?

ndb
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.10.2006
Ahli No: 27051
Posting: 61
Dari: KUALA TERENGGANU

Terengganu  


posticon Posting pada: 13-09-07 22:04


dari merokok terjebak dengan dadah boleh tak??? :-?

Bookmark and Share

    


  Member Information For ndbProfil   Hantar PM kepada ndb   Pergi ke ndb's Website   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-09-07 23:47


kedua-duanya tu HARAM......

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

khalifah_85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22747
Posting: 437
Dari: johor bahru

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 14-09-07 02:01


salam...

erm.. xmustahil untuk anda terjebak dengan najis dadah selepas anda menghisap rokok... antara peringkat bagi seseorang yang menghisap rokok ini kepada najis dadah lebih kurang begini...

mula-mula isap rokok.. lepas itu berjinak2 pulak dengan ganja nak bagi "power" sikit, lepas itu naik skt lagi terus cuba heroin @ dadah... lagi lah kalau tersilap bergaul dengan kawan-kawan yang tak baik...

namun tak semua org yang merokok menjadi penagih dadah.. kebanyakannya hanya sampai tahap pengisap rokok tegar saja.. tapi seelok-eloknya berentilah rokok.. kerana tiada sbrng manfaat pun, membawa mudharat tu ada lah...

wassalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifah_85Profil   Hantar PM kepada khalifah_85   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-09-07 08:13


boleh itu....memang berkait rapat....sangat...adik-beradik itu....rokok itu adik kepada dadah....rasa sekali pasti hendak lagi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

searchforguidance
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30916
Posting: 403
Dari: johore

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-09-07 09:07


boleh terjebak jugak....
cuma pandai2la jaga dan bawa diri tu.
merokok tu pun dah dikira teruk(dari segi kesihatan...)
jadi janganla tambah lagi k.....
fikirkan masa depan..........
for me, merokok is ok(bukan menggalakkan)..as long as u cuma merokok saja, tak involve dengan benda lain...

it's all up to u,nmb...:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For searchforguidanceProfil   Hantar PM kepada searchforguidance   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-09-07 09:15


of course lah tak boleh....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

Anak_Pejuang
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2005
Ahli No: 18622
Posting: 1714
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-09-07 09:48


Mungkin boleh terjebak. :) Merokok tidak bagus untuk kesihatan..

Tetapi tak tahu juga tentang masalah merokok ini. Ia boleh menjadikan yang merokok itu harus untuk merokok.

Boleh menjadikan ia haram untuk merokok.

dan makruh untuk merokok.

apapun den pegang merokok itu haram.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Anak_PejuangProfil   Hantar PM kepada Anak_Pejuang   Pergi ke Anak_Pejuang's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 14-09-07 10:14


Pada 13-09-07 22:04 , ndb posting:

!!! QUOTE !!!

dari merokok terjebak dengan dadah boleh tak??? :-?


Merokok merupakan pembuka jalan kepada dadah...
Tengoklah kebanyakan penagih dadah, biasanya merupakan perokok....
Sepertimana arak pembuka jalan kepada zina...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

zc
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28322
Posting: 666
Dari: somewhere

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-09-07 15:45


TAK PAYAH lah MEROKOK...
BUKAN bawa FAEDAH PUN...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zcProfil   Hantar PM kepada zc   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.184817 saat. Lajunya....