Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-10-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kepuasan itu terletak pada usaha bukannya pada pencapaian. Usaha sempurna adalah kemenangan sempurna.
-- Mahatma Ghandi

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 16
Ahli: 0
Jumlah: 16




  Yang Masuk Ke Sini
halawatuliman: 1 hari, 3 jam, 59 minit yang lalu
nabilah: 1 hari, 4 jam, 4 minit yang lalu
aye: 2 hari yang lalu
tereturubuzu: 11 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 22 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Pewangi badan pilihan?


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Pewangi badan pilihan?

Please Mendaftar To Post


Oleh Pewangi badan pilihan?

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-06-07 19:01


Apa dia pewangi badan pilihan anda sama ada perfume, deodorant atau bedak?
Mengapa ia jadi pilihan anda?
Harga ok ke?

8-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-06-07 19:14


bukan jenis ptgkan brand, tapi dalam membeli harga lagi petang. mestilah murah tengokla.. bau mesti lembut seperti ros ke..dll, tapi suka pakai kat rumah, jk tak rasa bersalah pula jk kat luar org boleh bau. sampai anak sedara laki umur 4 tahun siap nak belikan kereta untuk cik dia yang wangi di depan, di belakang, atas bawah semua wangi. tapi untuk org lain tak ada pula senut wangi.

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 22-06-07 21:41


suka pakai bedak baby..hehe..

Bookmark and Share

  


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

azyan
Warga Rasmi
Menyertai: 15.06.2007
Ahli No: 30280
Posting: 4

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 22-06-07 22:08


wangi2 dalam rumah saja...pakai lotion xpecially before tidur...

Bookmark and Share

  


  Member Information For azyanProfil   Hantar PM kepada azyan   Quote dan BalasQuote

srikandi_islam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.10.2003
Ahli No: 4481
Posting: 260
Dari: BANGI + KB

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-06-07 22:21


pakai minyak atar...
seribu bunga dan ibu kasturi

Bookmark and Share

  


  Member Information For srikandi_islamProfil   Hantar PM kepada srikandi_islam   Pergi ke srikandi_islam's Website   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 22-06-07 22:27


salam...
same macam srikandi_islam....pakai minyak atar..kasturi putih..bau lembut saja..taklah kuat sangat...harga pun tak mahal...


-----------------
Keindahan sebenar ialah keindahan budi pekerti. Kebaikan sebenar ialah kebaikan budi bahasa dan kecerdikan sebenar ialah kecerdikan akal.
[ Telah diedit oleh: ctnurbebo pada 22-06-07 22:28 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

Firdaus15
WARGA SETIA
Menyertai: 26.12.2003
Ahli No: 5978
Posting: 805
Dari: Kota Bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-06-07 23:39


topik macam ni pun ada?

Bookmark and Share

  


  Member Information For Firdaus15Profil   Hantar PM kepada Firdaus15   Pergi ke Firdaus15's Website   Quote dan BalasQuote

tanpanama
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2005
Ahli No: 18761
Posting: 310
Dari: Bintang Timur

botswana  


posticon Posting pada: 23-06-07 00:05


CK- truth, Acqua Di Gio-Georgio armani
Harga Ck-truth RM214

kedua-dua ini ada alkohol, halal lagi menghalalkan untuk solat.

[ Telah diedit oleh: tanpanama pada 23-06-07 00:06 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For tanpanamaProfil   Hantar PM kepada tanpanama   Pergi ke tanpanama's Website   Quote dan BalasQuote

saffaa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.03.2005
Ahli No: 14994
Posting: 120
Dari: atas tanah

uganda   avatar


posticon Posting pada: 23-06-07 02:44


hmmm...
both..

Bookmark and Share

  


  Member Information For saffaaProfil   Hantar PM kepada saffaa   Quote dan BalasQuote

abid_19
WARGA SETIA
Menyertai: 16.06.2007
Ahli No: 30283
Posting: 577
Dari: gombak

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-06-07 03:51


apa yang both dik saffaa...heheh
ana suka pakai bedak bby dan impulse..

---------------
Sekali kaki melangkah di jalan Allah..Jangan undur..Biar masa berganti aqidah jangan mati..Biar zaman berubah Keyakinan pada ALLAH jangan goyah..

:: laman ana ::

Bookmark and Share

  


  Member Information For abid_19Profil   Hantar PM kepada abid_19   Pergi ke abid_19's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 23-06-07 08:40


sabun mandi saja...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

selasih
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.08.2005
Ahli No: 18573
Posting: 58
Dari: Temerloh, pahang

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-06-07 10:31


saya pakai minyak attar saja...yang JUmaat....wangi juga lah.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For selasihProfil   Hantar PM kepada selasih   Pergi ke selasih's Website   Quote dan BalasQuote

ilhammusafir
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.11.2005
Ahli No: 20222
Posting: 361
Dari: SeGaMat_JoHoR

Johor  


posticon Posting pada: 23-06-07 13:07


dashing pilihan utama lelaki macho..:D hahahah.......bedak and perfume..nasib baik tak ada sabun dashing kalau tak dah guna juga.....:D

Bookmark and Share

  


  Member Information For ilhammusafirProfil   Hantar PM kepada ilhammusafir   Quote dan BalasQuote

saffaa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.03.2005
Ahli No: 14994
Posting: 120
Dari: atas tanah

uganda   avatar


posticon Posting pada: 06-08-07 00:19


kueh kueh...huhu...lupa..
suka perfume..minyak attar..
kalau budak serbuk tak suka sangat..kec kalau nek ruam..

perfume safi warna ijau...
minyak attar..white musk(misk abyadh dln arab)

Bookmark and Share

  


  Member Information For saffaaProfil   Hantar PM kepada saffaa   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 20-09-07 16:47


Assalamualaikum...
nak beritahu jugak..nak...tak kira..
suka pakai minyak wangi yang lembut...
macam safi..puteri dan mentari...best...
lepas tu minyak atar..jubah dan raja isteri...

nak bau sendiri saja..bukan nak bagi orang lain bau....

Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 20-09-07 17:10


erm pewangi apa ye.....a'a mnyak attar yang namanya mawi....

p/s:bukan beerti penulis adalah peminat fanatik mawi....jauh panggang dari api...jauh lagi langit dengan bumi...... 8-)


-----------------

[ Telah diedit oleh: kapten06 pada 20-09-07 17:11 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

Abu_Ruqayyah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.03.2006
Ahli No: 23449
Posting: 590
Dari: Manchester

Selangor  


posticon Posting pada: 20-09-07 17:51


HUGO BOSS & BVULGARI

kat UK murah dari Malaysia.

Bookmark and Share

  


  Member Information For Abu_RuqayyahProfil   Hantar PM kepada Abu_Ruqayyah   Pergi ke Abu_Ruqayyah's Website   Quote dan BalasQuote

ani_putrihijjaz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1520
Posting: 159
Dari: Kuala Lumpur

Melaka  


posticon Posting pada: 20-09-07 18:03


Pada 21-06-07 19:01 , rimbabara posting:

!!! QUOTE !!!

Apa dia pewangi badan pilihan anda sama ada perfume, deodorant atau bedak?
Mengapa ia jadi pilihan anda?
Harga ok ke?

8-)


semua jadi pilihan...
wajib ada tu... :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For ani_putrihijjazProfil   Hantar PM kepada ani_putrihijjaz   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 20-09-07 18:04


Pada 23-06-07 08:40 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

sabun mandi saja...

salam..

ana pun macam akhi juga..

pakai sabun..

tapi ada tambah sikit lah...

ana pakai minyak attar...

cthnyerr...kasturi...malaikat subuh...etc


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

cik_dira
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.09.2007
Ahli No: 31080
Posting: 46
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 20-09-07 18:37


ralph lauren cool.. wangiiiiii

Bookmark and Share

  


  Member Information For cik_diraProfil   Hantar PM kepada cik_dira   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 20-09-07 22:07


Pada 20-09-07 17:51 , Abu_Ruqayyah posting:

!!! QUOTE !!!

HUGO BOSS & BVULGARI

kat UK murah dari Malaysia.


boleh anis kirim tak??? peminat perfume ini... tapi sayang duit nak beli kat sini.... ratus2 :-?



Bookmark and Share

  


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

mujahidah_muslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 693
Posting: 678
Dari: Bumi Allah

pakistan   avatar


posticon Posting pada: 21-09-07 09:43


ana suka far away. wangi dan lembut baunya. dan body shop..


-----------------
I'm glad to be me..
Jaga diri, jaga iman, Jaga hati. Tebarkan salam
[email protected]


Bookmark and Share

  


  Member Information For mujahidah_muslimahProfil   Hantar PM kepada mujahidah_muslimah   Quote dan BalasQuote

ct_sumayyah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 418
Posting: 201
Dari: Negeri Sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 21-09-07 10:22


Pada 20-09-07 18:03 , ani_putrihijjaz posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-06-07 19:01 , rimbabara posting:

!!! QUOTE !!!

Apa dia pewangi badan pilihan anda sama ada perfume, deodorant atau bedak?
Mengapa ia jadi pilihan anda?
Harga ok ke?

8-)


semua jadi pilihan...
wajib ada tu... :-)


memang lah kena ada..tapi tak perlu banyak-banyak..siap simpan stok lagi...takut kilang perfume roboh ke ani_putrihijjaz...
jangan lupa orderkan saya perfume ye..1 saja sudah cukup..huhuhu :-P

Bookmark and Share

  


  Member Information For ct_sumayyahProfil   Hantar PM kepada ct_sumayyah   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 21-09-07 12:17


pewangi safi..murah, bau lembut (tak kuat) dan paling penting halal


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-09-07 12:22


.. mandi bunga hari2.. wangi ke badan ek lepas mandi bunga???

Bookmark and Share

  


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-09-07 12:39


Bedak Cuticura dari saya baby sampai lah sekarang. :-P

Bookmark and Share

  


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

fizah866
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.05.2007
Ahli No: 30106
Posting: 60

blank   avatar


posticon Posting pada: 21-09-07 14:07


Pur Blanca..tak pun bedak safi tu

Bookmark and Share

  


  Member Information For fizah866Profil   Hantar PM kepada fizah866   Quote dan BalasQuote

marul
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30924
Posting: 648
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 21-09-07 15:30


minyak atar or semburan..janji murah dan wangi...

Bookmark and Share

  


  Member Information For marulProfil   Hantar PM kepada marul   Quote dan BalasQuote

mie05
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.11.2005
Ahli No: 20348
Posting: 318
Dari: melaka

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-09-07 16:14


tak kisah lah..
janji bau nya disenangi..

Bookmark and Share

  


  Member Information For mie05Profil   Hantar PM kepada mie05   Quote dan BalasQuote

Abu_Ruqayyah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.03.2006
Ahli No: 23449
Posting: 590
Dari: Manchester

Selangor  


posticon Posting pada: 21-09-07 18:06


Pada 20-09-07 22:07 , anis_zulaikha posting:

!!! QUOTE !!!


boleh anis kirim tak??? peminat perfume ini... tapi sayang duit nak beli kat sini.... ratus2 :-?

Boleh...tak ada masalah..kirim fulusnya dulu:lol:, kat sini biasanya lady's perfume rasa lagi murah dari men's.
Harganya kalau convert to RM memang lagi murah dari Malaysia, nak2 kalau tengah summer sale.


-----------------
عودة الى الكتاب والسنة على منهج السلف
[ Telah diedit oleh: Abu_Ruqayyah pada 21-09-07 18:07 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For Abu_RuqayyahProfil   Hantar PM kepada Abu_Ruqayyah   Pergi ke Abu_Ruqayyah's Website   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 21-09-07 18:40


Pada 21-09-07 18:06 , Abu_Ruqayyah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-09-07 22:07 , anis_zulaikha posting:

!!! QUOTE !!!


boleh anis kirim tak??? peminat perfume ini... tapi sayang duit nak beli kat sini.... ratus2 :-?

Boleh...tak ada masalah..kirim fulusnya dulu:lol:, kat sini biasanya lady's perfume rasa lagi murah dari men's.
Harganya kalau convert to RM memang lagi murah dari Malaysia, nak2 kalau tengah summer sale.



fulus no hal.. tapi biasa nya bape rm??
e.pergi escada magnetic beat. edp nya lah... macam cekelat getah bau...



Bookmark and Share

  


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 21-09-07 23:11


body ana tak lah berbau pun..dan tak jenis berpeluh unless Kalau riadhah lah..huhu..tapi dalam pada tu tetap juga pakai perfume...biasanya mandi pakai sabun fruitalle (lupa pula spelling dia) yang bau apple punya tu..then Kalau bedak tu tak kisah sangat..bedak baby pun kira ok....dan perfume pula ada dua..satu yang jenis minyak atar hanya pakai untuk bawa ke masjid dan yang beralkohol pula utuk bersiar-siaran dan sewaktu dengannya..selalunya brand bertukar2 sebab seringkali terpedaya dengan salesgirlz kat rak2 perfume tu yang memujuk rayu..huhu...


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/
[ Telah diedit oleh: syemarly pada 21-09-07 23:13 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

sayang_semuanya
WARGA SETIA
Menyertai: 23.03.2007
Ahli No: 29304
Posting: 486
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 23-09-07 14:04


Mirage.. hehee.. Bukan saja murah... Tapi lembot baunyer... :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For sayang_semuanyaProfil   Hantar PM kepada sayang_semuanya   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-09-07 16:11


Pada 20-09-07 22:07 , anis_zulaikha posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-09-07 17:51 , Abu_Ruqayyah posting:

!!! QUOTE !!!

HUGO BOSS & BVULGARI

kat UK murah dari Malaysia.


boleh anis kirim tak??? peminat perfume ini... tapi sayang duit nak beli kat sini.... ratus2 :-?



jauh tu uk....
singapore pun ok pricenya. try tanya kawan-kawan kalau ada.ke nak saya belikan? selalu pesan ke relatives kalau mereka naik malaysia

*** lefemme mont blanc (apa fasal lah ukhwah ni on 'script'.... adeish!~ )


-----------------

[ Telah diedit oleh: nurkamar pada 23-09-07 20:36 ]


Bookmark and Share

  


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

saifuddin_92
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.08.2006
Ahli No: 25600
Posting: 271
Dari: batu pahat

turkey  


posticon Posting pada: 23-09-07 17:05


dashing dan gatsby

Bookmark and Share

  


  Member Information For saifuddin_92Profil   Hantar PM kepada saifuddin_92   Pergi ke saifuddin_92's Website   Quote dan BalasQuote

alhikam
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.09.2007
Ahli No: 31028
Posting: 361
Dari: Syamal

Perlis  


posticon Posting pada: 23-09-07 22:07


minyak wangi kawan punya ..

tiada kos diperlukan

pandai meminta di kala dia tengah guna .. : )

Bookmark and Share

  


  Member Information For alhikamProfil   Hantar PM kepada alhikam   Quote dan BalasQuote

ayu_humaira
Warga 1 Bintang
Menyertai: 29.01.2009
Ahli No: 36948
Posting: 39
Dari: bumi ciptaan Allah

Perak  


posticon Posting pada: 10-02-09 01:18


assalamualaikum..
ayu pakai dd0rent rex0na..
bedak shurah..
c0l0gne l0villea..
prfume pulak tengok uet,kal0 p0kai,beli izzi saja..kal0 tak beli sweetheart,yang silkygurl punya 2..

Bookmark and Share

  


  Member Information For ayu_humairaProfil   Hantar PM kepada ayu_humaira   Quote dan BalasQuote

akasia
WARGA SETIA
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23581
Posting: 754
Dari: bandar minyak bumi kenyalang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 10-02-09 02:00


pewangi pilihan saya ialah pewangi berjenama AMBI PUR. hehehee


-----------------
http://www.stormreaders.net/putraborneo


Bookmark and Share

  


  Member Information For akasiaProfil   Hantar PM kepada akasia   Quote dan BalasQuote

setanggi_syurga83
WARGA SETIA
Menyertai: 10.03.2006
Ahli No: 23348
Posting: 517
Dari: Negeri Sembilan-bumi Allah

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 10-02-09 10:42


Bedak,deodorant,minyak wangi sembur apa-apa brand pun boleh..janji baunya lembut, tak kuat dan menyengat sangat baunya sampai semua org tahu kita pakai perfume/wangian...
suka bau Sweet Honesty Avon.lembut saja aromanya... :-D


-----------------
-StaIrWays To HeaVen-http://nurfazilah.hadithuna.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For setanggi_syurga83Profil   Hantar PM kepada setanggi_syurga83   Pergi ke setanggi_syurga83's Website   Quote dan BalasQuote

shimaku
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34002
Posting: 783
Dari: ~Below Da Wind Go To KL~

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 10-02-09 10:42


Pada 20-09-07 16:47 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
nak beritahu jugak..nak...tak kira..
suka pakai minyak wangi yang lembut...
macam safi..puteri dan mentari...best...
lepas tu minyak atar..jubah dan raja isteri...

nak bau sendiri saja..bukan nak bagi orang lain bau....


:lol: :sopan: minyak wangi perempuan pula menjadi pilihan STS ek..

kalau saya pun suka yang lembut2 saja baunya..kalau kuat sangat saya sendiri tak selesa..tak pun kekadang guna bedak saja pun memadai..bedak baby..sedap saja baunye...segar badan.. :sopan: terasa macam baby pulak.. :-D


-----------------
** Keep your friends close,
    And your enemies closer**


Bookmark and Share

  


  Member Information For shimakuProfil   Hantar PM kepada shimaku   Pergi ke shimaku's Website   Quote dan BalasQuote

lailasuhaila
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.09.2008
Ahli No: 35134
Posting: 351
Dari: my heart...

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 10-02-09 18:24


losyen echanter charming..sedap juga baunya..sapu sbelum tidur..
minyak wangi jenama white musk by bodyshop...

Bookmark and Share

  


  Member Information For lailasuhailaProfil   Hantar PM kepada lailasuhaila   Quote dan BalasQuote

mfirdaus
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.06.2006
Ahli No: 24950
Posting: 198
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor  


posticon Posting pada: 10-02-09 19:44


Perfume jenama DUNHILL... hehe ada satu lagi minyak wangi nama fantasia.. hehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For mfirdausProfil   Hantar PM kepada mfirdaus   Pergi ke mfirdaus's Website   Quote dan BalasQuote

Muddathsir787
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2007
Ahli No: 31449
Posting: 943
Dari: Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-02-09 20:23


!!! QUOTE !!!

Apa dia pewangi badan pilihan anda sama ada perfume, deodorant atau bedak?
Mengapa ia jadi pilihan anda?
Harga ok ke?




Hmm, pewangi natural..


-----------------
.: Allahumma Sollia'l a Saiyyidina Muhammad :. "Ya ALLAH kurniakanlah kejayaan, kegemilangan, kecemerlangan & kebangkitan teguh Islam dalam rahmatMu"


Bookmark and Share

  


  Member Information For Muddathsir787Profil   Hantar PM kepada Muddathsir787   Quote dan BalasQuote

Nur_Din
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.04.2008
Ahli No: 33163
Posting: 81
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 10-02-09 23:17


losyen vaselin saja..huhu..
saya alah pada bau wangian yang kuat..
ada tips tak untuk elak dari pening bila cium bau perfume??..

Bookmark and Share

  


  Member Information For Nur_DinProfil   Hantar PM kepada Nur_Din   Quote dan BalasQuote

marul
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30924
Posting: 648
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 11-02-09 08:12


minyak atar... ;-)

halalan toyibba...


-----------------
Assalamualaikum...salam ukhwahfillah...
www.marul-nashirassunnah.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For marulProfil   Hantar PM kepada marul   Quote dan BalasQuote

imni_1612
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34904
Posting: 336
Dari: Kuala Lumpur

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-02-09 11:39


REXONA dan pewangi keluaran AVON..:sopan:

Bookmark and Share

  


  Member Information For imni_1612Profil   Hantar PM kepada imni_1612   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-02-09 11:46


Pada 22-06-07 21:41 , Strawberry_Ungu posting:

!!! QUOTE !!!

suka pakai bedak baby..hehe..


betul-betul..bedak carrie and bedak johnson(sekarang dah boikot)
Kalau pakai bedak ini.. senang nak dekati budak-budak kecik..hihi(teknik ini)
:sopan:

bau lembut saja.. suka bau yang lembut2...wanginyaaa.. :welcome:


-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH



Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

Jaafar072286
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.09.2008
Ahli No: 34934
Posting: 84
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 11-02-09 13:37


suka bedak baby jugak.... tapi kalau perfume suka polo sport atau cool water.

Bookmark and Share

  


  Member Information For Jaafar072286Profil   Hantar PM kepada Jaafar072286   Quote dan BalasQuote

miss_nuyu
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.09.2008
Ahli No: 35045
Posting: 80
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 15-02-09 15:19


emm...Kalau bedak badan,mestilah bedak ANAKKU...hehehe...lembut saja..

Bookmark and Share

  


  Member Information For miss_nuyuProfil   Hantar PM kepada miss_nuyu   Quote dan BalasQuote

_norlidahashim_
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.09.2008
Ahli No: 34749
Posting: 105
Dari: kemaman

Terengganu  


posticon Posting pada: 15-02-09 16:13


"SYAHIRAH"...(warna OREN)
FREE FROM ANY ALCOHOL..
rm18.50 agaknya..

pada semua, TRY lah...PASTI BERPUAS HATI

Bookmark and Share

  


  Member Information For _norlidahashim_Profil   Hantar PM kepada _norlidahashim_   Quote dan BalasQuote

fizizzuddin
Warga 1 Bintang
Menyertai: 17.02.2009
Ahli No: 37209
Posting: 40

blank   avatar


posticon Posting pada: 26-02-09 11:19


SALAM...YANG PALING PENTING JAGA PEMAKANAN,JANGAN MAIN SBAT SAJA KERANA WALAU ANEKA MACAM MINYAK WANGI YANG DIPAKAI,TETAPI BILA DAH LAMA-LAMA TU BERCAMPUR PULAK DENGAN BAU BADAN ASLI...HAI...FIKIR SENDIRILAH...

Bookmark and Share

  


  Member Information For fizizzuddinProfil   Hantar PM kepada fizizzuddin   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-02-09 11:24


apapun perfume pilihan yang penting khas untuk perempuan, bau tak kuat..

orang2 perempuan di sekeliling ni kebanyakan bau perfume kuat

sama ada tak tahu hal ni dilarang atau tahu.. entahlah


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

mulukhiyyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.08.2008
Ahli No: 34681
Posting: 82

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 26-02-09 11:26


...ana pasal minyak wangi ni mahu cari bau gaharu,welll memang payah saudara semua,siapa ada tnm pokok dia silalah bagi saya daun dua helai,... :berfikir:

Bookmark and Share

  


  Member Information For mulukhiyyahProfil   Hantar PM kepada mulukhiyyah   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-02-09 11:35


Saya pakai Enchanteur. Serius. Beess... Bau dia comel... Suka sangat...



Bookmark and Share

  


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

zc
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28322
Posting: 666
Dari: somewhere

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-09-09 23:03


one drop perfume celebrity set. tanpa alcohol.


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For zcProfil   Hantar PM kepada zc   Quote dan BalasQuote

ziyan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.06.2006
Ahli No: 24835
Posting: 48
Dari: KL

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 23-09-09 12:32


saya baru try one drop perfumes..suka sangat apple bossom;P


-----------------
something that seems good is not always good 4 us..


Bookmark and Share

  


  Member Information For ziyanProfil   Hantar PM kepada ziyan   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-09-09 18:46


Pada 20-09-09 23:03 , zc posting:

!!! QUOTE !!!

one drop perfume celebrity set. tanpa alcohol.



yang terhangat di pasaran sekarang ni one drop perfume...rata-rata ramai yang pakai perfume jenis ni termasuk lah saya.


-----------------
ANDAI kota itu peradaban,rumah kami adalah budaya,dan menurut ibu,tiang serinya adalah agama (FT, Tuhan Manusia)


Bookmark and Share

  


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

brat2104
Warga Rasmi
Menyertai: 26.07.2003
Ahli No: 2627
Posting: 13
Dari: ampang

france  


posticon Posting pada: 25-09-09 12:23


salam...

uh..uh..

deodorant.. avon saja..

bedak family pureen (gatal2..huhu)

dab on perfume (avon)

err.. saya ada jual pati perfume.. nak beli?


-----------------
meh la beramai2 meramaikan aspirasi.net (promote tuh!)


Bookmark and Share

  


  Member Information For brat2104Profil   Hantar PM kepada brat2104   Quote dan BalasQuote

ayu_humaira
Warga 1 Bintang
Menyertai: 29.01.2009
Ahli No: 36948
Posting: 39
Dari: bumi ciptaan Allah

Perak  


posticon Posting pada: 25-09-09 12:45


Assalamualaikum
ddorent nivea
bedak shurah warna ijau.
pwngi pula one drop


-----------------
teman sejati sentiasa disisi


Bookmark and Share

  


  Member Information For ayu_humairaProfil   Hantar PM kepada ayu_humaira   Quote dan BalasQuote

srikandi_islam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.10.2003
Ahli No: 4481
Posting: 260
Dari: BANGI + KB

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-09-09 20:09


heheheheheh...pakai minyak atar tinggalan arwah ayahanda.....dah hampir 5 taun ayah pergi...minyak atar ayah xabes2.....jenama?
1000 bunga....
heheheheh

Bookmark and Share

  


  Member Information For srikandi_islamProfil   Hantar PM kepada srikandi_islam   Pergi ke srikandi_islam's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-09-09 20:23


Pada 23-09-09 18:46 , syahadahtul_nur posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-09-09 23:03 , zc posting:

!!! QUOTE !!!

one drop perfume celebrity set. tanpa alcohol.



yang terhangat di pasaran sekarang ni one drop perfume...rata-rata ramai yang pakai perfume jenis ni termasuk lah saya.



ye betul-betul..
dapat juga hadiah one drop perfume ini..
tapi bila bau rasa macam nak drop off pula.. wangi sangat..hihi :-o
buat jadi pewangi bilik dah lah... :-D

Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

hajime_kindaichi
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5955
Posting: 575
Dari: Bumi Allah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-10-09 12:25


pakai follow me silver, murah saja tapi wangi sampai ke petang :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For hajime_kindaichiProfil   Hantar PM kepada hajime_kindaichi   Quote dan BalasQuote

amir_haikal
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.12.2005
Ahli No: 21550
Posting: 79
Dari: Johor

malaysia  


posticon Posting pada: 06-10-09 14:23


pakai Hugi Boss, Bvlgari (hantaran kawin) dan Dunhill desire..


-----------------
"Hidup Biar Berjasa"


Bookmark and Share

  


  Member Information For amir_haikalProfil   Hantar PM kepada amir_haikal   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-10-09 15:32


Pada 21-06-07 19:01 , rimbabara posting:

!!! QUOTE !!!

Apa dia pewangi badan pilihan anda sama ada perfume, deodorant atau bedak?
Mengapa ia jadi pilihan anda?
Harga ok ke?

8-)


salamun alaik..
ada juga ye topik cmnie..hehe..

kalau deodoran 2 pakai ikut suka saja..xsetia dengan 1 brand..kadang-kadang rexona,kadang-kadang nivea..kalau bedak suka pakai bedak baby..tak kisahlah brand apa pun sebab bau bedak baby sangat-sangat suci..sukanye..hehe..
kalau perfume mampu pakai yang non alkohol tapi bau macam jnama terkenal..beli 10ml dalam rm10 kat Malaysia..kalau kat indon beli 10ml=rm4 macam itu..jimat..dulu pakai paris hilton..sekarang burberry tapi cap ayam lah..hehe.. :-P


-----------------
masih ku di dalam pencarian abadi..yang belum pasti kutemui jika mendamba cinta selain Illahi...


Bookmark and Share

  


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

doktor_kampung
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 505
Posting: 436
Dari: jelapang, ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-10-09 21:20


ana suka pakai different brand...dulu pakai dakkar lepas itu tukar dunhill desire blue. sekarang ni cuba saint johnson pula...tak tau selepas ini nak pakai yang mana pula...hehehe


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For doktor_kampungProfil   Hantar PM kepada doktor_kampung   Quote dan BalasQuote

zc
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28322
Posting: 666
Dari: somewhere

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-10-09 01:25


Pada 06-10-09 21:20 , doktor_kampung posting:

!!! QUOTE !!!

ana suka pakai different brand...dulu pakai dakkar lepas itu tukar dunhill desire blue. sekarang ni cuba saint johnson pula...tak tau selepas ini nak pakai yang mana pula...hehehe


pakai saja brand mustika ratu bro....boleh buat koleksi botol. :-P


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For zcProfil   Hantar PM kepada zc   Quote dan BalasQuote

fullhouse
Warga Rasmi
Menyertai: 15.10.2009
Ahli No: 37675
Posting: 20
Dari: IPGM Kampus Sultan Abdul Halim,Sg Petani

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-10-09 20:21


salam..
saya pakai deodrant rexona pink...
kalau budak pula lebih suka budak safi...yang wrna purple...
tapi time mlm lebih prefer pakai budak sejuk..
boleh buat muka tulus..mulus..kudus...
perfume??
my peberet is kluaran avon lah...
haiku..exotic beaches...women of earth...
kira pakai semua lah tapi asal baudye xkuat sangat...yang lmbut2 jew



Bookmark and Share

  


  Member Information For fullhouseProfil   Hantar PM kepada fullhouse   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.189694 saat. Lajunya....