Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-10-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Men are born to succeed, not fail.
-- Henry David

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Kuyi
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43139

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 57
Ahli: 0
Jumlah: 57




  Yang Masuk Ke Sini
qudwah: 39 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 50 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 50 hari yang lalu
eme86: 50 hari yang lalu
sunan-faqih: 55 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: nama anak saudara/saudari?


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» nama anak saudara/saudari?

Please Mendaftar To Post


Oleh nama anak saudara/saudari?

tuyup
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2004
Ahli No: 6548
Posting: 211
Dari: kota bharu & BTHO, Cheras~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-06-07 09:52


assalamualaikum..

kepada ahli2 ukhwah yang telah mempunyai cahaya mata..bolehkan saudara/saudari sekalian berikan nama2 anak yang lawa and sedap di sebut berserta dengan maksudnya sekali..

biasalah zaman sekarang nama anak-anak semua panjang dan kadang-kadang tak muat nak tulis satu dalam satu baris,hehehe..

wassalam..

[email protected]
:-) :-) :-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For tuyupProfil   Hantar PM kepada tuyup   Pergi ke tuyup's Website   Quote dan BalasQuote

kembara_girl
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2006
Ahli No: 25715
Posting: 408
Dari: jengka,Pahang

malaysia  


posticon Posting pada: 18-06-07 10:04


name anak sendiri tak ada ar tapi Kalau nak name anak saudara banyak....
saya ada 37 orang anak buah...
hehehhhe..
jangan marah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kembara_girlProfil   Hantar PM kepada kembara_girl   Quote dan BalasQuote

tuyup
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2004
Ahli No: 6548
Posting: 211
Dari: kota bharu & BTHO, Cheras~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-06-07 16:57


nama anak buah pun ok..
janji nama tu ok dan sedap di dengar and makna dia ok..

37 nama pun ok..baru banyak choice sikit..

Bookmark and Share

    


  Member Information For tuyupProfil   Hantar PM kepada tuyup   Pergi ke tuyup's Website   Quote dan BalasQuote

strawberri
Warga 5 Bintang
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13269
Posting: 391
Dari: Alaska Timur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-06-07 17:02


muhammad amirul firdaus
nurul alia farhana
muhammad adam syakirin

3 saja... tu pun anak sedara tau .... :-P
[ Telah diedit oleh: strawberri pada 18-06-07 17:03 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For strawberriProfil   Hantar PM kepada strawberri   Pergi ke strawberri's Website   Quote dan BalasQuote

tuyup
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2004
Ahli No: 6548
Posting: 211
Dari: kota bharu & BTHO, Cheras~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-06-07 17:07


tak apa..terima kasih a lot.. nanti saya nak uat koleksi nama2.. senang bila dah dapat cahaya mata nanti..

Bookmark and Share

    


  Member Information For tuyupProfil   Hantar PM kepada tuyup   Pergi ke tuyup's Website   Quote dan BalasQuote

chibi_maruko
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16933
Posting: 474
Dari: terawang-awangan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 18-06-07 17:10


name Nur Aina Humairah macam mana tuyup?

Bookmark and Share

    


  Member Information For chibi_marukoProfil   Hantar PM kepada chibi_maruko   Quote dan BalasQuote

tuyup
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2004
Ahli No: 6548
Posting: 211
Dari: kota bharu & BTHO, Cheras~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-06-07 17:13


ok..sedap jugak di dengar nama tu.. ni nama anak chibi maruko ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For tuyupProfil   Hantar PM kepada tuyup   Pergi ke tuyup's Website   Quote dan BalasQuote

chibi_maruko
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16933
Posting: 474
Dari: terawang-awangan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 18-06-07 17:16


eh tak adalah... future daughter...hehe...
berkenan betul dengan nama ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For chibi_marukoProfil   Hantar PM kepada chibi_maruko   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 18-06-07 18:28


nama anak buah..
munief riduan
nafisah al-wafa'
miqaq ayyash

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-06-07 19:17


erkkk...

tak ada lagi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

tuyup
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2004
Ahli No: 6548
Posting: 211
Dari: kota bharu & BTHO, Cheras~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-06-07 12:36


hehehe.. tak apa tak ada anak lagi...anak buah kira ok ma..

Bookmark and Share

    


  Member Information For tuyupProfil   Hantar PM kepada tuyup   Pergi ke tuyup's Website   Quote dan BalasQuote

izza_ulfadh
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.05.2005
Ahli No: 16706
Posting: 57
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 19-06-07 12:48


salam..maybe kalau nak bgatu name future anak boleh agaknya..
sharing is loving kan.hehe..
firnaz..dan farazdaq

Bookmark and Share

    


  Member Information For izza_ulfadhProfil   Hantar PM kepada izza_ulfadh   Quote dan BalasQuote

ros_nur
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1863
Posting: 56
Dari: Alam maya bumi Allah

malaysia  


posticon Posting pada: 19-06-07 12:53


bintang hati pertama..

RAFIFAH UMAIRAH..akhlak baik,pemimpin/permaisuri

alhamdulillah anugerah dari Ilahi

Bookmark and Share

    


  Member Information For ros_nurProfil   Hantar PM kepada ros_nur   Quote dan BalasQuote

aiz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 273
Posting: 275
Dari: melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 19-06-07 12:58


ni name anak sedara aiz...hehe..anak sendiri belum ada lagi
1)khairun solehah
2)muhammad fadhlur rahman
3)khairun syuhadah
4)nur athirah syuhadah

Bookmark and Share

    


  Member Information For aizProfil   Hantar PM kepada aiz   Pergi ke aiz's Website   Quote dan BalasQuote

tuyup
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2004
Ahli No: 6548
Posting: 211
Dari: kota bharu & BTHO, Cheras~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-06-07 14:11


terima kasih semua yang posting.. ramai yang bagi nama anak buah. kira ramai lagi lah ahli2 ukhwah yang belum ada cahaya mata ek? tak apa, boleh jadikan posting ni as rujukan bila dah ada cahaya mata in future. insyaallah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For tuyupProfil   Hantar PM kepada tuyup   Pergi ke tuyup's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-06-07 14:58


tak larat nak bagi lah sheikh...... ana dah ada 20 anak buah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

lightarrowss
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23586
Posting: 167
Dari: KELANTAN

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-06-07 15:38


ana bry dapat sorng anak buah...cute sangat.........sayang sangat..........nama dia
KHAIRANI FATNIN....KEBAIKANKU KEBIJAKSANAANKU..actually khairani combine nama abang dan kakak ipar..khariazhar dan nur zayani...KHAIRANI...

Bookmark and Share

    


  Member Information For lightarrowssProfil   Hantar PM kepada lightarrowss   Quote dan BalasQuote

al-faateh
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.11.2005
Ahli No: 20250
Posting: 58
Dari: kl

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-06-07 15:49


bulan seploh ni baru nak dapat anak sedara...tak sabar ini... :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-faatehProfil   Hantar PM kepada al-faateh   Quote dan BalasQuote

HacksPedas
Warga Rasmi
Menyertai: 18.06.2007
Ahli No: 30307
Posting: 3

blank   avatar


posticon Posting pada: 19-06-07 17:39


Asalamu'alaikum WBT
nama anak2 saya...

1-Mior Muhammad Adam Bin Rosman
2-Siti Nur Fatihah Binti Rosman

Bookmark and Share

    


  Member Information For HacksPedasProfil   Hantar PM kepada HacksPedas   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-06-07 18:30


Pada 19-06-07 12:36 , tuyup posting:

!!! QUOTE !!!

hehehe.. tak apa tak ada anak lagi...anak buah kira ok ma..


erk, anak sedara pun tak muncul lagi...
anak orang lain adalah... boleh ka en tuyup...? :-D :-D :-D


-----------------

[ Telah diedit oleh: ismi_atikah pada 19-06-07 21:02 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 20-06-07 01:09


huh..sebagai apa ek..patutnye kalian letak lah maksud pada nama2 tu..biar org tau juga..ni main ikut sedap bunyik saja apeciter..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

mujahidah_muslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 693
Posting: 678
Dari: Bumi Allah

pakistan   avatar


posticon Posting pada: 20-06-07 04:06


insya Allah, kalau ada jodoh. ada pula rezeki dapat cahaya mata ana nak bagi nama-nama ni :

1. muhammad taqiuddin solihin (sendi agama)
2. muhammad ruknuddin solihin
3. muhammad najmuddin solihin (bintang agama)
4. muhammad hafizuddin solihin

1. nurul jannah solehah
2. nurul ain solehah
3. nurul farahiyah solehah

;-) ;-) hehe..tu saja setakat ni tuyup


-----------------
I'm glad to be me..
Jaga diri, jaga iman, Jaga hati. Tebarkan salam
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah_muslimahProfil   Hantar PM kepada mujahidah_muslimah   Quote dan BalasQuote

ainul_tapah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.04.2007
Ahli No: 29441
Posting: 145
Dari: Nilai_Butterworth

PulauPinang  


posticon Posting pada: 20-06-07 09:14


em....amsyar wafiq.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_tapahProfil   Hantar PM kepada ainul_tapah   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 20-06-07 10:55


ni semua nama anak2 sedara saya....
1.Muhammad Haziq Hakimi
2.Nur Haziqah Hadirah
3.Nur Khairul Afiqah
4.Siti Nur Khairul Adiba
4.Nur Khairul Adira

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

anis_farihah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.09.2006
Ahli No: 26369
Posting: 87
Dari: terengganu, sarawak

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-06-07 11:00


assalamualaikum...

ana belum ada anak sendiri..tapi anak sedara dah ada 6 org:

1.MUHAMMAD
2.MUHAMMAD AMRU
3.MUHAMMAD MUAZ
4.MARIAM NABILA
5.NUR FARAHIYA
6.NUR SYIFA FAKIHA

Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_farihahProfil   Hantar PM kepada anis_farihah   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-06-07 11:07


zahratul nadiah
nabilah husna

ps:na tunggu hero pulak....entah bila na dapat....


-----------------
hidup ini indah
namun...keindahannya hilang
dek kerakusan kita.....


Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

sayyidah_nafisah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.06.2004
Ahli No: 9433
Posting: 90

PulauPinang  


posticon Posting pada: 20-06-07 11:23


nama mula huruf D tak ada ke?
untuk lelaki.............
hehe..baru dapat anak saudara ke-2.
kakak dia nama Dayana Sofea, abang ipar cakap nak bagi sama dengan kakak dia, mula dengan hrf D dan S, so yang depan tu tak tau lagi namanya, yang belakang mungkin Sufi.
so, kalau ada cadangan, silalah ye.
terima kasih!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayyidah_nafisahProfil   Hantar PM kepada sayyidah_nafisah   Quote dan BalasQuote

husaini06
Warga Rasmi
Menyertai: 25.10.2003
Ahli No: 4652
Posting: 3
Dari: -

Terengganu  


posticon Posting pada: 20-06-07 13:20


Nama anak sudara ana pula
Iffatul Batrisyia binti Zul Azreen
cute betul budak itu..hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For husaini06Profil   Hantar PM kepada husaini06   Pergi ke husaini06's Website   Quote dan BalasQuote

tuyup
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2004
Ahli No: 6548
Posting: 211
Dari: kota bharu & BTHO, Cheras~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-06-07 14:59


hehee..banyak nama tu..macam-macam nama. kepada yang tunggu anak sedara or anak sendiri, sabar k.. sekarang dah jadi trend bila bagi nama anak mesti letak combination nama ibu and ayah..bagus juga idea tu... tapi maksud dia mesti jelas dan sedap di dengar..

kalau boleh sertakan nama and maksud dia sekali k.. thank you.

Bookmark and Share

    


  Member Information For tuyupProfil   Hantar PM kepada tuyup   Pergi ke tuyup's Website   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 20-06-07 17:41


Nama anak buah ana..
1)Bahirah Wafiah Binti Bahaizurki
2)Bahir Nazif Bin Bahaizurki

Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 20-06-07 18:30


Pada 20-06-07 11:23 , sayyidah_nafisah posting:

!!! QUOTE !!!

nama mula huruf D tak ada ke?
untuk lelaki.............
hehe..baru dapat anak saudara ke-2.
kakak dia nama Dayana Sofea, abang ipar cakap nak bagi sama dengan kakak dia, mula dengan hrf D dan S, so yang depan tu tak tau lagi namanya, yang belakang mungkin Sufi.
so, kalau ada cadangan, silalah ye.
terima kasih!!!


ahmad dhiya' ok what:-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 20-06-07 18:46


kawan saya ada nama 'dhirar'~laki lah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

Linn
WARGA SETIA
Menyertai: 14.04.2004
Ahli No: 8388
Posting: 447
Dari: Serdang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-06-07 22:46


Pada 20-06-07 10:55 , insyirah_hr posting:

!!! QUOTE !!!

ni semua nama anak2 sedara saya....
1.Muhammad Haziq Hakimi


sama pulak.. Muhammad Haziq Hakeemi


-----------------
gunakan kesempatan untuk kebaikan


Bookmark and Share

    


  Member Information For LinnProfil   Hantar PM kepada Linn   Quote dan BalasQuote

tuyup
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2004
Ahli No: 6548
Posting: 211
Dari: kota bharu & BTHO, Cheras~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-06-07 08:56


tak apa nama yang sama.. tapi empunya nama lain-lain.. hehhee..

Bookmark and Share

    


  Member Information For tuyupProfil   Hantar PM kepada tuyup   Pergi ke tuyup's Website   Quote dan BalasQuote

faried
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26185
Posting: 150
Dari: kedah

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 21-06-07 11:17


ana ada banyak anak saudara......berbelas-belas.....

antaranya:
Dhiya' insyirah
Wafaa' nadia
muhammad nurullah
mihammad luqman
nur anis farhana
nur aisyah
balqis

Bookmark and Share

    


  Member Information For fariedProfil   Hantar PM kepada faried   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 21-06-07 11:23


Pada 20-06-07 22:46 , Linn posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-06-07 10:55 , insyirah_hr posting:

!!! QUOTE !!!

ni semua nama anak2 sedara saya....
1.Muhammad Haziq Hakimi


sama pulak.. Muhammad Haziq Hakeemi



sama ye...:) kebetulan......satu-satunya anak sedara lelaki....


-----------------
"Jadilah manusia luar biasa,gah jiwanya,kental imannya,tertib solatnya & al-Quran juadah....."


Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

Al-Qarni
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.01.2004
Ahli No: 6699
Posting: 296
Dari: fakulti ekonomi

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 21-06-07 12:12


boleh tak ana nak tanya pandangan antum semua...

ana bakal menyambut kelahiran cahaya mata sulung penghujung tahun ni...tak tahu sama ada dalam bulan ramadhan ataupun syawal..alhamdulillah best kan?

tapi itulah sekarang ni tengah plan nama2 best...ana cadang kalau baby boy nak buh nama AHMAD NAQUIB...tapi bila cek nama NAQUIB tu tak ada maknala..tolong sesiapa yang tau ye...kalau NAQIB adalah maknanya

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-QarniProfil   Hantar PM kepada Al-Qarni   Pergi ke Al-Qarni's Website   Quote dan BalasQuote

tuyup
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2004
Ahli No: 6548
Posting: 211
Dari: kota bharu & BTHO, Cheras~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-06-07 13:58


http://www.milligazette.com/misl/muslimbabyname.htm

boleh juga check list nama untuk baby boy dan girls kat url tu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For tuyupProfil   Hantar PM kepada tuyup   Pergi ke tuyup's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 21-06-07 14:46


anak buah

1. Mohd. Hamizan
2. Mohd. Nur Adli
3. Nurhamizah
4. Mohd. Abqari Nazhan

;-) ..rindunya dengan anak2 buah.. :-)


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

tuyup
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2004
Ahli No: 6548
Posting: 211
Dari: kota bharu & BTHO, Cheras~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-06-07 15:00


dah lama ke sadiqah tak jumpa anak2 buah?

Bookmark and Share

    


  Member Information For tuyupProfil   Hantar PM kepada tuyup   Pergi ke tuyup's Website   Quote dan BalasQuote

amyra_myra
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4282
Posting: 584
Dari: Taiping night safari

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-06-07 15:12


name anak buah saya...muhd luqman hakim dan nur iman maisarah...comeyy sangat macam tedy bear..huhuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For amyra_myraProfil   Hantar PM kepada amyra_myra   Quote dan BalasQuote

azharjaafar
Warga 1 Bintang
Menyertai: 12.06.2007
Ahli No: 30230
Posting: 29
Dari: Kepong

Selangor  


posticon Posting pada: 21-06-07 15:28


Panggilan nama merupakan doa untuk seseorang.

Nama anak2 perlu dipanggil dengan sebutan yang betul
supaya menjadi doa yang baik untuknya.

Tak ke begitu?


-----------------
blog azharjaafar
[ Telah diedit oleh: azharjaafar pada 21-06-07 15:28 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For azharjaafarProfil   Hantar PM kepada azharjaafar   Pergi ke azharjaafar's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 21-06-07 15:44


Pada 21-06-07 15:00 , tuyup posting:

!!! QUOTE !!!

dah lama ke sadiqah tak jumpa anak2 buah?


dah dekat setahun..balik raya baru dapat jumpa..
tapi anak saudara yang last tu memang tak pernah jumpa lagi sebab baru lahir bulan 3... :-(


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 21-06-07 15:46


anak sendirik tak ada ke? anak buah saja Kak Sadiqah ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

tuyup
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2004
Ahli No: 6548
Posting: 211
Dari: kota bharu & BTHO, Cheras~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-06-07 15:46


betul, saya setuju dengan azhar.. to amyra-myra, anak buah comel macam teddy bear? bagaimana tu,hehehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For tuyupProfil   Hantar PM kepada tuyup   Pergi ke tuyup's Website   Quote dan BalasQuote

dekya
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.05.2007
Ahli No: 29877
Posting: 122
Dari: putrajaya

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-06-07 16:16


ANAK SENDIRI TAK ada lah......TAPI ANAK SEDARA ADA lah....

1. NINA SUHAILAH
2. FARRAH KHALIDAH
3.ERNI SOFFIAH
4. AIMAN SYAHMI

Bookmark and Share

    


  Member Information For dekyaProfil   Hantar PM kepada dekya   Quote dan BalasQuote

kestari
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.12.2006
Ahli No: 27622
Posting: 90
Dari: e_poh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-06-07 17:36


anak sendiri memang tak ada lagi tapi anak buah baru seorang,

namanya adalah:

Syabil Rusyaidi.


-----------------
$eNyumAn Itu PengUbat LukA di HAtI..


Bookmark and Share

    


  Member Information For kestariProfil   Hantar PM kepada kestari   Pergi ke kestari's Website   Quote dan BalasQuote

Linn
WARGA SETIA
Menyertai: 14.04.2004
Ahli No: 8388
Posting: 447
Dari: Serdang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-06-07 17:50


anak2 sepupu saya...

1. Abdul Fatah Majid
2. Abdul Hadi Majid
3. Ainin Sophea (ayang)
4. Ainin Nadia (anje)
5. Ainin Afifah (omei)

nanti saya pun nak pilih nama anak2 macam ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinnProfil   Hantar PM kepada Linn   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 21-06-07 20:13


Pada 21-06-07 15:46 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

anak sendirik tak ada ke? anak buah saja Kak Sadiqah ni..


amboi daeng.. :-P

INSYAALLAH.. ;-)


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

tuyup
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2004
Ahli No: 6548
Posting: 211
Dari: kota bharu & BTHO, Cheras~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-06-07 10:40


nama khalisah hanim ok tak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For tuyupProfil   Hantar PM kepada tuyup   Pergi ke tuyup's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.173506 saat. Lajunya....