Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-02-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Orang bodoh hanya berdiam diri, tetapi orang yang paling bodoh adalah yang bercakap perkara yang dia sebenarnya bodoh
-- -- Meow (Warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: atbar1981
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43128

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 30
Ahli: 0
Jumlah: 30




  Yang Masuk Ke Sini
atbar1981: 2 hari yang lalu
muslimin23: 4 hari yang lalu
z_tornado: 4 hari yang lalu
sarashanee: 11 hari yang lalu
CikIzzah1992: 13 hari yang lalu
Qiamulail: 29 hari yang lalu


Lirik Nasyid
Topik: atasi godaan syaitan melalui DOA...


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Lirik Nasyid
    »» atasi godaan syaitan melalui DOA...

Please Mendaftar To Post


Oleh atasi godaan syaitan melalui DOA...

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 12-05-07 16:03


~Atasi godaan syaitan melalui doa..~

lirik lagu..
dipetik dari 'siri pendidikan kanak-kanak'


semua syaitan takkan lepaskan kita
dari kiri kanan dari depan belakang
syaitan datang menggoda kita semua
wahai sekalian umat manusia didunia

aku anak islam yang selalu riang
tak pernah takut dan gelisah
kerana ku yakin selalu ALLAHU RABBY
bersamaku

syaitan sudah tahu sejak dahulu
kerana itu mereka mengajakmu
masuk neraka bersama mereka
itulah tempat abadinya

aku tahu syaitan adalah musuhku
kerana itu aku akan berdoa selalu
supaya sang syaitan tak akan mampu
mendekati dan menggodaku..




kelemahan syaitan terletak kepada doa kita..

senjata utama umat islam ialah doa..


-----------------
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-05-07 09:36


Hmm..boleh dnyanyikan semasa mendodoi anak nanti..(^_^)

Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

FIENDA
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.11.2006
Ahli No: 27433
Posting: 224
Dari: NS

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 16-05-07 10:25


betul-betul azym.

Bookmark and Share

    


  Member Information For FIENDAProfil   Hantar PM kepada FIENDA   Quote dan BalasQuote

graduanislam22
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.01.2007
Ahli No: 28041
Posting: 343
Dari: selayang

egypt  


posticon Posting pada: 16-05-07 18:47


Amin Ya Robbal 'Alamin

Bookmark and Share

    


  Member Information For graduanislam22Profil   Hantar PM kepada graduanislam22   Pergi ke graduanislam22's Website   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 16-05-07 20:41


kemenangan syaitan disebabkan kelalaian kita berdoa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 16-05-07 20:46


kalau nak dodoikan suami tidur lah tak..he2

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 17-05-07 08:20


Redgirl ni...
Boleh agaknya...hehe..(^_^)
Sejuk hati mendengar..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 17-05-07 08:22


Subhanaallah wal alhamdulillah wa laillahaillah Allahuakbar

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 17-05-07 23:32


Pada 17-05-07 08:20 , aL-azyM posting:

!!! QUOTE !!!

Redgirl ni...
Boleh agaknya...hehe..(^_^)
Sejuk hati mendengar..

Kenapa.ada masalah..ke tak puas hati..


-----------------
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 17-05-07 23:56


salam..

ni apa ni...
tak faham...

kalau pasal doa tu, bagus.

"doa tu senjata orang beriman".

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 18-05-07 09:44


Pada 17-05-07 23:32 , redgirl posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 17-05-07 08:20 , aL-azyM posting:

!!! QUOTE !!!

Redgirl ni...
Boleh agaknya...hehe..(^_^)
Sejuk hati mendengar..

Kenapa.ada masalah..ke tak puas hati..



ha?? tak ada masalahnya..
sesuai lah kalau digunakan masa mendodoikan anak nanti,
kita perdengarkan dia dengan perkara2 kebaikan..
Melentur buluh,biarlah dr rebungnye..
Semoga suatu hari nanti,anak itu akan menjadi
anak yang soleh & solehah.amin.. :-)

p/s:kalau untuk suami tu..terpulang pada hak individu..tapi kalau saya, boleh saja...hehehe (^_^)

*doakan saya untuk exam midterm yang bakal menjelma..!! :-)


-----------------
http://azymechanical.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.102522 saat. Lajunya....