Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-10-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Sesiapa menempatkan dirinya di tempat yang menimbulkan persangkaan maka janganlah menyesal kalau orang menyangka buruk padanya
-- Umar Al-Khatab

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Kuyi
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43139

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 46
Ahli: 0
Jumlah: 46




  Yang Masuk Ke Sini
umy_1510: 17 jam, 52 minit yang lalu


Bincang Agama
Topik: tafsiran mimpi


Carian Forum

Moderator: ibnu_musa, Administrator, ABg_IMaM
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Bincang Agama
    »» tafsiran mimpi

Please Mendaftar To Post


Oleh tafsiran mimpi

al_baroah
Warga Rasmi
Menyertai: 08.03.2006
Ahli No: 23283
Posting: 4
Dari: kb,kel

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-05-07 01:06


salam...
saya ingin mengetahui ciri-ciri mimpi yang bagaimanakah boleh kita ambil kira(contoh:mimpi sebelum subuh) dan adakah mimpi dapat memberi petunjuk kepada diri kita apa yang akan kita hadapi??...sesiapa yang mengetahui ciri-ciri mimpi yang xdipengaruhi o syaitan dan mimpi yang baik harap dapat berkongsi info...barakallahufik

Bookmark and Share

    


  Member Information For al_baroahProfil   Hantar PM kepada al_baroah   Quote dan BalasQuote

syabab_mujahid
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.12.2006
Ahli No: 27656
Posting: 291
Dari: Egypt

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-05-07 05:46


anatara mimpi yang tidak di pengaruhi syaitan ialah sebelum kita tidur kita ambil wuduk,berdoa' sebelum tidur,dan tidur dalam keadaan mengadap kiblat(masa mula-mula tidur)ini antaranya lah,,nanti kalau ana boleh bagitau ana akan bagitahu lagi..insyaAllah,,ana akan mutalaa'h dari kuliah Dato' Dr Haron Din,,insyaAllah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syabab_mujahidProfil   Hantar PM kepada syabab_mujahid   Pergi ke syabab_mujahid's Website   Quote dan BalasQuote

al_baroah
Warga Rasmi
Menyertai: 08.03.2006
Ahli No: 23283
Posting: 4
Dari: kb,kel

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-05-07 08:53


syukran

Bookmark and Share

    


  Member Information For al_baroahProfil   Hantar PM kepada al_baroah   Quote dan BalasQuote

attuffah_humairah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.04.2006
Ahli No: 24196
Posting: 217
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-05-07 10:43


ana pun nak tau makna mimpi janggut seseorang lepas istikhorah untuk kali pertama.then, mimpi terima message dan miscol dari pemilik janggut yang istikhorah pertama tadi...kedua due mimpi dimimpikan setelah tiga kali straight buat istikhorah..boleh bagi tafsiran..tak pandai nak relate..

Bookmark and Share

    


  Member Information For attuffah_humairahProfil   Hantar PM kepada attuffah_humairah   Quote dan BalasQuote

arezy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.08.2006
Ahli No: 25607
Posting: 124
Dari: Kuching

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 06-05-07 11:39


hmm...ana pernah dapat mimpi macam petunjuk...mlm tuu ana mimpi ana kena tangkap polis time bawa kereta...tak sangka pulak keesokan harinya terlibat dalam kemalangan jalan raya.tapi banyak pengajaran yang dperoleh dr situ..itu kira petunjuk jugak ke sebab ana tidur dalam wuduk dan berdoa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For arezyProfil   Hantar PM kepada arezy   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.10981 saat. Lajunya....