Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 13-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
More care, less hate
-- Dari Filem Reading Room

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 70
Ahli: 0
Jumlah: 70




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 11 hari yang lalu
wyd1014: 20 hari yang lalu
haykal77: 28 hari yang lalu
Kakngah: 28 hari yang lalu
lidah-penghunus: 29 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: Jk Ulangtahun Portal Ke 4


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» Jk Ulangtahun Portal Ke 4

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Jk Ulangtahun Portal Ke 4

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-05-07 13:22


Pada 14-05-07 12:50 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

puzzle tu bagaimana?


salam..

for akhi daeng..

puzzle tu kak shida potong keratan akhbar kecil2 then..masukkan dalam sampul..setiap group diwakili 2 orang dan diberi manila kad, gam dan sampul yang berisi potongan2 keratan tu...pas tu kami disuruh untuk menampal semula potongan2 tu supaya kembali pada keratan akhbar yang asal..siapa cepat dielah juara..


-----------------
'mencari impian, menanti harapan, segunung kesungguhan, arah tujuan mardhatillah'


Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 14-05-07 13:38


oooo macam tu ke...erm..

tak ada siapa ke ingatkan teman di hari itu? :) ye lah siapa lah teman ni...
masa makan tak ingat orang jauh..

baguih lah ika2410 dah join aktiviti ukwah ni, boleh jadi AJK tetap ukhwah.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-05-07 13:45


Pada 14-05-07 13:38 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

oooo macam tu ke...erm..

tak ada siapa ke ingatkan teman di hari itu? :) ye lah siapa lah teman ni...
masa makan tak ingat orang jauh..

baguih lah ika2410 dah join aktiviti ukwah ni, boleh jadi AJK tetap ukhwah.com


salam..

maaflah ana pun tak kenal akhi daeng...pergi di hari itu pun baru kenal ahli2 yang lain..insyaAllah kat maahad jumpa lagi..tapi akhi daeng siap mcall lagi kat kak sadiqah :-)
insyaAllah ana akan buat yang terbaek untuk ukhwah ni..jadi AJK tetap pun insyaAllah ana sudi menerimanya :-) laksanakn tanggungjawab diberikan lillahi taala


-----------------
'mencari impian, menanti harapan, segunung kesungguhan, arah tujuan mardhatillah'


Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

abuhabeeb
Warga Rasmi
Menyertai: 14.05.2007
Ahli No: 29932
Posting: 1
Dari: Johor Bahru

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-05-07 14:09


assalamu'alaikum semua ikhwah...

tahniah & selamat untuk PORTAL UKHWAH
terima kasih kepada admin kerana diizinkan menjadi ahli portal bermanfaat ini

Bookmark and Share

    


  Member Information For abuhabeebProfil   Hantar PM kepada abuhabeeb   Pergi ke abuhabeeb's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 14-05-07 17:51


!!! QUOTE !!!

syahidatul
macam pernah baca saja kak shida... sebelum ni papar kat mana tah... kat forum sajak agaknya... hebat kak tulih sajak...


alahai.. just spontaneouss saja tu..ehhehe..
iye..dalam sajak pun ada posting...wah.. alert shye ni.. :-D :lol:
arigato deh.. :lol: :-P

!!! QUOTE !!!


owl_UM
eermm..!!! pantang JK dan meting saja semua muslimat yang ramai... da sampai awal pun kitorang dduk saja tengok jauh2 dulu...mujur lah ada Faiz ahli baru tu menemani before setengah jam start program...hihi!!!


as usual lah.. memang begitu.. :-D
namun.. ramai juga sahabat muslimin.. dalam 9 orang masuk kang 10
:lol: :lol:

muslimat dalam 25 orang Kalau tak silap... :roll: :roll:
list nama kat rumah.. ana tak bawa..
ni pun singgah kejap, baru balik dari kerja..

ala kullihal... syukran pada yang hadir..
insyallah... ketemu lagi di lain jk....
wallahu'aalam.... samihni..
ilalliqa'...... :lol: :-D :-P


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 15-05-07 07:51


Pada 14-05-07 09:32 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

tak mo, teman nak gambar juga...


assalamualaikum..

nak gambar juga ke? nanti teman posting, tapi tak banyak dan tak berapa lawa, almaklum.. main ambil saja..tak macam daeng, fokus betul-betul..tapi orang2 dalam gambar tu semua comel2 belaka...... :-D :-)


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 15-05-07 09:00


tak kisah lah kak sadiqah, asalkan ada gambar...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-05-07 09:04


Pada 15-05-07 07:51 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 14-05-07 09:32 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

tak mo, teman nak gambar juga...


assalamualaikum..

nak gambar juga ke? nanti teman posting, tapi tak banyak dan tak berapa lawa, almaklum.. main ambil saja..tak macam daeng, fokus betul-betul..tapi orang2 dalam gambar tu semua comel2 belaka...... :-D :-)




assalamualaikum..

sejak bila akak pandai posting gambar2 ni :-) make sure jangan letak gambar teman sudah ye..ikat perjanjian kita..


-----------------
'mencari impian, menanti harapan, segunung kesungguhan, arah tujuan mardhatillah'
[ Telah diedit oleh: ika2410 pada 15-05-07 09:05 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 15-05-07 09:06


gambar wanite sengsorang teman tak mahu...teman nak gambar scenery dan suasana....sebab dalam suasana ada seni...
teman nakkan seni tu saja...


-----------------
Photobucket
[ Telah diedit oleh: Daeng_Jati pada 15-05-07 09:07 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 15-05-07 09:11


seronok sertai jk ini...hehe
dapat mamam dadeh k.sadiqah yang sedap...hehehe
fabret 2...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 15-05-07 10:38


Pada 15-05-07 09:11 , dueramiela posting:

!!! QUOTE !!!

seronok sertai jk ini...hehe
dapat mamam dadeh k.sadiqah yang sedap...hehehe
fabret 2...



pembetulan..bukan akak yang bawa dadih tu, kak su (istisafa) yang bawa..hehehe :-D :-D


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 15-05-07 10:40


assalamualaikum..

sejak bila akak pandai posting gambar2 ni :-) make sure jangan letak gambar teman sudah ye..ikat perjanjian kita..



ok cik ayu, akak tak posting gambar ayu yang single.. :-D


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-05-07 13:07


Alhamdulillah..program berjalan dengan seadanya..meskipun peluang untuk melihat kalian berkejaran tak kesampaian..sebab masing-masing ada komitmen..selepas tamat majlis..kalau tak, kalian pasti kena dera untuk slot: EXPLORIA UKHWAH..tak mengapa, ana simpan modul ini untuk next JK..

anyway, ramai muka baru yang dapat jumpa..terutama dr team fasilitator..semoga kita dapat jumpa lagi..wassalam :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-05-07 14:21


alamak.. allergic betul gambar2 ni.. harap tak ada papar muka saya.. huhu.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 17-05-07 11:57




majlis JK ulangtahun ke 4 portal ukhwah.com
Bermula dengan majlis bersantap.. masing-masing dah lapaq..hehe..Nasi goreng dibawa khas dari team legenda.. masak sendiri adik due …hehe.. sedapnya..

Donat pelbagai colour dibawa oleh presiden kita.. cik hanan..hehe..Redgirl dengan kuih yang merah.. dicampur laici..nyum..nyum..

Kek dibawa oleh umi.. dan banyak lagi lah..hehe..

Seusai makan… bemula sesi puzzle game..
Dipecahkan kepada kumpulan yang terdiri 2 orang..
Masing-masing memerah minda menyusun
sususan gambar yang telah diCUT oleh simple_shida…hehe..

Akhirnya.. pemenang kumpulan al azym & aliq, kedua sofwan & yusof, ke3 yati & kak sue..Ke 4 hanan & each dan bla..bla..hehe.. kalau semua yang hadir meeting join juga..
mesti lagi best..

Sure penuh meja di foodcourt dengan ahli
ukhwah.com menyusun puzzle..
Dek kerana komitmen yang lagi penting..
sahabat yang memang busy terpaksa pulang
dan meneruskan agenda sendiri… ^-^

Sepatutye ada satu lagi game.. ala-ala explorace..
tapi, tak dapat dijalankan atas sebab kesuntukan masa..
jam 4 majlis penyampain hadiah disampaikan oleh HANan..
Akhiran.. majlis bersurai..

Ana masih lagi bertapa di foodcourt
menghabiskan makanan yang berbaki..
bersama littlemuslimah, naza_ firman
& kak sue-imanhayati. Sempat lagi ana bersama
khalifah zauj pada rumaishaa membincangkan
agenda untuk kem dll..

5.30++ kami berempat + seorang jadi 5..
hehe..bertolak pulang…
adikku littlemuslimah menuju kembali ke kampus UIA..
ana, kak sue & umi bersama dengan mohamad
( sian datang juga walaupun belum kebah dari demam )
menaiki KTM menuju ke destinasi n9….

Sekian sahaja catitan perjalanan bagi meeting
& jk ulangtahun 13 mei 2007.

Jazakallah wa asif jiddan… atas segala kekurangan..
Insyaallah.. moga berjumpa lagi di lain waktu..
di versi jk yang lain..
Wallahu’alam.. wassalam..


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-05-07 17:21


huhu....melepas lah gua..... next time bila nak buat ????

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 17-05-07 21:06


rasa nak pergi lagi..he2

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

mas2ra
WARGA SETIA
Menyertai: 21.10.2004
Ahli No: 12017
Posting: 668
Dari: bumi ALLAH Jalla Jalaluh

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 18-05-07 01:25


bismiLlah wal HamduliLlah
jazakALLAHu khairan kathira Portal Ukhwah...
:-)

May ALLAH `Azzawajalla
escalate our Iman to a whole another level,
continue to guide us, accept all our sincere good deeds
and grant us all khusnul khotimah.

ALLAHumma amiin.

kepada antum, mohon maaf zahir dan batin.
dari ana, hamba yang senantiasa dhoif dihadapanNYA.


-----------------
wahai orang-orang yang berIMAN, ucapkanlah...


Bookmark and Share

    


  Member Information For mas2raProfil   Hantar PM kepada mas2ra   Pergi ke mas2ra's Website   Quote dan BalasQuote

graduanislam22
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.01.2007
Ahli No: 28041
Posting: 343
Dari: selayang

egypt  


posticon Posting pada: 18-05-07 02:42


salam'alaykum wbt.

tahniah kepada pimpinan..moga usaha kalian selama ini tidak sia-sia demi mencapai matlamat dan objektif penubuhan..Moga Allah SWT membalas jasa keatas jerih usaha antum semua selama ni..

terus membangun bersama Islam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For graduanislam22Profil   Hantar PM kepada graduanislam22   Pergi ke graduanislam22's Website   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 19-05-07 12:22


erm...
tak ada chance kali ni len kali kita sama-sama ye kak...
hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-05-07 12:34


Baru dapat posting..asyik problem saja kat ofis ni kalau nak posting..:-)
Best juga pergi JK ni..ramai jumpa adik2 yang tak pernah jumpa..hanya jumpa d alam cyber saja:-)
tapi akak ketinggalan dalam main puzzle sebab curi2 keluar kejap jumpa kawan kat food court tu juga :-)
kalau lagi ramai..mesti lagi best..semoga dlain kali lebih cemerlang, gemilang dan terbilang:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 19-05-07 12:36


kak Iman.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

nawzah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.12.2006
Ahli No: 27687
Posting: 219
Dari: BUMI ALLAH S.W.T.

jordan  


posticon Posting pada: 25-05-07 23:33


Tahniah!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawzahProfil   Hantar PM kepada nawzah   Quote dan BalasQuote

sahihnor
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.07.2005
Ahli No: 17515
Posting: 182
Dari: Ranau,Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 27-05-07 16:46


Assalamualaikum

TAHNIAH UKHWAH COM

bersama kita menjalin ukhwah tanpa mengira bangsa

ISLAM ITU INDAH

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahihnorProfil   Hantar PM kepada sahihnor   Quote dan BalasQuote

estima
Warga Rasmi
Menyertai: 04.10.2004
Ahli No: 11605
Posting: 1
Dari: jb

Melaka  


posticon Posting pada: 28-05-07 12:41


alhamdulillahh.....
tapi maaflah ana tak dapat selalu berada dalam forum ni...
tapi kalau ada ap2 event, jemputla ye...

Bookmark and Share

    


  Member Information For estimaProfil   Hantar PM kepada estima   Quote dan BalasQuote

syah_apium
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1424
Posting: 415
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-05-07 13:15


salam ukhwah

tahniah ukhwah.com kerana masih bertahan dan terus unggul serta mendapat tempat di hati member2 ukwah semua, di harap semoga portal ukhwah.com akan terus unggul, insya Allah

Bookmark and Share

    


  Member Information For syah_apiumProfil   Hantar PM kepada syah_apium   Quote dan BalasQuote

khalifah

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 204
Posting: 485
Dari: kg batu muda,sentul, KuaLa LUmpUr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 30-05-07 21:23


SELAMAT MENYAMBUT ULANG TAHUN YANG KE-4
SEMOGA PORTAL UKHWAH AKAN TERUS KEKAL SELAMANYA...
YANG PENTING SOKONGAN DARIPADA SEMUA AHLI....

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifahProfil   Hantar PM kepada khalifah   Pergi ke khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

annamuslimah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1423
Posting: 149
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 08-06-07 21:29


SELAMAT ULANGTAHUN....
SELAMAT ULANGTAHUN....
SELAMAT ULANGTAHUN KE-4 UKHWAH.COM...
SELAMAT ULANGTAHUN....

hehe....
jom kita sama-sama nyanyi ikut rentak "selamat hari jadi"

semoga berkekalan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For annamuslimahProfil   Hantar PM kepada annamuslimah   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-06-07 22:35


Pada 08-06-07 21:29 , annamuslimah posting:

!!! QUOTE !!!

SELAMAT ULANGTAHUN....
SELAMAT ULANGTAHUN....
SELAMAT ULANGTAHUN KE-4 UKHWAH.COM...
SELAMAT ULANGTAHUN....

hehe....
jom kita sama-sama nyanyi ikut rentak "selamat hari jadi"

semoga berkekalan...


nak nyanyi rentak " Allah selamat kan kamu...." :-D


-----------------
Keindahan sebenar ialah keindahan budi pekerti. Kebaikan sebenar ialah kebaikan budi bahasa dan kecerdikan sebenar ialah kecerdikan akal.


Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

Syah_Mujahid
Warga Rasmi
Menyertai: 04.06.2007
Ahli No: 30166
Posting: 1
Dari: Selayang, Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-06-07 01:34


salam....

syabas & tahniah diatas usaha murni ini. mudah-mudahan Allah memberkati usaha ini.....

ana budak baru belajar sila beri tunjuk ajar.....

syukran.... =)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Syah_MujahidProfil   Hantar PM kepada Syah_Mujahid   Quote dan BalasQuote

tuyup
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2004
Ahli No: 6548
Posting: 211
Dari: kota bharu & BTHO, Cheras~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-06-07 12:05


selamat ulang tahun ke 4 untuk ukhwah.com

moga portal ni terus berkekalan hingga ahli2 nya dah ada anak dan cucu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For tuyupProfil   Hantar PM kepada tuyup   Pergi ke tuyup's Website   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-06-07 12:10


Pada 26-06-07 12:05 , tuyup posting:

!!! QUOTE !!!

selamat ulang tahun ke 4 untuk ukhwah.com

moga portal ni terus berkekalan hingga ahli2 nya dah ada anak dan cucu..


assalamualaikum...

erm meme ramai ahli ukhwah yang dah ada anak pun..
cuma cucu tu belumlah..
nak kena tunggu 20 tahun lagi agaknya..:)


-----------------
'mencari impian, menanti harapan, segunung kesungguhan, arah tujuan mardhatillah'


Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

redhailahi
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.03.2006
Ahli No: 23514
Posting: 59
Dari: Kuala Lumpur

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-06-07 17:29


tahniah....
selamat menyambut ulang tahun ke-4...
mga ukhwah.com terus bertahan...
insyaAllah.... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For redhailahiProfil   Hantar PM kepada redhailahi   Quote dan BalasQuote

Naqeeb
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.03.2007
Ahli No: 29367
Posting: 82
Dari: Nusantara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-07-07 15:44


Selamat Ulang Tahun ke-4 Kepada Ukhwah.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For NaqeebProfil   Hantar PM kepada Naqeeb   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 25-07-07 14:24


Assalamualaikum semua...

Selamat Ulangtahun portal ke 4..(sorry lambat wish..sebab lama tak online)..

:-)

P/S:Hidup ukhwah.com


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

ct_kirana
Warga Rasmi
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5577
Posting: 16
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 29-07-07 11:03


Salam...tahniah buat ukhwah.com...
memang best...
semoga akan terus berpanjangan...
insya Allah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ct_kiranaProfil   Hantar PM kepada ct_kirana   Quote dan BalasQuote

husna_nasiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.01.2006
Ahli No: 22138
Posting: 233
Dari: UPM

Perak  


posticon Posting pada: 30-07-07 17:17


Assalamualaikum..
Sedar tak sedar dah 4 tahun ye umurnye.. Tapi tak silap baru 2 tahun saya kenal ukhwah.com, dan baru setahun lebih jadi ahli.. moga sentiasa di hati.. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For husna_nasihaProfil   Hantar PM kepada husna_nasiha   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» Jk Ulangtahun Portal Ke 4

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.147488 saat. Lajunya....