Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 08-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Rahsia kejayaan hidup adalah persediaan seseorang untuk menyambut datangnya kesempatan.
-- Benjamin Disraeli

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 63
Ahli: 0
Jumlah: 63




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 6 hari yang lalu
wyd1014: 14 hari yang lalu
haykal77: 22 hari yang lalu
Kakngah: 22 hari yang lalu
lidah-penghunus: 24 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: `JK PESTA BUKU`


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» `JK PESTA BUKU`

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh `JK PESTA BUKU`

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 01-05-07 19:18


0o..kiranya redgirl ni kecil lagi lah...
0owh..baru sedar...he2

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 01-05-07 19:20


laju mohamad posting..tak penat ke berjaln..balik terus log in..he2

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 01-05-07 19:23


Pada 01-05-07 19:18 , redgirl posting:

!!! QUOTE !!!

0o..kiranya redgirl ni kecil lagi lah...
0owh..baru sedar...he2

salam...

jangan salah faham.
nak main tu, sukahati lah.

ana segan, sebab tu tak main.




***sekarang ni tengah penat. tapi, sempat juga posting kat ukhwah. sebab, best ukhwah ni.


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 01-05-07 22:10


Pada 01-05-07 19:23 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!


sebab, best ukhwah ni.



betul-betul



-----------------
[email protected]
[ Telah diedit oleh: redgirl pada 01-05-07 22:10 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 06:29


cewah2...rancaknye perbualan...^_^

Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 16:41


Alhamdulillah ...akhirnya Prof dapat mengikuti JK terkini atau yang terbaru ...dan berjumpa dengan Sahabat MT dan ahli -ahli yang lain ( bagi yang belum pernah berjumpa ) dan berjumpa juga akhirnya....

Seronok dapat hadir walaupun sekejap melepaskan kerinduan untuk menikmati JK yang lama tidak disertai.

p/s: Walaupun banyak buku di sana...tapi Prof cuma beli Majalah PC ( terbitan KarangKraf ) dan Mutiara Inspirasi ( terbitan Hanan Network )..hehehe


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 02-05-07 18:01 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 18:28


Alhamdulillah..
sampai juga ke pwtc hehe...

maaf deh.. kerna lambat...
ana terpaksa menunggu ketibabaan umi-naza dari stesen tiroi.. ana & due dah sampai awal di KTm..
namun...hanya melepaskan sahaja 3 bijik ktm berlalu...
sehingga mendapat arahan untuk naik ktm yang ke 4...

hampir jam 10 baru naik ktm..
so.. perjalanan ke putra ambil masa
kira-kira sejam.. presiden HAnan dah call.. aik..mana shida ni?
heheh.. ana dalam komuter lagi... lambat sikit...Sorry deh..

jm11++ akhirnya.. ana, umi-naza & due selamat tiba.

kehadiran
1. Hanan
2. Rumaishaa
3. Khalifah - zauj rumaishaa :lol:
4. Mohamad
5. Owl_UM
6. simple_shida
7.dueramila
8.littlemuslimah & sahabat
9.nawwal
10.redgirl
11.daeng_jati
12.Prof_Muslim
13.KAng
14.naza_firman

** terserempak dengan adik nazim... pelajar smk dato shahardin...
hehe.. yang sama birthday dengan ana.. :-D :-D bersama sahabatnye..

lawatan bermula di hall karangkraf.. dan akhirnya.. telah berpecah..hehe.. ramai sangat org hari pekerja ni..
langsung tak dapek nak membelek buku..
dok ushaa org saja yang ramai....

ana & hanan membuat lawatan berdua sahaja.
manakala sahabat ukhwah yang lain dah berpecah...

sampai gerai pts.. jumpa dengan penulis..
razzi armansur... jumpa juga dengan dr danial zainal abidin..
dan penulis buku yang lain.. yang tak dapek nak listkan semua nama..

lunch berjemaah di foodcourt MALL..
semua selesai bersantap.. menunggu Prof yang lama sungguh mengorder makanan... ya ampun... semua dah habis makan...
baru dapat menjamah makanan yang diorder.. :-D

next.. solat zohor.. then.. kembali ke pwtc semula.
semua kaki dah lenguh... maka kami membuat halaqah di hall karangkraf.. sambil membuat sedikit majlis syura..hehe.

bla..bla.. selesai jam 5 petang..
majlis bersurai....

syukran ila antum wa antunna yang hadir..
pada yang tersilap date tu.. moga berhati-hati ek..hehe...
:lol: :lol:

** ifti_hanan datang ke ek...?
ana terlupa.. dah lewat petang baru teringat..
.. :roll: :roll:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 02-05-07 18:33 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 02-05-07 18:32


erm...penat, akhirnya Alhamdulillah sampei juga ke rumah...
memang seronok pergi Peste Buku tu, memacam buku ada....macam tak nak balik saja.

nak cerita ni, teman bertolak dari Lumut ke K.Lumpur pukul 1000 dan sampei ke PWTC pukul 1330 lebih kurang.
Sesudah sampei teman dapat mesej dari Kak Sadiqah dan Kak Shida menanyekan lokasi teman dan mereka kata mereka pergi solat dan makan dulu kat Mall. jadi teman pergi lah tawaf peste tu dulu. setelah lama bertawaf, teman call lah Kak Sadiqah di mana lokasi, kak Sadiqah kata, mereka sekarang duduk kat depan pentas...
teman pun pergi lah round2 beberape kali kat situ. tetapi tidak berjumpe sehingge penat kaki.
Lepas tu teman call lah Kak Sadiqah lagi sekali, dia kata mereka sekarang kat depan pintu Peste buku, jadi teman pergi lah meluru ke sana, tengah teman nak turun tangge tetiba Kang menepuk dari belakang...
memule teman ingatkan budak mana nak cari gaduh, nasib baik tak melatah, kalau tak dah tersiku dah Kang.
Lepas tu Kang pun bawe teman ke kawasan 'kenduri' geng2 ukhwah yang ikut...depe semua duduk bersile kat karpet PWTC tu..
kat situ teman jumpa semua yang ada, malu pula teman jumpa depe semua...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-05-07 10:04


Pada 02-05-07 18:28 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

kehadiran
1. Hanan
2. Rumaishaa
3. Khalifah - zauj rumaishaa :lol:
4. Mohamad
5. Owl_UM
6. simple_shida
7.dueramila
8.littlemuslimah & sahabat
9.nawwal
10.redgirl
11.daeng_jati
12.Prof_Muslim
13.KAng
14.naza_firman




huhuhu..nama ana tak ada ke shida?... :-( :-( :-(


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 03-05-07 10:10


Kak Sadiqah out of list... :)


-----------------
Photobucket
[ Telah diedit oleh: Daeng_Jati pada 03-05-07 10:11 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-05-07 10:42


wwaaaaahhhh!!!!
ehh!! excited pulak ana pagi2 ni..hihi!!!
salam semua...saya kat ofice ni tengah prctcal..supervisor tak nampak..bukak lah site ukhwah ni...hihi!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-05-07 10:53


Huhu..ruginya tak dapat pergi.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 03-05-07 11:22


tu lah azym...siapa suruh balik kampung?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 03-05-07 11:33


kenangan terindah bersama geng ukhwah..
mengabdikan kenangan dengan redgirl kat cover magazine...huhu
habis kena cop mencapap!!
hehe...usik mengusik penawar duka...penyeri hidup..;)


**macam nak pergi lagi....tak puas jenjln,,:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-05-07 11:44


Pada 03-05-07 11:22 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

tu lah azym...siapa suruh balik kampung?


kena balik sebab cuti sekolah pertengahan tahun nanti tak dapat balik.. Exam rasanya..huhu..

p/s: rindu masakan tok..hehe..


-----------------
http://azymechanical.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-05-07 11:48


Pada 03-05-07 11:33 , dueramiela posting:

!!! QUOTE !!!

kenangan terindah bersama geng ukhwah..
mengabdikan kenangan dengan redgirl kat cover magazine...huhu
habis kena cop mencapap!!
hehe...usik mengusik penawar duka...penyeri hidup..;)


**macam nak pergi lagi....tak puas jenjln,,:)


rasa macam nak pergi lah..
tapi engok jadual balik..ada kelas..
Tengok wallet...sarang labah-labah..hehe..

Jom K.Due..hehe..ajak Mohamad sekali..Naqib nak prgi,tapi hari sabtu pula...
Nak beli al-quran yang kecik saja...


-----------------
http://azymechanical.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 03-05-07 11:53


Azym teman cadangkan meke pergi boot yang ada fotografi tu, tengok cara depa tangkap gambar dan cara reka letak gambar tu.. bbest betul

p/s

teman mengidam dengan kamere depa tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-05-07 14:30


salam alaik..

alhamdulillah..dapat jugak kita bersama..penat juga hampir seharian berjalan-jalan..serabut dengan lautan manusia yang cukup ramai..mungkin akan lawatan kedua..insyaALLAH..

anyway, JK BUKU tetap berjaya dilaksanakan..pelbagai gelagat dan aksi yang tak kering gusi dibuatnya dr bermula pertemuan sehinggalah sesi akhir..seorang demi seorang beredar..kalau mampu nak juga bermalam di PWTC tu..sebab tak puas berjumpa...tak jemu bertemu..

terima kasih semua..semoga jumpa lagi..

:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-05-07 14:41


Pada 03-05-07 14:30 , RuMaishaaa posting:

!!! QUOTE !!!

salam alaik..

anyway, JK BUKU tetap berjaya dilaksanakan..pelbagai gelagat dan aksi yang tak kering gusi dibuatnya dr bermula pertemuan sehinggalah sesi akhir..seorang demi seorang beredar..kalau mampu nak juga bermalam di PWTC tu..sebab tak puas berjumpa...tak jemu bertemu..

terima kasih semua..semoga jumpa lagi..

:)


Nak bermalam? Boleh pilih saja ruang mana yang sesuai.. Setiap inci lantainya empuk dan selesa untuk jadi tempat tidur.. Malam2 boleh baca buku percuma.. Hehe


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 03-05-07 22:56


Sibuk sangat dengan belon, cuba tengok gambar siapa dengan belon ini:

Clue: nickname dia sama dengan warna baju




-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

samirah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5227
Posting: 384
Dari: depan PC

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 03-05-07 23:38


uik..macam traffic light..ijau tadak

Bookmark and Share

    


  Member Information For samirahProfil   Hantar PM kepada samirah   Pergi ke samirah's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 03-05-07 23:41


salam...

hehehe....

sian dengan meke.

gambar asyik masuk muka depan UKHWAH.COM saja.


**asyik dengan belon saja.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 03-05-07 23:57


isk..kang ni..malu lah...aduhs...

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 04-05-07 00:38


erm..tak habis-habis dengan belonnye...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 04-05-07 17:37


buang lah gambar nya kang....

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 05-05-07 14:09


buang!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 05-05-07 15:12


tak dapat nak pergi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 05-05-07 15:22


Pada 05-05-07 14:09 , redgirl posting:

!!! QUOTE !!!

buang!!!


apa ni marah2 wawa, tak apa lah...


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 05-05-07 15:38


tak marah..cuma menjerit saja..nasib baik tak dengar

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 05-05-07 15:38


tak marah..cuma menjerit saja..nasib baik tak dengar

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 05-05-07 18:33


sadiqah

!!! QUOTE !!!

huhuhu..nama ana tak ada ke shida?...


ups...hehe.. saja saja testing ...ada juga yang alert nama tercicir..
ana taip on the spot saja.. tak perasan nama enti missing..
soryy baaa... :-D

ok.. new list update..

kehadiran
1. Hanan
2. Rumaishaa
3. Khalifah - zauj rumaishaa
4. Mohamad
5. Owl_UM
6. simple_shida
7.dueramila
8.littlemuslimah & sahabat
9.nawwal
10.redgirl
11.daeng_jati
12.Prof_Muslim
13.KAng
14.naza_firman
15. sadiqah.... :-D :-D


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 05-05-07 21:09


/

Prof yang macho VS Khalifah yang handsome


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

transmissionline
WARGA SETIA
Menyertai: 05.08.2005
Ahli No: 17849
Posting: 916
Dari: mana hendak ke mana

centralafricanrep   avatar


posticon Posting pada: 06-05-07 12:31


tahun-2 sebelum ni memang tak pernah lepas pergi pesta buku .. paling menarik tahun lalu .. setiap hari pulang dari kerja pasti singgah di sana .. beratus juga habis beli beberapa buah buku .. tu pun nasib baik tak beli BESTA Kamus Elektronik .. tahun lalu ada tawaran .. bagaimana dengan tahun ni ??

begitu juga dua tahun lalu .. sempat pergi tiga kali kalau tak silap ... dua tahun lalu juga saya sempat "menemuramah" seorang anggota Mawaddah .... agaknya ada ke gerai Rufaqa' dan Mawaddah tahun ni setelah kontoversi yang melanda mereka tahun lalu ???

Untuk tahun ini tak dapat hadir ... keadaan tidak memungkinkan untuk saya hadir .. dan untuk tahun-2 yang akan datang tidak pasti lagi .. kerana semakin tahun usia semakin meningkat dan komitmen dan tanggungjawab akan bertambah ...

Bookmark and Share

    


  Member Information For transmissionlineProfil   Hantar PM kepada transmissionline   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 06-05-07 19:11


/

Penat berjalan, rehat seketika, beralaskan karpet empuk.


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-05-07 12:39


Haaaa...ini baru gambar penuh...kira ada gambar Kang...tengah menghandle majlis di laluan bawah tanah PWTC ...hehehehe


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama
[ Telah diedit oleh: Prof_Muslim pada 07-05-07 12:40 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

khalifah

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 204
Posting: 485
Dari: kg batu muda,sentul, KuaLa LUmpUr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-05-07 21:06


aiks....ada juga gambor dekat dinding tu ye prof.....


-----------------
khalifah Allah di muka bumi......


Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifahProfil   Hantar PM kepada khalifah   Pergi ke khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» `JK PESTA BUKU`

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.133572 saat. Lajunya....