Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-09-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Elakkanlah dirimu dari berhutang kerana hutang itu akan menjadikan dirimu hina pada waktu siang dan gelisah pada waktu malam
-- Luqman Al-Hakim

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: abengoh
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43138

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 62
Ahli: 0
Jumlah: 62




  Yang Masuk Ke Sini
qudwah: 6 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 16 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 17 hari yang lalu
eme86: 17 hari yang lalu
sunan-faqih: 22 hari yang lalu


Jejak Remaja
Topik: kalau bosan buat apa ye??


Carian Forum

Moderator: Administrator, mohamad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Remaja
    »» kalau bosan buat apa ye??

Please Mendaftar To Post


Oleh kalau bosan buat apa ye??

kaherah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28943
Posting: 230
Dari: bumi ambia'

egypt   avatar


posticon Posting pada: 01-04-07 15:50


ana dengar lagu nasyid :-)
[ Telah diedit oleh: kaherah pada 08-04-07 21:11 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For kaherahProfil   Hantar PM kepada kaherah   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-04-07 17:05


Pada 01-04-07 15:50 , kaherah posting:

!!! QUOTE !!!

ana dengar lagu nasyid :-)


samala...
sambil tu surf internet...:)


-----------------
"Jadilah manusia luar biasa,gah jiwanya,kental imannya,tertib solatnya & al-Quran juadah....."


Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

graduanislam22
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.01.2007
Ahli No: 28041
Posting: 343
Dari: selayang

egypt  


posticon Posting pada: 01-04-07 17:26


ikut jadual lah juga..kalau dalam jadual tu time untuk rehat..surf internet..
xpon bincang masalah ummat dengan ahl bait :P

Bookmark and Share

    


  Member Information For graduanislam22Profil   Hantar PM kepada graduanislam22   Pergi ke graduanislam22's Website   Quote dan BalasQuote

Qalam_Akhdar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.07.2005
Ahli No: 17109
Posting: 159
Dari: Petaling Jaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-04-07 17:29


buat apa yang antum minat...tetapi dia berupa mengisi kekosongan masa lapang lah.. hobi ke sukan ke..

ana minat menulis atau explore apa yang ada dalam IT...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Qalam_AkhdarProfil   Hantar PM kepada Qalam_Akhdar   Quote dan BalasQuote

helmirohayakassim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.01.2006
Ahli No: 22154
Posting: 84
Dari: Setiu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-04-07 18:06


saya kalau bosan saya suka tengok tv. tak kira rancangan apa, saya tengok saja.

Bookmark and Share

    


  Member Information For helmirohayakassimProfil   Hantar PM kepada helmirohayakassim   Quote dan BalasQuote

nurilham7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2005
Ahli No: 20317
Posting: 241
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 01-04-07 20:02


dengar lagu nasyid+surf portal ukhwah...huhuhu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurilham7Profil   Hantar PM kepada nurilham7   Quote dan BalasQuote

ilhammusafir
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.11.2005
Ahli No: 20222
Posting: 361
Dari: SeGaMat_JoHoR

Johor  


posticon Posting pada: 01-04-07 20:30


kalau bosan ketawa saja kuat2...hilang lah bosan...tapi nanti adalah yang tegur"buang tebiat ke"

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilhammusafirProfil   Hantar PM kepada ilhammusafir   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-04-07 21:22


buat bodoh saja lah...heheehehe....
gurau saja....

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 01-04-07 21:35


ana akan dengar lagu nasyid.
tak pun, ana akan mengalunkan irama nasyid dalam bilik(seorang-seorang :-) )

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

darkeye_mania
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.12.2006
Ahli No: 27963
Posting: 157

blank   avatar


posticon Posting pada: 01-04-07 21:41


tidoq

Bookmark and Share

    


  Member Information For darkeye_maniaProfil   Hantar PM kepada darkeye_mania   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 01-04-07 22:44


online ukhwah, tak bosan pun online juga :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 01-04-07 23:16


buat derk saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-04-07 23:42


termenung....

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 01-04-07 23:44


memikir kan masa hadapan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

kaherah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28943
Posting: 230
Dari: bumi ambia'

egypt   avatar


posticon Posting pada: 01-04-07 23:58


Pada 01-04-07 23:44 , syahirahsoid posting:

!!! QUOTE !!!

memikir kan masa hadapan..


eheh samalah...janganlah tiru org punya amaln time bosan..hahahha :lol:
lagalahhhhhhhhhhh :lol:
[ Telah diedit oleh: kaherah pada 02-04-07 04:59 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For kaherahProfil   Hantar PM kepada kaherah   Quote dan BalasQuote

HAFieZAH
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.03.2007
Ahli No: 29019
Posting: 146

blank   avatar


posticon Posting pada: 02-04-07 00:31


kemas rumah..lepas tu kemas rumah..lepas tu kemas rumah..heheheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For HAFieZAHProfil   Hantar PM kepada HAFieZAH   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 02-04-07 00:39


tidur..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

firdaus_9
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16983
Posting: 703
Dari: Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-04-07 00:39


kalau bosan tidur lah apa lagi huhu :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For firdaus_9Profil   Hantar PM kepada firdaus_9   Pergi ke firdaus_9's Website   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 02-04-07 00:50


ubat busan..tidur!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

drzul-f
WARGA SETIA
Menyertai: 22.01.2005
Ahli No: 13857
Posting: 487
Dari: Simferopol', Crimea, Ukraine

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 02-04-07 01:42


tidur...huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For drzul-fProfil   Hantar PM kepada drzul-f   Pergi ke drzul-f's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-04-07 04:36


belek handphone.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

alSubhi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.01.2007
Ahli No: 28403
Posting: 137
Dari: KL, melbourne, australia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 02-04-07 10:09


jalan-jalan tangkap gambar...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alSubhiProfil   Hantar PM kepada alSubhi   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 02-04-07 11:55


usik orang..haha..

surf tened saja..


-----------------
[email protected]
[ Telah diedit oleh: redgirl pada 10-04-07 02:11 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

eyla05
WARGA SETIA
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19884
Posting: 546
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-04-07 12:07


macam-macam kita boleh buat....hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For eyla05Profil   Hantar PM kepada eyla05   Quote dan BalasQuote

damiaamiesha
Warga Rasmi
Menyertai: 15.03.2007
Ahli No: 29188
Posting: 9
Dari: ukm bangi

Johor  


posticon Posting pada: 02-04-07 12:12


main game
best

Bookmark and Share

    


  Member Information For damiaamieshaProfil   Hantar PM kepada damiaamiesha   Quote dan BalasQuote

kaherah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28943
Posting: 230
Dari: bumi ambia'

egypt   avatar


posticon Posting pada: 03-04-07 03:28


rancg sesuatu

LAGI,,LAGI,,LAGI
[ Telah diedit oleh: kaherah pada 03-04-07 18:21 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For kaherahProfil   Hantar PM kepada kaherah   Quote dan BalasQuote

ummi_mmas
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.01.2007
Ahli No: 28146
Posting: 133

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-04-07 19:26


baca buku..dan mendengar nasyid..bolehlah hilang rasa bosan sikit...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummi_mmasProfil   Hantar PM kepada ummi_mmas   Quote dan BalasQuote

nor_shida
Warga Rasmi
Menyertai: 05.03.2007
Ahli No: 29035
Posting: 20

Pahang  


posticon Posting pada: 06-04-07 20:31


tidur or makan or mesej org or surf internet or paper saja yang boleh hilangkn boring...huhuhhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For nor_shidaProfil   Hantar PM kepada nor_shida   Quote dan BalasQuote

Nilam_sejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.10.2005
Ahli No: 19480
Posting: 205
Dari: Tg Karang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-04-07 04:38


surfing
tidur
update blog
study
nyanyi
borak-borak

Bookmark and Share

    


  Member Information For Nilam_sejatiProfil   Hantar PM kepada Nilam_sejati   Pergi ke Nilam_sejati's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-04-07 20:03


kalau bosan...

p kol rumah...
ziarah teman2...
kaco rumet2, sampai satu floor ni kena kaco..
men games...
jenjalan kat blog org...
karang ayat2 yang best...
baca buku yang tak bosan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

anis87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28952
Posting: 103
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-04-07 20:12


Assalamualaikum...

dengar lagu atau baca majalah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For anis87Profil   Hantar PM kepada anis87   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-04-07 23:32


kalau bosan saya tulis cerita.. tak pun melepak kat Ukhwah saja lah..


-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~


Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 10-04-07 00:01


salam
diwaktu2 lapang ana suka membaca novel berulang2 pun tak apa..hehe
xpon ana tdur..hehe
xpon ana men game...
dan hobi terbaru ana pergi menjelajah portal ukhwah...banyak faedah...xlagha...
alhamdulillah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 10-04-07 08:17


bosan?ZzZzzzzzZZZ...;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

Cda_Ibtihal
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26225
Posting: 87
Dari: Sungai Besar,Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-04-07 00:03


kalau bosan saya suka chat,serve internet, makan,tengok movie,jalan-jalan,huhuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For Cda_IbtihalProfil   Hantar PM kepada Cda_Ibtihal   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 11-04-07 00:29


Pada 09-04-07 20:03 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

kalau bosan...

p kol rumah...
ziarah teman2...
kaco rumet2, sampai satu floor ni kena kaco..
men games...
jenjalan kat blog org...
karang ayat2 yang best...
baca buku yang tak bosan...

salam...

sian kawan-kawan anti kat blok tu.
semuanya kena kaco dengan dia.
hihihi... :-)
hebat juga ni.


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 11-04-07 00:46


baca apa-apa yang boleh dibace...kadang-kadang benda yang tak boleh dibaca pun baca juga...


-----------------
strong minds talk about ideas, weak minds talk about people.
[ Telah diedit oleh: Farishah pada 11-04-07 01:21 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 11-04-07 00:48


:-? :-? :-?
bahasa lain ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 11-04-07 01:15


salam...
kalau bosan,on laptop dengar lagu nasyid,online kat Ukhwah ini..kalau tak pun,sms kawan-kawan tanya kbr(iskh baiknyer budak ini.he..he..),tengok tv ke..baca buku bersifat ilmiah sikit...


-----------------
Keindahan sebenar ialah keindahan budi pekerti. Kebaikan sebenar ialah kebaikan budi bahasa dan kecerdikan sebenar ialah kecerdikan akal.
[ Telah diedit oleh: ctnurbebo pada 11-04-07 01:15 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

kaherah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28943
Posting: 230
Dari: bumi ambia'

egypt   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 21:58


berboraklah

Bookmark and Share

    


  Member Information For kaherahProfil   Hantar PM kepada kaherah   Quote dan BalasQuote

east_salju
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.12.2003
Ahli No: 6074
Posting: 106
Dari: d bawah lindungan bayu

demrepcongo   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 22:32


bukak lap top...online sampai pening...

Bookmark and Share

    


  Member Information For east_saljuProfil   Hantar PM kepada east_salju   Pergi ke east_salju's Website   Quote dan BalasQuote

irfanmh
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.06.2006
Ahli No: 24748
Posting: 127
Dari: Mersing ---> Kuantan

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-04-07 00:47


tengok tempat lah. kalau kat town, round round. walaupun dah dua tiga kali pusing. nanti pkerja kedai kedai kat situ yang nampak, mesti mereka prasan "eh, budak ni bukan dah dua kali lalu ke?".

Bookmark and Share

    


  Member Information For irfanmhProfil   Hantar PM kepada irfanmh   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 15-04-07 00:56


kalau bosan, kita makan lah.
makan banyak-banyak.

tapi, tak gemuk-gemuk juga.
hhmm...macam mana lah nak gemuk ?

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

hanafirazali
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.09.2006
Ahli No: 26499
Posting: 327
Dari: negeri sembilan dan perak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-04-07 09:16


Pada 15-04-07 00:56 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

kalau bosan, kita makan lah.
makan banyak-banyak.

tapi, tak gemuk-gemuk juga.
hhmm...macam mana lah nak gemuk ?


huhu... mohamad nak gemuk ke??... tak payah lah susah2... ramai org lain sibuk nak kurus anta nak gemuk pulak... javascript: tak()
:-)


-----------------
moga hidupmu bersinar dengan keimanan, matamu bersinar dengan ketaqwaan, menggunung dengan keikhlasan, hatimu terhibur dengan kalimah Tuhan...


Bookmark and Share

    


  Member Information For hanafirazaliProfil   Hantar PM kepada hanafirazali   Quote dan BalasQuote

adila89
Warga Rasmi
Menyertai: 08.04.2007
Ahli No: 29497
Posting: 10

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-04-07 10:28


umm adila pergi tengok pantai takpun baca novel

Bookmark and Share

    


  Member Information For adila89Profil   Hantar PM kepada adila89   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 15-04-07 10:54


melukih...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-04-07 21:57


Pada 11-04-07 00:29 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 09-04-07 20:03 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

kalau bosan...

p kol rumah...
ziarah teman2...
kaco rumet2, sampai satu floor ni kena kaco..
men games...
jenjalan kat blog org...
karang ayat2 yang best...
baca buku yang tak bosan...

salam...

sian kawan-kawan anti kat blok tu.
semuanya kena kaco dengan dia.
hihihi... :-)
hebat juga ni.



huhuhu..
depa dah biasa dah....
makna kata, dah lali dengan 'interrupt' ana ni..
uhuk uhuk uhuk..


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 15-04-07 22:55


Pada 15-04-07 09:16 , hanafirazali posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 15-04-07 00:56 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

kalau bosan, kita makan lah.
makan banyak-banyak.

tapi, tak gemuk-gemuk juga.
hhmm...macam mana lah nak gemuk ?


huhu... mohamad nak gemuk ke??... tak payah lah susah2... ramai org lain sibuk nak kurus anta nak gemuk pulak... javascript: tak()
:-)


salam...

a'a. ana nak naikkan badan sikit.
sebab org kata, ana kurus. macam tak bermaya.

**bukan nak gemuk sangat, cuma nak naikkan badan sikit. bagi berisi sikit.


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 15-04-07 22:57


Pada 15-04-07 21:57 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 11-04-07 00:29 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 09-04-07 20:03 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

kalau bosan...

p kol rumah...
ziarah teman2...
kaco rumet2, sampai satu floor ni kena kaco..
men games...
jenjalan kat blog org...
karang ayat2 yang best...
baca buku yang tak bosan...

salam...

sian kawan-kawan anti kat blok tu.
semuanya kena kaco dengan dia.
hihihi... :-)
hebat juga ni.



huhuhu..
depa dah biasa dah....
makna kata, dah lali dengan 'interrupt' ana ni..
uhuk uhuk uhuk..


salam....

dah biasa??...
hhmm...ni mesti dah sealu buat ni.
menarik juga aktiviti semasa bosan.
hhhmm.... :-) :-)


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-04-07 22:57


Eh,sama lah mohamad...
Nak berisi sikit..hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 15-04-07 23:27


Hehehe...Betul tu...Kurus sangat pun tak best juga...


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 15-04-07 23:30


ana dah cuba makan, tidur,makan,tidur....tapi, tak gemuk juga.
ana nak cuba buat senaman ringan tiap-tiap pagi pula lah. nak tengok hasilnya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 15-04-07 23:36


Orang kata makan coklat banyak-banyak boleh gemuk...Saya dah try tapi tak gemuk pun...


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 15-04-07 23:43


Pada 15-04-07 23:36 , sailormoon posting:

!!! QUOTE !!!

Orang kata makan coklat banyak-banyak boleh gemuk...Saya dah try tapi tak gemuk pun...


salam...

memang ada org cakap begitu.
tapi ana rasa, ianya bertambah dari segi kolestrol dalam darah.
"darah" yang gemuk.bukannya kita. :-) :-) :-)


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

doktor_kampung
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 505
Posting: 436
Dari: jelapang, ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-04-07 23:49


ana suka baca novel. siapa dah baca novel "safari cinta seorang ekspatriat" ?

Bookmark and Share

    


  Member Information For doktor_kampungProfil   Hantar PM kepada doktor_kampung   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 15-04-07 23:49


cakap pasal coklat tringat kat Catburry..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 15-04-07 23:55


Pada 15-04-07 23:43 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!


salam...

memang ada org cakap begitu.
tapi ana rasa, ianya bertambah dari segi kolestrol dalam darah.
"darah" yang gemuk.bukannya kita. :-) :-) :-)



Ooo macam tu rupanya...Thanks :-)


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 16-04-07 00:11


kalau bosan...... pergi library dan baca surat khabar.
tak pun, baca majalah2 ilmiah seperti eerrmm... lupa lah.
:-) ;-)..

haa... "al-islam"..."esti dot my"...."gempur"...."etc.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

harlique
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.09.2006
Ahli No: 26495
Posting: 258
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-04-07 01:55


ana pula suka miscall org...
pantang bosan sikit habis semua no telefon org ana miscall....
huhu..
pasni siapla masing-masing ye.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For harliqueProfil   Hantar PM kepada harlique   Quote dan BalasQuote

ummi_aisyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.02.2007
Ahli No: 28798
Posting: 103
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 16-04-07 02:20


baca buku....tak pernah puas membaca.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummi_aisyahProfil   Hantar PM kepada ummi_aisyah   Quote dan BalasQuote

starfish
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.01.2005
Ahli No: 14030
Posting: 76
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 16-04-07 03:31


buang masa dengan membaca..makan baca tidur pun baca..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For starfishProfil   Hantar PM kepada starfish   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 16-04-07 10:04


Pada 16-04-07 01:55 , harlique posting:

!!! QUOTE !!!

ana pula suka miscall org...
pantang bosan sikit habis semua no telefon org ana miscall....
huhu..
pasni siapla masing-masing ye.......


macam sama saja..he2


-----------------
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

tereturubuzu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.11.2006
Ahli No: 27162
Posting: 191
Dari: JOHOR

Johor   avatar


posticon Posting pada: 16-04-07 10:05


tengok tv

Bookmark and Share

    


  Member Information For tereturubuzuProfil   Hantar PM kepada tereturubuzu   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 16-04-07 10:05


kalau bosan surf tened dan kemas..kalau dah kemas tu macam tak cukup lah masa..dah tak bosan dah..dan macam tak hendak berhenti..macam sibuk pula..he2..geram lah tengok benda sepah2 ni..


-----------------
[email protected]
[ Telah diedit oleh: redgirl pada 16-04-07 19:42 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 16-04-07 10:06


Pada 16-04-07 01:55 , harlique posting:

!!! QUOTE !!!

ana pula suka miscall org...
pantang bosan sikit habis semua no telefon org ana miscall....
huhu..
pasni siapla masing-masing ye.......

salam...


nasib baik ana tak kena.
mungkin meke lupa nak misscall ana agaknya??..
hehehe... :-) :-) :-)

**siapa lah mangsa yang tak bersalah tu.


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

cucu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.07.2004
Ahli No: 10226
Posting: 226
Dari: Bumi Milik Allah

russia  


posticon Posting pada: 16-04-07 11:42


membaca

Bookmark and Share

    


  Member Information For cucuProfil   Hantar PM kepada cucu   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 16-04-07 19:50


tidur...
Kalau ujan lagi best!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

Huzaimi
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29691
Posting: 55
Dari: Bandar Baru Bangi, Skudai

Selangor  


posticon Posting pada: 28-04-07 08:19


Merempit....heeheehee
Main games, tengok tv

Bookmark and Share

    


  Member Information For HuzaimiProfil   Hantar PM kepada Huzaimi   Quote dan BalasQuote

mujahidah_muslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 693
Posting: 678
Dari: Bumi Allah

pakistan   avatar


posticon Posting pada: 06-05-07 08:40


selalunya kalau tak ada benda nak buat, ana akan membaca dan menaip mutiara kata untuk disebarkan pada teman-teman rapat ;-)


-----------------
I'm glad to be me..
Jaga diri, jaga iman, Jaga hati. Tebarkan salam
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah_muslimahProfil   Hantar PM kepada mujahidah_muslimah   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-05-07 09:55


membaca kut...

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

sitihawa
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.11.2006
Ahli No: 27334
Posting: 21
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 06-05-07 10:42


saya suka nengok gambar2 dalam album, macam 2 igtlh balik memori dengan kawan-kawan, famili dan kadang-kadang jadi hapi seorang-seorang sebab teringatkan balik kerenah masa muda2 dulu...hu3x

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitihawaProfil   Hantar PM kepada sitihawa   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.267066 saat. Lajunya....