Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-04-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Courage is like love; it must have hope for nourishment."
-- Napoleon Bonaparte

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 50
Ahli: 0
Jumlah: 50




  Yang Masuk Ke Sini
muslimin23: 25 hari yang lalu
ronniefinancehome: 36 hari yang lalu
MTMKi: 46 hari yang lalu
usop79: 47 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Umur berapa pandai naik BASIKAL?


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Umur berapa pandai naik BASIKAL?

Please Mendaftar To Post


Oleh Umur berapa pandai naik BASIKAL?

ShahrulZaman
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2007
Ahli No: 28499
Posting: 1138
Dari: Walidain

Selangor  


posticon Posting pada: 30-03-07 18:08


Salam...semua orang pernah naik basikal, begitu juga saya. Saya mula belajar naik basikal dalam umur 3 ke 4 tahun entah. mula-mula basikal 3 roda. hehe, lepas itu basikal seterusnya, basikal yang ayah saya buat sendiri, sempoi saja...warna kelabu. Orang panggil basikal Jipang. itulah basikal yang saya bawa pergi sekolah rendah dulu-dulu. Basikal tu ayah saya buat dah lama, tapi saya takut naik dulu pasal tinggi sangat. Selepas tu, pakai basikal biru. yang ini saya beli. Lepas tu dah tak pakai basikal dah. Sebabnya, saya duduk asrama masa sek menengah...maka basikal semakin dilupai...ohh basikal2 kuu...


-----------------
sama-sama mencari kebenaran,
HATI dikawal oleh AKAL,
AKAL dikawal oleh IMAN,
Jika HATI selalu kotor, selalulah tingkatkan kualiti IMAN
[ Telah diedit oleh: ShahrulZaman pada 30-03-07 22:29 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ShahrulZamanProfil   Hantar PM kepada ShahrulZaman   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-03-07 18:12


U must be cracking your head to think about new topics eh? hehehe.. tak ingat dah sejak bila belajar naik beskal.. kalau tak silap 4 tahun rasanya...


-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~


Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 30-03-07 18:49


salam...
umur 7 tahun agaknya...lambat sangat ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-03-07 18:52


6 tahun

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

Wuddah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2007
Ahli No: 29021
Posting: 508
Dari: Chenderong Balai

Perak  


posticon Posting pada: 30-03-07 19:04


Assalamualaikum..5 @ 6 tahun agaknya...dah pandai bawa masuk parit pula..tapi masa tu ada roda 2 lagi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For WuddahProfil   Hantar PM kepada Wuddah   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-03-07 22:53


6 tahun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 30-03-07 22:58


tak ingat tapi kira memori kelakar juga zaman kecil2 abang yang tolong jaga takut jatuh. Ingat lagi masa kayuh fikir macam mana lah nak seimbangkan spy macam org lain tak jatuh walau dengan 2 roda saja.:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 31-03-07 08:25


Pada 30-03-07 18:12 , Meow posting:

!!! QUOTE !!!

U must be cracking your head to think about new topics eh? hehehe.. tak ingat dah sejak bila belajar naik beskal.. kalau tak silap 4 tahun rasanya...



amboiii umur 4 tahun dah pandai naik basikal..hebat ni :-P :lol:
agaknya yang doc meow naik tu basikal roda tiga tu kan :-D
saya pulak after incident jatuh basikal masa umur 8 tahun..terus dah tak naik-naik basikal dah :-D fobia & dah lupa pulak macam mana nak balance basikal....



Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 31-03-07 10:08


Pada 30-03-07 18:08 , ShahrulZaman posting:

!!! QUOTE !!!

Salam...semua orang pernah naik basikal, begitu juga saya. Saya mula belajar naik basikal dalam umur 3 ke 4 tahun entah. mula-mula basikal 3 roda. hehe, lepas itu basikal seterusnya, basikal yang ayah saya buat sendiri, sempoi saja...warna kelabu. Orang panggil basikal Jipang. itulah basikal yang saya bawa pergi sekolah rendah dulu-dulu. Basikal tu ayah saya buat dah lama, tapi saya takut naik dulu pasal tinggi sangat. Selepas tu, pakai basikal biru. yang ini saya beli. Lepas tu dah tak pakai basikal dah. Sebabnya, saya duduk asrama masa sek menengah...maka basikal semakin dilupai...ohh basikal2 kuu...




Si Shahrulzaman ni suka beno buka topik2 baru. Kadang kadang ada topik2 yang agak..agak...rasanya tak perlu lah agaknya...

:-P :-P :-P

Anyway nak meraikan jupa pembuka topik ni, pandai naik beskal umor 5 tahun.. :-D


-----------------
"Subhanaka lah 'ilma lana illa ma'allamtana innaka antal 'alimul hakim...Ilaahi Anta Maqsudi wa Ridhaka Matlubi...


Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

nurun
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.02.2005
Ahli No: 14200
Posting: 97
Dari: jb

Johor  


posticon Posting pada: 31-03-07 13:17


ana pulak naik basikal akknyer umor 8 tahun........

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurunProfil   Hantar PM kepada nurun   Quote dan BalasQuote

2manis
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.07.2003
Ahli No: 1909
Posting: 139
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 31-03-07 13:27


Pada 31-03-07 10:08 , izzul_islam posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 30-03-07 18:08 , ShahrulZaman posting:

!!! QUOTE !!!

Salam...semua orang pernah naik basikal, begitu juga saya. Saya mula belajar naik basikal dalam umur 3 ke 4 tahun entah. mula-mula basikal 3 roda. hehe, lepas itu basikal seterusnya, basikal yang ayah saya buat sendiri, sempoi saja...warna kelabu. Orang panggil basikal Jipang. itulah basikal yang saya bawa pergi sekolah rendah dulu-dulu. Basikal tu ayah saya buat dah lama, tapi saya takut naik dulu pasal tinggi sangat. Selepas tu, pakai basikal biru. yang ini saya beli. Lepas tu dah tak pakai basikal dah. Sebabnya, saya duduk asrama masa sek menengah...maka basikal semakin dilupai...ohh basikal2 kuu...




Si Shahrulzaman ni suka beno buka topik2 baru. Kadang kadang ada topik2 yang agak..agak...rasanya tak perlu lah agaknya...

:-P :-P :-P

Anyway nak meraikan jupa pembuka topik ni, pandai naik beskal umor 5 tahun.. :-D



Bukan agak... agak... tapi memang hampir keseleruhan topik mengarut dan topik budak-budak

Bookmark and Share

    


  Member Information For 2manisProfil   Hantar PM kepada 2manis   Quote dan BalasQuote

shahsputra88
Warga Rasmi
Menyertai: 31.03.2007
Ahli No: 29399
Posting: 9
Dari: klunk

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-03-07 13:55


6 tahun dah mula race dah. mula belajar mungkin 3 atau 4 tahun agaknya

Bookmark and Share

    


  Member Information For shahsputra88Profil   Hantar PM kepada shahsputra88   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 31-03-07 14:07


Pada 31-03-07 08:25 , azzahrah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 30-03-07 18:12 , Meow posting:

!!! QUOTE !!!

U must be cracking your head to think about new topics eh? hehehe.. tak ingat dah sejak bila belajar naik beskal.. kalau tak silap 4 tahun rasanya...



amboiii umur 4 tahun dah pandai naik basikal..hebat ni :-P :lol:
agaknya yang doc meow naik tu basikal roda tiga tu kan :-D
saya pulak after incident jatuh basikal masa umur 8 tahun..terus dah tak naik-naik basikal dah :-D fobia & dah lupa pulak macam mana nak balance basikal....



roda dua lah cik bunga.. :-)


-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~


Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

ShahrulZaman
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2007
Ahli No: 28499
Posting: 1138
Dari: Walidain

Selangor  


posticon Posting pada: 31-03-07 15:29


YELAHHHHHH....SELEPAS NI BETA DAH tak SEND POSTING YANG MACAM INI....HMMMM


-----------------
sama-sama mencari kebenaran,
HATI dikawal oleh AKAL,
AKAL dikawal oleh IMAN,
Jika HATI selalu kotor, selalulah tingkatkan kualiti IMAN
[ Telah diedit oleh: ShahrulZaman pada 31-03-07 15:30 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ShahrulZamanProfil   Hantar PM kepada ShahrulZaman   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 31-03-07 15:42


Alaa bizikril laahi tat ma'in nul quluubb..."Sesungguhnya dengan mengingati Allah itu, hati-hati akan menjadi tenang"

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 31-03-07 15:45


Assalamualaikum...
2 tahun...selepas umur 3 tahun...
Iaitu 5 tahun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 10-04-07 16:49


pertama kali pandai naik beskal masa umur 5 ke 4...tak ingat, tapi masa tu, teman mengayuh dan masuk longkang....teman dah perasan longkang tu tapi kaki tetap mengayuh....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 10-04-07 16:56


umuq 5 tahun lau tak salah..time tu belajar kat tadika sayangku seksyen 19 shah alam...1st time naik beskal..beskal tinggi..abang punya..dah kayuh2 nak berhenti takut sebab kaki xsampai nak pijak jalan...lau nak turun kena jatuhkan diri..huhu...
bila dah dapat beskal sendiri..sakan main sampai mgrb..last2 masuk LONGKANG BESAR.... dagu luke..p tadika tutup dagu sebab takut ustazah marah main time mgrb... :-D


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 10-04-07 16:58


darjah satu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 10-04-07 17:00


teman nak beritahu ni, teman tak reti naik motor dan tiada lesen motor sebab takut naik moto...sebabnya fobia...
malunyeee....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 10-04-07 17:01


umr 4 or 5 tahun agaknya sebab abang kakak semua da pandai naek...huhu
basikal 4roda...menariknya....(^,^)

Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-04-07 17:06


ana mula pandai men beskal 3 tayar umor 3 tahun+++..

masuk 4 tahun dah boleh men beskal 2 tayar..
masuk umur 5 tahun, dah jadi jaguh kg... kategori kanak-kanak lah kan...
dalam setahun, ayah kena belikan sama 2 bijik beskal..
ana kekecik buas... adess...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 10-04-07 18:16


Pada 10-04-07 17:00 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

teman nak beritahu ni, teman tak reti naik motor dan tiada lesen motor sebab takut naik moto...sebabnya fobia...
malunyeee....

salam...

fobia Kenapa??
ana pun belum memiliki lesen motor.
insyaALLAH dalam masa terdekat ni sambung P pula.


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 10-04-07 18:17


salam...

lupa pula.
ana pandai naik basikal masa umur 3-4 tahun macam tu lah.
lupa lah.
kena tanya UMI ana balik ni. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 10-04-07 18:19


Pada 10-04-07 18:16 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 10-04-07 17:00 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

teman nak beritahu ni, teman tak reti naik motor dan tiada lesen motor sebab takut naik moto...sebabnya fobia...
malunyeee....

salam...

fobia Kenapa??
ana pun belum memiliki lesen motor.
insyaALLAH dalam masa terdekat ni sambung P pula.


..da dapat P nanti jangan salah guna...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

erwina
WARGA SETIA
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8917
Posting: 503
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 10-04-07 18:53


he!he!ye ke daeng...sadisnye..

Bookmark and Share

    


  Member Information For erwinaProfil   Hantar PM kepada erwina   Pergi ke erwina's Website   Quote dan BalasQuote

bintubahariyah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2006
Ahli No: 25924
Posting: 242
Dari: usm

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-04-07 18:53


gheti nak gerek darjah 2..heheh..lepas itu macam dah gelong2 sikit sebab 5 tahun tak pegang handle gerek lepas masuk sekolah menengah sebab dok asrama..ishk2..

Bookmark and Share

    


  Member Information For bintubahariyahProfil   Hantar PM kepada bintubahariyah   Pergi ke bintubahariyah's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 10-04-07 18:56


Pada 10-04-07 18:19 , dueramiela posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 10-04-07 18:16 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 10-04-07 17:00 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

teman nak beritahu ni, teman tak reti naik motor dan tiada lesen motor sebab takut naik moto...sebabnya fobia...
malunyeee....

salam...

fobia Kenapa??
ana pun belum memiliki lesen motor.
insyaALLAH dalam masa terdekat ni sambung P pula.


..da dapat P nanti jangan salah guna...

salam..

eh..dok eh.
insyaALLAH akan guna sebaik mungkin.
ana pun takut bawa motor laju2 ni.
paling laju pun 80 saja.
lepas itu dah risau dah. :-)


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 10-04-07 19:00


baguih2...ana paling laju pun pernah sampai 100..memang macam terbang..hehe...pernah accidnt pun tapi bukan sebab bawa laju..

Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

bayti_jannati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26228
Posting: 220
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 10-04-07 21:11


umur saya 5 tahun...
tu pun penat juga bapak saya ajar...
sampai jatuh-jatuh....
walaupun luka..
tapi berbaloi dapat tau naik beskal...
boleh pusing-pusing kampung...
pergi kedai...beli coklat..
heheheehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For bayti_jannatiProfil   Hantar PM kepada bayti_jannati   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 10-04-07 22:44


tahun lepas...ke dua tahun lepas...tak ingat ah...sekarang da pandai bawa motor pula...

Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

SejernihSalsabila
Warga Rasmi
Menyertai: 01.01.2004
Ahli No: 6118
Posting: 19
Dari: ::: Serambi Mekah :::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-04-07 23:38


salam...erm tiba-tiba rasa nak mencelah...
ana alhamdulillah pandai basikal umur 4 tahun...
sebenarnya penakut dulu nak naik basikal tapi....mak ana ajarkan...alhamdulillah
erm terimabau zaman kecil-kecil dulu..
subhanallah...segalanya terukir indah ...
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For SejernihSalsabilaProfil   Hantar PM kepada SejernihSalsabila   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-04-07 23:52


sampei lah ni tak geti bawa motor..
skuter retilah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

syafiq_mmt
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.02.2007
Ahli No: 28754
Posting: 42
Dari: dalam rumah

Kelantan  


posticon Posting pada: 11-04-07 00:18


saya pandai gayuh basikal pada umur 4 tahun tapi masih menggunakan tayar tiga..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syafiq_mmtProfil   Hantar PM kepada syafiq_mmt   Pergi ke syafiq_mmt's Website   Quote dan BalasQuote

jannah_12
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.08.2005
Ahli No: 18098
Posting: 52
Dari: Shah Alam

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-04-07 00:35


hehehe..sampai f3 ni pun tak reti bawa ..

Bookmark and Share

    


  Member Information For jannah_12Profil   Hantar PM kepada jannah_12   Quote dan BalasQuote

dhiyaul_islam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16468
Posting: 96
Dari: sini

malaysia  


posticon Posting pada: 11-04-07 14:00


Pandai naik basikal roda 2 masa umoq cik 20 tahun. Haha..puas kena gelak dengan kengkwn satu asrama. kalau bukan kerana projek jelajah basikal sampai ke tua lah hamba tak reti berbasikal...

sekarang pergi kampus, naik basikal saja. maintain~ :-D :-D


-----------------
ruhban fillail wa fursan finnahar


Bookmark and Share

    


  Member Information For dhiyaul_islamProfil   Hantar PM kepada dhiyaul_islam   Pergi ke dhiyaul_islam's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.138327 saat. Lajunya....