Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 31-10-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Ketahuilah kiranya kebahagiaan orang yang dikuasai oleh kemalasan, maka beratlah mereka untuk berjuang, berlatih dan bekerja untuk sucikan diri dan akhlak."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Kuyi
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43139

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 62
Ahli: 0
Jumlah: 62




  Yang Masuk Ke Sini
umy_1510: 4 hari yang lalu


Cuti-Cuti Malaysia
Topik: Port Dickson...


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Cuti-Cuti Malaysia
    »» Port Dickson...

Please Mendaftar To Post


Oleh Port Dickson...

sayang_semuanya
WARGA SETIA
Menyertai: 23.03.2007
Ahli No: 29304
Posting: 486
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 30-03-07 13:59


Assalamualaikum

tahun lepas, saya ke Port Dickson, sebab nak tenang kan fikiran.. Sebab dah terlalu banyak masalah.. Port dickson, memang bagus untuk tenang kan fikirann.. Lebih lebih lagi, di tepi pantai.. Hehehe.


-----------------
Setiap yang hidup pasti akan pergi.. Sentiasa lah bermuhasabah diri setiap hari


Bookmark and Share

    


  Member Information For sayang_semuanyaProfil   Hantar PM kepada sayang_semuanya   Quote dan BalasQuote

alexander
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13282
Posting: 747
Dari: Bumi ALLAH

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-04-07 17:56


:-) Assalamualaikum....


    Pernah belajar dekat Port Dickson lebih kurang 3 tahun lebih..memang tak dinafikan..suasana pantai mampu redakan hati yang sedang berduka(sebaik-baiknya mengingati ALLAH jika sedang bersedih)....
Apartmen pelajar dekat tepi pantai...kolej pun dekat tepi pantai...boring2..jalan-jalan tepi pantai...kadang-kadang study pun tepi pantai....

Sekarang pun duduk tepi pantai...Pantai Iskandariah.... :-D ..

Apapun Port Dickson memang best......


-----------------
Mengharap Cinta Sejati,Mendamba Kasih ILAHI......


Bookmark and Share

    


  Member Information For alexanderProfil   Hantar PM kepada alexander   Pergi ke alexander's Website   Quote dan BalasQuote

zahrah_asrar
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.02.2006
Ahli No: 22514
Posting: 363
Dari: port dickson

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 01-04-07 19:17


terima kasih... :D rharu pula...

ni yang tetiba rasa nak terbg terus balik rumah ni

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahrah_asrarProfil   Hantar PM kepada zahrah_asrar   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 08-04-07 22:01


Pada 01-04-07 17:56 , alexander posting:

!!! QUOTE !!!

:-) Assalamualaikum....


    Pernah belajar dekat Port Dickson lebih kurang 3 tahun lebih..memang tak dinafikan..suasana pantai mampu redakan hati yang sedang berduka(sebaik-baiknya mengingati ALLAH jika sedang bersedih)....
Apartmen pelajar dekat tepi pantai...kolej pun dekat tepi pantai...boring2..jalan-jalan tepi pantai...kadang-kadang study pun tepi pantai....

Sekarang pun duduk tepi pantai...Pantai Iskandariah.... :-D ..

Apapun Port Dickson memang best......




sure awak studi di unity...kan..


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 08-04-07 22:02


seronok dapat pergi melancong, dapat cari pemandangan cantik2 buat simpanan

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 08-04-07 22:04


port dikson adalah tempat yang paling selalu ana pergi..boleh kata setiap tahun at least 2x pergi dengan family..lagipulak antara sepang dan port dikson ni kira sebelah menyebelah saja...so..selalu kami picnic dan dok sana on weekend..sewa yang ada swimming pool...lepas mandi manda d pantai..balik terjun ke kolam renang...dan baru bilas kat shower bilik..he..he...3x suci...hu..hu..hu..


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/
[ Telah diedit oleh: syemarly pada 08-04-07 22:06 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

comelbest
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.05.2007
Ahli No: 30062
Posting: 65
Dari: nilai

mauritius  


posticon Posting pada: 27-05-07 13:03


suka pergi pada tapi sedih tengok sampah sarap merata2.. kadang-kadang nampak terang-terangan org Islam yang tak tahu letak sampah mereka dalam tong :( aduhh...sakit mata!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For comelbestProfil   Hantar PM kepada comelbest   Pergi ke comelbest's Website   Quote dan BalasQuote

chibi_maruko
WARGA SETIA
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16933
Posting: 474
Dari: terawang-awangan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-05-07 14:18


cuti sekejap pun da best... apatah lagi yang duduk kat sini..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For chibi_marukoProfil   Hantar PM kepada chibi_maruko   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.093999 saat. Lajunya....