Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 03-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Nothing Last Forever
-- Sidney Sheldon

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 63
Ahli: 0
Jumlah: 63




  Yang Masuk Ke Sini
muslimiman: 10 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 11 hari yang lalu
nur_tinta: 17 hari yang lalu
kasih_kekasih: 33 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: apa kelebihan yang allah kurniakan kepada antum??


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» apa kelebihan yang allah kurniakan kepada antum??

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh apa kelebihan yang allah kurniakan kepada antum??

kaherah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28943
Posting: 230
Dari: bumi ambia'

egypt   avatar


posticon Posting pada: 28-03-07 16:49


assalamualaikum,salamm berkenalan.
bagitahulah kelebihan antum tu,kerana ia merupakan salah 1 cara kita tunjukkan rasa syukur kita kepada Allah.......

juga sebagai motivasi diri,supaya kita menyedari bakat @ keleihan diri..........
selamat BERPOSTING :lol: :-D ;-) :-) 8-) :-P
[ Telah diedit oleh: kaherah pada 08-04-07 21:00 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For kaherahProfil   Hantar PM kepada kaherah   Quote dan BalasQuote

kaherah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28943
Posting: 230
Dari: bumi ambia'

egypt   avatar


posticon Posting pada: 28-03-07 16:51


ALHAMDULILLAH...
ana rasa kelebihan yang allah kurniakan pada ana.....
1-ana ditakdirkan menjadi plaja agama :lol:
[ Telah diedit oleh: kaherah pada 31-03-07 16:24 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For kaherahProfil   Hantar PM kepada kaherah   Quote dan BalasQuote

skater
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2004
Ahli No: 8611
Posting: 541
Dari: Kuala Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-03-07 16:53


banyak yang ALLAH beri kelebihan kepada kita... Alhamdulillah


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For skaterProfil   Hantar PM kepada skater   Pergi ke skater's Website   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 28-03-07 16:59


Pada 28-03-07 16:51 , kaherah posting:

!!! QUOTE !!!

ALHAMDULILLAH...
ana rasa kelebihan yang allah kurniakan pada ana.....
1-ana ditakdirkan menjadi plaja agama :lol:


Allah bagi saya belajar keunikan sistem diri manusia yang kompleks.. :-)


-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~


Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 28-03-07 18:58


anis pula, mak cakap dari kecik suka sangat berdebat.... selalu masuk competition sejak sekolah rendah lagi..hajat di hati nak jadi peguam, mak tak bagi jadi lah cikgu... tak mengapa, sekarang ni pun anis ajar studen anis berdebat pula :-D

[ Telah diedit oleh: anis_zulaikha pada 28-03-07 18:59 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

Wuddah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2007
Ahli No: 29021
Posting: 508
Dari: Chenderong Balai

Perak  


posticon Posting pada: 28-03-07 19:37


Assalamualaikum...alhamdullilah dikurniakan tubuh badan yang sihat walaupun ana bermasalah sikit ketika dilahirkan...dapat meneruskan pembelajaran dalam bidang yang sangat diminati sejak kecil....perubatan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For WuddahProfil   Hantar PM kepada Wuddah   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 28-03-07 22:14


Pada 28-03-07 19:37 , Wuddah posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...alhamdullilah dikurniakan tubuh badan yang sihat walaupun ana bermasalah sikit ketika dilahirkan...dapat meneruskan pembelajaran dalam bidang yang sangat diminati sejak kecil....perubatan...


emm seorang lagi doc... boleh lah geng dengan doc meow :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 28-03-07 22:27


Alhamdulillah. Diberikan kesedaran untuk membezakan yang baik dan yang buruk seadanya. Di beri akal, anggota dan kesihatan yang sempurna sehingga saat ini. Moga berkekalan.

Diberikan kemudahan internet nak masuk ukhwah.com ni. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 28-03-07 23:06


salam...
alhamdulillah,Allah berikan akal,tubuh badan yang cergas dan cerdas...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-03-07 23:12


Pada 28-03-07 22:27 , izzul_islam posting:

!!! QUOTE !!!



Diberikan kemudahan internet nak masuk ukhwah.com ni. :-)


:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 29-03-07 00:25


salam....

alhamdulilah banyak yang ALLAH s.w.t. kurniakan pada ana.
antaranya
1) pendiam... :-)
2)penyegan... :-)
3)penyendiri... :-)
4)apa....
5) etc....

eerrmm.... itu saja agaknya yang ana nampak.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

faiq85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28944
Posting: 213
Dari: Putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 29-03-07 00:34


ALLAH s.w.t kurniakan saya suka senyum.hee

Bookmark and Share

    


  Member Information For faiq85Profil   Hantar PM kepada faiq85   Quote dan BalasQuote

pauhfc
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.12.2006
Ahli No: 27639
Posting: 34
Dari: negara Bush

usa  


posticon Posting pada: 29-03-07 06:58


Allah jadikan saya pendiam..
jarang ada manusia begitu

Bookmark and Share

    


  Member Information For pauhfcProfil   Hantar PM kepada pauhfc   Pergi ke pauhfc's Website   Quote dan BalasQuote

Upsi_InMyHeart
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.11.2006
Ahli No: 27262
Posting: 115
Dari: tanjong malim

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-03-07 07:48


saya boleh mengingati org..even saya tak tahu nama dan org tu tak kenal saya..but saya boleh macam muka seseorang even baru sekali saja tengok. saya rasa ia kelebihan kerana kawan pernah kata yang dia susah nak ingat org..
[ Telah diedit oleh: Upsi_InMyHeart pada 29-03-07 07:54 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Upsi_InMyHeartProfil   Hantar PM kepada Upsi_InMyHeart   Pergi ke Upsi_InMyHeart's Website   Quote dan BalasQuote

al-faateh
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.11.2005
Ahli No: 20250
Posting: 58
Dari: kl

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 29-03-07 07:49


Alhamdulillah, Allah kurniakan ana mudah menghafal, tubuh yang baik dan akhlak yang sederhana..

Alhamdulillah...10x

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-faatehProfil   Hantar PM kepada al-faateh   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 29-03-07 08:23


Alhamdulillah teman ni perangai macam budak kecik sikit...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

nur_anis
Warga 5 Bintang
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1496
Posting: 395
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 29-03-07 08:26


syukur alhamdulilah dengan kurniaan yang diberi pada saya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_anisProfil   Hantar PM kepada nur_anis   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 29-03-07 08:46


Kasih Sayang dan kesetiaan


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

srikandi_islam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.10.2003
Ahli No: 4481
Posting: 260
Dari: BANGI + KB

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-03-07 09:45


salaammmm
antara kelebihan yang ALLAH bagi kat ana adalah,ana boleh melihat makhluk2 halus ni...
instinct ana kuat dalam hal-hal macam ni.
2 bulan lepas ana dah brubat dengan harun din sebab ana dah jarang bangun tahajud sebab takut nak bangun awal pagi sebab selalu tnampak.
tapi,sejak akhir2 ni benda itu wujud balik depan mata.....
tak apa lah,ana jadikan ianya sebagai keistimewaan yang ada kat ana....
ana terima.

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_islamProfil   Hantar PM kepada srikandi_islam   Pergi ke srikandi_islam's Website   Quote dan BalasQuote

anis87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28952
Posting: 103
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-03-07 10:32


Assalamualaikum...

Alhamdulillah,saya bersyukur dengan segala apa yang ALLAH kurniakan pada saya...mungkin 1 kelebihn tu sifat sabar...

Bookmark and Share

    


  Member Information For anis87Profil   Hantar PM kepada anis87   Quote dan BalasQuote

almumtahanah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.01.2004
Ahli No: 6367
Posting: 145
Dari: depan komputer

egypt   avatar


posticon Posting pada: 29-03-07 10:46


:-) Alhamdulillah dikurniakan nikmat iman dan islam...
     Semoga Allah kekalkan nikmat yang paling berharga ini...amin

Bookmark and Share

    


  Member Information For almumtahanahProfil   Hantar PM kepada almumtahanah   Pergi ke almumtahanah's Website   Quote dan BalasQuote

firdaus_9
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16983
Posting: 703
Dari: Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-03-07 16:43


ana...
suka makan roti :)
tak suka makan nasi... kira boleh tahan lah kalau xmkn nasi :)
tak suka air teh :)
suka air kosong or air buah :)

kelebihan ana lagi eh?
apa ye?
boleh tidur dalam kelas...
boleh khayal dalam kelas...

Bookmark and Share

    


  Member Information For firdaus_9Profil   Hantar PM kepada firdaus_9   Pergi ke firdaus_9's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-03-07 22:32


Pada 29-03-07 08:23 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Alhamdulillah teman ni perangai macam budak kecik sikit...


orangnya pun kecik...


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

miledi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.07.2006
Ahli No: 25473
Posting: 531
Dari: peneng

malaysia  


posticon Posting pada: 29-03-07 22:34


sifat sabar agaknya...tapi kalau dah hilang sabar payah jugalah....ana akan nagis saja kalau dah tak dapat bersabar...

Bookmark and Share

    


  Member Information For milediProfil   Hantar PM kepada miledi   Pergi ke miledi's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 29-03-07 22:39


siapa ada mainan nak sedekah kat teman? atikah ada?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-03-07 23:22


isskkk...
di hari itu teman ada nampak kat pasar malam..
banyak sangat....
kalau daeng ada masa, p lah tgk2 kat pasar malam...
boleh pilih mana se yang kenan...

p/s: salah satu kelebihan daneg jugak... pandai pilih barang mainan..
ye daeng ek..?

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 29-03-07 23:35


Beli lah deng-dang ataupun tora...Nanti dapat mainan... :-D :-D :-D


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-03-07 23:49


Pada 29-03-07 23:35 , sailormoon posting:

!!! QUOTE !!!

Beli lah deng-dang ataupun tora...Nanti dapat mainan... :-D :-D :-D



:lol: :lol: :lol: :lol: :-D :-D :-D

betul juga tu... 2 in 1..
jimat sikit duit..


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 30-03-07 08:20


dedulu kecil-kecil selalu beli deng dang, dapat mainan. sekarang beli mainan lain pula...pergi supermarket cari mainan


-----------------
Photobucket
[ Telah diedit oleh: Daeng_Jati pada 30-03-07 08:22 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 30-03-07 08:22


hehehe....
mainan apa yang akhi daeng jati suka??
robot??
kereta??

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 30-03-07 08:23


macam-macam...
antaranya jet pejuang Su 37

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-03-07 08:26


Alhamdulillah saya dikurnikan sifat yang tinggi....kalau nak marah saya istighfar dan ingat macam mana pula perasaan diri sdr bila org marah....suka pendam kalau marah kat org dan diamkan diri...

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 30-03-07 08:29


Pada 30-03-07 08:23 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

macam-macam...
antaranya jet pejuang Su 37

wah... ni memang minat mendalam ni. :-)


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

melon
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.02.2007
Ahli No: 28719
Posting: 65
Dari: kuala lumpur

saudiarabia  


posticon Posting pada: 30-03-07 12:02


alhamdulillah...
saya bersyukur dengan kelebihan yang saya ada...
mungkin antaranya sabar

Bookmark and Share

    


  Member Information For melonProfil   Hantar PM kepada melon   Quote dan BalasQuote

srikandi85
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13219
Posting: 54
Dari: kota tinggi

Johor   avatar


posticon Posting pada: 30-03-07 12:11


...apa erk??..mudah senyum kott...hehehe..;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi85Profil   Hantar PM kepada srikandi85   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-03-07 12:52


Pada 29-03-07 16:43 , firdaus_9 posting:

!!! QUOTE !!!


kelebihan ana lagi eh?
apa ye?
boleh tidur dalam kelas...
boleh khayal dalam kelas...


Tringat pula zaman sek dulu..selalu tidur time kawad kaki..penat sangat...bila time tengah tunggu giliran nak check cara kawad..smentara tunggu budak jr lepas dulu..ana yang masih berdiri tegak dalam baris pun boleh tidur...pdhal ana ni susah nak tidur..hihi...bagaimana lah tidur time kawad... 8-)


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 30-03-07 13:23


Pada 29-03-07 22:34 , miledi posting:

!!! QUOTE !!!

sifat sabar agaknya...tapi kalau dah hilang sabar payah jugalah....ana akan nagis saja kalau dah tak dapat bersabar...


sama lah dengan ana.alhamdulilah...ana ada sifat penyabar yang tinggi.tapi once dah tak dapat nak sabar...nangis saja lah jawabnya.. 8-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

raudhatuljannah
Warga Rasmi
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13165
Posting: 5
Dari: ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-03-07 20:41


assalamualaikum... saya pula rasa saya serba kekurangan mungkin satu kelebihannya kawan-kawan suka cerita masalah kat saya... minta nasihat atau pandangan.mungkin saya pendengar yang baik agaknya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For raudhatuljannahProfil   Hantar PM kepada raudhatuljannah   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 30-03-07 22:04


Sometimes i can be a good listener also and sometimes can be a motivator. But sometimes sendiri 'server down'. hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-03-07 22:12


Pada 30-03-07 22:04 , izzul_islam posting:

!!! QUOTE !!!

Sometimes i can be a good listener also and sometimes can be a motivator. But sometimes sendiri 'server down'. hehe


sometimes u are a hot criticizer when u 'server up' hehe.. :D


-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~


Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 30-03-07 23:07


Pada 30-03-07 08:20 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

dedulu kecil-kecil selalu beli deng dang, dapat mainan. sekarang beli mainan lain pula...pergi supermarket cari mainan



Sama lah kita...Dulu masa kecik-kecik saya mesti minta emak belikan deng dang kalau pergi bandar...Masa tu harga deng dang RM 0.50 saja...


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 30-03-07 23:11


siapa nak bantu jawab untuk saya? tengah jem ni...???

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

pak_ali
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18734
Posting: 256
Dari: Hollywood Records, 500 S. Buena Vista Saints Burbank, Los Angeles, California 91521.....

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 31-03-07 11:19


seorang yang menjaga hati org lain....

Bookmark and Share

    


  Member Information For pak_aliProfil   Hantar PM kepada pak_ali   Quote dan BalasQuote

kaherah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28943
Posting: 230
Dari: bumi ambia'

egypt   avatar


posticon Posting pada: 31-03-07 17:34


sturusnya,
ana mempunyai kluarga yang amat mementingkan soal agama,
juga ibubapa yang pnyayg,sabar,pramah,pmurah,rajin,lembut hati..
terima kasih YA ALLAH,ALHMDULILLAH :-D :-)
[ Telah diedit oleh: kaherah pada 31-03-07 21:35 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For kaherahProfil   Hantar PM kepada kaherah   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 31-03-07 21:50


Pada 30-03-07 23:11 , muslimah_jun posting:

!!! QUOTE !!!

siapa nak bantu jawab untuk saya? tengah jem ni...???


apa yang perlu dibantu?


-----------------
"Subhanaka lah 'ilma lana illa ma'allamtana innaka antal 'alimul hakim...Ilaahi Anta Maqsudi wa Ridhaka Matlubi...


Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-04-07 14:29


Pada 30-03-07 23:11 , muslimah_jun posting:

!!! QUOTE !!!

siapa nak bantu jawab untuk saya? tengah jem ni...???


salam..
kenapa muslimah_jun..?
ana yang exam,muslimah_jun yang jem ye.. huhuhu..

p/s: tak ada jodoh kita semalam.. huhuhu..


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

kaherah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28943
Posting: 230
Dari: bumi ambia'

egypt   avatar


posticon Posting pada: 01-04-07 15:00


pramah,periang,pelawak....agaknya agaknya:lol: :-) :-D
[ Telah diedit oleh: kaherah pada 01-04-07 15:22 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For kaherahProfil   Hantar PM kepada kaherah   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 01-04-07 15:52


tercari-cari juga kelebihan diri ni...
selalu dipandang rendah dengan orang saja..
apa-apa..saya bersyukur dengan setiap apa yang Allah kurniakan..
bila rasa terkurang...cuba tengok org yang lebih kurang/susah dari kita..

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 01-04-07 15:54


Setiap jiwa yang dilahirkan telah tertanam dengan benih untuk mencapai keunggulan hidup . Tetapi benih itu tidak akan tumbuh seandainya tidak dibajai dengan keberanian..

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 01-04-07 18:13


alhamdulillah dengan apa yang dikurnaiNya..famili yang bahagia walaupun pernah berantakan suatu ketika dulu,kalau tak hancur!!
alhamdulillah Allah kurniakan daya ingatan yang kuat dan masih lagi sihat untuk beribadah padaNya.

p/s:setiap manusia takkan sempurna kejadiannya tapi Allah akan beri sedikit kelebihan pada tiap-tiap manusia yang diciptakanNya..jadi jangan merendah diri bila merasa diri tidak sempurna.setiap ciptaanNya ada hikmah yang tersembunyi yang mungkin kita tak sedari..wallahulam. :-)


-----------------
-biar orang mengatakan kebaikan kita bukan mengutuk kejahatan yang kita lakukan -
[ Telah diedit oleh: aieyda pada 01-04-07 18:15 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 01-04-07 23:23


mulut yang xreti nak stop!! hahahahahaha

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

ilhammusafir
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.11.2005
Ahli No: 20222
Posting: 361
Dari: SeGaMat_JoHoR

Johor  


posticon Posting pada: 01-04-07 23:48


alhamdulillah zahiriah sempurna....cukup jari tangan...biji mata....boleh cakap..ketawa....
tapi Kalau batiniah banyak lagi yang tak sempurna.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilhammusafirProfil   Hantar PM kepada ilhammusafir   Quote dan BalasQuote

kaherah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28943
Posting: 230
Dari: bumi ambia'

egypt   avatar


posticon Posting pada: 03-04-07 03:20


saya ada handset nokiaaaaaa..
antum ada keee??
heheheheh................blagaknya
[ Telah diedit oleh: kaherah pada 03-04-07 18:22 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For kaherahProfil   Hantar PM kepada kaherah   Quote dan BalasQuote

qudwah_mardihah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.03.2004
Ahli No: 8029
Posting: 263
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-04-07 08:34


ana....???? ha...ana pandai menulis....sajak ke cerpen ke....tetapi masih di alam pembikinan..insyaAllah,....lagi, ..hehehehe comel..(perasan) alhamdullillah, dan satu, Allah mengurniakan HIdayah agar saya sentiasa istiqamah dalam perjuangan,...amin.........yang lain-lain, bagaimana?

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwah_mardihahProfil   Hantar PM kepada qudwah_mardihah   Pergi ke qudwah_mardihah's Website   Quote dan BalasQuote

miledi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.07.2006
Ahli No: 25473
Posting: 531
Dari: peneng

malaysia  


posticon Posting pada: 06-04-07 10:31


Pada 30-03-07 23:11 , muslimah_jun posting:

!!! QUOTE !!!

siapa nak bantu jawab untuk saya? tengah jem ni...???


jawab apa? awak pun server down juga ke?mari nak tolong...salah satu keistimewaan yang ALLAH bagi kat ana ialah sabar...hm..ana sabar menunggu ini..

Bookmark and Share

    


  Member Information For milediProfil   Hantar PM kepada miledi   Pergi ke miledi's Website   Quote dan BalasQuote

miledi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.07.2006
Ahli No: 25473
Posting: 531
Dari: peneng

malaysia  


posticon Posting pada: 06-04-07 10:35


Pada 03-04-07 03:20 , kaherah posting:

!!! QUOTE !!!

saya ada handset nokiaaaaaa..
antum ada keee??
heheheheh................blagaknya


ada..ada..itu juga satu kelebihan..ada seorang sahabat ana....dari pakai hnaphone...bila dah rosak..terus tak hendak pakai hanphone dah...tu dah jadi kekurngn pula pada dia....tapi dia still ada banyak kelebihnn yang ALLAH kurniakn....

Bookmark and Share

    


  Member Information For milediProfil   Hantar PM kepada miledi   Pergi ke miledi's Website   Quote dan BalasQuote

swordofdeen
WARGA SETIA
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1307
Posting: 632
Dari: Somewhere on this earth

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-04-07 10:36


mejawab soalan topik, apa kelebihan dikurniakan?

--> dapat hidup dalam Islam

Bookmark and Share

    


  Member Information For swordofdeenProfil   Hantar PM kepada swordofdeen   Pergi ke swordofdeen's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 06-04-07 10:37


Pada 06-04-07 10:31 , miledi posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 30-03-07 23:11 , muslimah_jun posting:

!!! QUOTE !!!

siapa nak bantu jawab untuk saya? tengah jem ni...???


jawab apa? awak pun server down juga ke?mari nak tolong...salah satu keistimewaan yang ALLAH bagi kat ana ialah sabar...hm..ana sabar menunggu ini..

bukan jem komputer, yang tu tak ada masalah sebab kadang online tapi saya tah ke mana. Jen saya maksudkan adalah jem nak fikir perkara tu. tapi bagi saya bab kelebihan baik org yang cakap, Kalau sendiri nanti macam masuk bakul angkat sendiri :) kui..kui..


-----------------
~TeGuRlAh Aku.. AjAklAh Aku.. PimPinLaH aKu.. kE JaLaN yang menDeKaTkan HaTiku pada-NYA..~


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

miledi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.07.2006
Ahli No: 25473
Posting: 531
Dari: peneng

malaysia  


posticon Posting pada: 06-04-07 10:46


kalau betul itu apa yang ALLAH kurniakan apa salahnya kita kongsi..itu tandanya kita kenal diri seniri..bukan meninggi diri...ALLAH pun tak suka lau cakap besar...ye tak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For milediProfil   Hantar PM kepada miledi   Pergi ke miledi's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 06-04-07 10:53


jangan lah terasa miledi (girl ke boy ni, apa maksud miledi??) saja saja aca, tak ada niat apa-apa. semalam ttido depan komputer sebab tu akk macam nakal sikit.

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

rainy
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.03.2007
Ahli No: 29286
Posting: 24
Dari: pahang

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-04-07 11:08


alhamdulillah ...

tuhan kurniakan ana bakat melukis tapi sikit-sikit sajalah. ana juga ada bakat dalam bidang penulisan tapi belum dikembangkan lagi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For rainyProfil   Hantar PM kepada rainy   Quote dan BalasQuote

nurulain
WARGA SETIA
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8792
Posting: 450
Dari: somewhere i belong

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-04-07 11:14


Allah kurnakan ana bakat untuk menjahit..ada lah sulam sikit-sikit

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurulainProfil   Hantar PM kepada nurulain   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 06-04-07 11:20


Allah kurniakan sifat yang sempurna
Sikap yang baik..IsnyaALLAH hingga akhirnya
Wajah yang sempurna..hingga kakak2 kat ofis panggil budak kecik comel :-) Alhamdulillah

Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 06-04-07 11:22


kak Iman yang mana satu? cuba tunjuk dalam gambar kem..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

budak_melaka
WARGA SETIA
Menyertai: 21.02.2005
Ahli No: 14578
Posting: 450
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 06-04-07 11:36


...banyak sekali.....alhamdulillah....dan juga 'kekurangan' pada diri ini juga nikmat dari Nya.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For budak_melakaProfil   Hantar PM kepada budak_melaka   Quote dan BalasQuote

doktor_kampung
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 505
Posting: 436
Dari: jelapang, ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-04-07 20:02


apa ye...mudah memaafkan orang agaknya..:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For doktor_kampungProfil   Hantar PM kepada doktor_kampung   Quote dan BalasQuote

kaherah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28943
Posting: 230
Dari: bumi ambia'

egypt   avatar


posticon Posting pada: 06-04-07 20:45


Pada 06-04-07 11:14 , nurulain posting:

!!! QUOTE !!!

Allah kurnakan ana bakat untuk menjahit..ada lah sulam sikit-sikit


Allah menyukai org yang mensyukuri nikmat yang diberi d memanfaatkan untuk berkhidmat untuk org lain.........
jadi,boleh tak tlong jahitkan baju ana.....hahahahah

:-P :-P :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kaherahProfil   Hantar PM kepada kaherah   Quote dan BalasQuote

Al-Mustaqqim
WARGA SETIA
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17480
Posting: 486
Dari: malaysia

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-04-07 22:38


berhati lembut..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MustaqqimProfil   Hantar PM kepada Al-Mustaqqim   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 07-04-07 01:28


em..apa ek??
pandai masak agaknya..pandai menjahit..mengait..
tak nak lah cakap lebih-lebih
malu pula!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 07-04-07 01:29


otak tangah sengal lah..hehehe
da lama tak buat kek..
ada tak sesiapa nak tolong saya buat kek??
senang saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

Nilam_sejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.10.2005
Ahli No: 19480
Posting: 205
Dari: Tg Karang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-04-07 02:29


mulut manis (orang cakap boleh buat duit), lembut hati...++comel agaknya

Bookmark and Share

    


  Member Information For Nilam_sejatiProfil   Hantar PM kepada Nilam_sejati   Pergi ke Nilam_sejati's Website   Quote dan BalasQuote

kaherah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28943
Posting: 230
Dari: bumi ambia'

egypt   avatar


posticon Posting pada: 07-04-07 04:50


Pada 07-04-07 01:29 , syahirahsoid posting:

!!! QUOTE !!!

otak tangah sengal lah..hehehe
da lama tak buat kek..
ada tak sesiapa nak tolong saya buat kek??
senang saja..


ana sdia membantu syahirasoid.............
tapi tlong makan d tengok bolehlah.........kahkahkah :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kaherahProfil   Hantar PM kepada kaherah   Quote dan BalasQuote

miledi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.07.2006
Ahli No: 25473
Posting: 531
Dari: peneng

malaysia  


posticon Posting pada: 11-04-07 10:05


Pada 06-04-07 10:53 , muslimah_jun posting:

!!! QUOTE !!!

jangan lah terasa miledi (girl ke boy ni, apa maksud miledi??) saja saja aca, tak ada niat apa-apa. semalam ttido depan komputer sebab tu akk macam nakal sikit.



o yaka..tak terasa lah..ana ok saja...hehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For milediProfil   Hantar PM kepada miledi   Pergi ke miledi's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-04-07 11:59


cute.....................

alhamdulillah masih mmiliki iman dan islam.........

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

umminajihah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 04.09.2005
Ahli No: 18690
Posting: 70

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-04-07 13:23


tak nak beritahulah, nanti riak pula..hehehe.tapi ana bersyukur dengan apa yang berikan dan turunkan untuk ana... :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For umminajihahProfil   Hantar PM kepada umminajihah   Quote dan BalasQuote

kaherah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.02.2007
Ahli No: 28943
Posting: 230
Dari: bumi ambia'

egypt   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 21:43


boleh cakap arab kut

Bookmark and Share

    


  Member Information For kaherahProfil   Hantar PM kepada kaherah   Quote dan BalasQuote

syasya2130
Warga 1 Bintang
Menyertai: 26.01.2007
Ahli No: 28380
Posting: 36
Dari: sentul,kl

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 22:29


ana bersyukur dengan kelebihan yang ana ada

Bookmark and Share

    


  Member Information For syasya2130Profil   Hantar PM kepada syasya2130   Quote dan BalasQuote

saffaa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.03.2005
Ahli No: 14994
Posting: 120
Dari: atas tanah

uganda   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 22:51


apa-apa yang kadang-kadang kita xsdr..

Bookmark and Share

    


  Member Information For saffaaProfil   Hantar PM kepada saffaa   Quote dan BalasQuote

annissa_zulfa
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22609
Posting: 354
Dari: town of throw(baling)

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 23:05


Pada 29-03-07 09:45 , srikandi_islam posting:

!!! QUOTE !!!

salaammmm
antara kelebihan yang ALLAH bagi kat ana adalah,ana boleh melihat makhluk2 halus ni...
instinct ana kuat dalam hal-hal macam ni.
2 bulan lepas ana dah brubat dengan harun din sebab ana dah jarang bangun tahajud sebab takut nak bangun awal pagi sebab selalu tnampak.
tapi,sejak akhir2 ni benda itu wujud balik depan mata.....
tak apa lah,ana jadikan ianya sebagai keistimewaan yang ada kat ana....
ana terima.


mm..iyakah kak?...org cakap pancaindera ke 6 kan...ana ada kenal jugak dengan beberapa sahabat yang boleh nampak benda ghaib..masa mula-mula memang takot kan kak?..lama2 da besar...akak dah xtakot ke kak..tak ada ganggu apa-apa ke?


-----------------
FIDAK 2015


Bookmark and Share

    


  Member Information For annissa_zulfaProfil   Hantar PM kepada annissa_zulfa   Pergi ke annissa_zulfa's Website   Quote dan BalasQuote

Norhaslina
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.11.2005
Ahli No: 20221
Posting: 382
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 23:16


Alhamdulillah..ana di kurniakan nikmat iman dan Islam yang terasa ketenangannya..
InsyaAllah kita semua ada keistimewaan ini...selagi Allah tujuan kita..InsyaAllah..


-----------------
SENYUMSOKMO (^_^)
[ Telah diedit oleh: Norhaslina pada 13-04-07 23:17 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For NorhaslinaProfil   Hantar PM kepada Norhaslina   Quote dan BalasQuote

telekung
Warga 5 Bintang
Menyertai: 28.07.2003
Ahli No: 2666
Posting: 386
Dari: pusat bandaraya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-04-07 21:10


ALhamdulillah banyak juga kelebihan yang Allah kurniakan pada ana...yang paling mudah ana nak kongsi ana ni suka bergurau dan sering dilihat ceria...sebab ana suka lihat sahabat2 dan org disekeliling ana ceria dan gembira...

Bookmark and Share

    


  Member Information For telekungProfil   Hantar PM kepada telekung   Quote dan BalasQuote

irfanmh
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.06.2006
Ahli No: 24748
Posting: 127
Dari: Mersing ---> Kuantan

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-04-07 23:41


suka buat analisis.

Bookmark and Share

    


  Member Information For irfanmhProfil   Hantar PM kepada irfanmh   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-06-07 11:41


apa kelebihan saya lebih daripada orang lain ye?

betul-betul tak dapat fikir.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-06-07 11:49


org lain nampak apa yang kita tak nampak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

comel
Warga 5 Bintang
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1334
Posting: 399
Dari: Mont'Kiara

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 05-06-07 11:59


terlalu banyak pastinya....cuma saya tidak menyedari secara sedar..namum kelebihan itulah yang selalu membantu saya menjalani kehidupan di muka bumi ini.

harap segala-galanya membawa kebaikan dan boleh membantu saya di dunia akhirat kelak.

Bookmark and Share

    


  Member Information For comelProfil   Hantar PM kepada comel   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 05-06-07 13:39


macam-macam ada...

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

annynatasha88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.08.2005
Ahli No: 17875
Posting: 177
Dari: johor bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-06-07 13:53


kelebihan saya..mungkin apa yang akan berlaku pada keesoknnye akan datang dalam mimpi saya..selain tu,saya juga ada insctint yang kuat..

saya pun trlmpau jaga sangat perasaan org lain walaupun perasaan saya dilukai,aslkan org lain tak merasai kelukaan itu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For annynatasha88Profil   Hantar PM kepada annynatasha88   Quote dan BalasQuote

edwina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.07.2004
Ahli No: 9873
Posting: 72
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 05-06-07 14:03


mudah menangis... mudah sangat

Bookmark and Share

    


  Member Information For edwinaProfil   Hantar PM kepada edwina   Quote dan BalasQuote

qinairaaa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.05.2007
Ahli No: 30115
Posting: 68
Dari: pantai remis, manjung, perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 07-06-07 00:05


setiap orang d lahirkan dengan kelebihan masing-masing. hargailah ia kerana mungkin kelebihan itu allah tak kurniakan pada orang lain. bersyukurlah kerana kelebihan itu bwt kita istimewa.

Bookmark and Share

    


  Member Information For qinairaaaProfil   Hantar PM kepada qinairaaa   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 07-06-07 00:14


Pada 06-04-07 11:20 , Iman_Hayati posting:

!!! QUOTE !!!

Allah kurniakan sifat yang sempurna
Sikap yang baik..IsnyaALLAH hingga akhirnya
Wajah yang sempurna..hingga kakak2 kat ofis panggil budak kecik comel :-) Alhamdulillah



lecturer yang baik lagi comei.

:-P :-P :-P


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

saussan_saffanah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 15.08.2006
Ahli No: 25827
Posting: 353
Dari: sumwhere~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-06-07 20:32


alhamdulillah...saffa dikurniakan bakat petah berbicara
dan sekarang saffa masih lagi study untuk jadi cikgu
saffa pun banyak diberi peluang yang melibatkan pengacaraan...
alhamdulillah...syukur sangat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For saussan_saffanahProfil   Hantar PM kepada saussan_saffanah   Quote dan BalasQuote

serimurni
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18927
Posting: 106
Dari: e-poh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-06-07 20:50


alhamdulillah..ana bersyukur dengan setiap kelebihan yang ada pada diri ana...

Bookmark and Share

    


  Member Information For serimurniProfil   Hantar PM kepada serimurni   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 22-06-07 21:50


!!! QUOTE !!!

syahidatul
apa kelebihan saya lebih daripada orang lain ye?

betul-betul tak dapat fikir.


aik.. shye kena dok pikiaq..
semua insan yang dijadikan oleh ALLAh ada kelebihan dan kekurangan masing-masing..

Kalau tak dapat pkiaq.. kena ambil kertas A4..
bahagi pada 4 bhg.. buat SWOT
listkan the kekuatan..
kelemahan.. peluang.. ancaman..
hehe...

bagi ana.. kelebihan ana insyaallah.. ada sikit bakat kepimpinan..
pernah seorang ukhtie mengesyorkan ana join MPP di uum..
tapi.. ana agak kemalasan.. hehee..

ana banyak komitmen di kampus dulu..
al an.. dah habis ngaji.. winduunye nak masuk ngaji lagi..
:-D :-D :-D

ala kullihal.. semua makhlukNYa ada keistimewaan tersendiri..
mana yang lemah.. diperbaiki..
yang baguih tu.. diupgradekan lagi.. kena activate sokmo..
:-D :-D :lol: :lol:

wallahua'alam...


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Saudagar_Senja
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.04.2007
Ahli No: 29585
Posting: 58
Dari: Malaysia

Pahang  


posticon Posting pada: 22-06-07 22:20


apa ek?kelebihan yang ada 2 macam awet muda agaknya..walau dah 20++ tapi still nampak macam boyish..2 dr segi fizikal agaknya dr segi personaliti..boleh ada double split personality...biasa kalau kuliah kat U,nampak normal dan lembik..tapi kalau join Palapes haa automatik saja tukar jadi ganas dan brutal.

..........................................................................................................
"Islam is the way of liFE"

Bookmark and Share

    


  Member Information For Saudagar_SenjaProfil   Hantar PM kepada Saudagar_Senja   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 22-06-07 23:35


apa ek..hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

abid_19
WARGA SETIA
Menyertai: 16.06.2007
Ahli No: 30283
Posting: 577
Dari: gombak

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-06-07 03:57


salam...
alhamdulillah..banyak kelebihan yang ALLAH kurniakan pada ana...
ana bersyukur..
antaranya...ana ni aktif dalam bersukan dan aktiviti perbahasan..
alhamdulillah mempunyai daya ingatan yang baik...
dan boleh menjadi pemimpin...banyak jugaklah kem2 motivasi bawah seliaan ana.. :-)
syukur alhamdulillah

---------------
Sekali kaki melangkah di jalan Allah..Jangan undur..Biar masa berganti aqidah jangan mati..Biar zaman berubah Keyakinan pada ALLAH jangan goyah..

:: laman ana ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For abid_19Profil   Hantar PM kepada abid_19   Pergi ke abid_19's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 23-06-07 08:36


teman tak tau apa kelebihan teman....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

selasih
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.08.2005
Ahli No: 18573
Posting: 58
Dari: Temerloh, pahang

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-06-07 10:35


alhamdulillah....Allah kurniakan akal yang bijak pandai dan kreatif....

Bookmark and Share

    


  Member Information For selasihProfil   Hantar PM kepada selasih   Pergi ke selasih's Website   Quote dan BalasQuote

abid_19
WARGA SETIA
Menyertai: 16.06.2007
Ahli No: 30283
Posting: 577
Dari: gombak

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-06-07 10:52


Pada 23-06-07 08:36 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

teman tak tau apa kelebihan teman....

korek saja daeng_jati...mesti ada punya... :-)

---------------
Sekali kaki melangkah di jalan Allah..Jangan undur..Biar masa berganti aqidah jangan mati..Biar zaman berubah Keyakinan pada ALLAH jangan goyah..

:: laman ana ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For abid_19Profil   Hantar PM kepada abid_19   Pergi ke abid_19's Website   Quote dan BalasQuote

Qaisar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2006
Ahli No: 27543
Posting: 266
Dari: Darul Aman

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-06-07 11:03


kelebihan? ada taik lalat kat biji mata, boleh jugak ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For QaisarProfil   Hantar PM kepada Qaisar   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» apa kelebihan yang allah kurniakan kepada antum??

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.246539 saat. Lajunya....