Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-09-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Apa-apa yang terjadi pada kita hari ini adalah hasil tindakan kita pada masa lalu
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: abengoh
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43138

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 53
Ahli: 0
Jumlah: 53




  Yang Masuk Ke Sini
qudwah: 6 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 16 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 17 hari yang lalu
eme86: 17 hari yang lalu
sunan-faqih: 22 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: apa yang anda paling tak suka ?


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» apa yang anda paling tak suka ?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh apa yang anda paling tak suka ?

sesejuksalju
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2178
Posting: 791
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-09-03 09:06


Assalamualaikum...

kalau ana,ana paling tak suka :

*tengok keadaan berselerak
*buat kerja lambat2
*tak suka dikacau bila tengah buat kerja
*tak suka dipaksa2 buat sesuatu yg tak disukai
*tak suka buang masa dengan perkara tak berfaedah
*tak suka biarkan orang lain susah ...jadi ana akan cuba bantu sedaya upaya untuk ringankan kesusahannya

.......anda bagaimana??

Bookmark and Share

    


  Member Information For sesejuksaljuProfil   Hantar PM kepada sesejuksalju   Quote dan BalasQuote

ainulhulsaini
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2331
Posting: 66
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 09-09-03 10:28


Assalamu'alaikum wbt
emmmm mengenai apa yang paling tak suka ye?
ainul paling tak suka
**minum air soya atau tauhu
**makan sayur rasa macam mati je bila makan sayur ni
**pun tak suka tempat berselerak macam sakit mata jeeeee
**tak suka orang ramai sebab senang dapat migrin
**tak suka orang susah sebab kita.kalau boleh nak orang senang jeeee..

lagi apa ekkk??

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainulhulsainiProfil   Hantar PM kepada ainulhulsaini   Quote dan BalasQuote

futurama
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2334
Posting: 324
Dari: muar, johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-09-03 10:33


ana tak suka serangga.
geli!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For futuramaProfil   Hantar PM kepada futurama   Quote dan BalasQuote

ainulhulsaini
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2331
Posting: 66
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 09-09-03 11:18


futurama tak suka serangga sebab geli?ainul plak tak suka serangga sebab takuttttttt

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainulhulsainiProfil   Hantar PM kepada ainulhulsaini   Quote dan BalasQuote

islamic_princess
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 45
Posting: 736
Dari: johor bahru ke UPSI

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-09-03 12:37


assalamualaikum
perkara yg mira tak suka
@tempat yg bising
@tempat yg ramai org
@cicak ...takutnya
@penipuan.....paling benci

wassalam

-----------------
HaRaPanKu MoGa DikuRniAkaN
MaNiSnyA IMAN BerPanJanGaN
MoGa LauTaN HiLanG GeLoRa UnTuK BeLaYaR..

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_princessProfil   Hantar PM kepada islamic_princess   Pergi ke islamic_princess's Website   Quote dan BalasQuote

masako
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.07.2003
Ahli No: 2416
Posting: 54
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 09-09-03 15:00


saya paling tak suka bila tidur diganggu..pantang sangat..terutamanya ada orang miss call bila baru nak tidur..pendek kata semua kekacauan semasa tidur saya tak suka....

Bookmark and Share

    


  Member Information For masakoProfil   Hantar PM kepada masako   Pergi ke masako's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-09-03 21:00


assalamualaikum....

sy xsuka....

katak
org ramai
penipu
bla....bla....

dan seumpama yg xbaik.....



-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

gimmiescript
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3198
Posting: 205
Dari: Hokkaido

japan  


posticon Posting pada: 10-09-03 01:57


kalau saya, saya memang tak suka kalau:

1) tengah baca novel, ada orang kacau
2) bila buat kerja tak siap
3) tunggu kawan, dah dekat sejam tak sampai2!!!

-----------------
:: hankitae ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For gimmiescriptProfil   Hantar PM kepada gimmiescript   Pergi ke gimmiescript's Website   Quote dan BalasQuote

khareez
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2333
Posting: 22
Dari: Pusat Matrikulasi UIA pj

Selangor  


posticon Posting pada: 10-09-03 12:58


apa yang saye tak suke....

* tak suke kawan yg khianat
* tak suke org yang byk cakap
* tak suke tikus..GELI!!
* PALING PANTANG org yang tak buat keje yg diamanahkan
eh..kite nih byk sgt yang tak suke..ape bagus sangat ke diri? astaghfirullah..
ana tak suke ape yang ALLAH tak suke..
insyaAllah.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For khareezProfil   Hantar PM kepada khareez   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 10-09-03 13:11


Benda dan perkara yang paling saya tak suka

* Pentingkan diri sendiri
* Tiada adab dengan orang yang lebih tua
* Menggap semua perkara mudah
* Ego yak bertempat
* menyelewengkan islam

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

JoshuaIsfahan
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 701
Posting: 1577
Dari: Damansara

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 10-09-03 13:23


1.Org merokok...
2.Mulut celupar dan cakap tak tentu pasal
3.Tipikal
4.Moody
5.Bau Badan......
6.Kerang,Kupang dan mee bandung.
7.Bising
8.Keluarkan Gas badan sesuka hati...

Bookmark and Share

    


  Member Information For JoshuaIsfahanProfil   Hantar PM kepada JoshuaIsfahan   Quote dan BalasQuote

shahirah_huda
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1982
Posting: 335
Dari: AS

japan  


posticon Posting pada: 11-09-03 08:37


ana lak benda yg ppaling x suka..

*tak suka kalau org PAKSA ana...

*Tak suka tempat yg ber selerak..peningnya kepala bila tgk..

*tak suka org yg cakap banyak..

* tak suka seorg pembohong/penipu

* tak suka lengah2 kan masa

* tak suka org yg membuatkan masa ana terbuang

* tak suka seorg pencuri dll....

Bookmark and Share

    


  Member Information For shahirah_hudaProfil   Hantar PM kepada shahirah_huda   Quote dan BalasQuote

zunah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.08.2003
Ahli No: 3189
Posting: 207
Dari: malaysia

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-09-03 09:48


apa yang ana tak suka??

rasa mcm byk ajer.....
senang cakap.. tak suka sesuatu yg tak elok @ negatif @ keburukan....
jadi ana hanya suka perkara yg baik.... itu ajer...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zunahProfil   Hantar PM kepada zunah   Quote dan BalasQuote

izzatun_nisa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.05.2003
Ahli No: 883
Posting: 57
Dari: Bumi Allah

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 11-09-03 10:55


bagi nisa' plak nisa' paling tak suka...

- tempat yang berselerak...rasa rimas...
- tempat yang gelap....pun rasa rimas gak...
- orang yang bodoh sombong
- orang yang tak tepati janji an masa
- selesema ngan batuk....
- tak suka orang yang suka paksa apa yang kita tak suka buat
- tak suka kawan yang makan kawan.
- tak suka tempat yang bising...bingit telinga nie..
- tak suka orang merokok

whatever pun...setiap dari kita ada kekurangan dan kelebihannya...dan yang paling UTAMA sekali setiap dari kita suka amar makhruf nahi mungkar...


Bookmark and Share

    


  Member Information For izzatun_nisaProfil   Hantar PM kepada izzatun_nisa   Quote dan BalasQuote

HeArtBroKenkiD
WARGA SETIA
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3385
Posting: 629
Dari: » Anak Jati Kuala Lumpur @ MCIIUM «
KualaLumpur  


posticon Posting pada: 11-09-03 12:09


Assalamualaikum..

Ana tak suka bila..
*orang merokok
*nampak ikhwah & akhawat tak jaga mu'amalah
*people ask something when the answer is so obvious
*tgh depressed tapi tak ada org nak dengar
*SMS tak balas (tak ada credit pun pi la cari alternatives)
*kena study 24-7.
*orang ikut buah pinggang (kepala otak) sendiri

Wallahu a'lam..
[bertemu dan berpisah kerana allah]

Bookmark and Share

    


  Member Information For HeArtBroKenkiDProfil   Hantar PM kepada HeArtBroKenkiD   Quote dan BalasQuote

zuraida
Warga Rasmi
Menyertai: 06.07.2003
Ahli No: 2100
Posting: 13
Dari: alor setar

Kedah  


posticon Posting pada: 12-09-03 17:49


SAYA TAK SUKA PADA ORANG YANG TAK SEMBAHYANG.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For zuraidaProfil   Hantar PM kepada zuraida   Quote dan BalasQuote

Prince_Muslim90
WARGA SETIA
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1018
Posting: 438
Dari: Munich

germany  


posticon Posting pada: 13-09-03 08:01


ana paling tak suka:
1)orang yg tak menepati janji
2)org yg merokok
3)keadaan kat rumah kotor dan bising
4)Bergaduh
5)org yg suka fitnah
6)penting kan diri sendiri
7)orang pompuan pakai tudung dan buat maksiat

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prince_Muslim90Profil   Hantar PM kepada Prince_Muslim90   Pergi ke Prince_Muslim90's Website   Quote dan BalasQuote

mohm3
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 784
Posting: 216
Dari: malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 13-09-03 09:10



assalamualaikum

saya paling tidak suka bila berjanji tidak tepati janji.
tidak suka orang yang suka menyusahkan orang lain.
paling tidak suka mempermainkan Islam.

-----------------
akal yang hidup itu sentiasa berfikir, hati yang hidup sentiasa berzikir, nafsu yang hidup sentiasa merangsang ke arah kebaikan dan badan yang hi

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohm3Profil   Hantar PM kepada mohm3   Pergi ke mohm3's Website   Quote dan BalasQuote

Mirah90
Warga Rasmi
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3519
Posting: 20
Dari: Perak

Perak  


posticon Posting pada: 13-09-03 12:06


Kalau saya saya tak suka:
1.Dipermainkan
2.Lihat keadaan bilik/rumah kotor






TABAH MENGHADAPI CABARAN

Bookmark and Share

    


  Member Information For Mirah90Profil   Hantar PM kepada Mirah90   Quote dan BalasQuote

dalila2501
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3466
Posting: 193
Dari: sungai buloh

Selangor  


posticon Posting pada: 17-09-03 20:50


* orang panggil ana dilaila
*berbohong
*orang yg berpura-pura
*mengumpat
*busuk hati



Bookmark and Share

    


  Member Information For dalila2501Profil   Hantar PM kepada dalila2501   Quote dan BalasQuote

dinulhuda1422h
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2447
Posting: 793
Dari: Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-09-03 21:25


tak suka byk tu...

apa yang ana memang...memang ..memang tak suka ialah jgn gelakeks ......[/B] flash tandas bocor[/B] .....ni memang menyampahlaa...yerlaaa kekadang kita gi pasaraya kan...pastu waktu solat dah masuk...takkan nak balik rumah dulu kot...pastinya kita gi semayang kat surau2 dalam pasaraya tu kan...so kalau masuk tandas...air dari flash atau mangkuk atas tandas bocor[/I] (maksudnya titisan air menitiklaaa...bukannya mencurah sampai basah...faham eks..).[/I] ..apa yang jadi masalah pada ana ialah..yerlaaa nak semayang camana....seluar dah kotor...titisan air tulaaa....ana memang dah tak yakin dah ngan kebersihan seluar tu.......aduh....yerlaa kekadang tu bawak gaklaaa kain2 semayang tu...tapi kengkadang lupa...tul tak? sahabat lain camana?

Bookmark and Share

    


  Member Information For dinulhuda1422hProfil   Hantar PM kepada dinulhuda1422h   Quote dan BalasQuote

anjang
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3610
Posting: 342
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-09-03 18:16


tak suka...
orang merokok..
kuku panjang
lelaki yg pakai gelang/rantai/aksesori besi


Bookmark and Share

    


  Member Information For anjangProfil   Hantar PM kepada anjang   Quote dan BalasQuote

ain_filzah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.09.2003
Ahli No: 3416
Posting: 207
Dari: bumi rantauan

brazil  


posticon Posting pada: 23-09-03 09:29


kalau saya, yang saya tak suka:

buat keje separuh jalan
orang tak hargai penat lelah
diperlekeh2kan
ada rasa iri hati

-----------------
tiada puisi seindah kejujuran tiada lukisan seindah kesetiaan

Bookmark and Share

    


  Member Information For ain_filzahProfil   Hantar PM kepada ain_filzah   Quote dan BalasQuote

zieka
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 583
Posting: 66
Dari: MMU

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 23-09-03 10:01


yg paling² tak disukai:
--> pembohong @ penipu @ pengauta & yg sewaktu
dgnnye.
--> org yg poyo & yg menyakitkan ati
--> keadaan yg tak terurus, bersepah² &
berselerak
--> manusia yg suke 'tikam org dari belakang'
--> keadaan yg bising & bingit

-----------------
Harta menjamin dunia. Iman menjamin akhirat.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ziekaProfil   Hantar PM kepada zieka   Pergi ke zieka's Website   Quote dan BalasQuote

puteri_islam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 478
Posting: 212
Dari: Pulau Melaka

Kelantan  


posticon Posting pada: 23-09-03 10:22


assalammualaikum...

ana tak suka :

* lipas..
* bila kita ade masalah ...citer kat kawan die tak de feedback..
*bile kite ade masalah tak de org faham.
*bile ape kite buat semua nak protes(walaupun baik)
*bile antar msg atau email orag tak balas
*bile kawan dah lupe kite...
*bile ade pemimpin kutuk ISLAM dan KUTUK ALLAH/RASULULLAH S.W.T
*bile ade org mempermainkan hukum Allah


itu je kot setakat ini..

wallahua'lam..

-----------------
Sesungguhnya ingatan hamba kepada Tuhannya itu adalah lebih besar daripada segala-galanya.Dan Allah itu mengetahui apa yang kamu kerjakan.(Surah al-Ankabut:45)

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_islamProfil   Hantar PM kepada puteri_islam   Quote dan BalasQuote

mashitah_atikah
Warga Rasmi
Menyertai: 19.09.2003
Ahli No: 3649
Posting: 19
Dari: kuala kangsar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-09-03 10:23


assalamualaikum.
saya tak suka:
*org yg hisap rokok
*org yg mengada-ngada
*bau yg busuk
*ditipu
*lelaki pinjam duit pompuan

-----------------
hidup tak selalunya indah...
langit tak selalu cerah....
terang malam tak berbintang....
itulah lukisan alam......

Bookmark and Share

    


  Member Information For mashitah_atikahProfil   Hantar PM kepada mashitah_atikah   Quote dan BalasQuote

puteri_islam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 478
Posting: 212
Dari: Pulau Melaka

Kelantan  


posticon Posting pada: 23-09-03 10:24


assalammualaikum...

ana tak suka :

* lipas..
* bila kita ade masalah ...citer kat kawan die tak de feedback..
*bile kite ade masalah tak de org faham.
*bile ape kite buat semua nak protes(walaupun baik)
*bile antar msg atau email orag tak balas
*bile kawan dah lupe kite...
*bile ade pemimpin kutuk ISLAM dan KUTUK ALLAH/RASULULLAH S.W.T
*bile ade org mempermainkan hukum Allah
*dan yang negatiflah semuanya tak suke...


itu je kot setakat ini..

wallahua'lam..

-----------------
Sesungguhnya ingatan hamba kepada Tuhannya itu adalah lebih besar daripada segala-galanya.Dan Allah itu mengetahui apa yang kamu kerjakan.(Surah al-Ankabut:45)

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_islamProfil   Hantar PM kepada puteri_islam   Quote dan BalasQuote

poqya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.09.2003
Ahli No: 3840
Posting: 208
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-10-03 14:47


aku tak suka...

*org takleh terima cara aku
*bilik bersepah
*org mengata kat aku yg salah

actually ade lagi..tp takleh laa tulis byk2...nnt org kata byk yg tak suka dr suka lak..hahhhaa

Bookmark and Share

    


  Member Information For poqyaProfil   Hantar PM kepada poqya   Quote dan BalasQuote

Jackie_uniten7
WARGA SETIA
Menyertai: 20.09.2003
Ahli No: 3664
Posting: 1845
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 07-10-03 09:54


Saya tak suka hari saya tak berdisiplin.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Jackie_uniten7Profil   Hantar PM kepada Jackie_uniten7   Quote dan BalasQuote

ShahrulZaman
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2007
Ahli No: 28499
Posting: 1138
Dari: Walidain

Selangor  


posticon Posting pada: 12-04-07 05:07


:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ShahrulZamanProfil   Hantar PM kepada ShahrulZaman   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 12-04-07 08:34


sebenarnya..
kadang-kadang benda yang kita tak suka itu lah yang akan menjadi kesayangan or anda akan buat or suka...
muhasabah diri..minta2 dijauhkan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

adila89
Warga Rasmi
Menyertai: 08.04.2007
Ahli No: 29497
Posting: 10

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-04-07 11:21


bagi adila pulak adila paling tak suka bila:,

*tempat yang bersepah
*orang yang suka memaksa kita
*dan ada lagi cuma siapalah adila nak cakap banyak-banyak sebab adila pun
tak perfect.........
*yang adila tahu adila hanya tak suka pada yang tak elok saja.....hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For adila89Profil   Hantar PM kepada adila89   Quote dan BalasQuote

aiz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 273
Posting: 275
Dari: melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 12-04-07 11:25


aizx suka:
1)org yang lambat
2)minuman yang ada susu
3)merokok...dll

Bookmark and Share

    


  Member Information For aizProfil   Hantar PM kepada aiz   Pergi ke aiz's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 12-04-07 11:27


sikap suka berlagak..tambah perempuan. amatla tak sesuai. nak berlagak pun biar bertempat nanti org tak suka. takkan dengan kawan pun nak berlagak...huu...baik chek buat tak tau saja

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

eyla05
WARGA SETIA
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19884
Posting: 546
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-04-07 11:29


banyak bendanya tapi paling saya tak suka asap rokok...

Bookmark and Share

    


  Member Information For eyla05Profil   Hantar PM kepada eyla05   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-04-07 11:38


Paling tak suka...org yang tak reti hargai :-?
tak suka sepah2..


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 12-04-07 11:54


paling tak suka pergi tempat yang sesak-sesak
paling tak suka menunggu orang :-D
paling tak suka orang ubah background pc :-?



Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

annissa_zulfa
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22609
Posting: 354
Dari: town of throw(baling)

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-04-07 14:20


apa yang ana paling tak suka.....:

:-( tempat yang sesak.....jalan png...dan SHOPPING COMPLEX..then i also dont like to shopping...huhuhuhu...

:-( tak suka makan ubat....tak sedap

:-( tak suka bila nombor telefon tiba-tiba ada kat org yang ana tak bagi pun...org yang bagi nombor itulah yang ana tak suka..tak amanah dalam mnjaga hak org lain..ask me first lah!!!!!.....benci I tau..uhuk uhuk uhuk..... :-( :-( :-( :-(


-----------------
FIDAK 2015


Bookmark and Share

    


  Member Information For annissa_zulfaProfil   Hantar PM kepada annissa_zulfa   Pergi ke annissa_zulfa's Website   Quote dan BalasQuote

irfanmh
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.06.2006
Ahli No: 24748
Posting: 127
Dari: Mersing ---> Kuantan

Johor   avatar


posticon Posting pada: 12-04-07 17:39


saya tak suka apa apa yang saya tak suka.
tak suka cakap "2 kali".


-----------------
tiada signature


Bookmark and Share

    


  Member Information For irfanmhProfil   Hantar PM kepada irfanmh   Quote dan BalasQuote

Al-Mustaqqim
WARGA SETIA
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17480
Posting: 486
Dari: malaysia

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 16:10


tak suka pada org yang..
hipokrit..
pandai berlakon semata-mata..
cakap baik, tapi perangai...
pandai ilmu agama, tapi buat maksiat..
gunakan agama untuk kepentingan diri terutama untuk pikat perempuan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MustaqqimProfil   Hantar PM kepada Al-Mustaqqim   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 13-04-07 16:15


saya tak suka kalau saya ni malas...

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

rie_boyz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26704
Posting: 133
Dari: upm bintulu,sarawak

Terengganu  


posticon Posting pada: 13-04-07 16:18


bagi ana tak suka adalah bila orang marah2 kat kita tak tentu pasal lepas itu suka memalukan ana bila ditempat orang...ana pun tak suka duduk tempat yang banyak asap khasnnya asap rokok...
ana pun tak suka buat orang kecik hati dan marah..bila ada nak buat sesuatu macam xjdi ingat yang kita ada buat salahkan orang sebab tu ana tak suka org pemarah tapi ana suka orang yang happy selalu..:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For rie_boyzProfil   Hantar PM kepada rie_boyz   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 16:18


Kalau saya nak tidur lepas itu ada org datang bilik lepak2..


-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~


Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 16:44


tak suka kalau bilik bersepah
org hisap rokok
masa buat kerja ada org buat bising

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 18:11


salam....

ana tak suka:
1)orang yang tak tepati janji.

2)orang yang selalu sangat suka menyuruh.(kalau sekali sekala tu tak apa lah)

3)orang yang merokok.

4)orang yang suka mendesak.

5)tak suka diri ini jadi malas,penakut,dengki,riak,takbur,pemarah.....
insyaALLAH...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

nuzra_awatif
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.02.2005
Ahli No: 14676
Posting: 99
Dari: Bumi Allah

Perak  


posticon Posting pada: 13-04-07 18:33


tak suka org yang:
hisap rokok
bayar hutang lambat
terhegeh-hegeh
terlampau teliti
badan berbau

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuzra_awatifProfil   Hantar PM kepada nuzra_awatif   Quote dan BalasQuote

bayti_jannati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26228
Posting: 220
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 13-04-07 20:05


saya tak suka tunggu lama....
sebab penantian tu satu penyeksaan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For bayti_jannatiProfil   Hantar PM kepada bayti_jannati   Quote dan BalasQuote

tereturubuzu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.11.2006
Ahli No: 27162
Posting: 191
Dari: JOHOR

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-04-07 20:21


saya tak suka menunggu...tak suka asap rokok

Bookmark and Share

    


  Member Information For tereturubuzuProfil   Hantar PM kepada tereturubuzu   Quote dan BalasQuote

telekung
Warga 5 Bintang
Menyertai: 28.07.2003
Ahli No: 2666
Posting: 386
Dari: pusat bandaraya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-04-07 21:13


ana paling tak suka bila kawan-kawan nak bercerita main cuit2 ana...dengan harapan untuk tarik perhatian..ish2...pantang betul...lagi tak suka bising bila study dan tidur...sian kat adik bilik sering kena tegur dengan ana sebab pasang radio kuat2...

Bookmark and Share

    


  Member Information For telekungProfil   Hantar PM kepada telekung   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 14-04-07 21:22


ana tak suka nyamuk...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

syafiq_mmt
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.02.2007
Ahli No: 28754
Posting: 42
Dari: dalam rumah

Kelantan  


posticon Posting pada: 14-04-07 21:27


ana pulak tak suka cicak..geli!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For syafiq_mmtProfil   Hantar PM kepada syafiq_mmt   Pergi ke syafiq_mmt's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 14-04-07 21:36


*lambat2 & tak tepati janji
*bersepah, walau kalut exam mesti kemaskan apa yang rasa bersepah depan mata baru bo study & tak suka kotor
*bising2
*org yang suka mengata sebab sikap bgini takkan ke mana
*bau busuk
*hipokrit
* org malas buat krj tapi suka mengarah

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-04-07 22:04


Tak suka orang yang pemalas,pengotor & tak paham bahasa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

starfish
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.01.2005
Ahli No: 14030
Posting: 76
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 14-04-07 23:29


paling tak suka

1. couple2 yang dok bersidai kat tmn2 bunga or shopin complex, buat sakit mata
    sakit hati saja
2. orang yang pandai tabur fitnah a.k.a mengumpat
3. orang yang cakap tak serupa bikin boleh juga masuk kategori penipu
4. hipokrit!! depan kita cakap lain, kat belakang lain pula
5. bising! agaknya ye nak radio/tv (in kes Kalau sensorang) or dok borak2 , jangan lah pula perasan lebih sampai 8 org nak dengor, orang nak study pun tak boleh nak fokus
6. mungkir janji dan lmabat tepati masa, ha ni memang pantang ar..
7. orang yang suka cakap besar

Bookmark and Share

    


  Member Information For starfishProfil   Hantar PM kepada starfish   Quote dan BalasQuote

najah85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26692
Posting: 338
Dari: kuantan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 15-04-07 00:00


tak suka duduk bersama mereka yang suka mengata orang lain...
ingatlah kita semua bukannya perfect...
setiap org ada kelemahan dan kekurangan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For najah85Profil   Hantar PM kepada najah85   Quote dan BalasQuote

srikandi_86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2007
Ahli No: 28923
Posting: 188
Dari: united kingdom

uk  


posticon Posting pada: 15-04-07 00:19


tak suka makan telur..tapi Kalau dalam kek atau roti..ana makan saja..hehe..kawan-kawan ana kata ana cerewet..tapi itu lah ana.. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_86Profil   Hantar PM kepada srikandi_86   Quote dan BalasQuote

syasya2130
Warga 1 Bintang
Menyertai: 26.01.2007
Ahli No: 28380
Posting: 36
Dari: sentul,kl

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 15-04-07 00:24


ana paling tak suka orang yang tidak jujur,orang yang suka mainkan perasaan orang lain,wanita yang ditindas,orang yang tidak reti menjaga perasaan orang lain

Bookmark and Share

    


  Member Information For syasya2130Profil   Hantar PM kepada syasya2130   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-04-07 11:16


saya tak suka
bising...
mungkir janji...
tak jaga amanah..
rokok...

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-04-07 11:19


Pada 14-04-07 21:22 , muslimin23 posting:

!!! QUOTE !!!

ana tak suka nyamuk...


:)


-----------------
BERTEMU DAN BERPISAH ADALAH KETENTUAN ALLAH


Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-04-07 11:26


ana paling tak suka bila susah nak tidur...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-04-07 11:28


time nak solat saja tetiba resah gelisah tak tentu pasal,
hasutan syaitan yang direjam,

Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

naja_muslimah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.03.2007
Ahli No: 29196
Posting: 73
Dari: Pahang Darul Makmur

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 21-04-07 12:35


keadaan yang penuh sesak ..

Bookmark and Share

    


  Member Information For naja_muslimahProfil   Hantar PM kepada naja_muslimah   Quote dan BalasQuote

muslimah_jun
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28314
Posting: 1018
Dari: serambi mekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-04-07 12:45


Pada 21-04-07 11:28 , alwalid posting:

!!! QUOTE !!!

time nak solat saja tiba-tiba resah gelisah tak tentu pasal,
hasutan syaitan yang direjam,
saya pun pernah bgini, memang dah tugas syaitan ganggu kita cucu cicit adam. Cuba baca surah 3 pukul before solat (al-ikhlas, al-falaq & an-naas). moga Allah pelihara hati kita dr bisikan jin & syaitan, moga makhluk ni kena rejam sebab cuba ganggu kita)


-----------------
~TeGuRlAh Aku.. AjAklAh Aku.. PimPinLaH aKu.. kE JaLaN yang menDeKaTkan HaTiku pada-NYA..~


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_junProfil   Hantar PM kepada muslimah_jun   Quote dan BalasQuote

sufeyna
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.02.2007
Ahli No: 28575
Posting: 109
Dari: perlis

mauritius   avatar


posticon Posting pada: 04-08-07 18:21


Pada 13-04-07 16:10 , Al-Mustaqqim posting:

!!! QUOTE !!!

tak suka pada org yang..
hipokrit..
pandai berlakon semata-mata..
cakap baik, tapi perangai...
pandai ilmu agama, tapi buat maksiat..
gunakan agama untuk kepentingan diri terutama untuk pikat perempuan..



ramai sangat org begini...
memang tak suka


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufeynaProfil   Hantar PM kepada sufeyna   Pergi ke sufeyna's Website   Quote dan BalasQuote

abid_19
WARGA SETIA
Menyertai: 16.06.2007
Ahli No: 30283
Posting: 577
Dari: gombak

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 04-08-07 19:13


salam

ana paling tak suka bila tengah ada mood nak buat assignmnt ada yang datang mengacau..
ana tak suka org yang hipokrit.
ana tak suka org yang cakap-cakap kat belakang..kalau ada tak puas hati cakap depan2..tak sakit hati..

---------------
Sekali kaki melangkah di jalan Allah..Jangan undur..Biar masa berganti aqidah jangan mati..Biar zaman berubah Keyakinan pada ALLAH jangan goyah..

:: laman ana ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For abid_19Profil   Hantar PM kepada abid_19   Pergi ke abid_19's Website   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 04-08-07 22:30


aduhh..malas amat jadi penunggu.. :-D

tak suka menunggu dan ditunggu..kadang tu lebih rela pergi mana-mana seorang..senang dan tak menyusahkan orang lain kalau-kalau terlambat ke atau nak cepat :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

mujahidah_muslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 693
Posting: 678
Dari: Bumi Allah

pakistan   avatar


posticon Posting pada: 04-08-07 23:26


paling tak suka berhadapan dengan orang yang tak jujur dan tak nak mengaku salah sendiri malah meletakkan kesalahannya pada orang lain...


-----------------
I'm glad to be me..
Jaga diri, jaga iman, Jaga hati. Tebarkan salam
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah_muslimahProfil   Hantar PM kepada mujahidah_muslimah   Quote dan BalasQuote

sara_mujahidah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.11.2006
Ahli No: 27322
Posting: 88
Dari: mesir

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-08-07 00:37


Assalamualaikum..
salam ukhwah fillah..........
sahabat-sahabat,sesuatu yang an tak suka disini ialah bila an terpandang rendah kat orang lain....tanpa disedari an ni ada sifat sombong,riak.minta jauh lah..kedua sesuatu yang ana tak suka bila diri an ni dipermain2kan oleh kaum adam...an ni lemah...mudah sangat jatuh hati bila ada kaum adam yang kata sayang kat ana ni.jadi minta jauh lah...ketiga..bila diri ini ada tersalah sangka kat orang lain,tanpa disedari ana telah timbulkan di hati ana ni sifat pentingkan diri sendiri.....keempat bila ana ni cakap saja banyak tapi tak pernah amalkan,baik tak payah cakap.sebabnya marah ALLAH pada orang-orang yang menyatakan itu ini tapi tak pernah amalkan....minta jauhlah.....amin

Bookmark and Share

    


  Member Information For sara_mujahidahProfil   Hantar PM kepada sara_mujahidah   Quote dan BalasQuote

Qalam_Akhdar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.07.2005
Ahli No: 17109
Posting: 159
Dari: Petaling Jaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-08-07 06:44


emm MENUNGGU, dan di KHIANATI...:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Qalam_AkhdarProfil   Hantar PM kepada Qalam_Akhdar   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 05-08-07 11:42


~penantian
~bila no tak kenal miskol
~bila tak ada kerja

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

selasih
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.08.2005
Ahli No: 18573
Posting: 58
Dari: Temerloh, pahang

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-08-07 17:54


bila tak ada kerja nak buat........
di tempat yang ramai org......

Bookmark and Share

    


  Member Information For selasihProfil   Hantar PM kepada selasih   Pergi ke selasih's Website   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 05-08-07 17:56


Assalamualaikum

paling tak suka hipokrit..
paling tak suka tak ikhlas..
paling tak suka org tipu..
paling tak suka bila sedih..
paling tak suka bila boring sangat
dan banyak lagi... 8-)
[ Telah diedit oleh: syira_qistina pada 05-08-07 17:56 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

Afa
Warga Rasmi
Menyertai: 30.07.2007
Ahli No: 30529
Posting: 11
Dari: Kuala Lumpur

malaysia  


posticon Posting pada: 05-08-07 23:26


Salam...ehmmm...saya paling tak suka org yang tak hormat ibubapa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For AfaProfil   Hantar PM kepada Afa   Quote dan BalasQuote

ilhammusafir
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.11.2005
Ahli No: 20222
Posting: 361
Dari: SeGaMat_JoHoR

Johor  


posticon Posting pada: 06-08-07 02:00


saya paling tak suka benda kotor dan orang yang pengotor......

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilhammusafirProfil   Hantar PM kepada ilhammusafir   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-08-07 08:58


MASA !!!!!!!

Orang yang tak menepati MASA !!!

Apa guna jam di dinding,apa guna jam di hp,apa guna jam di tangan???!

Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-08-07 09:39


tak suka ditunggu dan menunggu orang.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

faried
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26185
Posting: 150
Dari: kedah

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 06-08-07 12:29


salam....

ana tak suka:

bising
menunggu orang
panas
seseorang bermulut laser
pemalas
pendendam
pemarah
seseorang yang selalu moody
sombong
tak suka senyum

Bookmark and Share

    


  Member Information For fariedProfil   Hantar PM kepada faried   Quote dan BalasQuote

ummi_mmas
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.01.2007
Ahli No: 28146
Posting: 133

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-09-07 19:05


yang paling ana tak suka ialah apabila orang marah ana.......tapi yang lain-lain tu ana tak kisahlah sebab kadang-kadang tu ana pun buat jugak......he...he... :-D :-D :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummi_mmasProfil   Hantar PM kepada ummi_mmas   Quote dan BalasQuote

e_yahan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.04.2007
Ahli No: 29636
Posting: 93
Dari: kemaman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-09-07 20:34


ana tak suka boleh bdan ana mngalami luka2 biarpn luka kecil...ana juga tak suka darah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For e_yahanProfil   Hantar PM kepada e_yahan   Quote dan BalasQuote

marul
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30924
Posting: 648
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 10-09-07 20:16


assalamualaikum..saya tak suka perkara yang negatif2... and tak suka rakan yang suka tikam dari belakang..tolong lah jauhkan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For marulProfil   Hantar PM kepada marul   Quote dan BalasQuote

raihan2004
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6388
Posting: 375
Dari: kedah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 10-09-07 21:24


paling tak suka Kalau ada sesiapa masuk campur hal peribadi saya,busy body hal org...paling taksukaaaaa....
yang lain-lain 2,sama lah macam kawan-kawan di atas...:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For raihan2004Profil   Hantar PM kepada raihan2004   Quote dan BalasQuote

Eriyza_Qistina
Warga Rasmi
Menyertai: 22.04.2006
Ahli No: 24356
Posting: 16
Dari: Berbumbungkan Langit Berlantaikan Bumi

malaysia  


posticon Posting pada: 13-09-07 15:23


Banyak sangat perbuatan yang saya tak suka.
Antaranya :-

Janji tidak ditepati
Amanah dikhianati
Pembohongan


-----------------
Salam Ramadan Al-Mubarak


Bookmark and Share

    


  Member Information For Eriyza_QistinaProfil   Hantar PM kepada Eriyza_Qistina   Pergi ke Eriyza_Qistina's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 13-09-07 15:42


Assalamualaikum...
Tak suka apa yang tidak disukai....
[ Telah diedit oleh: sayatetapsaya pada 13-09-07 15:43 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

kunciair
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2007
Ahli No: 30929
Posting: 184
Dari: perak

malaysia  


posticon Posting pada: 13-09-07 15:44


entah lah..susah nak cakap...
kekadang tu apa yang kita tak suka jadi suka...
kekadang tu apa yang kita suka jadi tak suka...
:-? :-? :-?


-----------------
wanita hiasan dunia..adalah permata yang paling berharga bagi lelaki


Bookmark and Share

    


  Member Information For kunciairProfil   Hantar PM kepada kunciair   Quote dan BalasQuote

skater
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2004
Ahli No: 8611
Posting: 541
Dari: Kuala Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-09-07 15:45


apa-apa yang kurang menyenangkan


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For skaterProfil   Hantar PM kepada skater   Pergi ke skater's Website   Quote dan BalasQuote

searchforguidance
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30916
Posting: 403
Dari: johore

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-09-07 15:46


paling tak suka bila kita cakap dengan orang tu dia buat tak tau.pandang muka pun tak...
eeeee........geram sangat lah kiranya!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For searchforguidanceProfil   Hantar PM kepada searchforguidance   Quote dan BalasQuote

searchforguidance
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30916
Posting: 403
Dari: johore

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-09-07 15:46


paling tak suka bila kita cakap dengan orang tu dia buat tak tau.pandang muka pun tak...
eeeee........geram sangat lah kiranya!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For searchforguidanceProfil   Hantar PM kepada searchforguidance   Quote dan BalasQuote

moshimoshi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.04.2007
Ahli No: 29582
Posting: 156
Dari: ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-09-07 16:27


kalau melibatkan binatang,saya tak suka katak dan serangga yang berkumpul banyak-banyak macam lebah...meremang bulu roma asenya...kalau melibatkan manusia...saya paling tak suka org yang tak menepati janji dan suka sangat menangguh2kn kerja...


-----------------
beRkoRbAn bErjUang dEmi CiNta...CiNtA yang HakiKi....


Bookmark and Share

    


  Member Information For moshimoshiProfil   Hantar PM kepada moshimoshi   Quote dan BalasQuote

SHAMR
WARGA SETIA
Menyertai: 05.10.2004
Ahli No: 11639
Posting: 777
Dari: Dari ALLAH kita datang, kepadaNya kita kembali...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-09-07 21:48


Salam.
Saya paling tak suka orang yang lari dari tanggungjawab dan orang yang tak menghormati orang lain atau makhluk lain.


-----------------
"Jangan gugur sebelum syahid!"


Bookmark and Share

    


  Member Information For SHAMRProfil   Hantar PM kepada SHAMR   Quote dan BalasQuote

syaza_azzahra
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.08.2007
Ahli No: 30686
Posting: 43
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-09-07 23:46


Ana tak suka

@ org lelaki or perempuan yang merokok
@ menunggu..terutama tnggu kawan brsiap bla nak pagi kuliah. nak tnggal tak sampai
    hati tapi bla tnggu lambat masuk kls pulak.
@ wanita yang tak jaga prgaulan...

itu saja agaknya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syaza_azzahraProfil   Hantar PM kepada syaza_azzahra   Pergi ke syaza_azzahra's Website   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-09-07 23:46


org pemalas :P

tak pandai boleh belajar.. kalau malas...hurmm~~

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

sahihnor
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.07.2005
Ahli No: 17515
Posting: 182
Dari: Ranau,Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 14-09-07 09:25


tak suka bunyi bising dengan asap rokok

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahihnorProfil   Hantar PM kepada sahihnor   Quote dan BalasQuote

raihan2004
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6388
Posting: 375
Dari: kedah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 14-09-07 18:18


tak suka org perasan-perasan pandai,perasan hebat,segala macam perasan lah...hehehe
tak suka org yang over confident...
tak suka perokok...
tak suka tpt yang kotor,berselerak...
tak suka org yang penyibuk hal org lain...;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For raihan2004Profil   Hantar PM kepada raihan2004   Quote dan BalasQuote

Bujang
Warga Rasmi
Menyertai: 11.09.2007
Ahli No: 31027
Posting: 15
Dari: Perak

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-09-07 18:34


tak suka org tanya apa yang saya tak suka sebab saya tak tau nak jawab. tak suka betul lah...tak suka, tak suka, tak suka. nak buat bagaimana ha?

Bookmark and Share

    


  Member Information For BujangProfil   Hantar PM kepada Bujang   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 14-09-07 18:47


saya suka pada bukan perokok..dan suka pada yang suka dan jaga kebersihan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-12-07 08:38


salah satu keadaan yang pernah dialami yang sangat tak disukai..

orang merayu dengan putar belit, tak tahu tipu ke tidak ---> ambil kesempatan pada diri yang mudah simpati.. :jangan: :jangan:


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 03-12-07 23:24


tak suka bila diri ini tidak disukai :P

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 03-12-07 23:32


Pada 03-12-07 23:24 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

tak suka bila diri ini tidak disukai :P


..:-D..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 04-12-07 07:06


tak suka sedih2... sebab sekarang ni ana rasa sedih sangat-sangat.. rasa nak nanagis... uwaaaa.... :cry: :cry: :cry:



Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 04-12-07 07:08


kenapa pula dengan syira ni...
apa masalah meke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» apa yang anda paling tak suka ?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.190005 saat. Lajunya....