Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-04-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tidak semua yang kita mahu boleh didapat. Jika Allah tidak memberi sekarang, ia akan ditunda atau diganti yang lebih baik.
-- Dari Drama Kiamat Sudah Dekat

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 31
Ahli: 0
Jumlah: 31




  Yang Masuk Ke Sini
muslimin23: 27 hari yang lalu
ronniefinancehome: 38 hari yang lalu
MTMKi: 48 hari yang lalu
usop79: 49 hari yang lalu


Kaki Jiwang Karat!!
Topik: senyuman mmpu memikat???


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kaki Jiwang Karat!!
    »» senyuman mmpu memikat???

Please Mendaftar To Post


Oleh senyuman mmpu memikat???

shoutul_miji
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.10.2006
Ahli No: 26845
Posting: 104
Dari: bumi Allah

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-01-07 08:53


pendapat anda....

Bookmark and Share

    


  Member Information For shoutul_mijiProfil   Hantar PM kepada shoutul_miji   Quote dan BalasQuote

af_feirays
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27071
Posting: 33
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 03-01-07 09:01


hmmph.. bagi lah pendapat sendiri dulu
apa yang menyebabkan perkara ni ditimbulkan..
bagi cerita basic2 cerita dulu..
boleh lah kita jadikan ini perbincangan..
ni bagi tajuk saja sebagai kalau..

senyum itu sedekah..
ianya lebih mendorong kita untuk terus bersenyum..

kalau senyuman yang memikat ni..
umumnya memang senyuman memikat..
tapi bukan memikat dalam erti maksud mengurat lah..

allahua'lam

Bookmark and Share

    


  Member Information For af_feiraysProfil   Hantar PM kepada af_feirays   Pergi ke af_feirays's Website   Quote dan BalasQuote

shoutul_miji
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.10.2006
Ahli No: 26845
Posting: 104
Dari: bumi Allah

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-01-07 09:05


maaf...jawab di ruangan yang satu lagi...masalah internet...

Bookmark and Share

    


  Member Information For shoutul_mijiProfil   Hantar PM kepada shoutul_miji   Quote dan BalasQuote

nurfirna
Warga Rasmi
Menyertai: 23.09.2004
Ahli No: 11332
Posting: 19

Melaka  


posticon Posting pada: 03-01-07 09:43


senyum seindah suria...yang mebawa bahagia..senyumlah dari hati..duniamu berseri...senyum umpama titian dalam kehidupan..kau tersenyum ku tersenyum..kemesraan ter....???!tak tau dah..lupa lirik..ehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurfirnaProfil   Hantar PM kepada nurfirna   Quote dan BalasQuote

shoutul_miji
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.10.2006
Ahli No: 26845
Posting: 104
Dari: bumi Allah

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-01-07 22:38


hehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For shoutul_mijiProfil   Hantar PM kepada shoutul_miji   Quote dan BalasQuote

darkeye_mania
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.12.2006
Ahli No: 27963
Posting: 157

blank   avatar


posticon Posting pada: 03-01-07 23:47


senyum saja lah.... bukan kena bayar pun... tension dengan org yang payah sangat nak senyum

Bookmark and Share

    


  Member Information For darkeye_maniaProfil   Hantar PM kepada darkeye_mania   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2026
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-01-07 23:56


:roll: A'ah....setuju sangat....rasa tak selesa kalau org tu susah nak senyum kat org lain.....


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

nisaulfadhilah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.10.2006
Ahli No: 27084
Posting: 207
Dari: irbid

jordan  


posticon Posting pada: 04-01-07 01:22


senyum saja lah..
sekurang-kurangnya nampak lah manis dan peramah diri tu..
tak lah orang fikir yang bukan2 pula tentang diri kita..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nisaulfadhilahProfil   Hantar PM kepada nisaulfadhilah   Quote dan BalasQuote

syahid_zul
WARGA SETIA
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5698
Posting: 535
Dari: terengganu

japan   avatar


posticon Posting pada: 04-01-07 08:36


isu semasa ke ni?
tak tahu pula isu ni sedang hangat...:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahid_zulProfil   Hantar PM kepada syahid_zul   Pergi ke syahid_zul's Website   Quote dan BalasQuote

maya_sakura
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2006
Ahli No: 24795
Posting: 214
Dari: gombak

Kelantan  


posticon Posting pada: 04-01-07 10:39


memang pun..tapi jaga2 lah..sebab senyuman mampu membunuh..iyakah?yela agaknya..hehe

..................................................

CINTA ITU SUATU ANUGERAH, PELIHARALAH IA dengan SEBAIKNYA..

Bookmark and Share

    


  Member Information For maya_sakuraProfil   Hantar PM kepada maya_sakura   Quote dan BalasQuote

nurwahida
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5946
Posting: 338
Dari: USM

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 04-01-07 10:44


Senyum : Adalah membolehkan berlalunya kepada muka yang masam dan penolong untuk sampai kepada tercapainya apa yang tuntut

Senyum : Adalah yang mudah untuk sampai kedalam hati

Senyum : Adalah pembukaan indah ketika pertemuan dan kasturi penutup ketika berpisah

Senyum : adalah pembukaan Keselamatan dan benteng kemalangan

Senyum : Adalah jalan seluruh kebaikan dan pencegahan seluruh keburukan

Senyum : Adalah tali keselamatan dalam pertelingkahan sengit dan wasilah paling ampuh untuk mendapatkan kerelaan.

Dipetik dari Buku PETUA2 PENAWAR BAGI HATI....

huhuhuh...tapi senyum lah berpada2 agar tidak memudaratkan...kan senyum itu satu sedekah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurwahidaProfil   Hantar PM kepada nurwahida   Pergi ke nurwahida's Website   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 04-01-07 10:50


Macam dah ada topic ni kat forum sebelum ni... tapi tak apa lah , yang baik diperbayakkan tak apa.


Pandai-pandai lah guna senyuman anda, tapi pastikan guna dengan cara yang betul dan pada masa yang sesuai..


Senyum lah seberapa banyak yang anda suka asalkan tak mengada-ngada!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 04-01-07 11:01


Pada 04-01-07 10:50 , mechelmine posting:

!!! QUOTE !!!


Senyum lah seberapa banyak yang anda suka asalkan tak mengada-ngada!!


Ahahaha..betul-betul

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

nuhasolehah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.07.2006
Ahli No: 25365
Posting: 57
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 04-01-07 12:33


senyumlah seikhlasnya..diri bahagia orang lain pun bahagia... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuhasolehahProfil   Hantar PM kepada nuhasolehah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.089118 saat. Lajunya....