Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 09-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
5,000 tahun dulu Confusius berkata, "Belajar!"; 1,500 tahun dahulu ayat Quran pertama ialah, "Baca!"
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 21
Ahli: 0
Jumlah: 21




  Yang Masuk Ke Sini
lidah-penghunus: 16 jam, 24 minit yang lalu
muslimiman: 15 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 16 hari yang lalu
nur_tinta: 22 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: ~NATIONAL CAREER CARNIVAL~


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» ~NATIONAL CAREER CARNIVAL~

Please Mendaftar To Post


Oleh ~NATIONAL CAREER CARNIVAL~

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 12-12-06 23:54


NATIONAL CAREER CARNIVAL 2006
BERTEMPAT DI UIA
TARIKH : 18-20 DISEMBER 2006


** tempat ana tak pasti..
nanti ana akan maklumkan as soon as posibble..
hehe..
ana akan maklumkan juga antara company yang terlibat..

insyalaah..kalau tak ada aral melintang
ana bersama sahabat ana.. naza_firman & bintanghati
turut sama bertugas di booth..

kepada para graduan serta job hunter..
jommlaa jenguk career carnival nanti..
bolehlaa mencari peluang kerja yang lebih baik..

kepada yang dapat meluangkan masa..ke NCC ni..
bolehlaa singgah ke booth di mana ana terpacak di situ..
itupun kalau ana ada..

butiran lanjut ana akan maklumkan kemudian..
ilalliqa....

:roll: :roll:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

khalifah_85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22747
Posting: 437
Dari: johor bahru

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 13-12-06 02:52


assalamualaikum....

syukran atas info yang disampai kan ye ukhti...

insya ALLAH kalau ada kelapangan ana cuba pergi...

salam ukhwah dan perjuangan..

wassalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifah_85Profil   Hantar PM kepada khalifah_85   Quote dan BalasQuote

Ustadz
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25025
Posting: 774
Dari: Kandang Kambing

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-12-06 09:03


salam..
pada semua graduan yang baru atau lama tamat pengajian dan masih mencari-cari peluang kerjaya..ana galakkkan 100% untuk pergi dan manfaatkan peluang yang ada..semoga Allah mempermudahkan segala urusan antum...

Bookmark and Share

    


  Member Information For UstadzProfil   Hantar PM kepada Ustadz   Pergi ke Ustadz's Website   Quote dan BalasQuote

are_peace82
WARGA SETIA
Menyertai: 06.10.2006
Ahli No: 26802
Posting: 412
Dari: Kelantan & Kajang

Kelantan  


posticon Posting pada: 13-12-06 09:16


pakat2 lah pergi

Bookmark and Share

    


  Member Information For are_peace82Profil   Hantar PM kepada are_peace82   Quote dan BalasQuote

nurwahida
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5946
Posting: 338
Dari: USM

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-12-06 09:48


salam..
pertama sekali..terima kasih atas info...
yupp...mari kita ramai-ramai pergi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurwahidaProfil   Hantar PM kepada nurwahida   Pergi ke nurwahida's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 13-12-06 13:58


Ana pun nmak pergi tapi hari kerja lah pulak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

mohd
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 401
Posting: 283
Dari: kl

ireland  


posticon Posting pada: 13-12-06 17:03


siapa student uia...post lah tentatif programm..so boleh cek..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohdProfil   Hantar PM kepada mohd   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-12-06 17:16


emm..... time kerja lah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

sitisolehah1736
Warga Rasmi
Menyertai: 18.11.2006
Ahli No: 27392
Posting: 8
Dari: ibu kota raya

saudiarabia  


posticon Posting pada: 13-12-06 19:32


salam..
jom pergi NCC...
Jangan lpaskan peluang

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitisolehah1736Profil   Hantar PM kepada sitisolehah1736   Pergi ke sitisolehah1736's Website   Quote dan BalasQuote

sss_89
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.12.2006
Ahli No: 27711
Posting: 82
Dari: mana-mana saja

Kelantan  


posticon Posting pada: 13-12-06 20:43


bagaimana kalau tak pergi????

Bookmark and Share

    


  Member Information For sss_89Profil   Hantar PM kepada sss_89   Quote dan BalasQuote

muslimah_girl
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.10.2006
Ahli No: 27012
Posting: 53
Dari: depan pc

italy  


posticon Posting pada: 13-12-06 20:45


wajib ke??? best tak kalau pergi??

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_girlProfil   Hantar PM kepada muslimah_girl   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-12-06 21:23


InsyaAllah sampai...

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 13-12-06 22:03


mini JK penutup 2006 ukhwah.com
akan berlangsung pada 19 disember 2006
jam 5 petang.. tempat di cafe..


ana tak pasti lagi cafe mana..
** rumaishaaa nanti tolong ana posting nama cafe tu ye..
ana call enti..tapi tak berangkat.. wani pun begitu..
mybe ada hal that time...

ila antum.. wa antunna..
tafaddal ila NCC- national career carnival
pada yang dalam pencarian pekerjaan.. moleklaa kirenya
anda berada di NCC.. intai lah peluang yang ada..
mana tahu.. rezeki anda ada di sini..
:-D :-D

tentatif ncc boleh lawat laman web ni..

national career carnival

pada antum yang ingin hadir..sila maklumkan nickname dalam topik ni..
moga jk penutup untuk tahun 2006 ni.. ramai juga sambutannye..
walaupun kbykn IPTA yang lain masih lagi minggu cuti..hehe

UIA juga yang masuk awal... :lol: :-D
akhiran.. moga bertemu dengan warga ukhwah yang lain..
ilalliqa... wsslm..


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 13-12-06 22:06 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 13-12-06 22:14


` miNi jK peNutup 2006
bersempena NCC di UIA...
antum..antunna dijemput untuk bersama-sama
MT ukhwah.com serta warga ukhwah.com yang lain..
~menyemai kasih, memupuk ukhwah~

tarikh : 19 disember 2006 - selasa
masa : 5 petang
tempat : cafe HS ( human sciences berhampiran masjid UIA)

tiada yuran jk dikenakan..
jika kelapangan juga.. pihak MT ingin berdiskusi tentang
perancangan JK untuk tahun 2007

aiwah.. jemput semua warga ukhwa.com yang ada kesempatan dan kelapangan.. serta warga UIA khususnya..
jemputlaa datang bertemu di alam realiti..
:lol: :lol: :-D :-D

wsslm...

** syukran sir kang.. hehe..
sir kena datang ek... :-D :-D :-D

*** moga dapat bertemu dengan team kuat uia pj dulu...
alfaqierah..littlemuslimah..nawwal..broMon.. dll..


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

saussan_saffanah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 15.08.2006
Ahli No: 25827
Posting: 353
Dari: sumwhere~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-12-06 23:07


bestnya
hope to join warga ukhwah dia lam realiti....
yet, i'm still terikat dengan jadual kulyah
ehm...bertahanlah ukhwah.com
hope so becomin' years dapat join all of da activities
nntikan kdtanganku tau....
assalamualaikum:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For saussan_saffanahProfil   Hantar PM kepada saussan_saffanah   Quote dan BalasQuote

khazinatul_asrar47
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16936
Posting: 308
Dari: .::diMana ada keBerkatanNYA,disitu ana::.

Selangor  


posticon Posting pada: 14-12-06 02:31


insyaAllah ana pergi sebab sekarang dah free sikit..
tapi kalau 19 tu tak pasti takot ada hal...
NCC ni untuk sesiapa yang cari kerja ke kak shida?
hehe...ana baru pas spm,tapi bukan nak cari kerja..huhu~
saja nak tengok² saja boleh kan?hek~

Bookmark and Share

    


  Member Information For khazinatul_asrar47Profil   Hantar PM kepada khazinatul_asrar47   Pergi ke khazinatul_asrar47's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-12-06 08:07


salam.

Kak shida nanti jaga booth mana? mana lah tahu ada rezeki boleh kita jumpa lagi. hehe.


p/s: rindu UIA

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: • Tämäñ Mëläwätî, Küälä Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-12-06 11:03


Selamat datang ke Taman Ilmu dan Budi!

Untuk maklumat lanjut tentang National Career Carnival 2006, boleh lawat http://www.iiu.edu.my/ncc06/

Allahu Ta'ala a'lam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 14-12-06 11:22


mini jk kat hs kol 5...saya habes kelas kol 1...lama nya nak tunggu...insyaAllah kalau tak ada aral melintang saya pergi ncc dan mini jk tu...jumpa dekat sana... ;-)


-----------------
strong minds talk about ideas, weak minds talk about people.


Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-12-06 12:34


Pada 13-12-06 22:14 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

` miNi jK peNutup 2006
bersempena NCC di UIA...
antum..antunna dijemput untuk bersama-sama
MT ukhwah.com serta warga ukhwah.com yang lain..
~menyemai kasih, memupuk ukhwah~

tarikh : 19 disember 2006 - selasa
masa : 5 petang
tempat : cafe HS ( human sciences berhampiran masjid UIA)

tiada yuran jk dikenakan..
jika kelapangan juga.. pihak MT ingin berdiskusi tentang
perancangan JK untuk tahun 2007

aiwah.. jemput semua warga ukhwa.com yang ada kesempatan dan kelapangan.. serta warga UIA khususnya..
jemputlaa datang bertemu di alam realiti..
:lol: :lol: :-D :-D

wsslm...





ooooooooooo........ ana habis opis pukul 5..... susah nak rushing ke sana....dengan jem dan jauh tuu....


ada makan2 tak??? penting ni...moral kena jaga.....

hihihi....
ana juga nak tuntut sesuatu kat rumaishaaa....


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

jubah_hijau
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25035
Posting: 514
Dari: UTM SKUDAI

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-12-06 16:32


ana tak ada sahabat nak pergi lah......kalau nak ikut hati nak pergi..tapi segan lah

Bookmark and Share

    


  Member Information For jubah_hijauProfil   Hantar PM kepada jubah_hijau   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-12-06 17:18


Hai jubah hijau.... lama tak jumpa anta... anta apa khabar???
last kali kita jumpa kat desa pandan kan??? time iftar......
anta pergi tak himpunan pemuda 23 and 24 ni???

Ok, ada jodoh jumpa lagi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

NSAI
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.01.2004
Ahli No: 6691
Posting: 34
Dari: Kuala Lumpur

Melaka  


posticon Posting pada: 15-12-06 21:50


assalamualaikum, ana insya Allah nak pergi sebab dekat dengan rumah dan ada kelapangan....sebelum ni tak pernah pergi mana-mana jk lagi walaupun ada niat nak pergi... insya Allah kali ni ana pergi....walaupun tak hendak cari kerja lagi....

Bookmark and Share

    


  Member Information For NSAIProfil   Hantar PM kepada NSAI   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-12-06 12:46


berikut adalah tentatif program:

5.00 petang - aktiviti makan/taaruf, diskusi jk 2007

7.00 malam - solat jemaah

harap mana-mana warga ukhwah yang tinggal berhampiran sudi-sudikan hadir untuk memeriahkan majlis..

jumpa disana..

Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 17-12-06 00:38


salam....
insyaALLAH ana dan seorang lagi rakan ana akan hadir....
kami ni kira junior lagi dalam ukhwah.com ni.
kalau pergi ni, kira kali pertama lah dalam sejarah hidup... :)
nak kenal juga, senior2 dalam portal ini.
harap dapat banyak tunjuk ajar....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 17-12-06 15:03


!!! QUOTE !!!

NCC ni untuk sesiapa yang cari kerja ke kak shida?


NCC ni terbuka pada graduan..serta org ramai yang nak cari kerja..
so.. kalau ada kakak...abang..sedara... sepupun..dan kaum
kerabat lain.. war-warkan pada mereka..
NCC berlangsung dari 18-20 december 2006

!!! QUOTE !!!

Kak shida nanti jaga booth mana? mana lah tahu ada rezeki boleh kita jumpa lagi. hehe


kak shida+ naza_firman+bintanghati akan berada di booth
kumpulan kolej lagenda.. so pada yang ingin menyertai
staff KKL bolehlaa ushaa tengok job yang kosong..eheheh..

nanti jumpa ek..hehe.. kak ada di UIA dari 10pg-lepas maghrib..
ajaklaa kino tu ye.. ajak juga kawan-kawan yang lain.. :lol: :lol: :lol:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 17-12-06 15:11


antara kehadiran yang dijangka hadir..


MT ukhwah.com...
kak sue- istisafa..
sir KANG..
rumaishaa.. & zaujnya..hehe..
littlemuslimah... al faqierah..nawwal..dan seangkatan di UIA

Mohamad & sahabat
NSAI
Syahidatul
khazinatul_asrar47
Farishah
SaLaFiaN ** ajak lagi sahabat dari UIA ye...

jubah_hijau ** alahai... tafaddal ye...    :roll:
aye * jem..jauh.. em.. hendak 1000 cara..



:lol: :-D :lol: :-D :roll:


ilalliqa .......


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 17-12-06 15:28 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

af_feirays
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27071
Posting: 33
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 17-12-06 15:25


uih.. macam seronok pula ncc ini.. banyak benor bengkel2 dan kursus yang diadakan.. nak kena adjust2 masa sebab ada kelas..

ada mini jk pula itu ek..!? macam menarik.. insyaallah, ana datang jenguk2 dan jeling-jeling layaknya junior dalam ukhwah.. walaupun dah senior kat uia..
huhu

wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For af_feiraysProfil   Hantar PM kepada af_feirays   Pergi ke af_feirays's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 17-12-06 15:33


update terkini...

!!! QUOTE !!!

Mohamad & sahabat
NSAI
Syahidatul
khazinatul_asrar47
Farishah
SaLaFiaN ** ajak lagi sahabat dari UIA ye...
af_feirays

jubah_hijau ** alahai... tafaddal ye...    
aye * jem..jauh.. em.. hendak 1000 cara..

ukhtie ismi-safiza + 2 sahabat
ukhtie yamina
akhi zainuha

nur arisha + kembarnya..



berikut adalah tentatif program:

5.00 petang - aktiviti makan/taaruf, diskusi jk 2007

7.00 malam - solat jemaah



-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

imtihan_insyirah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.04.2006
Ahli No: 24051
Posting: 732
Dari: Darul Ehsan

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-12-06 15:48


assalamualaikum

ana berminat nak pergi :). ana try ke laman web iiu tu, tapi tak dapat buka. kak shida boleh tak ceritakan apa yang ada kat sana. skop bidang apa yang disediakan? sains ada ke? selalunya kalau career carnival, yang penuh kat sana bidang marketing+engineering+ ekonomi+ business saja. kekadang terasa hampa juga pergi career carnival, tapi satu kerja pun tak sesuai dan tak valid dengan kelayakan. apapun kena mencuba juga kan?.

nanti bolehlah habaq kat kawan-kawan lain :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For imtihan_insyirahProfil   Hantar PM kepada imtihan_insyirah   Pergi ke imtihan_insyirah's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 17-12-06 16:06


!!! QUOTE !!!

kak shida boleh tak ceritakan apa yang ada kat sana. skop bidang apa yang disediakan? sains ada ke?


tentang exibition tu.. kak tak pasti laaa booth dari company mana lagi..
web tu kekadang ambil masa nak buka.. so try lagi ek..
mungkin warga UIA dapat jawab soalan ni..

ana memang terigin nak call pihak sekretariat tu..
company mana lagi yang terlibat
tapi.. tak juga telefon tanya ..hehe..

ana pun tak tau company mana..
ana bertugas hari kedua..
kalau nak ke cc pun isnin malam ana posting nama company
yang terlibat..

maaf ye.. tak dapat jawab soalan tu..ehehhe.. :lol:

** tapi.. bila nak cari kerja ni.. jangan terlalu memilih..
yang penting cuba dahulu.. bila dapat job tu..
dapatkan pengalmn dulu..

biasanya bila kita dah bekerja akan banyak tawaran kita dapat bila dah bekerja.. so.. bergantung pada kita sahaja..

bagi ana.. kerja memang banyak..
cuma diri sendiri sahaja..
sama ada malas nak cari kerja..
memilih sangat.. gaji.. tempat... skop tugas..
so.. the choice is in your hand...

pilihlaa yang terbaik...
selamat mencari kerja...
:-D :lol: rezeki ada di mana-mana..
so.. doa-doa moga murah rezeki..
banyakkan solat dhuha.. solat sunat...

insyallah... ALLAH permudahkan urusan kita..
ALLAH will help who HELP themselves... :roll: :roll:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-12-06 22:44


Assalamualaikum

Moga berjaya berjejak kasih dengan kasihnya. Minta maaf tak dapat hadirkan diri, jumpa di lain JK insyaAllah..


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

mohd
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 401
Posting: 283
Dari: kl

ireland  


posticon Posting pada: 18-12-06 03:46


assalamualaikum...
nak kasi pandangan sikit blehh..actually anna student uitm...last year..uitm ada buat event begini....ok juga lah..those to who seeek for some experience...program ni..dia open to all company ...company oversea pun ada..tu yang best..kalau kat uitm..kat 100 company juga lahh..ana sempat atend satu interview by schlumburger..oil dan gas comany..intresting experience...bagi sapa yang ada masa tu datang lah tak rugi

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohdProfil   Hantar PM kepada mohd   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-12-06 09:12


:: JEMPUT-JEMPUTLAH DATANG KE UIAM- TAMAN BUDI DAN ILMU

erm..kepada yang berkelapangan..datang lah berkumpul esok hari ye di CAFE HS..sebelah dengan Bank Islam..InsyaALLAH..kita bersama berjumpa..(erm..sepatutnya esok tak ada kelas..tetapi, tiba-tiba ada backup class pada malamnya..elok benarlah..kalau tak, payah jugak nak redah malam balik rumah :) )

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-12-06 09:15


Pada 14-12-06 12:34 , aye posting

hihihi....
ana juga nak tuntut sesuatu kat rumaishaaa....




ish..tuntut apa ni?

ada sesiapa lagi nak menuntut?


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::
[ Telah diedit oleh: RuMaishaaa pada 18-12-06 09:16 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

jubah_hijau
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25035
Posting: 514
Dari: UTM SKUDAI

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-12-06 16:38


Pada 14-12-06 17:18 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Hai jubah hijau.... lama tak jumpa anta... anta apa khabar???
last kali kita jumpa kat desa pandan kan??? time iftar......
anta pergi tak himpunan pemuda 23 and 24 ni???

Ok, ada jodoh jumpa lagi...



insnyaallah..kita jumpa lagi...mybe ana pergi UIA nanti

Bookmark and Share

    


  Member Information For jubah_hijauProfil   Hantar PM kepada jubah_hijau   Quote dan BalasQuote

khazinatul_asrar47
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 16936
Posting: 308
Dari: .::diMana ada keBerkatanNYA,disitu ana::.

Selangor  


posticon Posting pada: 19-12-06 22:37


salam...

maaflah tak dapat pergi tadi,tak berapa sihat lagi.
insyaAllah next time :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For khazinatul_asrar47Profil   Hantar PM kepada khazinatul_asrar47   Pergi ke khazinatul_asrar47's Website   Quote dan BalasQuote

ibnusina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2004
Ahli No: 10405
Posting: 146
Dari: bumi ciptaan-NYA

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-12-06 22:58


wah..teringinnyer nak jumpa antum semua...tapi ana tak berkesempatan lagi berbuat demikian..hm...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnusinaProfil   Hantar PM kepada ibnusina   Quote dan BalasQuote

fazleena
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.10.2006
Ahli No: 26860
Posting: 214
Dari: Bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 19-12-06 23:50


best ke rr? tak pergi pun..sebab ada kuliah hari Isnin...
taun depan Kalau ada lagi InsyaAllah

Bookmark and Share

    


  Member Information For fazleenaProfil   Hantar PM kepada fazleena   Quote dan BalasQuote

mohd
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 401
Posting: 283
Dari: kl

ireland  


posticon Posting pada: 20-12-06 00:02


actually tadi ana ada kat cafe tuu...tapi tak tau which one jk ukhwah.maklumlah...tak pernah jumpa pun tak kenal...just lepak2 saja tadi

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohdProfil   Hantar PM kepada mohd   Quote dan BalasQuote

affenry
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.08.2006
Ahli No: 25617
Posting: 130
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-12-06 01:55


salam.................................
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
ana nak pagi....
tapi lec ana xbenarkn sebab sbtu ni ana ada mid sem exam.....
lec ana tak bagi ponteng class dia esok........
uuuuuuuwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........
ruginye ana............................

Bookmark and Share

    


  Member Information For affenryProfil   Hantar PM kepada affenry   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 20-12-06 08:44


Pada 20-12-06 00:02 , mohd posting:

!!! QUOTE !!!

actually tadi ana ada kat cafe tuu...tapi tak tau which one jk ukhwah.maklumlah...tak pernah jumpa pun tak kenal...just lepak2 saja tadi

salam....
same lah kita...
ana pun ada kat sana semalam....
tapi, disebabkan tak kenal yang mana satu....jadi duduk2 saja lah...
xpelaa...mungkin ada hikmah disebaliknya... :)


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

zahratul_wardah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9470
Posting: 283
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 20-12-06 09:34


Insya Allah..


-----------------
ilmu itu penyuluh hidup


Bookmark and Share

    


  Member Information For zahratul_wardahProfil   Hantar PM kepada zahratul_wardah   Quote dan BalasQuote

transmissionline
WARGA SETIA
Menyertai: 05.08.2005
Ahli No: 17849
Posting: 916
Dari: mana hendak ke mana

centralafricanrep   avatar


posticon Posting pada: 20-12-06 09:41


lah .. semalam ke ?? baru saja cadang nak pergi hari ni ...

Bookmark and Share

    


  Member Information For transmissionlineProfil   Hantar PM kepada transmissionline   Quote dan BalasQuote

ladybirdy
WARGA SETIA
Menyertai: 19.02.2004
Ahli No: 7399
Posting: 405
Dari: bumi

malaysia  


posticon Posting pada: 20-12-06 13:39


nak selit sikit...dekat CAC ada booth2 pasal kerjaya...sambil tgk2 boleh lah bwak resume sekali kalau nak compare atau application letter, sebab boleh terus bagi kat company2 tu....dan harini tak silap ada seminar lagi, wakil2 dr syarikat minayk pun ada...yang ni free saja..semalam saya pergi seminar kerjaya kat main audi tapi tak ramai student yang pergi, banyak tempat2 kosong walaupun program memang menarik....mungkin taknk tinggal kelas atau tak ada masa....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ladybirdyProfil   Hantar PM kepada ladybirdy   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-12-06 14:01


Pada 20-12-06 08:44 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-12-06 00:02 , mohd posting:

!!! QUOTE !!!

actually tadi ana ada kat cafe tuu...tapi tak tau which one jk ukhwah.maklumlah...tak pernah jumpa pun tak kenal...just lepak2 saja tadi

salam....
same lah kita...
ana pun ada kat sana semalam....
tapi, disebabkan tak kenal yang mana satu....jadi duduk2 saja lah...
xpelaa...mungkin ada hikmah disebaliknya... :)



Hmm...harap tahun depan buat di tempat yang lagi strategik dan mudah dicari.. Wallahualam.. :-)


-----------------
http://azymechanical.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 20-12-06 22:29


al awal.. syukran ila antum yang hadir..
mohon maaf..kerna jk penutup bermula agak lewat
ana agak lewat meninggalkan booth..
ana tamat bertugas jam 5.15ptg..then rushing solat asar..
next..mencari parking kereta yang tak jumpa..hehehe..

adoi.. umi..umi... entah jalan highway mana kami redah.. :lol: :-D
padahal dekat saja.. kami dah naik 2-3 tangga.. last dah tawaf 2-3 kali baru jumpa..hehehe.. :-D :-D

mohon rumaishaa listkan perbincangan dan edit nickname jika ana salah..

kehadiran yang hadir pada jk penutup

-secara tak langsung.. ana berjumpa dengan
* ukhtie ismi_safiza & ainul najwa
* puteri_qistina & yatt
* ukhtie yamina
* nawwal

mereka semua tak dapat tunggu sampai jm5..
kerna masing-masing ada komitmen..
** nawwal terserempak dekat masjid..hehe..

kehadiran yang dapat berdiskusi bersama
* rumaishaa
* littlemuslimah
*naza_firman
*jubah_hijau
*masri
*af_feirays

pada yang hadir di cafe HS.. ana..naza tiba lewat sedikit..
kira-kira jam 5.40++ namun.. kami mencari juga warga ukhwah yang lain pada jm6.00-6.10..
then.. bila kami pun ramal mungkin tak ada lagi..
so.. kami telah berpindah tempat di bilik HS 18..

mohon maaf atas perpindahan tempat..
dan atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan..

akhiran.. jazakallah.. pada yang hadir..
samihni.. wa maataasif jiddan...
atas segala kekurangan..

insyallah.. bertemu di lain jk...
nantikan jk 2007
wassalam......


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 01-01-07 16:59 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

af_feirays
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27071
Posting: 33
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 21-12-06 01:29


saya nak tunggu dulu kak 'rumaishaa' bentangkan hasil perbincangan.. baru saya komen.. akeke

saya datang2 ingatkan ramai lah yang nak datang.. tup2 6 orang saja.. tak mengapa lah, dapat kenal kak syida dengan yang lain2 pun jadi lah..

dua tiga kali jugak dok pusin2 kat situ masa pkul 5.. serba salah ingatkan tempat dah silap.. pergi cek kat lab komputer.. betul lah kafe hs..

telefon lah si salafian.. dia cakap nak datang.. tunggu punya tunggu.. tak nampak2 kelibatpun..

akhirnya, kak rumaisha menjelma.. nasib baik.

bermulalah perjumpaan mini jk..

p/s: laporan selanjutnya oleh kak rumaisha..

Bookmark and Share

    


  Member Information For af_feiraysProfil   Hantar PM kepada af_feirays   Pergi ke af_feirays's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-12-06 11:56


oooo...........ana lupa laaa smalam.....
kat opis busy sangat.....hemmm, mlepas daripada peluang nak tuntut 'hutang' daripada ukhti rumaisha...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 21-12-06 16:51


Pada 20-12-06 22:29 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

al awal.. syukran ila antum yang hadir..
mohon maaf..kerna jk penutup bermula agak lewat
ana agak lewat meninggalkan booth..
ana tamat bertugas jam 5.15ptg..then rushing solat asar..
next..mencari parking kereta yang tak jumpa..hehehe..

adoi.. umi..umi... entah jalan highway mana kami redah.. :lol: :-D
padahal dekat saja.. kami dah naik 2-3 tangga.. last dah tawaf 2-3 kali baru jumpa..hehehe.. :-D :-D

mohon rumaishaa listkan perbincangan dan edit nickname jika ana salah..

kehadiran yang hadir pada jk penutup

-secara tak langsung.. ana berjumpa dengan
* ukhtie ismi_safiza & permata_kirana
* puteri_qistina & yatt
* ukhtie yamina
* nawwal

mereka semua tak dapat tunggu sampai jm5..
kerna masing-masing ada komitmen..
** nawwal terserempak dekat masjid..hehe..

kehadiran yang dapat berdiskusi bersama
* rumaishaa
* littlemuslimah
*naza_firman
*jubah_hijau
*masri
*af_feirays

pada yang hadir di cafe HS.. ana..naza tiba lewat sedikit..
kira-kira jam 5.40++ namun.. kami mencari juga warga ukhwah yang lain pada jm6.00-6.10..
then.. bila kami pun ramal mungkin tak ada lagi..
so.. kami telah berpindah tempat di bilik HS 18..

mohon maaf atas perpindahan tempat..
dan atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan..

akhiran.. jazakallah.. pada yang hadir..
samihni.. wa maataasif jiddan...
atas segala kekurangan..

insyallah.. bertemu di lain jk...
nantikan jk 2007
wassalam......




ouh...bertukar tempat rupanya..patut lah saya pergi hs cafe tak jumpa sesiapa pun...saya makan kat hs cafe time tu...time tu simple shida bertugas di booth yang mana ye..?kebetulan saya volunteer di career test booth..


-----------------
strong minds talk about ideas, weak minds talk about people.


Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

mohd
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 401
Posting: 283
Dari: kl

ireland  


posticon Posting pada: 21-12-06 17:00


ok lah jugak..yang saya ni..datang tapi tak kenal sesiapa...so tak tau lah..yang mana satu ahli ukhwah..nak tanya segan...maybe next jk boleh buat banner agaknya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohdProfil   Hantar PM kepada mohd   Quote dan BalasQuote

zainuha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.08.2005
Ahli No: 18587
Posting: 72
Dari: Kajang

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-12-06 16:29


As kum...

Saya pulak janji dengan Shida nak datang tapi ada kerja luar ....
Maaf Banyak...

Wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For zainuhaProfil   Hantar PM kepada zainuha   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-12-06 10:28


!!! QUOTE !!!


kehadiran yang hadir pada jk penutup

-secara tak langsung.. ana berjumpa dengan
* ukhtie ismi_safiza & permata_kirana
* puteri_qistina & yatt
* ukhtie yamina
* nawwal

mereka semua tak dapat tunggu sampai jm5..
kerna masing-masing ada komitmen..
** nawwal terserempak dekat masjid..hehe..


Assalamu'alaikum..
erm..sangat lama rasanya ana tak login sini heheh :-)
kak Shida..maaf tak join pukul 5 tu, sebab at that time ana ada group discussion kat library..apapun, nice to meet u Kak Shida & kak Naza_Firman.. :-D

*kak Shida buat-buat tak nampok kita yee.. :lol:

Ma'assalamah,
Wassalam ;-)


-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m


Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

jubah_hijau
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25035
Posting: 514
Dari: UTM SKUDAI

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-12-06 12:12


hmm..tak apa..ada rezeki kita jumpa lagi..kita merancang,tapi rancangan Allah lagi sempurna

Bookmark and Share

    


  Member Information For jubah_hijauProfil   Hantar PM kepada jubah_hijau   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-12-06 23:53


huhu. tak ada rezeki untuk pergi hari tu. road tax kereta saya mati.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-12-06 14:46


Salam Alaik..

Mohon maaf buat semua..sebab ambil masa terlalu lama untuk posting...payah jugak network kat rumah tak ada..

di sini saya nyatakan serba ringkas hasil perbincangan daripada JK Penutup yang lepas..

sebelum tu, mohon maafla jua kepada mereka yang "hadir"..tapi..tak dikenali, tak terkenal..dan sbgnya..arakian, memang kita tak bawa banner apa-apa..dan tak ada pulak nak kena pakai nametag dan segala macam yang buktikan identiti diri sebagai wakil ukhwah..tempat pun terpaksa berpindah, sebab kat cafe tu bising sangat..

kalau dfikirkan, cafe HS adalah salah satu cafe yang senang dikenali..dan dikira berstrategik jugak sebab berhampiran dengan fasiliti yang lain..anyway..terima kasih kepada yang hadir..:)

kembali pada input JK Penutup/Wida' 2006:

sesi dimulai oleh simple_shida dengan alfatihah..
then, sesi taaruf oleh semua yang hadir:
1)masri2 (iium)
2)af_feirays (iium)
3)jubah_hijau (utmKL)
4)RuMaishaaa (iium)
5)little_muslimah (iium)
6)Naza_firman (ex jaipetra..)
7)Simple_shida (ex uuM)

seterusnya, sesi perbincangan
diskusi:masalah-masalah yang dihadapi oleh portal sepanjang tahun 2006:
:resolusi
:cadangan aktiviti 2007

ok!
pendetailan akan saya lampirkan kemudian..

permisi :)


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 01-01-07 17:16 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

QistinaHumaira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.08.2005
Ahli No: 18078
Posting: 156
Dari: di bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-12-06 17:35


assalamualaikum...maaf banyak-banyak sebab tak datang jk ukhwah ni di hari itu..saya masih baru lagi kat kl. masih takut2 lagi nak keluar rumah..hehehe...insya allah kalau dah tahu selok belok kl, saya datang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For QistinaHumairaProfil   Hantar PM kepada QistinaHumaira   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 01-01-07 17:14


!!! QUOTE !!!

Saya pulak janji dengan Shida nak datang tapi ada kerja luar ....
Maaf Banyak...

akhi zainuha.. tak mengapa..
lagipun hari tu... memang weekedays.. sibuk dengan kerja..
yang bergelar pelajar.. ada kelas..
yang bergelar pekerja.. kerja pun habis jam 5..
so.. nak rushing lagi.. dengan jammed...
hehe.. so.. ana faham....=)


!!! QUOTE !!!

Assalamu'alaikum..
erm..sangat lama rasanya ana tak login sini heheh
kak Shida..maaf tak join pukul 5 tu, sebab at that time ana ada group discussion kat library..apapun, nice to meet u Kak Shida & kak Naza_Firman..

*kak Shida buat-buat tak nampok kita yee..        


hehe.. eh.. ye ke.. kak buat tak nampok..ehehhe..
kak dah perasan izzah.. cuma kompiuss..
betul ke.. takut salah tegur saja.. hihihi..
lpun dah lama kita tak jumpa kan..
last jk memanah rasanya..
then.. dah tak jumpa... ;)

insyallah.. kie jumpa lagi.. jk 2007...


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 01-01-07 17:19 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 05-02-07 12:58


saya takut2 nak masuk cac. hah ha. terus tak masuk.
petang tu pergi ulu yam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.172148 saat. Lajunya....