Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 14-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bila sesuatu telah sempurna akan mulalah kelihatan cacat celanya.

-- Saidina Abu Bakar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 57
Ahli: 0
Jumlah: 57




  Yang Masuk Ke Sini
khairoo84: 10 jam, 47 minit yang lalu
wyd1014: 2 hari yang lalu
lidah-penghunus: 6 hari yang lalu
muslimiman: 21 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 22 hari yang lalu
nur_tinta: 28 hari yang lalu


Cuti-Cuti Malaysia
Topik: jom lawat kat negeri kelate


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Cuti-Cuti Malaysia
    »» jom lawat kat negeri kelate

Please Mendaftar To Post


Oleh jom lawat kat negeri kelate

muslimah_girl
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.10.2006
Ahli No: 27012
Posting: 53
Dari: depan pc

italy  


posticon Posting pada: 11-12-06 00:03


kelate atau dikenali dengan negeri cik siti wan kembang...
mempunyai banyak tempat menarik

lawati lah rumah tok guru kita....

berikan pendapat anda tentang negeri kelate.........


-----------------
~hidup biar berdakwah~
(",)student91


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_girlProfil   Hantar PM kepada muslimah_girl   Quote dan BalasQuote

erwina
WARGA SETIA
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8917
Posting: 503
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 11-12-06 11:25


dulu kawe buat practical kat klate.kat husm kubang kerian...kawe harap muslimah_girl tak marah...kawe nak komen sikit pasal nogori kelate ini! rasa-rasanya lah banyak yang perlu diperbaiki..contohnya surau yang dekat dengan pasar ct nurhalizz......ops ct khadijah tu....masa kawe nak p solat kat surau tu..masyaAllah kawe rasa macam nak pitam saja...bau kain sembahyang and kawasan sekitar surau itu perghhh!power gila...sampai nak termuntah dibuatnya...belum masuk lagi bau-bauan pewangi makcik2 yang turut serta solat kat situ...memang pening!lepas itu tempat makan kat atas pasar ct khdijah....fuh...berbau semacam saja.siap dengan lelemak bekas sisa memasak lekat kat tepi2 lantai itu...memang kotor...kawe pun tak tau macam mana mereka boleh menjamu selera dalam keadaan macam itu..perut kawe yang tengah dok mendidih kelaparan pun boleh hilang...tak ada selera langsung nak makan.satu lagi kalau muslim_girl perasan ada satu kawasan lapang kat station bas, kat situ ada orang jual makanan...kat situ lagilah....longkang dia tersumbat penuh dengan sampah sarap.warna air dia tok sah ceritalah hitam legam...tapi still ada pakcik2 dan brader2 yang berselera lepak sambil menjamu selera dan mata kat situ...mungkin tertarik dengan pelayan dia yang putih gebu dan seksi...harap-harap next time bila kawe sampai ke klate lagi dan singgah solat kat surau pasar ct khadijah tu adalah perubahan...sekali lagi kawe nak minta maaf...bukan nak kutuk just nak bagitahu saja pengalaman kawe 6 bulan kat klate...

Bookmark and Share

    


  Member Information For erwinaProfil   Hantar PM kepada erwina   Pergi ke erwina's Website   Quote dan BalasQuote

sejadah_usang
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.10.2006
Ahli No: 26842
Posting: 97

blank   avatar


posticon Posting pada: 16-08-12 17:06


Mari ramai ramai kita pergi kelantan, negeri kawe....



Bookmark and Share

    


  Member Information For sejadah_usangProfil   Hantar PM kepada sejadah_usang   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-08-12 12:39


Lamanya tak menjejakkan kaki ke ngeri Kelantan
Mesti dah banyak berubahkan


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

sejadah_usang
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.10.2006
Ahli No: 26842
Posting: 97

blank   avatar


posticon Posting pada: 17-08-12 18:01


Pada 17-08-12 12:39 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Lamanya tak menjejakkan kaki ke ngeri Kelantan
Mesti dah banyak berubahkan



Ya banyak sangat perubahan terutama bandar Kota Bharu. Masa mula mula famili pindah ke Kota Bharu saya sesat juga lah.,Maklumlah bertahun tahun tak jejak kaki ke Kota Bharu, dulu famili tinggal jauh dari kota bharu.... Tapi kota bharu memang best :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For sejadah_usangProfil   Hantar PM kepada sejadah_usang   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2024
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-08-12 17:07


Assalamualaikum :-? Tidak dapat dinafikan sememangnya Kelantan (fokus on KB) mempunyai masalah dengan kebersihan.

:-o Saya yang dahulu selalu ke KB (tuisyen) sering melalui jalan serta tempat yang erwina nyatakan, sememangnya betul...diharap penduduk KB dan Kelantan serta Islam lain dapat meningkatkan penjagaan kebersihan.


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.093057 saat. Lajunya....