Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 09-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Never explain yourself to anyone, the one who likes you don't need it, the one who hates you won't believe it
-- -- Snickers (warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 32
Ahli: 0
Jumlah: 32




  Yang Masuk Ke Sini
lidah-penghunus: 16 jam, 41 minit yang lalu
muslimiman: 15 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 16 hari yang lalu
nur_tinta: 22 hari yang lalu


Jejak Sekolah
Topik: macammana dengan result PMR?


Carian Forum

Moderator: Administrator, immad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Sekolah
    »» macammana dengan result PMR?

Please Mendaftar To Post


Oleh macammana dengan result PMR?

muslimah_girl
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.10.2006
Ahli No: 27012
Posting: 53
Dari: depan pc

italy  


posticon Posting pada: 09-12-06 23:01


assalamualaikum, sini saya nak bincang pasal result pmr yang akan kita perolehi..........

tahun ini saya ambil Bahasa Arab Komunikasi.......namun saya rasa soalan tahun ini susah sikit ..........jadi saya tak dapat target yang saya boleh A.... harap-harap lah kita semua boleh keputusan yang cemerlang.... insyaallah...

Boleh sapa-sapa berikan saya sedikit penawar bagi menghadapi masalah ni

nantikan 28/12!


-----------------
~hidup biar berdakwah~
(",)student91


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_girlProfil   Hantar PM kepada muslimah_girl   Quote dan BalasQuote

jannah_12
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.08.2005
Ahli No: 18098
Posting: 52
Dari: Shah Alam

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-12-06 23:42


saya PMR tahun depan..pun ambik BA jugak.apapun good luck kat kak muslimah_girl

Bookmark and Share

    


  Member Information For jannah_12Profil   Hantar PM kepada jannah_12   Quote dan BalasQuote

miss_farhana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.06.2006
Ahli No: 25002
Posting: 325
Dari: berpijak pada bumi Tuhan,berbumbungkan langit Tuhan

Terengganu  


posticon Posting pada: 11-12-06 00:17


0o...semoga berjaya untuk adik berdua ni...

ye lah..akak dengar bahasa arab pmr tahun ni susah sebab penggubalnya org yang mengajar bahasa arab stpm..ramai orang yang kata susah..ye lah..makin lama makin susah..tak sama dengan zaman akak dulu-dulu..tapi tak mengapa..doa banyak-banyak...semoga ALLAH tolong kita dalam setiap apa yang kita lakukan...

semoga berjaya

wallahualam

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_farhanaProfil   Hantar PM kepada miss_farhana   Quote dan BalasQuote

Ustadz
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2006
Ahli No: 25025
Posting: 774
Dari: Kandang Kambing

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-12-06 08:00


salam...
semoga berjaya..mudah-mudahan Allah campakkan ilham masa jawab paper nanti....insyaAllah

Bookmark and Share

    


  Member Information For UstadzProfil   Hantar PM kepada Ustadz   Pergi ke Ustadz's Website   Quote dan BalasQuote

Farveen
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.12.2006
Ahli No: 27631
Posting: 256
Dari: Bangi

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 21-12-06 14:56


pmr tahun 1997
1a 3b 3c 1d 1e kehkeh

d macam biasa, math
e tu bahasa arab komunikasi..kehkeh..
bukan belajar betui2 pun, duduk ngafal lagu arab lah..ngafal maksud nama org lah..
lepas itu nahu2, fi'il2 semua bukan paham pun..
kehkeh..buat malu saja..

tapi agama dapat a..dapat pelajar pmr pendidikan islam terbaik..okla..tak adalah frust sangat my parents..kihkih..sian mereka..

Bookmark and Share

    


  Member Information For FarveenProfil   Hantar PM kepada Farveen   Pergi ke Farveen's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah_girl
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.10.2006
Ahli No: 27012
Posting: 53
Dari: depan pc

italy  


posticon Posting pada: 21-12-06 22:39


:-D :-) :-D :-D :-D :-D


-----------------
~hidup biar berdakwah~
(",)student91


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_girlProfil   Hantar PM kepada muslimah_girl   Quote dan BalasQuote

nisaulfadhilah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.10.2006
Ahli No: 27084
Posting: 207
Dari: irbid

jordan  


posticon Posting pada: 21-12-06 23:21


i'm get 8A dan 1B in pmr 2004..
adik ana pun kata BAK tahun ni susah..
apapun ana doakan adik ana dan semua student pmr dapat result yang excellent..insyaallah..amin..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nisaulfadhilahProfil   Hantar PM kepada nisaulfadhilah   Quote dan BalasQuote

puteri_islamiah04
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.09.2005
Ahli No: 18815
Posting: 116
Dari: alor setar

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 22-12-06 00:15


erm....betul itu
soalan bahasa arab kali ini tak mengikut kehendak skema....
lari dr silivers........maybe tahun ini bahasa arab graft turun.....
soalan yang tak disangka2 akan keluar....
tinggi sangat......thp spm pun ada

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_islamiah04Profil   Hantar PM kepada puteri_islamiah04   Quote dan BalasQuote

sakeenah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.03.2005
Ahli No: 15077
Posting: 308
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 22-12-06 00:45


lagi berapa hari saja nak ambil keputussn pmr..rasa cuak sekarang ini..
sakeenah pun ambil 9 subjek tahun ini...

about BAK..tak usah nak katalah... nak kata susah memang susah..nak kata senang bolehlah jugak..yang passti kalau dah prepare awal2 insyaAllah boleh jawab... mujur ada daftr kata kat paper BAK..senang sikitlah naak jawab soalan kefahamaan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sakeenahProfil   Hantar PM kepada sakeenah   Quote dan BalasQuote

palapesutm
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.12.2006
Ahli No: 27852
Posting: 59
Dari: skudai, johor

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 24-12-06 01:59


hm, result pmr bakal keluar tak lama lagi. hope adik2 yang ambil lughotal arabiah dapat 'a' lah. ana dulu dapat 8a 1b time pmr. b bahasa inggeris. hm, memang lemah english pun, tapi dari primary school sampailah sekolah menengah, maintain dapat b untuk english....

Bookmark and Share

    


  Member Information For palapesutmProfil   Hantar PM kepada palapesutm   Pergi ke palapesutm's Website   Quote dan BalasQuote

anis_najihah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16459
Posting: 439
Dari: kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-12-06 02:54


insyaALLAH..moga-moga adik2 yang ambil pmr tahun ini dapat flying colours-straight As..akak dulu pun pernah alami situasi yang sama..berdebar2 masa tunggu dan nak ambil result pmr..alhamdulillah :smile:


-----------------
'love for all_hatred for none'
..SUBHANALLAH,ALHAMDULILLAH,ALLAHUAKBAR..
[ Telah diedit oleh: anis_najihah pada 24-12-06 02:56 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_najihahProfil   Hantar PM kepada anis_najihah   Quote dan BalasQuote

sakeenah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.03.2005
Ahli No: 15077
Posting: 308
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 03-01-07 21:42


alhamdulillah..tamat juga penantianku selama 2bln setengah..
alhmdulillah, sakeenah dapat 9A dalam PMR baaru2 niee..rasa macam tak percaya...yang lain2 pula macam mana?

Bookmark and Share

    


  Member Information For sakeenahProfil   Hantar PM kepada sakeenah   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 03-01-07 22:30


9 E...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

gingie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13215
Posting: 309

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-01-07 23:22


Pada 03-01-07 21:42 , sakeenah posting:

!!! QUOTE !!!

alhamdulillah..tamat juga penantianku selama 2bln setengah..
alhmdulillah, sakeenah dapat 9A dalam PMR baaru2 niee..rasa macam tak percaya...yang lain2 pula macam mana?


tahniah ya adik sakeenah.. tumpang bergembira.. :-)

¡felicitaciones!

Bookmark and Share

    


  Member Information For gingieProfil   Hantar PM kepada gingie   Quote dan BalasQuote

muslimah_girl
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.10.2006
Ahli No: 27012
Posting: 53
Dari: depan pc

italy  


posticon Posting pada: 24-03-07 16:20


sayo dapat 8a hee 1b

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_girlProfil   Hantar PM kepada muslimah_girl   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-03-07 17:08


6A 2B.. SYUKUR...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

nasyrah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.07.2005
Ahli No: 17520
Posting: 109
Dari: SELANGOR, JOHOR DAN PERAK

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-03-07 18:33


ALHAMDULILLAH....DAPAT 8A IB....:) B BAHASA OMPUTIH...HEHEHE...
TAHUN 1999...


-----------------
HIDUPKU MATIKU HANYA KERANANYA...PETUNJUK DARINYA YANG KU HARAPKAN DALAM MENITI LIKU-LIKU KEHIDUPAN...:)
[ Telah diedit oleh: nasyrah pada 24-03-07 18:35 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For nasyrahProfil   Hantar PM kepada nasyrah   Quote dan BalasQuote

melon
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.02.2007
Ahli No: 28719
Posting: 65
Dari: kuala lumpur

saudiarabia  


posticon Posting pada: 25-03-07 17:16


saya pun dapat 8A 1B
tahun 2004

Bookmark and Share

    


  Member Information For melonProfil   Hantar PM kepada melon   Quote dan BalasQuote

kestari
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.12.2006
Ahli No: 27622
Posting: 90
Dari: e_poh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 25-03-07 21:21


Alhamdulillah, saya berjaya memperolehi 8A dalam PMR tahun 2005


-----------------
$eNyumAn Itu PengUbat LukA di HAtI..


Bookmark and Share

    


  Member Information For kestariProfil   Hantar PM kepada kestari   Pergi ke kestari's Website   Quote dan BalasQuote

amira_najihah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.02.2006
Ahli No: 22568
Posting: 107
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-03-07 01:27


8A 1B...
B 2 sains...

Bookmark and Share

    


  Member Information For amira_najihahProfil   Hantar PM kepada amira_najihah   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 26-03-07 03:05


8A 1B -

B basase araaabbb...

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

fatimahzahra
Warga 5 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23022
Posting: 363
Dari: blue universe

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 26-03-07 08:19


alhamdulillah 8A....tahun 2003...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatimahzahraProfil   Hantar PM kepada fatimahzahra   Quote dan BalasQuote

nurilham7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2005
Ahli No: 20317
Posting: 241
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 16-04-07 01:01


Alhamdulillah 8A tahun 2004....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurilham7Profil   Hantar PM kepada nurilham7   Quote dan BalasQuote

harlique
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.09.2006
Ahli No: 26495
Posting: 258
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-04-07 01:16


tahniah kepada semua kerana mendapat result yang cemerlang,gemilang,terbilang dan ikan sembilang.....
huhu...

"SAYA BANGGA JADI ANAK MALAYSIA"
HIDUP MALAYSIA!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For harliqueProfil   Hantar PM kepada harlique   Quote dan BalasQuote

nurilham7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2005
Ahli No: 20317
Posting: 241
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 16-04-07 09:02


ikan sembilang???masak sambal sodap tu....huahuahua

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurilham7Profil   Hantar PM kepada nurilham7   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 16-04-07 09:08


salam...

wah....hebat2 juga warga ukhwah.com ni.
ana tak rajin masa tu.

dapat 1a 4b 3c saja.
hhmm.... :-(

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 21-06-07 06:03


Pada 24-03-07 18:33 , nasyrah posting:

!!! QUOTE !!!

ALHAMDULILLAH....DAPAT 8A IB....:) B BAHASA OMPUTIH...HEHEHE...
TAHUN 1999...



macam same saja kita ni..saya pun 8A 1B, B english..tak faham jugak npe boleh dapat B tu..hehe...=)..PMR 2001

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

mmas_forever1991
WARGA SETIA
Menyertai: 28.05.2007
Ahli No: 30088
Posting: 741
Dari: AS

Kedah  


posticon Posting pada: 21-06-07 14:20


9A alhamdulillah

Bookmark and Share

    


  Member Information For mmas_forever1991Profil   Hantar PM kepada mmas_forever1991   Pergi ke mmas_forever1991's Website   Quote dan BalasQuote

skater
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2004
Ahli No: 8611
Posting: 541
Dari: Kuala Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-06-07 15:06


6A 2B


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For skaterProfil   Hantar PM kepada skater   Pergi ke skater's Website   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 21-06-07 16:19


tak ambil pun PMR...

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

mmas_forever1991
WARGA SETIA
Menyertai: 28.05.2007
Ahli No: 30088
Posting: 741
Dari: AS

Kedah  


posticon Posting pada: 21-06-07 19:29


Pada 21-06-07 16:19 , redgirl posting:

!!! QUOTE !!!

tak ambil pun PMR...


kenapa

Bookmark and Share

    


  Member Information For mmas_forever1991Profil   Hantar PM kepada mmas_forever1991   Pergi ke mmas_forever1991's Website   Quote dan BalasQuote

syahidah87
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.08.2005
Ahli No: 17932
Posting: 40
Dari: tanah melayu

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-06-07 13:33


saya 9a..tapi agaknya dah leka sikit,masa Spm agak down..itulah akibatnya..pesan saya..kejayaan hari ini bukanlah penentu kejayaan untuk hari esok..so,usaha mesti terus dan terus..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidah87Profil   Hantar PM kepada syahidah87   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 22-06-07 14:49


Pada 21-06-07 19:29 , mmas_forever1991 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 21-06-07 16:19 , redgirl posting:

!!! QUOTE !!!

tak ambil pun PMR...


Kenapa

bigini kisahnya..
sewaktu wawa darjah 3, wawa ulang 2 kali..jadi umur org lain waktu tu semua 9 tahun, wawa saja 10 tahun..sampailah wawa tingkatan3...dalam bulan 4 wawa nak pindah sek, sek kerajaan..sebelum ni wawa sek swasta saja..

lepas itu nak dijadikan cerita..permohonn nak sambung tingkatan3 tak diterima..masuk tingkatan 4 boleh lah...so teruslah sambung tingkatan 4..jadi, tingkatan 3 setengah tahun, tingkatan 4 setengah tahun..dan terus sambung spm pas tu..

dan sekarang sambung kat uitm kelantan pula..


-----------------
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

mmas_forever1991
WARGA SETIA
Menyertai: 28.05.2007
Ahli No: 30088
Posting: 741
Dari: AS

Kedah  


posticon Posting pada: 29-06-07 16:19


pelik jugak

Bookmark and Share

    


  Member Information For mmas_forever1991Profil   Hantar PM kepada mmas_forever1991   Pergi ke mmas_forever1991's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 08-10-08 07:28


ni result PMR teman pula, PMR tahun 1996

BM - B
BI - C
B.Arab - C
Math - B
Sejarah - A
Pen. Islam - A
K.Hidup - B
Geogragi - B
Sains - A

hehehehehe teruk betul result teman, teman mohon sekolah asrama pun tak dapat.....


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 08-10-08 07:37


apa lah, owl ni mana teman pergi dia ada. Teman tau lah meke tu hebat.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-10-08 07:41


Yelaahh...Yelaahh.. Teman delete jaapp eekk..
Haa... Daah delete daaahh....

p/s: Minggu niie meke cakap datang KL kaan...
Teman naak jumpa meke... Teman datang UKM taauu....
Tunggu teman... Meke bawaak kereta meke taak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 08-10-08 07:46


eh, jangan lah delete... masukkan balik... tu result contoh untuk adik2 kat sni. Contoh result disebalik urang yang bername Owl yang sentiasa nak sesuat yang relevan kat Ukhwah ni, masukkan balik lah...

teman ada kat UKM sabtu dan ahad ni, tapi kalau nak jumpa, malam sabtu tu teman free. yang lain tu masa untuk berkomitmen. ye, teman bawa kreter.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-10-08 07:51


Takmaau. Nanti kenee marah dengan abang Daeng...
Okay... Okay... Sabtu teman datang UKM jumpa meke...
InsyaAllah lepas maghrib teman sampai... Malam? HUURRMM...


p/s: Satay Kajang. HAHAHHHA!!! Teman daah lama tak
jumpee meke... Rindu betul... -Trip to Bangi- Heee...

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 08-10-08 07:56


boleh saja datang, mari lah datang. teman duduk Kolej Kediaman Keris Mas, bersebelahan Pusat Pengajian Siswazah, tak apa nanti meke telepon saja. kita buat Mini JK Ukhwah UKM 2008. heheheheheheh
makan satay, teman bab jalan ni tak tau, meke yang jadi pemandu arahnye....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-10-08 08:05


Seett!!! Salam kepada bebudak ukhwah area Bangi, Serdang,
Kajang, Seri Kembangan dan mukim-mukim yang berdekatan...
Join wweeiihh.... Sabtu niiee.... Sempena Hari Raya Aidilfitri
bulan mulia niie kita turut merayakan Daeng yang sedang melanjutkan
pelajaran dan InsyaAllah bakal bergelar Dr, Prof, Prof Madya
dan Datuk...

Jumpa nanti.... Hhhheeee.... (Tiada keperluan buka topic
baru semata-mata nak makan satay Kajang). KIHHKKIHH....

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-10-08 11:39


AAIIKK? Saya berdua saja ke ngaann Daeng nanti?
Niie yang sdeeyy niie... Mana bebudak lain niihh...
Niiee yang marah niiiee.... HIISS!! HHIISS!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

fantasi87
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.10.2008
Ahli No: 35300
Posting: 77
Dari: bangi

Selangor  


posticon Posting pada: 08-10-08 22:32


saya ambil pmr pada 2002....
kptsan tidak lah sebagus mana....
hanya dapat 3A 3B 3C.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For fantasi87Profil   Hantar PM kepada fantasi87   Quote dan BalasQuote

nur_kamila
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.10.2008
Ahli No: 35250
Posting: 62
Dari: kemaman

Terengganu  


posticon Posting pada: 12-10-08 12:19


HEHEHE..GUG LUCK ERK RESULT SAYA .....HEHEHE saya DAPA D BA....HEHEHE...saya tak PANDAI MINAT mana BAHASA ARAB HEHEHE..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_kamilaProfil   Hantar PM kepada nur_kamila   Quote dan BalasQuote

ummi_mmas
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.01.2007
Ahli No: 28146
Posting: 133

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 27-11-08 23:14


Assalamualaikum

aduh,takutnya ana,keputusan PMR nak keluar 28/12 ini.....
agak-agak ana dapat berapa lah.....
entah lah...ana harap ana dapat keputusan yang memuaskan...
insyaallah...

Ana harap ana dapat 9A PMR 2008.....
insyaallah :-( :-?

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummi_mmasProfil   Hantar PM kepada ummi_mmas   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 28-11-08 00:35


hikhik..ana tak pandai sangat PMR ni..naklum lah budak-budak lagi kan masa tu..banyak main..dapat 2 A saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

imni_1612
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34904
Posting: 336
Dari: Kuala Lumpur

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-11-08 09:13


hehe..wah ramai jugak ye yang ambil b.arab komunikasi..imni dulu time 2004 PMR...erm alhamdulillah..7A 1B-Bahasa Inggeris 1C-Bahasa Arab Komunikasi...tapi berjangkit tau sampi form 5..Bahasa Arab Tinggi C5-:lol::lol::lol:tak tau lah..apa hal yang tak kena..tapi tak dinafikan bila kelas arabic..kepala pusing 360 darjah..:D:-D:-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For imni_1612Profil   Hantar PM kepada imni_1612   Quote dan BalasQuote

hurul_inn
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.03.2008
Ahli No: 32879
Posting: 107
Dari: Darul Iman-Darul Naim-Darul Ehsan-Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-11-08 09:23


result saya biasa- biasa saja...
sederhana
5A 4B...
alhamdulillah....
:-) :-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For hurul_innProfil   Hantar PM kepada hurul_inn   Quote dan BalasQuote

mie05
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.11.2005
Ahli No: 20348
Posting: 318
Dari: melaka

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-11-08 09:37


dah lama ambil.. lupa ek...
tahun pun tak ingat.. dalam 1990an agaknya

Bookmark and Share

    


  Member Information For mie05Profil   Hantar PM kepada mie05   Quote dan BalasQuote

ummi_mmas
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.01.2007
Ahli No: 28146
Posting: 133

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 31-12-08 17:57


Pada 28-11-08 09:23 , hurul_inn posting:

!!! QUOTE !!!

result saya biasa- biasa saja...
sederhana
5A 4B...
alhamdulillah....
:-) :-) :-)


alhamdulillah...
ana pun dapat macam hurul_inn
:-( :-( :malu:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummi_mmasProfil   Hantar PM kepada ummi_mmas   Quote dan BalasQuote

ayu_humaira
Warga 1 Bintang
Menyertai: 29.01.2009
Ahli No: 36948
Posting: 39
Dari: bumi ciptaan Allah

Perak  


posticon Posting pada: 09-02-09 12:49


assalamualaikum..
ayu punya result pmr 2008 cuma dapat 5a,2b,1c and 1d..
c f0r ge0grafi..
and d f0r arab..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayu_humairaProfil   Hantar PM kepada ayu_humaira   Quote dan BalasQuote

istiqom
Warga Rasmi
Menyertai: 29.02.2008
Ahli No: 32758
Posting: 16
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-02-09 15:18


salam...ana pmr 06...alhamdulillah dapat 8a 1b..b sains...tak pernah dapat a..agaknya tak sesuai jadi doktor agaknya..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For istiqomProfil   Hantar PM kepada istiqom   Quote dan BalasQuote

shimaku
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34002
Posting: 783
Dari: ~Below Da Wind Go To KL~

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-02-09 15:33


Pada 28-11-08 09:37 , mie05 posting:

!!! QUOTE !!!

dah lama ambil.. lupa ek...
tahun pun tak ingat.. dalam 1990an agaknya


result PMR saya pun tak ok sangat..dah lupa dapat apa..da lama meninggalkan zaman2 PMR tu..tapi saya ingat sesangat result adik saya sebab dia dapat 8B..semua sekali B so tak susah lah nak ingat... :-D


-----------------
** Keep your friends close,
    And your enemies closer**


Bookmark and Share

    


  Member Information For shimakuProfil   Hantar PM kepada shimaku   Pergi ke shimaku's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.162959 saat. Lajunya....