Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-10-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Cukuplah Allah bagiku, tidak ada Tuhan selain daripada-Nya. Hanya kepada-Nya aku bertawakkal.
-- at-Taubah: 129

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Kuyi
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43139

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 55
Ahli: 0
Jumlah: 55




  Yang Masuk Ke Sini
umy_1510: 18 jam, 35 minit yang lalu


Kelakar
Topik: suami aku mat salleh..puas hati??!!!


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» suami aku mat salleh..puas hati??!!!

Please Mendaftar To Post


Oleh suami aku mat salleh..puas hati??!!!

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 09-11-06 18:09


Takku sangka buah cempedak lagi best dari nangka. Mak aku yang sekolah setakat darjah enam pun boleh tahan dia punya tastenya. Tak sia-sia dia carikan jodoh untuk aku.......Tak payah aku nak susah-susahkan diri nak pasang badan ngorat jantan sana sini, dosa woit! Cikalang semua sudah setel.

Calon pun dah ada, golongan orang berada katakan....pula tu dan most of all....orang putih you......Glamerlah aku. Kekadang bila difikir-fikir.......mimpikah aku.....macam tak percaya saja.....dah jadi macam cerita Cinderella pulak.....Aku ini bukanlah jelita sangat...kulit kerbau bapak aku pun lebih bersih dari kulit aku....Agaknya orang putih tu ingat aku ni Negro agaknya!.......macam Janet Jackson ke; Whitney Houston ke.......Ah! tak kisahlah, janji hati dah suka, pokok duri pun sanggup ku panjat. Dia yang beriya-iya yang nak meminang. Lagipun, mak aku cakap, pasal kawin, biar mak yang cari....katanya berkat. Yang penting amaaan sepanjang masa.......

"handsome ke dia mak?" Soalan pertama yang aku tanyakan kat mak. Alah.....semua perempuan pun akan tanya soalan ini, betul tak? "Jangan takutlah, tanggung beres...." betulkah mak aku ni........Naik pening kepala batu aku ni.......Tapi, tak apelah. Mak aku cakap orangnya dah berumur sikit....duda, sebab bininyer meninggal...tak tahu apa sebabnya.......Tapi agak aku kan, dia tercekik biji durian.....power seh....anak tak ada.......lagi power....Ah! tak kisahlah, itu semua small matters, bisa di atur.

Tapi, tua-tua pun ok jugak. Kalau muda takkan nak panggil 'adik' pulak, kan? Duda pun dudalah...at least ada experience dalam meranjau onak duri di alam rumahtangga.... aiseyman, berfalsampah pula aku ni......Setakat ada sepit-tiket (alah! adik beradik certificate lah) kursus rumahtangga buat apa, yang menganggur bersepah-sepah........ Banyak orang tanya, "kau suka ke, mak kau kahwinkan kau dengan mat salleh?" Aku senyum saja.... Kontrol sikit muka ini. Kalau ikutkan hati, nak saja aku peluk dan cium! pipi mak aku pasal kawinkan aku dengan orang putih.......Alamak! macam drama sabun lah (soap opera lah, cakap orang putih)......

Kawan sepengumpatan aku......si Bedah, Joyah, Tipah dan Kia semuanya jeles bila dia orang tahu berita ni.......Bukan saja jeles, dia orang nak psycho aku yang bukan-bukan... "Nanti orang putih tu bawak kau kat negeri dia, jadikan kau hamba tebusan, baru kau tahu." Tapi aku buat budak saja......"Eleh! kalau jeles, cakap saja jeles....jangan nak cari alasan....."

"Kau orang tu, sampai bila nak jadi andartu....." Itu jugak jawapan aku bila dah geram..... Lebih-lebih lagi si Kiah tu........kalau cakap, habis tempias air liurnye ke muka orang..... patutlah orang cakap mulut dia mulut laser...... Ah! lagi bengang aku pikirkan pasal dia orang.......Blah lah sama anda.......!!!

Inilah dia saat yang paling aku nanti-nantikan:

"Semua dah sedia?... Saksi sedia?....Pengantin lelaki sedia?....."
"Baik mari kita mulakan sekarang.........."

"MAT SALLEH LUDIN BIN MAT KULUP JIDIN"....
"AKU NIKAHKAN DIKAU DENGAN SAODAH BINTE SANORPAN DENGAN MASKAHWINNYA......."

Tiba-tiba, suara pak imam sayup-sayup dari pendengaranku dan penglihatanku mula kabur. Aku terasa bumi ni macam nak tercabut.......

"Fengantin fomfuan fengsyan, nikah ni kira syah ke...... masyam mana ini?" terdengar akan suara suamiku yang keluar dari mulutnya yang dah tidak berpagar lagi. Ternampak jugak bayangnya yang terbongkok-bongkok..... Jalan pun kena pakai tongkat...

Alamak! Tak sanggup aku nak nengok muka minah-minah empat ekor tu yang terkekek-kekek dan berdekah-dekah disisiku.....

Tapi aku puas! Suamiku Mat Salleh..! Kalau dah jodoh nak buat macam mana...


-----------------
-biar orang mengatakan kebaikan kita bukan mengutuk kejahatan yang kita lakukan -


Bookmark and Share

    


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 09-11-06 18:16


salam~
eheh..kelakau cerita ni..
wassalam~

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

hafid
Warga Rasmi
Menyertai: 13.09.2006
Ahli No: 26337
Posting: 4
Dari: republic of shah alam

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-11-06 18:22


nasib badan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafidProfil   Hantar PM kepada hafid   Quote dan BalasQuote

fishah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22182
Posting: 234
Dari: teluk intan

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-11-06 18:25


ingat mat salleh betul tadi

Bookmark and Share

    


  Member Information For fishahProfil   Hantar PM kepada fishah   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 09-11-06 18:35


hehehhe...kalau dah jodoh kan...datuk 102 tahun pun dapat bini muda umur 22 tahun.. :-di


-----------------
-biar orang mengatakan kebaikan kita bukan mengutuk kejahatan yang kita lakukan -


Bookmark and Share

    


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

wafa_mawaddah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2003
Ahli No: 4175
Posting: 845
Dari: mardhatillah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-11-06 18:39


alahai...ciannye.....
tak mengapa...
dah jodoh nak kemana lah kan.....
p/s: kenali dahulu jodoh anda....=)

Bookmark and Share

    


  Member Information For wafa_mawaddahProfil   Hantar PM kepada wafa_mawaddah   Pergi ke wafa_mawaddah's Website   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-11-06 18:46


hehehe....klakarnya....tapi terselit pengajaran sebalik cerita ni.....jangan terlamapu bangga diri,siasat bakal pasangan kita....

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

junaidi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.04.2005
Ahli No: 16182
Posting: 111
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 09-11-06 18:57


dapat juga dia berkahwin dengan mat salleh ;-)


-----------------
"kelahiran manusia disambut dengan laungan AZAN dan pemergian manusia diiringi dengan SOLAT....cuba renungkan antara AZAN dengan SOLAT, alangkah singkatnya hidu


Bookmark and Share

    


  Member Information For junaidiProfil   Hantar PM kepada junaidi   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-11-06 12:33


hehe :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

qhal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.09.2004
Ahli No: 11344
Posting: 385
Dari: (((Selangor)))

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-11-06 13:03


dah aga dah... name dia mat salleh.... tapi lawak juga...

Bookmark and Share

    


  Member Information For qhalProfil   Hantar PM kepada qhal   Quote dan BalasQuote

kembara_girl
WARGA SETIA
Menyertai: 09.08.2006
Ahli No: 25715
Posting: 408
Dari: jengka,Pahang

malaysia  


posticon Posting pada: 10-11-06 13:18


hehehhehehe..
sian dia tapi dah jodoh.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[ Telah diedit oleh: kembara_girl pada 10-11-06 13:19 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For kembara_girlProfil   Hantar PM kepada kembara_girl   Quote dan BalasQuote

rasha_aleeya
WARGA SETIA
Menyertai: 27.09.2005
Ahli No: 19366
Posting: 641
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 10-11-06 13:41


mak dia pun...mentang2 anak dia baik.....ikut sedap mak dia saja nak tetapkan jodoh dengan org tua.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For rasha_aleeyaProfil   Hantar PM kepada rasha_aleeya   Quote dan BalasQuote

puteri_islamiah04
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.09.2005
Ahli No: 18815
Posting: 116
Dari: alor setar

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-11-06 16:28


ya Allah kelakarnya cerita ini
suspen juga lacite ini....
sekali kena mat salleh betul lah.....hehhehe

dah jodoh kan.....
Allah jadikan setiap insan berpasang pasangan....
so kena redhola si saodah binti sanorpan itu

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_islamiah04Profil   Hantar PM kepada puteri_islamiah04   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 11-11-06 14:21


siapa bilang lelaki melayu tak menawan..tak menarik hati..tiada memikat........
ahaks!

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 11-11-06 19:56


Pada 11-11-06 14:21 , rimbabara posting:

!!! QUOTE !!!

siapa bilang lelaki melayu tak menawan..tak menarik hati..tiada memikat........
ahaks!


walaupun tua ye rimbabara... :-di :-P
sebab menarik dan menawan tu lah mak saodah nak jadikan menantu walaupun ramai yang lagi handsome kat kg tu..mungkin mat salleh tu handsome lagi dari rimbabara takk.... :-P ehe...


-----------------
-biar orang mengatakan kebaikan kita bukan mengutuk kejahatan yang kita lakukan -


Bookmark and Share

    


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah_87
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.01.2004
Ahli No: 6527
Posting: 221
Dari: UM

Johor  


posticon Posting pada: 15-11-06 11:01


tidak!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_87Profil   Hantar PM kepada muslimah_87   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 15-11-06 16:33


terhibuurr..

Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

dhiyaul_islam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16468
Posting: 96
Dari: sini

malaysia  


posticon Posting pada: 16-11-06 11:17


:lol: :lol: :lol:


-----------------
ruhban fillail wa fursan finnahar


Bookmark and Share

    


  Member Information For dhiyaul_islamProfil   Hantar PM kepada dhiyaul_islam   Pergi ke dhiyaul_islam's Website   Quote dan BalasQuote

fiza_fizi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.03.2005
Ahli No: 15184
Posting: 126
Dari: ~~negeri tercinta

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-11-06 15:40


lawak antarabangsa.

Bookmark and Share

    


  Member Information For fiza_fiziProfil   Hantar PM kepada fiza_fizi   Pergi ke fiza_fizi's Website   Quote dan BalasQuote

perak
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.08.2006
Ahli No: 25855
Posting: 138
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-11-06 15:55


eh? itu pun mat saleh juga apa?

Bookmark and Share

    


  Member Information For perakProfil   Hantar PM kepada perak   Pergi ke perak's Website   Quote dan BalasQuote

nur_namia
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.12.2005
Ahli No: 21203
Posting: 193
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 16-11-06 17:40


hehhehe nak uat macam mana dah jodoh dia dengan "mat salleh' melayu...hehehe..apa-apa pun berbahagia lah hendaknyer...hehehe...berkat itu..insyaAllah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_namiaProfil   Hantar PM kepada nur_namia   Quote dan BalasQuote

zaitihamdan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.08.2006
Ahli No: 25957
Posting: 242
Dari: Bintulu, Sarawak

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 16-11-06 19:06


kenafa dia syakaf macham itu?shengau ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaitihamdanProfil   Hantar PM kepada zaitihamdan   Pergi ke zaitihamdan's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 16-11-06 22:11


Assalamualaikum..
Fenat-fenat berangan..rufenya mat saleh tu yang dia dafat..
Fuah..fuah..fuah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

mechelmine
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26702
Posting: 897
Dari: KeLaNtAn Ke KeDaH

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-11-06 22:40


Ni jodoh untuk mak dia sendiri..bukan jodoh untuk anak dia..!!
Bagus lah anak dia..dapat jugak kahwin dengan 'Datuk'..
'Datuk' mat salleh pulak tu..heheee...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mechelmineProfil   Hantar PM kepada mechelmine   Pergi ke mechelmine's Website   Quote dan BalasQuote

warissatulsina
Warga 1 Bintang
Menyertai: 06.10.2006
Ahli No: 26808
Posting: 34

blank   avatar


posticon Posting pada: 16-11-06 23:01


aieyda.......kelakar lah kisah tu rekaan ke atau reality..... dr awal tatapan i asyik tersenyum saja syok juga

Bookmark and Share

    


  Member Information For warissatulsinaProfil   Hantar PM kepada warissatulsina   Quote dan BalasQuote

lisa_solehah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 17.09.2006
Ahli No: 26413
Posting: 371
Dari: UPSI

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 16-11-06 23:24


Alahai...kelakarnya...bagus juga dia puas hati ye...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For lisa_solehahProfil   Hantar PM kepada lisa_solehah   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 16-11-06 23:48


huhu...dah ada yang sengau yee..kenapa jadi begitu zaitihamdan dengan sayatetapsaya? :-D :-P

cerita ni saya dapat dari kawan saya..tak tau sama ada realti atau rekaan..mungkin terjadi dalam kehidupan masyrakat kita..tapi tak ada kena mengena dengan yang hidup atau mati..kalau ada mungkin kebetulan..

sekadar hiburan


-----------------
-biar orang mengatakan kebaikan kita bukan mengutuk kejahatan yang kita lakukan -


Bookmark and Share

    


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 17-11-06 00:45


Pada 16-11-06 23:48 , aieyda posting:

!!! QUOTE !!!

huhu...dah ada yang sengau yee..Kenapa jadi begitu zaitihamdan dengan sayatetapsaya? :-D :-P

cerita ni saya dapat dari kawan saya..tak tau sama ada realti atau rekaan..



realitinya,ada saja yang nak kahwin mat salleh! :-P

tapi memang bestlh cerita ni..thank you aieyda! :lol: :lol: :lol:


-----------------
Ukhwah yang terbina persis untaian tasbih.Ada awal, tiada penghujung.Dibuat untuk mengingatiNya.Dicantum kerana cintaNya…


Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

miss_farhana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.06.2006
Ahli No: 25002
Posting: 325
Dari: berpijak pada bumi Tuhan,berbumbungkan langit Tuhan

Terengganu  


posticon Posting pada: 17-11-06 09:12


hihihi....

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_farhanaProfil   Hantar PM kepada miss_farhana   Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA SETIA
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22791
Posting: 987
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 17-11-06 12:32


fuh...fuh.,..fuh...
puas hati lah si saodah tu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

Annursyam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.08.2004
Ahli No: 10824
Posting: 317
Dari: Jelapang padi

Kedah  


posticon Posting pada: 17-11-06 13:55


Pada 11-11-06 14:21 , rimbabara posting:

!!! QUOTE !!!

siapa bilang lelaki melayu tak menawan..tak menarik hati..tiada memikat........
ahaks!


memang menawan...
nak pulak sekarang ni yang tua2 makin laku....:-P


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For AnnursyamProfil   Hantar PM kepada Annursyam   Pergi ke Annursyam's Website   Quote dan BalasQuote

cahaya_kelembutan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.04.2005
Ahli No: 15578
Posting: 67
Dari: UKM KKL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-12-06 22:55


hurmm...ada pengajarannya untuk kami ini...
apa pun, jodoh dah ditentukan kan? =)

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_kelembutanProfil   Hantar PM kepada cahaya_kelembutan   Quote dan BalasQuote

palapesutm
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.12.2006
Ahli No: 27852
Posting: 59
Dari: skudai, johor

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 24-12-06 02:35


haha, awald2 baca, suspen saja.. last2, nama dia memang mat salleh.. nasib badan daa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For palapesutmProfil   Hantar PM kepada palapesutm   Pergi ke palapesutm's Website   Quote dan BalasQuote

aleeya_athirah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.08.2006
Ahli No: 25748
Posting: 128
Dari: Ipoh

malaysia  


posticon Posting pada: 24-12-06 02:50


wow..mat salleh juga itu..hehehhehhe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aleeya_athirahProfil   Hantar PM kepada aleeya_athirah   Quote dan BalasQuote

fauzy_fx86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.07.2006
Ahli No: 25359
Posting: 327
Dari: Di pinggiran Batu Caves

malaysia  


posticon Posting pada: 24-12-06 06:23


mat salleh lah tu..
hehe
semoga berbahagia kepada
MAT SALLEH LUDIN BIN MAT KULUP JIDIN
dan SAODAH BINTE SANORPAN

Bookmark and Share

    


  Member Information For fauzy_fx86Profil   Hantar PM kepada fauzy_fx86   Pergi ke fauzy_fx86's Website   Quote dan BalasQuote

zatie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.07.2005
Ahli No: 17090
Posting: 209
Dari: sHaH aLaM

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-12-06 19:29


hehehehhe
best betul cerita ni..
tengah tension pun boleh tergelak seorang-seorang
hehehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For zatieProfil   Hantar PM kepada zatie   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 25-12-06 22:30


salam..
kah3...ingat mat salleh betul tadi..
lawak juga...(^_^)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

cititel
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.01.2006
Ahli No: 21725
Posting: 150

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 26-12-06 08:33


lawak gila... hahhaha.... best arrr....

Bookmark and Share

    


  Member Information For cititelProfil   Hantar PM kepada cititel   Quote dan BalasQuote

nur_ashikin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.11.2006
Ahli No: 27359
Posting: 256
Dari: shah alam

malaysia  


posticon Posting pada: 26-12-06 10:29


macam-macam...hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_ashikinProfil   Hantar PM kepada nur_ashikin   Quote dan BalasQuote

sikinshaharudin
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.11.2008
Ahli No: 36109
Posting: 87
Dari: zi ji l0ng p0

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 19-12-08 21:09


tak boleh blah..... tu lah bongkak beben0....
:lucu: :lucu: :lucu:


-----------------
senYum s0km0 =)


Bookmark and Share

    


  Member Information For sikinshaharudinProfil   Hantar PM kepada sikinshaharudin   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.148948 saat. Lajunya....