Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-04-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Sesiapa menempatkan dirinya di tempat yang menimbulkan persangkaan maka janganlah menyesal kalau orang menyangka buruk padanya
-- Umar Al-Khatab

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 38
Ahli: 0
Jumlah: 38




  Yang Masuk Ke Sini
muslimin23: 27 hari yang lalu
ronniefinancehome: 38 hari yang lalu
MTMKi: 48 hari yang lalu
usop79: 49 hari yang lalu


Cadangan Aktiviti
Topik: Reunion & mesyuarat agong alumni KMNS


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Cadangan Aktiviti
    »» Reunion & mesyuarat agong alumni KMNS

Please Mendaftar To Post


Oleh Reunion & mesyuarat agong alumni KMNS

sahibul
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.09.2006
Ahli No: 26564
Posting: 257
Dari: Bumi ALLAH

malaysia  


posticon Posting pada: 08-11-06 11:24


Reunion & mesyuarat agong alumni KMNS
(KOLEJ MATRIKULASI dan.SEMBILAN)

Akan diadakan pada

10 DISEMBER 2006

masa : jam 9pagi

TEMPAT: KMNS

Sebarang pertanyaan sila emailkan kepada :

[email protected]
semua yang pernah belajar di KMNS dijemput untuk hadir dalam pemilihan jawatankuasa alumni ini.

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahibulProfil   Hantar PM kepada sahibul   Quote dan BalasQuote

guelderose
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.05.2006
Ahli No: 24616
Posting: 336
Dari: Ayer Keroh

Kelantan  


posticon Posting pada: 09-11-06 09:35


wah!ada alumni pula ke KMNS?saya ex-KMNS..batch 2003/2004..ini untuk semua batch ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For guelderoseProfil   Hantar PM kepada guelderose   Quote dan BalasQuote

nurfirna
Warga Rasmi
Menyertai: 23.09.2004
Ahli No: 11332
Posting: 19

Melaka  


posticon Posting pada: 09-11-06 13:14


salam..saya pun ex-kmns..sama batch juga 2003/2004...menarik ini...macam nak join saja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurfirnaProfil   Hantar PM kepada nurfirna   Quote dan BalasQuote

guelderose
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.05.2006
Ahli No: 24616
Posting: 336
Dari: Ayer Keroh

Kelantan  


posticon Posting pada: 09-11-06 14:24


nurfirna budak hayat ke fizik?saya budak 1hayat

Bookmark and Share

    


  Member Information For guelderoseProfil   Hantar PM kepada guelderose   Quote dan BalasQuote

farina_haikal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.10.2004
Ahli No: 11708
Posting: 245
Dari: seoul,korea

north_korea  


posticon Posting pada: 10-11-06 10:42


saya pun tak-kmns...time 2003/2004..wah,sronoknyer kalau dapat pergi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For farina_haikalProfil   Hantar PM kepada farina_haikal   Quote dan BalasQuote

sinarshams
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2003
Ahli No: 3491
Posting: 200
Dari: kmns

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-11-06 21:38


ana student kmns sekarang
batch 06/07

Bookmark and Share

    


  Member Information For sinarshamsProfil   Hantar PM kepada sinarshams   Quote dan BalasQuote

ketenteramanku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12678
Posting: 310
Dari: UTM Skudai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-11-06 00:02


open kepada semua student kmns....boleh refer kepada yahoogroups kmns. reunion akan diadakan pada 9hb mlm. minta sahabat-sahabat beri cadangan aktiviti yang akan berlangsung kepada email [email protected]. penginapan masih dalam perbincangan j/k.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ketenteramankuProfil   Hantar PM kepada ketenteramanku   Pergi ke ketenteramanku's Website   Quote dan BalasQuote

sahibul
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.09.2006
Ahli No: 26564
Posting: 257
Dari: Bumi ALLAH

malaysia  


posticon Posting pada: 22-11-06 10:38


sesiapa nak datang..sila berikan nama+no ic + batch..ini bagi memudahkan pihak ad-hoc bajet belanjawan...tolong sebarkan pada rakan-rakan yang lain ye...
kalau ada apa-apa masal;ah...hubungi no yang tertera saya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahibulProfil   Hantar PM kepada sahibul   Quote dan BalasQuote

sahibul
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.09.2006
Ahli No: 26564
Posting: 257
Dari: Bumi ALLAH

malaysia  


posticon Posting pada: 22-11-06 10:39


tentatif alumni KMNS

9hb dis 2006

2ptg - daftar
5ptg - minum petang / beriadah
bersama-sama pelajar atau pensyarah
7ptg - berkumpul di dataran untuk solat
berjemaah (solat hajat pun)
- cadangan untuk adakan ceramah
ringkas.tapi kita akan tengok pada
kekangan masa
830mlm - berkumpul di dewan.
-pensyarah pun kita jemput
jugak (budget untuk 50 orang)
- tunggu vip (pengarah kmns
dan hep saja)
900mlm - mula majlis pelancaran ringkas
alumni kmns
- adalah ucapan sikit-sikit..lepas itu
persembahan dari bebudak kmns..(ikut lah
apa yang boleh dipersembahkan)
930mlm - jamuan bbq (cadangan untuk buat
nonformal,means berkeliaran lah...tapi di
kawasan dewan saja lah..peluang untuk
borak2dgn semua yang datang..jumpa
lecturer masa tu..)..yang penting - vip
akan makan di dewwan banquet..semua
adhoc pun akan makan kat banquet
jugak..lepas vip balik.kita sambung
makan dekat dewan...majlis kat dewan
kita akan minta tolong jppkmns sekarang
yang
takeover sementara kita bersukaria di
banquet

10hb DIS 2006

8pg - sarapan
9pg - mesyuarat dimulakan
- dimulakan dengan taklimat
ringkas dr presiden adhoc tentang
syarat-syarat calon dan cara pemilihan dan
pengundian
1030pg - dijangka mesyuarat tamat dan
minum pagi
11pg - majlis ringkas perlantikan
jawatankuasa alumni yang pertama
1200tghari - kemas2barang....checkout
1230tghari - makan tengahari..
KEPADA BEKAS2 PELAJAR KMNS DIJEMPUT
HADIR BERAMAI2..KEPADA ABANG2 YANG
TELAH
BERKERJA,KEHADIRAN AMAT lah
DIALU-ALUKAN...MARILAH ramai-ramai DATANG..
SILA berikan nama kepada NOMBOR TELEFON
DIBAWAH
untuk bajet kehadiran..

sebarang masalah hubungi:
saudara afiq : 012-2841074
saudara idris :019-3493570
zet:014-6795679
fai:017-3828789

SEMUA PELAJAR YANG PERNAH BELAJAR DI
KMNS,DIJEMPUT HADIR

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahibulProfil   Hantar PM kepada sahibul   Quote dan BalasQuote

sahibul
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.09.2006
Ahli No: 26564
Posting: 257
Dari: Bumi ALLAH

malaysia  


posticon Posting pada: 22-11-06 10:40


reunion + alumni KMNS ni untuk semua Batch..sebarkan pada rakan-rakan yang lain ye...supaya lagi ramai datang memeriahhkan ........

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahibulProfil   Hantar PM kepada sahibul   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.082497 saat. Lajunya....