Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 11-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita bergerak ke arah apa yang difokus
-- Dari filem Kung Fu Panda

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 47
Ahli: 0
Jumlah: 47




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 10 hari yang lalu
wyd1014: 18 hari yang lalu
haykal77: 26 hari yang lalu
Kakngah: 26 hari yang lalu
lidah-penghunus: 28 hari yang lalu


Kembalilah...
Topik: NAK TAHU TENTANG KEKASIHKU !!!!!!


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kembalilah...
    »» NAK TAHU TENTANG KEKASIHKU !!!!!!

Please Mendaftar To Post


Oleh NAK TAHU TENTANG KEKASIHKU !!!!!!

PUTERI_FUZA
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1975
Posting: 201
Dari: Perth, Australia

australia  


posticon Posting pada: 04-09-03 14:28


Assalamualaikum....
Nak share tentang kekasih saya ??
Take care sifatnya. Ada saja problem, minta tolong sajalah kat DIA. Minta tolong direct kat DIA. Sure datang bantuan.
Bila ngadu kat dia rasa tenang jer. Cool giler...
DIA tak pernah bagi saya rasa marah.
Saya jer yang melebih..
DIA tak kisah kalau saya tak ingat kat DIA, tapi rugila ....
Kalau rasa rindu kat DIA terus jer baca surat-surat yang DIA bagi.
DIA nie ramai peminat tau, so saya kena buat yang terbaik la .
kadang-kadang tengah malam bangun dari tidur, terus jer contact DIA. DIA tak marah kalau saya contact bila-bila pun. makin sayang adalah..

KEKASIH saya nie tak kedekut. Semua yang saya minta mesti dapat. jadi kena hargainya.
yer la... nak bagi DIA sayang...

Tapikan yang sebenarnya, saya tak pernah jumpa DIA lagi. teringin nak jumpa DIA tapi belum bersedia.
Tapi suatu hari nanti, saya mesti jumpa DIA punya.. TAKUTnyeeeer.
Dalam surat DIA, DIA janji kalau saya buat baik, sayang DIA dan berkorban apa saja untuk DIA, DIA akan balas dengan yang lebih baik. Mesti bestkan.
Kalau macam tue janji DIA saya akan buat apa saja demi KEKASIHku yang paling di sayangi

DIAlah cinta pertamaku.. ALLAH.....
KEKASIH yang abadi..

sekian wassalam....

Bookmark and Share

    


  Member Information For PUTERI_FUZAProfil   Hantar PM kepada PUTERI_FUZA   Quote dan BalasQuote

wani_sopan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1338
Posting: 102
Dari: uum

Kedah  


posticon Posting pada: 04-09-03 15:38


arrr.tu laa kekasih sejati..Allah The Almighty..

Bookmark and Share

    


  Member Information For wani_sopanProfil   Hantar PM kepada wani_sopan   Pergi ke wani_sopan's Website   Quote dan BalasQuote

zunah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.08.2003
Ahli No: 3189
Posting: 207
Dari: malaysia

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-09-03 21:47


ALLAH Cinta agungku... kekasih sejati

-----------------
Beramal tanpa ilmu seperti berjalan tanpa mengikut jalan.
Beramal tanpa tujuan lebih banyak rosak dari baiknya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zunahProfil   Hantar PM kepada zunah   Quote dan BalasQuote

idea_31
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3206
Posting: 182
Dari: kuantan,pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 05-09-03 00:02


Allah S.W.T adalah kekasih ku yg satu....amin

-----------------
nur kasih
"it will take a minute to like someone,only an hour to have a crush on someone,and only a day to love someone,but IT WILL TAKE A LIFE TIME TO FORGET SOMEONE"

kasih sayang ku hanyalah kerana ALLAH....amin

Bookmark and Share

    


  Member Information For idea_31Profil   Hantar PM kepada idea_31   Quote dan BalasQuote

dinulhuda1422h
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2447
Posting: 793
Dari: Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-09-03 03:12


ada seorang kawan cikgu ana....dia berkasih melalui surat selama 3 tahun....alhamdullilah mereka ada jodoh..dah lama di orang kawin...bayangkan bercinta selama 3 tahun tapi tak pernah sekali pun berjumpa......inilaa dinama kan jodoh...takkan lari gunung di kejar punya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dinulhuda1422hProfil   Hantar PM kepada dinulhuda1422h   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-09-03 06:53


ana tak tau nak cakap aper bercinta
tapi tak nampak sapa yang kita cintai
entahler
but kalau kita mencintai Allah yang agung itu mmg semestinya
tak perlu lg di ragui kebaikanNya kemuliaanNya
n much more
ok

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

Rabbit_cute
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1700
Posting: 265
Dari: Selangor

Pahang  


posticon Posting pada: 18-09-03 13:44


ALLAH... I LOVE YOU..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Rabbit_cuteProfil   Hantar PM kepada Rabbit_cute   Quote dan BalasQuote

PUTERI_FUZA
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1975
Posting: 201
Dari: Perth, Australia

australia  


posticon Posting pada: 28-09-03 10:16


betul tue cintakan Allah cinta yang utama dan teragung
berhati-hati dalam mimilih cinta

Bookmark and Share

    


  Member Information For PUTERI_FUZAProfil   Hantar PM kepada PUTERI_FUZA   Quote dan BalasQuote

nur_marha
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.07.2003
Ahli No: 2371
Posting: 64
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 28-09-03 11:03


" MENGHARAP CINTA SEJATI, MENDAMBA KASIH ILAHI "

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_marhaProfil   Hantar PM kepada nur_marha   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 04-02-04 13:35


kasih ALLAH tiada bertepi....
sayang ALLAH janji-Nya pasti...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

nabsyaz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.12.2003
Ahli No: 6070
Posting: 98
Dari: Bandar baru bangi

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 07-02-04 16:07


Cinta hakiki utk Illahi

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabsyazProfil   Hantar PM kepada nabsyaz   Quote dan BalasQuote

zUeHa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5738
Posting: 73
Dari: bumi ya Rab

Terengganu  


posticon Posting pada: 10-02-04 14:46


ALLAH...kekasihku jua...dulu,kini dan selamanya~

-----------------
~Selamat Memburu Keberkatan Menuju ke Taman Firdausi~

Bookmark and Share

    


  Member Information For zUeHaProfil   Hantar PM kepada zUeHa   Quote dan BalasQuote

haneem-al_amr
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.02.2004
Ahli No: 7010
Posting: 79
Dari: MeLBouRNe

australia  


posticon Posting pada: 19-02-04 14:11


"cinta illahi,itulah cinta yang hakiki,
jika berusaha kini dan sabar menanti, pasti merasa manisan syurgawi"

"We always love You,You the only one"...
-mirwana

Bookmark and Share

    


  Member Information For haneem-al_amrProfil   Hantar PM kepada haneem-al_amr   Quote dan BalasQuote

maisarahlisa
WARGA SETIA
Menyertai: 29.12.2003
Ahli No: 6068
Posting: 466
Dari: Pahang~Selangor~Dubai

Pahang  


posticon Posting pada: 19-02-04 14:45



"Cintai-NYA ... walau apa terjadi..... jangan dihancuri cinta sejati dan hakiki!!!!"

Bookmark and Share

    


  Member Information For maisarahlisaProfil   Hantar PM kepada maisarahlisa   Quote dan BalasQuote

ibnu_sina1980
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.01.2004
Ahli No: 6159
Posting: 42
Dari: pusat bandaraya kuala lumpur

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-02-04 15:16


kalau ada jodoh tak ke mana2...

bercinta berpuluh tahun pun,kalu ada jodoh kawinlah..kalau takde,tak kawin lah..

tapi of course laaa bercinta dgn ALLAH TAALA...
itulah kebahagiaan yang hakiki..tapi jangan lak kata nak bercinta dgn ALLAH TAALA tapi tak penah buat apa yang diperintah oleh-NYA..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_sina1980Profil   Hantar PM kepada ibnu_sina1980   Pergi ke ibnu_sina1980's Website   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-04-04 11:38




sebenarnya topik ni dah ada di forum lain.Lagipun,tak sesuai rasanya letak kat sini. Jadi,ana tutup ye

KiSaH KekasihKu
(Forum: Suara Hatiku)

KekaSiH YanG KuSaYaNgi
(Forum: Cerpen)

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.118881 saat. Lajunya....