Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 13-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Every closed eye is not sleeping and every open eye is not seeing

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 55
Ahli: 0
Jumlah: 55




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 11 hari yang lalu
wyd1014: 19 hari yang lalu
haykal77: 28 hari yang lalu
Kakngah: 28 hari yang lalu
lidah-penghunus: 29 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: JEMPUTAN KE MAJLIS PERKAHWINAN KAMI


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» JEMPUTAN KE MAJLIS PERKAHWINAN KAMI

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh JEMPUTAN KE MAJLIS PERKAHWINAN KAMI

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-11-06 12:22


Pada 14-11-06 12:15 , mawardah_solehah85 posting:

!!! QUOTE !!!

Salam ukhwah...


moga kak mar dan khalifah bahagia hingga ke syurga Allah yang kekal abadi...

Subhanallah!! Allah yang menciptakan manusia berpasang-pasangan...
mabruk alaikum!!!


tak balik kg ke? ajaklah family datang..kak ti kan duduk gong badak saja? :)


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::


Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-11-06 12:24


Pada 09-11-06 17:31 , jundul posting:

!!! QUOTE !!!

selamat pengantin baru.

mudah-mudahan bahagia dunia dan akhirat.

semuga mendapat berkat dan rahmat ke atas anda berdua dan zuriat.....

hmmmm....ahli ukhwah ada kurang lebih 20 ribu ini....

jom kita semua serbu ramai-ramai....

kepada khalifah dan rumaisha harap nanti dapat sediakan 20 buah khemah ek...... :-? :roll: ;-) :lol:



nak serbu?boleh..sedia kami sambut dengan senyuman lebar..insyaALLAH..kalau tak cukup khemah, kami tumpangkan ke padang/masjid atau mana-mana tempat yang selesa :P


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::


Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

ifti_hanan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2004
Ahli No: 10965
Posting: 166
Dari: di sinilah 'ana'

Kelantan  


posticon Posting pada: 14-11-06 16:31


tahniah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ifti_hananProfil   Hantar PM kepada ifti_hanan   Quote dan BalasQuote

fauzy_fx86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.07.2006
Ahli No: 25359
Posting: 327
Dari: Di pinggiran Batu Caves

malaysia  


posticon Posting pada: 14-11-06 16:40


semoga berbahagia...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fauzy_fx86Profil   Hantar PM kepada fauzy_fx86   Pergi ke fauzy_fx86's Website   Quote dan BalasQuote

rebana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 149
Posting: 123
Dari: banting

Selangor  


posticon Posting pada: 15-11-06 20:05


akhirnya..kawin juga anda..tahniah! ci vediamo !! ge lueda! hung ju beir!! dan semoga kekal selamanya..khalifah..u r great man !!

Bookmark and Share

    


  Member Information For rebanaProfil   Hantar PM kepada rebana   Pergi ke rebana's Website   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-11-06 20:25


kekkon omedetou!~..

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: • Tämäñ Mëläwätî, Küälä Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 16-11-06 11:02


Assalamualaikum wbt...

Tahniah diucapkan buat khalifah dan RuMaishaaaaaaaaa...

"Baralallahu laka wa baraka alaika wa jama'a bainakuma fi khair!"
(Tirmidzi, Abu Daud & Ahmad)

Di sebuah taman idaman, sekuntum mawar berseri dipersembahkan...
Lalu kumbang gagah datang menyapa...
Terikat dua hati di hamparan nan abadi...
Dipagari kesetiaan, dipayungi kebahagiaan...
Bersaksikan nur iman dan cinta hakiki...
Moga mahligai suci terus bercahaya, disinari rahmat Yang Esa...

Allahu Ta'ala a'lam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 16-11-06 14:26


tahniah!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

taisir
Warga 4 Bintang
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16233
Posting: 264
Dari: planet bumi...

egypt   avatar


posticon Posting pada: 16-11-06 16:17


rumaishaa..dan khalifah..barakaAllah hu lakuma....
moga ikatan yang akan di ijab qabul kekal hingga ke akhir hayat...dan syurga sana insyaAllah...

waAllah hu a'lam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For taisirProfil   Hantar PM kepada taisir   Pergi ke taisir's Website   Quote dan BalasQuote

ABg_IMaM

Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3444
Posting: 2187
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 16-11-06 18:22


Assalamualaikum

buat khalifah dan rumaisha...

'barakallahu lakuma wa baraka alaikuma wa jama' bainakuma fi khair...'

:-) :-) :-)

p/s : salafian, bila lagi?...muslimah cun2 dm buku Cinta tu bila lagi nak lekat seorang?... :lol: :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ABg_IMaMProfil   Hantar PM kepada ABg_IMaM   Quote dan BalasQuote

Norhaslina
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.11.2005
Ahli No: 20221
Posting: 382
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-11-06 11:09


assalamu'alaikum...


tahniah :)

moga berkekalan selamanya dan diberkati serta dirahmati ALLAH sokmo deh..:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NorhaslinaProfil   Hantar PM kepada Norhaslina   Quote dan BalasQuote

malaqatilhuda
Warga 1 Bintang
Menyertai: 31.10.2006
Ahli No: 27142
Posting: 24

blank   avatar


posticon Posting pada: 17-11-06 16:26


untuk kak mar dan abang fir...

selamat melangkah ke alam bahagia

terus mara meneruskn perjuangan walau dimana dicampakkan..

:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For malaqatilhudaProfil   Hantar PM kepada malaqatilhuda   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: • Tämäñ Mëläwätî, Küälä Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 18-11-06 19:16


ABg_IMaM...

Ana belum sampai seru lagi...Hehe...

ABg_IMaM bila lagi? Imam Masjid dah jadi, Imam Rumahtangga bila lagi? Hehe...

Allahu Ta'ala a'lam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

helmi_techno
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2003
Ahli No: 3955
Posting: 228
Dari: Batu Pahat-->Seremban-->Shah Alam-->UIA Gombak

Johor  


posticon Posting pada: 19-11-06 09:39


Semoga panjang umur dan murah rezeki ...

Bookmark and Share

    


  Member Information For helmi_technoProfil   Hantar PM kepada helmi_techno   Pergi ke helmi_techno's Website   Quote dan BalasQuote

af_feirays
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27071
Posting: 33
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 19-11-06 11:04


kak mar nak kawin dah ek??

mabruk!! semoga murah rezeki dan dikurniakan zuriat yang soleh

Bookmark and Share

    


  Member Information For af_feiraysProfil   Hantar PM kepada af_feirays   Pergi ke af_feirays's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-11-06 17:43


salam buat semua..khusus yang berada di area terengganu..:)

sila klik untuk melihat undangan dan peta lokasi ye..

null

null


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::


Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 19-11-06 22:26


123


:-) :-) :-)


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

tasbih_30
WARGA SETIA
Menyertai: 27.02.2006
Ahli No: 23040
Posting: 1952
Dari: PERAK

congo  


posticon Posting pada: 20-11-06 00:58


tahniah..tahniah.. rasa² macam tahu saja area rumah akak tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tasbih_30Profil   Hantar PM kepada tasbih_30   Quote dan BalasQuote

quick
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19880
Posting: 65

blank  


posticon Posting pada: 20-11-06 07:41


Pada 20-11-06 00:58 , tasbih_30 posting:

!!! QUOTE !!!

tahniah..tahniah.. rasa² macam tahu saja area rumah akak tu...


ha'ah kan..mudah saja..sebab saya biasa pergi minum kat air buah gelas besar..area situ saja lah kan..

jom p serbu..:P



Bookmark and Share

    


  Member Information For quickProfil   Hantar PM kepada quick   Quote dan BalasQuote

quick
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19880
Posting: 65

blank  


posticon Posting pada: 20-11-06 07:41


Pada 20-11-06 00:58 , tasbih_30 posting:

!!! QUOTE !!!

tahniah..tahniah.. rasa² macam tahu saja area rumah akak tu...


ha'ah kan..mudah saja..sebab saya biasa pergi minum kat air buah gelas besar..area situ saja lah kan..

jom p serbu..:P



Bookmark and Share

    


  Member Information For quickProfil   Hantar PM kepada quick   Quote dan BalasQuote

bintul_farhanah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.03.2005
Ahli No: 15217
Posting: 177
Dari: mana ek?

Selangor  


posticon Posting pada: 21-11-06 04:15


mabruk...

Bookmark and Share

    


  Member Information For bintul_farhanahProfil   Hantar PM kepada bintul_farhanah   Quote dan BalasQuote

Qalam_Akhdar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.07.2005
Ahli No: 17109
Posting: 159
Dari: Petaling Jaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 21-11-06 07:55


Wah, wah, wah! meriah sungguh ukhwah sekarang ya, ramai yang dah nak mendirikan masjid ya, alakullihal...diucapkan kepada bakal pasangan bahagia raja sehari,...akh Khalifa dan Ukht Rumaisha....Barakallahualaik wabarakaalaik wajamaabainakuma fikhair....wa da'wan minni, sa tabqiya fi alaqati mahabbatin wa wuddin, wa sa tahsula ala zurriyatin salihatin, insyaALlah...:)

emm doa untuk kawan-kawan sama ya...:)...semoga bahagia akhirnya..!


-----------------
Sesungguhnya Kesempurnaan Adalah Milik Allah Belaka..!!


Bookmark and Share

    


  Member Information For Qalam_AkhdarProfil   Hantar PM kepada Qalam_Akhdar   Quote dan BalasQuote

mza5102
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.11.2006
Ahli No: 27422
Posting: 21
Dari: kota kinabalu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 22-11-06 11:22


TAHNIAH buat saudara & saudari...Selamat pengantin baru... semoga kalian berdua dirahmati & di kasihi oleh Allah... Amin

Bookmark and Share

    


  Member Information For mza5102Profil   Hantar PM kepada mza5102   Quote dan BalasQuote

princess_ixora
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.12.2003
Ahli No: 5895
Posting: 64
Dari: kedah

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-11-06 13:04


Tahniah kak mar & khalifah.....
ana doakan semoga kekal ke akhir hayat....
kalau ikut kan hati nak sangat pergi tapi maahad tahfiz tempat ana mengajar ni belum cuti lagi....MAAF YA.....

SELAMAT PENGANTIN BARU.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For princess_ixoraProfil   Hantar PM kepada princess_ixora   Pergi ke princess_ixora's Website   Quote dan BalasQuote

MeowHidayah
WARGA SETIA
Menyertai: 30.07.2003
Ahli No: 2702
Posting: 1171
Dari: Di bawah kerajaan langit

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 22-11-06 13:52


barakallah wahai kedua2 mempelai... moga berbahagia selamanya..

Insya-Allah...


-----------------
Ke arah memantapkan 'Aqeedah Tauhid... mendidik JIWA HAMBA...




Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowHidayahProfil   Hantar PM kepada MeowHidayah   Pergi ke MeowHidayah's Website   Quote dan BalasQuote

nurfara
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7219
Posting: 56
Dari: Kuala Lumpur/Muar

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-06 16:17


assalamualaikum... tahniah di ucapkan semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.... :-) :-) :-) ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurfaraProfil   Hantar PM kepada nurfara   Quote dan BalasQuote

akuzakie
WARGA SETIA
Menyertai: 23.06.2003
Ahli No: 1623
Posting: 448
Dari: Muar Tanah Air T'Cinta

Johor  


posticon Posting pada: 23-11-06 14:53


TAHNIAH!!
Semoga berbhgia... hingga ke akhir hayat... amin. :D :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For akuzakieProfil   Hantar PM kepada akuzakie   Pergi ke akuzakie's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-11-06 18:02


Insya-Allah yang ini boleh hadir...sebab dok jauh dari rumah Prof....
Masa bertunag mereka dulu...Prof bolehla hadir.... So...kali ni mesti hadir.... Selamat................

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-11-06 20:31


Pada 24-11-06 18:02 , Prof_Muslim posting:

!!! QUOTE !!!

Insya-Allah yang ini boleh hadir...sebab dok jauh dari rumah Prof....
Masa bertunag mereka dulu...Prof bolehla hadir.... So...kali ni mesti hadir.... Selamat................


prof kategori WAJIB datang :)

memang terharu..kerana sudi datang untuk 2-2 majlis :P


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::


Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 25-11-06 11:52


insya'allah..kita pun akan datang juga....;)
heheehe...xsabo nak merasa kenduri kawin orang terangganu...:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

rynar_abadi
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 767
Posting: 61
Dari: uitm

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-11-06 13:55


Assalamualaikum

Tahniah buat mar dan khalifah...
lama tak dengar cerita, dah nak kahwin rupanya...
Semoga bahagia ke akhir hayat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rynar_abadiProfil   Hantar PM kepada rynar_abadi   Quote dan BalasQuote

khalifah

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 204
Posting: 485
Dari: kg batu muda,sentul, KuaLa LUmpUr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-11-06 20:55


prof kena jadi pengapit tau..manalaj tahu,tahun depan giliran prfo pula,hehehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifahProfil   Hantar PM kepada khalifah   Pergi ke khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

ABg_IMaM

Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3444
Posting: 2187
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 27-11-06 23:19


Assalamualaikum...

alhamdulillah itsjustme and nice_pesan dah selamat menjadi suami isteri...

insya-Allah tak lama lagi khalifah dan rumaisha...

barakallahu lakuma wa baraka alaikuma wa jama' bainakuma fi khair...:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ABg_IMaMProfil   Hantar PM kepada ABg_IMaM   Quote dan BalasQuote

fauziana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.07.2004
Ahli No: 10117
Posting: 103
Dari: Kuala terengganu

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 28-11-06 10:58


assalamualaikum..
selamat pengantin baru. semoga kekal dan bahagia dunia dan akhirat..ameen

Bookmark and Share

    


  Member Information For fauzianaProfil   Hantar PM kepada fauziana   Quote dan BalasQuote

ainur_hidayah
Warga Rasmi
Menyertai: 14.06.2006
Ahli No: 24807
Posting: 18
Dari: temerloh

Pahang  


posticon Posting pada: 01-12-06 12:09


semogs Allah berkati kalian

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainur_hidayahProfil   Hantar PM kepada ainur_hidayah   Quote dan BalasQuote

husna_umairah
Warga Rasmi
Menyertai: 25.11.2006
Ahli No: 27480
Posting: 9
Dari: shah alam

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 01-12-06 12:14


selamat pengantin baru.. semoga jodoh berkekalan

Bookmark and Share

    


  Member Information For husna_umairahProfil   Hantar PM kepada husna_umairah   Quote dan BalasQuote

kakciknah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.09.2003
Ahli No: 3875
Posting: 165
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 03-12-06 08:20


salam
tahniah buat kalian berdua...moga jodoh berpanjangan dan dikurniakan zuriat yang soleh wa solehah.....kullum am wa antum bikhoir...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakciknahProfil   Hantar PM kepada kakciknah   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-12-06 19:06


SYukrAN JAZilAn buat semua sahabat ukhwah.com yang mendoakan kami..

Alhamdulillah, majlis perkahwinan kami telah selesai dengan izinNya..
cuaca pun baik..langsung tidak hujan pada jamuan semalam..jika sebelumni,cuaca tak menentu..hujan setiap hari..alhamdulillah...

terima kasih kepada yang sms kami..yang call kami...malahan lebih terharu kepada mereka yang sudi hadir..

jutaan penghargaan kepada naza_firman, simple_shida, littlemuslimah, iman_hayati, ketenteramanku dan sahabat
tak lupa buat faryzan_islamic hadiah dr kalian amat bermakna...

sesungguhnya, ukhwah ini benar-benar indah...

kepada semua yang mendoakan kami..sekali lagi jutaan terima kasih didahulukan..semoga kita terus berukhwah dan kekal dalam kasih sayang demi merebut cinta ALLAH..

jumpa lagi :)


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::


Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-12-06 15:10


alhamdulilah...sahabat ku rumaishaa telah selamat emnjadi raja sehari...tahniah buat kalian berdua...maaf dipinta kerana kami semua tak dapat berada lama dimajlis kalian,sebab disebabkan masa yang singkat tapi ingatlah "KASIH DIRASAKAN BEGITU SINGKAT,NAMUN MASA MENJADIKAN IANYA KEKAL ABADI"...

:::SelamaT Pengantin Baru:::

semoga jodoh kekal ke syurga,dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah :)


:)...bukan nya senang nak sampai ke rumah pengantin berdasrkan kad jemputan yang diberi...apapn cabaran sepanjang proses mencari tu,kesabaran serta berkat usaha kami semua,tiba jua akhirnya...tkhns buat shida selaku driver,tak lupa buat wani dengan gelangat yang menghiburkn buat kami driver xmengantuk..dan tak lupa pada kak su kerana tumpang bermalam di rumah nya...apa pun,pengalaman ke terengganu memang menyeronokkan sehingga tidak terasa keletihan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

izzah84
Warga Rasmi
Menyertai: 04.12.2006
Ahli No: 27610
Posting: 12

blank   avatar


posticon Posting pada: 04-12-06 15:33


assalamualaikum..

keciknyer duniaaa...
upe2nyer...sdare sendiri....

selamat pengantin baru dari famili kat sberang marang...
tok som sekeluarge....hehhhee....

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzah84Profil   Hantar PM kepada izzah84   Quote dan BalasQuote

aiz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 273
Posting: 275
Dari: melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 04-12-06 15:44


tahniah.....letak lah gambar
semoga berbahagia & berkekalan hingga ke akhir hayat,di rahmati & di berkati ALLAH.

Bookmark and Share

    


  Member Information For aizProfil   Hantar PM kepada aiz   Pergi ke aiz's Website   Quote dan BalasQuote

zainuha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.08.2005
Ahli No: 18587
Posting: 72
Dari: Kajang

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-12-06 17:40


TAHNIAH JUGAK DARI AMBE...... SEMOGA BERKEKALAN KE AKHIR HAYAT.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For zainuhaProfil   Hantar PM kepada zainuha   Quote dan BalasQuote

itishanima
Warga Rasmi
Menyertai: 27.09.2004
Ahli No: 11454
Posting: 13
Dari: malaysia(pahang)

Pahang  


posticon Posting pada: 05-12-06 13:04


TAHNIAH BUAT KALIAN BERDUA....
SEMOGA BERKEKALAN HENDAKNYA....

Bookmark and Share

    


  Member Information For itishanimaProfil   Hantar PM kepada itishanima   Pergi ke itishanima's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 06-12-06 22:06


!!! QUOTE !!!

jutaan penghargaan kepada naza_firman, simple_shida, littlemuslimah, iman_hayati, ketenteramanku dan sahabat
tak lupa buat faryzan_islamic hadiah dr kalian amat bermakna...

sesungguhnya, ukhwah ini benar-benar indah...


:-D :-D
alhamdulillah...
selamat sampai jua di bumi ganu kita..hihi..
jenoh juga nak cari rumah pengntin ni..
so.. cadangan selepas ni..
bagi semua bakal pengantin..
lenkali letak lah banner @ bendera ukhwah.com
hehhe.. senang nak macam.. dari jauh dah nampak ijo...hihihi :lol: :lol: insyallah.. tunggu walimah ana lah..
ana rentangkan banner ehehehe.. :-D :-D :-D

gambar pengantin ana dah letak dalam galeri..
menunggu pihak admin luluskan sahaja :-D

!!! QUOTE !!!

...bukan nya senang nak sampai ke rumah pengantin berdasrkan kad jemputan yang diberi...apapn cabaran sepanjang proses mencari tu,kesabaran serta berkat usaha kami semua,tiba jua akhirnya...tkhns buat shida selaku driver,tak lupa buat wani dengan gelangat yang menghiburkn buat kami driver xmengantuk..dan tak lupa pada kak su kerana tumpang bermalam di rumah nya...apa pun,pengalaman ke terengganu memang menyeronokkan sehingga tidak terasa keletihan...


syukran jazilan ila antunna...
wani..umi..kak sue..
maafkan ana kalau ana ada salah silap..
mohon halal makan minum..
kok ana bawa laju ke..hehe..

syukran juga ila antum yang mendoakan perjalanan kami..

* prof..alahai.. lama tak jumpa prof..
wah.. prof ingat jalan ganu ek..ehehe..
sempat ana singgah rumah adik angkat ana.. :-D :-D
atas direction jalan dari prof..hihi..


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..
[ Telah diedit oleh: simpLe_sHida pada 09-12-06 17:11 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

abadikan_03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.02.2006
Ahli No: 22544
Posting: 177
Dari: Negeri Sembila (N9)

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 06-12-06 22:18


rugi betil ana tak dapat join kenduri saudara...sedih betul...kalau ana tahu awal2 boleh tempah tiket kapal terbang dr syria-malaysia ni awal awal2 lagi...moga kekal ke anak cucu...Amin...

Bookmark and Share

    


  Member Information For abadikan_03Profil   Hantar PM kepada abadikan_03   Pergi ke abadikan_03's Website   Quote dan BalasQuote

abadikan_03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.02.2006
Ahli No: 22544
Posting: 177
Dari: Negeri Sembila (N9)

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 06-12-06 22:20


kak khalifa..!!! nanti krm salam kat zulhilmi na...bila dia nak mai syyria ni...!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For abadikan_03Profil   Hantar PM kepada abadikan_03   Pergi ke abadikan_03's Website   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-12-06 12:55


assalamualaikum..
tahniah kepada kak mar dan abang khalifah..
semoga dipanjangkan jodoh..kak mar, maaf sebab tak dapat datang, minggu exam..
kepada kak shida, kak umi..adik ni minta maaf sebab tak dapat bantu akak2 semua..
adik rasa bersalah sangat-sangat..
maafkan adik.......wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

fizal86_anakpadi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.07.2006
Ahli No: 25417
Posting: 179
Dari: sg petani

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-12-06 13:41


semoga berbahagia hingga ke ekhir hayat..
amin...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fizal86_anakpadiProfil   Hantar PM kepada fizal86_anakpadi   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 30-03-07 13:43


EMM, mana pengantin ni eh ;-) ;-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

zc
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28322
Posting: 666
Dari: somewhere

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-02-08 13:25


wah mesra nya kalau dah kawin.
rasa jeles kat kawan-kawan yang dah kawin pun ada.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zcProfil   Hantar PM kepada zc   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» JEMPUTAN KE MAJLIS PERKAHWINAN KAMI

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.127592 saat. Lajunya....